JouwClix

U kunt zich gratis aanmelden bij Jouwclix en meteen beginnen met geld verdienen. Registreren en lid worden is helemaal gratis en wordt nog beloont met een start bonus van €1,50 !

JouwClix Reviews

  jammer

  heb toch een leuke site gevonden maar de punten die je nu gespaard heb is voor niks geweest jammer.Hadden wel eens een seintje kunnen geven daarvoor.

  Zwakke punten
  daat ze onds gewoon door laten modderen

  buiten bedrijf!

  Sinds een week is de website niet meer functioneel, vanwege wanbetaling: "Dit domein is offline gezet wegens een openstaande betaling. Neem contact op met het bedrijf waar u dit domein heeft geregistreerd. Na betaling zal uw domeinnaam weer bereikbaar zijn." Daarvoor was er al maandenlang vrijwel geen activiteit meer te bespeuren, geen banners etc.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ingestort

  Is nog geheim

  Komt nog

  Sterke punten
  Dat zeg ik niet

  Zwakke punten
  Heb ik niet

  Meest waardeloze spaarprogramma dat ik ken!

  Bijna geen mails meer, 1 klikbanner per dag nog maar en geen klikfans meer! Dit spaarprogramma is ten dode opgeschreven!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Alles!

  JouwClic is waardeloos

  Al vrij lang ben ik lid, maar wat de afgelopen tijd gebeurd, heb ik nog niet mee gemaakt. Je krijgt geen mails, je krijgt geen kliks op de Bannerkliks - 24 Uur Klikfans - 24 Uur, een vraag heb ik gesteld al een week terug, waarom dit niet gebeurd, nu antwoord heb ik nog steeds niet ontvangen. Een klein bedrag heb ik gespaard, als dit doorgaat, ben je volgend jaar nog bezig om aan het bedrag te komen zodat dat uitbetaald kan worden.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Genoeg

  Jouwclix-prima

  Naar mijn mening is jouwclix een prima site om wat extra geld te verdienen. Je krijgt ongeveer 30 mailtjes per week en meerdere enqute per maand. Met de enqutes verdien je het meest ,en ook met gratis aanmeldingen soms tot 0.60eu ! Leuk programma

  Sterke punten
  snel verdienen,vele acties,goede vergoeding,hoog cashback -hoger dan ergens anders !

  Zwakke punten
  geen

  Jouwclix-hoogste cashback

  Ook ik spaar al enkele weken bij Jouwclix. Van alle verdien-cashback sites gaat het sparen hier het allersnelst. Er zijn weinig andere sites die zo een voordeel bieden als Hoogste cashback-garantie. Ik hoop nog heel lang lid te kunnen blijven. Jouwclix is mijn favoriet.

  Sterke punten
  snel sparen,veel mails met leuke aanbiedingen,hoog cashback-onlangs ik heb een ticket gestuurd om een autoverzekering en binnen 24 uur antwoord gekregen+10% meer cashback toegewezen,staat all op mijn saldo(mooie besparing in deze tijden). Makkelijk en leuk geld verdienen!

  Zwakke punten
  geen

  Jouwclix een mooi plek

  k spaar al een aantal weken(3) punten en heb nog nooit problemen gehad. Elke dag worden punten van de gelezen mails verwerkt, ook die van de enqutes. Twee weken geleden via hun overgestapt naar andere internet leverancier wegens hoogste cashback en geld 25eu zit na enkele dagen afwachten bijgeschreven in ons saldo.Ik moet zeggen een aanrader!

  Sterke punten
  Snel,eerlijk en betrouwbaar (hoog cashback bij vele winkels)

  Zwakke punten
  Niks opgemerkt

  Jouwclix

  3 weken geleden lid geworden en al 7.32eu bij elkaar gespaard ,twee -drie leuke enqute en een paar aanmeldingen ,een bestelling in cashback shops .Wat mee verbaast ze keuren razend snel en geld is al binnen een paar dagen op uw saldo bijgeschreven!Goed en betrouwbaar spaarprogramma.

  Sterke punten
  Snel en vriendelijk ,soms ik krijg antwoord binnen een half uur.Vele shops en heel hoog cashback ook zonder die cashback garantie!5-6 mails elk dag in box van 1 of 0.5 cent!

  Zwakke punten
  Geen .

  Jouwclix-geweldig

  Sinds vorige week ik ben lid van jouwclix.nl. Ik ben gewoon tevreden met deze spaarprogramma .Leuke acties en mails komen regelmatig aan.Leuke en lijk mee betrouwbare spaarprogramma.

  Sterke punten
  Snel en vriendelijk leden service,veel betaalde mails 4-6 per dag,hoogste cashback garantie (ze beloven namelijk garantie voor hun leden van + 10% dan bij andere ) spelletjes spelen bij hun kan ook en ik maak ook kans om een Quad te winnen ! Ik vind het dus wel een aanrader.

  Zwakke punten
  Ik heb nog niks gezien .

Bezoek JouwClix

Schrijf je eigen review