SpaarActief

SpaarActief.nl | Geld Verdienen en Korting bij 500 Online Shops! Start vandaag: Online Geld Verdienen met € 1,00 Welkomstbonus voor iedereen! Gratis en 100% veilig!

SpaarActief Reviews

  Net uitbetaling gehad in 16 dagen

  Uitbetaling gewoon gehad. Lees best veel negatief maar na 16 dagen stond op mijn rekening

  Sterke punten
  Uitbetaling redelijk snel ontvangen, niet verwacht

  Zwakke punten
  Zelf geen last van de accountscore gehad want zit al hele tijd rond 8.6 maar met alleen mailtjes lukt dat niet. Je moet af en toe een aankoop doen via de site om uitbetaling te krijgen.

  Oplichters! Bandieten! Uitzuigers! Profiteurs!

  Een grote bend oplichters van het zuiverste soort! Wat je ook doet, je score gaat NIET omhoog! NOOIT! Echt schandalig. Zonde van al die ONTELBARE kliks EN aankopen die je doet. �� Ik begrijp niet dat dit soort van sites kan/mag blijven bestaan. ���\\r\\nMen zegge het voort!

  Sterke punten
  ABSOLUUT G��N!!!!

  Zwakke punten
  Er zijn gewoonweg G��N sterke punten! Zegt genoeg, niet!!??

  Waardeloos

  Wil je laten uitbetalen moet je een accountscore van 5.5 halen. Van alles geprobeerd niet omhoog te krijgen. Kortom voor niets jaren geklikt. (Voel mij behoorlijk opgelicht en dat voor amper 20 euro) Niet aan beginnen. Zijn wel betere

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Betalen niet uit

  Spaaractief

  Enorm slecht geworden sinds de accountscore. Ik had een uitbetaling kunnen doen toen deze werd ingevoerd. Mijn stand "Je hebt totaal aan 43 acties meegedaan, hiervan is er 32x vergoed." ging van bijna uitbetaling 5.1 ineens naar 2.6, Tja je wordt dus nooit uitbetaald. Want dat kan pas bij een accountscore 5.5 en hij gaat dus naar beneden als je verder niet meer wilt klikken want ze hebben al genoeg verdiend aan je.

  Sterke punten
  Geen, alles nadelig geworden. Score gaat omlaag als je bijna bij een uitbetaling bent.

  Zwakke punten
  Alles, nooit tot een uitbetaling overgaan, door de score te verlagen als je er bijna bent.

  Slecht

  Wat een slechte site. Maandenlang klikken op banners, mails en regelmatig aankopen doen via spaaracties of aan acties meedoen, en mijn accountscore blijft hangen op 5,3, en saldo bijna €11,-...

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Accountscore, klikken, mails lezen en aankopen doen maar het blijft steken op 5,3...

  Sparen gaat lekker

  Ik spaar sinds een half jaar bij Spaaractief en ik moet zeggen het bevalt me goed. Ik krijg dagelijks enkele mails met acties of shops. Klik ik op de aanbieding dan krijg ik daar een vergoeding voor. Koop ik bij de shops dan krijg ik een vergoeding terug in mijn spaaraccount. Winkelen gaat eenvoudig. Als ik iets online wil kopen kijk ik altijd even of de shop ook beschikbaar is bij Spaaractief. Ik kan nu al mijn eerste geld uit laten betalen maar laat het lekker groeien.

  Sterke punten
  Leuke mails en heel veel shops waaronder ook de grote online- winkels. De website ziet er mooi uit en alles is eenvoudig te vinden. Bij vragen reageert het support team snel om de vragen te beantwoorden en op te lossen.

  Zwakke punten
  Ik ben geen zwakke punten tegen gekomen. Ga zo door

  Leuke spaarsite

  Een tijdje al lid en sparen gaat best aardig als je maar shopt via hun.. zijn afgelopen tijd volgens mij veel shops bijgekomen, doe ook alle thuisbezorgd bestellingen nu via hun en dan spaar je toch best snel door eigenlijk. en die accountscore blijft dan ook in orde. Zit nu na 3 maand sparen op € 8,37 dus hoop binnenkort de eerste uitbetaling aan te kunnen vragen.

  Sterke punten
  sparen via shops

  Zwakke punten
  je moet actief meedoen

  Pas op voor Spaaractief en Snelverdienen ze stelen waar je bij staat !! bokken je account wanneer je uitbetaling hebt

  Spaaractief de grootste oplichters aller tijden. verdienen een bokaal voor stelen. PAS OP ze betalen NIET UIT !! Wanneer je aan de uitbetalingsnorm zit blokkeren ze je account en kun je niets meer. Je kunt ze ook geen berichten meer sturen want je moet eerst inloggen in je account. Aangezien ze je blokkeren kun je dus niets meer. Dit geld ook voor Snelverdienen want dat is van dezelfde OPLICHTERS eigenaar !!. Snelverdienen Haha voor henzelf ja Misselijke DIEVEN. Niemand die hen aanneemt een normale baan kunnen ze niet vinden dan lichten ze maar mensen op.

  Sterke punten
  Helemaal niets ze hebben alleen sterke punten voor zichzelf eigen zakkenvullers BAH !!

  Zwakke punten
  Allen Onbeschoft , dieven, leugenaars. Blokkeren je account wanneer je uitbetaling hebt.

  wel uitbetaald

  na jaren klikken op de mails,bijna aan mijn uitbetaling toe gekomen. maar toen gingen ze de account score invoeren.... ik ben gaan bestellen via spaaractief,om aan mijn account score te komen,zodat ik dan toch eindelijk mijn beloning zou krijgen. het duurt lang voordat de verdiende spex toegekend worden. ik heb mijn uitbetaling mogen ontvangen,na ongeveer 3 weken. het duurt te lang voordat je aan een positieve account score toe bent,en als je dan een maand niks besteld,gaat je acountscore weer naar beneden. ik stop ermee. euroclix is toch nog steeds het beste spaar programma.

  Sterke punten
  eigenlijk geen,sinds de invoering van de account score.

  Zwakke punten
  account score het duurt lang voordat je spex toegekend worden. er gaan weken overheen voordat je dan eindelijk uitbetaald word.

  Accountscore 10

  Ik heb een accountscore van 10, 28 november 15 euro uitbetaling aangevraagd en tot op heden niets ontvangen. Heb hun gemaild en antwoordt is, u moet het geld al hebben. Dus niet, gegevens kloppen. Ik krijg per mail 2 cent dat is ok maar wat heb je eraan als je niet wordt uitbetaald. Dit is nu 3e spaarprogramma waar ik geen centjes krijg, heb er dus niets aan, zonde van tijd en alle spam op je pc.

  Sterke punten
  Krijg 2 cent per mail.

  Zwakke punten
  Accountscore moet inderdaad over 5,5 zijn, maar als je niet wordt uitbetaald heb je er dus niets aan. Ik stop met de spaarprogramma's weg ermee.

  Prima spaarsite

  Net een betaling gekregen van hun. Lees iedereen hierboven over accountscore maar heb gewoon wat acties meegedaan en uitbetaling netjes gekregen vorige week. Snap de problemen niet helemaal. Die score doe je zelf en staat ook op de site.

  Sterke punten
  Gewoon betaling binnen de termijn gekregen.

  Bar slecht

  Account score ingevoerd dus alleen klikken op emails en gratis acties meedoen is er niet meer bij, je zult dingen MOETEN kopen via hun website sinds ze dit in gevoerd hebben, ik zeg vandaag op. ze reageren ook niet op je mailtjes

  Sterke punten
  geen sterke punten... verspilling van je tijd

  Zwakke punten
  alles, niet aan beginnen!!!!

  phising

  Als enige gebruiken jullie de zgn accountscore als phising om je telefoonnr te ontfutselen terwijl je tegenwoordig email heb maar dat verkoopt niet. Als je de inhoud van 2 webwinkels in huis heb dan kom je misschien aan de 5.5 score

  Zwakke punten
  spaar actief account score betekent gewoon phising

  Wat een oplichters

  Wat je spaart krijg je nooit betaald want je moet een accountscore van 5,5 hebben voordat ze gaan betalen. Ik had 5,4 dus aan nog meer acties meegedaan. Wordt het verlaagd naar 5,3 en de vergoeding van leesmails is gehalveerd. Wat een oplichters zeg.

