Jiggy behoort tot een van de leukste online spaarprogramma's van Nederland. Geinteresseerden kunnen een gratis account aanmaken en hiermee flink wat Jiggies sparen. Bij het aanmaken van een account, ontvangt de nieuwe gebruiker 1500 Jiggies als welkomstcadeau. De 1500 Jiggies hebben een waarde van 1 euro. Gebruikers die 17.250 Jiggies (11,50 euro) of meer hebben gespaard, kunnen deze laten uitbetalen. De bedragen worden rond de 25ste van elke maand overgemaakt naar de opgegeven bankrekening. Gebruikers kunnen Jiggies sparen door online aankopen te doen. Er zijn namelijk 1900 webwinkels aangesloten bij Jiggy. Men kan onder andere denken aan winkels zoals HEMA, Thuisbezorgd, Albert Heijn en meer. Als men via Jiggy zijn of haar aankopen doet, dan ontvangt men bij iedere aankoop een korting in de vorm van Jiggies. Nadat men de online aankoop heeft gedaan, dan ontvangt men direct een e- mail met de melding, dat er Jiggies gereserveerd staan voor de gebruiker. Zodra Jiggy een terugkoppeling van de aanbieder heeft ontvangen, wordt de gebruiker hiervan op de hoogte gesteld. De aankoop kan goedgekeurd zijn of de aankoop kan afgekeurd worden. In het laatste geval, heeft Jiggy geen commissie ontvangen en kunnen er geen Jiggies bijgeschreven worden op het Jiggy account van de gebruiker. Daarnaast ontvangen gebruikers ook nog eens een Jiggy Bingokaart. Met deze kaart maakt men kans op een wekelijkse jackpot van 35.000 Jiggies (23,33 euro). Gebruikers kunnen ook een Bingo kaart ontvangen door het invullen van zijn of haar profiel, het activeren van de Jiggy Cashback reminder en door te shoppen voor vrienden. Verder hebben gebruikers nog veel meer mogelijkheden om Jiggies te sparen. Men kan bijvoorbeeld Jiggy mails lezen, een dagaanbieding kopen, niet- commerciële vragenlijsten invullen en spelletjes spelen om in aanmerking te komen voor nog meer Jiggies.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich heel eenvoudig aanmelden op de website van Jiggy. Dit kunnen zij doen door op de homepage te klikken op "Aanmelden". Gebruikers kunnen zich registreren middels hun Facebookaccount of middels het opgeven van een e- mail adres en een wachtwoord naar keuze. Als men voor de tweede optie kiest, dan zal men ook een inschrijfformulier moeten invullen. Na de juiste gegevens ingevuld te hebben, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding bij Jiggy te bevestigen.


Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een account aanmaken bij Jiggy. Er zijn geen bijkomende kosten verbonden bij het aangaan van een lidmaatschap.


Jiggies ontvangen

Gebruikers kunnen Jiggies ontvangen door bijvoorbeeld te klikken op e- mails. Voor het klikken op een Jiggy mail ontvangt men direct Jiggies. Leden kunnen in een Jiggy mail vaak extra Jiggies sparen. Dit kan men doen door in te gaan op een aanbieding in de mail. De extra Jiggies die men krijgt worden echter op een later moment bijgeschreven. In eerste instantie moet Jiggy een terugkoppeling krijgen van de aanbieder, of de Jiggies wel of niet toegewezen kunnen worden aan de gebruiker. In de meeste gevallen krijgt de gebruiker wel een melding via e- mail, dat de Jiggies zijn gereserveerd. Nadat de aanbieder heeft bevestigd, dat de gebruiker daadwerkelijk is ingegaan op een aanbieding van een e- mail, dan worden de extra Jiggies automatisch bijgeschreven op het desbetreffende Jiggy account. Dit duurt meestal 90 dagen na de aankoop.


Cashback reminder

Leden van Jiggy kunnen ook gebruik maken van de Cashback reminder. Dit is een herinnering voor het ontvangen van Jiggies tijdens het online shoppen. Het komt heel vaak voor dat gebruikers vergeten, dat men ook Jiggies kan ontvangen bij winkels zoals Bolcom, Bonprix en Wehkamp.nl. De Cashback reminder kan genstalleerd worden op een pc, zodat men tijdens het shoppen een melding bovenaan de pagina te zien krijgt.


Jiggy online panel

Gebruikers kunnen ook geheel gratis lid worden van het Jiggy online panel. Deze leden ontvangen dan op regelmatige basis vragenlijsten, die men kan invullen voor Jiggies. De verdiende Jiggies worden dan 4 tot 6 weken na deelname bijgeschreven op het Jiggy account. Indien men vragen en of opmerkingen heeft over het Jiggy online panel, dan kan men een e- mail sturen naar [email protected] of naar [email protected]


Contact gegevens

Jiggy Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum Jiggy klantenservice tel.: 035 628 52 70 Jiggy klantenservice openingstijden (telefonisch): maandag t/m vrijdag: van 9:00 uur tot 17:00 uur. zaterdag en zondag: gesloten


Artikelen over Jiggy

Is het echt zo makkelijk om met Jiggy online geld te verdienen?

Jiggy behoort tot een van de vele online spaarprogramma’s. Veel personen vragen zich af of het echt mogelijk is om met Jiggy online geld te verdienen. Jiggy behoort namelijk tot het leukste online spaarprogramma van Nederland. Geinteresseerden kunnen daarbij ook geheel gratis een account aanma [...]

Jiggy Reviews

  • Had al € 11,45 gespaard, nog 5 cent dacht ik. Maar nee plots verhogen ze de uitbetalingen bij € 25,00. Niets meer sparen bij het lezen van advertenties. Alleen kopen met kortingen. Ik heb alles al... Dit zullen ze merken, velen gaan nu bedanken, weggegooid geld.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters

    Door henk op 3 november 2019 Reageer (4 reacties)
  • Al jaren lid van Jiggy. Nu zijn ze overgegaan , naar 24/7 discount, . Een e-mail hierover ontvangen, als je dus wil overstappen, wat ik ook gedaan heb. Echter, er wordt niet geschreven, dat de uitbetaling niet meer € 11,50 is maar je bent nu verplicht om een aankoop te doen bij een webwinkel, en als je € 25,00 heb, dan kaan je pas een uitbetaling aanvragen. Dus de gespaarde € 11,50 woord dus gewoon niet uitbetaald Bedankt medewerkers van Jiggy om dit niet te vermelde.Oplichters

    Sterke punten
    Nu niets

    Zwakke punten
    Dat ze niet alles hebben doorgegeven

    Door Sprotje op 25 oktober 2019 Reageer (3 reacties)
  • Al een aantal jaar spaar ik met veel plezier bij Jiggy.
    Een leuk spaarprogramma, met verschillende mogelijkheden om geld te verdienen.
    Alleen vind ik het erg jammer dat ze gestopt zijn met het online panel waar je een leuke cent mee kon bijverdienen.

    Misschien is het een leuk idee om een jackpot in te voeren.

    Sterke punten
    Bij vragen krijg je snel een antwoord.
    Vriendelijke behulpzame medewerkers!!
    Snelle en correcte uitbetalingen!!
    Een heel betrouwbaar en leuk spaarprogramma!!
    Geen account score !!!

    Zwakke punten
    Ik zou wel meer mailing willen ontvangen, met een hogere vergoeding.
    Een spel op de site waarmee je extra kunt verdienen.

    Door Yvonne op 18 februari 2019 Reageer
  • Er wordt om al je persoonlijke informatie gevraagd, om hier vervolgens van alles mee te doen. Zelfs meerdere jaren na het beëindigen van je account, staan je gegevens nog in het systeem en word je gemaild. Opnieuw verzoeken je gegevens te verwijderen heeft geen zin, want dat doen ze niet.

    Door Jay op 8 februari 2019 Reageer
  • Zeer lage vergoedingen, en als je dan eindelijk €. 11,50 hebt gespaard, keren ze niet uit! Oplichters!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Weinig verdienmogelijkheden!

