Reviews geschreven door 12345 (31535)

GlobalTestMarket - Niks mis mee!

0

Review:
Ik lees veel negatieve reacties over GlobalTestMarket. Zelf heb ik hoofdzakelijk positieve ervaringen met GTM. Laat je dus niet direct van de wijs brengen als anderen zeggen dat je hier geen lid van moet worden.

Als je van meerdere panelsites lid bent, weet je dat je bij al die sites vaak de mededeling krijgt dat je niet geschikt bent of een andere reactie na het aanklikken. Bijv. Qassa, Opiniemeters, Toluna en GTM. Niet elke uitnodigingsmail wordt gestuurd met een direct beschikbaar onderzoek. Je kunt deze mails wel onbeperkt aanklikken om te kijken of er een onderzoek is.

En ja, ook bij elke site gaat er af en toe iets mis en ontvang je helaas geen punten. De ene site is daar schappelijker in dan de ander. GTM is geen Nederlandse site en communicatie verloopt niet altijd even soepel. Soms moet je je er maar gewoon bij neerleggen dat alle moeite voor niets is geweest, hoe erg balen dat ook is op dat moment.

Maar de uitbetaling is altijd binnen een week en ik heb toch elke maand wel een bon van Bol.com van 5 euro.

Sterke punten:
Veel onderzoeken, link in mail onbeperkt houdbaar om onderzoeken te checken.

Snelle uitbetaling.

Zwakke punten:
Contact loopt niet soepel. Stel je vragen bij voorkeur in het Engels.

12345 beveelt GlobalTestMarket aan bij vrienden/bekenden

SpaarActief - Accountscore is bedrog: opzeggen!!

0

Review:
Deze week ineens een accountscore aan de site gekoppeld. Dit betekent dat je enkel en alleen uitbetaald gaat krijgen als je aankopen via hun site doet of aan andere acties meedoet waarbij je je hele privacy aan de grote klok hangt en gebombardeerd gaat worden met spam en telefoontjes.

En als je denkt dat je door het aanklikken van de mails je score op kunt krikken: nee, integendeel! Bij accountscore gaat juist je score omlaag bij het aanklikken van de mailtjes.

Ook al heb je bijna genoeg geld gespaard voor een uitbetaling: wees heel even hard en zeg je account op! Je zult die uitbetaling nooit ontvangen! tenzij je natuurlijk heeeeeeel veel bij hen bestelt bij winkels waar je normaliter nooit iets koopt... De bekende winkelmerken zoals bol.com ontbreken op hun site.

Sterke punten:
? nee, kan er echt geen meer bedenken.

Zwakke punten:
Accountscore.
Je zult nooit uitbetaald gaan worden, tenzij je al je privacy opgeeft en gebombardeerd wilt worden met spam via mail en telefoon.

12345 beveelt SpaarActief NIET aan bij vrienden/bekenden

GlobalTestMarket - Veel onderzoeken, snelle verdiensten

0

Review:
Vanaf juli 2014 lid van Global TestMarket en sindsdien toch al 55 euro aan Bol-cadeaubonnen uitbetaald gekregen.
Je krijgt zeer regelmatig onderzoeken en zit zo snel weer op 550 punten voor een bon van 5 euro.

Ja, ik heb her en der ook wel gelezen dat het uitbetalen van geld bij sommigen problemen heeft opgeleverd, maar ik laat altijd uitbetalen in Bol-bonnen, die heb ik binnen een week in de mail.

En uiteraard gaat er ook bij GTM af en toe iets mis mbt het goed registreren van een afgerond onderzoek, maar dat geldt eigenlijk voor de meeste sites wel.
Contact is inderdaad een kwestie van veel geduld opbrengen voor het krijgen van een antwoord, dat zou een stuk beter kunnen. Zal wel komen doordat het geen Nederlands bedrijf is.

Maar al-met-al ben ik toch zeer te spreken over Global TestMarket!

TIP: gooi je mailtjes met een uitnodiging voor een onderzoek niet direct weg als je het onderzoek hebt ingevuld of afgewezen bent. Klik er regelmatig nog eens op, vaak krijg je dan een nieuw onderzoek aangeboden.

Sterke punten:
Veel onderzoeken.
Snelle uitbetaling Bol-bonnen

Zwakke punten:
Moeilijk contact te leggen bij evt problemen.

12345 beveelt GlobalTestMarket aan bij vrienden/bekenden

Gekkengoud - Niks meer aan

3

Review:
Ik zit er sterk over na te denken om me af te melden bij Gekkengoud. Volgens mij is het einde van deze site een beetje in zicht. Met zo'n 10 cent per week duurt het nog eeuwen voor je een uitbetaling aan kunt gaan vragen.

Sterke punten:
Die zijn verleden tijd....

Zwakke punten:
Vrijwel geen mails.

Spelletjes verdwijnen of functioneren niet goed. Zelf van de 3 roze olifantjes functioneren er maar 2.

Bijna geen onderzoeken meer waar je nog wat punten mee kunt verdienen. Eerder waren er zeer regelmatig onderzoeken en dat tikte lekker aan. Maar nu beland ik vrijwel elke keer op een dode pagina als ik kijk of er een onderzoek is.

12345 beveelt Gekkengoud NIET aan bij vrienden/bekenden

Mailjonair - Nog eentje om op te zeggen, dat ruimt lekker op!

0

Review:
Ook hier krijg je voortaan dus alleen nog maar uitbetaald als je aan acties van adverteerders hebt meegedaan. Als je alleen maar mailtjes klikt, krijg je dus geen uitbetaling, ook al heb je €10,- ! Staat in de voorwaarden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
VOORWAARDEN: We zullen het Tegoed aan Gebruiker uitkeren indien aan de volgende vereisten is voldaan: Het totale Tegoed bedraagt minimaal € 10,00; U heeft een verzoek tot uitbetaling gedaan via uw account op de Website; Gebruiker voldoende geparticipeerd heeft bij acties van onze adverteerders

Anemoon beveelt Mailjonair NIET aan bij vrienden/bekenden

iCentje - Condooms bestellen en opzeggen :-)

0

Review:
Ben druk bezig alle sites die blijkbaar niet betrouwbaar meer zijn of door de zgn accountscores niet meer leuk zijn, op te zeggen. Ook iCentje staat op de nominatie. Op hun Facebookpagina alleen maar klachten en oproepen van mensen die niet uitbetaald krijgen en geen gehoor krijgen op hun vragen. Nu zag ik dat je je gespaarde geld ook in kunt leveren: voor condooms, hahaha. Nou, dan toch eerst maar €3,58 inleveren voor 8 rubbers :-) Wie weet komen die nog eens van pas, haha.

Sterke punten:
Safe sex

Zwakke punten:
Veel klachten gelezen, dus ik steek er geen moeite meer in.

Anemoon beveelt iCentje NIET aan bij vrienden/bekenden

SurfRace - Quizvragen gebruiken op vinden.nl voor Euroclix

0

Review:
Vage site waar de beheerder volgens mij zelf weinig naar omkijkt. Quizvragen altijd hetzelfde en uit de tijd. Maar juist deze 10 quizvragen per dag gebruik ik voor Euroclix. Ik gebruik vinden.nl niet als standaard zoekmachine, niet erg prettig, maar kopieer en plak de hele vraag in de zoekbalk van vinden.nl. Op 'zoeken' klikken, en zo scoor je weer wat punten die aan het einde van de maand bijgeschreven worden op Euroclix. Meestal weet ik de antwoorden van de quiz wel uit m'n hoofd, dus ik kijk eigenlijk niet eens naar de zoekresultaten.

Sterke punten:
Nog niet kunnen ontdekken.

Zwakke punten:
Pfff, gewoon een malle site.

A. beveelt SurfRace NIET aan bij vrienden/bekenden

Toluna - Sparen gaat supersnel, uitbetalen ca 8 weken.

0

Review:
Tegenwoordig spaar je veel sneller en meer punten. Ook een voordeel is dat je nu
sneller een cadeaubon aan kunt vragen. Bij 20.000 punten een bon voor €5,- ipv pas bij 60.000 €15,- (Bol).