  Zwakke punten
  Alles, het zijn oplichters

  Waardeloos

  Ben je eindelijk aan een uit betaling toe veranderen ze de voorwaarden.. Slaat nergens op, is gewoon bedrog in mijn ogen

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Houden mensen voor het lapje

  Dit is GEEN spaarprogramma

  Bij spaaractief spaar je niet, je bouwt een saldo op die waarschijnlijk nooit zal worden uitbetaald: 1. De limiet voor uitbetaling is in stappen verhoogd. 2. De vergoeding voor het lezen van mail is verlaagd. 3. Accountscore is ingevoerd. Het lijkt er op dat voorwaarden worden aangepast als te veel leden de betalingslimiet naderen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  . Lijkt misleiding . Levert NIETS op . Communicatie niet mogelijk. Op mail wordt niet gereageerd.

  Accountscore ingesteld: WEG GELD!

  Ik doe nu ruim anderhalf jaar mee met SpaarActief en heb inmiddels 10.68 verdiend. Sinds een week heeft dit bedrijf een accountscore ingesteld. Alleen bij een score van minimaal 5.5 wordt er uitbetaald. Ik kom aan 3.2 (en dan bezoek ik de site dagelijks). Al zou ik de vereiste 12.50 verdiend hebben; ik krijg mijn geld niet! Op mijn mail hierover wordt niet gereageerd, waardeloos!

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Waardeloos

  Deze week is de site vernieuwd en het beloningssysteem aangepast (o.a. accountscore ingevoerd). Er viel al bijna niets te verdienen (ca. 2,5 cent per dag). Sinds aanpassingen verdien je ca. 1 cent per dag. Het duurt jaren voor de uitbetalingslimiet van 12,50 wordt bereikt. Als ik dan ook nog lees dat vaak niet wordt uitbetaald, is er maar een advies: NIET aan beginnen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  0,25 cent per mail met ca. 4 mails per dag. Dus verdiensten nihil.

  Accountscore is bedrog: opzeggen!!

  Deze week ineens een accountscore aan de site gekoppeld. Dit betekent dat je enkel en alleen uitbetaald gaat krijgen als je aankopen via hun site doet of aan andere acties meedoet waarbij je je hele privacy aan de grote klok hangt en gebombardeerd gaat worden met spam en telefoontjes. En als je denkt dat je door het aanklikken van de mails je score op kunt krikken: nee, integendeel! Bij accountscore gaat juist je score omlaag bij het aanklikken van de mailtjes. Ook al heb je bijna genoeg geld gespaard voor een uitbetaling: wees heel even hard en zeg je account op! Je zult die uitbetaling nooit ontvangen! tenzij je natuurlijk heeeeeeel veel bij hen bestelt bij winkels waar je normaliter nooit iets koopt... De bekende winkelmerken zoals bol.com ontbreken op hun site.

  Sterke punten
  ? nee, kan er echt geen meer bedenken.

  Zwakke punten
  Accountscore. Je zult nooit uitbetaald gaan worden, tenzij je al je privacy opgeeft en gebombardeerd wilt worden met spam via mail en telefoon.

  spaaractief accountscore

  jaren lid geweest,gisteren gelijk opgezegd,toen de website is veranderd met de accountscore.dit betekent geen uitbetaling meer. jammer

  Sterke punten
  niets meer

  Zwakke punten
  accountscore euh ik bedoel geen betalingscore.

  Toch uitbetaald

  Betaling van 12,50 euro is binnen. Duurde wel erg lang.

  Sterke punten
  betalen wel uit !

  Niet aan beginnen.

  Uitbetaling wordt niet verwerkt ! Bedrog.

  wordt hier geen lid van

  deze betaalmailsite waar je een saldo van 12.500 specs moet hebben wil je uitbetaald krijgen reageren niet op 3 eerdere mails waarom mijn saldo niet is aangevuld bij het aangaan van een abonnement nu ruim 2 jaar geleden. Opichters net als die waar je een accountscore moet hebben van minimaal 5 om dan pas in aanmerking te komen voor een uitbetaling. KVK-nummer: 62506978 BTW-nummer: NL.854844922.B01 Te ver van mijn woonplaats om ze persoonlijk een bezoek te brengen en een saldo van 7,50 kwijt daar lig ik ook niet wakker van, maar zonde van je tijd is het wel. Trap er niet in !!!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Reageren niet op eerdere drie mails en mijn bonus op het saldo moet sinds juni 2014 nog steeds goedgekeurd worden.

Bezoek SpaarActief

Schrijf je eigen review