SpaarActief.nl | Geld Verdienen en Korting bij 500 Online Shops! Start vandaag: Online Geld Verdienen met � 1,00 Welkomstbonus voor iedereen! Gratis en 100% veilig!

SpaarActief Reviews

  • Spaaractief de grootste oplichters aller tijden. verdienen een bokaal voor stelen. PAS OP ze betalen NIET UIT !! Wanneer je aan de uitbetalingsnorm zit blokkeren ze je account en kun je niets meer. Je kunt ze ook geen berichten meer sturen want je moet eerst inloggen in je account. Aangezien ze je blokkeren kun je dus niets meer. Dit geld ook voor Snelverdienen want dat is van dezelfde OPLICHTERS eigenaar !!. Snelverdienen Haha voor henzelf ja Misselijke DIEVEN. Niemand die hen aanneemt een normale baan kunnen ze niet vinden dan lichten ze maar mensen op.

    Sterke punten
    Helemaal niets ze hebben alleen sterke punten voor zichzelf eigen zakkenvullers BAH !!

    Zwakke punten
    Allen Onbeschoft , dieven, leugenaars. Blokkeren je account wanneer je uitbetaling hebt.

    Door ladyD op 3 augustus 2019 Reageer
  • na jaren klikken op de mails,bijna aan mijn uitbetaling toe gekomen.
    maar toen gingen ze de account score invoeren....
    ik ben gaan bestellen via spaaractief,om aan mijn account score te komen,zodat ik dan toch eindelijk mijn beloning zou krijgen.
    het duurt lang voordat de verdiende spex toegekend worden.
    ik heb mijn uitbetaling mogen ontvangen,na ongeveer 3 weken.
    het duurt te lang voordat je aan een positieve account score toe bent,en als je dan een maand niks besteld,gaat je acountscore weer naar beneden.
    ik stop ermee.
    euroclix is toch nog steeds het beste spaar programma.

    Sterke punten
    eigenlijk geen,sinds de invoering van de account score.

    Zwakke punten
    account score
    het duurt lang voordat je spex toegekend worden.
    er gaan weken overheen voordat je dan eindelijk uitbetaald word.

    Door kaatje op 16 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een accountscore van 10, 28 november 15 euro uitbetaling aangevraagd en tot op heden niets ontvangen. Heb hun gemaild en antwoordt is, u moet het geld al hebben. Dus niet, gegevens kloppen. Ik krijg per mail 2 cent dat is ok maar wat heb je eraan als je niet wordt uitbetaald. Dit is nu 3e spaarprogramma waar ik geen centjes krijg, heb er dus niets aan, zonde van tijd en alle spam op je pc.

    Sterke punten
    Krijg 2 cent per mail.

    Zwakke punten
    Accountscore moet inderdaad over 5,5 zijn, maar als je niet wordt uitbetaald heb je er dus niets aan. Ik stop met de spaarprogramma's weg ermee.

    Door Damian op 12 januari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net een betaling gekregen van hun. Lees iedereen hierboven over accountscore maar heb gewoon wat acties meegedaan en uitbetaling netjes gekregen vorige week. Snap de problemen niet helemaal. Die score doe je zelf en staat ook op de site.

    Sterke punten
    Gewoon betaling binnen de termijn gekregen.

    Door Barbara op 27 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Account score ingevoerd dus alleen klikken op emails en gratis acties meedoen is er niet meer bij, je zult dingen MOETEN kopen via hun website sinds ze dit in gevoerd hebben, ik zeg vandaag op. ze reageren ook niet op je mailtjes

    Sterke punten
    geen sterke punten... verspilling van je tijd

    Zwakke punten
    alles, niet aan beginnen!!!!

    Door Anita op 30 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als enige gebruiken jullie de zgn accountscore als phising om je telefoonnr te ontfutselen terwijl je tegenwoordig email heb maar dat verkoopt niet. Als je de inhoud van 2 webwinkels in huis heb dan kom je misschien aan de 5.5 score

    Zwakke punten
    spaar actief account score betekent gewoon phising

    Door D. Amsterdam op 27 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat je spaart krijg je nooit betaald want je moet een accountscore van 5,5 hebben voordat ze gaan betalen. Ik had 5,4 dus aan nog meer acties meegedaan. Wordt het verlaagd naar 5,3 en de vergoeding van leesmails is gehalveerd. Wat een oplichters zeg.

    Zwakke punten
    Alles, het zijn oplichters

    Door Chantal op 24 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben je eindelijk aan een uit betaling toe veranderen ze de voorwaarden..
    Slaat nergens op, is gewoon bedrog in mijn ogen

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Houden mensen voor het lapje

    Door Conny op 31 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij spaaractief spaar je niet, je bouwt een saldo op die waarschijnlijk nooit zal worden uitbetaald:
    1. De limiet voor uitbetaling is in stappen verhoogd.
    2. De vergoeding voor het lezen van mail is verlaagd.
    3. Accountscore is ingevoerd.

    Het lijkt er op dat voorwaarden worden aangepast als te veel leden de betalingslimiet naderen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    . Lijkt misleiding
    . Levert NIETS op
    . Communicatie niet mogelijk. Op mail wordt niet gereageerd.

    Door Wim op 8 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe nu ruim anderhalf jaar mee met SpaarActief en heb inmiddels 10.68 verdiend. Sinds een week heeft dit bedrijf een accountscore ingesteld. Alleen bij een score van minimaal 5.5 wordt er uitbetaald. Ik kom aan 3.2 (en dan bezoek ik de site dagelijks). Al zou ik de vereiste 12.50 verdiend hebben; ik krijg mijn geld niet! Op mijn mail hierover wordt niet gereageerd, waardeloos!

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Manon op 1 juli 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze week is de site vernieuwd en het beloningssysteem aangepast (o.a. accountscore ingevoerd).
    Er viel al bijna niets te verdienen (ca. 2,5 cent per dag). Sinds aanpassingen verdien je ca. 1 cent per dag. Het duurt jaren voor de uitbetalingslimiet van 12,50 wordt bereikt. Als ik dan ook nog lees dat vaak niet wordt uitbetaald, is er maar een advies: NIET aan beginnen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    0,25 cent per mail met ca. 4 mails per dag. Dus verdiensten nihil.

    Door Johan op 30 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze week ineens een accountscore aan de site gekoppeld. Dit betekent dat je enkel en alleen uitbetaald gaat krijgen als je aankopen via hun site doet of aan andere acties meedoet waarbij je je hele privacy aan de grote klok hangt en gebombardeerd gaat worden met spam en telefoontjes.

    En als je denkt dat je door het aanklikken van de mails je score op kunt krikken: nee, integendeel! Bij accountscore gaat juist je score omlaag bij het aanklikken van de mailtjes.

    Ook al heb je bijna genoeg geld gespaard voor een uitbetaling: wees heel even hard en zeg je account op! Je zult die uitbetaling nooit ontvangen! tenzij je natuurlijk heeeeeeel veel bij hen bestelt bij winkels waar je normaliter nooit iets koopt... De bekende winkelmerken zoals bol.com ontbreken op hun site.

    Sterke punten
    ? nee, kan er echt geen meer bedenken.

    Zwakke punten
    Accountscore.
    Je zult nooit uitbetaald gaan worden, tenzij je al je privacy opgeeft en gebombardeerd wilt worden met spam via mail en telefoon.

    Door 12345 op 29 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • jaren lid geweest,gisteren gelijk opgezegd,toen de website is veranderd met de accountscore.dit betekent geen uitbetaling meer. jammer

    Sterke punten
    niets meer

    Zwakke punten
    accountscore euh ik bedoel geen betalingscore.

    Door benny op 29 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door Judith op 28 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Betaling van 12,50 euro is binnen. Duurde wel erg lang.

    Sterke punten
    betalen wel uit !

    Door Ruud op 28 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uitbetaling wordt niet verwerkt ! Bedrog.

    Door Ruud op 21 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • deze betaalmailsite waar je een saldo van 12.500 specs moet hebben wil je uitbetaald krijgen reageren niet op 3 eerdere mails waarom mijn saldo niet is aangevuld bij het aangaan van een abonnement nu ruim 2 jaar geleden.
    Opichters net als die waar je een accountscore moet hebben van minimaal 5 om dan pas in aanmerking te komen voor een uitbetaling.

    KVK-nummer: 62506978
    BTW-nummer: NL.854844922.B01
    Te ver van mijn woonplaats om ze persoonlijk een bezoek te brengen en een saldo van 7,50 kwijt daar lig ik ook niet wakker van, maar zonde van je tijd is het wel.
    Trap er niet in !!!

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Reageren niet op eerdere drie mails en mijn bonus op het saldo moet sinds juni 2014 nog steeds goedgekeurd worden.

    Door Henk-J op 24 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SpaarActief

Schrijf je eigen review over SpaarActief