Kijk voor de verwerking van je aanvraag bij je beloningen. Daar komt ook de code van de waardebon te staan voor bijv. Bol. Bij mij hebben de laatste aanvragen/uitbetalingen 8 weken geduurd. Zou mijns inziens sneller kunnen als je naar andere sites kijkt, maar ik heb tot nu toe altijd betaald gekregen.

In de afgelopen 10 dagen heb ik alweer 12.500 punten verdiend. Wel regelmatig kijken op de site, niet alleen de mail afwachten! Klik ook eens op Enquetes > gesponsorde content. Daar staan vaak vragen waar je per vraag 15 punten krijgt.

Als je contact met Toluna wilt:
Onderaan de pagina staat een contactknop. Na nog een klikje krijg je een formulier. Bovenin kun je de taal naar Nederlands veranderen. Maak een keuze.
Ik heb tot nu toe altijd snel een antwoord gehad. Ook gewoon alsnog de punten gekregen als die niet in mijn overzicht stonden.

Sterke punten:
Supersnel sparen, ik spaar ongeveer 20.000 punten, oftewel €5,- aan Bol.com-waardebonnen, in 2 weken.

Zwakke punten:
Momenteel eigenlijk geen meer. De site is de laatste tijd een stuk verbeterd.

Anemoon beveelt Toluna aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 2 augustus 2016

Geschreven door: 12345

Reactie op: EuroClix niet betrouwbaar.

Als een bestelling niet goed verloopt is dat uiteraard enorm iritant, dus het is begrijpelijk dat je teleurgesteld bent dat het niet opgelost kon worden.
Aan de andere kant is het ook te begrijpen dat Euroclix geen clix geeft als ze echt helemaal geen gegevens kunnen achterhalen. Er zal ergens toch iets helemaal fout gegaan zijn, hoe lullig dat ook is voor jou.

Mijn ervaring is dat Euroclix problemen altijd zeer serieus neemt en onderzoekt, dus ik denk dat ze dat in dezen ook wel geprobeerd hebben.

Zelf ga ik altijd 'gewoon' via de website naar een webshop en heb daar nog geen problemen mee gehad.

Ik vind de titel dat Euroclix niet betrouwbaar is dan ook wat overdreven....

Datum: 2 augustus 2016

Geschreven door: 12345

Reactie op: Wie lang doorgaat, heeft wat.

Ik vind juist dat het behoorlijk snel gaat tot je een uitbetaling aan kunt vragen. Die 10 euro heb ik altijd in een paar weken gehaald maar laat het meestal wat langer staan tot minstens 25 euro.

Je moet gewoon erg vaak op de site kijken, niet op mailtjes wachten!
Als je de directe link van de pagina waar de onderzoeken worden aangeboden opslaat als favoriet en die ergens plakt waar je hem snel even aan kunt klikken dan zul je zien dat er bijna dagelijks (door de weeks) onderzoeken zijn. En vaak is het zo: is er eentje, dan is er even later vaak nog wel eentje.

Datum: 2 augustus 2016

Geschreven door: 12345

Reactie op: Slecht!!!

Ja, die ellendige accountscores... En het "grappige" is: hoe meer je op mails klikt, hoe verder je accountscore DAALT! Dat willen ze nl helemaal niet... Is echt waar; ik heb een tijdje geleden een uitleg gelezen waarin alles duidelijk werd.

Ik ben van geen enkele site meer lid die met een accountscore werkt. Ook daar waar ik al een aardig saldo had opgebouwd en die toen ineens overging naar accountsore uiteindelijk gewoon verwijderd.

Datum: 5 januari 2015

Geschreven door: 12345

Reactie op: Aankoop via Euroclix

Erg netjes van Euroclix, daar kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen.

Ik heb het zelf trouwens een keer andersom gehad afgelopen jaar. Niet bij Euroclix. Maar ik had een (bescheiden) bestelling gedaan bij Bol maar vergeten dit via een cashbacksite te doen. Maar blijkbaar hing er nog ergens een cookie van een CB-site die ik eerder die dag had bezocht, want die had de aankoop geregistreerd en zo kreeg ik alsnog een onverwachte cashback :-)