ChatForce

ChatForce.nl - Goed (bij)verdienen met berichten versturen! Hoeveel, wanneer en waar bepaal jij!

ChatForce Reviews

  Fijne samenwerking!

  Helaas heb ik door tijdgebrek niet lang kunnen werken voor ChatForce (inmiddels is dit ook alweer een tijdje geleden), maar wel een hele fijne tijd hier gehad. De communicatie met Rona en Deo is echt super fijn en ze zijn heel begripvol. Kreeg zelfs te horen dat ik altijd nog terug mocht komen als ik wat meer tijd had omdat ik mijn werk goed deed. Zeker een aanrader als je binnen deze sector wilt werken. Ook veel aanbod qua berichten en een hecht team wat uiteraard heel fijn is.

  Goed

  Hallo, mijn vorige review ging niet goed.

  Ik ben al een tijdje bij chatforce aan het werk, en ik kan niets negatiefs vinden of zeggen. Deo en Rona zijn meedenkend en ook nog eens meelevend. Dat heb ik op andere tik sites nog niet meegemaakt. Daar waar je word afgerekend op een foutje, is het bij force helemaal niet het geval. Natuurlijk word je aangesproken als het te fout gaat maar dat is niet meer als normaal. Je inzet word beloond, en dat is heel fijn. Als het aan mij ligt blijf ik wel op chatforce aan het werk.

  Sterke punten
  Geen gezeur, gewoon werken en je inzet word beloond

  Zwakke punten
  Ik heb ze niet

  Open your eyes

  Aangezien Rona overal wel antwoord op heeft en anderen de schuld geeft kan het niet anders dan dat ze Deo pijpt om in een goed blaadje te komen. Het ligt nooit aan Chatforce en altijd aan de mensen die daar gewerkt hebben. Nou Rona, zuig hem maar lekker verder leeg en kruip hem maar in zijn kont, want bij een andere chat is ze wegens oplichting en is ze weg getrapt. Dus zo betrouwbaar is de heilige Rona nu eenmaal niet. De ware Rona zal snel genoeg aan het licht komen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles, waardeloos bedrijf. Uiteindelijk kom je er zelf wel achter.

  Voor de late uurtjes

  Wij zijn nog op zoek naar enkele operators ,met ervaring, die zeker de late uurtjes in de avond willen meepakken. Wij werken met een klein team, dus niet met teveel mensen zodat er altijd genoeg werk is voor iedereen, We hebben niet veel eisen, mar vragen wel kwalitatief goede berichten en een goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift. Mocht je nog vragen hebben, op de site kan je zien naar welk skypeadres je die kunt sturen, dus aarzel niet en stel ze gewoon. Wie wordt onze nieuwe collega die het team in de avonden (en weekenden) kan komen versterken?

  Sollicitatie

  Niet aanmelden is zonde van je tijd! En er wordt gezegd dat je Nederlandse taal niet beheerst 😂😂😂😂.

  Sterke punten
  Niks

  Geen betere chat dan Chatforce!

  Na jaren actief te zijn bij verschillende bedrijven Chatforce tegengekomen. Eigenlijk per toeval, via een vriendin. Ik dacht niet geschoten is altijd mis! Zo blij dat ik gesolliciteerd heb, want wat een TOP bedrijf! Heerlijk doortikken, genoeg berichten, fijne coaches en EINDELIJK een goedwerkende en duidelijke website! Als het aan mij ligt ga ik er nooit meer weg!

  Sterke punten
  Goede verdiensten, lekker doorwerken, geen nummertje, overzichtelijke website.

  Zwakke punten
  Voor mij persoonlijk alleen dat ik voor nu alleen in de avonden kan werken, maar daar is niks aan te doen!

  Sollicitatie procedure

  Een paar weken geleden gesolliciteerd. Maar helaas ze zaten VOL en dan lees je later dat ze zo hard op zoek zijn naar nieuwe operators. Tja, wat moet je daar nou op zeggen? En dan hier neerzetten dat ze zoeken en gelijk 5 sterren geven. Sorry, maar van mij krijg je er 1.

  Sterke punten
  Geen idee?!?

  Zwakke punten
  - zeggen dat je bericht krijgt als er plek is maar die komt dus niet.

  indrukwekkend platform & coaches!

  Ik heb bij verschillende chats gewerkt en ik moet zeggen dat chatforce toch netjes boven de rest uit piekt met heel wat punten.

  Dit is daarbovenop de eerste chat operator waar ik niet het gevoel heb dat ik "maar een nummertje" ben, je kan het doodleuk met de grote beheerder en coach over alles en nog wat hebben.

  Het volume van inkomende chats ligt hoog genoeg om de hele tijd bezig te zijn, het is namelijk zo dat deze netjes afwisselend verspreid worden over het aantal online operators, je bent jouw chats dus niet kwijt als je eventjes afgemeld bent.

  Hoe netjes de site opgemaakt is om te loggen, te chatten en informatie terug te vinden is te belachelijk voor woorden, nog nooit heb ik zo'n heerlijk overzichtelijke en duidelijke site gezien. Tevens zie je jouw progressie wanneer je naar de volgende staffel, heel motiverend om door te blijven chatten (en verslavend :D).

  Dankjewel Deo en Rona!
  Petje af nogmaals voor hoe goed de site geprogrammeerd is!

  Sterke punten
  - overzichtelijkheid van site
  - vriendelijkheid van coach en beheerder
  - goede verdiensten
  - uitbetaling is op tijd

  Zwakke punten
  - geen, als je normaal werkt en geen domme dingen doet kan ik me geen situatie inbeelden waarin je in problemen zou komen met Deo of Rona!

  Word jij onze nieuwe collega?

  Wij zijn nog dringend op zoek naar enkele ervaren operators die vooral in de avonden en weekenden kunnen en willen werken. Heb je belangstelling, dan kan je op onze site Chatforce.nl ons sollicitatieformulier invullen en zodra we dat binnen hebben, komen we er zo spoedig mogelijk op terug. Tot snel?

  Sterke punten
  Fijne werksfeer, wekelijkse uitbetaling vanaf 50 euro, fijn platform om op te werken.

  Ervaren operators gezocht

  Hallo allemaal. Wij van Chatforce kunnen nog wel een paar goede operators gebruiken die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken, geen verplichte aantallen per week hoeven te halen, geen ellenlange berichten hoeven te tikken en geen A4tjes vol met regeltjes wat er allemaal niet mag. Wekelijkse betalingen en een leuke sfeer om in te werken. Wat wij vragen is goede kwaliteit berichten en een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Mocht je interesse hebben, dan kan je solliciteren via onze site.

  Goede coaching

  Ik ben sinds kort werkzaam voor chatforce en werd erg welkom ontvangen. Ik heb mijn coaching van Rona gekregen en die deed dit met veel aandacht en geduld om te vertellen hoe de site werkt. Ik hoop hier een leuke tijd te mogen beleven.

  Sterke punten
  Vriendelijk
  Geduld
  Wordt als mens behandeld

  Zwakke punten
  Geen

  Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

  Ik heb er sinds oktober 2018 gewerkt, en kreeg al meteen problemen met de zogenaamde supervisor, Rona. Ik moest iedere keer bij haar zijn als er iets mis was met de site, en als ik haar iets vroeg werd ik als een hond behandeld en afgeblaft, letterlijk. Heel jammer dat zij zo'n vinger in de pap heeft bij ChatForce, want als je niets met haar te maken zou hebben dan is het de perfecte plek om te werken. Jammer dat er maar één supervisor is, die duidelijk geen zin heeft in haar werk, want zij geeft jou als operator een kut gevoel, en het gevoel dat je zeurt, terwijl je je 100% inzet. Een beetje dankbaarheid voor iemand die naast opvoeding van een kind, soms 13 uur naar een scherm zat te staren voor nog geen 30 euro had fijn geweest. De laatste 2 weken werd ik volledig genegeerd op whatsapp, en sinds vrijdag is mijn account zonder reden geblokkeerd. Niemand die iets zegt, of netjes afhandelt. Onvolwassen, en zeer asociaal. Ik ben nu gelukkig bij een chat waar je echt wordt gewaardeerd, en waar ze je met respect behandelen. Nu zullen er reacties komen op deze site van andere "medewerkers" van ChatForce, aangezien Rona deze operators positieve reviews laat schrijven, of er komt een reactie van Rona zelf, die mij uiteraard met de grond gelijk zal willen maken, ik lach er om. Ik weet hoe het zit, en ik wilde mijn ervaring delen. Vrij land:)

  Sterke punten
  Aan het begin, leuk, een kerstpakket.. en een keer gratis eten bestellen. Maar dat is waarschijnlijk om te zorgen dat je je de blubber gaat werken voor ze, en je je schuldig zal voelen als je een keer nee moet verkopen, want ja, ze hebben je immers wel een kerstpakket gestuurd, en je etentje betaald...

  Zwakke punten
  Eerste zwakke punt: Rona

  Tweede zwakke punt: Geen nette omgang, geen reden voor ontslag, en je zonder pardon blokkeren.

  Met plezier chatten!

  Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest voor een bedrijf als chatoperator, maar op een gegeven moment had ik het daar echt niet meer naar m'n zin, uiteindelijk (via deze site) terecht gekomen bij Chatforce.

  Werk hier inmiddels alweer een paar weekjes met heel veel plezier.
  Fijn, persoonlijk contact met de coach, die je vrijwel altijd kunt benaderen als je ergens tegenaan loopt. Niet eerst een werkdag of langer wachten tot je een keer antwoord hebt op je vraag.

  Uitbetalingen zijn keurig op tijd, en je kunt hier echt leuk mee verdienen doordat de staffels van Chatforce snel oplopen! Je word overal goed van op de hoogte gehouden.
  Het chatscherm is mooi vormgegeven en is heel duidelijk, ook hoef je hier geen ellenlange berichten te tikken, waardoor je dus lekker door kunt werken.

  Waar je bij een ander bedrijf alleen maar op je kop krijgt omdat je iets niet goed doet, krijg je hier juist waardering voor de dingen die je wel goed doet! Je inzet word erg op prijs gesteld.

  Ik voelde me bij dit bedrijf in een week tijd al meer op m'n gemak, dan bij het vorige bedrijf in een paar jaar tijd. Zegt genoeg denk ik toch?

  Sterke punten
  Leuk, persoonlijk contact
  Hoge staffels die snel oplopen
  Inzet word gewaardeerd
  Je word hier gezien als mens, niet als operator nummer 726.

  Zwakke punten
  Tot nu toe, geen

  Leuk en relaxed werken

  Hallo. Wij van Chatforce zijn nog op zoek naar een paar goede, ervaren operators die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken. Geen A4tjes vol met regels wat wel en niet mag, vrije inlog, geen verplichte aantallen halen per week en er wordt met onze operators omgegaan als mens en niet als nummer. Je hoeft bij ons ook geen ellenlange berichten te tikken en de staffels gaan snel omhoog.
  Het enige wat we vragen is dat er goede kwaliteit berichten worden verstuurd en dat je inzet toont.
  Zoek je dus nog een bedrijf, waar je als mens behandeld word en waar genoeg werk is, vul dan het sollicitatieformulier in op onze site.

  Sterke punten
  Elke week uitbetaald vanaf 50 euro. Geen ellenlange berichten hoeven te tikken. Goede begeleiding. Extraatjes voor operators die zich ook echt inzetten. Je wordt behandeld als mens en niet als nummer. Genoeg berichten om te verwerken.

  Zwakke punten
  Die zullen er vast wel zijn, alleen weet ik ze niet te noemen.

  Super chat

  Ik heb bij meerdere bedrijven gewerkt als chatoperator. Echt naar mijn zin had ik het niet.

  Of een slechte coaching, of je werd als oud vuil behandeld als operator. Belachelijk veel regeltjes met wat er allemaal wel en niet mocht.

  Ik werk nu al een tijdje bij Chatforce en dit is echt een verademing zeg.

  Geen vellen vol regels, een super overzichtelijk platform, wat echt lekker snel werkt, goede begeleiding, je wordt gewaardeerd en keurig op tijd mijn centjes binnen elke week.

  Ik heb eindelijk mijn plekje gevonden in het chatwereldje nu.

  Heb nog nooit ergens zo relaxed kunnen werken als hier.Ik ben echt blij met jullie hoor.

  Sterke punten
  Overzichtelijke site, super handig.
  Goeie staffels
  Nooit problemen met uitbetaling, lekker op tijd

  Zwakke punten
  -

  Hele fijne chat

  Ik werk nu een paar maanden bij chatforce. Het is een hele fijne site om mee te werken. Je kan zoveel werken als je zelf wil, uitbetaling vanaf 50 euro, altijd op tijd uitbetaald,hoge staffels, nooit lege boxen. De coach is een schat, legt heel goed uit wat je wel en niet mag/moet doen. Helpt waar ze kan, is makkelijk te bereiken. Ik heb het erg naar mijn zin, en ben blij met mijn werk als operator bij chatforce.

  Sterke punten
  Makkelijke site
  Geen lege boxen
  Laagdrempelig contact met coach
  Hoge staffel
  Op tijd uitbetaald
  Werken wanneer je wil en kan

  Zwakke punten
  Nog niets ontdekt.

  Super leuk bedrijf

  Ik ben nu 2 weken bezig bij Chatforce en kan niet anders zeggen dan dat het heel leuk is. Het werken als operator is helemaal nieuw voor mij maar de coach heeft mij alles heel duidelijk uitgelegd en reageert altijd direct als ik hulp nodig heb. Het bedrijf laat echt zien dat het je waardeert en de coach is naast ontzettend grappig ook nog eens heel geduldig. Echt een super leuke manier om wat bij te verdienen voor mij. Ik zou in ieder geval geen ander bedrijf zoeken want werk zat en voel mij hier al helemaal thuis.

  Sterke punten
  Coach
  Veel werk
  Iedere week uitbetaling
  En ik ben het eens met de vorige review je wordt echt als mens behandeld en zeker niet als nummer.

  Zwakke punten
  Ik zou het niet weten en denk ook niet dat ik ze ga vinden.

  Eindelijk gevonden wat ik zocht

  Ik werk hier nu al een aantal weken en heb het heel erg naar mijn zin. Vanaf het moment van solliciteren heb ik uitstekend contact met de coach die me goed heeft begeleid. Wat de uitbetaling betreft, die heb ik elke maandag, netjes op tijd op mijn rekening staan. Het werkscherm is heel makkelijk en ook uitnodigend om te typen. Als operator heb je veel vrijheid om zelf te bepalen hoe een gesprek loopt, dus je wordt niet gepusht om op een bepaalde manier te werken. Dagelijks is er ook een controle op alle berichten die ik stuur en dus ook een erg welkome snelle feedback.

  Sterke punten
  Goede begeleiding
  Uitbetaling op tijd
  Fijne werkomgeving
  Geen vaste uren, dus lekker flexibel werken

  Zwakke punten
  Tot op heden geen.

Bezoek ChatForce

Schrijf je eigen review