Cash4Ladies - 41 Reviews

Last updated: 2 juli 2017
Cash4Ladies Logo

5.3% aanbevolen, 41 Reviews

  1. Cash4Ladies
  2. Cash4Ladies Reviews
  3. Schrijf ook een review over Cash4Ladies

Niet tevreden over Cash4Ladies? Probeer dan eens Euroclix.

Cash4Ladies

Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor vrouwen!

Vrouwen in Nederland, ben jij nog geen lid? Meld je dan gratis aan bij Cash4Ladies en begin direct met sparen. Je wordt, indien gewenst, dagelijks op de hoogte gehouden van de leukste aanbiedingen en krijgt betaald voor het lezen van e-mails. Wij betalen al uit wanneer je € 10,- saldo hebt!

Thuiswerk

Cash4Ladies Details

Hits: 1410

URL: http://cash4ladies.nl/

Categorieën: Spaarprogramma's

Reviews: 41


Online shoppen met korting

Cash4Ladies reviews (41):

Cash4Ladies - Prima site...

1

Review:
Ik lees hier alleen maar mensen die er geen goede ervaringen mee hebben, terwijl ik in ongeveer 1,5 jaar tijd al 30 euro heb laten uitbetalen en ook gekregen. Het duurt even maar het komt wel binnen. Mijn accountscore is een 10 en al zit ik 2 maanden niet op de site, gaat de 10 niet omlaag. Ik vind het dus een prima site!

Sterke punten:
Uitbetalen gebeurt wel

Zwakke punten:
Geen

Nina beveelt Cash4Ladies aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Slecht!!!

1

Review:
Cash4ladies, wat een ongelooflijk slechte site! Op hun voorpagina staat dat je geld kunt verdienen met het klikken op mails, maar dit blijkt dus helemaal niet te kloppen.
Als je eindelijk met veel pijn en moeite de 10 euro bij elkaar hebt, wordt er namelijk helemaal niet uitbetaald. Je had namelijk ook overal en nergens je adres en telefoongegevens moeten achterlaten, brochures moeten opvragen en weet ik wat nog meer. En misschien, heel misschien zou er dan wel uitbetaald worden.
Ze werken nl met een accountscore, pas als die op 5 staat wordt je uitbetaald. Maar het grappige is... niemand weet hoe je hem omhoog kunt krijgen! En wat nog grappiger is... ik heb nu weken niets gedaan, niet geklikt op mails en ik ga ook niet omlaag.
Van de klantenservice krijg je alleen maar een grote mond als je mailt, dus klantvriendelijk en servicegericht zijn ze ook al niet.
Er zijn echt veel betere sites, ga je tijd niet verspillen aan Cash4ladies!!!

Sterke punten:
totaal niets

Zwakke punten:
de hele site is één grote oplichtingsbende!

Alexandra beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Jackpot is nep

0

Review:
Iedere dag kijk ik bij de jackpot al 3 jaar lang. Het is heel opvallend dat je steeds de zelfde namen voorbij ziet komen. Volgens mij beduvelen ze de boel.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

ria beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - OPLICHTERS EERSTE KLASSE!!!!

0

Review:
Ruime anderhalf jaar heb ik meegedaan aan allerlei acties, noem maar op. Geen enkele actie werd automatisch bijgeschreven, ik moest altijd om smeken en bewijzen dat ik idd meegedaan heb wat ik mega belachelijk vind!
2 maanden geleden heb ik uiteindelijk een uitbetaling aangevraagd met de gedachte,ik laat uitbetalen en NOOIT WEER!
Maar nu zijn wij al 2 maanden verder, raad eens...... ja hoor ik wordt niet uitbetaald. Ik heb meerdere mails hierover gestuurd, altijd dezelfde antwoord:

Beste .....,

Wij ondervinden wat problemen de aanvraag, deze komen niet door. Wij zijn hiermee bezig.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Ingrid de Boer

En dit duurt al 2 maanden lang.
MENSEN BEGIN HIER NIET AAN WANT AL ZOU JE EEN HOGE SCORE BEREIKEN JE WORDT TOCH NIET UITBETAALD!!!!!!!!!!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
ALLES: acties worden niet bijgehouden, jij doet dat alleen voor hun plezier en hun portemonnee. Klantenservice die nergens verstand van heeft en geeft altijd van die domme, automatische antwoorden die nergens op slaan en uiteindelijk al heb je een hoge score bereikt (ik had een 6) je wordt niet uitbetaald!

