ChatForce - 11 Reviews

Last updated: 20 mei 2019
ChatForce Logo

77.8% aanbevolen, 11 Reviews

  1. ChatForce
  2. ChatForce Reviews
  3. Schrijf ook een review over ChatForce

Niet tevreden over ChatForce? Probeer dan eens ContentMods.

ChatForce

ChatForce.nl - Goed (bij)verdienen met berichten versturen!

Hoeveel, wanneer en waar bepaal jij!

ChatForce Details

Hits: 809

URL: https://chatforce.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 11


ChatForce reviews (8):

ChatForce - Goede coaching

1

Review:
Ik ben sinds kort werkzaam voor chatforce en werd erg welkom ontvangen. Ik heb mijn coaching van Rona gekregen en die deed dit met veel aandacht en geduld om te vertellen hoe de site werkt. Ik hoop hier een leuke tijd te mogen beleven.

Sterke punten:
Vriendelijk
Geduld
Wordt als mens behandeld

Zwakke punten:
Geen

Kimmie beveelt ChatForce aan bij vrienden/bekenden

ChatForce - Vreemde gang van zaken bij ChatForce..

8

Review:
Ik heb er sinds oktober 2018 gewerkt, en kreeg al meteen problemen met de zogenaamde supervisor, Rona. Ik moest iedere keer bij haar zijn als er iets mis was met de site, en als ik haar iets vroeg werd ik als een hond behandeld en afgeblaft, letterlijk. Heel jammer dat zij zo'n vinger in de pap heeft bij ChatForce, want als je niets met haar te maken zou hebben dan is het de perfecte plek om te werken. Jammer dat er maar één supervisor is, die duidelijk geen zin heeft in haar werk, want zij geeft jou als operator een kut gevoel, en het gevoel dat je zeurt, terwijl je je 100% inzet. Een beetje dankbaarheid voor iemand die naast opvoeding van een kind, soms 13 uur naar een scherm zat te staren voor nog geen 30 euro had fijn geweest. De laatste 2 weken werd ik volledig genegeerd op whatsapp, en sinds vrijdag is mijn account zonder reden geblokkeerd. Niemand die iets zegt, of netjes afhandelt. Onvolwassen, en zeer asociaal. Ik ben nu gelukkig bij een chat waar je echt wordt gewaardeerd, en waar ze je met respect behandelen. Nu zullen er reacties komen op deze site van andere "medewerkers" van ChatForce, aangezien Rona deze operators positieve reviews laat schrijven, of er komt een reactie van Rona zelf, die mij uiteraard met de grond gelijk zal willen maken, ik lach er om. Ik weet hoe het zit, en ik wilde mijn ervaring delen. Vrij land

Sterke punten:
Aan het begin, leuk, een kerstpakket.. en een keer gratis eten bestellen. Maar dat is waarschijnlijk om te zorgen dat je je de blubber gaat werken voor ze, en je je schuldig zal voelen als je een keer nee moet verkopen, want ja, ze hebben je immers wel een kerstpakket gestuurd, en je etentje betaald...

Zwakke punten:
Eerste zwakke punt: Rona

Tweede zwakke punt: Geen nette omgang, geen reden voor ontslag, en je zonder pardon blokkeren.

Marielle beveelt ChatForce NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatForce - Met plezier chatten!

1

Review:
Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest voor een bedrijf als chatoperator, maar op een gegeven moment had ik het daar echt niet meer naar m'n zin, uiteindelijk (via deze site) terecht gekomen bij Chatforce.

Werk hier inmiddels alweer een paar weekjes met heel veel plezier.
Fijn, persoonlijk contact met de coach, die je vrijwel altijd kunt benaderen als je ergens tegenaan loopt. Niet eerst een werkdag of langer wachten tot je een keer antwoord hebt op je vraag.

Uitbetalingen zijn keurig op tijd, en je kunt hier echt leuk mee verdienen doordat de staffels van Chatforce snel oplopen! Je word overal goed van op de hoogte gehouden.
Het chatscherm is mooi vormgegeven en is heel duidelijk, ook hoef je hier geen ellenlange berichten te tikken, waardoor je dus lekker door kunt werken.

Waar je bij een ander bedrijf alleen maar op je kop krijgt omdat je iets niet goed doet, krijg je hier juist waardering voor de dingen die je wel goed doet! Je inzet word erg op prijs gesteld.

Ik voelde me bij dit bedrijf in een week tijd al meer op m'n gemak, dan bij het vorige bedrijf in een paar jaar tijd. Zegt genoeg denk ik toch?

Sterke punten:
Leuk, persoonlijk contact
Hoge staffels die snel oplopen
Inzet word gewaardeerd
Je word hier gezien als mens, niet als operator nummer 726.

