NuCash.nl is een online spaarprogramma waarbij leden na inschrijving geld kunnen verdienen via het internet. Zo ontvangen ze dagelijks e-mails met leuke aanbiedingen en advertenties waarvoor ze een vergoeding ontvangen als ze deze gelezen hebben. Verder valt er geld te verdienen met bijvoorbeeld het invullen van enquetes, het aanbrengen van nieuwe leden en door op banners te klikken. Meld je dus nu aan op voor NuCash!

Artikelen over NuCash

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft binnen kort tijd veel bekendheid [...]

NuCash Reviews

  • Doe de moeite niet. Ik heb van vele gelezen dat je toch nooit wordt uitbetaald dus ging ik bieden om toch iets aan mijn cash coins te hebben.
    En na verschillende keren te hebben geboden verscheen er plots "GEWONNEN" en onmiddellijk daarna kon je op iets anders bieden. Dus ging ik er van uit dat ik gewonnen had, maar noppes.
    Ik mailde om te horen wanneer ik bericht zou krijgen of dat het gewonnen product zou aan komen, kreeg ik als antwoord" je hebt niet altijd gewonnen als je een bod doet.
    Dachten die nu echt dat ik achterlijk was?
    Bij mij stond wel "GEWONNEN" !!!
    Ik wou terug reageren maar ik kon niets meer verzenden naar hun.
    Geen geld, geen prijs en geen cash coins. allemaal nep,
    heel die klerezooi.

    Sterke punten
    Bedriegen, geldklopperij, nep niets vanalles wat ze beloven is waar.

    Zwakke punten
    Toegeven dat het afzetters zijn.

    Door Jamers op 7 januari 2019 Reageer
  • Gelukkig zijn er ook nog eerlijke sites zoals Nucash! Toegegeven: het sparen gaat enigszins moeizaam doordat je voor een aantal mails geen vergoeding krijgt, maar als je dan zover bent dat je een uitbetaling aanvraagt wordt deze keurig netjes binnen een aantal weken op je bankrekening overgemaakt! Ook krijg je snel en netjes antwoord op mails als je iets vraagt, niks mis mee!
    Daarom: gewoon aanmelden bij deze site!

    Sterke punten
    Keurig antwoord op mails, snelle uitbetaling!

    Zwakke punten
    Jammer dat er voor bepaalde mails geen vergoeding gegeven wordt, maar dat is dan ook het enige minpuntje!

    Door H.M. Lubach op 10 september 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De spaarprogramma 's van orangebuddies waaronder nucash o.a. valt zijn op zich hele mooie programma's.
    Ik moet zeggen dat het sparen de laatste tijd wel steeds moeizamer gaat omdat de vergoedingen per mail/klik omlaag zijn gegaan, soms krijg je helemaal geen vergoeding per mail. Erg Jammer..

    De apps van orangeBuddies zijn goed en overzichtelijk, maar wanneer je de app opent verschijnt er een keuze menu waarin staat: "Geef ons 5 sterren" of "nee dank je".
    keuzemenu verschijnt regelmatig bij openen van de app, zo lang je op "nee dank je " drukt, verschijnt het de volgende keer weer...
    Het lijkt er op dat men jou dwingt om hun 5 sterren te geven, door deze actie krijgen ze van mij 0 sterren!
    Ik laat me niet dwingen! anders hadden ze van mij een hogere beoordeling gehad!

    Normaal raad ik het spaarprogramma aan, doe ik nu dus ook niet meer!

    Sterke punten
    Mooie websites
    leuke spaarprogramma

    Zwakke punten
    5 sterren afdwingen via de app
    Slechte vergoeding

    Door Kenny op 20 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • komen alleen gratis clixmails dus 0,00 ct 1/20 is 0,05 ct
    ze sturen mails met 0900 abbonnementen 06 abbonnementen.

    vergoedingen héél weinig. 0.05 ct per Ca 20 mails.
    bij commentaar of opheldering is je account weg .

    fb reageren ze nooit,
    site reageren nooit

    sterke stijging gratis mails met 3 vragen en je 06 invullen..

    wegwezen en nooit meer terugkomen.

    Sterke punten
    diefstal

    Zwakke punten
    betrouwbaarheid

    Door JH V MOURICK op 10 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Word steeds slechter, veel mail waar je geen vergoeding voor krijgt en ook de extra klikbanner is steeds vaker zonder vergoeding, jackpot heb ik nog nooit gewonnen en doe al sinds begin 2011 mee. Betalen wel snel uit maar ga mijn account toch verwijderen, hou er absoluut niet van om waardeloze mailtjes te krijgen zonder vergoeding.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    Steeds vaker mailtjes zonder vergoeding

    Door J Lousberg op 3 maart 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al 7 maal uitbetaald!

