Infoyo is d� informatiebron waar het delen van kennis centraal staat. Auteurs (de leden) op infoyo hebben de mogelijkheid gemakkelijk en snel hun artikelen te schrijven en hierover geld te verdienen zonder dat hier technische kennis bij komt kijken. Monitorarm kopen bij Bakkerelkhuizen.nl

Reviews over Infoyo.nl

  • Ook ik heb een aantal artikels geschreven en gepubliceerd bij infoyo... Ze werden vaak gelezen, nooit een cent gezien en n van mijn artikels wacht al maaaaanden op goedkeuring. Zelfs na verschillende mails niet eens antwoord gehad. Ik kan cht niet zeggen dat dit koosjer is, integendeel.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Genoeg

    Door Tinne op 31 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rond uit een bagger site

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Ik wil het account van mijn dochter ook afmelden maar na wel meer dan 30 mails niets terug gehoord.

    Als je een mail stuurt staat er we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Ja Ja als pasen en pinksteren op 1 dag vallen zeker.

    Onderhand word je wel dood gemaild dat je een artikel moet plaatsen.

    Door rupke/elias1 op 5 juli 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Zwakke punten
    Zelf schrijf ik nu anderhalf jaar voor Infoyo. Nog nooit een (euro) cent ontvangen. Mijn artikelen Geschiedenis van de moderne muziek worden erg veel gelezen op deze site. Ik overweeg om binnenkort te stoppen en alles in boekvorm uit te brengen.

    Door Paul Bakker op 10 april 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beroerd

    Sterke punten
    je kunt je heel gemakkelijk aanmelden, te gemakkelijk......

    Zwakke punten
    en daarna kun je je kennelijk NOOIT weer afmelden. Na 6 mailtjes geen enkele reactie. Sowieso belachelijk dat je de mail niet via een link kunt stoppen!

    Door johanne op 21 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik schrijf nu ongeveer 1,5 jaar bij Infoyo. Ik schrijf artikelen omdat het mijn hobby is. Het is niet zo dat ik er van kan leven maar iedere maand verdien ik toch tussen de 30 en 50 euro. Soms kijk ik er weken niet naar om maar de verdiensten komen toch iedere dag binnen. Infoyo heeft trouwens niets met de uitbetalingen te maken want dat gaat via Google adsense. Bij 70,- of meer betalen zij uit. 50% van de verdiensten gaan naar Infoyo en 50% naar de auteur.

    Sterke punten
    ik heb geen vervelende ervaringen met Infoyo

    Door monique op 3 juni 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tot de dag van vandaag kan ik op infoyo mijn account niet verwijderen. Alle mails welke ik gestuurd heb met vragen zijn niet beantwoord. De inkomsten zijn erg laag.

    Er worden vaak erg rare berichten geplaatst bij je artikelen en hier is geen controle op. Als je hier over mail wordt er niet op gereageerd of gecontroleerd.

    Je kan ook het aantal berichten in je mail box niet stopzetten. Er wordt automatisch een mail gestuurd wanneer er een bericht geplaats is. Maar als iemand 18 keer onder het artikel : "ik ben lekker en ****" plaatst dan hoef ik dit niet in mijn inbox te hebben van mijn email. De optie staat echter niet aangevinkt op mijn profiel.

    Ronduit SLECHT dus!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door deesje op 5 januari 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net aangemeld voor Infoyo, maar het was toch niet zo aantrekkelijk als het leek, omdat je niks kan verwijderen etc. Ik ben nog op zoek naar een manier om af te melden, maar ook dat gaat zeer moeilijk. Wat ik wel aan kan raden is het beter infonu.nl, hier is deze site ook van afgeleid.

    Door Mel op 26 november 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • infoyo geeft weinig reacties als je daar een vraag hebt, het is ook allemaal heel vaag. ze zijn op edukos al geblokeerd en soms verdwijnen inkomsten via infoyo. vrij slechte site: eenmaal geplaatste artikelen kan je niet meer zelf aanpassen en verwijderen. wanneer je je account opheft, wat niet zo makkelijk gaat, dan blijven je artikelen wel staan. vind het een absolute afrader.

    Sterke punten
    gezellig forum, maar wel veel klachten daar

    Zwakke punten
    veel heel veel ontzettend veel klachten op het forum

    Door Harry op 20 juli 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zelf niet te spreken over infoyo, Je moet heel veel artikelen schrijven om uberhoubt nog wat geld te verdienen. Er wordt wel naar een paypal acount uitbetaald maar dit alleen vanaf 100 euro. Er wordt niet gereageerd op mailtjes of als je jezelf wil afmelden, wat dus heel vervelend is omdat je dan elke keer weer mail van ze in je mailbox hebt.

    Zelf ben ik niet blij met infoyo, maar iedereen die het leuk vindt om zelf artikelen te schrijven voor de lol en deze makkenlijk online te kunnen plaatsen, is het echt een aanrader. Maar verwacht er ook echt geen cent mee te verdienen.

    Sterke punten
    Gezellige site
    makkenlijk artikelen plaatsen

    Zwakke punten
    Je verdient zo goed als niks.

    Door doewatjewil op 16 juli 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Infoyo.nl

Schrijf je eigen review over Infoyo.nl