Heb je een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze bijbaan als chat operator misschien wel iets voor jou! Bij ons beantwoord je (vaak erotische) berichten van mannen, namens vrouwelijke profielen. Het doel hierbij is uiteraard om de mannen, die betalen voor de berichten die ze sturen , te antwoorden en hiermee een langdurige conversatie op te bouwen. Hierbij blijf jij, als operator, volledig buiten het 'zicht'. Je werkt alleen namens de profielen waarmee je antwoordt, dus je komt zelf niet in beeld. Je vindt bij ons de hoogste uitbetalingen. Daarnaast krijg je een extra bonus in het weekend (1 ct. per bericht extra), in de avonden na 20.00 uur (1 ct. extra) en de beste staffels die je kunt vinden! Update: Nu de hoogste staffels! Verdien tot 18 ct per bericht!

Algemeen

Chatoperator.nl is een jong en groeiend bedrijf die o.a. enkele grote toonaangevende websites onder haar beheer heeft. Hiervoor is dit bedrijf steeds op zoek naar goede thuiswerkers. Mensen die bij chatoperator.nl werken kunnen rekenen op een stabiele basis voor het vergaren van een inkomen vanuit huis. Daarnaast zijn er goede trainers, die thuiswerkers kunnen begeleiden om op die manier zichzelf en de resultaten te optimaliseren.


Wat kan men verwachten?

Thuiswerkers krijgen een eigen persoonlijke coach. Hiervoor moet men over een Skype en e- mail account beschikken om in contact te zijn met de coach. Bij een positieve ontwikkeling kan men inloggen wanneer en hoeveel men wilt, zonder een bepaalde werkrooster. De thuiswerker moet minimaal 250 berichten per week verwerken. Chatoperator.nl zorgt ervoor dat er altijd veel berichten te verwerken zijn. De thuiswerker moet over de creativiteit beschikken om klanten terug te laten komen. Het gaat in deze om een zeer betrouwbaar bedrijf en dat wordt ook verwacht van de thuiswerkers. De thuiswerkers moeten woonachtig zijn in Nederland of Belgie en over een Nederlandse of Belgische bankrekening beschikken.


Betaling

Per verwerkt bericht krijgt een thuiswerker 10 tot 17 ct uitbetaald. Het is van belang dat men voldoet aan de kwaliteitseisen en de instructies van de coach blijft volgen. Thuiswerkers worden wekelijks per factuur uitbetaald. Men moet echter zelf de inkomsten aangeven bij de belastingdienst en daarvoor belasting afdragen indien nodig. Uitbetaling vind alleen plaats bij een saldo van 50,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week. Uitbetaling op basis van een creditfactuur, verdiensten kunnen bij de belastingdienst als "inkomsten uit overige werkzaamheden" worden opgegeven. Thuiswerkers zijn niet in dienst als werknemer van het bedrijf, maar werken op freelancebasis.


Sollicitatie

Op basis van de geschiktheid en beschikbaarheid worden sollicitaties bij dit bedrijf geselecteerd. Chatoperator.nl werkt ernaar om alle sollicitaties binnen 48 uur te behandelen. De registratie bij dit bedrijf is geheel gratis. Alleen personen uit Nederland en Belgie worden aangenomen. Personen uit Suriname kunnen contact opnemen met het bedrijf via [email protected] voor mogelijkheden.


Reviews over ChatOperator.nl

  • Ik ben nog schoolgaande en zou graag willen tikken in mijn vrije tijd. Ik werkte in het verleden als chatoperator maar wegens de slechte betaling was ik helemaal gestopt. Ik zou graag opnieuw willen beginnen en kan elke dag 3-4 uren of zelfs meer werken.

    Sterke punten
    1 Kan elke dag werken
    2 goede internet verbinding
    3 Goed werkende laptop

    Zwakke punten
    Heb geen zwakke punten om dit werk te doen

    Door Shekhar op 19 mei 2018 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een achterlijk shit bedrijf zeg. Sturen ze je letterlijk bijna elke dag een bericht of je wilt solliciteren omdat blijkbaar geen hond bij ze wil werken en vervolgens zeggen dat je ''antwoorden te kort zijn'' een standaard onpersoonlijk bericht. En of je opnieuw je sollicitatie wil indienen. Alsof ik tijd heb om mijzelf voor jullie te gaan bewijzen. De volgende dag gelijk aangenomen bij een andere chat en gelijk aan het werk. Doe geen moeite voor deze bullshit en solliciteer bij een andere chat!

