Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor vrouwen! Vrouwen in Nederland, ben jij nog geen lid? Meld je dan gratis aan bij Cash4Ladies en begin direct met sparen. Je wordt, indien gewenst, dagelijks op de hoogte gehouden van de leukste aanbiedingen en krijgt betaald voor het lezen van e-mails. Wij betalen al uit wanneer je � 10,- saldo hebt! Thuiswerk

Reviews over Cash4Ladies

  • Ik lees hier alleen maar mensen die er geen goede ervaringen mee hebben, terwijl ik in ongeveer 1,5 jaar tijd al 30 euro heb laten uitbetalen en ook gekregen. Het duurt even maar het komt wel binnen. Mijn accountscore is een 10 en al zit ik 2 maanden niet op de site, gaat de 10 niet omlaag. Ik vind het dus een prima site!

    Sterke punten
    Uitbetalen gebeurt wel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Nina op 24 augustus 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Cash4ladies, wat een ongelooflijk slechte site! Op hun voorpagina staat dat je geld kunt verdienen met het klikken op mails, maar dit blijkt dus helemaal niet te kloppen.
    Als je eindelijk met veel pijn en moeite de 10 euro bij elkaar hebt, wordt er namelijk helemaal niet uitbetaald. Je had namelijk ook overal en nergens je adres en telefoongegevens moeten achterlaten, brochures moeten opvragen en weet ik wat nog meer. En misschien, heel misschien zou er dan wel uitbetaald worden.
    Ze werken nl met een accountscore, pas als die op 5 staat wordt je uitbetaald. Maar het grappige is... niemand weet hoe je hem omhoog kunt krijgen! En wat nog grappiger is... ik heb nu weken niets gedaan, niet geklikt op mails en ik ga ook niet omlaag.
    Van de klantenservice krijg je alleen maar een grote mond als je mailt, dus klantvriendelijk en servicegericht zijn ze ook al niet.
    Er zijn echt veel betere sites, ga je tijd niet verspillen aan Cash4ladies!!!

    Sterke punten
    totaal niets

    Zwakke punten
    de hele site is één grote oplichtingsbende!

    Door Alexandra op 20 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Iedere dag kijk ik bij de jackpot al 3 jaar lang. Het is heel opvallend dat je steeds de zelfde namen voorbij ziet komen. Volgens mij beduvelen ze de boel.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door ria op 20 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ruime anderhalf jaar heb ik meegedaan aan allerlei acties, noem maar op. Geen enkele actie werd automatisch bijgeschreven, ik moest altijd om smeken en bewijzen dat ik idd meegedaan heb wat ik mega belachelijk vind!
    2 maanden geleden heb ik uiteindelijk een uitbetaling aangevraagd met de gedachte,ik laat uitbetalen en NOOIT WEER!
    Maar nu zijn wij al 2 maanden verder, raad eens...... ja hoor ik wordt niet uitbetaald. Ik heb meerdere mails hierover gestuurd, altijd dezelfde antwoord:

    Beste .....,

    Wij ondervinden wat problemen de aanvraag, deze komen niet door. Wij zijn hiermee bezig.
    Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,
    Ingrid de Boer

    En dit duurt al 2 maanden lang.
    MENSEN BEGIN HIER NIET AAN WANT AL ZOU JE EEN HOGE SCORE BEREIKEN JE WORDT TOCH NIET UITBETAALD!!!!!!!!!!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ALLES: acties worden niet bijgehouden, jij doet dat alleen voor hun plezier en hun portemonnee. Klantenservice die nergens verstand van heeft en geeft altijd van die domme, automatische antwoorden die nergens op slaan en uiteindelijk al heb je een hoge score bereikt (ik had een 6) je wordt niet uitbetaald!

