Liegende werkgever!

Liegende werkgever!

Ja waar zal ik deze keer eens beginnen? Misschien is het wel een goed idee om alles zo neer te zetten zoals het in mijn hoofd zit? Maar laat ik duidelijk zijn met te zeggen dat deze review deze keer niet wordt weggehaald op verzoek van jou MARI want je maakt alleen maar valse beloftes om iemand te paaien!

Twee weken geleden melde ik netjes dat ik er even niet zou zijn ivm ziekte, vandaag kan ik dus weer eens niet in mijn account om dingen na te kijken, weer op blok, Steven zegt het is niet gemeld maar daar heb ik dus wel duidelijk het bewijs van!

Daarbij wordt er behoorlijk gemanipuleerd, en gelogen, krijg ik nog steeds het geld van HEEL veel profielen en niet alleen bij mij doen ze moeilijk! Natuurlijk heeft Mari liever dat ik dit soort dingen niet zeg, en profielen die verdwijnen dat is heel normaal in zijn ogen, ook kwam ik met grote regelmaat profielen tegen die gestolen zijn van andere sites, en ook dat is normaal gebeurd overal zegt Mari. Maar wel tegen mij zeggen dat mijn profielen UNIEK moeten zijn?

Spreek je ze aan, dan is er niks aan de hand en wordt er gezegd dat er van een mug een olifant wordt gemaakt is het niet Steven? En de gene die de boel vanaf het begin genaaid heeft, houd nog steeds haar mond en zegt dat ik haar niet accepteer op Skype! Nou LYNN het is omgekeerd, maar jij bent een hele goede leugenaar en dwarsligger toch?

Maar goed het gemanipuleer, het gelieg, het gedraai, en het bedrog is afgelopen, ik wil niet meer werken voor een bedrijf als Chatoperator, alle referenties op hun eigen site hoe fijn het wel niet is om voor hun te werken, zijn door chatoperator zelf geplaatst! Het is heel erg jammer dat dit bedrijf alles wat goed is slecht behandeld en zelfs de laan uit stuurt!

En Mari je kan nu wel gaan roepen, dat je dit bericht gaat laten verwijderen om dat de beheerder van thuiswerkervaringen een vriend van je is, maar dat laat dan wel duidelijk zien, dat je bang bent voor de waarheid is het niet?

Want hoe kan er eerst gezegd worden dat er geen ziekmelding van mij is, en dan even later wordt er dit gezegd in Sype:

[13:03:14] Steven Chatoperator: Het werkt voor jou net zo als voor anderen, Anne. Als je dat niet kan respecteren, dan wensen wij je veel succes.
[13:04:03] Steven Chatoperator: Als jij weet wanneer je beter bent, dan zet ik je dan weer op actief, geen enkel punt
[13:05:02] Steven Chatoperator: Als jij er geen zin meer in hebt, zoals je laat doorschemeren, dan scheiden onze wegen hier, ook prima.
[13:05:05] Steven Chatoperator: Je zegt het maar.

( ze wisten niet eens dat ik ziek was want daar was volgens hun geen melding van? )


Wie liegt hier nu? En dit is trouwens een duidelijke Mari reactie en niet een van Steven!


Maar goed Mari je hoort beslist nog van me!

Sterke punten
Liegen en bedriegen! Operators als nummers behandelen!

Zwakke punten
Alles!

Bezoek ChatOperator.nl Reviews over ChatOperator.nl

5 reacties

Bezoek ChatOperator.nl Reviews over ChatOperator.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatOperator.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden