Qassa - 82 Reviews

Last updated: 20 april 2018
Qassa Logo

42.4% aanbevolen, 82 Reviews

 1. Qassa
 2. Algemeen
 3. Persoonlijke wervingspagina
 4. Saldo inwisselen
 5. Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht
 6. Qoins verdienen
 7. Qassa Reviews
 8. Schrijf ook een review over Qassa

Niet tevreden over Qassa? Probeer dan eens Euroclix.

Qassa

Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.

Qassa Details

Hits: 5831

URL: http://www.qassa.nl/

Categorieën: Spaarprogramma's

Reviews: 82

Algemeen

Qassa is een online spaarprogramma. Leden worden geïnformeerd over leuke aanbiedingen, die precies aansluiten bij hun interesses. Het kan gaan om nieuwe producten, maar ook om kortingsacties. Voor het lezen van de e-mails ontvangt men Qoins. Ook bij het plaatsen van een bestelling ontvangen leden Qoins.

Persoonlijke wervingspagina

Om een persoonlijke wervingspagina aan te maken, moeten gebruikers de volgende stappen volgen:
- Men moet als eerst inloggen met een eigen inlognaam en wachtwoord;
- hierna moet men bovenaan klikken op 'Verdien Qoins' > 'leden aanmelden' gevolgd door de tab ‘persoonlijke wervingspagina’;
- hierna moet men invullen wat de voordelen zijn van Qassa;
- daarnaast moet men aangeven welke favoriete webwinkels men heeft;
- indien men wilt, kan men een persoonlijke foto toevoegen aan de pagina;
- men moet ook een beoordeling schrijven over Qassa;
- men kan vervolgens een keuze maken of men zijn of haar saldo en de uitbetalingen wil tonen aan vrienden;
- tot slot kan men Qassa een waardering geven.

Saldo inwisselen

Als men 1.000.000 Qoins heeft gespaard of een veelvoud, dan kan men het saldo inwisselen. Dit kan men doen door in te loggen bij Qassa met een eigen inlognaam en wachtwoord. Vervolgens kan men klikken op 'MyQassa' en daarna op 'Saldo inwisselen'.

De Qoins kan men op verschillende manieren besteden:
- Men kan geld laten storten op zijn of haar bankrekening;
- het geld doneren voor een goed doel; of
- een product kopen in geselecteerde webwinkels, door gebruik te maken van een waardebon.

Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht

Het is niet voor alle klanten mogelijk om bestellingen of deelnames binnen 24 uur terug te koppelen aan Qassa. Dit kan ervoor zorgen, dat gebruikers een deelname of bestelling na 24 uur nog niet in het transactie overzicht zullen zien. In dat geval kan men de webwinkel of naam van de actie zoeken via 'zoek transactie'. Men zal dan alsnog een datum zien waarop de bestelling en of deelname zichtbaar zal worden in het transactie overzicht.

Qoins verdienen

Gebruikers kunnen coins verdienen middels aankopen en of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners, van Qassa. Door via de mailing of banner, de site van de adverteerder te benaderen, wordt de referentie van de Qassa account van de gebruiker meegegeven. Hierdoor kan Qassa na na goedkeuring van de adverteerder, Qoins toekennen aan de gebruiker.


Qassa Acties & Nieuws

 • 26 februari 2017 Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?
  Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer Lees verder

Online shoppen met korting

Qassa reviews (82):

Qassa - Waarde van de waardebonnen kloppen niet

0

Review:
Ik had een waardebon van 25 euro besteld voor QassaDeals omdat ik een mooie horloge had gezien. Maar toen ik de code van de waardebon invoerde, ging er geen 12,18 euro af in de plaats van 25 euro. De ledenservice reageert ook niet op de e-mail die ik verzonden heb en op Facebook reageren ze al helemaal niet. Ze bekijken zelfs je bericht niet eens.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ledenservice
Bedriegers

Koen beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - Het een en ander werkt niet

0

Review:
GEEN TOEGANG

Omdat u niet kon worden geïdentificeerd door ons systeem, wordt u niet doorgestuurd naar uw panel platform. Zorg ervoor dat uw computer cookies accepteert en dat u het onderzoek (éénmalig) start via de juiste link. Anders wordt u niet correct geïdentificeerd door ons systeem.

Vriendelijke groet,
Panel Inzicht


NO ACCESS

Since you could not be identified by our system, you will not be redirected to your panel platform.
Please make sure your computer accepts cookies and that you enter the survey through the correct link. Otherwise you will not be correctly identified by our system.

Kind regards,
Panel Inzicht

Zwakke punten:
Je klikt op een qassa mail, doe mee aan een onderzoek en dan krijg je no access, no identification panel inzicht

Luc de Haa beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - Qassa is onbetrouwbaar.

0

Review:
Ik had jarenlang problemen met Mony Miljonair en sinds het Qassa heet is er niets verbeterd. Slecht werkende enquetes, vooral die van Panel Inzicht komen te vaak voor. Kost tijd en levert niets op. Naar klachten wordt niet geluisterd. Ik ben per vandaag gestopt met het indienen van klachten nadat ik feitelijk voor leugenaar wordt uitgemaakt. Woensdag11/5 was er een enquete over snacks die voor de verandering wel werkte. Daarachter zat een heel lange enquete van Nielsen over haarproducten. Die zou 50.000 qoins opleveren. Geduldig de hele enquete afgewerkt en ja hoor, vlak voor het einde.......pats! Afgelopen. De 50.000 qoins verdwijnen in de qassa van qassa. Echt, ik hoorde het belletje rinkelen Klacht ingediend, helpt niet. Ze weten niets van die enquete af, Daar heb ik niet van terug dus kappen er mee. Gelukkig zijn er ook enquetes die wel werken en qoins opleveren. Tot nu toe geen problemen met de uitbetaling. Wat ik ook afraad: aankopen via qassa. Waarom: de 'klikjes' van de aankopen gaan te vaak op geheimzinnige redenen verloren en worden niet meegeteld. Als je het dan laat uitzoeken komen ze niet met feiten maar bazelen iets over dat mijn pc niet goed zou werken. Qassa kan het nieet bewijzen maar zij hebben altijd gelijk. En het tegendeel kan ik niet bewijzen. Voor aankopen ben ik al langer geleden overgestapt naar een andere club die wel betrouwbaar is.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Er gaat teveel en te vaak wat mis bij Qassa waardoor veel verdiende qoins in de eigen Qassa verdwijnen.

L. C, Kip beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - slechte betalers

0

Review:
ik bleek op twee accounts te sparen en dit mocht niet het ene is van mijn zoon de andere van mij maar ok waarom dan wachten tot je 89000 punten hebt gespaard en dan pas je account blokkeren en je punten worden opdat moment ingenomen dit hadden ze ook direct bij aanmelding kunnen doen zij laten je eerst gaan en als het dan bijna kan worden uitbetaald nemen ze je alles af slechte zaak

Sterke punten:
oplichters

Zwakke punten:
te laat met reactie

bert beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - Niet al te best, wel 1x uitbetaald!

1

Review:
Enkele jaren geleden heb ik mezelf uit nieuwsgierigheid aangemeld op deze site en begon ik te sparen via het lezen van de emails (ongeveer 2 mails per dag twv 1000 parels per mail, omgerekend 1 eurocent per mail). Na een flinke tijd had ik uiteindelijk 50 euro aan 'parels' bij elkaar gespaard, dit was het minimale bedrag wat ik kon laten uitbetalen en dit heb ik dus ook gelijk aangevraagd. Enkele weken later stond het hele bedrag weliswaar op mijn bankrekening! Omdat het zo lang duurde om dit bedrag bij elkaar te sparen, ben ik er niet mee doorgegaan tot kort geleden. Ik zag dat je met webshoppen via deze site flink wat parels ineens kon verdienen en dacht dat daarmee het sparen ook sneller zou gaan. Ik heb mezelf dus opnieuw aangemeld en heb via moneymiljonair de site independer.nl bezocht. Bij het afsluiten van een verzekering bij independer zou ik flink wat parels verdienen (1,4 miljoen parels). Hiermee dacht ik in een klap flink vooruit te komen want ik moest toevallig 2 verzekeringen afsluiten. Helaas zijn de parels van beide afgesloten verzekeringen nooit bijgeschreven op mijn saldo.

Ik geef het nog een kans en zal bij mijn volgende online aankoop ook proberen te shoppen via moneymiljonair. Als de beloofde parels dan weer niet bijgestort worden, zal ik mezelf weer uitschrijven van deze site.

Sterke punten:
Aangevraagde uitbetaling is in goede orde ontvangen (€50)

Zwakke punten:
Veel beloofde parels bij online aankopen worden niet bij je saldo gestort.

R beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - Parels

0

Review:
Doe ook mee aan moneymiljonair.
Bij onderzoeken loopt op het laatst de pagina vast en kun je fluiten naar je parels.
Ik heb ziggo-alles-in-1 besteld via moneymiljonair.
De parels kreeg ik maar niet, dus gemaild naar moneymiljonair (met bewijs), deze zijn alsnog toegevoegd (bij hoge uitzondering) aan mijn account.
Maar wat anderen vermelden klopt.
Je kan vaak fluiten naar je parels of moet met bewijs komen dat je daadwerkelijk besteld hebt of deelgenomen hebt aan een onderzoek.
De enige site waar ik altijd mijn parels krijg is bol.com.

Sterke punten:
De uitbetaling is wel correct (als je alle parels krijgt).

Zwakke punten:
Loopt vaak vast op de laaste pagina van een onderzoek, waardoor je je parels niet krijgt.

Qassa - Bingo

0

Review:
Die bingo is een grote nepzooi die winnen ze steeds zelf.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
vele

Koos beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - Dit soort sites voldoen niet aan de Nederlandse we

2

Review:


Na het invullen van mijn gegevens op dit soort websites begon voor mij de ellende. Verschillende organisaties die aan telefonische verkoop doen belden me op met allerlei aanbiedingen van de organisaties die je bestoken met reclames. Eenmaal aangemeld op dit soort sites kom je niet af van telefonische verkopers. Ook niet als je aangeeft niet mee te werken aan telefonische verkoop.

Ik ben hier achter gekomen doordat ik een 06 nummer had doorgegeven die alleen bij familie en vrienden bekend was.

Bij de organisaties die aan telefonische verkoop doen worden door de verkopers valse namen opgegeven. Nu heb ik zelf rechten gedaan en er zijn twee redenen waardoor dit soort organisaties een strafbaar feit plegen.

Ten eerste vragen ze persoonsgegevens om producten te kunnen verkopen en is het achterliggende doel niet het geven van korting. Daarnaast wordt je bij telefonische verkoop meestal gebeld door personen die een valse naam opgeven. De informatie over valse namen heb ik gekregen van een persoon die aan telefonische verkoop gedaan heeft. Volgens de Nederlandse wetgeving is een overeenkomst alleen geldig als je je eigen naam opgeeft. Volgens artikel 326 van het wetboek van strafrecht mag je bij telefonische verkoop geen valse naam opgeven en riskeer je door een valse naam op te geven een gevangenisstraf van vier jaar.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Waar de website uiteindelijk voor gebruikt wordt is in strijd met de Nederlandse wetgeving.

CBamert beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - niet uitbetalen

1

Review:
ik spaar al jaren bij money millionair en nu in eens hebben ze mijn account verwijderd en mijn porels ingetrokken omdat ik meerdere accounts op mijn naam zou hebben!!! maar daar is helemaal niks van waar!! had 50 euro staan en dat is nu allemaal weg!!! maanden voor niks die klote mails aangeklikt!!!

Zwakke punten:
niet uitbetalen

robin beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Qassa - Mooie manier om vakantiegeld te sparen

0

Review:
Als je veel online koopt een leuke manier om wat vakantiegeld bij elkaar te sparen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de site en nu ook de klantenservice. Ik had op de een of andere manier punten gemist. Binnen een dag is dit rechtgetrokken door de klantenservice. Mensen het gaat niet om wereld bedragen maar als je veel online koopt verdien je er toch een kleine 50 euro per jaar mee.

Sterke punten:
Veel webwinkels inclusief reviews van producten en de winkels.

Zwakke punten:
Parels verdienen met miljonair + niet helemaal waterdicht.

Jurgen beveelt Qassa aan bij vrienden/bekenden

Online shoppen met korting

Schrijf ook een review over Qassa

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Qassa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Qassa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Qassa


Home » Spaarprogramma's » Qassa