Zwakke punten:
Tot nu toe, geen

Linda beveelt ChatForce aan bij vrienden/bekenden

ChatForce - Leuk en relaxed werken

8

Review:
Hallo. Wij van Chatforce zijn nog op zoek naar een paar goede, ervaren operators die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken. Geen A4tjes vol met regels wat wel en niet mag, vrije inlog, geen verplichte aantallen halen per week en er wordt met onze operators omgegaan als mens en niet als nummer. Je hoeft bij ons ook geen ellenlange berichten te tikken en de staffels gaan snel omhoog.
Het enige wat we vragen is dat er goede kwaliteit berichten worden verstuurd en dat je inzet toont.
Zoek je dus nog een bedrijf, waar je als mens behandeld word en waar genoeg werk is, vul dan het sollicitatieformulier in op onze site.

Sterke punten:
Elke week uitbetaald vanaf 50 euro. Geen ellenlange berichten hoeven te tikken. Goede begeleiding. Extraatjes voor operators die zich ook echt inzetten. Je wordt behandeld als mens en niet als nummer. Genoeg berichten om te verwerken.

Zwakke punten:
Die zullen er vast wel zijn, alleen weet ik ze niet te noemen.

ChatForce - Super chat

1

Review:
Ik heb bij meerdere bedrijven gewerkt als chatoperator. Echt naar mijn zin had ik het niet.

Of een slechte coaching, of je werd als oud vuil behandeld als operator. Belachelijk veel regeltjes met wat er allemaal wel en niet mocht.

Ik werk nu al een tijdje bij Chatforce en dit is echt een verademing zeg.

Geen vellen vol regels, een super overzichtelijk platform, wat echt lekker snel werkt, goede begeleiding, je wordt gewaardeerd en keurig op tijd mijn centjes binnen elke week.

Ik heb eindelijk mijn plekje gevonden in het chatwereldje nu.

Heb nog nooit ergens zo relaxed kunnen werken als hier.Ik ben echt blij met jullie hoor.

Sterke punten:
Overzichtelijke site, super handig.
Goeie staffels
Nooit problemen met uitbetaling, lekker op tijd

Zwakke punten:
-

Kelly beveelt ChatForce aan bij vrienden/bekenden

ChatForce - Hele fijne chat

1

Review:
Ik werk nu een paar maanden bij chatforce. Het is een hele fijne site om mee te werken. Je kan zoveel werken als je zelf wil, uitbetaling vanaf 50 euro, altijd op tijd uitbetaald,hoge staffels, nooit lege boxen. De coach is een schat, legt heel goed uit wat je wel en niet mag/moet doen. Helpt waar ze kan, is makkelijk te bereiken. Ik heb het erg naar mijn zin, en ben blij met mijn werk als operator bij chatforce.

Sterke punten:
Makkelijke site
Geen lege boxen
Laagdrempelig contact met coach
Hoge staffel
Op tijd uitbetaald
Werken wanneer je wil en kan

Zwakke punten:
Nog niets ontdekt.

Jolanda beveelt ChatForce aan bij vrienden/bekenden

ChatForce - Super leuk bedrijf

1

Review:
Ik ben nu 2 weken bezig bij Chatforce en kan niet anders zeggen dan dat het heel leuk is. Het werken als operator is helemaal nieuw voor mij maar de coach heeft mij alles heel duidelijk uitgelegd en reageert altijd direct als ik hulp nodig heb. Het bedrijf laat echt zien dat het je waardeert en de coach is naast ontzettend grappig ook nog eens heel geduldig. Echt een super leuke manier om wat bij te verdienen voor mij. Ik zou in ieder geval geen ander bedrijf zoeken want werk zat en voel mij hier al helemaal thuis.

Sterke punten:
Coach
Veel werk
Iedere week uitbetaling
En ik ben het eens met de vorige review je wordt echt als mens behandeld en zeker niet als nummer.

Zwakke punten:
Ik zou het niet weten en denk ook niet dat ik ze ga vinden.

Sonja beveelt ChatForce aan bij vrienden/bekenden

ChatForce - Eindelijk gevonden wat ik zocht

1

Review:
Ik werk hier nu al een aantal weken en heb het heel erg naar mijn zin. Vanaf het moment van solliciteren heb ik uitstekend contact met de coach die me goed heeft begeleid. Wat de uitbetaling betreft, die heb ik elke maandag, netjes op tijd op mijn rekening staan. Het werkscherm is heel makkelijk en ook uitnodigend om te typen. Als operator heb je veel vrijheid om zelf te bepalen hoe een gesprek loopt, dus je wordt niet gepusht om op een bepaalde manier te werken. Dagelijks is er ook een controle op alle berichten die ik stuur en dus ook een erg welkome snelle feedback.

Sterke punten:
Goede begeleiding
Uitbetaling op tijd
Fijne werkomgeving
Geen vaste uren, dus lekker flexibel werken

Zwakke punten:
Tot op heden geen.

Claudio beveelt ChatForce aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ChatForce

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ChatForce aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ChatForce aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ChatForce


Home » Chat Operators » ChatForce