Operating4u

Wil je graag van huis uit werken? Ben je op zoek naar een bijbaantje of wil je in je vrije tijd een extra zakcentje verdienen? Dit kan vanaf nu via Operating 4u. Dit bedrijf biedt haar personeel de mogelijkheid om via een eigen locatie en op elk moment van de dag berichten te beantwoorden. Men wordt namelijk per bericht betaald. Men hoeft het huis dus bijvoorbeeld niet te verlaten om op een andere locatie te werken. Daarnaast kunnen personen, die een extra zakcentje willen verdienen, zich ook snel en gemakkelijk registreren op deze site om berichten te beantwoorden en om op die manier dan een aardig bedragje te verdienen. Dit bedrijf is altijd op zoek naar dames en heren die woonachtig zijn in Nederland en of Belgie. Deze personen moeten allemaal 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een gezonde dosis creativiteit. Daarnaast moet men bereid zijn om zo nu en dan ook erotisch getinte berichten te beantwoorden. Gelukkigerwijs werk men volledig anoniem en veilig voor dit bedrijf. Werknemers van dit bedrijf krijgen de mogelijkheid om op het grootste mailplatform van de Benelus te werken. Men heeft de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Er zijn geen vaste uren waaraan men zich dient te houden. Men heeft de volledige vrijheid om te werken wanneer men wilt. Verder hoeft zich niet te houden aan een minimum aantal uren en of berichten. Het personeel krijgt ook steeds een gratis training en begeleiding om het werk zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Men hoeft geen lange sollicitatie traject te ondergaan en men kan in feite per direct starten met het verdienen van geld. De uitbetaling vind elke week plaats, dus elke personeelslid heeft elke week weer wat extra geld op zak.

Operating4u Reviews

  Ga niet voor dit bedrijf werken. Is aangesloten op de Flirtpanel chat.

  Wil je werken als operator ga dan niet werken voor Operating4U. Hoog waarschijnlijk kom je dan op de Flirtpanel chat te werken. Dat is een chat die regels oplegt aan de operators maar er zelf letterlijk niet aan houdt. Het is geen fijne chat om voor te werken. Te veel misleidende teaser berichten en zeker ook date gerichte teasers met daarin letterlijk, tijd, datum, en plek waar player de klant wil ontmoeten. Dit zijn uiteraard berichten die je niet meer kunt ombuigen en er wel in mee moet gaan wil je het realistische houden. Jij als operator word er dus dan op afgestraft terwijl het hun eigen fout is. Op verschillende forums worden hier al klachten neer gelegd. Flirt panel chat is de meest vreselijk chat om op te werken. Het lijkt me de weken wel erger te worden. Kies dus voor een studio die niet aangesloten is op de Flirt panel chat. Kies een chat waar de misleiding verdwenen is. Dat werkt veel beter. Deze chats zijn er zeker wel. Zoals Eternity chat en Keep it Lovely chat. Deze chat daar vindt je geen misleiding meer. Mag je gewoon normaal in gaan op een bericht als het gaat over daten zodat het enigszins realistische lijkt naar de klant toe. Dus geen gesprekken ombuigen en dat soort onzin. Hun teasers bevatten ook geen sex gerichte opmerkingen en of date gerichte berichten. Maar gewoon leuke eerste teaser waar klanten leuk en spontaan op reageren. Waarom ze iedereen op deze chat zetten is omdat vele operators het laten afweten. Niemand wil voor een bedrijf werken die niet aan hun eigen regels houdt.

  Sterke punten
  Goede betrouwbare uitbetaling. geen kritiek op deze studio alleen op de Chat Flirtpanel waarop ze aangesloten zijn.

  Zwakke punten
  Hebben een contract met Flirt panel. Een chat die regels oplegt naar operators toe maar zelf er niet aan houdt. Maar operators erop aan spreken wanneer de klant reageert op een teaser bericht en deze niet meer op te buigen valt. Jammer om te zien dat studio's in zee gaan met Chat's als Flirt Panel. Het is toch zonde als je operators weg blijven alleen al om deze chat?

  Top bedrijf!

  Nooit had ik verwacht hier zo veel persoonlijke groei te vinden! Zelf ben ik inmiddels ook doorgegroeid binnen het werk en nog steeds staan Petra en Carlo altijd voor mij klaar. Je word hier tenminste als mens behandeld, in tegenstelling tot zoveel andere studio�s. De betalingen zijn altijd correct en op tijd. Lieve Petra en Carlo, bedankt!

  Sterke punten
  Alles.

  Zwakke punten
  Niets.

  Prima werkplek

  Ik werk nu 1,5 jaar voor operating4u. Het is een prettig platform wat ik kan bereiken op de momenten die voor mij het beste zijn. De communicatie met beheerders is direct, snel en helder. Ik ervaar geen problemen, het verdiend goed en het is zeer werkbaar en bereikbaar op de voor mij gunstige momenten. Ik kan het aanbevelen en doe het met plezier.

  Sterke punten
  - heldere communicatie - werken wanneer jij wilt - betaling is altijd optijd en correct - snel contact bij vragen - site laad snel en werkt goed - overzichtelijke pagina's waarin je werkt

  Zwakke punten
  Geen

  Top samenwerking

  Ik ben ondertussen bijna twee jaar aan de slag bij operating4u ( met even een kleine periode waar ik niet actief was). Eigenlijk heb ik niets negatiefs te zeggen, alles is duidelijk en je wordt goed geholpen als je vragen hebt. Doe gewoon je werk en je zal geen problemen ondervinden. Zowel Carlo als Harold zijn toppers en aangename personen.

  Sterke punten
  Uitbetaling elke week stipt op maandag Goede communicatie en hulp indien nodig Druk chat verkeer, er is altijd werk

  Samenwerking Operating4u

  Mijn naam is Babs , ik ben sinds enige tijd werkzaam bij Operating4u. Ik ben verbijsterd van wat ik hier allemaal lees. Ik kan me totaal niet in de negativiteit vinden. Operating4u staat bekend om zijn begeleiding/coaching bij aanvang maar ook tijdens de werkzaamheden. Dit is natuurlijk een branch dat ook veel doorstroming kent van operators, daar het als bijbaantje uiterst geschikt is, doch ook voor een vaster inkomen zeker geschikt, wanneer je tijd en energie er in kan steken. Ik kan natuurlijk allen voor mezelf spreken en zal dat zeker doen. Ik heb in mijn arbeidsverleden heel veel bedrijven gezien en mee samengewerkt. Het is nog altijd zo dat je zelf akkoord gaat met arbeidsvoorwaarden die er aangeboden worden en dan moet je achteraf niet klagen over te lagen betalingen enz. Ik noem de mensen die dat el doen Hoppers, die elke dag kunnen en willen opstappen omdat ze ergens anders een cent meer kunnen verdienen, dat zijn geen loyale personen die stabiliteit voorop zetten. Dan de argumentatie die ik lees over te weinig berichten enz, ja inderdaad ook hier hebben we te maken met de invloed die de Corona samenleving heeft , het is wat rustiger geweest maar daar is op dit moment totaal helemaal geen sprake van. Dan over de werkgever, vanaf dag 1 krijg je stap voor stap duidelijkheid en begeleiding van wat je werk zal inhouden en hoe je dit in praktijk kan brengen. Ik heb een goede opstart gekend, die tot op heden nog steeds 24/7 ondersteund word indien dat nodig is. Ik kan ter aller tijden terecht voor advies,begeleiding, duidelijkheid , wat dan ook. Ons werk word wekelijks op een vaste dag verwerkt en uitbetaald. Tot op heden nog geen problemen ondervonden. Als er mededelingen zijn worden deze altijd schriftelijk via email aan iedereen bericht. Tot slot zou ik willen zeggen Operating4u. Bedankt dat jullie mij in de gelegenheid stellen om in een thuissituatie te verdienen, zeker in deze tijd. Bedankt voor de service en duidelijkheid die jullie ons operators verschaffen. Ik hoop dan ook op een langdurige samenwerking. En tegen de personen die dit bericht lezen en er overdenken om als operator te gaan werken, Go for It, probeer het , Wat heb je te verliezen ? Je kunt alleen maar winnen. Je zult er geen spijt van krijgen en een eigen oordeel is altijd beter dan af gaan op die van een ander. Met vriendelijke groet, Babs

  Sterke punten
  Begeleiding/ coaching, bereikbaarheid, verwerken arbeid en betaling

  Zwakke punten
  nog niet kunnen ontdekken

  Perfekt und seriös !!!

  Ich arbeite seit knapp 1,5 Jahren hier und es gab NIEMALS irgendwelche Probleme. Ich weiss nicht was andere haben und wieso sie schlecht bewerten ich sehe dafür keinen Grund. Es wird immer pünktlich bezahlt auch Harold ist sehr freundlich und hilft immer wenn eine Frage offen ist. Wie gesagt sehr seriöse Firma und einwandfrei!

  trekt op niets dit bedrijf

  flutbedrijf dat onder de radar blijft van politie en justitie. Ze verlenen diensten aan erotische websites en vragen hun personeel om tegen 0.15 cent per bericht, erotische berichten te tikken voor tal van nepprofielen sites. 1000den en 10.000den berichten moet je tikken om zo wat geld bij elkaar te sprokkelen en niets vermoedende bezoekers geld afhandig te maken. Verwerpelijke praktijken. 1 ster is nog te veel.

  Leuk tot ze geen zin meer hebben

  In het begin had ik niets te klagen over deze site, nette uitbetalingen, vlotte support. Wat meer kan een mens zich nog wensen? Echter, tenzij je elke week maanden aan een stuk tot de top-chatters behoort, geven ze geen ene moer meer om je. Accounts worden afgesloten zonder waarschuwing wat gigantisch lang duurt om weer werkende te krijgen. Als je dan vraagt wat de reden is na de 400ste keer komen ze na drie dagen constant reminders sturen met een slap verhaaltje over dat je geen 400 berichten per week hebt getikt (de target was 200 Harold. Get your facts straight) Conclusie: leuk voor zo lang het duurt maar bouw je carrière er niet op voort. Er zijn alternatieven waar je in mijn ogen meer waardering en betere staffels krijgt.

  Sterke punten
  n/a

  Zwakke punten
  gebrek aan communicatie en eerlijkheid zijn toch wel nefast voor de feestvreugde

  oplichting en bedrog, doe jij daar aan mee?

  Heb jij ooit al eens in een wapenfabriek gewerkt? Wellicht niet, maar daar zullen de werknemers ook gewoon zeggen: Ik doe gewoon waar er vraag naar is en ik voer maar uit wat mijn opdrachtgever vraagt. Maar dat er dan met de wapens wat hun in elkaar gestoken hebben, mensen vermoord hebben, dat telt dan niet, ha nee. Wel dit is hier hetzelfde geval. De mensen die hier werken doen ook gewoon maar hun job, uren berichten tikken voor de opdrachtgever omdat er vraag naar is maar deze berichten worden wel gebruikt om eenzame mannen te raken en hun pensioen en geld af te nemen. Echt wel erg als je hier aan mee werkt. Mensen zonder geweten doen hier aan mee en het bedrijf die hiervoor mensen ronselt en mensen levert moest zich schamen. Ze zorgen voor heel wat menselijk leed en ellende.

  Fijn bedrijf!

  Na jarenlang niet gewerkt te hebben, kwam ik dit bedrijf tegen. Ik heb de sprong gewaagd, en mocht al heel snel aan de slag. Dat is nu bijna een jaar geleden, en ik heb nog geen seconde spijt gehad. Is het soms wel eens lastig? Natuurlijk, welke baan niet? Moet je uren maken voor je geld? Ja ook, maar ik heb nog nooit gehoord van slapend rijk worden hoor (anders zou ik miljonair zijn wat slapen kan ik als de beste haha) Ik ben zo leuk ontvangen vanaf het begin, door beide eigenaren, door mijn eerste coach Harold, door mijn andere coach Karel (rip...) Terwijl ik echt heel nerveus was.Het was een warm bad. Ik krijg altijd op tijd betaald. En het allerleukste? Dat je ook de kans krijgt wat door te groeien, dat je meer verantwoordelijkheden krijgt (als je dat zelf ook graag wil natuurlijk) Op dit moment zit ik echt in een leuke doorgroei fase, en die kans wordt me toch maar mooi gegeven. Ik herken al die slechte reviews hier dus écht niet. De discussie over de ethiek, die hou je. Maar dat is ieder voor zich. Ik voel me er goed bij, ik vind het jammer dat je hier in de reviews meteen weggezet wordt als een vreselijk persoon. Je verleent een dienst, waar vraag naar is. Vraag en aanbod, zo simpel is het. Wat mij betreft dan. Voor mij geen ander bedrijf, ik ben hier begonnen, en hier blijf ik!

  Sterke punten
  Tijdige betaling, altijd! Snelle hulp als je een vraag hebt Vriendelijke medewerkers en eigenaren Een pluim op z'n tijd als het goed gaat

  Zwakke punten
  Ja, die koffie he? Ik las het hier verderop ook al... die moet je inderdaad zelf pakken. Je wordt niet slapend rijk.

  ze houden een sector in stand dat als doel geeft mensen beet nemen

  Je werkt bij deze firma als chatoperator en moet dus vele berichten tikken. Wel 100den per dag en 1000den per week als je ook maar iets of wat van geld wilt verdienen. Maar het erge is dat hun klanten erotische websites zijn waar nietsvermoedende mannen een date willen. Zij geven hun laatste centen uit aan berichten en denken een date te krijgen maar dat is niet zo. Jij moet als chatoperator die mannen misleiden en lucht verkopen. Foute boel en deontologisch helemaal niet juist!

  wel ok maar je moet niet vies zijn van erotische berichten

  het bedrijf op zich is wel ok maar de klanten waar ze voor werken en jij dus berichten voor tikt is toch wel een beetje op het randje. Je moet geile mannen aan het lijntje houden en voortdurend om de tuin leiden. Je krijgt max 0.15 euro per bericht betaald. Dus je mag al aardig wat tikken om aan een behoorlijk bedrag te komen. Om dan nog maar te zwijgen van de onzin die je te slikken krijgt en de lelijke naaktfoto's die je voortdurend ontvangt van de mannen. Lijkt leuk en makkelijk geld verdienen maar dat houdt geen enkel normaal mens lang vol. Werk voor wacko's en mensen die echt geen ander werk kunnen vinden lijkt me.

  eentonig en hard werk

  Je wordt gevraagd om erotische chats te beantwoorden. Dit zijn mannen die betalen voor berichten en in de waan gehouden worden dat ze een date zullen krijgen met een prachtige dame. Je wordt betaald per bericht dat je schrijft en dat is maar een fractie van wat de man aan de andere kant betaalt. Veel werk voor weinig opbrengst dus en vooral anderen verdienen veel aan jou werk. Op de één of andere manier zal het allemaal wel legaal geregeld zijn, maar het ruikt toch wel serieus naar misleiding. Als je een tijdje dit werk doet, dan word je uiteindelijk helemaal gek omdat je iedere keer weer wat nieuws moet verzinnen om de klanten om de tuin te leiden en honderden berichten per dag moet verwerken om toch wat te verdienen. Deontologisch vind ik het uiteindelijk ergens ook niet juist want je treft eigenlijk net de zwaksten en goedgelovigen in de samenleving die vaak hun laatste centen uitgeven aan dergelijke websites.

  Zwakke punten
  Voor je hiervoor begint te werken, bekijk dan ook even deze youtubevideo: https://www.youtube.com/watch?v=FtAASqjqB_w

  Fijn bedrijf!

  Ik ben erg tevreden over Operating4U, ze hebben mij vanaf het begin goed ontvangen en er is altijd genoeg werk te doen. Ook ben ik erg tevreden over de uitbetaling die ik gewoon netjes op mijn rekening krijg, wanneer ik genoeg verdiend heb om uitbetaald te worden. Naast stage en studeren is dit de ideale bijbaan!

  Sterke punten
  -Op tijd uitbetaald worden -Veel werk te doen -Leuk team -Fijn om thuis vanuit bed, of de eettafel te doen -Goed voor naast je stage en studie

  Zwakke punten
  -Ik kan er geen bedenken

  Il meglio che c'è in giro

  Lavoro da un annetto per operating4u su una piattaforma italiana e devo dire che sin dall'inizio mi sono sempre trovata bene. Pagamenti sempre puntuali,coach sempre molto disponibili e formazione sempre aggiornata. I messaggi sono molto scorrevoli,quindi con il giusto impegno si può ottenere un contributo economico davvero discreto!

  Sterke punten
  Pagamenti puntuali Seri e disponibili su tutto

  Zwakke punten
  Forse i pagamenti sui messaggi.Sulle piattaforme italiane si parte dai 0,11-0,12 cent. Magari se si alza un pò non sarebbe male ;)

  Goed bedrijf

  Ik werk al een hele tijd voor Operating4u en heb niets te klagen, altijd begripvol en stuur ik een berichtje dan krijg ik altijd antwoord, ik stuur mijn berichten altijd naar de grote bazen zelf en ben zeer tevreden, geen gezeik, geen gedoe en kan gewoon mijn werk doen. Dit werk doe ik nu al 5 a 6 jaar ongeveer, maar hier ga ik niet weer weg. Ik heb een goede band met C en dat bevalt mij prima. Betalingen zijn op tijd en ook altijd correct, wat je verwerkt qua berichten krijg je ook. Ik hoef in ieder geval nooit achter mijn centen aan en dat geeft mij een goed gevoel, ik leef hiervan en moet het niet hebben dat je een paar week op je geld moet wachten zoals ik wel eens bij anderen meegemaakt heb. Dus al met al, ik ben zeer tevreden.

  Sterke punten
  Betaald op tijd Altijd in voor een gesprekje Top bedrijf

  Zwakke punten
  Niets

  Shitty company with Greedy people

  These companies charge customers 1.50 GBP per credit and want to pay Operators 0.02-0.10 EUR? You should do better! Why not pay 0.20 EUR per message?

  Hard voor weinig? Nee! Hard voor veel!

  Dit is mijn eerste online baan en ik was in het begin natuurlijk een beetje sceptisch. Je ziet elke dag wel beloften op internet van snel online geld verdienen.. Maar bij Operating4u is dat dus gewoon wel het geval! Ik had mijn CV verstuurd en kreeg als snel antwoord van Carlo over hoe het verder zou verlopen. Kort daarna kreeg ik mijn persoonlijke coach ''Harold'' toegewezen, waarmee ik toen een korte training en vragen test mee had doorgenomen. En voor je het weet kan je aan de slag! Als je dit een half uurtje of uurtje per dag doet zal je er niet rijk van worden. Maar als je dit ziet als een serieuze baan, en je werkt gewoon 4 tot 8 uur per dag verdien je meer dan de gemiddelde baan in Nederland! (VEEL MEER) En je word ook nog eens wekelijks op tijd betaald! Het werk is leuk, uitdagend en leerzaam!

  Sterke punten
  - Vriendelijk en behulpzaam personeel - Werken wanneer, waar en hoe vaak je maar wilt - Goed salaris - Wekelijks betaald - Persoonlijke coach die je altijd alles kan vragen - Goede training - Evenementen zoals loterijen en bonussen!

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten! (Alleen een beetje jammer dat ik Operating4u niet eerder had gevonden)

  Zeer tevreden

  Kijk, het is hier een heel gedoe van 'Carlos en Petra slecht' en 'Coach Harold slecht'. Ik heb lastige vragen gehad wat betreft mijn uitbetaling (woon in Bulgarije en de betaling duurde wat langer), op het moment wanneer ik de support op skype aansprak heb ik een heel gedetailleerd antwoord ontvangen van Carlos, screenshot erbij en een halve dag later ook mijn geld ontvangen, dus paniek langs mijn kant voor niets. Zeer vriendelijke zelfs grappige support. Vroeg ook aan coach Harold wanneer ik betaald zou worden, hij vond het nodig me een hartaanval te bezorgen door te zeggen 'volgens mij krijg je niets', bleek een 1 april mop te zijn. Kijk, dit is een coach en support die je nodig hebt, het zijn ommes ook geen robotten aan de andere kant, ze hebben ook hun dagelijkse stress en andere dingen aan hun hoofd, het komt er op aan hoe je ze aanschrijft, en als ze stressig zijn, doe net zoals jij behandeld zou willen worden - vraag het later of doe niet nog olie bovenop het vuur. Coach Harold is soms druk maar als die tijd heeft kan je gewoon de vraag van de klant doorgeven en hij bereid je een mooie tekst voor, simpel toch?

  Sterke punten
  - betaling netjes op tijd (eigen schuld dikke bult dat ik in het buitenland leef en dat het iets langer duurt dan wanneer je in NL zou wonen) - coaching is fking handig - geen gezeik over smileys, xxx, woord liefje (wat bij sommige operators een doorn in het oog is) - support grotendeels 24/7 te bereiken - op 1 van hun chats heb je de mogelijkheid om de sexuele interesses te zien van de klanten, wat heel handig is om het gesprek op gang te houden of van onderwerp te switchen als de klant lastig doet

  Zwakke punten
  - Harold, als je dit leest, je hebt me bijna een hartaanval bezorgt met jouw 1 april grap - niets

  Oplichters

  Als je hier begint met werken zijn ze oh zo aardig maar zodra ze genoeg aan je verdiend hebben dan begint het geouwehoer. Vooral die Petra (vast een valse naam) die op de helpdesk zit is een echte held achter haar beeldschermpje. Die kan niet normaal communiceren. Oh nee, jij moet doen wat zij zegt en dan dat kleinerende. Zij is de baas. Ik weet niet wie haar heeft aangenomen maar je zou denken dat ze met de grote baas het bed is in gedoken want een normaal denkend mens zou haar niet aannemen. Denk je dat je je berichtjes goed en snel wegtiept dan heb je ineens die schreeuwende muts in je nek. En dan gelijk dreigen ook dat ze voor jou tig anderen heeft. Ze gaat haar gang maar. Er zijn veel meer bedrijven die wel op een normale manier met hun mensen omgaan.

  Sterke punten
  Betalen op tijd Veel berichtjes te doen

  Zwakke punten
  Keffer op kantoor die denkt dat ze meer is dan een ander

  Commentaar geven over andere slechte operators geen zin.

  Er wordt bijzonder slecht gelogd, vel operators maken zich er vanaf met minder dan 150 tekens, om over de namen kwestie maar niet te spreken. Afspraak is dat de eerste naam die verzonnen is de naam is voor iedereen. Maar nee hoor, ieder verzint doodleuk een andere naam. Als je aangeeft dat mensen zeer slecht loggen wordt er niets aan gedaan,. echt niets... maar wee de gebeente als jezelf eens een foutje maakt... dan heb je meteen een boze, denegrerende mail te pakken. Zou fijn zijn als er meer controle komt en ook de andere operators eens aangepakt worden en als er een mededeling komt over gebruik logboek en te korte berichten.

  Sterke punten
  Uitbetaling altijd zeer netjes op tijd.

  Zwakke punten
  Doen niets met aanwijzigen dat merendeel operators er een zooitje van maakt, klokkenluider wordt zelf aangepakt in dit geval. Triest.

  Slecht bedrijf

  Na ongeveer een jaar te hebben gewerkt werd ik plots ''gebanned'' van de chat nadat ik een dubbel bericht zou hebben geschreven. Dit klopte ook. Ik kreeg niet eens een waarschuwing, ze pakken meteen je baan af. Je moet er nog is zelf naar vragen en als je dan aangeeft dat ze niet eens iets hebben gezegd wordt er maar gezegd dat het aan jezelf ligt etc. Totaal niet vriendelijk. Wat een rot bedrijf! BLIJF HIER WEG!!!

  Sterke punten
  Op tijd uitbetalen

  Zwakke punten
  Slechte communicatie Je hoort nooit wat van ze

  raar gedrag

  Als je precies doet wat Carlo of Petra wilt is er niets aan de hand maar zodra je wat anders zegt of doet gaan ze gillen en schreeuwen en dreigen. Ze denken echt bij operating4u dat ze god almachtig zijn en dat ze hoog op een troon zitten en ondertussen proberen ze zoveel mogelijk operators te krijgen, al is het maar alleen om een mailadres te krijgen, want daar kan je heel veel mee verdienen.

  Sterke punten
  sterke verhalen

  Zwakke punten
  ze doen niet wat ze zeggen

  Prima werkgever

  Kan mij haast de klachten niet voorstellen, werk hier al een aantal jaar voor op 2 chats en dat gaat altijd goed. Vragen worden altijd beantwoord en er wordt netjes met factuur betaald. Mensen zeiken toch al snel als ze niet krijgen wat ze willen. Doe gewoon je werk, tik je berichten en je kan leuk bijverdienen.

  Sterke punten
  Altijd op tijd betalen, Altijd antwoord, Altijd berichten

  Zwakke punten
  Soms wat lange berichten, logboeken worden niet goed bijgehouden door operators

  Waardeloos bedrijf

  Ik had een vraag gesteld aan coach Teun. '' worden de berichten die ik getypt heb in november ook nog mee gerekend in de berichten die ik nu getypt heb'' Daar werd op gereageerd dat ik maar meer moest gaan werken, dat ik maar normaal werk moest gaan zoeken. Deze ''coach'' die niks anders doet dan afzeiken heeft niet eens om de reden gevraagd dat ik zo lang offline ben geweest. Ik ben zo lang offline geweest omdat, ik een ziekte heb gehad waarbij je heel erg vaak naar het ziekenhuis moest komen. Na dat ik zelf kwaad werd omdat ik me ontzettend onbegrepen voelde heb ik dit ook tegen hun gezegd omdat, ik het niet netjes vind dat er zo maar zo grof en arrogant gereageerd wordt door een zogenaamde coach. Na dat ik over mijn ziekte vertelde ben ik verwijderd van de site en heb ik geen toegang meer tot mijn account. Heel jammer, dat het zo sneu moet lopen met jullie bedrijf!

  Sterke punten
  uit betaald vanaf 50 euro

  Zwakke punten
  * wordt totaal geen begrip getoond voor ziekte * coach is brutaal, zeikt je af.


Bezoek Operating4u

Schrijf je eigen review