EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij ge�nteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. EuroClix is tegelijkertijd een spaarprogramma op Internet. Je verdient je Clix op verschillende manieren. Vervolgens wissel je ze in voor euro's op EuroClix.nl. Het gespaarde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jouw opgegeven bank- of gironummer. EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waarmee je je Clix kunt inwisselen voor euro's. Ook kun je op verschillende manieren deze Clix verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma's, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

Algemeen

EuroClix is een gratis dienst, die via e- mail en bezoek op de EuroClix- website persoonlijk en praktische informatie verstrekt over diverse onderwerpen waar gebruikers naar geïnteresseerd zijn. De aanbieders zijn diverse gerenommeerde Nederlandse bedrijven.


Punten verdienen

Bij EuroClix kunnen leden op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Men kan ervoor kiezen om: - Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek; - Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen van meer dan 1.750 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen; - Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard; Afhankelijk van het profiel welke gebruikers kiezen, worden ze vaak of soms helemaal niet via e- mail benadert door EuroClix.


Clix punten verdienen

Wanneer leden hebben deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix punten in het saldo-overzicht worden geplaatst. De snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt per aanbieder. In sommige gevallen worden de punten binnen een dag bijgeschreven en weer in andere gevallen kan het drie (3) maanden duren. Deze periode is sterk afhankelijk van de snelheid waarmee aanbieders transacties keuren.


Ik zie geen Clix

Wanneer leden deelnemen aan een actie, dan worden de Clix bijgeschreven in het saldo overzicht, nadat de aanbieder de transactie heeft goedgekeurd. Aan leden wordt gevraagd om wat geduld te betrachten als ze de transactie niet direct terug zien in hun saldo overzicht. Zodra men inlogt op de EuroClix website en in het linker menu naar saldo-overzicht gaat, ziet men het saldo-overzicht van één maand. Aan de hand van de dropdown-menu’s kan men de gewenste weergave aanpassen. Zo kunnen leden beter controleren of de transactie er bij staat. Indien men aan een actie heeft deelgenomen, worden de Clix punten uiterlijk binnen drie maanden bijgeschreven in het saldo overzicht. Deze periode hebben sommige aanbieders nodig om transacties te keuren.


Verschil beschikbare en gereserveerde Clix punten

Wanneer men heeft deelgenomen aan een actie, dan zullen de Clix (punten) in eerste instantie als gereserveerd worden geplaatst in het claim- overzicht. Wanneer deze punten daadwerkelijk worden goedgekeurd en toegekend door de aanbieder, dan wordt het zichtbaar in het saldo overzicht. Deze toegekende Clix zijn beschikbare Clix en kunnen uiteindelijk worden ingewisseld.


Artikelen over Euroclix

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Reviews over Euroclix

  • Ook ik ben weken lid. In het begin idd veel onderzoeken. Maar naarmate de tijd helemaal geen onderzoeken meer. Nu ben ik eindelijk aan me 1000 clix maar nu ken ik oppeens niet meer inloggen terwijl ik automatisch staat ingelogd dat vind ik wel vreemd

    Kijken jullie ook uit met de website met de fake positieve reviews van opiness puntje nl. Deze site wordt ook door euroclix betaald en om de negatieve reviews te laten verwijderen.

    Sterke punten
    Ze betalen andere websites door alle slechte reviews te weg halen, want euroclix krijgt geld van bedrijven.

    Zwakke punten
    Het is puin hoop bij euroclix met valse hoop met hoge wissel koers.

    Door Erik op 23 mei 2019 Reageer
  • Door de jaren heen al aardig wat keren geld laten uitkeren en dat werkt altijd prima.
    Marktonderzoeken soms wel 'stukje op weg' en dan de melding dat je niet voldoet aan de eisen, maar over het algemeen prima.
    Ook bij een vraag komt altijd een reactie. Als je ergens iets besteld hebt en vergeten hebt 'Verdien clix' aan te klikken of als je tussentijds even andere dingen bent gaan doen en het EC teken niet meer groen is: helaas pindakaas. Dus wel opletten.

    Maar absoluut tevreden over de verdiensten.

    Sterke punten
    Uitkering in geld.

    Zwakke punten
    Soms al een deel van een onderzoek ingevuld hebben en dan vervolgens nog niet geschikt zijn, dus dan zonde van de tijd.