    Door Tanja op 7 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na maanden en maanden sparen eindelijk 30 euro te pakken, kan ik die in de eerste instantie al niet inwisselen omdat dat om de 5 euro gaat tenzij het na de 25 is, dan moet je tot de 50 door (het is vrij makkelijk tot de 25 te komen, door zoethoudertjes, tot de 50 ben je zeker een jaar of 2/3 mee bezig, niet overdreven ik kwam tot de 30 over een periode van 1,5 jaar). En ineens heb ik een accountscore nodig van 5,5 wat bijna niet te halen is (ik heb er iig nog geen enkele review over gevonden), en daarvoor moet je ook echte abonnementen bij kranten of verzekeraars afsluiten - wat natuurlijk te gek voor woorden is.
    Afzetters en oplichters! Dit zou verboden moeten worden! Ik durf te wedden dat er nog nooit iemand uitbetaald hebben!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    onmogelijk om uitbetaald te worden

    Door denise op 15 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na lang sparen had ik eindelijk 20 euro bij elkaar.... Maar ondertussen had men de accountscore ingevoord. Als je niet veel besteld via hen krijg je geen cent. Ik kreeg een mail met letterlijk de opmerking dat ze nog niet genoeg aan mij verdiend hadden. Mijn dochter had ook een account met minder saldo maar hogere accountscore! Zij had nog nooit besteld en ik wel. Ik had bij 3 winkels besteld via cash4ladies maar nog steeds geen hogere accountscore.... Dus als je saldo laag is , is je accountscore bijna 5,5, hoe hoger je saldo, hoe lager je accountscore. Zo hoeven ze je niet uit te betalen. Wat een waist of time... Gelijk allebei de accounts gesloten en alle aangesloten bedrijven hierover een mail gestuurd.. TRAP ER NIET IN!!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Zeer sluw en gemeen. Geen duidelijkheid over hoe hoog je accountscore wordt als je iets besteld. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Betalen doen ze niet

    Door Jet op 15 november 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na invoering van accountscore waren mijn emails veel minder waard, heb door gespaard aangezien ik bijna op €10 zat. Wil ik laten uitbetalen mag het opeens niet omdat mn accountscore te laag is. In de voorwaarden staat nergens dat een 5,5 verplicht is. Dit heb ik gemaild naar de site en krijg als reactie dat ik een goed punt heb, maar uitbetalen gaan ze alsnog niet doen.
    Heb gelijk andere spaarsites met accountscore maar opgezegd, vertrouw ze nu allemaal niet meer.

    Sterke punten
    Reageren snel op email, al is de reactie die je krijgt triest.

    Zwakke punten
    Bedenken zelf voorwaarden die ze niet kenbaar maken op de site.

    Door Ilse op 14 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hou op zeg over dat Cash4ladies. Ik heb nog altijd 10 euro van ze tegoed die maar nooit uitbetaald werd. Nota bene, je hebt je maandenlang het heen en weer geklikt en dan durven ze te zeggen dat je te weinig initiatief hebt getoond? Heeft je heel wat aan tijd en stroom gekost om die gasten achter die site zelf te verrijken. Het zijn gewoon ordinaire oplichters die er alles aan doen om jouw geld in hun eigen zakken te houden. Heb ze toen meteen verwijderd en ze mochten die 10 euro in hun r..t stoppen! De enige betrouwbare Hollandse geldkliksites zijn tot op heden Gekkengoud en Moneymiljonair en de rest zijn allemaal eigenzakkenvullers. Ben al door zoveel geldkliksites bedonderd. Ze verzinnen van alles om je maar niet te hoeven uitbetalen. En sommige sites zoals Centenland en Vuljezakken hebben zgn een uitbetalingsachterstand. Ja, mijn neus! Hebben ze een achterstand van bijna een jaar, nou ja zeg, hoe krijg je het voor elkaar?! Je hebt je leden gewoon meteen te betalen als ze het bedrag van uitbetaling hebben bereikt. Zij worden duur betaald voor al die reclames en hun leden krijg daar maar een apenfooi voor en dan nog moeilijk doen! Zijn ze zogenaamd de achterstand aan het wegwerken. Nou, als je als Vuljezakken 5 uitbetalingen per week doet, nou, dan kun je wel 10 jaar op je geld wachten en dat is de bedoeling. Ze denken hoe langer ze moeten wachten, hoe sneller ze afhaken en kunnen we dat geld weer in eigen zakken steken! Dat Centenland maakt het helemaal bont. Die eigenaar ging doodleuk wekenlang op vakantie en toen hij er nog een week aanplakte ging zijn zgn secretaresse ook maar op vakantie! En dat terwijl er volgens hen geen geld was om mij uit te betalen?? Tja, als je er lekker dure vakanties van houdt, dan is het geld natuurlijk op!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Als het op uitbetalen aankomt hebben ze eeuwig een betalingsachterstand en verzinnen ze steeds weer een nieuwe smoes om niet te hoeven uitbetalen. Zogenaamd laten ze hun goede wil zien door af en toe iemand uit te betalen, dan valt het niet zo op dat ze de boel belazeren!