Tanja beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Oplichterij - ongelofelijk dat dit legaal is

0

Review:
Na maanden en maanden sparen eindelijk 30 euro te pakken, kan ik die in de eerste instantie al niet inwisselen omdat dat om de 5 euro gaat tenzij het na de 25 is, dan moet je tot de 50 door (het is vrij makkelijk tot de 25 te komen, door zoethoudertjes, tot de 50 ben je zeker een jaar of 2/3 mee bezig, niet overdreven ik kwam tot de 30 over een periode van 1,5 jaar). En ineens heb ik een accountscore nodig van 5,5 wat bijna niet te halen is (ik heb er iig nog geen enkele review over gevonden), en daarvoor moet je ook echte abonnementen bij kranten of verzekeraars afsluiten - wat natuurlijk te gek voor woorden is.
Afzetters en oplichters! Dit zou verboden moeten worden! Ik durf te wedden dat er nog nooit iemand uitbetaald hebben!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
onmogelijk om uitbetaald te worden

denise beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Cash 4 Ladies, lang sparen en niets krijgen! Grote

2

Review:
Na lang sparen had ik eindelijk 20 euro bij elkaar.... Maar ondertussen had men de accountscore ingevoord. Als je niet veel besteld via hen krijg je geen cent. Ik kreeg een mail met letterlijk de opmerking dat ze nog niet genoeg aan mij verdiend hadden. Mijn dochter had ook een account met minder saldo maar hogere accountscore! Zij had nog nooit besteld en ik wel. Ik had bij 3 winkels besteld via cash4ladies maar nog steeds geen hogere accountscore.... Dus als je saldo laag is , is je accountscore bijna 5,5, hoe hoger je saldo, hoe lager je accountscore. Zo hoeven ze je niet uit te betalen. Wat een waist of time... Gelijk allebei de accounts gesloten en alle aangesloten bedrijven hierover een mail gestuurd.. TRAP ER NIET IN!!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Zeer sluw en gemeen. Geen duidelijkheid over hoe hoog je accountscore wordt als je iets besteld. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Betalen doen ze niet

Jet beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Cash4ladies is pure oplichting

0

Review:
Na invoering van accountscore waren mijn emails veel minder waard, heb door gespaard aangezien ik bijna op €10 zat. Wil ik laten uitbetalen mag het opeens niet omdat mn accountscore te laag is. In de voorwaarden staat nergens dat een 5,5 verplicht is. Dit heb ik gemaild naar de site en krijg als reactie dat ik een goed punt heb, maar uitbetalen gaan ze alsnog niet doen.
Heb gelijk andere spaarsites met accountscore maar opgezegd, vertrouw ze nu allemaal niet meer.

Sterke punten:
Reageren snel op email, al is de reactie die je krijgt triest.

Zwakke punten:
Bedenken zelf voorwaarden die ze niet kenbaar maken op de site.

