Cash4Ladies

Spaar4Cash is voortgekomen uit het eerdere spaarprogramma Cash4Ladies. Er is gekozen om het roer om te gooien en verder te gaan onder een nieuwe naam. Bovendien kan iedereen zich nu gewoon aanmelden en is het programma niet meer exclusief gericht op vrouwen. Na de naamswijziging is verder de hele site verbeterd, een nieuw webdesign en meer verdienmogelijkheden. Hoewel de recensies uit het verleden niet allemaal positief zijn, denken we dat het spaarprogramma zeker op de goede weg is nu. Het aanmelden waard wat ons betreft.


Spaar4Cash Reviews

  Topsite snelle uitbetalingen

  Al jaren binnen een week tot 2 weken uitbetaald gekregen als ik een aanvraag doet.
  De accountscore is zo te verhogen door deel te nemen aan de gratis acties die hun op de site hebben en mailen bij een accountscore van 10 2 cent per klik.

  Dit is echt 1 van de snellere verdieners die er te vinden zijn eigenlijk zijn alle sites met een accountscore zo slecht nog niet

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling
  Snelle reactie op vragen
  Veel acties en webshops

  Zwakke punten
  Voor mij op dit moment geen was eerst wel bang voor het accountscore systeem

  Prima site...

  Ik lees hier alleen maar mensen die er geen goede ervaringen mee hebben, terwijl ik in ongeveer 1,5 jaar tijd al 30 euro heb laten uitbetalen en ook gekregen. Het duurt even maar het komt wel binnen. Mijn accountscore is een 10 en al zit ik 2 maanden niet op de site, gaat de 10 niet omlaag. Ik vind het dus een prima site!

  Sterke punten
  Uitbetalen gebeurt wel

  Zwakke punten
  Geen

  Cash4ladies is pure oplichting

  Na invoering van accountscore waren mijn emails veel minder waard, heb door gespaard aangezien ik bijna op €10 zat. Wil ik laten uitbetalen mag het opeens niet omdat mn accountscore te laag is. In de voorwaarden staat nergens dat een 5,5 verplicht is. Dit heb ik gemaild naar de site en krijg als reactie dat ik een goed punt heb, maar uitbetalen gaan ze alsnog niet doen.
  Heb gelijk andere spaarsites met accountscore maar opgezegd, vertrouw ze nu allemaal niet meer.

  Sterke punten
  Reageren snel op email, al is de reactie die je krijgt triest.

  Zwakke punten
  Bedenken zelf voorwaarden die ze niet kenbaar maken op de site.

  Bedonderen de boel

  Hou op zeg over dat Cash4ladies. Ik heb nog altijd 10 euro van ze tegoed die maar nooit uitbetaald werd. Nota bene, je hebt je maandenlang het heen en weer geklikt en dan durven ze te zeggen dat je te weinig initiatief hebt getoond? Heeft je heel wat aan tijd en stroom gekost om die gasten achter die site zelf te verrijken. Het zijn gewoon ordinaire oplichters die er alles aan doen om jouw geld in hun eigen zakken te houden. Heb ze toen meteen verwijderd en ze mochten die 10 euro in hun r..t stoppen! De enige betrouwbare Hollandse geldkliksites zijn tot op heden Gekkengoud en Moneymiljonair en de rest zijn allemaal eigenzakkenvullers. Ben al door zoveel geldkliksites bedonderd. Ze verzinnen van alles om je maar niet te hoeven uitbetalen. En sommige sites zoals Centenland en Vuljezakken hebben zgn een uitbetalingsachterstand. Ja, mijn neus! Hebben ze een achterstand van bijna een jaar, nou ja zeg, hoe krijg je het voor elkaar?! Je hebt je leden gewoon meteen te betalen als ze het bedrag van uitbetaling hebben bereikt. Zij worden duur betaald voor al die reclames en hun leden krijg daar maar een apenfooi voor en dan nog moeilijk doen! Zijn ze zogenaamd de achterstand aan het wegwerken. Nou, als je als Vuljezakken 5 uitbetalingen per week doet, nou, dan kun je wel 10 jaar op je geld wachten en dat is de bedoeling. Ze denken hoe langer ze moeten wachten, hoe sneller ze afhaken en kunnen we dat geld weer in eigen zakken steken! Dat Centenland maakt het helemaal bont. Die eigenaar ging doodleuk wekenlang op vakantie en toen hij er nog een week aanplakte ging zijn zgn secretaresse ook maar op vakantie! En dat terwijl er volgens hen geen geld was om mij uit te betalen?? Tja, als je er lekker dure vakanties van houdt, dan is het geld natuurlijk op!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Als het op uitbetalen aankomt hebben ze eeuwig een betalingsachterstand en verzinnen ze steeds weer een nieuwe smoes om niet te hoeven uitbetalen. Zogenaamd laten ze hun goede wil zien door af en toe iemand uit te betalen, dan valt het niet zo op dat ze de boel belazeren!

  Cash4ladies : Oplichterij. Dit is een feit, geen twijfels mogelijk

  Je krijgt pas uitbetaald bij 5,5 accountscore. Heb gevraagd waar die regel staat in algemene voorwaarden. En geantwoord met een politieke argument : "Gebruiker voldoende geparticipeerd heeft bij acties van onze adverteerders..".
  Zo kunnen ze alle kanten op om NIET te gaan uitbetalen.

  Ik ben niet van plan om aan enquetes / aanbieding mee te doen met allerlij overlast van dien. Ze mogen mijn 15 in hun reet stoppen en ik heb me afgemeld. Oplichterij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Oplichters

  Mensen, begin er niet aan. Centenland komt steeds weer met smoesjes om niet uit te betalen. Een betalingsachterstand van zgn 10 maanden, hoe krijg je het als eigenaren van zo'n site voor elkaar?? Ja, in de hoop dat de leden an vanzelf afhaken natuurlijk en je moet blijven inloggen, want anders word je verwijderd en kun je helemaal fluiten van je centen. Maar goed, laat je dan maar verwijderen, want het geld komt nooit. Ze mailen je doodleuk dat ze op vakantie gaan en dan vraag je je toch af hoe je op vakantie kunt gaan met een betalingsachterstand van 10 maanden!!!? Zogenaamd is er geen geld voor de leden, maar wel geld voor dure vakanties??? In 1 woord oplichterij dus.

  Krijg je antwoorden als dit:

  Van Vul je zakken

  Zoals beloofd de update over de stand van uitbetalingen.
  Allereerst wil ik de leden bedanken die positief op onze mail van vorige maand hebben gereageerd. Heel fijn en het geeft de burger weer moed. Die ene negatieve mail heb ik maar snel verwijderd!!!!
  Op dit moment hebben we t/m 28-11-2013 de uitbetalingen verwerkt. Het schiet niet erg op, maar we kunnen nog betalen en dat blijven we doen!!!
  Zoals ook vorige maand; wij reageren niet op antwoord op deze mail!

  van Centenland

  ik weet dat het heel vervelend is, maar ik kan er echt niet meer van maken.
  het geld om over te maken moet er natuurlijk wel zijn.
  vorig jaar is de rekening geskimd, dus dat geld is weg.
  hij werkt er druk voor om dat weer op orde te krijgen.
  en hij wil je wel betalen, maar het is tegenover de leden die langer wachten niet eerlijk om jou eerst uit te gaan betalen toch?
  we hebben de regel: ieder op zijn of haar beurt.
  dat je niet bekend met de achterstand is niet onze fout, er zijn regelmatig mailingen over gedaan: hoe en wat, en hoe het opgelost gaat worden.
  dat leden die mailingen niet lezen, en meteen naar beneden scrollen voor de vergoeding, of zonder iets, weggooien?
  daar kunnen we dan niets aan doen.
  iedereen, ook jij, hebt die mailingen ontvangen.
  botweg: welnee, waarom?
  wij mogen er echt van uit gaan, dat leden op de hoogte zijn, dat is immers bekend gemaakt.
  wanneer iemand zich aan wil melden, staat bij het aanmelden: we hebben een betalingsachterstand.
  u moet helemaal niks, al helemaal geen 'klikken' enkel 1x per 30 dagen even inloggen.
  meer niet.
  en waarom dat moet: als de site ziet, dat u niet meer inlogt, komt u automatisch in de molen om verwijderd te worden.
  wij zijn dan niet meer ' op tijd' om dat te stoppen.
  en dan is het een kwestie van nog een 30 dagen, en dan gaat u weg, inclusief uw openstaande uitbetaling.
  u kunt de eis neerleggen: binnen 3 weken.
  ik kan u vertellen: helaas.
  er zijn mensen die langer wachten, al hoe spijtig ik dit persoonlijk ook vind.
  en als u de voorwaarden leest, kunt u tevens zien, dat de voorwaarden zijn aangepast.
  wij doen er echt alles aan om de leden te informeren.
  en uiteraard altijd bereid om een toelichting te geven op vragen, die worden gesteld.

  Nog een antwoord:

  dat klopt van die 10 in uw saldo dat heb ik al nagekeken.

  dat maakt u ervan, dat ik dat bedoel.

  dat is namelijk niet zo.

  u bent zo boos(en ik zeg niet onterecht boos) dat u leest, wat u wilt lezen.

  en even ter verduidelijking(dat wil ik graag even doen)

  dat ik hem help, hij is mijn 'baas' ik heb voor alle werk dat ik doe voor hem nog nooit 1 cent ontvangen.

  ik help hem al meer dan een jaar.

  waarom?

  omdat ik het leuk vind, niet de achterstand, maar wel om dingen te leren.

  dat hij nu weer op vakantie is?

  vertelde hij mij echter ook pas 1 dag voor hij wegging.

  wat moest ik doen?

  de leden achterlaten met nog een kater?

  nou nee, zo zit ik niet in elkaar.

  contact met leden is leuk, zelfs als ze boos zijn.

  het is mijn 'taak' om die te woord te staan.

  En ga maar zo door, je krijgt je geld dus never! Dat dit allemaal maar kan, je vraagt je het af. Allemaal oplichters, 'vul je zakken" (ja, de zakken van de eigenaren, ook al zo'n site die nooit betaalt!!), ?ash4ladies, centenland, yenga, boostfin, mazbux, cashpiraat (kneep er stiekem tussen uit met het geld van de leden!), nerdbux ' en ga zo maar door. Je steekt al je tijd en stroom erin om de eigenaren van die sites te verrijken en dan gaan ze er stiekem vandoor! Ik waarschuw u, trapt er niet, want u wordt belazerd!!
  Zit nog steeds op mijn geld te wachten van al die sites!! en vraag je erom, dan word je nog onbeschoft behandeld ook en dreigen ze met

  Sterke punten
  Geen. Belazeren slechts de boel, daar zijn ze goed in!

  Zwakke punten
  Blinken uit in mensen erin te laten tuimelen

  Ik ben het nu zat

  Ook ik krijg niet uitbetaald omdat mijn accountscore te laag is, dus doe ik mee aan allerlei acties om mijn score op te krikken. Vervolgens registreert dat stomme systeem niet dat ik meedoe en krijg ik mijn vergoedingen niet. Ik open dan een ticket en dan krijg ik het wel.

  Nu heb ik van de week meegedaan met de actie van het WNF, krijg hier van het WNF een bevestiging van, maar wat denk je, geen 2 euro in mijn account en ook geen verhoging van mijn score. Typisch. Weer een ticket aangemaakt en nu zegt zo'n geinponem van cash4ladies dat dit wel heel erg vaak voorkomt en dat ze mij steeds het voordeel van de twijfel geven maar deze keer niet want ze verdienen er niets aan. Ik kan het toch niet helpen dat hun systeem elke keer faalt.
  Ik heb ze nu een kopie van het mailtje gestuurd en dus maar weer afwachten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Accountscore en een falende website.

  Oplichters

  Zijn oplichters. Je kunt fluiten naar je geld na eindeloos maanden geklikt te hebben! Niet aan beginnen. En ook niet beginnen aan een site die Centenland heet, want dat zijn ook oplichters die jouw geld in eigen zak steken. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Als je om je geld vraagt word je nog onbeschoft behandeld ook en gedreigd dat je dan helemaal geen geld krijgt en dat er niet wordt gereageerd op mails waarin je vraagt om je geld.

  Cash4Ladies - Accountscore

  Mijn accountscore was ook te laag om een uitbetaling aan te vragen. Nadat ik aan 2 enquêtes had deelgenomen was mijn score hoog genoeg. Heb vandaag mijn uitbetaling mogen ontvangen. Al met al dus toch een betrouwbaar spaarprogramma.

  Sterke punten
  Betalen toch wel uit.

  Zwakke punten
  Accountscore ingevoerd.

  Accountscore

  Ik heb gemerkt bij hun dat je met niet eens zoveel acties/ prijsvragen hoeft mee te doen. Mijn Accountscore is ineens 10!!!
  Ben nu benieuwd naar mijn mail betaling

  Sterke punten
  Snelle reactie, ze zijn zeker bang voor leden verlies

  Zwakke punten
  Toch die accountscore, is geen goede actie.

  betekenis van: accountscore

  betekenis van accountscore: geen, het woord bestaat niet
  je bent ineens verplicht om aan acties mee te doen om je accountscore te verhogen en een vergoeding te krijgen voor het lezen van emails en om je 10 euro uitbetaald te krijgen
  hoe leuk kan het ineens zijn
  me gewaagd aan wat acties en die worden om allerlei redenen afgekeurd en je accountscore wordt daar door maar verlaagd
  ik heb ineens overal vraagtekens bij
  weten ze zelf wel hoe hun nieuwe regel werkt
  ook extraeuro.nl doet hier ineens aan mee, ook mijn accountscore daar is ineens zomaar verlaagd
  jammer dat het op deze manier nu gaat, het was ooit leuk en nu is de lol ervan af
  ik zal ook wel mijn 10 euro niet uitbetaald krijgen omdat mijn accountscore te laag is
  27-07-2014
  ze zijn niet van plan om mijn 10 euro uit te betalen
  ze hebben echt laten zien dat ze tot de oplichters behoren

  15-04-2014 nog steeds mijn gespaarde 10 euro niet gestort

  op 02-03 een klacht ingediend bij klachtenkompas.nl
  ook hier wordt niet op gereageerd
  02-03-2014, eindelijk de 10 euro bij elkaar en ja hoor geen uitbetaling vanwege de te lage accountscore
  jammer dat ze zo hun best doen om het echt niet meer leuk te vinden

  Sterke punten
  geen enkele meer

  Zwakke punten
  de nieuwe regel accountscore en te weinig leuke acties om aan mee te doen
  geen uitbetaling

  Oplichterij

  Mensen, trap er niet in bij die geldkliksites. Een hoop van die sites verdwijnen vaak stilletjes met het geld van hun leden en is plotseling hun site opgeheven en/of ze hebben stilletjes de regels gewijzigd, waarna je nooit uitbetaald krijgt. Zo had ik eindelijk na maanden eindeloos klikken elke dag 10 euro gespaard bij Cash4ladies. Opeens bleken ze stiekem de regels te hebben veranderd en bleef mijn saldo na dagenlang klikken maar niet omhoog te gaan. Inmiddels had ik ook uitbetaling gevraagd van mijn 10 euro, maar kreeg ik een melding dat mijn accountscore te laag was. Nadat ik ze daarover had aangeschreven kreeg ik het volgende antwoord:
  Dat heeft te maken met je accountscore.
  De accountscore komt tot stand door middel van de gemeten activiteit. Meer uitleg hierover vind je op cash4ladies. Zowel voor de adverteerders evenals Cash4Ladies is het van belang om de leden welke nauwelijks tot geen activiteit tonen minder te belonen.

  Ben je een goed lid dan kun je dus meer verdienen als ooit!
  Minimaal verdien je 0,25 cent, dit kan oplopen tot 2,0 cent per klik.

  Met vriendelijke groet,
  Ilse Janssen

  Nota bene, heb ik mij maandenlang dagelijks het eppelep geklikt op die site en dan krijg je zo een antwoord. Hoe durven ze mij dat te berichten, de oplichters!
  Stiekem gauw de regels veranderd om het geld van hun leden in eigen zak te stoppen! Ben daarna meteen al die geldkliksites aan het controleren en kwam er achter dat ook Ladymail en Extra Euro diezelfde taktiek erop nahoudt. Dus meteen opgezegd die handel. Ook Spaarbron heeft stiekem haar uitbetalingssaldo verhoogd van 6,50 euro naar 12,50 en als het op uitbetaling aankomt komen ze opeens met de smoes dat er een foutje in je gegevens stond en kun je fluiten naar je geld!

  EEN WAARSCHUWING DUS VOOR MENSEN DIE DENKEN EEN CENTJE BIJ TE KUNNEN VERDIENEN, TRAP ER NIET IN, WANT U KLIKT U MAANDENLANG EEN ONGELUK VOOR EEN ARMZALIG TIENTJE EN VERVOLGENS KRIJG JE DAN NOG NIET UITBETAALD OOK! ZORG ERVOOR DAT U ZICH NIET HET HEEN EN WEER WERKT OM ALLEEN MAAR DIE SITES TE VERRIJKEN OVER UW LIJK!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Betalen niet uit. Komen met allerlei smoesjes om jouw geld in eigen zakken te stoppen! Veranderen stiletjes de regels en nog meer van die stiekeme handelingen! Oplichterij!

  Waardeloze site(s)

  Ik heb een uitbetaling aangevraagd bij Ladymail maar dit wordt niet uitbetaald omdat mijn accountscore op 4.9 staat en dit is volgens hen te laag. Deze moet staan op minimaal 5.5. Ik log me notabene elke dag in maar dat schijnt niet voldoende te zijn. Je moet er bij bedrijven spullen kopen maar daar heb ik helemaal geen zin in. Die accountscore is er van de een op de andere dag ingevoerd. Wat een onzin zeg. Datzelfde komt ook voor bij Extra-euro en bij Cash4ladies. Ik ga bij alle 3 mijn account opzeggen. Het is wel jammer van mijn geld maar om er maar bij te blijven terwijl ik nooit uitbetaald wordt daar pas ik voor. Ik zit ze dan alleen maar zelf te spekken.

  Sterke punten
  Ik zou er niet 1 kunnen verzinnen

  Zwakke punten
  Accountscore

  afmelden

  Je krijgt pas uitbetaald bij 5,5 accountscore. Ik ben niet van plan om aan die voorwaarde te voldoen. Ze mogen mijn tientje houden en ik heb me afgemeld. Waardeloos spaarprogramma !!!

  Telt niet meer bij

  De laatste tijd bij het lezen van e-mails wordt er gewoon niet meer bijgeschreven, dit is te gek voor woorden. Het gaat slechter met deze site :( bah.

  Sterke punten
  geen

  Wat een zooitje daar!

  Ben ik toch n.a.v. die accountscore speciaal op 'n paar acties ingegaan om 'm te verhogen, zie ik dat juist daarná mijn accountscore is verlaagd!
  Nog maar eens gemaild en hun logica was, dat dan dan w.s. gebeurd was voordat ik aan die acties deelnam, waarschijnlijk dus haha, terwijl eerst al die tijd mijn accountscore op hetzelfde bleef staan.
  Wat een zooitje dus daar, heb me er nu dan ook direct uitgeschreven en adviseer iedereen dat te doen!
  Las trouwens op internet dat adverteerders niemand mogen aanzetten tot acties dus alle 3 de sites die nu met die accountscore bezig zijn (deze, Ladymail en ExtraEuro) zijn sowieso fout bezig.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen maar

  Cash4ladies, LadyMail, ExtraEuro willen meer verdienen!!!

  Niet te geloven wat die spraaprogramma's allemaal verzinnen om meer geld binnen te krijgen, om hun eigen zakken te vullen!
  Ze vergeten dat ze door de nieuwe acties met de ACCOUNTSCORE heel veel leden zullen verliezen en op die manier juist minder gaan verdienen.
  Ik ben weg gegaan bij die 3 spaarprogramma's en hoop dat ze heel gelukkig worden met MIJN geld want ik laat me niet dwingen door aan acties mee te doen en anders krijg ik niet uitbetaald, het moet niet gekker worden.

  Sterke punten
  Niet meer!!

  Zwakke punten
  ACCOUNTSCORE.

  Het voordeel van de twijfel!

  Ik lees hier dat Extraeuro ook zo bezig is als Ladymail en Cash4Ladies, maar tot op heden gaat mijn saldo nog gewoon steeds omhoog als ik mails lees of op banners klik!

  Er staat wel dat je accountscore omhoog gaat als je actiever bent op de sites van de adverteerders, maar dat heeft alleen tot gevolg dat je dan een hogere klikvergoeding ontvangt die kan oplopen tot 2 cent.

  Ik wacht gewoon even tot ik tien Euro bij elkaar heb en vraag dan een uitbetaling aan en dan zien we wel wat er gebeurt. Tot die tijd hebben ze bij mij het voordeel van de twijfel!

  Sterke punten
  Extraeuro: duidelijke site, klikvergoeding wordt meteen bijgeschreven.

  Cash4Ladies en Ladymail: opzeggen en geen energie meer aan besteden!!!

  Zwakke punten
  Extraeuro: (nog) geen!

