Toluna - 10 Reviews

Last updated: 14 april 2019
Toluna Logo

40% aanbevolen, 10 Reviews

 1. Toluna
 2. Inschrijven
 3. Kosten
 4. Vrienden uitnodigen
 5. E- mails van Toluna beheren
 6. Toluna punten
 7. Toluna Reviews
 8. Schrijf ook een review over Toluna

Niet tevreden over Toluna? Probeer dan eens OpinieLand.

Toluna

Toluna is een online gemeenschap, die het belangrijk vindt om de meningen van mensen uit de Nederlandse maatschappij te horen. Gebruikers kunnen via deze site aanbieders van producten en diensten laten weten wat hun mening is over een bepaalde product en of dienst. Dit kan men onder andere doen door deel te nemen aan online enquêtes. Dit kan men ook doen met behulp van polls en meningen, die men direct op de website van Toluna kan creëren. Gebruikers kunnen andere laten weten hoe zij over een product en of dienst denken en erachter komen of anderen het eens zijn met hem of haar. Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van alle diensten van Toluna en ook nog eens punten verdienen.

Leden van Toluna krijgen een beloning voor de tijd die ze nemen om deel te nemen aan online enquêtes. Zo een beloning in de vorm van punten kan men inwisselen voor heel wat leuke dingen, het kopen van loten, waardebonnen voor een groot aantal winkels en in bepaalde gevallen zelfs voor geld. Door zich aan te melden en profielonderzoeken in te vullen, kan men ook al heel snel punten verdienen. Na heel wat punten gespaard te hebben, kan men zelf bepalen waarvoor men de punten gaat gebruiken.

Daarnaast hebben gebruikers ook toegang tot Gifties. Door een klein deel van de punten in te wisselen, kunnen gebruikers meedoen aan dit virtueel krasspel en heel wat leuke prijsjes winnen. Elke Giftie stelt een geschenk voor dat men kan winnen als men willekeurig geselecteerd wordt. Het enige wat men moet doen is klikken om te weten te komen of men in de prijzen is gevallen. Het fijne van dit spel, is dat men ook kan spelen met vrienden en volgers. Deze kunnen natuurlijk ook de gelukkige winnaar worden van dit spel. Alle winnaars worden willekeurig gekozen gedurende een willekeurige trekking. Echter is er geen garantie, dat het verzilveren van een Giftie zal leiden tot het winnen van een echte prijs.

Toluna Details

Hits: 902

URL: http://nl.toluna.com/

Categorieën: Online Thuiswerk

Reviews: 10

Inschrijven

Geinteresseerden die lid wensen te worden van Toluna, moeten op de homepage van de site alleen klikken op "registreren". Hierna moet men enkele persoonlijke gegevens invullen om het account aan te laten maken. Bij de registratie moet men ook wat gedetailleerde informatie invullen in het belang van de enquêtes. Nadat men zich heeft aangemeld, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men op Toluna aan de slag met het deelnemen aan enquêtes.

Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis registreren bij Toluna. Gebruikers kunnen op deze site zelf punten verdienen. Deze punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor bonnen en geld. De punten kunnen verdient worden door onder andere deel te nemen aan enquêtes, profielonderzoeken en gesponsorde enquêtes.

Vrienden uitnodigen

Leden van Toluna hebben ook de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen en op die manier punten te verdienen. Dit kan men doen door vanuit het profiel icoon van de gebruiker te klikken op "account". Vervolgens kan men klikken op "instellingen voor delen". Het formulier dat tevoorschijn komt kan men gebruiken om vrienden direct uit te nodigen om zich aan te melden op deze site. Voor elke aanmelding van een vriend of vriendin, welke uitgenodigd is geworden door de gebruiker, krijgt de gebruiker 500 punten op zijn of haar account.

E- mails van Toluna beheren

Gebruikers hebben de mogelijkheid om zelf aan te geven welke e- mails ze van Toluna wensen te ontvangen. Dit kan men doen door vanuit de profielpagina bovenaan de pagina te gaan naar "account". Vervolgens kan men dan klikken op "instellingen, welke te vinden is aan de linkerkant van de pagina. Hier kan men dan precies aangeven welke e- mails en of notificaties men wenst te ontvangen. Dat geldt ook voor e- mails waar gebruikers uitgenodigd worden om deel te nemen aan een bepaalde enquête. Na de verschillende vakjes aangevinkt te hebben kan men klikken op "opslaan". Deze instellingen kunnen op elk moment gewijzigd worden.

Toluna punten

Gebruikers kunnen Toluna punten verdienen door onder andere deel te nemen aan enquêtes. uitnodigen van vrienden en het invullen van profielonderzoeken. Deze punten kunnen gezien worden als een virtueel betaalmiddel en kunnen uitgereikt worden aan Toluna- leden. Geinteresseerden die zich aanmelden op Toluna krijgen al direct 500 punten als welkomstcadeau. Indien men reeds 1000 punten of meer gespaard heeft, kunnen de punten ingeruild worden voor beloningen zoals waardebonnen van diverse leuke winkels. Gebruikers kunnen er ook voor zorgen om zich te laten belonen met meerdere loten voor de maandelijkse loterij van Toluna. Dit kan al voor 500 punten per lot.


Toluna Acties & Nieuws

 • 26 februari 2017 Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren
  Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook zelf een bijdrage doen. Toluna biedt deze personen de mogelijkheid om enquêtes in te vullen tegen een mooie beloning.  Bel Lees verder

Online shoppen met korting

Toluna reviews (9):

Toluna - Trap er niet in

0

Review:
Toluna belazert je. Je verdient punten. Als je ze na 16 maanden niet gebruikt heb neemt Toluna ze weer terug. Je kan meedoen met een beperkt aantal enquêtes om punten te verdienen. Zodoende kan je nooit in aanmerking komen voor de grote beloningen. Ja, wel voor slippers die ze je nooit of na maanden toe sturen.

Sterke punten:
Ze blijven mail sturen

Zwakke punten:
Communicatie is zeer slecht.
Op elke klacht bijvoorbeeld krijg je een standaard reactie van Team Toluna.
Ze pikken je beloningen af.
Afspraken komen ze niet na.
Ze minachten hun deelnemers

IJsbrand beveelt Toluna NIET aan bij vrienden/bekenden

Toluna - duurt wel erg lang Toluna

0

Review:
Ik heb 5 oktober een bon aangevraagd voor mijn 60.000 punten, maar nog steeds niets ontvangen.
Dit kan tot 8 weken duren, maar wat ik niet begrijp is waarom andere enquette aanbieders het een paar dagen later of zelfs dezelfde dag nog uitbetalen.
Wat me ook opvalt bij Toluna is dat sinds ik de bon heb opgevraagd ik veel en veel minder enquettes ontvang.
De eerstvolgende keer dat je een enquette ontvangt zou je moeten melden kan 2 tot 8 weken duren voor ik de enquette invul.Zodra ze me betaald hebben ben ik er weg en hun adres is voor mij een klein halfuurtje reizen.

Sterke punten:
helemaal niets

Zwakke punten:
bijna alles, de polls zijn wel leuk, maar ook veel nietszeggend.

Henk-J beveelt Toluna NIET aan bij vrienden/bekenden

Toluna - Niet aan beginnen!

0

Review:
Helaas ben ik er ingetrapt. Ik heb me in oktober 2016 ingeschreven bij Toluna. In 4 maanden tijd voor 50 Euro aan MediaMarkt cadeaukaarten "verdiend". Echter ik heb tot dusver geen enkele kaart ontvangen. Ze zeggen dat het 2 tot 8 weken kan duren voordat de beloning wordt verwerkt. In de praktijk betekent dit dat na 3 à 4 maanden de status van je bestelling wijzigt in "verwerkt". In maart waren mijn eerste twee cadeaukaarten à 10 Euro "verwerkt", maar zoals gezegd: nooit ontvangen. Ik heb dit gemeld bij Toluna, maar daar zeggen ze dat de kaarten zijn verstuurd en inmiddels ook gebruikt bij MediaMarkt. Ze gaan er zonder meer van uit dat ik ze zelf heb gebruikt. Kaart nr. 3, 4 en 5 staan sinds begin mei ook op "verwerkt" na resp. 4 en 3 maanden. Ook deze niet ontvangen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

B. Geerts beveelt Toluna NIET aan bij vrienden/bekenden

Toluna - Oplichters

0

Review:
Mensen pas op voor toluna! Ze hacken regelmatig je wachtwoord en vervolgens beletten ze je een nieuw wachtwoord aan te vragen. Contact opnemen is ook onmogelijk, echte oplichters zijn het

Sterke punten:
Hebben ze niet

Zwakke punten:
Enorm veel

Vicky beveelt Toluna NIET aan bij vrienden/bekenden

Toluna - beloning nooit ontvangen

7

Review:
ik zit echt al meer als 2 maanden te wachten op mijn bestelde bon, vraag mij af of het nog wel zin heeft dat ik blijf invullen bij Toluna, mijn twijfels over de eerlijkheid van deze site nemen steeds meer toe, en je kan met geen mogelijkheid contact krijgen om gewoon even je vraag te stellen, heel vreemd vind ik het.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
uitbetaling duurt veel te lang of misschien ontvang ik de bon wel nooit, ik vul bij verschillende organisatie,s in, en de uitbetalingen verlopen altijd keurig, dit kan ik van Toluna niet zeggen helaas !!!

Monique beveelt Toluna NIET aan bij vrienden/bekenden

Online shoppen met korting

Schrijf ook een review over Toluna

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Toluna aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Toluna aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Toluna


Home » Online Thuiswerk » Toluna