DirectThuiswerkChat

Thuiswerk als chatoperator? Chatcentrale | Directthuiswerkchat.nl Thuiswerk aangeboden met de drukste chatcentrale begin jij vandaag als chatoperator? Een ieder, die 18 jaar of ouder is, heeft de mogelijkheid om vanuit huis als chatoperator te werken. Het gaat in deze vooral om enthousiaste personen, die niet bang zijn om hard te werken en die het leuk vinden om geld te verdienen van huis uit middels het beantwoorden van erotische getinte berichten. Dit bedrijf werkt namelijk met een staffel van 11 tot en met 16 cent. Het bedrag hangt af van de aantallen per staffel. Personen die van huis uit willen werken moeten verder gemotiveerd en enthousiast zijn. Men moet de Nederlandse taal zowel op het gebied van de spelling als grammatica goed beheersen. Van het personeel wordt gevraagd, dat ze nauwkeurig te werk gaan. Men moet verder alle afspraken nakomen en in het bezit zijn van een goed werkende computer en of laptop. Per week moet men minimaal 25 berichten beantwoorden. Het werk bestaat uit het beantwoorden van e- mails, men moet zorg dragen voor een goed lopende chat en men kan eventueel extra werkzaamheden verwachten zoals het aanmaken van profielen. Elk personeelslid krijgt goede ondersteuning tijdens het werk middels skype conversaties en de betaling geschied per week met een minimum van 50 euro. Met deze site kan men namelijk makkelijk euro's verdienen. Men heeft het gemak om de werkzaamheden van huis uit en in de eigen beschikbare tijd uit te voeren. Men heeft de mogelijkheid om minimaal 50 euro per week te verdienen. Men heeft de mogelijkheid dus om een aardig zakcentje bij te verdienen. Dit kan men doen door zo snel als mogelijk te registreren op de site van dit bedrijf.

DirectThuiswerkChat Reviews

  chats niet meer betrouwbaar!

  Hoeveel chats zijn er nog die eerlijk zijn?
  Vele vertellen gewoon leugens, en houden mensen aan het lijntje en meer is het niet!
  Degene die goede reacties geven, zullen wel de beste vriendjes zijn met de coach!

  Sterke punten
  ...............

  Zwakke punten
  ...............

  Op zoek naar een platform waar ik eigen profielen op zou kunnen zetten.

  Goeden middag wie zou mij kunnen helpen met wat info hoe of waar , bij welk bedrijf ik een eigen chat zou kunnen starten waar ik zelf mijn profielen zou kunnen opzetten en mensen in dienst nemen? U mag mij een mail sturen en de namen van zulks site waarop ik zou kunnen solliciteren. Of op skype:Jetoancho Email: ([email protected])

  Sterke punten
  N V T

  Zwakke punten
  N T V

  Beste betaalde chatsite van NL & BE

  Na een lange tijd op bc te hebben getikt en FP en nog meer sites waarbij ik best aantallen heb gehaald moet ik zeggen dat ik hier toch wel echt het beste betaald wordt en erg veel berichten en keuzen. Tot 20 cent kan je verdienen en mega veel dingen die je naast het tikken kunt doen dus een echte aanrader!

  Sterke punten
  Super leuk bedrijf en eigenaars
  Altijd netjes op tijd betaald

  Zwakke punten
  Geen kunnen vinden

  ZEEEER SLECHT

  Het klinkt allemaal leuk wat ze doen en beloven. Alleen klopt het niet helemaal. Er loopt een coach die je in de val lokt, geef je daar antwoord op wordt je account gesloten.
  En dus weg geld.

  Maar de melding naar het acm is de deur uit.
  Dan zijn ze zo uitgewerkt daar met hun praktijken.

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  oplichting
  kut coach (r Lef)
  veel beloven niks doen

  Betrouwbaarste chatoperator bedrijf

  Super leuk team en veel chats na de val van bc nooit verwacht nog zo een leuke chat te vinden dikke verdiensten en keurig op maandag betaald! Nog nooit scherm geen berichten gehad dus zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Mooie staffels
  Betaling stipt
  Geen gezeik

  Zwakke punten
  NVT

  Top bedrijf

  Super leuk team eigen chats hoge verdiensten en mega snel betaald! Altijd werk en nooit laad schermen op dit moment zeker een van de beste

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Geen kunnnen vinden

  Vele mogelijkheden, eerlijke en snelle betaling

  Ik werk inmiddels al een hele poos bij directthuiswerkchat. Ook na het instorten van bc bleven er gelukkig meerdere mogelijkheden om te blijven chatten en dus geld te blijven verdienen. De betaling is altijd netjes op dinsdag binnen en de tarieven per bericht zijn gunstiger dan bij anderen. Ook zijn er altijd meerdere coaches online wanneer je vragen hebt. Als je echt wil werken en je best doet om de gevraagde kwaliteit te leveren kun je op meerdere platformen chatten. Je zit dus nooit zonder berichten. Ik ben zeer tevreden en hoop nog lang op deze manier bij te blijven verdienen.

  Sterke punten
  - Altijd berichten
  - Stipte, eerlijke betaling per week
  - Altijd aanspreekpunten online
  - Hoog tarief per bericht

  Zwakke punten
  Nog niet kunnen ontdekken in al die tijd.

  Betaalt niet meer uit

  Sinds berichtencentrale gestopt is en ik dus buiten mijn schuld om niet aan de minimale uitbetalingsgrens ben gekomen, heb ik geen uitbetaling meer ontvangen. Eigenaar reageert niet op mail en Skype na herhaaldelijke verzoeken om alsnog het geld over te maken. Mijn partner heeft toen het slechter ging met berichtencentrale zelfs nog interesse getoond voor een andere chat, ook hier niks op gehoord. Samen hebben we nog een bedrag van om en nabij de 65 euro tegoed van Directthuiswerkchat. Onbetrouwbare werkgever, ik zou niemand aanraden voor hun te gaan werken!

  Eugene, kom over de brug met het geld waar we voor gewerkt hebben, zo te lezen zijn wij niet de enigen die door jou gedupeerd zijn!!!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  -Betaalt niet uit
  -Reageert niet op mail en Skype

  Goede ervaring

  Sinds februari werk ik voor DirectThuisWerkChat. Tot nu tow bevalt het me zeker goed. Sinds BC er niet meer is (waar DTWC overigens niets aan kan doen!) Werk ik via hun op een andere chat. Bevalt zeker goed en de verdiensten zijn hoger dan alle andere operator sites. Ga zo door!

  Sterke punten
  Altijd berichten, hoge verdiensten, leuk team!

  Zwakke punten
  /

  Prima geregeld en goed betaald!

  Ik werk al een langere tijd voor DirectThuiswerkChat, elke week keurig betaald en meer dan voldoende aanbod van berichten. En coach die niet alleen commentaar levert, maar ook complimenten! Fijn team om in te werken en betalingen altijd op tijd en een mooi bedrag! Zeker ook een redelijke staffel of minimaal aantal berichten wat er wordt gevraagd.

  Sterke punten
  - Stipte betalingen
  - Hoge beloning
  - Mooie staffels
  - Fijne coaching

  Zwakke punten
  Geen

  Beste tikbedrijf

  Ik zit hier beetje naar de reviews te kijken, maar sommige slaan echt nergens op. Ik werk nu misschien een jaar voor hun, kan iets korter of langer zijn, maar echt, nooit geen problemen gehad, altijd netjes betaald gekregen, ma/di dan is het gewoon binnen. Ze zijn erg schappelijk, maar je moet er zelf ook veel voor doen, het komt je zeker niet aanwaaien, en als je geen behoorlijke berichten kunt schrijven, en je doet niks met die opbouwende kritiek, dan is het over en uit. Je werkt voor mensen die hard knokken om zo'n chat overeind te houden, al zijn er helaas genoeg die het verprutsen, en dan nog gaan zeuren dat ze eruit gezet zijn. Als het aan mij ligt blijf ik hier zeker werken.

  Sterke punten
  Goede/snelle betaling
  Altijd bereid je vragen te beantwoorden
  Vriendelijk

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen die ik kan bedenken

  Onprofessioneel

  Direct betaalt of laat maar zeggen geeft mensen iets extra als ze een goede review hier plaatsen he Eugene!!!!

  Dus ik geloof geeen ene bal van dat het nog goed is.

  Wel betalen ze elke week netjes uit, maar zonder is wordt je zomaar eruit geknikkerd. Heel prima maar vertel de redenen zo doe je dat als jij een organisatie runt Eugene!!!!

  Sterke punten
  Betalen elke week netjes uit.

  Fluiten naar je centen

  Als alles loopt zoals het zou moeten is er weinig aan de hand.
  Maar als er dan een moment komt dat je (niet eens door eigen toedoen) niet meer de mogelijkheid hebt om aan de 50 euro te komen, kun je fluiten naar de zuur verdiende geld en wordt er ook niet meer op je berichten gereageerd. Nou Eugene, geniet lekker van mijn geld hoor! Je zult het nodig hebben.

  Super bedrijf beste van allemaal

  Ik snap alle slechte reviews niet allemaal afkraken terwijl ze het bedrijf niet kennen staffel hoogste van waar dan ook en meeste chats waaronder ook rooster targetvrij ga zo maar door

  Sterke punten
  Altijd elke cent betaald
  Maandag/dinsdag geld al
  Top support en coaching

  Zwakke punten
  Geen

  Ze betalen niet uit bij vertrek

  Vanwege tijdsgebrek ben ik gestopt met het werken via DirectThuiswerkChat. Helaas, want ik werkte er altijd met veel plezier, maar ik kon de tijd gewoon niet meer vinden om actief op de website te zijn.

  Ik heb nog een aantal facturen open staan. De eigenaar vertelde mij doodleuk dat ik kan fluiten naar mijn centen en als ik toch een uitbetaling wil dat ik dan maar moet tikken tot de uitbetalingsgrens van € 50. Een rare reactie bij vertrek. In het begin toen ik er werkte betaalden ze alles uit (€ 2 of € 3, het maakte niet uit).

  Sterke punten
  - Eigenaar met gevoel voor humor

  Zwakke punten
  Bij vertrek kan je fluiten naar je centen, ondanks ontvangen facturen.

  Vertrouwensbreuk

  Staffel ineens ferm gezakt, was hier goed, nu is het zoals bij eender elke andere chat. Boe. Hetzelfde werk doen voor minder geld, is dat wat wij willen? Nee hoor! ;)

  Sterke punten
  was goed, met hogere staffel dan eender andere.

  Zwakke punten
  nu zoals elke ander chat, geen voordelen meer.

  Lekker werken en verdienen

  Door middel van een snel aanmeldingproces al DIRECT dezelfde dag aan het werk kunnen.
  In een fijne omgeving kunnen chatten met een hoog aanbod van berichten.
  Reden om voor DIRECT te kiezen was o.a. de hogere staffel dan gemiddeld.
  Eerlijke betaling op de afgesproken dag, zonder verrassingen.
  Compleet anoniem werken.
  Topadviezen door de online coaches om nog beter te worden.

  Chatten wanneer en hoeveel je zelf wil.
  Hoe langer online, des te meer terugkerende klanten.
  Altijd iemand bereikbaar voor vragen.
  Tot slot zorgt ervaring ervoor dat je steeds meer berichten in een week kan halen en dus ook steeds meer euro's verdient.

  Als aanbeveling voor ieder die als operator in de volwassenen entertainment sector wil gaan werken raad ik je aan om de eerste letters van mijn zinnen achter elkaar te zetten. Zoek contact en begin vandaag nog!

  Sterke punten
  - Goede berichtenstroom
  - Fijne coaches
  - Eerlijke uitbetaling op een vaste dag in de week

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt. Het is heel simpel: hoe meer je werkt, des te meer je verdient.

  Leuk gezellig menselijk bedrijf

  Ik twijfelde heel erg voordat ik hier startte of ik nog wel wilde tikken, na heel wat jaren en heel wat bedrijven die heel wat fouten maakten.
  Toch de stap genomen en geen spijt van gehad. Leuke verdiensten, druk genoeg en kansen! Ook een prima stel mensen die eigenlijk altijd aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.
  Nette betaling! (dit gebeurd bij andere grote partijen niet altijd even eerlijk/goed) maar hier nog nooit problemen gehad.
  Motivaties door leuke acties.

  Sterke punten
  - Omgang met operators is gelijkwaardig.
  - Nette verdiensten, juiste betalingen.
  - Eigenlijk altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen.
  - Gezellig!

  Zwakke punten
  - Af en toe moet je even ergens op terugkomen en even een herinnering sturen ;)

  Gezellig en goed team!

  Een leuk en gezellig team. Je word goed opgevangen en kan werkelijk met alle vragen bij Eugène en Matthias terecht! Ze helpen je overal mee. Soms moet je ze even helpen herinneren aan dingen maar hier word altijd leuk mee om gegaan. Goed bezig! Ga zo door en ik blijf met plezier werken voor jullie!

  Sterke punten
  Goede hulpvaardigheid. Sterk team. Gezellig. Eerlijk. Je kan werken wanneer je wil. Snelle doorstroom.

  Zwakke punten
  Soms moet je ze even helpen herinneren aan dingen

  Kijk niet langer verder en solliciteer!

  Ik werk hier nu een paar maanden ben zelf overgestapt van een ander bedrijf naar Directthuiswerkchat. Ik wil niets anders meer! Wie wilt dat nou niet, inloggen wanneer je wilt. Je eigen uren bepalen. Coaches die er voor je zijn en je feedback geven wanneer je dat nodig hebt. Voor al je vragen ook gelijk met een antwoord en of oplossing komen. Het werk is zeer flexibel. Je kan er helemaal je eigen draai aan geven. Mits je je natuurlijk houd aan de regels. Wat voorkomen logisch is! Ik werk met veel plezier voor dit bedrijf! Ook komen ze met leuke actie's en bonussen! Een goed salaris en direct willen beginnen, neem dan contact op en binnen no time kan jij beginnen waar en wanneer je maar wilt!

  Sterke punten
  - Goede coaches
  - Goede begeleiding
  - Leuke bonussen
  - Hoeft niet te wachten op berichten
  - Inloggen wanneer je zelf wilt
  - Eigen uren bepalen
  - Betalen op tijd uit
  - Facturen overzichtelijk!

  Zwakke punten
  - Kan niets slechts over dit bedrijf toelichten.

  Super leuk werk

  Hele lieve en aardig mensen
  Ze helpen je overal mee
  Ze maken het werk leuk en zorgen dat je ook wil blijven werken

  Sterke punten
  Goeie uitbetaling
  Leuke actie’s
  Leuke mensen die je overal mee willen helpen

  Zwakke punten
  Geen

  DirecThuiswerkChat - Betrouwbaar, professioneel en goede verdiensten

  Na een sollicitatie verzonden te hebben werd alles snel geregeld zodat ik na de uitleg van de coach direct aan de slag kon.
  Tot op heden ben ik uiterst tevreden over dit professionele bedrijf.
  Als je vragen hebt of opmerkingen kun je altijd bij je coach aankloppen en krijg je daar direct antwoord op.
  Alles verloopt heel soepel en betalingen zijn uiterst correct en punctueel elke week weer mits je de minimum uitbetalingsgrens haalt van €50 maar dat is peanuts.

  Sterke punten
  * Altijd berichten
  * Hoge staffel
  * Correcte en snelle uitbetaling
  * Professioneel bedrijf
  * Goede begeleiding door coaches
  * Leuke acties waardoor je nog meer kunt verdienen

  Zwakke punten
  Hoe goed je ook zoekt, ze zijn niet te vinden!

  Lekker werken in een groeiend en eerlijk bedrijf.

  Sinds een korte tijd actief voor DirectThuiswerkChat.
  Bevalt me prima, overdag zijn de coaches goed bereikbaar en geven heldere feedback en bruikbare tips en adviezen.

  Betaling conform afspraken en altijd keurig op tijd, dat is toch waar je het voor doet, naast dat het leuk en flexibel werk is.

  Ik heb voor meerdere bedrijven gewerkt, allemaal prima maar hier een hogere staffel en een goede workflow, samen met de coaches en de bedrijfsleiding dus een dikke aanrader.

  Sterke punten
  Goede begeleiding
  Snelle intake/start
  Correcte en tijdige uitbetaling
  Lekker werken

  Zwakke punten
  Hoewel het niet een echt zwak punt is, het is nog steeds werken voor je geld =)

  A job for whenever, and whereever!

  Al een paar jaar werk ik al voor dit leuke bedrijf, die enorm betrouwbaar en vriendelijk is. Als ik ergens mee zit, hulp nodig heb, of gewoon even wat meer tijd dan zijn ze er voor mij. Daarom is het een baan die je whenever and whereever kan doen. Dat maakt het juist zo fijn, de flexibiliteit en diversiteit. Je leert veel over jezelf en over anderen, en dat is altijd een groeiende les in het leven.

  Sterke punten
  *Betalen op tijd!
  *Leuke bonussen
  *Goede begeleiding
  *Staan altijd voor je klaar en denken met je mee
  *Goede doorstroming

  Zwakke punten
  — Niet te vinden bij dit bedrijf!

  top bedrijf

  ik werk nu sinds november bij directthuiswerk en het bevalt prima.
  Als er wat is dan kan je altijd kontakt met ze opnemen en ze beantwoorden zeer snel de vragen die je hebt.
  Ik heb het prima naar mijn zin bij dit bedrijf en wil het nog heel lang blijven doen.

  Sterke punten
  - correcte uitbetaling
  - veel werk
  - facturen keurig verzorg
  - behulpzaam

  Zwakke punten
  geen


Bezoek DirectThuiswerkChat

Schrijf je eigen review