    Door nancy op 28 juli 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De activiteiten van deze bende zijn puur crimineel. Het is vergelijkbaar als iemand bestelen met een babbeltruc op straat, alleen is hier een bedrijfsactiviteit. Ik begrijp niet dat 'thuiswerkers' hier aan meewerken. Je steelt ook gewoon van de zwakkeren alsof je steelt van oude mensen die zich niet kunnen verdedigen. Walgelijk.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Criminele activiteiten, internetoplichting

    Door Dikke Harrie op 15 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb me hier aangemeld en werd aangenomen, eerste keer een training ingepland, stond online maar was de tijd vergeten en tien minuten te laat, hier stuurde ik dus snel een sorry bericht maar kreeg pas een uur later een bericht dat de training al begonnen was en ik maar een afspraak in moest plannen voor een week later. Vroeg hoe lastig het kon zijn aangezien ik al ervaring had als chatoperator in het verleden, kreeg kortaf een mededeling dat ik volgende week op een werkdag om twee uur aanwezig moest zijn. Helaas werk ik gewoon fulltime en doe ik dit ernaast om te sparen voor een wereldreis, dus ik ben overdag gewoon aan het werk. Hierop werd helemaal niet meer gereageerd. Ik ben nog nooit ergens zo onpersoonlijk behandeld. Een maand later nog eens aangesproken op Skype, we kunnen wel een training inplannen. Ik reageer gelijk maar krijg wederom geen reactie meer. Na het vertellen dat ik het niet zo betrouwbaar vind en misschien maar opzoek moet naar een andere chatoperator gelijk de mededeling dat mijn gegevens verwijderd zijn en verder ook geen reactie meer. Ik krijg hier zelf een heel naar gevoel van, ik weet niet wat zich allemaal achter de schermen afspeelt maar was heel gemotiveerd. Knap om iemand dan zo af te stoten omdat het misschien even niet in je straatje past?

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    ZEER trage en of helemaal geen reactie

    Door Sam op 18 mei 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een aanfluiting was dit bedrijf zeg, om maar niet te spreken over die hoofd coach hier, Veronica of zoiets? Die denkt dat ze god in Frankrijk is en een hoop slap kletst met haar loop hondjes achter zich aan die alleen maar ja en amen knikken en alles van haar zo geweldig vinden.

    Erg jammer want volgens mij is het zonder haar prima te doen daar. Er werd altijd netjes betaald dus dat is wel een pluspunt.

    Sterke punten
    Op tijd betaald

    Zwakke punten
    Kippenhok op Skype
    Coach die het hoog in de bol heeft zitten

    Door Op209 op 29 april 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet aan beginnen heb overal gewerkt en overal hetzelfde.. Minimaal berichten 250 red je het niet dag geld! Ben nu werkzaam voor directthuiswerkchat geen minimale aantallen altijd betaald ongeacht je bedrag van factuur!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet betalen als je onder de 50 zit

    Door Chatopertje op 2 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu al een hele tijd voor ChatOperator en ik moet zeggen dat dit afgelopen jaar mijn beste jaar tot nu toe is geweest. Waar de vorige coaches vooral hun best deden met niets doen, zijn de huidige coaches vooral bezig met te zorgen dat er altijd werk is. Geen mensen meer die soms wel twee weken lang op een bericht terug moeten wachten, en geen geklep in een skype groep, waar meer getikt werd als op het werk. Steven heeft er ook zeker voor gezorgd dat ik het afgelopen jaar heb kunnen groeien, de doorgroeimogelijkheden zijn ruim, het is maar wat je er zelf van maakt natuurlijk. Ik hoop dat 2017 voor mij weer net zo'n goed jaar word, en natuurlijk hoop ik ook dat ik meerdere collega's heb, die net zo positief zijn!

    Sterke punten
    -Aandacht
    -Nemen de tijd voor je
    -Doorgroeimogelijkheden
    -Vrijwel altijd wat te doen

    Door Renate op 14 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit soort sites houden de minder slimme mannen voor de gek door ze te doen denken dat ze met een lekkerwijf aan het praten zijn.
    Pure oplichterij dus.

    Als je zoiets wenst als jou werkgever ga er dan niet vanuit dat je met normale mensen te maken heb.
    Allemaal lossers die te lui zijn om te werken.

    Tevens niet te lui hun personeel ook te tillen.

    Dus aan al die klootjes die toch voor dit werk hebben gekozen, houd op met jullie geklaag.
    Jullie zijn precies het zelfde.
    Karma pakt je altijd weer terug.

    Sterke punten
    Goed in het leegtrekken van bankrekeningen.

    Zwakke punten
    Te lui om echt werk te vinden.

    Door Ted Bundy op 20 november 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerder heb ik al voor chatoperator gewerkt, maar nadat de boxen leeg begonnen te raken toch besloten te vertrekken. Een paar weken terug opnieuw een sollicitatie gestuurd en tot op heden geen reactie.

    Toen ik voor het eerst solliciteerde had ik binnen 2 uur al een reactie!
    Ben erg benieuwd wat er achter de schermen allemaal gebeurd is.

    Door Oud-Operator op 24 augustus 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een hele tijd voor CO gewerkt en het was er leuk, toen er nog een baas was die menselijk was en een coach waar je altijd op kon bouwen. Sinds die er niet meer zijn, is het niet leuk werken meer. Constant lege boxen en slechte begeleiding, wat voor mij een reden is geweest om er te stoppen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ze liegen alles bij elkaar, komen afspraken niet na, en heel veel lege boxen.

    Door Bitch! op 11 januari 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ja waar zal ik deze keer eens beginnen? Misschien is het wel een goed idee om alles zo neer te zetten zoals het in mijn hoofd zit? Maar laat ik duidelijk zijn met te zeggen dat deze review deze keer niet wordt weggehaald op verzoek van jou MARI want je maakt alleen maar valse beloftes om iemand te paaien!

    Twee weken geleden melde ik netjes dat ik er even niet zou zijn ivm ziekte, vandaag kan ik dus weer eens niet in mijn account om dingen na te kijken, weer op blok, Steven zegt het is niet gemeld maar daar heb ik dus wel duidelijk het bewijs van!

    Daarbij wordt er behoorlijk gemanipuleerd, en gelogen, krijg ik nog steeds het geld van HEEL veel profielen en niet alleen bij mij doen ze moeilijk! Natuurlijk heeft Mari liever dat ik dit soort dingen niet zeg, en profielen die verdwijnen dat is heel normaal in zijn ogen, ook kwam ik met grote regelmaat profielen tegen die gestolen zijn van andere sites, en ook dat is normaal gebeurd overal zegt Mari. Maar wel tegen mij zeggen dat mijn profielen UNIEK moeten zijn?

    Spreek je ze aan, dan is er niks aan de hand en wordt er gezegd dat er van een mug een olifant wordt gemaakt is het niet Steven? En de gene die de boel vanaf het begin genaaid heeft, houd nog steeds haar mond en zegt dat ik haar niet accepteer op Skype! Nou LYNN het is omgekeerd, maar jij bent een hele goede leugenaar en dwarsligger toch?

    Maar goed het gemanipuleer, het gelieg, het gedraai, en het bedrog is afgelopen, ik wil niet meer werken voor een bedrijf als Chatoperator, alle referenties op hun eigen site hoe fijn het wel niet is om voor hun te werken, zijn door chatoperator zelf geplaatst! Het is heel erg jammer dat dit bedrijf alles wat goed is slecht behandeld en zelfs de laan uit stuurt!

    En Mari je kan nu wel gaan roepen, dat je dit bericht gaat laten verwijderen om dat de beheerder van thuiswerkervaringen een vriend van je is, maar dat laat dan wel duidelijk zien, dat je bang bent voor de waarheid is het niet?

    Want hoe kan er eerst gezegd worden dat er geen ziekmelding van mij is, en dan even later wordt er dit gezegd in Sype:

    [13:03:14] Steven Chatoperator: Het werkt voor jou net zo als voor anderen, Anne. Als je dat niet kan respecteren, dan wensen wij je veel succes.
    [13:04:03] Steven Chatoperator: Als jij weet wanneer je beter bent, dan zet ik je dan weer op actief, geen enkel punt
    [13:05:02] Steven Chatoperator: Als jij er geen zin meer in hebt, zoals je laat doorschemeren, dan scheiden onze wegen hier, ook prima.
    [13:05:05] Steven Chatoperator: Je zegt het maar.

    ( ze wisten niet eens dat ik ziek was want daar was volgens hun geen melding van? )


    Wie liegt hier nu? En dit is trouwens een duidelijke Mari reactie en niet een van Steven!


    Maar goed Mari je hoort beslist nog van me!






    Sterke punten
    Liegen en bedriegen! Operators als nummers behandelen!

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Anne op 30 november 2015 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nog maar kort aan de gang hier maar wat een welkom thuis gevoel krijg je hier.
    Goede begeleiding, fijne coaches die altijd bereikbaar zijn en ook echt naar je luisteren. Duidelijk systeem, leuke collega's. En stipt met uitbetalen.

    Eerst gewerkt via Club Erotica Chat / PNT Thuiswerk wat plots stopte, iedereen kon opzouten, niets geen hulp geen antwoorden meer op je vragen. Een week nadat ze iedereen gemeld hebben dat het stopte is er alweer een doorstart gemaakt maar je moet verplicht tussen bepaalde tijden werken en iedere dag komen opdagen anders hoeft het niet!!

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    niets

    Door Anoniempje op 2 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas niet al te best, slechte verdiensten. Die 18 cent is pure misleiding!

    Verder coaches vaak niet beschikbaar, en hele trage reacties, soms duurt het dagen voordat je iets hoort

    Sterke punten
    Wekelijkse uitbetaling, maar ja dat hebben alle operatorbedrijven

    Zwakke punten
    Misleiding, slechte bereikbaarheid coaches, trage (of geen!) reacties op mails

    Door Lisan op 20 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vergeet niet dat je met mensen in zee gaat die de boel besodemieteren.
    Sta er dus ook niet raar van te kijken als je weinig tot niks verdiend.

    Je heb nooit te maken met een groot bedrijf waar iedereen een stapel
    diploma's op zak heeft.
    Alleen maar mannetjes die het buiten hun pc niet redden.
    Zie je ook maar aan de gemakzucht hoe vele van deze sites zijn gemaakt.

    Zelfde idee als de GPT " bedrijven " .
    Iedere boere ... kan een GPT site kopen en beheren.
    Zo ook met deze branche.

    Ik raad niemand aan met dit soort lui in zee te gaan.
    Je meld je aan als mede oplichter.

    Sterke punten
    Goed denk werk om op deze manier mensen te duperen.
    Zag laatst dat er nog veel rondlopen die niet weten dat dit fake is.
    Go for it.

    Zwakke punten
    Als ze geen pc hebben blijft er niks van ze over.
    Zwak IQ, en krijgen vanwege de stress savonds niet meer omhoog.

    Door Harry op 6 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mag ik IEDEREEN DIE SERIEUS OVERWEEGT om in deze business te stappen en zich orienteert op deze reviews erop wijzen dat het gaat om bedrijven die PROFESSIONEEL BEZIG ZIJN MET HET VERSTUREN VAN NEP-BERICHTEN en adviseren de positieve reviews met een FLINKE KORREL ZOUT te nemen. Ik herken zelfs de schrijfstijl in sommige positieve reviews.

    Sterke punten
    nvt

    Zwakke punten
    weinig creatief in schrijfstijl

    Door tdv op 29 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik stuur een sollicitatie, en krijg reactie terug dat ik niet wordt aangenomen, hoe moeilijk kan het zijn om erotisch te chatten? ik dacht dat je begeiding zou krijgen?

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet aangenomen worden, omdat je niet door de selectie ben gekome, geen begeleiding

    Door Jaime op 25 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben bij deze chat terecht gekomen via een operator van mijn vorige chat, en ik heb het er reuze naar mijn zin. Ik werkte toen ik begon werkte ik nog bij de andere chat KARMA FUN FANTASY van Karin. Echter daar wordt het werken je onmogelijk gemaakt en krijg je nooit alles betaald, zeer zeker de teasers, en die waren in verhouding meer dan de berichten.
    Communicatie met de coaches was onmogelijk iemand die nog maar net komt kijken en het werk nog geen paar maanden doet is in mijn ogen ook geen coach!

    De opluchting was dus heel erg groot toen ik in het gezellige team van Veronica van chatoperator terecht kwam, je wordt op een hele fijne en persoonlijke manier ingewerkt, en is er wat dan bellen ze je via skype en dat is toch weer wat menselijker dan de lettertjes die we al genoeg tikken

    Een echte aanrader deze chat!

    Sterke punten
    Menselijkheid, en collegialiteit, stipte betalingen.
    Vriendelijke coaches.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anne op 21 september 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu ruim 1 jaar voor chatoperator. Heb het erg naar mijn zin hier, de verdiensten zijn goed, zeker nu er sinds kort een flinke verhoging is vanaf 900 berichten, dan tikt het helemaal hard aan. Hiermee zijn ze toch degene die het meest betalen als ik eens zo om me heen kijk.
    Goeie begeleiding, fijne coaches en je wordt hier nog als mens behandeld en niet als een nummer. De eis van 200 berichten is een peulenschil en als je er door omstandigheden een keer niet aan komt, dan doen ze ook niet moeilijk.
    Het is er altijd druk, ik heb nog nooit lege boxen meegemaakt daar en heb het er super naar mijn zin. Van mij krijgt Chatoperator 8 sterren

    Sterke punten
    Hoogste uitbetaling, deskundige begeleiding en menselijkheid

    Zwakke punten
    Ik zou ze zo niet kunnen noemen

    Door Alice op 18 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas moet je vaak wachten bij Chatoperator.nl, dat is natuurlijk ook niet zo gek je kunt bij dit bedrijf maar terecht op een mailchat. En dat is de welbekende chat waar je helaas vaak moet wachten.

    Gelukkig zijn er ook bedrijven te vinden met meerdere chats.

    Door Alex op 12 juli 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk op dit moment bijna een half jaar voor chatoperator.nl
    Er is altijd werk waardoor je nooit stil zit. Je logt in wanneer JIJ dat wilt en word snel uitbetaald. Als jij zelf genoeg berichtjes verwerkt heb jij dus je eigen loon in handen. Vooral de vrije inlog is heerlijk. Zo bepaal jij je eigen werktijden en zit jij niet vast aan uren die je moet maken.
    Op dit moment is het top drukte, dus dat zegt ook genoeg over de site!
    Misschien een idee om zelf eens mee te komen tikken? Dan weet je pas hoe het is op de site! Ook belonen ze niet alleen jou met het beantwoorden van de berichten, ook voor jou inzet kan je een extraatje verdienen. Echt ze zijn meegaand met hun medewerkers, helpen waar het nodig is en begeleiden waar het nodig is. Ik zou zeggen meld je aan op www.chatoperator.nl
    Een tevreden medewerkster!

    Sterke punten
    Goede begeleiding, extra verdiensten bij drukte, snelle uitbetaling, nooit lege boxen

    Zwakke punten
    Nog niet gevonden!

    Door Sarah op 28 mei 2014 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al een aardig tijdje voor Chatoperator.nl. Moet zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb. Je hebt er vrije inlog, het enige wat ze vragen is minimaal 200 berichten per week, wat een peuleschil is, en goede kwaliteit berichten.
    Ze betalen elke maandag uit en er is soms nog een leuk extraatje ook.
    Er is goede begeleiding en de woorden lege boxen kennen ze hier niet. Er is volop werk en je kunt werken wanneer je wilt. Je kan 24 uur per dag inloggen.
    Een betrouwbaar bedrijf, die keurig op tijd betaalt en genoeg werk kan leveren.
    Het bericht van haha vind ik een lachertje, die weet dus heel duidelijk niet waarover die praat. Lekker gaan werken dan voor 2 cent per woord haha, denk niet dat je ook maar iets verdiend.

    Sterke punten
    Snelle en correcte uitbetaling, geen lege boxen en goede begeleiding.

    Zwakke punten
    Ik heb ze niet kunnen ontdekken.

    Door Cindy op 28 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 10 tot 17 cent per bericht?!!

    Bij een niet erotische berichten verwerker ontvang je al 2 cent per WOORD.
    Waarom zou je dan voor zo weinig geld erotische berichten gaan typen?

    Zwakke punten
    VEEL te lage uitbetaling

    Door haha op 31 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over ChatOperator.nl