  Cash4Ladies en Ladymail: ALLES!

  eigen voorwaarden vergeten?

  onder voorwaarden op hun eigen site: die gemakshalve maar worden vergeten en zeker niet worden nageleefd bij punt 5 5.Een enkele keer per maand per maand sturen we een mailing waarmee Gebruiker geen Credits kunnen verdienen, maar waarmee Gebruiker geïnformeerd wordt over nieuwe functioanliteiten van onze site, nieuwe Acties en de hoogte van je Tegoed.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  eigen voorwaarden niet naleven

  aanvulling

  ter aanvulling van mijn vorige review; op de facebookpagina van cash4ladies is er 1 lid die wel uitbetaald gekregen heeft nadat ze had gemaild met cash4ladies. ze had echter een lage score. dus hoe fout kunnen ze het maken?!

  extraeuro is nu ook zo bezig?! accountscore wordt random aangevuld en alleen nav als je meedoet aan acties en niet, zoals onderaan de mailtjes staat aangegeven, als je klikt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie bovenstaande

  Ook ontevreden

  Sinds kort inderdaad die stomme accountscore. Ik sta op 1. Oké, dan schrijf ik wel in op nieuwsbrieven en doe ik wel mee aan acties om hem te verhogen. Maar hoe ik ook klik, er gebeurt niets. Mijn deelname wordt goedgekeurd maar de score blijft op 1. Sommige acties beloven je een mailtje waarin je je deelname moet bevestigen maar je krijgt niets binnen, ook niet in je spam. Onduidelijk welke mailtjes vergoed worden en welke niet.

  Sterke punten
  Momenteel: geen

  Zwakke punten
  Het invoeren van de accountscore en de weigering om gespaard geld uit te betalen omdat deze te laag is. Maar hij stijgt niet ondanks klikken op acties.

  flut

  het mooie is dat je accountscore alleen omhoog gaat als je meedoet aan acties, want klikken op mailtjes telt opeens niet meer mee voor de accountscore, ondanks dat dat onderaan de mail vermeld staat. ik hoop dat alle leden opzeggen bij genoemde sites en deze, want dit is echt belachelijk!!!!

  en helemaal toen ik op facebook las dat 1 lid na wat heen en weer gemail ''opeens'' haar geld uitbetaald krijgt, ondanks haar lage accountscorescore. niet dat ik het haar niet gun, maar het is niet kloppend want dit geldt dan voor 1 lid en niet voor allemaal?!

  helaas kan extraeuro zich hieraan bijsluiten, want dat is nu ook omgetoverd tot deze belachelijke ''accountscore''. en de vergoeding geldt niet voor het klikken op mailtjes, alleen op de acties?!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alle genoemde punten + van de andere klachten

  accountscore zonder scorbord

  Derks op 21/01/2014 10:56


  hoe lang en hoeveel mails moet ik dan klikken voor een hogere accountscore? na 4 mails lezen/klikken blijft de score op 1 staan en mails klikken worden NIET betaald leg mij eens uit welke waarde met welke actie de score te verhogen is

  Bericht van admin op 21/01/2014 13:34


  Beste Derks,

  Waar je al een tijdje lid bent en we dit zeker waarderen is het voor de adverteerders wel belangrijk dat onze leden actief zijn. De afgelopen maanden is er dan ook alleen maar geklikt op advertenties en is er geen enkele keer overige activiteit gemeten. Dit is voor de adverteerder niet interessant.

  Het gaat er dan dus ook om dat je acties onderneemt op de websites van de adverteerders.
  Er zijn geen directe waardes aan acties gekoppeld, per deelname ontvangen wij een wisselende vergoeding waardoor er een wisselende accountscore wordt toegekend.

  Laagdrempelige deelnames zullen doorgaans minder punten voor je accountscore opleveren dan de aankopen - bestellingen.

  Met vriendelijke groet,
  Suzanne Broersma

  Sterke punten
  de boel bedonderen

  Zwakke punten
  eigen regels/waardes niet uit kunnen leggen

  accountscore ? 1

  accountscore 1 en blijft 1 na het klikken van 4 mails dus 4 cent voor NIKS geklikt staat WEL 18 euro daar en zal zo op deze manier ook niet meer worden denk ik

  Sterke punten
  0%

  Zwakke punten
  100%

  Toch uitbetaling ontvangen

  Vandaag toch de € 10.- van Cash4Ladies ontvangen en m'n accountscore blijft zowaar op 6,8 terwijl ik niets extra's heb ondernomen dus klik nu ook niet meer voor noppes. Dringend advies: mail ze suf net zoals ik heb gedaan, alleen Ladymail reageert totaal niet!


Bezoek Spaar4Cash

Schrijf een review