    Door Steffen op 23 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik spaar nu 3 jaar bij Jiggy. Meerdere keren geld uit laten betalen fijn spaarprogramma met leuke spelen. Ik heb ook een keer de bingo gewonnen daarna direct €40 kunnen laten uitbetalen.

    Sterke punten
    - leuke spellen
    - best wel wat kunnen verdienen
    - leuke website

    Door Tieneke op 25 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • IK SPAAR LIEVER BIJ JIGGY, ze geven meer weg dan MoneyMiljonair en Euroclix als je het narekent. Je verdient meer als je spaart bij Jiggy. Betalen altijd netjes uit, je moet soms wel even wachten voor je de puntne krijgt, maar wel altijd goed

    Sterke punten
    hoge vergoedingen
    nette klantenservice

    Zwakke punten
    duurt soms wat lang

    Door Jaap op 9 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb bij Jiggy veel verdiend met shoppen en verzekeringen. Vorige maand in 1 maand €40 verdiend. Direct daarna netjes uitbetaald gekregen.

    Sterke punten
    - Veel verdienen met shoppen en verzekeringen
    - Leuke website
    - Snel uitbetaald gehad

    Zwakke punten
    -

    Door Frank op 4 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben bijna een week ingeschreven geweest bij Jiggy. Aangezien ik niet meedoe met spullen aanschaffen en zo 'geld besparen' moet ik het hebben van de enquetes. Maar bij mijn account was dat onmogelijk. Ik heb hier een paar keer contact over gehad. De laatste reactie was dat zij wel konden inloggen bij het panel, heel leuk maar ik niet. Daarna niks meer vernomen. En tot op heden nooit kunnen inloggen voor enquetes. Zonde van mijn tijd. Ben blij dat er betere sites bestaan.

    Sterke punten
    onbekend

    Zwakke punten
    een online panel wat niet werkt (bij mij), erg weinig mogelijkheden buiten spullen aanschaffen om iets te verdienen, behalve die ene cent per mail lezen

    Door me op 3 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Spaar al jaren mee en heb al een paar keer een uitbetaling aan kunnen vragen.

    Jiggy reageert snel op vragen en helpt je goed. De Jiggy webwinkels werken goed, ik heb via dat de meeste jiggys gespaard. wel even aan denken als je gaat shoppen online, ik vergeet dat nog wel eens

    Sterke punten
    - goede service
    - veel webwinkels

    Zwakke punten
    - wil meer mail ontvangen
    - uitbetaalgrens is verhoogd. maar 't is niet anders met de crisis

    Door Anton op 26 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Spaar al jaren cent voor cent voor uitbetaling van 7.50, nu is dat verhoogd naar 11.50 waardoor je er zo een beetje 3 jaar over doet voor je een betaling mag ontvangen.
    Ze hopen dat er mensen afhaken voor die tijd. reken maar mee, ze krijgen zelf 3-5 cent per mail, geven daarvan slechts 1 cent of soms nog minder door aan de leden, van die leden haakt er een groot percentage af.
    Plus het bedrag wat je spaart staat al die tijd, over alle leden bij hun

    Oplichters

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Zeer lage verdienste, zeer lage frequentie mails, extreem hoge uitbetalingsgrens, minimaal 4 weken wachten op uitbetaling. onoverzichtelijk saldo opbouw

    Door Harrie op 8 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al vele jaren spaar ik Jiggy's. Aan klikken van pagina's. Heel simpel. Je krijgt daar jiggy's voor en zit je op 12,50 dan krijg je uitbetaald. Het gaat dan wel niet heel hard. Maar als je wat bij bol.com of andere internet winkels aanbieders dan krijg je daar extra jiggy's voor en gaat het wat sneller.