Ilse beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Bedonderen de boel

0

Review:
Hou op zeg over dat Cash4ladies. Ik heb nog altijd 10 euro van ze tegoed die maar nooit uitbetaald werd. Nota bene, je hebt je maandenlang het heen en weer geklikt en dan durven ze te zeggen dat je te weinig initiatief hebt getoond? Heeft je heel wat aan tijd en stroom gekost om die gasten achter die site zelf te verrijken. Het zijn gewoon ordinaire oplichters die er alles aan doen om jouw geld in hun eigen zakken te houden. Heb ze toen meteen verwijderd en ze mochten die 10 euro in hun r..t stoppen! De enige betrouwbare Hollandse geldkliksites zijn tot op heden Gekkengoud en Moneymiljonair en de rest zijn allemaal eigenzakkenvullers. Ben al door zoveel geldkliksites bedonderd. Ze verzinnen van alles om je maar niet te hoeven uitbetalen. En sommige sites zoals Centenland en Vuljezakken hebben zgn een uitbetalingsachterstand. Ja, mijn neus! Hebben ze een achterstand van bijna een jaar, nou ja zeg, hoe krijg je het voor elkaar?! Je hebt je leden gewoon meteen te betalen als ze het bedrag van uitbetaling hebben bereikt. Zij worden duur betaald voor al die reclames en hun leden krijg daar maar een apenfooi voor en dan nog moeilijk doen! Zijn ze zogenaamd de achterstand aan het wegwerken. Nou, als je als Vuljezakken 5 uitbetalingen per week doet, nou, dan kun je wel 10 jaar op je geld wachten en dat is de bedoeling. Ze denken hoe langer ze moeten wachten, hoe sneller ze afhaken en kunnen we dat geld weer in eigen zakken steken! Dat Centenland maakt het helemaal bont. Die eigenaar ging doodleuk wekenlang op vakantie en toen hij er nog een week aanplakte ging zijn zgn secretaresse ook maar op vakantie! En dat terwijl er volgens hen geen geld was om mij uit te betalen?? Tja, als je er lekker dure vakanties van houdt, dan is het geld natuurlijk op!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Als het op uitbetalen aankomt hebben ze eeuwig een betalingsachterstand en verzinnen ze steeds weer een nieuwe smoes om niet te hoeven uitbetalen. Zogenaamd laten ze hun goede wil zien door af en toe iemand uit te betalen, dan valt het niet zo op dat ze de boel belazeren!

Astrid beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Cash4ladies : Oplichterij. Dit is een feit, geen t

0

Review:
Je krijgt pas uitbetaald bij 5,5 accountscore. Heb gevraagd waar die regel staat in algemene voorwaarden. En geantwoord met een politieke argument : "Gebruiker voldoende geparticipeerd heeft bij acties van onze adverteerders..".
Zo kunnen ze alle kanten op om NIET te gaan uitbetalen.

Ik ben niet van plan om aan enquetes / aanbieding mee te doen met allerlij overlast van dien. Ze mogen mijn 15 in hun reet stoppen en ik heb me afgemeld. Oplichterij.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichterij

Tung Nguye beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Cash4Ladies - Oplichters

0

Review:
Mensen, begin er niet aan. Centenland komt steeds weer met smoesjes om niet uit te betalen. Een betalingsachterstand van zgn 10 maanden, hoe krijg je het als eigenaren van zo'n site voor elkaar?? Ja, in de hoop dat de leden an vanzelf afhaken natuurlijk en je moet blijven inloggen, want anders word je verwijderd en kun je helemaal fluiten van je centen. Maar goed, laat je dan maar verwijderen, want het geld komt nooit. Ze mailen je doodleuk dat ze op vakantie gaan en dan vraag je je toch af hoe je op vakantie kunt gaan met een betalingsachterstand van 10 maanden!!!? Zogenaamd is er geen geld voor de leden, maar wel geld voor dure vakanties??? In 1 woord oplichterij dus.

Krijg je antwoorden als dit:

Van Vul je zakken

Zoals beloofd de update over de stand van uitbetalingen.
Allereerst wil ik de leden bedanken die positief op onze mail van vorige maand hebben gereageerd. Heel fijn en het geeft de burger weer moed. Die ene negatieve mail heb ik maar snel verwijderd!!!!
Op dit moment hebben we t/m 28-11-2013 de uitbetalingen verwerkt. Het schiet niet erg op, maar we kunnen nog betalen en dat blijven we doen!!!
Zoals ook vorige maand; wij reageren niet op antwoord op deze mail!