    Door Astrid op 20 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je krijgt pas uitbetaald bij 5,5 accountscore. Heb gevraagd waar die regel staat in algemene voorwaarden. En geantwoord met een politieke argument : "Gebruiker voldoende geparticipeerd heeft bij acties van onze adverteerders..".
    Zo kunnen ze alle kanten op om NIET te gaan uitbetalen.

    Ik ben niet van plan om aan enquetes / aanbieding mee te doen met allerlij overlast van dien. Ze mogen mijn 15 in hun reet stoppen en ik heb me afgemeld. Oplichterij.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichterij

    Door Tung Nguyen op 20 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mensen, begin er niet aan. Centenland komt steeds weer met smoesjes om niet uit te betalen. Een betalingsachterstand van zgn 10 maanden, hoe krijg je het als eigenaren van zo'n site voor elkaar?? Ja, in de hoop dat de leden an vanzelf afhaken natuurlijk en je moet blijven inloggen, want anders word je verwijderd en kun je helemaal fluiten van je centen. Maar goed, laat je dan maar verwijderen, want het geld komt nooit. Ze mailen je doodleuk dat ze op vakantie gaan en dan vraag je je toch af hoe je op vakantie kunt gaan met een betalingsachterstand van 10 maanden!!!? Zogenaamd is er geen geld voor de leden, maar wel geld voor dure vakanties??? In 1 woord oplichterij dus.

    Krijg je antwoorden als dit:

    Van Vul je zakken

    Zoals beloofd de update over de stand van uitbetalingen.
    Allereerst wil ik de leden bedanken die positief op onze mail van vorige maand hebben gereageerd. Heel fijn en het geeft de burger weer moed. Die ene negatieve mail heb ik maar snel verwijderd!!!!
    Op dit moment hebben we t/m 28-11-2013 de uitbetalingen verwerkt. Het schiet niet erg op, maar we kunnen nog betalen en dat blijven we doen!!!
    Zoals ook vorige maand; wij reageren niet op antwoord op deze mail!

    van Centenland

    ik weet dat het heel vervelend is, maar ik kan er echt niet meer van maken.
    het geld om over te maken moet er natuurlijk wel zijn.
    vorig jaar is de rekening geskimd, dus dat geld is weg.
    hij werkt er druk voor om dat weer op orde te krijgen.
    en hij wil je wel betalen, maar het is tegenover de leden die langer wachten niet eerlijk om jou eerst uit te gaan betalen toch?
    we hebben de regel: ieder op zijn of haar beurt.
    dat je niet bekend met de achterstand is niet onze fout, er zijn regelmatig mailingen over gedaan: hoe en wat, en hoe het opgelost gaat worden.
    dat leden die mailingen niet lezen, en meteen naar beneden scrollen voor de vergoeding, of zonder iets, weggooien?
    daar kunnen we dan niets aan doen.
    iedereen, ook jij, hebt die mailingen ontvangen.
    botweg: welnee, waarom?
    wij mogen er echt van uit gaan, dat leden op de hoogte zijn, dat is immers bekend gemaakt.
    wanneer iemand zich aan wil melden, staat bij het aanmelden: we hebben een betalingsachterstand.
    u moet helemaal niks, al helemaal geen 'klikken' enkel 1x per 30 dagen even inloggen.
    meer niet.
    en waarom dat moet: als de site ziet, dat u niet meer inlogt, komt u automatisch in de molen om verwijderd te worden.
    wij zijn dan niet meer ' op tijd' om dat te stoppen.
    en dan is het een kwestie van nog een 30 dagen, en dan gaat u weg, inclusief uw openstaande uitbetaling.
    u kunt de eis neerleggen: binnen 3 weken.
    ik kan u vertellen: helaas.
    er zijn mensen die langer wachten, al hoe spijtig ik dit persoonlijk ook vind.
    en als u de voorwaarden leest, kunt u tevens zien, dat de voorwaarden zijn aangepast.
    wij doen er echt alles aan om de leden te informeren.
    en uiteraard altijd bereid om een toelichting te geven op vragen, die worden gesteld.

    Nog een antwoord:

    dat klopt van die 10 in uw saldo dat heb ik al nagekeken.

    dat maakt u ervan, dat ik dat bedoel.

    dat is namelijk niet zo.

    u bent zo boos(en ik zeg niet onterecht boos) dat u leest, wat u wilt lezen.

    en even ter verduidelijking(dat wil ik graag even doen)

    dat ik hem help, hij is mijn 'baas' ik heb voor alle werk dat ik doe voor hem nog nooit 1 cent ontvangen.

    ik help hem al meer dan een jaar.

    waarom?

    omdat ik het leuk vind, niet de achterstand, maar wel om dingen te leren.

    dat hij nu weer op vakantie is?

    vertelde hij mij echter ook pas 1 dag voor hij wegging.

    wat moest ik doen?

    de leden achterlaten met nog een kater?

    nou nee, zo zit ik niet in elkaar.

    contact met leden is leuk, zelfs als ze boos zijn.

    het is mijn 'taak' om die te woord te staan.

    En ga maar zo door, je krijgt je geld dus never! Dat dit allemaal maar kan, je vraagt je het af. Allemaal oplichters, 'vul je zakken" (ja, de zakken van de eigenaren, ook al zo'n site die nooit betaalt!!), ?ash4ladies, centenland, yenga, boostfin, mazbux, cashpiraat (kneep er stiekem tussen uit met het geld van de leden!), nerdbux ' en ga zo maar door. Je steekt al je tijd en stroom erin om de eigenaren van die sites te verrijken en dan gaan ze er stiekem vandoor! Ik waarschuw u, trapt er niet, want u wordt belazerd!!
    Zit nog steeds op mijn geld te wachten van al die sites!! en vraag je erom, dan word je nog onbeschoft behandeld ook en dreigen ze met

    Sterke punten
    Geen. Belazeren slechts de boel, daar zijn ze goed in!

    Zwakke punten
    Blinken uit in mensen erin te laten tuimelen

    Door Astrid op 17 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik krijg niet uitbetaald omdat mijn accountscore te laag is, dus doe ik mee aan allerlei acties om mijn score op te krikken. Vervolgens registreert dat stomme systeem niet dat ik meedoe en krijg ik mijn vergoedingen niet. Ik open dan een ticket en dan krijg ik het wel.

    Nu heb ik van de week meegedaan met de actie van het WNF, krijg hier van het WNF een bevestiging van, maar wat denk je, geen 2 euro in mijn account en ook geen verhoging van mijn score. Typisch. Weer een ticket aangemaakt en nu zegt zo'n geinponem van cash4ladies dat dit wel heel erg vaak voorkomt en dat ze mij steeds het voordeel van de twijfel geven maar deze keer niet want ze verdienen er niets aan. Ik kan het toch niet helpen dat hun systeem elke keer faalt.
    Ik heb ze nu een kopie van het mailtje gestuurd en dus maar weer afwachten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Accountscore en een falende website.

    Door Danielle op 17 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zijn oplichters. Je kunt fluiten naar je geld na eindeloos maanden geklikt te hebben! Niet aan beginnen. En ook niet beginnen aan een site die Centenland heet, want dat zijn ook oplichters die jouw geld in eigen zak steken. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Als je om je geld vraagt word je nog onbeschoft behandeld ook en gedreigd dat je dan helemaal geen geld krijgt en dat er niet wordt gereageerd op mails waarin je vraagt om je geld.

    Door Astrid op 2 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn accountscore was ook te laag om een uitbetaling aan te vragen. Nadat ik aan 2 enquêtes had deelgenomen was mijn score hoog genoeg. Heb vandaag mijn uitbetaling mogen ontvangen. Al met al dus toch een betrouwbaar spaarprogramma.

    Sterke punten
    Betalen toch wel uit.

    Zwakke punten
    Accountscore ingevoerd.

    Door Linda op 12 februari 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb gemerkt bij hun dat je met niet eens zoveel acties/ prijsvragen hoeft mee te doen. Mijn Accountscore is ineens 10!!!
    Ben nu benieuwd naar mijn mail betaling

    Sterke punten
    Snelle reactie, ze zijn zeker bang voor leden verlies

    Zwakke punten
    Toch die accountscore, is geen goede actie.

    Door suza op 6 februari 2014 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • betekenis van accountscore: geen, het woord bestaat niet
    je bent ineens verplicht om aan acties mee te doen om je accountscore te verhogen en een vergoeding te krijgen voor het lezen van emails en om je 10 euro uitbetaald te krijgen
    hoe leuk kan het ineens zijn
    me gewaagd aan wat acties en die worden om allerlei redenen afgekeurd en je accountscore wordt daar door maar verlaagd
    ik heb ineens overal vraagtekens bij
    weten ze zelf wel hoe hun nieuwe regel werkt
    ook extraeuro.nl doet hier ineens aan mee, ook mijn accountscore daar is ineens zomaar verlaagd
    jammer dat het op deze manier nu gaat, het was ooit leuk en nu is de lol ervan af
    ik zal ook wel mijn 10 euro niet uitbetaald krijgen omdat mijn accountscore te laag is
    27-07-2014
    ze zijn niet van plan om mijn 10 euro uit te betalen
    ze hebben echt laten zien dat ze tot de oplichters behoren

    15-04-2014 nog steeds mijn gespaarde 10 euro niet gestort

    op 02-03 een klacht ingediend bij klachtenkompas.nl
    ook hier wordt niet op gereageerd
    02-03-2014, eindelijk de 10 euro bij elkaar en ja hoor geen uitbetaling vanwege de te lage accountscore
    jammer dat ze zo hun best doen om het echt niet meer leuk te vinden

    Sterke punten
    geen enkele meer

    Zwakke punten
    de nieuwe regel accountscore en te weinig leuke acties om aan mee te doen
    geen uitbetaling

    Door ingrid op 5 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mensen, trap er niet in bij die geldkliksites. Een hoop van die sites verdwijnen vaak stilletjes met het geld van hun leden en is plotseling hun site opgeheven en/of ze hebben stilletjes de regels gewijzigd, waarna je nooit uitbetaald krijgt. Zo had ik eindelijk na maanden eindeloos klikken elke dag 10 euro gespaard bij Cash4ladies. Opeens bleken ze stiekem de regels te hebben veranderd en bleef mijn saldo na dagenlang klikken maar niet omhoog te gaan. Inmiddels had ik ook uitbetaling gevraagd van mijn 10 euro, maar kreeg ik een melding dat mijn accountscore te laag was. Nadat ik ze daarover had aangeschreven kreeg ik het volgende antwoord:
    Dat heeft te maken met je accountscore.
    De accountscore komt tot stand door middel van de gemeten activiteit. Meer uitleg hierover vind je op cash4ladies. Zowel voor de adverteerders evenals Cash4Ladies is het van belang om de leden welke nauwelijks tot geen activiteit tonen minder te belonen.

