Reviews van deze auteur

reacties:

Review: [email protected]

Nou ik stuurde je een reactie om te vragen of die werkelijk uitbetaald, vervolgens is je reactie je baas melden dat ik dit vraag.

Dan zit je toch zelf in het complot? Geen enige duidelijke uitleg.

Review: nooit meer daar werken.

Ik nam dus hier de reacties door en kreeg zelf een persoonlijk bericht om hier niet te solliciteren. Heb ik vervolgens wel gedaan maar toen ik op het hart gedrukt werd het niet te doen omdat die persoon na 3 weken niet uitbetaalt kreeg kon ik het niet nalaten. Bij 1 van de reacties heeft dus iemand zijn email laten zien die daar ook werkt. Tja blijkbaar gaat die het weghalen maar ik heb het gesprek zelf nog. Die is blijkbaar iemand die in hetzelfde complot zit met de eigenaar zelf. Want toen die me al geaccepteerd had kreeg ik gelijk een berichtje waarom ik 1 van zijn operators heb aangesproken. Nou mijn gevoel zegt me dan dat ze op 1 lijn zitten en dit alles doen, zo ook met de positieve reacties. Als ik als operator een bedrijf goed vind ga ik mijn baas niet melden dat er iemand vraagt of die goed is. Maar zelf antwoorden, als het me niet bevalt ga ik weg. Wat voor conclusie moet ik trekken als je gelijk contact maakt me je baas betreft een persoonlijk antwoord dat gegeven moet worden.

In ieder geval nemen ze mensen van het buitenland aan maar staat die wel ingeschreven bij de kvk maar heeft die blijkbaar schijt. Als het niet naar zijn zin gaat dan maar niet, wat ga je als buitenlander kunnen bewijzen.

Bovendien wil je je bedrijf een goede naam geven dus doe je toch wel moeite om er wat goeds van te maken. Het lijkt mij een puinzooi daar en zijn er vele positieve reacties hier onder 1 persoon gezet met verschillende email adressen. Want de gekregen redenen waarom mensen niet uitbetaalt kregen merk ik dat het allemaal dezelfde redenen zijn.

Jammer dat die zo fel over reageerde, het was in ieder geval geen leuke chat. Gelijk aanvallend en dat zegt al genoeg voor mij.

Dus nee ik raad het echt af!!