Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook zelf een bijdrage doen. Toluna biedt deze personen de mogelijkheid om enquêtes in te vullen tegen een mooie beloning. 


Beloning 


Toluna biedt aan alle personen die de tijd nemen om te reageren op enquêtes een mooie beloning. Dit is in de vorm van punten, die ingewisseld kunnen worden voor mooie artikelen, loten voor prijstrekkingen waarmee men nieuwe gadgets of vakanties kan winnen, bonnen voor een aantal winkels of voor geld. Ook voor het aanmelden en het invullen van profielonderzoekjes kunnen gebruikers punten verdienen bij Toluna. Na een balans opgebouwd te hebben, mogen gebruikers zelf bepalen welke beloning ze kiezen en wanneer ze die wensen te ontvangen. Het invullen van enquêtes blijft dus niet onbeloond bij Toluna. 


De enquêtes 


De meeste mensen vragen zich ook af welke enquêtes precies ingevuld moeten worden. De enquêtes die ingevuld moeten worden komen in dit geval van cliënten van Toluna. In de meeste gevallen gaat het dan om marktonderzoekbureau’s, grote bedrijven, individuen, PR- bureaus en diverse publieke organisaties. Het invullen van de enquêtes en vragenlijsten neemt in de meeste gevallen ongeveer 15 tot en met 20 minuten in beslag. Daarnaast hangt de beloning af van de lengte van een enquête. Met meningen van personen die de enquêtes hebben ingevuld, geven een beeld over onderwerpen als de media, de maatschappij, levensstijl, politiek en producten diensten. Aan het begin van elke enquête worden enkele vragen gesteld aan de gebruiker. Op basis van de gestelde vragen wordt bepaald of een gebruiker kan deelnemen aan een bepaalde enquête. Deze vragen zijn meer bedoeld om de integriteit van de enquête vast te stellen.Voor elke ingevulde enquête kan een gebruiker over het algemeen tussen de 15 en 50.000 punten voor verdienen. Sommige enquêtes hebben zelf nog hogere beloningen voor gebruikers. 


Gifties 


Gifties is een virtueel krasspel van Toluna waarmee men tegen betaling van een klein aantal punten nog grotere beloningen kan winnen. Elke giftie stelt een bepaald geschenk voor die men kan winnen door willekeurig geselecteerd te worden. Het enige wat men moet doen is klikken om te weten of men gewonnen heeft. Gebruikers kunnen dit spel ook spelen met vrienden en volgers. Het verzilveren van gifties biedt echter niet de garantie dat gebruikers ook echt de prijs zullen winnen. Toluna is de ideale plek om makkelijk en snel aardige beloningen te krijgen voor het invullen van enquêtes. 

Gepubliceerd op 26 februari 2017