    Door Rian op 8 mei 2019 Reageer (2 reacties)
  • Een spaarprogramma via Internet maar ze zijn niet altijd eerlijk om jou clixs te vergoeden. Als er een kwestie van grote bedragen zijn, is er altijd iets met partner om deze clixs te krijgen (b.v. Neckermann Reizen). Voordeel van Clix is dat je verdiende clixs alles in geld ontvangt {cashback spaarprogramma}.


    Ik wil jullie er ook bij waarschuwen dat euroclix andere websites betaald om alle negatieve reviews te verwijderen. Dus kijk goed uit en laat je niet uit de tent lokken door de zogenaamde goede reviews. Deze leden worden ingekocht met clix en met geld ze tuinen er zelf ook in zo dom zijn ze.

    Er waren een heleboel negatieve reviews euroclix heeft een heleboel er uit gehaald. Dus ze willen niet negatieve staan het zou moeten heten oplichters programma euroclix.

    Sterke punten
    Bij je slijmen om een goede review te plaatsen door inruil krijgt je misschien wel of geen 150 clix. Het gebeurt meestal dat er een groep mensen worden opgezadeld als ze allemaal een zogenaamde goede review plaatsen dat er mee 3 van de 100 maar de clix krijgen, dus de 100 neppe goede reviews krijgen niks.

    Zwakke punten
    Als je veel clix hebt wordt je bedrogen stelen ze een deel.

    Door molenaar op 1 mei 2019 Reageer
  • helaas, vandaag mijn lidmaatschap beëindigt, altijd zat ik euroclix te verdedigen, maar nu heb ik het zelf mogen ondervinden, kijk de flauwekul van dat de uitbetalingen niet kwamen van de winkels legt aan MIJN computer hoor , niet verder vertellen, cookie s cache, geschiedenis, telang wachten ??? allemaal de schuld van mij en niet van euroclix, dus weg centjes, maar euroclix wel vangen, toen ook vinden.nl van 18 clix per dag naar 5 ging was het mij duidelijk deze site ga ik mijden de wehkamp site de beslist.nl site, site block had het er maar druk mee,de advertenties over lekkend maandverband ?? boeiend...Maar euroclix heeft het deze maand voor elkaar gekregen MAART 204 klikjes ? normaal altijd goed voor Ca 1400 clixs maar nee hoor 204 klikjes ? vragenlijsten waar je pas na de halve lijst werd uitgekieperd, niet omdat het vol was maar omdat je plots niet tot de doelgroep behoorde, gillen toch...dat ze dan ook de vergoedingen zijn gaan verlagen voor de enquetes was eigenlijk al asociaal want ze vangen wel de 100% alleen de mensen die het voor hen moeten verdienen, krijgen minder minder en minder, 204 klikjes ze mogen naar de hartstichting euroclix , en het gelul dat vinden.nl tot de creme de la creme van de zoekmachine s behoort ?? yep voor wehkamp .... wat een rust deze week GEEN vinden.nl gebruikt, ad block er nog op, want je weet maar nooit, wat er nog blijft hangen bij die gasten. De grote verandering begon toen er geen Sabrina meer was maar wel ene Natalie /Nadine ? standaard brieven netjes verzocht o een normaal antwoord hoppa standaard briefje, nou ben er klaar mee hoop velen met mij, internetten is weer leuk geworden zonder vinden.nl, haha die zit achtersite block... wens U allen een fijne avond, ik heb het zeker....

    Kijk ook uit reviews worden ingekocht op anderen websites. door de medewerkers van euroclix.

    Sterke punten
    Mooie website

    Zwakke punten
    De clix in waarden

    Door Van Jh Han op 22 april 2019 Reageer
  • Doe al jaren mee. Ruim 600 euro verdiend. Is leuk om te doen. Uitbetaling, reacties op vragen zeer goed en efficiënt.

    Sterke punten
    Uitbetaling en service.

    Zwakke punten
    Soms erg 'rustige periodes.

    Door Ria vliex op 15 april 2019 Reageer

  • Vermijden. Ik heb allerlei aankopen gedaan, waar je punten zou krijgen. Blijkt dat je als klant apart, handmatig clix moet gaan claimen, en dan ook nog eens apart per aankoop ver achteraf informatie op te vragen voor iedere aankoop waar je clix op zou krijgen. Kunnen ze prima aflezen aan de creditcard (en aan de inkomsten die jullie op de lead pakken), net zoals gewoon bij bijv. American Express. Het claimen van clix kunnen jullie gewoon automatiseren maar wordt niet gedaan om mensen niks uit te hoeven betalen.

    Door Herman op 10 april 2019 Reageer
  • Verdiende clix worden niet toegewezen
    Al meerdere malen worden clix niet toegekend terwijl ik wel iets heb aangekocht via de site Euroclix. Nu weer problemen om clix te ontvangen voor mijn bestellingen bij KPN en Conrad. Ze willen meer informatie ontvangen, deze heb ik ook gemaild. Vervolgens krijg ik een mail dat ik geen reactie heb gegeven, terwijl ik dat wel heb gedaan. Twee aparte mails, op de 2 claims.
    Echt belachelijk! Lijkt wel of ze expres geen clix toekennen. Het kost me steeds een hoop tijd om de niet toegewezen clix te claimen. Geen idee of dit door euroclix komt, of door het bedrijf waar ik de aankoop heb gedaan. Graag ontvang ik de clix waar ik recht op heb.

    Door Babette op 10 april 2019 Reageer
  • Helaas wat betreft is deze site onbetrouwbaar het probleem is ze keren wel uit en na 3 keer en 4e dan weer niet uit. Ze gooien je meteen op de BAN. Ik heb bewijzen dat ze inderdaad aan oplichterij praktijken doen. Als je salaris gaat groeien dan gooien ze een ban op je accountant.


    Je ziet ook die honden bedelen om 150 clix. Ik laat mij de mond niet snoeren door euroclix.


    Ze proberen ook anderen websites beheerders om te kopen om negatieve reviews te laten verwijderen vaak door een geld bedrag toe te wijzen. Maar vaak lukt het hun niet om die negatieve reviews te laten weg halen, want daar schrikken ze enorme van.

    Sterke punten
    Je flink laten in naaien door de wisselkoers.

    Leden worden omgekocht met 150 clix om goede reviews neer te zetten.

    Zwakke punten
    Als je de clix moet krijgen dan keren ze het wel eerst uit en dan nemen ze het weer van je terug.

    Door Cornelis op 5 april 2019 Reageer
  • Ik doe al een geruime tijd mee met Euroclix, heb ook al een paar keer een uitbetaling kunnen doen.
    Echter krijg ik vandaag ineens een mail waarin staat dat ik ( grootschalig nog wel ) gefraudeerd zou hebben en ze daarom mijn account beëindigen en mijn gespaarde clix laten vervallen.
    Ik heb nooit gefraudeerd en wat ik zou hebben gedaan wordt ook niet genoemd, men wijst naar de algemene voorwaarden en vinden daarom dat ze recht hebben mijn account te beëindigen en mijn clix af te pakken.

    Pas dus op met Euroclix!

    Zwakke punten
    Kunnen zomaar je account beëindigen en dan ben je AL JE GESPAARDE CLIX KWIJT.

    Door Johan op 13 februari 2019 Reageer (3 reacties)
  • Een tijdje euroclix gedaan maar het gaat zo tergend langzaam als je een leuk bedrag wil verdienen. Ik heb nu een ander online verdienmodel ontdekt wat veel en veel sneller gaat, en waarbij je zelfs kan doorgroeien naar een passief inkomen van 2000 tot 2500 euro per maand. En ja mensen het klinkt te mooi om waar te zijn maar het is echt waar. Het enige wat je ervoor moet doen is iedere dag 10 advertenties kijken, 5 minuten werk per dag. Wil je daar meer info over dan mag je mij contacten.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Lettie Zimmerman op 16 december 2018 Reageer (2 reacties)
  • Euroclix is een leuke manier om wat extra zakgeld te verdienen, en als je regelmatig meedoet aan onderzoeken gaat het best snel, en ze betalen lekker snel uit als je een betaling heb aangevraagd, top!!

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    Iets te weinig betaalde emails

    Door Petronella op 25 oktober 2018 Reageer
  • Ben ruim 5 jaar lid en ontdek steeds meer mogelijkheden om clix te sparen en dan gaat het best snel. Vandaag mn 4e inwissel transactie ontvangen en dat is een leuk bedrag!! Hoe langer je door spaart hoe hoger de waarde van je clix wordt. Bijvoorbeeld 1000 clix is €10 maar 5000 clix is €70 en 10000 clix €150........ leuk toch?

    Sterke punten
    veel mogelijkheden om te sparen, goede en snelle (re)actie van klantenservice

    Zwakke punten
    soms langere tijd voordat clix toegewezen worden

    Door Peter op 25 oktober 2018 Reageer
  • Een verzekering afgesloten via euroclix en zou daarvoor extra clix krijgen,maar niets van dat!! Het systeem zou niet goed hebben gefunctioneerd bij euroclix dus moet ik maar de polis opsturen die hun nodig hebben voor de derde partij!? Na contact met de verzekering gaven die aan dat Euroclix contact kon opnemen met hun contactpersoon ,maar niets van dat..ook na vele email doorsturen met bewijs krijg ik geen clix als ik de polis niet opstuur die hun nodig hebben voor de derde partij.Als het alleen aan het systeem had gelegen heb ik genoeg bewezen dat de verzekering daadwerkelijk is afgesloten,maar euroclix en/of de derde partij wil gewoon papierwerk zien wat hun helemaal niets aangaat!! Ik heb de verzekering via euroclix afgesloten en behoren hun te zorgen dat ik mijn beloofde clix krijg,maar nee..er omheen draaien doen ze en zeuren om de polis! Had ik dat geweten had ik via een ander spaarsysteem de verzekering kunnen afsluiten! Ze kunnen om additionele gegevens vragen bij een claim,daarmee bedoelen ze dus het liefst de hele boekhouding.Misleiding is het en dus nooit via euroclix iets afsluiten,want ze zullen waarschijnlijk altijd om een polis ed vragen,want er is echt niks mis met hun systeem,wel met hun omgang met vaste klanten.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Misleiding en leveren niet naar afspraak.

    Door Rainha op 10 oktober 2018 Reageer (1 reactie)
  • Ik gebruik EuroClix ongeveer een jaar en ik ben zeer tevreden met deze site. Wanneer je regelmatig via EuroClix
    online winkelt of met enquêtes meedoet kan je aantal verdiende clix snel oplopen, ik heb bij elkaar al ongeveer 200 euro kunnen laten uitbetalen.

    Sterke punten
    snel clix verdienen

    Zwakke punten
    geen

    Door Renata Blank op 16 augustus 2018 Reageer (1 reactie)
  • Ik vind Euroclix een heel leuk spaarprogramma. Ieder jaar zo rond de vakantie heb ik meestal genoeg gespaard/bij elkaar geklikt dat ik 150 euro kan laten uitbetalen. Een leuk zakcentje extra op vakantie.


    Sterke punten
    Sparen kan heel snel gaan als je vaak mee mag doen aan enquêtes.

    Zwakke punten
    Ik word best vaak uitgesloten voor enquêtes wat heel jammer is als je al best veel vragen hebt beantwoord.

    Door Janet op 6 augustus 2018 Reageer (1 reactie)
  • waarom aanvaarden ze mijn rekeningnummer niet ik ben van belgie gaat dat dan niet?

    Sterke punten
    weet ik nog niet ben juist begonnen

    Zwakke punten
    weet nog niet

    Door iris popelie op 25 juli 2018 Reageer (2 reacties)
  • Ik ben al jaren erg tevreden met Euroclix. Ik heb in totaal al over de 500 euro uitbetaald gekregen. En dat de mensen zeggen over dat je leden moet werven is echt niet waar. Deze site is echt heel erg betrouwbaar en je verdient er echt lekker. En binnen een paar dagen staat je geld al op je rekening terwijl het bij sommige sites die ik heb zelfs een maand op moet wachten. Ik raad jullie gewoon deze site aan als je op een betrouwbare goede manier een extra centje wil verdienen.

    Sterke punten
    Betrouwbaar, betaald snel en goed. Ze vernieuwen ook steeds wel eens met wat nieuws zoals nu met een leuke loterij.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Nancy op 4 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Is een zeer goede partner qua marktonderzoe, dan wel advertenties.
    gespaarde punten kun je vanaf 1000 laten uitbetalen in geld. Het geld staat veelal 2 dagen na aanvraag op je bankrekening.

    Sterke punten
    Snelheid uitbetaling.

    Zwakke punten
    Je kunt niet altijd aan een onderzoek deelnemen.

    Door Leo op 17 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag werd er weer geld uitgekeerd op mijn rekening.
    Nu iets langer gespaard dus 70 Euro!

    Sterke punten
    Leuke onderzoeken waar je aan mee kunt doen en ook soms leerzaam!
    En shoppen via Euroclics levert ook clics op!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rvl op 8 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het probleem is na het keren van een grote bedrag gooien ze je gelijk op een BAN!


    Een groot gedrocht is Euroclix. Ik zal zeggen waarom dat zo is.

    Je kan niet een onbeperkt aantal mensen uitnodigen. ( fictief of niet-fictief zou er niet toe mogen doen )

    Ik ben 2x uitbetaald ( toen leek alles nog goed te gaan ) en dat staat ook netjes op mijn rekening.

    Zojuist kreeg ik de volgende mail:

    Het beveiligingssysteem van EuroClix heeft ons gewezen op 'verdachte' (mogelijk frauduleuze) activiteiten via uw account. Het blijkt dat er een aantal ongeldige leden via uw account zijn aangebracht. Deze leden zijn inmiddels geroyeerd.

    Met vriendelijke groet,

    EuroClix Ledenservice

    Dat wil dus zeggen dat ik al mijn gespaarde Euroclix-punten ( na mijn 2 uitbetalingen ) kwijt ben. Ik had er zo'n 60.000.

    60.000 euroclix = 1020,-

    niets van dat alles

    Ik ben van plan om Euroclix voor de rechter te dagen of iig ze het zo moeilijk mogelijk te maken. Dit kan absoluut niet. Corrupt zooitje dat het is.

    Voor mensen die zich willen aanmelden bij Euroclix, niet doen.

    PS. Euroclix betaald websites om negatieve reviews te verwijderen om een hoge rating te scoren, wat dus daad werkelijkheid helemaal niet werkt.

    En elke mailtje mailtje of mailtjes die jij klikt krijgt euroclix ook voor betaald, dus jij werkt voor euroclix en hun krijgen een grote bedrag voor de reclame mailtjes. Dus dat is wat jullie allemaal niet weten!

    Sterke punten
    Je bannen als het tot een grote bedrag komt

    Zwakke punten
    Je hoort nooit van en pas na 1 week oplichters zijn het!

    Door jaline op 26 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Ik was al een paar werken lid en na uitbetaling van 150,- euro hebben ze een ban op mijn accountant gezet. En alle leden kunnen opeens niet meer inloggen.


    Ze vragen naar je ID kaart en naar je bank pas en later krijgt je pas na 1 week een e-mail. Beste mensen doe niet mee en en het klikken van mailtjes kost tijd.

    Oplichters zijn het allemaal beste mensen geef je echte adres niet op prijs en jou rekening nummer. En ze kunnen misbruik ervan maken.

    De betaling hebt ik wel gehad, maar mijn advies is begin niet aan de deze site!!!! Er zijn andere sites waar je beter kunt verdienen.

    Sterke punten
    De site lijkt aantrekkelijke.

    Zwakke punten
    Ze gooien na een uit betaling een ban wanneer het tot leden werven moet aankomen durven ze niet direct de credits op je accountant te storten. DUS WEES GEWAARSCHUWD!

    Door ano op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is een hele leuke site leuk ook geld te verdienen en snel met uitbetalen

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    geen

    Door Ria Geevers op 31 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • waaow vandaag 70 euro gestort gekregen kan ik mooi gebruiken me nicht gaat trouwen dus een mooie jurk van gekocht euroclix vind ik de beste spaarsite

    Sterke punten
    snel betrouwbaar geweldig

    Zwakke punten
    geen

    Door joke op 11 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden over EuroClix, ik had er 2000 gespaard en ik heb ze op woensdag 24 mei laten uitbetalen, op 29 mei stond het al op mijn bankrekening. Ik ben er blij mee !

    Sterke punten
    snel

    Zwakke punten
    geen

    Door Esther Brans op 30 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net een uitbetaling van 5000 kliks gehad, dus 70 euro. Vorige week vrijdag uitbetaald, dus razendsnel. Dit heb ik bij elkaar verdiend in ruim een jaar tijd, wat snel gaat als je je aankopen via Euroclix doet.

    Afgelopen jaar wel wat clix moeten claimen. Sommige helaas afgewezen. Vakantie-reizen- deze boekingen telden eerst wel mee, nu niet meer...
    Het aantal mailtjes dat je krijgt is wel erg weinig in vergelijking met enkele jaren geleden.
    Enquetes invullen tikt behoorlijk snel aan. Regelmatig online kijken of je wat kan invullen.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling, extra percentage als je het aantal clix opspaart.

    Zwakke punten
    Weinig mailtjes om te klikken.

    Door Ingrid op 8 mei 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Euroclix

Schrijf je eigen review over Euroclix