Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Prima site!

Goh! Als je alleen op adult zit of familie lid bent van een van die Coach. Ga ja natuurlijk goed over ze praten! Mensen ze betalen wel goed uit, maar de waarheid mag gezegd worden. Je kunt de coach niet spreken want dan geven ze meteen aan dat zei geen zin in hebben. Ook mag je ze niet bewijzen op hun fout! Klopt wat de andere gezegd hebben. Je mag niet onder 85% zijn van je berichten. Alsof alle berichten geschikt zijn voor een ieder. Niet een ieder weet bepaalde berichten op te pakken. Ik heb nog geen enkele site gezien met zulke shit! Als jij geen nare ervaring met deze site heb gehad. Zit stil en werk voor je'' Eef'' Of ''Lynn''.

Review: Prima site!

whaha Lisa! Voor aan Nederlandse docent dien je op school te zijn en niet hier. Succes

Review: Het is het niet meer waard

Ik heb ook voor deze mensen gewerkt. Inderdaad toen het chatoperator was, was het fijn werken voor hun. Sinds Eef Coach is geworden. Word je om de ene moment inactief gezet want ja je moet werken en reageren op skype! Ik weet niet wat ze willen bereiken met mainstrem en medium. Als je bepaalde berichten niet kunt beantwoorden krijg je een boete. Waarvoor?? Slaat toch nergens op? Eef en Lynn zijn geen mensen volgens mij. Je mag 4000 berichten verwerken en 3 fouten maken.. Krijg een boete of je word afgesloten. Het is helemaal niet meer fijn om te werken voor contentmods

Review: Het is het niet meer waard

Alles wat je hebt aangehaald is de waarheid! Ik heb zelf dit mee moeten maken.

Review: Het is het niet meer waard

dirkhunter, iks snap je volledig laten wij deze hoeren een lesje leren. Ook Eef doet alsof haar neus bloed wanneer jij haar wat vraag. Lynn denkt dat zij een coach is terwijl zij geen kaas van gegeten heeft. Nooit is Lynn of Eef fout. Je kunt helemaal niet rustig werken want dan moet je op gestopte of Medium. Je log in en je krijg meteen een melding dat elders moet gaan werken. Ik denk dat de leidinggevende echt op deze sletjes moet gaan letten. : dirkhunter hoe kan ik je contacten?

Review: Het is het niet meer waard

Jij hebt misschien geen slechte ervaring gehad. Als andere slechte ervaring hebben gehad mogen zij vrij zijn om andere te waarschuwen waarvoor zij solliciteren!! Als jij de site goed vindt hou je mond dicht en ga je 250 berichten maar verwerken. Het moment dat je iets fout heb gedaan zal jezelf op je kontje krijgen. Maakt het dan niet uit of je goed bent voor de site. Ik heb 2 twee jaar voor ze gewerkt en tot het moment dat ik een week mijn target niet heb gehaald en daar krijg ik op mijn donder! Het was mijn eerste week van al die twee jaren! Tja!

Review: Het is het niet meer waard

(Jan lul) Je doet je naam zeker eer aan! Als je met andere hun grammatica begint. Moet je eerst aan de jouwe beginnen. Waarom verzorg je dan geen lessen op school? In plaats op deze site te zitten ouwehoeren.

Review: Het is het niet meer waard

(tikkertje) Gelijk heb je! Het zijn deze mensen die over andere hun grammatica willen lullen. Wahahah