Reviews geschreven door Operator (61936)

Yops - Yops is eindelijk wat ik zocht

1

Review:
Ik ben een tijdje weggegaan bij Yops, maar nu ben ik blij kdat ik er weer ben. Je kan tweemaal per week uitbetaald krijgen, dat is echt een groot voordeel ten opzichte van de andere sites. Dit is exact wat ik zocht, top (!).

Sterke punten:
Betalen stipt twee keer per week uit

Zwakke punten:
Reageren soms wel wat slomer op vragen, jammer dat je dan niet even snel kan schakelen met iemand om te sparren.

Ik beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

DirectThuiswerkChat - Ze betalen niet uit bij vertrek

0

Review:
Vanwege tijdsgebrek ben ik gestopt met het werken via DirectThuiswerkChat. Helaas, want ik werkte er altijd met veel plezier, maar ik kon de tijd gewoon niet meer vinden om actief op de website te zijn.

Ik heb nog een aantal facturen open staan. De eigenaar vertelde mij doodleuk dat ik kan fluiten naar mijn centen en als ik toch een uitbetaling wil dat ik dan maar moet tikken tot de uitbetalingsgrens van € 50. Een rare reactie bij vertrek. In het begin toen ik er werkte betaalden ze alles uit (€ 2 of € 3, het maakte niet uit).

Sterke punten:
- Eigenaar met gevoel voor humor

Zwakke punten:
Bij vertrek kan je fluiten naar je centen, ondanks ontvangen facturen.

OperatorMatch - Best wel goed te doen!

0

Review:
Ik werk nu sinds een aantal weken voor OM, ik heb de recensies gelezen en tot op heden moet ik vertellen dat ik best wel lekker tik bij OM. Je verdient er echt niet veel mee, maar laten we heel eerlijk zijn: een staffel van 11 of twaalf cent op vierhonderd berichten scheelt ook niet heel de wereld natuurlijk, dus dat is eigenlijk wel heel erg makkelijk om te doen als je het aan mij vraagt. Ik heb nog geen enkel moment gehad dat ik niet kon tikken, zelfs op een zondagavond als het erg druk zou moeten zijn op de chat, kan ik nog gewoon lekker tikken zonder dat ik lang moet wachten op een bericht. Het enige wat ik wel jammer vind, is de onpersoonlijke aanpak, je spreekt niet met een persoon, maar bijvoorbeeld met de afdeling gegevens/feedback of coach. Ik vind dat dit wel beter kan. Ook wel heel erg jammer dat de uitbetaling pas op de vrijdag na de week volgt, maar als je voor meerdere bedrijven schrijft, is het wel fijn als je natuurlijk zowel in het begin als aan het einde van de week betaald krijgt. De membersite ziet er goed uit, net zoals de site van Operatormatch zelf. De supportskypes zijn goed bereikbaar.

Sterke punten:
- Goede membersite waar je veel kan verdienen
- Met hun manier van communiceren, triggeren ze je om te gaan schrijven
- Berichten lijken nooit op de houden, zelfs niet op een drukke zondagavond.
- Bedrijf spreekt vertrouwen uit.

Zwakke punten:
- Uitbetaling pas op vrijdag
- Onpersoonlijke aanpak, je spreekt niet met een persoon, maar je spreekt met een afdeling (afdeling feedback, ipv bijvoorbeeld Keesje van de afdeling feedback). Dit terwijl ze wel alle persoonlijke dingen van jou willen weten.

Fanoniem beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

Yops - Sylvia is eigenaar yops ik ga weg

1

Review:
Ik raad dit bedrijf sowieso niet aan om voor te gaan werken. (k ben er inmiddels achter gekomen via wat speurwerk dat Sylvia de eigenaar is van Yops.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

online beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

DirectThuiswerkChat - Wat een verademing

0

Review:
Geweldig! In een woord, werken voor dit bedrijf is erg plezierig, keurig uitbetaald, je krijgt een mail als de betaling onderweg is en je wordt behandeld als een mens. Op je vragen wordt ingegaan en ook als je ergens vraagtekens bijzet gaan ze er kritisch naar kijken. Het bedrijf is open, eerlijk, ook over zichzelf. Geen schimmig gedoe, niet de kop in het zand steken, gewoon fijn! Berichtenstroom gaat redelijk, met name in de avonden. Ik denk zelfs dat als je zegt ik kom een middagje bij jullie op kantoor werken dat ze het nog niet erg vinden. Erg familiair gevoel, als je dat vergelijkt met ZUBAR... Ben blij dat ik daar weg ben.

Sterke punten:
Open en eerlijk
Correcte betaling
Vriendelijke eigenaren

Zwakke punten:
Kleinigheidje: factuur pas op dinsdag uitbetaald en niet op het aanmaken van de factuurdag, maar nu zeik ik misschien een beetje. Verder zou ik t niet weten.

Frank beveelt DirectThuiswerkChat aan bij vrienden/bekenden

Zubar - Reactie

2

Review:
Ik ben weer tevreden over Zubar en ik snap de reactie van bijvoorbeeld Dirk niet. Dirk; als je de Dikke van Dale erbij pakt, lees je wat oplichting betekent: "door bedrog geld enz. afhandig maken" en dat is hier niet aan de orde. Moet je de voorwaarden van de sites maar eens lezen en dan veel mannen niet lezen ;-) Ik moet zeggen dat Zubar een TOP!!! bedrijf is, goede uitbetaling en daarnaast ook nog eens een goede coach. Maar ja, als je natuurlijk een keer eruit wordt gekikt of een andere slechte ervaring hebt, dan kan je al snel negatief zien.

Sterke punten:
Alles is gewoon goed aan de site, het bedrijf en de mensen.

Frank beveelt Zubar aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres