EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar genteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commercile mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van n maand. Aan de hand van de dropdown-menus kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enqutes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Euroclix Reviews

  • Ik ben een tijdje geleden begonnen met clix sparen. Je hebt er snel een aantal bij elkaar. Ik heb vorige week 20.000 clix ingeleverd en ben benieuwd wanneer het bijgeschreven is. Leuk extraatje voor de feestdagen

    Sterke punten
    Makkelijk sparen en als je wat bij Bol.com besteld krijg je ook clix of bij Wehkamp enz. Je kan het ook instellen dat het automatisch bijgeteld word. Ideaal

    Zwakke punten
    Als je met een enqute bent begonnen en je behoort niet tot de doelgroep krijg je niks, terwijl je vaak toch best wel wat vragen hebt beantwoord.

    Door Elly op 10 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen week € 325,00 bijgeschreven op mijn rekening. Dank je wel Euroclix voor deze snelle uitbetaling (inderdaad binnen vier werkdagen). Euroclix is gewoon een betrouwbare site met leuke cashbackmogelijkheden, af en toe een enquetes en voldoende mails. Maar het allerbelangrijkste; al jaren betrouwbaar!!!!

    Sterke punten
    betrouwbaar en eerlijk, doen wat zij beloven

    Zwakke punten
    weet ik niet

    Door Dominique op 19 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit sinds februari bij euroclix en ik raad het iedereen aan eigenlijk. Ik vind zelf dat je niet heel veel hoef te doen om centjes te verdienen hiermee.
    Je verdient geen bakken met geld maar een leuk extraatje.
    Ik heb al een paar keer een vraag gehad aan de medewerkers van euroclix en je krijgt vlot antwoord en je word goed geholpen.

    Het allergrootste voordeel is dat je geld gestort krijgt ipv die kadobonnen. Ze storten ook snel het geld.
    Pluim voor euroclix!

    Sterke punten
    - stort snel het geld
    - goede klantenservice

    Zwakke punten
    - instinkers zijn bv de sportclix, er zou duidelijker mogen staan dat het niet gratis is

    Door me op 2 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doe zelf al bijna 3 jaar mee en heb hiermee al 500,00 euro verdiend.
    Het mooie van dit spaarprogramma is de opbouw van het bedrag.
    Bij 1000 clix krijg je 10,00 euro, maar bij 5000 clix al 70,00 euro. enz.
    Dat percentage krijg je bij geen enkele bank.

    Trek ook iedere maand aan de fruitautomaat.
    Vorige jaar won ik hiermee 5000 clix, dat was echt super.

    Heb ook destijds mijn autoverzekering omgezet via EuroClix en scoorde daar
    2300 clix mee.

    Te veel om op te noemen, om bij EuroClix te gaan sparen.

    Sterke punten
    Bij een vraag, direct een antwoord.
    Uitbetaling binnen 3 dagen bijgeschreven.
    De opbouw van je spaarbedrag.

    Zwakke punten
    Zou niet 1 zwak punt kunnen opnoemen.

    Door Carla op 27 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met Euroclix verdien je makkelijk een zakcentje. Je krijgt bijna dagelijks mails in je mailbox, je klikt op de Euroclix link in de mail en je hebt een clix verdiend. Doe je mee aan de online enquetes, dan verdien je wel tot 150 clix per enquete. Hoe meer je spaart, hoe beter je inwisselkoers wordt. Lekker makkelijk wat klikken vanuit je luie stoel als je toch je mail checkt.

    Sterke punten
    Geld verdienen met letterlijk 1 klik.

    Zwakke punten
    Als je niet de doelgroep van een onderzoek bent, krijg je geen clix, ook geen losse voor het toch proberen voor de moeite.

    Door Ellen op 8 september 2014 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • euroclix is heel goed,ben nu al een paar jaar lid ten opzichte van andere site,s heb je je geld binnen een week op je rekening,
    ik ben heel tevreden meer als tevreden zelfs.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling,

    Zwakke punten
    meer mails

    Door corrie raafs op 21 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu ongeveer al 4 jaar lid bij deze site en in het begin wist ik niet zo goed wat ik ervan moest verwachten maar sinds ik door had hoe je snel wat bij kon verdienen ben ik het steeds leuker gaan vinden. Ik vind het zeker een makkelijke manier om aan een extra zakcentje te komen en voor mij komt dat ook wel goed uit. Je moet niet verwachten dat je elke dag 100 euro verdiend maar ik kan bijna iedere maand wel een uitbetaling laten doen. Het uitbetalen gaat zeker goed, eerst duurde het nog wat langer maar tegenwoordig staat het binnen 3 of 4 dagen op je bankrekening. Daarom ben ik wel tevreden met Euroclix en ik zou het zeker aanraden bij andere mensen die dit lezen. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om je profiel op te zeggen als je het niet meer wilt. Ik zou zeggen ga ervoor en wordt ook lid.

    Sterke punten
    positief, goede kwaliteiten, leuk om te doen, alles wordt goed uitgelegd, je kunt er zelfs nog wat van leren.

    Zwakke punten
    Het zou ook wel goed zijn als je per e-mail meer punten kan verdienen.

    Door Mischa op 11 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclics is voor mij de een van de weinige betrouwbare sites!!!
    De rest bestaat uit oplichters die als je het uit te betalen bedrag eindelijk hebt gespaard NIET uit betalen omdat ze op eens een account score hebben bedacht waar je niet aan voldoet tenzij je allerlei onzin moet bestellen of aan moet vragen.
    Wat ik dus niet van plan ben want als ik geld genoeg zou hebben om van alles maar te kopen zou ik geen moeite doen om er een beetje geld bij te sparen.
    Zij zitten op de Bahama's,s en jij mag je rot klikken zonder dat ze ooit van plan zijn je uit te betalen
    Ik hoop dat euroclics nooit aan deze praktijken begint
    Euroclics is betrouwbaar en door de enquêtes spaart het redelijk snel
    Als je een uitbetaling laat doen is het binnen 4 dagen op je rekening , echt geweldig ,

    Sterke punten
    Als je een vraag hebt krijg je vlot en keurig antwoord.
    Super vlotte uitbetaling.
    Alle andere sites kunnen een voorbeeld aan euroclics nemen ( deden ze dat maar)

    Zwakke punten
    Eigenlijk niet ,alleen krijg ik lang niet zoveel mailtjes als eerder, om eerlijk te wezen erg weinig momenteel

    Door Geert op 4 augustus 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is niet alleen een spaarprogramma , maar Euroclix brengt je ook op ideeën en heeft kortingen op allerlei produkten en leuke uitstapjes.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling en vrijwel iedere dag emails.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten !

    Door Ed op 28 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • enquetes invullingen en standaard aankopen (thuisbezorgd, wehkamp, bol.com) die geld opleveren is leuk! binnen 3 maanden zit ik gemiddeld op 20 euro.
    Ik kan me niet voorstellen dat je hieruit een vast hoog inkomen kan genereren maar een leuk zakcentje is het wel. al jaren maak ik gebruik van euroclix die echt de hoogse beloning geeft.

    Sterke punten
    hoge vergoeding, snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    niet

    Door Chantal op 20 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Euroclix is een betrouwbare organisatie. Ik vind het leuk om eraan mee te doen. Wanneer ik een vraag heb wordt ie snel beantwoord en ook de uitbetaling gaat snel en secuur. Daarnaast doe je nog eens leuk ideeën op. Al met al ik ben heel erg tevreden over min deelname aan Euroclix.

    Door Annelies op 18 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enige jaren geleden lid geworden van Euroclix. Was sceptisch door zeer slechte ervaringen met soortgelijke websites. Andere websites betalen of niet uit of je krijgt belachelijk weinig betaald voor hetgeen je moet doen (op mail klikken e/o aan onderzoeken meewerken) of ze stoppen ermee voordat je je gespaarde punten kan inwisselen. Sinds ik lid ben van Euroclix gebruik ik alleen nog maar Euroclix. Dit is voor mij de enige echt betrouwbare "punten spaar" website.

    Hoe meer clix je spaart bij Euroclix des te hoger wordt de waarde van die clix. €70 = 5000 clix.

    Ik doe aan alle onderzoeken die mij worden aangeboden mee en klik op alle e-mails waarop ik geacht wordt te klikken om de website van de adverteerder te bezoeken. Ook doe ik soms aankopen bij aangesloten websites waarmee ik voor elke besteedde euro ook nog eens clix krijg. Ik laat mij 2 tot 3 keer per jaar €70 uitbetalen. Word altijd zeer snel binnen 1 week na aanvraag uitbetaald. Als er een probleem is en je hebt persoonlijk contact nodig met de helpdesk krijg je zeer snel (meestal binnen 1 a 2 uur) antwoord. De medewerk(st)ers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. En ze zijn ook nog eens heel erg coulant als er iets bij een adverteerder niet goed wordt doorgegeven..

    Ik beveel Euroclix.nl aan iedereen aan die op een snelle en zeer eenvoudige wijze een extraatje wil bijverdienen.

    Sterke punten
    Betrouwbaar. Snel. Coulant. Vriendelijk, Zeer Betrouwbaar, makkelijk te benaderen, uitbetaling binnen 1 week....

    Zwakke punten
    Geen

    Door Yenk op 17 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • EuroClics is een betrouwbare site,nooit geen moeite mee,betalen altijd snel uit,zonder problemen.Echt een aanrader.

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Zwakke punten
    Zijn er geen

    Door Nelly op 12 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb zeer goede ervaringen met euroclix. Met regelmaat krijg ik vragenlijsten, en ook de emails die ik ontvang zijn qua aantal goed.
    Het uitbetalen gaat ook altijd zonder problemen en het geld word zeer snel overgemaakt.

    Ik ben nu al enkele jaren lid van euroclix en kan het iedereen aanraden.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    zou het zo niet weten

    Door karola op 11 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • euroclix is de beste site die er bestaat!!!!!
    Betaald keurig en super snel uit
    Kan iedereen aanbevelen om lid te worden
    (doe het maar via mij dan heb ik er ook nog wat aan!!! LOL)
    euroclix is een super betrouwbare site en heel wat beter dan verscheidene andere click sites, daar zitten toch oplichters bij .... niet te geloven
    je krijgt bij Euroclix regelmatig de kans om een vragenlijst in te vullen en dat telt lekker aan

    Sterke punten
    alleen maar sterke punten

    Zwakke punten
    abosoluut geen

    Door Tineke op 8 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helemaal blij met Euroclix! Inmiddels een aardig centje mee verdiend. Onlangs uitbetaling van 150 euro aangevraagd en binnen een week gekregen!

    Sterke punten
    betrouwbaar, snel!

    Zwakke punten
    ik wil nog wel wat meer mails

    Door Jenny op 7 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op een leuke en makkelijke manier kortingen op zowat alles verdienen , daarnaast ook nog extra clix mogelijk door winnen van spelletjes en mails lezen, aanrader.

    Sterke punten
    super vlotte overmaking, leuke enqutes en mooie kortingen

    Zwakke punten
    sommige enqutes klappen er halverwege of juist aan het einde uit, je komt dan niet in het scherm waar je de enquete kan beoordelen en terug gaat naar euroclix en de clix ben je dan ook kwijt; zeker bij de wat langere enqutes best balen. na een maand kan je een claim indienen, maar tegen die tijd ben ik het al weer vergeten bij welke enquete het was...toch maar eens op gaan schrijven...

    Door yvon op 5 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik vind van degene die ik heb euroclix
    het beste
    en ik heb ervaring in spaarproggama,s

    Sterke punten
    zeer snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    ik weet ze niet

    Door ferry op 22 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik krijg zeer regelmatig email te lezen en de uitbetaling werd supersnelgeregeld.Ik doeextra dingetjes ervan...echt super.Ik doe iets extras met het geld wat ik anders niet zou kunnen ...meestal tbv het goede doel of ondersteunen van een ander..Met weinig kun je echt heel veel goeds doen!!!

    Sterke punten
    regelmatige emails

    Zwakke punten
    geen...ik wil ermeer

    Door Eno Ceder op 20 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Binnen 2 dagen had ik mijn met klikken verdiende euro's al op de rekening staan. Lekker snel, Euroclix!

    Door Wim op 17 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Site is top!

    Je wordt er niet rijk van maar als extra zakcentje is het toch handig, had in een jaar 1 jaar toch 100 euro bij elkaar gespaard... en netjes overgemaakt gekregen!

    Sterke punten
    Snel uitbetaald, veel spaar mogelijkheden

    Zwakke punten
    Geen hoge inkomsten bron

    Door Colin op 15 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na lang sparen eindelijk punten genoeg om een uitbetaling van 25 euro aan te vragen, binnen 4 dagen kreeg ik al een emailtje dat de uitbetaling is verwerkt en binnen 4 werkdagen op mijn rekening zal staan.
    Wow! lekker snel! daar kunnen veel sites nog een voorbeeld aan nemen!!
    Dit blijft mijn favoriete website en ik ga gewoon weer opnieuw sparen!

    Sterke punten
    snelheid van betaling en betrouwbaarheid

    Zwakke punten
    sparen duurt best lang (maar is het waard)

    Door Cees Bakker op 15 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kan alleen maar zeggen GOED

    Sterke punten
    Altijd duidelijk

    Zwakke punten
    Zou het niet weten

    Door Berend op 3 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al jaren lid van deze site.
    Nooit problemen, redelijk veel verdiensten door cash-back en enquêtes.
    Tot nu toe altijd snel uitbetaald, meestal na een dag of 3.
    .

    Sterke punten
    Zeer snelle uitbetaling.
    Snelle reactie op vragen of opmerkingen.
    Punten worden meer waard als je er meer spaart.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Ad Hendrickx op 3 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week een uitbetaling van € 25,- aangevraagd, netjes een bevestiging in mijn mailbox en binnen DRIE dagen was het bedrag op mijn rekening bijgeschreven! Helemaal toppie!

    Sterke punten
    Supersnelle uitbetaling, keurige bevestiging van aanvraag uitbetaling.

    Zwakke punten
    GEEN!

    Door Lenny op 1 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix