Operating4u - 55 Reviews

Last updated: 2 april 2019
Operating4u Logo

68.9% aanbevolen, 55 Reviews

  1. Operating4u
  2. Operating4u Reviews
  3. Schrijf ook een review over Operating4u

Niet tevreden over Operating4u? Probeer dan eens ContentMods.

Operating4u

Wil je graag van huis uit werken? Ben je op zoek naar een bijbaantje of wil je in je vrije tijd een extra zakcentje verdienen? Dit kan vanaf nu via Operating 4u. Dit bedrijf biedt haar personeel de mogelijkheid om via een eigen locatie en op elk moment van de dag berichten te beantwoorden. Men wordt namelijk per bericht betaald. Men hoeft het huis dus bijvoorbeeld niet te verlaten om op een andere locatie te werken. Daarnaast kunnen personen, die een extra zakcentje willen verdienen, zich ook snel en gemakkelijk registreren op deze site om berichten te beantwoorden en om op die manier dan een aardig bedragje te verdienen.

Dit bedrijf is altijd op zoek naar dames en heren die woonachtig zijn in Nederland en of Belgie. Deze personen moeten allemaal 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast moet men bereid zijn om zo nu en dan ook erotisch getinte berichten te beantwoorden. Gelukkigerwijs werk men volledig anoniem en veilig voor dit bedrijf.

Werknemers van dit bedrijf krijgen de mogelijkheid om op het grootste mailplatform van de Benelus te werken. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Er zijn geen vaste uren waaraan men zich dient te houden. Men heeft de volledige vrijheid om te werken wanneer men wilt. Verder hoeft zich niet te houden aan een minimum aantal uren en of berichten. Het personeel krijgt ook steeds een gratis training en begeleiding om het werk zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Men hoeft geen lange sollicitatie traject te ondergaan en men kan in feite per direct starten met het verdienen van geld. De uitbetaling vind elke week plaats, dus elke personeelslid heeft elke week weer wat extra geld op zak.

Operating4u Details

Hits: 8057

URL: http://www.operating4u.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 55


Operating4u reviews (53):

Operating4u - Zeer tevreden

2

Review:
Kijk, het is hier een heel gedoe van 'Carlos en Petra slecht' en 'Coach Harold slecht'. Ik heb lastige vragen gehad wat betreft mijn uitbetaling (woon in Bulgarije en de betaling duurde wat langer), op het moment wanneer ik de support op skype aansprak heb ik een heel gedetailleerd antwoord ontvangen van Carlos, screenshot erbij en een halve dag later ook mijn geld ontvangen, dus paniek langs mijn kant voor niets. Zeer vriendelijke zelfs grappige support. Vroeg ook aan coach Harold wanneer ik betaald zou worden, hij vond het nodig me een hartaanval te bezorgen door te zeggen 'volgens mij krijg je niets', bleek een 1 april mop te zijn. Kijk, dit is een coach en support die je nodig hebt, het zijn ommes ook geen robotten aan de andere kant, ze hebben ook hun dagelijkse stress en andere dingen aan hun hoofd, het komt er op aan hoe je ze aanschrijft, en als ze stressig zijn, doe net zoals jij behandeld zou willen worden - vraag het later of doe niet nog olie bovenop het vuur. Coach Harold is soms druk maar als die tijd heeft kan je gewoon de vraag van de klant doorgeven en hij bereid je een mooie tekst voor, simpel toch?

Sterke punten:
- betaling netjes op tijd (eigen schuld dikke bult dat ik in het buitenland leef en dat het iets langer duurt dan wanneer je in NL zou wonen)
- coaching is fking handig
- geen gezeik over smileys, xxx, woord liefje (wat bij sommige operators een doorn in het oog is)
- support grotendeels 24/7 te bereiken
- op 1 van hun chats heb je de mogelijkheid om de sexuele interesses te zien van de klanten, wat heel handig is om het gesprek op gang te houden of van onderwerp te switchen als de klant lastig doet

Zwakke punten:
- Harold, als je dit leest, je hebt me bijna een hartaanval bezorgt met jouw 1 april grap
- niets

Stefan beveelt Operating4u aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Oplichters

1

Review:
Als je hier begint met werken zijn ze oh zo aardig maar zodra ze genoeg aan je verdiend hebben dan begint het geouwehoer. Vooral die Petra (vast een valse naam) die op de helpdesk zit is een echte held achter haar beeldschermpje. Die kan niet normaal communiceren. Oh nee, jij moet doen wat zij zegt en dan dat kleinerende. Zij is de baas. Ik weet niet wie haar heeft aangenomen maar je zou denken dat ze met de grote baas het bed is in gedoken want een normaal denkend mens zou haar niet aannemen. Denk je dat je je berichtjes goed en snel wegtiept dan heb je ineens die schreeuwende muts in je nek. En dan gelijk dreigen ook dat ze voor jou tig anderen heeft. Ze gaat haar gang maar. Er zijn veel meer bedrijven die wel op een normale manier met hun mensen omgaan.

Sterke punten:
Betalen op tijd
Veel berichtjes te doen

Zwakke punten:
Keffer op kantoor die denkt dat ze meer is dan een ander

Operating4u - Commentaar geven over andere slechte operators gee

1

Review:
Er wordt bijzonder slecht gelogd, vel operators maken zich er vanaf met minder dan 150 tekens, om over de namen kwestie maar niet te spreken. Afspraak is dat de eerste naam die verzonnen is de naam is voor iedereen. Maar nee hoor, ieder verzint doodleuk een andere naam. Als je aangeeft dat mensen zeer slecht loggen wordt er niets aan gedaan,. echt niets... maar wee de gebeente als jezelf eens een foutje maakt... dan heb je meteen een boze, denegrerende mail te pakken. Zou fijn zijn als er meer controle komt en ook de andere operators eens aangepakt worden en als er een mededeling komt over gebruik logboek en te korte berichten.

Sterke punten:
Uitbetaling altijd zeer netjes op tijd.

Zwakke punten:
Doen niets met aanwijzigen dat merendeel operators er een zooitje van maakt, klokkenluider wordt zelf aangepakt in dit geval. Triest.

Operating4u - Slecht bedrijf

1

Review:
Na ongeveer een jaar te hebben gewerkt werd ik plots ''gebanned'' van de chat nadat ik een dubbel bericht zou hebben geschreven. Dit klopte ook. Ik kreeg niet eens een waarschuwing, ze pakken meteen je baan af. Je moet er nog is zelf naar vragen en als je dan aangeeft dat ze niet eens iets hebben gezegd wordt er maar gezegd dat het aan jezelf ligt etc. Totaal niet vriendelijk. Wat een rot bedrijf! BLIJF HIER WEG!!!

Sterke punten:
Op tijd uitbetalen

Zwakke punten:
Slechte communicatie
Je hoort nooit wat van ze

Muisje beveelt Operating4u NIET aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - raar gedrag

3

Review:
Als je precies doet wat Carlo of Petra wilt is er niets aan de hand maar zodra je wat anders zegt of doet gaan ze gillen en schreeuwen en dreigen. Ze denken echt bij operating4u dat ze god almachtig zijn en dat ze hoog op een troon zitten en ondertussen proberen ze zoveel mogelijk operators te krijgen, al is het maar alleen om een mailadres te krijgen, want daar kan je heel veel mee verdienen.

Sterke punten:
sterke verhalen

Zwakke punten:
ze doen niet wat ze zeggen

George beveelt Operating4u NIET aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Prima werkgever

0

Review:
Kan mij haast de klachten niet voorstellen, werk hier al een aantal jaar voor op 2 chats en dat gaat altijd goed. Vragen worden altijd beantwoord en er wordt netjes met factuur betaald.

Mensen zeiken toch al snel als ze niet krijgen wat ze willen.

Doe gewoon je werk, tik je berichten en je kan leuk bijverdienen.

