Reviews van deze auteur

Niks meer aan

Review over Gekkengoud

Ik zit er sterk over na te denken om me af te melden bij Gekkengoud. Volgens mij is het einde van deze site een beetje in zicht. Met zo'n 10 cent per week duurt het nog eeuwen voor je een uitbetaling aan kunt gaan vragen.

Sterke punten
Die zijn verleden tijd....

Zwakke punten
Vrijwel geen mails.

Spelletjes verdwijnen of functioneren niet goed. Zelf van de 3 roze olifantjes functioneren er maar 2.

Bijna geen onderzoeken meer waar je nog wat punten mee kunt verdienen. Eerder waren er zeer regelmatig onderzoeken en dat tikte lekker aan. Maar nu beland ik vrijwel elke keer op een dode pagina als ik kijk of er een onderzoek is.

Sparen gaat supersnel, uitbetalen ca 8 weken.

Review over Toluna

Tegenwoordig spaar je veel sneller en meer punten. Ook een voordeel is dat je nu
sneller een cadeaubon aan kunt vragen. Bij 20.000 punten een bon voor €5,- ipv pas bij 60.000 €15,- (Bol).

Kijk voor de verwerking van je aanvraag bij je beloningen. Daar komt ook de code van de waardebon te staan voor bijv. Bol. Bij mij hebben de laatste aanvragen/uitbetalingen 8 weken geduurd. Zou mijns inziens sneller kunnen als je naar andere sites kijkt, maar ik heb tot nu toe altijd betaald gekregen.

In de afgelopen 10 dagen heb ik alweer 12.500 punten verdiend. Wel regelmatig kijken op de site, niet alleen de mail afwachten! Klik ook eens op Enquetes > gesponsorde content. Daar staan vaak vragen waar je per vraag 15 punten krijgt.

Als je contact met Toluna wilt:
Onderaan de pagina staat een contactknop. Na nog een klikje krijg je een formulier. Bovenin kun je de taal naar Nederlands veranderen. Maak een keuze.
Ik heb tot nu toe altijd snel een antwoord gehad. Ook gewoon alsnog de punten gekregen als die niet in mijn overzicht stonden.

Sterke punten
Supersnel sparen, ik spaar ongeveer 20.000 punten, oftewel €5,- aan Bol.com-waardebonnen, in 2 weken.

Zwakke punten
Momenteel eigenlijk geen meer. De site is de laatste tijd een stuk verbeterd.

reacties:

Review: Overgegaan in 24/7discount

TIP!!!

Zelf heb ik eerst de site van 24/7 Discount goed bekeken en kon daar lezen dat je pas bij €25 kon laten uitbetalen en dat dit alleen via de Cashbackmethode kon. Na deze site gegoogled te hebben las ik erg veel klachten, met name over klantenservice die geen thuis geeft en niet toekennen van de cashback zonder opgave van reden.

Nee, hier had ik absoluut geen zin in! Bij deze site zou ik mij nooit vrijwillig aanmelden en als ik iets via een casbacksite bestel dan doe ik dat al via 2 betrouwbare sites met uistekende klantenservice.

Bij Jiggy had ik ruim €20 in mijn account.

Op de site van Jiggy staat een telefoonnummer 085 – 13 01 158
Ze zijn zeer goed bereikbaar.

Ik heb dit nummer gebeld en uitgelegd dat ik absoluut niet naar 24/7 Discount wilde om bovengenoemde redenen.

Gelukkig wilden ze meewerken, als volgt:

Mijn account bij Jiggy is nu afgesloten en op 12 november betalen ze mijn geld uit.
Dit doen ze bij de leden die net als ik duidelijk aan hebben gegegevn niet naar 24/7D te willen.

Dus mensen, onderneem eerst zelf actie; bekijk zo'n andere site eerst grondig voor je op je mail van Jiggy klikt en overstapt. Laat je niet verleiden door die €2,50. Bel naar Jiggy!

Review: Klikken maar

@Dirk
Daar hoef je NIETS voor uit te geven.

Review: EuroClix niet betrouwbaar.

Als een bestelling niet goed verloopt is dat uiteraard enorm iritant, dus het is begrijpelijk dat je teleurgesteld bent dat het niet opgelost kon worden.
Aan de andere kant is het ook te begrijpen dat Euroclix geen clix geeft als ze echt helemaal geen gegevens kunnen achterhalen. Er zal ergens toch iets helemaal fout gegaan zijn, hoe lullig dat ook is voor jou.

Mijn ervaring is dat Euroclix problemen altijd zeer serieus neemt en onderzoekt, dus ik denk dat ze dat in dezen ook wel geprobeerd hebben.

Zelf ga ik altijd 'gewoon' via de website naar een webshop en heb daar nog geen problemen mee gehad.

Ik vind de titel dat Euroclix niet betrouwbaar is dan ook wat overdreven....

Review: Wie lang doorgaat, heeft wat.

Ik vind juist dat het behoorlijk snel gaat tot je een uitbetaling aan kunt vragen. Die 10 euro heb ik altijd in een paar weken gehaald maar laat het meestal wat langer staan tot minstens 25 euro.

Je moet gewoon erg vaak op de site kijken, niet op mailtjes wachten!
Als je de directe link van de pagina waar de onderzoeken worden aangeboden opslaat als favoriet en die ergens plakt waar je hem snel even aan kunt klikken dan zul je zien dat er bijna dagelijks (door de weeks) onderzoeken zijn. En vaak is het zo: is er eentje, dan is er even later vaak nog wel eentje.

Review: Aankoop via Euroclix

Erg netjes van Euroclix, daar kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen.

Ik heb het zelf trouwens een keer andersom gehad afgelopen jaar. Niet bij Euroclix. Maar ik had een (bescheiden) bestelling gedaan bij Bol maar vergeten dit via een cashbacksite te doen. Maar blijkbaar hing er nog ergens een cookie van een CB-site die ik eerder die dag had bezocht, want die had de aankoop geregistreerd en zo kreeg ik alsnog een onverwachte cashback :-)