    Ben je een goed lid dan kun je dus meer verdienen als ooit!
    Minimaal verdien je 0,25 cent, dit kan oplopen tot 2,0 cent per klik.

    Met vriendelijke groet,
    Ilse Janssen

    Nota bene, heb ik mij maandenlang dagelijks het eppelep geklikt op die site en dan krijg je zo een antwoord. Hoe durven ze mij dat te berichten, de oplichters!
    Stiekem gauw de regels veranderd om het geld van hun leden in eigen zak te stoppen! Ben daarna meteen al die geldkliksites aan het controleren en kwam er achter dat ook Ladymail en Extra Euro diezelfde taktiek erop nahoudt. Dus meteen opgezegd die handel. Ook Spaarbron heeft stiekem haar uitbetalingssaldo verhoogd van 6,50 euro naar 12,50 en als het op uitbetaling aankomt komen ze opeens met de smoes dat er een foutje in je gegevens stond en kun je fluiten naar je geld!

    EEN WAARSCHUWING DUS VOOR MENSEN DIE DENKEN EEN CENTJE BIJ TE KUNNEN VERDIENEN, TRAP ER NIET IN, WANT U KLIKT U MAANDENLANG EEN ONGELUK VOOR EEN ARMZALIG TIENTJE EN VERVOLGENS KRIJG JE DAN NOG NIET UITBETAALD OOK! ZORG ERVOOR DAT U ZICH NIET HET HEEN EN WEER WERKT OM ALLEEN MAAR DIE SITES TE VERRIJKEN OVER UW LIJK!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Betalen niet uit. Komen met allerlei smoesjes om jouw geld in eigen zakken te stoppen! Veranderen stiletjes de regels en nog meer van die stiekeme handelingen! Oplichterij!

    Door Skybird op 4 februari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een uitbetaling aangevraagd bij Ladymail maar dit wordt niet uitbetaald omdat mijn accountscore op 4.9 staat en dit is volgens hen te laag. Deze moet staan op minimaal 5.5. Ik log me notabene elke dag in maar dat schijnt niet voldoende te zijn. Je moet er bij bedrijven spullen kopen maar daar heb ik helemaal geen zin in. Die accountscore is er van de een op de andere dag ingevoerd. Wat een onzin zeg. Datzelfde komt ook voor bij Extra-euro en bij Cash4ladies. Ik ga bij alle 3 mijn account opzeggen. Het is wel jammer van mijn geld maar om er maar bij te blijven terwijl ik nooit uitbetaald wordt daar pas ik voor. Ik zit ze dan alleen maar zelf te spekken.

    Sterke punten
    Ik zou er niet 1 kunnen verzinnen

    Zwakke punten
    Accountscore

    Door woman1408 op 4 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je krijgt pas uitbetaald bij 5,5 accountscore. Ik ben niet van plan om aan die voorwaarde te voldoen. Ze mogen mijn tientje houden en ik heb me afgemeld. Waardeloos spaarprogramma !!!

    Door tikrit op 2 februari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De laatste tijd bij het lezen van e-mails wordt er gewoon niet meer bijgeschreven, dit is te gek voor woorden. Het gaat slechter met deze site bah.