Sterke punten:
Altijd op tijd betalen, Altijd antwoord, Altijd berichten

Zwakke punten:
Soms wat lange berichten, logboeken worden niet goed bijgehouden door operators

Operating4 beveelt Operating4u aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Waardeloos bedrijf

2

Review:
Ik had een vraag gesteld aan coach Teun. '' worden de berichten die ik getypt heb in november ook nog mee gerekend in de berichten die ik nu getypt heb'' Daar werd op gereageerd dat ik maar meer moest gaan werken, dat ik maar normaal werk moest gaan zoeken. Deze ''coach'' die niks anders doet dan afzeiken heeft niet eens om de reden gevraagd dat ik zo lang offline ben geweest. Ik ben zo lang offline geweest omdat, ik een ziekte heb gehad waarbij je heel erg vaak naar het ziekenhuis moest komen. Na dat ik zelf kwaad werd omdat ik me ontzettend onbegrepen voelde heb ik dit ook tegen hun gezegd omdat, ik het niet netjes vind dat er zo maar zo grof en arrogant gereageerd wordt door een zogenaamde coach. Na dat ik over mijn ziekte vertelde ben ik verwijderd van de site en heb ik geen toegang meer tot mijn account. Heel jammer, dat het zo sneu moet lopen met jullie bedrijf!

Sterke punten:
uit betaald vanaf 50 euro

Zwakke punten:
* wordt totaal geen begrip getoond voor ziekte
* coach is brutaal, zeikt je af.

Anoniem. beveelt Operating4u NIET aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Operating4u

0

Review:
I've been doing this for many years and have seen lots of studios come and go. Some promise you the sky only to disappear with your money.

I'm always cautious, not easy trust someone let alone a studio. But... management of Operating4u has never betrayed my trust. They keep everyone up to date with newsletters and whenever I had questions I could ask them. Even when it's in the middle of the night for them.

Sterke punten:
Friendly
Pay on time
Fun events
Several platforms/ logins possible

Zwakke punten:
Pay rate dropped a few months ago

Vick Fonta beveelt Operating4u aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Honest company

0

Review:
I believe that when you want to work for an honest company where staff care for their operators this is THE company to work for.

Everyone is very kind and always willing to help. Pay is always on time and even though the pay rate has gone down I can still make that bit of extra money to treat my kids and myself!

I never had any problems receiving the newsletters and because I have 2 accounts, 1 for the normal and 1 for the special messages, I never have to wait long to get messages and when clients start to reply back I just keep on going.

Just going to keep my fingers crossed that I'm one of the lucky winners this month to get an extra bonus. 😁

I can strongly recommend working for this company.

Sterke punten:
Pay is on time
Multiple accounts
Friendly staff
Bonus days/weeks

Zwakke punten:
None

Operating4u - Good company to work for

0

Review:
I've been working for Operating4u as of May this year so not that long but on the other hand, I think it's long enough to give my honest opinion about this studio.

Traffic is slow at times but not much slower as I've experienced at other studios where 4-5 messages per hour was considered a busy day. In fact, I can still make a living out of working for them. Fair is fair, the drop in pay per message came as a shock, but then again, let's face it, with low traffic, what good does a higher pay per message do for you?

I find management very friendly and most of all very helpful, you never have to wait long to get an answer. I usually get my money within 2 days, occasionally it's a day later, but that's very rare.

They're not only paying on time, they don't let you work unpaid as either a so called training period or to pay back the cost of the training.

What I like best is the freedom I have, no one looking over my shoulder 24/7 to tell me what I should do better or how to rephrase my sentences. Sure, I've been told to make my messages longer once, and no I didn't like to be told but in all fairness, they were right

If you've been doing this for many years as I have, you will realize it won't get any better than what this studio is offering you.

Sterke punten:
Pay on time
Non rota
Helpful and reliable management
No need to invoice them

Zwakke punten:
Slow traffic at times

Sweet beveelt Operating4u aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Operating4u

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Operating4u aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Operating4u aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Operating4u


Home » Chat Operators » Operating4u