van Centenland

ik weet dat het heel vervelend is, maar ik kan er echt niet meer van maken.
het geld om over te maken moet er natuurlijk wel zijn.
vorig jaar is de rekening geskimd, dus dat geld is weg.
hij werkt er druk voor om dat weer op orde te krijgen.
en hij wil je wel betalen, maar het is tegenover de leden die langer wachten niet eerlijk om jou eerst uit te gaan betalen toch?
we hebben de regel: ieder op zijn of haar beurt.
dat je niet bekend met de achterstand is niet onze fout, er zijn regelmatig mailingen over gedaan: hoe en wat, en hoe het opgelost gaat worden.
dat leden die mailingen niet lezen, en meteen naar beneden scrollen voor de vergoeding, of zonder iets, weggooien?
daar kunnen we dan niets aan doen.
iedereen, ook jij, hebt die mailingen ontvangen.
botweg: welnee, waarom?
wij mogen er echt van uit gaan, dat leden op de hoogte zijn, dat is immers bekend gemaakt.
wanneer iemand zich aan wil melden, staat bij het aanmelden: we hebben een betalingsachterstand.
u moet helemaal niks, al helemaal geen 'klikken' enkel 1x per 30 dagen even inloggen.
meer niet.
en waarom dat moet: als de site ziet, dat u niet meer inlogt, komt u automatisch in de molen om verwijderd te worden.
wij zijn dan niet meer ' op tijd' om dat te stoppen.
en dan is het een kwestie van nog een 30 dagen, en dan gaat u weg, inclusief uw openstaande uitbetaling.
u kunt de eis neerleggen: binnen 3 weken.
ik kan u vertellen: helaas.
er zijn mensen die langer wachten, al hoe spijtig ik dit persoonlijk ook vind.
en als u de voorwaarden leest, kunt u tevens zien, dat de voorwaarden zijn aangepast.
wij doen er echt alles aan om de leden te informeren.
en uiteraard altijd bereid om een toelichting te geven op vragen, die worden gesteld.

Nog een antwoord:

dat klopt van die 10 in uw saldo dat heb ik al nagekeken.

dat maakt u ervan, dat ik dat bedoel.

dat is namelijk niet zo.

u bent zo boos(en ik zeg niet onterecht boos) dat u leest, wat u wilt lezen.

en even ter verduidelijking(dat wil ik graag even doen)

dat ik hem help, hij is mijn 'baas' ik heb voor alle werk dat ik doe voor hem nog nooit 1 cent ontvangen.

ik help hem al meer dan een jaar.

waarom?

omdat ik het leuk vind, niet de achterstand, maar wel om dingen te leren.

dat hij nu weer op vakantie is?

vertelde hij mij echter ook pas 1 dag voor hij wegging.

wat moest ik doen?

de leden achterlaten met nog een kater?

nou nee, zo zit ik niet in elkaar.

contact met leden is leuk, zelfs als ze boos zijn.

het is mijn 'taak' om die te woord te staan.

En ga maar zo door, je krijgt je geld dus never! Dat dit allemaal maar kan, je vraagt je het af. Allemaal oplichters, 'vul je zakken" (ja, de zakken van de eigenaren, ook al zo'n site die nooit betaalt!!), ?ash4ladies, centenland, yenga, boostfin, mazbux, cashpiraat (kneep er stiekem tussen uit met het geld van de leden!), nerdbux ' en ga zo maar door. Je steekt al je tijd en stroom erin om de eigenaren van die sites te verrijken en dan gaan ze er stiekem vandoor! Ik waarschuw u, trapt er niet, want u wordt belazerd!!
Zit nog steeds op mijn geld te wachten van al die sites!! en vraag je erom, dan word je nog onbeschoft behandeld ook en dreigen ze met

Sterke punten:
Geen. Belazeren slechts de boel, daar zijn ze goed in!

Zwakke punten:
Blinken uit in mensen erin te laten tuimelen

Astrid beveelt Cash4Ladies NIET aan bij vrienden/bekenden

Online shoppen met korting

Schrijf ook een review over Cash4Ladies

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Cash4Ladies aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Cash4Ladies aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Cash4Ladies


Home » Spaarprogramma's » Cash4Ladies