Textbroker brengt opdrachtgevers en tekstschrijvers bij elkaar.

Reviews over Textbroker

  • Prima site. Altijd voldoende opdrachten. Leerzaam om te schrijven. Ze betalen keurig uit.

    Sterke punten
    -snelle betaling
    -mooie opdrachten
    -flexibiliteit

    Door EK op 14 september 2018 Reageer
  • Ik schrijf al een aantal jaren met succes voor deze organisatie. Er is altijd mee dan voldoende werk en al je actief bent en op niveau schrijft wordt je regelmatig uitgenodigd voor team of een direct order, waarbij de verdiensten kunnen verdrievoudigen. Het bedrag per woord is laag, maar daar staat tegenover dat er geen pressure of verantwoordelijkheid bij je ligt (behalve dan het afleveren van een goede tekst). Je kiest zelf een opdracht uit. De betalingen zijn bij mij altijd op tijd geweest en als ik een vraag heb reageert de support meestal binnen een dag.

    Sterke punten
    Betaling op tijd
    Veel opdrachten
    Uiteenlopende onderwerpen

    Zwakke punten
    Betaling per woord is laag

    Door Irene op 17 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb alleen maar goede ervaringen met textbroker. Ik vind ze betrouwbaar en professioneel (en verdien een leuk bedrag door middel van de teksten die ik voor ze schrijf). Betalingen die ik aanvraag zijn ook altijd gestort. Het duurt inderdaad iets langer dan normaal maar het gebeurd wel.

    Sterke punten
    - Veel opdrachten
    - Werken in eigen tempo
    - Goede feedback
    - Betrouwbaar
    - Betalen altijd uit

    Zwakke punten
    - Soms is het even slikken als de opdracht die je aan het maken was ineens verdwijnt. (iemand anders was dan net even sneller) Hoort er gewoon bij

    Door sepali op 15 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn ervaringen met textbroker is uitstekend. Ik schrijf sinds begin dit jaar (dus al ruim een half jaar) en zodra ik mijn uitbetaling aanvraag, word deze keurig de volgende vrijdag verwerkt. Omdat het een betaling uit Duitsland is, duurt het een paar dagen, maar dat is dan ook alles. En daar kunnen zij niets aan doen. Uitbetaling gaat dus prima, vaak opdrachten om uit te kiezen en bij vragen direct antwoord. Wat mij betreft een grote pluim!

    Sterke punten
    Uitbetaling keurig op tijd, uitstekende service

    Zwakke punten
    Eigenlijk geen

    Door Wil op 22 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Is prima op zich alleen de btalingen laten soms op zicht wachten.

    Ik werk sinds kort ook voor een andere partij die ik kan aanbevelen: Schrijversplaza.nl

    Sterke punten
    duidelijk

    Zwakke punten
    betaling

    Door Marco op 12 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier ook geen betaling ontvangen.

    Ik heb ze meerdere keren gemaild maar ik ontvang geen enkele reactie meer.

    Bij deze is dan ook iedereen gewaarschuwd voor deze OPLICHTERS.

    Zwakke punten
    Betalen niet

    Door Christa op 30 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na veel teksten geschreven te hebben heb ik mijn uitbetaling aangevraagd.
    Niets ontvangen..

    Na wat mail contact blijkt dat zij het overgemaakt hebben naar een ander rekening nummer. Het nummer dat zij hebben gebruikt lijkt niet eens op mijn rekening nummer.

    Textbroker weigert aan een oplossing mee te werken.
    Volgens de wet zij ze verplicht mij te betalen voor mijn diensten.

    De correcte oplossing zou zijn dat Textbroker via haar bank de transactie terug draait zodat beide partijen geen verlies lijden en ik mijn geld krijg.

    Textbroker is niet van plan mee te werken aan een oplossing.

    Inmiddels Radar en Internet opgelicht op de hoogte gesteld.
    Na juridisch advies is mij aangeraden om aangifte te doen tegen Textbroker wegen het in gebreke blijven.

    Zwakke punten
    Betalen niet uit.
    Komen met smoesjes waarbij ik zogenaamd zelf mijn rekening nummer zou hebben veranderd.
    Een simpel telefoontje vanuit hen kant naar de bank zou dit probleem hebben opgelost.

    Textbroker blijft niet alleen in gebreke betreft mijn betaling maar werkt ook niet volgens zowel Nederlandse als Duitse wetgeving.

    Door neen op 7 augustus 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Textbroker is voor mij het perfecte thuiswerk. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, hoeveel je werkt, welke opdrachten je doet....Met name werken in teams (waarbij je kan solliciteren om toegelaten te worden) is heel lonend omdat zij vaak hogere vergoedingen hebben. Er zijn altijd meer dan genoeg opdrachten. Het werk is zeer afwisselend en je wordt er zeker niet dommer van. Uitbetaling gebeurt altijd zeer netjes, elke vrijdag wordt het geld overgemaakt dus als je het voor vrijdag aanvraagt staat het maandag op je rekening. Hoeveel je verdient hangt helemaal af van hoeveel tijd je erin steekt maar elke dag een of twee uurtjes werken kan zomaar 200 euro opleveren aan het einde van de maand. Super!

    Door Yade op 8 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Textbroker

Schrijf je eigen review over Textbroker