Home » Spaarprogramma's » MyClics

MyClics - 11 Reviews - Update: mei 2019

Last updated: 25 april 2019
  1. MyClics
  2. MyClics Reviews
  3. Schrijf ook een review over MyClics

Niet tevreden over MyClics? Probeer dan eens Euroclix.

MyClics

Ben je thuis, zit je zonder baan of heb je behoefte aan extra verdiensten? Dan ben je bij 'My Clics' op het juiste adres. Op deze site kan men onder andere geld verdienen door te klikken op banners van de site, het lezen van e- mails, het aanbrengen dan wel voorstellen van nieuwe leden, door deel te nemen aan acties en het geven van Facebook likes. Deze site ontvangt geld van adverteerders. Deze betalen de site uit indien leden van de site iets bij hen kopen of ergens aan hebben deelgenomen. Met dit geld kunnen de leden van de site uitbetaald worden.

Het is dus een win win situatie. Deze site helpt gebruikers extra geld te verdienen en gebruikers helpen deze site door online inkopen te doen via My Clics of door actief mee te doen aan acties, enquêtes, prijsvragen en meer. In het gebruikersprofiel kan men terugzien wat de verdiensten zijn.

Zodra een uitbetalingsaanvraag van de gebruiker binnen komt, wordt deze in behandeling genomen. De site zorgt ervoor, dat de gebruiker binnen 30 dagen wordt uitbetaald via een bankoverschrijving. Tijdens dit proces zijn er een aantal handelingen nodig om te controleren of alles volgens de richtlijnen is gegaan en dat men dus op een correctie wijze aan de aangevraagde saldo is gekomen.

Zodra een uitbetaling op 'Uitbetaald' staat zal deze dus verwerkt gaan worden, hierbij worden er ook nog steekproeven genomen om de geldigheid te controleren. Vervolgens moeten de gegevens naar de bank worden doorgespeeld en wordt de administratie verwerkt. De laatste stap is het betalen van de uitbetalingen. Personen kunnen een uitbetaling aanvragen zodra ze een saldo hebben van 10 euro en een accountscore van 5.5.

Deze site hanteert dus een betalingstermijn van 30 dagen. Gelukkigerwijs vinden de meeste betalingen binnen 1 of 2 weken plaats.

MyClics Details

Hits: 736

URL: http://www.myclics.nl/

Aanbevolen: 16.7%

Categorieën: Spaarprogramma's

Reviews: 11


Online shoppen met korting

MyClics reviews (11):

MyClics - Slechte ervaring

0

Review:
Slechte ervaring met myclics. Je krijgt lekker veel emails van ze, dus sparen gaat redelijk snel, zeker wanneer je ook aankopen doet. Met alleen klikken zonder kopen gaat niet alleen de beloning per email omlaag (op zich wel redelijk), maar ook gaat je accountscore omlaag, zodat je niets uitbetaald krijgt. Helaas lijkt het onmogelijk om je accountscore weer te verhogen, zelfs met goedgekeurde aankopen. De helpdesk draait overal omheen maar weigert directe vragen te beantwoorden. Riekt naar oplichterij...

Sterke punten:
Veel emails; werkt goed als je ook veel via deze site koopt

Zwakke punten:
Aankopen worden wel goedgekeurd maar accountscore gaat niet omhoog, waardoor je niet uitbetaald wordt.

Nicky beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MyClics - Correcte uitbetaling

0

Review:
Ik was wat geschrokken over de vele negatieve ervaringen toen ik mijn € 10.00 wilde laten uitbetalen. Na de aanvraag kreeg ikkeurig een bevestigingsmail. Ik had al gelezen dat de score minstens 5.5 moest zijn. Ik zat ruim boven de 8. Na 3.5 week stond keurig de € 10.00 op mijn rekening. Ik ben dus eigenlijk gewoon positief. Wat ze beloven zijn ze bij mij nagekomen.

Sterke punten:
Komen afspraken na.

Zwakke punten:
Bij mijn ervaring geen.

Edwin beveelt MyClics aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MyClics - eerste klasse oplichters die nooit uitbetalen hoev

0

Review:
meerdere keren aan acties meegedaan, zoals iets bestellen, enquetes invullen, nieuwsbrieven aanvragen. Maar nooit en dan ook nooit gaat je accountscore omhoog. Als je daar iets van zegt dan krijg je altijd hun standaard antwoord en dat is dan ook dat ze niets kunnen terug vinden en dat ze ter compensatie een x-aantal clics aan je account hebben toegevoegd. Heel attent denk je dan maar daar heb je helemaal niets aan. De accountscore moet minimaal 5.5 zijn om een uitbetaling aan te kunnen vragen en daar zorgen zij wel voor dat je die accountscore nooit zal halen. Het is zelfs als eens zo geweest dat er een heel punt van mijn accountscore af ging. Bericht gestuurd en dan krijg je weer als antwoord dat ze daar niets aan kunnen doen, dat ze niet handmatig de accountscore omhoog kunnen doen en blah blah blah. Waar het op neer komt is dat ze NOOIT een uitbetaling zullen geven hoe hoog je accountscore ook mag zijn. Tegen zulke oplichters moet actie ondernomen worden en als er iemand is die weet waar we ons zouden moeten melden, welke instantie opkomt voor ons om tegen dit soort oplichters iets te doen dan hoor ik dat graag.

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
oplichters zijn het, graaiers, mensen het werk laten doen en zelf al het verdiende geld opstrijken.

Annelies beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MyClics - Niet aan beginnen !!!

0

Review:
Nooit aan deze site beginnen want ze betalen niet uit, in het begin lijkt het aardig te beginnen met 1,5 of 1 ct per bericht maar hoe meer saldo je opbouwt des te lager je accountscore, wanneer je niet via hun site besteld kun je naar je centen fluiten en is al je werk voor niets geweest.

De volgende sites werken hetzelfde:
spaar4cash
cashhier
extraeuro
ladymail
myclics
spaarbron
mailbeurs

Vermoedelijke allemaal dezelfde eigenaar

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Oplichters die niet uitbetalen

Mich beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MyClics - Bedrog....!!!

1

Review:
Ik vermoed dat er 1 en dezelfde eigenaar achter deze websites met accountscore zit, niet aan beginnen dus ..!!
Ze maken je eerst enthousiast door een redelijke beloning maar hoer verder je komt des te rotter de beloning je bent dan geneigd voor een veel lagere beloning door te gaan, nogmaals niet doen ..!! want je krijgt je centen nooit..
Accountscore in het spel..?? site overslaan of direct opheffen

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Betalen niet en bedriegen de boel met hun accountscore

Carolien beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

MyClics - Bedrog

0

Review:
NIET AAN MEE DOEN !

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
totale zwakte

Ruud beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MyClics - MyClics

0

Review:
ik heb wederom via hun link bestelt zodat ik op de account thermometer stijg zodat ik uit kan laten betalen en wederom kunnen ze het niet terug vinden en ik heb niet via hun doorgelinkt en cookies en heel veel geklets maar ook mijn punten dus extra verdiensten krijg ik niet en ook kan ik weer niet uit laten betalen, ik word zo verschrikkelijk verdrietig van hun standaard antwoorden en dat het nooit zo is als je zegt en je niet doorlinkt en zo krijg je nooit je geld en je premie voor bestellen krijg je ook niet, ik wil mijn geld hebben en waar ik recht op heb voor de bestelling die ik via hun heb gedaan

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
alles is zwak

annelies beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MyClics - Uitbetaling

0

Review:
Een uitbetaling vraag ik aan, omdat ik €12,50 heb. Nee wat gebeurd er, de uitbetaling krijg ik niet, omdat mijn accountscore 3.4 is. Met andere worden, ze verplichten je om via hun website, bij de aangesloten bedrijven dingen te kopen, nu volgens mij maak ik dat zelf uit. en op de website staat niet vermeld, dat je als je een lage score heb, dan niet uitbetaald wordt.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Heel veel

Jana beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MyClics - Accountscore???!!!!

1

Review:
Eerst volop tevreden over deze GPT site. Plotseling, zonder informatie is er een accountscore gekoppeld aan het lezen van e-mails. Vreemd, maar tot daar aantoe. Nu blijkt ook mijn bij elkaar gespaarde bedrag van € 12,50 pas uitbetaald wordt wanneer mijn accountscore hoger is. Oplichting dus.

Sterke punten:
Voorheen prima

Zwakke punten:
Nu slecht

Mary beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

MyClics - zelfde eigenaar

0

Review:
dit is dezelfde eigen als ladymail en cash4lady peter verhoeven dus verwijder maar je krijg never nooit je geld

Sterke punten:
was goeie site nu account scoren en half je geld bij klikke

Zwakke punten:
helemaal niks meer

paccie beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Online shoppen met korting

Schrijf ook een review over MyClics

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!

Ja, ik zou MyClics aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MyClics aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MyClics


Andere websites in de categorie 'Spaarprogramma's'

Home » Spaarprogramma's » MyClics

In the Spotlight