    Sterke punten
    Makkelijk geld verdienen.
    Altijd netjes uitbetaald krijgen

    Zwakke punten
    Duurt erg lang voor je kunt laten uitbetalen.
    De spelletjes die je kunt spelen om Jiggy's te winnen of te verliezen die verlies je meestal dan raak je Jiggy's kwijt en het duurt lang voor je de verloren Jiggy's weer terug hebt.
    Dus als ik mag adviseren klik alleen de pagina's aan en voor de rest geen spelletjes spelen waarbij je Jiggy's moet inzetten want geheid dat je er heel snel mee verliest.

    Door Th op 7 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wij hadden (vrienden en collega`s) een account bij jiggy`s
    en dat ging redelijk omdat we onze verdiensten bij elkaar in een pot gooiden
    voor een extra biertje op de vrijdagborrel
    maar hebben die oplichtingters (ten behoeve van eigen zak) het uitbetaallimiet verhoogt van ? 7.50 naar ? 11.50 zonder dat daar meer mails c.q. betere verdiensten dan wel snellere bijschrijving van verdiensten tegen over staan
    wij hebben dan ook collectief onze accounts uitgeschreven
    EN HIERBIJ DAT ER VELE DIT VOORBEELD GAAN VOLGEN
    dan wel zoveel mogelijk ook uw negatieve ervaringen ook op de SOC. MEDIA plaatsen
    BIJ VOORBAAT HARTELIJKE DANK VOOR UW MEDEWERKING

    Sterke punten
    voor die idiote verhoging een goede site

    Zwakke punten
    NA DIE BELACHELIJKE LIMIETVERHOGING DE MINST BETROUWBARE SITE VAN BELGIE EN NEDERLAND

    Door a verver op 26 juli 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • oplichting ?

    Zwakke punten
    opeens is mn saldo met ?1 naar beneden gegaan !ik vertrouw ze niet meer !

    Door Esther op 19 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al bezig sinds een jaar punten te sparen, en ettelijke mailtjes later nog niks maar dan ook niks gehoord niks uitbetaald!!!!!!!!! Beter naar money miljonair na de eerste punten hebben ze mijn verzoek DIRECT uitbetaald PRIMA en EERLIJK.
    Moraal van dit verhaal FOKJIGGY

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door David op 21 december 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al heel lang bij Jiggy en naar volle tevredenheid.

    Sterke punten
    Alles wordt zeer snel bijgeschreven. Ookwat de uitbetaling betreft is zeer correct.
    Ben zeer tevreden.

    Zwakke punten
    NVT

    Door Anneke op 7 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb mij de t***us geklikt om wat euro's te krijgen.
    Eindelijk, het was zover. Ik had 12,50 euro aan Jiggy's.
    Uitbetalen dus!! Al wat er komt, géén euro's.
    Heb contact opgenomen met jiggy. Ja hoor, is eind juli
    begin augustus overgemaakt. Nou niet dus. Op vervolgmailtjes
    wordt niet meer gereageerd, er wordt dus ook niet uitgezocht
    of er ergens iets fout is gegaan. Heb mijn eigen gegevens nog even gecheckt
    bij jiggy, en die kloppen 100%. Voor mij dus een absolute afrader.
    Denk dat ze op deze manier heel veel geld in eigen zak steken.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    Zéér langzaam sparen, uiteindelijk niet uitbetaald worden.

    Door Henk op 9 september 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    G

    Door marc op 22 juli 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Of de site waarmaakt wat ze beloven heb ik niet kunnen verifieren maar hetgeen er wordt aangeboden is een legale vorm van bijverdienen via bijvoorbeeld het spelen van spelletje's, lezen van reclame berichten. Je spaart online punten die een bepaald geld bedrag vertegenwoordigen, wanneer je een uitbetalingsdrempel bereikt hebt wordt je uitbetaald.

    Wanneer je je tijd en energie niet verdeelt over veel verschillende sites die hetzelfde aanbieden maar slechts bij een paar get paid sites dan kun je hier een leuk centje bij verdienen.

    Sterke punten
    Niet bekend

    Zwakke punten
    Niet bekend

    Door Karen op 22 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Jiggy

Schrijf je eigen review