Reviews geschreven door Paul (68127)

Yops - Tofste thuiswerkaanbieder, eerlijk en betrouwbaar

1

Review:
Werk anderhalf jaar voor Yops en dit is me altijd goed bevallen. Geen Skype nodig, geen coaches die moeilijk doen. Vrije inlog. Altijd op tijd uitbetaald op maandag. Bedrijf dat tevens milder is en goede opbouwende kritiek geeft. Heb in totaal 40 Operators aangebracht en krijg daar keurig commissie over. Heerlijke bijverdiensten en ik kan het iedereen van harte aanraden.

Wat betreft de reacties hier beneden: Er is een groepje of wellicht 1 persoon onder meerdere IP adressen die expres Yops probeert onderuit te halen. Neem deze fake recensies dus niet serieus.

Sterke punten:
- Uitbetaling stipt op tijd
- Zelfs mogelijk om 2x per week uit te betalen (!)
- Geen gezeik van coaches
- Geen Skype nodig
- Vrije inlog

Zwakke punten:
- Enige minpuntje kan zijn dat je niet meteen een antwoord krijgt of snel even wat kunt sparren. Maar het antwoord laat niet zo lang op zich wachten als je ze een bericht stuurt.

Paul beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres

Datum: 29 januari 2019

Geschreven door: Paul

Reactie op: Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

@Rianne

Dus je hebt hun reglement niet gelezen waarin staat dat je uiterlijk woensdag krijgt betaald?

In plaats daar van begin je te schreeuwen op maandag. Je zet jezelf voor schut en valt volledig door de mand.

Datum: 29 januari 2019

Geschreven door: Paul

Reactie op: niet reageren op mijn berichten!

@Rianne

Dus je hebt hun reglement niet gelezen waarin staat dat je uiterlijk woensdag krijgt betaald?

In plaats daar van begin je te schreeuwen op maandag. Je zet jezelf voor schut en valt volledig door de mand.

Datum: 29 januari 2019

Geschreven door: OttoFa1

Reactie op: Yops is top!

Je verwijt hetgeen je precies zelf doet. Onder andere schuilnamen slechte reviews plaatsen. Wat een ellendig leven heb jij toch.

Datum: 29 januari 2019

Geschreven door: OttoFa1

Reactie op: Pas op. Goede Revieuws door dezelfde mensen Yops

Ik ben ook een operator en ik ben meer dan tevreden bij Yops, werk er anderhalf jaar.

Maar gezien de berichten die die Rianne heeft verstuurd, snap ik waarom ze niet meer werkt (als ze er niet meer werkt). Je moet echt therapie zoeken en je niet als een idioot gaan gedragen.

Datum: 29 januari 2019

Geschreven door: OttoFa1

Reactie op: Na 2 spelfouten dreigen met account te sluiten en bakken kritiek

Alles gaat volgens de wet, maar dat snap je waarschijnlijk niet. Heb je nu je frustratie geuit of ben je nog steeds bezig met nutteloos te zijn? Je word vierkant uitgelachen, maar dat heb je zelf niet door.

Datum: 28 januari 2019

Geschreven door: OttoFa1

Reactie op: niet reageren op mijn berichten!

Haha Rianne ga ajb een leven zoeken mafkees. Steek dat boek lekker in je hol. Je zal 0,0 bereiken hiermee.

Datum: 28 januari 2019

Geschreven door: OttoFa1

Reactie op: Na 2 spelfouten dreigen met account te sluiten en bakken kritiek

Ik werk al anderhalf jaar met veel plezier bij Yops. Geen gezeik, betaling netjes op tijd.
Zijn zeer mild in hun feedback, anders dan bij anderen.

Ik merk ook, ten onrechte, dat ene Rianne hier boven meerdere berichten heeft geschreven. Niemand zal het boek kopen en al kopen mensen het, dan zal er niks veranderen. Ik begrijp ook niet dat je zo veel moeite neemt om haat reacties te plaatsen. Heb je niets beters te doen? Je zet je zelf heel erg voor schut.

Ieder zijn ding natuurlijk, maar je zal er niks meer bereiken.

Datum: 11 januari 2019

Geschreven door: Paul

Reactie op: Na 2 spelfouten dreigen met account te sluiten en bakken kritiek

Haha Rianne ga iets nuttigs doen met je leven of wordt je betaald om dit bedrijf af te branden? Kijk al jouw andere posts, jezus je hebt dringend hulp nodig.

Datum: 11 januari 2019

Geschreven door: Paul

Reactie op: Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

Lees het reglement voordat je in paniek raakt. Vóór woensdag krijg je de betaling.