Spaar geld, met e-mails lezen, meedoen aan onderzoeken, prijsvragen en meer Laat het bedrag bij 10 euro naar je bankrekening over maken! Meld je gratis aan bij Gekkengoud en ontvang direct 1 euro cadeau!

Reviews over Gekkengoud

  • Een vraag over een vragenlijst stel ik, omdat ik hier niet aan mee wil doen, en via een link Als je niet wilt/kunt deelnemen aan deze vragenlijst, stellen wij het op prijs als je op de volgende link klikt: Ik wil niet meedoen. Nu hoe vaak ik dat niet gedaan heb, bij de ontvangen vragenlijst, toch kom je weer bij de vragen lijst terecht, en om de haverklap moet je dus de cookies accepten, nu volgens mij is 1 keer genoeg. dit geef ik door aan gekkengoud. Antwoordt Bedankt voor je bericht. Via de onderstaande link kun jij je afmelden voor het online panel. gekkengoud.nl/onlinepanel/ Nu, ik wil mij dus niet afmelden voor het online panel, maar gewoon niet aan deze vragen lijsten meedoen, wat ik door geef. Bij hun komt dat dus nu als boze reactie over, en knikkeren ze je gewoon als lid weg. Dag gespaart geld.

    Door Zvotlana op 20 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eindelijk na een eeuwigheid tot de 10 euro gekomen en uitbetaling aangevraagd. Echter nooit mijn betaling ontvangen. Als antwoord op een klacht hierover: vreemd, het is echt verzonden, check je spam (allang gedaan natuurlijk). Verdere mails worden volkomen genegeerd.
    Zeer onprofessioneel!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Betalen niet uit!

    *Edit: Na veel heen en weer mailen eindelijk uitbetaald. Moet ze wel duidelijk op de hielen zitten om het gedaan te krijgen.

    Door Anoniem op 6 mei 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik hoop ooit tot die 10 euro te geraken....... Als dat gebeurt dan laat ik het uitkeren en zal ik nooit meer op deze site komen.
    25 cent voor elke enquete die je maakt, krijg je mits je tot de doelgroep behoort.
    Het kan dus zijn dat je voor die 25 cent (jaja) wel 25 minuten bezig bent met een enquete.... Ik verwacht geen bakken met geld maar dit gaat te ver.

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    zie relaas hierboven

    Door me op 16 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit er sterk over na te denken om me af te melden bij Gekkengoud. Volgens mij is het einde van deze site een beetje in zicht. Met zo'n 10 cent per week duurt het nog eeuwen voor je een uitbetaling aan kunt gaan vragen.

    Sterke punten
    Die zijn verleden tijd....

    Zwakke punten
    Vrijwel geen mails.

    Spelletjes verdwijnen of functioneren niet goed. Zelf van de 3 roze olifantjes functioneren er maar 2.

    Bijna geen onderzoeken meer waar je nog wat punten mee kunt verdienen. Eerder waren er zeer regelmatig onderzoeken en dat tikte lekker aan. Maar nu beland ik vrijwel elke keer op een dode pagina als ik kijk of er een onderzoek is.

    Door 12345 op 22 juni 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zag op de site dat er een test is met HusselGerrit /memoryspel zou het weer terug komen ?
    Jammer dat het op de site niet duidelijk wordt aangegeven !

    Sterke punten
    Spelletjes

    Zwakke punten
    Weinig info via de site bij veranderingen !

    Door Hannie op 7 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het heeft lang geduurd, maar de betaling is binnen. Men heeft het over een storing.
    Ik geef Gekkengoud het voordeel van de twijfel!

    Sterke punten
    betaalt uiteindelijk wel

    Zwakke punten
    betaalt traag

    Door vesta95 op 21 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had geen betalingsproblemen gehad , ging zelfs vrij snel !!!

    Sterke punten
    Goed site

    Zwakke punten
    Nooit meer clips tegen vergoeding kunnen kijken ...welk tijdstip je ook inlogt .
    En echte veranderingen op de site zul je vaak zelf moeten opmerken , zoals het verdwijnen van het memoryspel !!
    Beetje jammer .

    Door Hannie op 16 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na veel inlogproblemen zijn die nu eindelijk opgelost en ik kan niet anders zeggen: dat hebben ze keurig gedaan!

    Een ander verhaal wordt het nu het op uitbetalen aankomt! Ondanks berichten dat mijn geld overgemaakt is, verschijnt er niets op mijn rekening en mails hierover van mijn kant worden niet beantwoord.

    Ik ga er nog even vanuit dat het om een storing of iets dergelijks gaat, maar ik ben op mijn hoede. Jammer! Gekkengoud was leuk!

    Sterke punten
    Bij storingen is er snel hulp

    Zwakke punten
    Betalen? Helaas, hoewel er spijkerhard geschreven wordt dat het geld is overgemaakt, verschijnt dat niet op de rekening en vragen hierover worden niet betaald.

    Door vesta95 op 16 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi Suza

    Ik heb al een tijdje geen problemen meer om in te loggen !!!
    En idd van het memoryspel is geloof ik afstand genomen .


    Grtz Hannie

    Door Hannie op 8 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb geen problemen met inloggen en voor de rest ook niet, heb ook gevraagd om de memorie. Nog maar pas, dus kan nu nog geen antwoord hebben. Zoek contact met hun over het inloggen, er zijn problemen geweest met systeem updates ofzo

    Sterke punten
    Veel

    Door suza op 8 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Haai sinds vanmorgen kan ik weer inloggen !!!!
    Waarom dat een tijdje niet kon ......................geen idee .

    Groetjes Hannie

    Door Hannie op 8 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds een paar dagen kan ik ook niet meer inloggen bij Gekkengoud.

    Sterke punten
    spelletjes

    Zwakke punten
    zonder ook maar iets naar de leden te mailen kan je ineens niet meer inloggen.

    Door Anita op 7 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ja das idd raar dat men niets laat weten over het hoe en waarom !!!

    Grtz Hannie

    Door Hannie op 6 januari 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hallo Hannie,ook ik kan niet meer inloggen , zouden ze uit de lucht zijn .........!!!!.............Het was al minder geworden , op sommige dagen helemaal niets om te clixen
    PS wie kan ook niet inloggen ?daaaaaaaaaaaaaaaaaag wieslaw

    Sterke punten
    niet meer wat het was

    Zwakke punten
    kon beter

    Door wieslaw op 6 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Idd wordt het overal steeds minder . Had ook een keer gevraagd of husselgerrit nog terug zou komen maar dat is nog niet duidelijk !!!!

    Maar het grootste probleem is dat ik niet meer kan inloggen .........dag kans op verdienen .

    Sterke punten
    Was leuk om snel te kunnen verdienen.

    Zwakke punten
    Geen uitleg over waarom er zo gekort wordt op sommige onderdelen .

    Door Hannie op 6 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Was eens een heel goed programma. Wordt echter steeds minder. Memoryspel is plotseling weggehaald, zou weer terugkomen, maar is nu al zo'n 2 maanden uit de lucht. Roze varkentjesspel is teruggebracht van 5 varkentjes naar 3 varkentjes. Kortom, het leuke is er vanaf en het sparen gaat een stuk trager, zijn erg gierig geworden! Vorig jaar was er nog een Sinterklaasspel, dit jaar ook al niet meer. Jammer, maar net als zoveel van die geldkliksites worden ze steeds gieriger!

    Sterke punten
    Was eens gezellig, nu niet meer en verdient nog nauwelijks

    Zwakke punten
    wordt steeds gieriger en ongezelliger

    Door Tiny op 14 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Gekkengoud

Schrijf je eigen review over Gekkengoud