Reviews geschreven door Iemand (68849)

ContentMods - Prima site!

6

Review:
Jeetje wat een gefrustreerde mensen zitten er op deze site! Ik werk al jaren voor hun en kan jullie vertellen dat dit waarschijnlijk mensen zijn die zelf de pet er naar gegooid hebben. Je wordt niet zomaar ontslagen, je krijgt niet zomaar een boete. Als je kwaliteit levert is er niks aan de hand. Dus misschien zegt dit wel wat over de andere? En om dan zo te gaan schelden? Durven jullie de coaches niet zelf aan te spreken? Best zielig. Ik raad Contentmods zeker wel aan want de coaches helpen je waar het nodig is. Mensen die hier met K en hoer lopen te roepen zijn gewoon gefrustreerd. Pas maar op dat je straks niet bij andere banen dit doet, dat kost je ook ontslag! Best zielig!

Sterke punten:
* Betalen altijd op tijd uit
* Genoeg werk
* Super coaches!

Zwakke punten:
* Zielige mensen die hier een review schrijven omdat ze ontslag hebben gekregen. (Je krijgt niet zomaar ontslag)

Iemand beveelt ContentMods aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Chatoperator.nl ALTIJD werk

5

Review:
Ik werk op dit moment bijna een half jaar voor chatoperator.nl
Er is altijd werk waardoor je nooit stil zit. Je logt in wanneer JIJ dat wilt en word snel uitbetaald. Als jij zelf genoeg berichtjes verwerkt heb jij dus je eigen loon in handen. Vooral de vrije inlog is heerlijk. Zo bepaal jij je eigen werktijden en zit jij niet vast aan uren die je moet maken.
Op dit moment is het top drukte, dus dat zegt ook genoeg over de site!
Misschien een idee om zelf eens mee te komen tikken? Dan weet je pas hoe het is op de site! Ook belonen ze niet alleen jou met het beantwoorden van de berichten, ook voor jou inzet kan je een extraatje verdienen. Echt ze zijn meegaand met hun medewerkers, helpen waar het nodig is en begeleiden waar het nodig is. Ik zou zeggen meld je aan op www.chatoperator.nl
Een tevreden medewerkster!

Sterke punten:
Goede begeleiding, extra verdiensten bij drukte, snelle uitbetaling, nooit lege boxen

Zwakke punten:
Nog niet gevonden!

Sarah beveelt ChatOperator.nl aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres