Toluna is een online gemeenschap, die het belangrijk vindt om de meningen van mensen uit de Nederlandse maatschappij te horen. Gebruikers kunnen via deze site aanbieders van producten en diensten laten weten wat hun mening is over een bepaalde product en of dienst. Dit kan men onder andere doen door deel te nemen aan online enquêtes. Dit kan men ook doen met behulp van polls en meningen, die men direct op de website van Toluna kan creëren. Gebruikers kunnen andere laten weten hoe zij over een product en of dienst denken en erachter komen of anderen het eens zijn met hem of haar. Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van alle diensten van Toluna en ook nog eens punten verdienen. Leden van Toluna krijgen een beloning voor de tijd die ze nemen om deel te nemen aan online enquêtes. Zo een beloning in de vorm van punten kan men inwisselen voor heel wat leuke dingen, het kopen van loten, waardebonnen voor een groot aantal winkels en in bepaalde gevallen zelfs voor geld. Door zich aan te melden en profielonderzoeken in te vullen, kan men ook al heel snel punten verdienen. Na heel wat punten gespaard te hebben, kan men zelf bepalen waarvoor men de punten gaat gebruiken. Daarnaast hebben gebruikers ook toegang tot Gifties. Door een klein deel van de punten in te wisselen, kunnen gebruikers meedoen aan dit virtueel krasspel en heel wat leuke prijsjes winnen. Elke Giftie stelt een geschenk voor dat men kan winnen als men willekeurig geselecteerd wordt. Het enige wat men moet doen is klikken om te weten te komen of men in de prijzen is gevallen. Het fijne van dit spel, is dat men ook kan spelen met vrienden en volgers. Deze kunnen natuurlijk ook de gelukkige winnaar worden van dit spel. Alle winnaars worden willekeurig gekozen gedurende een willekeurige trekking. Echter is er geen garantie, dat het verzilveren van een Giftie zal leiden tot het winnen van een echte prijs.

Inschrijven

Geinteresseerden die lid wensen te worden van Toluna, moeten op de homepage van de site alleen klikken op "registreren". Hierna moet men enkele persoonlijke gegevens invullen om het account aan te laten maken. Bij de registratie moet men ook wat gedetailleerde informatie invullen in het belang van de enquêtes. Nadat men zich heeft aangemeld, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men op Toluna aan de slag met het deelnemen aan enquêtes.


Kosten

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis registreren bij Toluna. Gebruikers kunnen op deze site zelf punten verdienen. Deze punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor bonnen en geld. De punten kunnen verdient worden door onder andere deel te nemen aan enquêtes, profielonderzoeken en gesponsorde enquêtes.


Vrienden uitnodigen

Leden van Toluna hebben ook de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen en op die manier punten te verdienen. Dit kan men doen door vanuit het profiel icoon van de gebruiker te klikken op "account". Vervolgens kan men klikken op "instellingen voor delen". Het formulier dat tevoorschijn komt kan men gebruiken om vrienden direct uit te nodigen om zich aan te melden op deze site. Voor elke aanmelding van een vriend of vriendin, welke uitgenodigd is geworden door de gebruiker, krijgt de gebruiker 500 punten op zijn of haar account.


E- mails van Toluna beheren

Gebruikers hebben de mogelijkheid om zelf aan te geven welke e- mails ze van Toluna wensen te ontvangen. Dit kan men doen door vanuit de profielpagina bovenaan de pagina te gaan naar "account". Vervolgens kan men dan klikken op "instellingen, welke te vinden is aan de linkerkant van de pagina. Hier kan men dan precies aangeven welke e- mails en of notificaties men wenst te ontvangen. Dat geldt ook voor e- mails waar gebruikers uitgenodigd worden om deel te nemen aan een bepaalde enquête. Na de verschillende vakjes aangevinkt te hebben kan men klikken op "opslaan". Deze instellingen kunnen op elk moment gewijzigd worden.


Toluna punten

Gebruikers kunnen Toluna punten verdienen door onder andere deel te nemen aan enquêtes. uitnodigen van vrienden en het invullen van profielonderzoeken. Deze punten kunnen gezien worden als een virtueel betaalmiddel en kunnen uitgereikt worden aan Toluna- leden. Geinteresseerden die zich aanmelden op Toluna krijgen al direct 500 punten als welkomstcadeau. Indien men reeds 1000 punten of meer gespaard heeft, kunnen de punten ingeruild worden voor beloningen zoals waardebonnen van diverse leuke winkels. Gebruikers kunnen er ook voor zorgen om zich te laten belonen met meerdere loten voor de maandelijkse loterij van Toluna. Dit kan al voor 500 punten per lot.


Artikelen over Toluna

Enquetes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook zelf een bijdrage doen. Toluna biedt deze personen de mogelijkheid om enquêtes in te vullen tegen een mooie beloning.  Bel ... [...]

Toluna Reviews

  Wat een deceptie is Toluna.

  Wat een deceptie is Toluna.
  Ik ben sinds 2021 lid en heb heel veel enquetes ingevuld. Net op het moment dat ik eindelijk 30 euro bij elkaar heb gespaard word ik geroyeerd omdat ik zogenaamd iets gedaan heb dat niet getolereerd wordt.
  Maar Toluna wil niet aangeven wat dit dan is.
  Het is sowieso al raar dat je moet sparen tot 30 euro. Bij de meeste enquête bedrijven is dit tot 12,50 euro.
  Toluna laat je dus jaren enquetes invullen en belonen je NIET. Niet aan beginnen!

  Sterke punten
  Het oogt eerlijk en betrouwbaar

  Zwakke punten
  Uiteindelijk betaald Toluna na jaren arbeid NIET uit.

  Sparen gaat supersnel, uitbetalen ca 8 weken.

  Tegenwoordig spaar je veel sneller en meer punten. Ook een voordeel is dat je nu
  sneller een cadeaubon aan kunt vragen. Bij 20.000 punten een bon voor €5,- ipv pas bij 60.000 €15,- (Bol).

  Kijk voor de verwerking van je aanvraag bij je beloningen. Daar komt ook de code van de waardebon te staan voor bijv. Bol. Bij mij hebben de laatste aanvragen/uitbetalingen 8 weken geduurd. Zou mijns inziens sneller kunnen als je naar andere sites kijkt, maar ik heb tot nu toe altijd betaald gekregen.

  In de afgelopen 10 dagen heb ik alweer 12.500 punten verdiend. Wel regelmatig kijken op de site, niet alleen de mail afwachten! Klik ook eens op Enquetes > gesponsorde content. Daar staan vaak vragen waar je per vraag 15 punten krijgt.

  Als je contact met Toluna wilt:
  Onderaan de pagina staat een contactknop. Na nog een klikje krijg je een formulier. Bovenin kun je de taal naar Nederlands veranderen. Maak een keuze.
  Ik heb tot nu toe altijd snel een antwoord gehad. Ook gewoon alsnog de punten gekregen als die niet in mijn overzicht stonden.

  Sterke punten
  Supersnel sparen, ik spaar ongeveer 20.000 punten, oftewel €5,- aan Bol.com-waardebonnen, in 2 weken.

  Zwakke punten
  Momenteel eigenlijk geen meer. De site is de laatste tijd een stuk verbeterd.

  beloning nooit ontvangen

  ik zit echt al meer als 2 maanden te wachten op mijn bestelde bon, vraag mij af of het nog wel zin heeft dat ik blijf invullen bij Toluna, mijn twijfels over de eerlijkheid van deze site nemen steeds meer toe, en je kan met geen mogelijkheid contact krijgen om gewoon even je vraag te stellen, heel vreemd vind ik het.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  uitbetaling duurt veel te lang of misschien ontvang ik de bon wel nooit, ik vul bij verschillende organisatie,s in, en de uitbetalingen verlopen altijd keurig, dit kan ik van Toluna niet zeggen helaas !!!

Bezoek Toluna

Schrijf een review