    Sterke punten
    geen

    Door N.C op 30 januari 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben ik toch n.a.v. die accountscore speciaal op 'n paar acties ingegaan om 'm te verhogen, zie ik dat juist daarná mijn accountscore is verlaagd!
    Nog maar eens gemaild en hun logica was, dat dan dan w.s. gebeurd was voordat ik aan die acties deelnam, waarschijnlijk dus haha, terwijl eerst al die tijd mijn accountscore op hetzelfde bleef staan.
    Wat een zooitje dus daar, heb me er nu dan ook direct uitgeschreven en adviseer iedereen dat te doen!
    Las trouwens op internet dat adverteerders niemand mogen aanzetten tot acties dus alle 3 de sites die nu met die accountscore bezig zijn (deze, Ladymail en ExtraEuro) zijn sowieso fout bezig.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen maar

    Door Ria op 29 januari 2014 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet te geloven wat die spraaprogramma's allemaal verzinnen om meer geld binnen te krijgen, om hun eigen zakken te vullen!
    Ze vergeten dat ze door de nieuwe acties met de ACCOUNTSCORE heel veel leden zullen verliezen en op die manier juist minder gaan verdienen.
    Ik ben weg gegaan bij die 3 spaarprogramma's en hoop dat ze heel gelukkig worden met MIJN geld want ik laat me niet dwingen door aan acties mee te doen en anders krijg ik niet uitbetaald, het moet niet gekker worden.

    Sterke punten
    Niet meer!!

    Zwakke punten
    ACCOUNTSCORE.

    Door sylvia op 27 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees hier dat Extraeuro ook zo bezig is als Ladymail en Cash4Ladies, maar tot op heden gaat mijn saldo nog gewoon steeds omhoog als ik mails lees of op banners klik!

    Er staat wel dat je accountscore omhoog gaat als je actiever bent op de sites van de adverteerders, maar dat heeft alleen tot gevolg dat je dan een hogere klikvergoeding ontvangt die kan oplopen tot 2 cent.

    Ik wacht gewoon even tot ik tien Euro bij elkaar heb en vraag dan een uitbetaling aan en dan zien we wel wat er gebeurt. Tot die tijd hebben ze bij mij het voordeel van de twijfel!

    Sterke punten
    Extraeuro: duidelijke site, klikvergoeding wordt meteen bijgeschreven.

    Cash4Ladies en Ladymail: opzeggen en geen energie meer aan besteden!!!

    Zwakke punten
    Extraeuro: (nog) geen!

    Cash4Ladies en Ladymail: ALLES!

    Door Lenny op 27 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • onder voorwaarden op hun eigen site: die gemakshalve maar worden vergeten en zeker niet worden nageleefd bij punt 5 5.Een enkele keer per maand per maand sturen we een mailing waarmee Gebruiker geen Credits kunnen verdienen, maar waarmee Gebruiker geïnformeerd wordt over nieuwe functioanliteiten van onze site, nieuwe Acties en de hoogte van je Tegoed.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    eigen voorwaarden niet naleven

    Door C.Derks op 27 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ter aanvulling van mijn vorige review; op de facebookpagina van cash4ladies is er 1 lid die wel uitbetaald gekregen heeft nadat ze had gemaild met cash4ladies. ze had echter een lage score. dus hoe fout kunnen ze het maken?!

    extraeuro is nu ook zo bezig?! accountscore wordt random aangevuld en alleen nav als je meedoet aan acties en niet, zoals onderaan de mailtjes staat aangegeven, als je klikt.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie bovenstaande

    Door ladybug op 23 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds kort inderdaad die stomme accountscore. Ik sta op 1. Oké, dan schrijf ik wel in op nieuwsbrieven en doe ik wel mee aan acties om hem te verhogen. Maar hoe ik ook klik, er gebeurt niets. Mijn deelname wordt goedgekeurd maar de score blijft op 1. Sommige acties beloven je een mailtje waarin je je deelname moet bevestigen maar je krijgt niets binnen, ook niet in je spam. Onduidelijk welke mailtjes vergoed worden en welke niet.

    Sterke punten
    Momenteel: geen

    Zwakke punten
    Het invoeren van de accountscore en de weigering om gespaard geld uit te betalen omdat deze te laag is. Maar hij stijgt niet ondanks klikken op acties.

    Door Danielle op 22 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Cash4Ladies

Schrijf je eigen review over Cash4Ladies