U kunt zich gratis aanmelden bij Jouwclix en meteen beginnen met geld verdienen. Registreren en lid worden is helemaal gratis en wordt nog beloont met een start bonus van �1,50 !

Reviews over JouwClix

  • Sinds een week is de website niet meer functioneel, vanwege wanbetaling:
    "Dit domein is offline gezet wegens een openstaande betaling. Neem contact op met het bedrijf waar u dit domein heeft geregistreerd. Na betaling zal uw domeinnaam weer bereikbaar zijn."
    Daarvoor was er al maandenlang vrijwel geen activiteit meer te bespeuren, geen banners etc.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ingestort

    Door E van Hiele op 20 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Komt nog

    Sterke punten
    Dat zeg ik niet

    Zwakke punten
    Heb ik niet

    Door Freeky op 3 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bijna geen mails meer, 1 klikbanner per dag nog maar en geen klikfans meer! Dit spaarprogramma is ten dode opgeschreven!

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Stefan K. op 14 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al vrij lang ben ik lid, maar wat de afgelopen tijd gebeurd, heb ik nog niet mee gemaakt. Je krijgt geen mails, je krijgt geen kliks op de Bannerkliks - 24 Uur
    Klikfans - 24 Uur, een vraag heb ik gesteld al een week terug, waarom dit niet gebeurd, nu antwoord heb ik nog steeds niet ontvangen. Een klein bedrag heb ik gespaard, als dit doorgaat, ben je volgend jaar nog bezig om aan het bedrag te komen zodat dat uitbetaald kan worden.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Genoeg

    Door Olivia op 24 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Naar mijn mening is jouwclix een prima site om wat extra geld te verdienen. Je krijgt ongeveer 30 mailtjes per week en meerdere enquête per maand. Met de enquêtes verdien je het meest ,en ook met gratis aanmeldingen soms tot 0.60eu !
    Leuk programma

    Sterke punten
    snel verdienen,vele acties,goede vergoeding,hoog cashback -hoger dan ergens anders !

    Zwakke punten
    geen

    Door Tonny op 14 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik spaar al enkele weken bij Jouwclix.
    Van alle verdien-cashback sites gaat het sparen hier het allersnelst.
    Er zijn weinig andere sites die zo een voordeel bieden als Hoogste cashback-garantie.
    Ik hoop nog heel lang lid te kunnen blijven.
    Jouwclix is mijn favoriet.

    Sterke punten
    snel sparen,veel mails met leuke aanbiedingen,hoog cashback-onlangs ik heb een ticket gestuurd om een autoverzekering en binnen 24 uur antwoord gekregen+10% meer cashback toegewezen,staat all op mijn saldo(mooie besparing in deze tijden).
    Makkelijk en leuk geld verdienen!

    Zwakke punten
    geen

    Door Jolanda op 10 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • k spaar al een aantal weken(3) punten en heb nog nooit problemen gehad. Elke dag worden punten van de gelezen mails verwerkt, ook die van de enquêtes.
    Twee weken geleden via hun overgestapt naar andere internet leverancier wegens hoogste cashback en geld 25eu zit na enkele dagen afwachten bijgeschreven in ons saldo.Ik moet zeggen een aanrader!

    Sterke punten
    Snel,eerlijk en betrouwbaar (hoog cashback bij vele winkels)

    Zwakke punten
    Niks opgemerkt

    Door Mirela op 8 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 3 weken geleden lid geworden en al 7.32eu bij elkaar gespaard ,twee -drie leuke enquête en een paar aanmeldingen ,een bestelling in cashback shops .Wat mee verbaast ze keuren razend snel en geld is al binnen een paar dagen op uw saldo bijgeschreven!Goed en betrouwbaar spaarprogramma.

    Sterke punten
    Snel en vriendelijk ,soms ik krijg antwoord binnen een half uur.Vele shops en heel hoog cashback ook zonder die cashback garantie!5-6 mails elk dag in box van 1 of 0.5 cent!

    Zwakke punten
    Geen .

    Door Denny op 8 november 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds vorige week ik ben lid van jouwclix.nl. Ik ben gewoon tevreden met deze spaarprogramma .Leuke acties en mails komen regelmatig aan.Leuke en lijk mee betrouwbare spaarprogramma.

    Sterke punten
    Snel en vriendelijk leden service,veel betaalde mails 4-6 per dag,hoogste cashback garantie (ze beloven namelijk garantie voor hun leden van + 10% dan bij andere ) spelletjes spelen bij hun kan ook en ik maak ook kans om een Quad te winnen !
    Ik vind het dus wel een aanrader.

    Zwakke punten
    Ik heb nog niks gezien .

    Door Edwin op 8 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek JouwClix

Schrijf je eigen review over JouwClix