iPay.nl is een van de grootste cashback sites van Nederland waar gebruikers korting krijgen op online gedane aankopen. Daarnaast kan men ook nog op diverse manieren iCoins sparen. Deze site is onderdeel van de online mediabedrijf Orange Buddies Media. Gebruikers van deze site krijgen heel op een heel eenvoudige manier extra kortingen bij het online shoppen. Er zijn meer dan 3257 webshops aangesloten bij iPay en op basis daarvan kunnen gebruikers diverse kortingen krijgen hij het kopen van bijvoorbeeld kleding, schoeisel, meubels, elektronica en vliegtickets. Daarnaast hebben gebruikers ook de mogelijkheid o naast hun aankopen ook nog iCoins te sparen. Dit kan men onder andere doen door het lezen van e- mails, het uitnodigen van vrienden, het spelen van spelletjes en het delen van aanbiedingen. Om gebruik te maken van al deze mogelijkheden kunnen geïnteresseerden zich heel eenvoudig en geheel gratis aanmelden op deze site. Het voornaamste doel van iPay is om gebruikers de mogelijkheid te bieden om met heel veel voordeel online te winkelen. Geinteresseerden die zich gratis aanmelden op de website, profiteren van de volgende voordelen: - Cashback kortingen bij online aankopen; - Genieten van extra kortingen bij het doen van diverse aankopen middels kortingscodes en speciale acties; - Het sparen van iCoins voor cadeaubonnen, cash of gratis cadeaus; - Het verdienen van een vriendenbonus, bij het uitnodigen van vrienden. Dit online spaarprogramma biedt haar diensten sedert 2007 en is voor een ieder toegankelijk. Deze site wordt onder andere gesteund door adverteerders die reclame maken voor hun producten en diensten. Leden kunnen een saldo opbouwen door te reageren op aanbiedingen van adverteerders en deze op een later moment inwisselen voor geld en of cadeaus.

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de diverse kortingen van iPay, moet men wel eerst aangemeld zijn op de website. Aanmelden op deze site is geheel gratis en men is niet gebonden aan verdere verplichtingen. Geinteresseerden kunnen zich op twee manieren aanmelden bij iPay. Als eerst kan men bovenaan de homepage van de site kiezen voor de optie "wordt gratis lid". Na enkele persoonsgegevens zoals de voornaam, achternaam, het e- mail adres en een wachtwoord naar keuze ingevuld te hebben op het inschrijfformulier, wordt een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Daarnaast kunnen gebruikers zich ook registreren middels hun Facebook account. Als eerst kan men dan klikken op de optie "wordt gratis lid" en daarna op "registreer met Facebook". Deze site plaatste geen posts op de Facebook tijdlijn van gebruikers. Na zich geregistreerd te hebben, kan men direct met extra korting online gaan shoppen.


Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden bij iPay. Daarnaast zijn er geen andere verplichtingen aan het lidmaatschap van iPay verbonden. Na de aanmelding krijge gebruikers direct korting op de gedane online inkopen.


Kortingscode

Gebruikers kunnen met de diverse kortingscodes van iPay heel wat geld besparen op hun online aankopen. Een kortingscode vertegenwoordigt een bepaalde korting in euro's of een kortingspercentage. De werking van de codes is heel simpel. Bij het plaatsen van een online bestelling wordt altijd gevraagd of men een kortingscode oftewel voordeelcode heeft. Deze code kan men dan ingeven en de korting wordt dan direct verrekend met het te betalen bedrag.


iCoins

Veel gebruikers vragen zich af hoe ze in aanmerking kunnen komen voor iCoins. Voor het verkrijgen van deze coins moet men eerst ingelogd zijn op de website van iPay.nl. Door te klikken op de link van de webshop, welke te vinden is op de iPay.nl, kan men zijn of haar aankoop te doen. Deze aankoop wordt dan geregistreerd en de iCoins worden daarna bijgeschreven op de iPay account van de gebruiker.


Ik kan niet inloggen

Gebruikers die zich aanmelden op deze site ontvangen direct na de inschrijving een e- mail op het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men direct met extra korting online shoppen bij iPay. Indien men langer aangemeld is op de site en men kan niet meer inloggen op de site, dan kan men een nieuw wachtwoord aanvragen. Men zal dan een link ontvangen op het e- mail adres, dat bij iPay geregistreerd is. Door op deze link te klikken kunnen gebruikers dan een nieuwe wachtwoord aanmaken.


Afmelden e- mails iPay

Gebruikers die geen nieuwsbrieven en mailings meer wensen te ontvangen van Ipay betreffende de nieuwste shops, kortingscodes en acties, kunnen zich hiervoor afmelden. Dit kunnen zij doen door als eerst in te loggen op iPay.nl en naar hun account te gaan. Vervolgens kan men in zijn of haar persoonlijke gegevens aangegeven of men nog e- mails van iPay wenst te ontvangen.


iPay Reviews

  iPay waardeloos

  iPay was eerst een goede site, totdat er opeens naar de accountscore wordt gekeken, en eerst kreeg je 1,00 coins, nu is het 0,005 coins, dus kan je sparen voor de uitbetaling eideloos, omdat dit voorheen niet zo was

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  heel wat

  Goede site!

  Spaar nu ongeveer 2,5 jaar en heb al een aantal keer dingen over gesloten zoals mijn zorg verzekering en energieleverancier. Hier heb ik in totaal 60 euro mee opgespaard!

  Sterke punten
  goede cashback, de grote namen zitten er tussen net zoals bij de andere
  de service die geleverd wordt bij een probleem met uitbetalen is snel en komt terug op mijn berichten!

  Zwakke punten
  veel klikken

  Super goede site!

  Ik spaar nu ruim 2 jaar via deze site en heb al meer dan 100 euro uitbetaald gekregen. Je hebt heel veel mogelijkheden om geld te verdienen door op mails te klikken en ze hebben heel veel shops waar je ook kunt sparen. Ik vind dit echt een hele fijne site en ook klantenservice reageert snel en lost het netjes op. Vorig jaar ben ik zelfs met een actie gratis een weekend weg geweest en op mijn verjaardag ontving ik een gratis kaartje voor een musical. Kan niet beter ga zo door!

  Sterke punten
  - dagelijks geld verdienen
  - veel shops
  - verjaardagskaartje met leuke kado

  Zwakke punten
  geen

  doe geen zakken mee

  Mijn account werd geblokkeerd nadat ik een betaling had aangevraagd. MIJN TIP: doe geen zakken mee, zonde van je tijd!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  je spaart voor hun portmonnee!

  Account

  Mijn Account is bij IPay geblokkeerd nadat ik 9.80 euro gespaard had, ik vraag me af of dat vaker gebeurt vlak voor als je uitbetaald kan krijgen.....
  Het lijken wel oplichters hé......

  Super goede site!

  Ik spaar nu al een tijdje bij iPay en het is echt een van de beste spaarprogramma's die ik ken! ze reageren altijd super snel en krijg binnen 10 dagen betaald. Ik heb ruim 100 euro uitbetaald gekregen en ze komen iedere keer weer met nieuwe dingen.. nu kun je bijvoorbeeld uit laten betalen in bol.com bonnen.. zeker een aanrader dus!

  Sterke punten
  sparen bij heel veel shops
  klikken op banners en mails
  veel manieren om geld te verdienen
  snelle reactie en uitbetaling

  Zwakke punten
  ze hebben nog geen app

Bezoek iPay

Schrijf een review