    Sterke punten
    snelle uitbetaling.

    Zwakke punten
    Niet van toepassing

    Door Rita Janssen op 9 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In totaal 30 euro+ gespaard en laten uitbetalen in bol.com bonnen.

    Gaat niet bijzonder snel, maar uitbetaling was netjes geregeld.

    Even een uitstel gehad met verrekening van een online aankoop waar je een % van de aankoop als credits trugkrijgt, maar na een emailtje naar hun support binnen 2 dagen bijgeschreven.

    Sterke punten
    Goede uitbetalingsmogelijkheden (waardebonnen als men geen cash 'kan' onvangen (bij ivm uitkering).

    Goede support.

    Zwakke punten
    t is wat langzaam sparen, maar geen enkel spaarprogramma laat je honderden euro's per maand verdienen ;)

    Door evan op 16 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik gebruik nu al een tijdje de website en het spaart lekker snel! Via familie ook al veel aankopen gedaan via de website dus ik kan lekker doorsparen zonder al te veel moeite. In de trein de mails eens langs. zit nu al bijna op de €15 haha

    Sterke punten
    -makkelijk
    -via familie geld verdienen
    -werkt redelijk snel
    -uitbetaling zoals het hoort

    Zwakke punten
    -geen

    Door stanley op 9 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik krijg van nucash betaalde mails,maar vandaag kom ik niet op deze site en ik heb 6,85 nog tegoed van ze,is niet veel maar toch.
    Ik zal het later op de dag nog eens proberen,geeft mogelijke foutmelding computer,maar met mijn verbinding is niets mis mee.
    Welke oplichters zitten achter nucash,ik bedoel niet onze overheid,hahaha
    Om 17.38 de laatste mail gehad die ik dus niet kan openen.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    bij oplichters zijn alle punten zwak

    Door Henk-J op 6 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Persoonlijk vind ik het tot nu toe een behoorlijke nette site.
    Elke dag kun je extra klikken op de site er is een jackpot maar die heb ik nog niet mogen winnen.
    Ik heb net een uitbetaling ontvangen voor de tweede keer ik ben vanaf 6 januari 2013 lid. De uitbetaling is precies op de datum dat ze aangeven.

    Ik heb nog geen ervaring met problemen op die site dus kan geen oordeel hierover geven.

    Sterke punten
    E-mails van 1 cent en ook op de site de extra bannerklik.

    Zwakke punten
    Voorlopig nog niks kunnen vinden.

    Door Bep op 9 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb nu al 25 euro bij elkaar en wil het uitbetalen als ik 30 of meer heb, nu zit ik toch te twijfelen of ik dat wel moet doen.
    Bij sommige lees ik terug dat je een brief krijgt dat je alles weer moet terug betalen, sommige zeggen dat het niet te vertrouwen is en sommige wel.

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    0.01 per bericht is weinig, duurt te lang
    Je kunt geen andere bericht openen als je een al open hebt, eerst wel.

    Door Joey op 3 januari 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ook is was tevreden..........tot voor kort...!!Had ook een uitbetaling aangevraagd,werd het afgekeurd omdat het BIC of IBAN nummer ontbraak.Heb ik het ingevuld,want ik wilde wel mijn tientje graag hebben .Tot nu toe ....NOTHING....!!!,.........en het is nu al meer dan 5 maanden geleden ,ook op mijn mails wordt niet gereageerd,jammmer jammer

    Sterke punten
    zijn er niet meer

    Zwakke punten
    was vroeger beter

    Door wieslaw op 8 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees nu een paar reviews hier en ik snap er niets van. Ik geef toe dat het een eeuwigheid duurt voordat je eindelijk 10 euro bij elkaar hebt, maar ik heb het een keer eerder gehad, de uitbetaling stond binnen een week op mijn rekening.
    Ik heb ook nog nooit moeite gehad met inloggen. Misschien zijn jullie gewoon je wachtwoord vergeten?

    Wat mij betreft een leuke site waar je, als je genoeg vrienden hebt, wel degelijk geld mee kunt verdienen, hoewel het inderdaad wel lang duurt, helaas.

    Sterke punten
    Veel opties om geld te verdienen
    Elke dag een paar mailtjes
    Uitbetaling gaat goed

    Zwakke punten
    Ik heb mijn naam nog nooit gezien bij de Jackpot
    Het duurt lang voordat je 10 euro hebt opgespaard

    Door D. Bos op 1 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik doe al jaren mee met die jackpot, maar nog nooit gewonnen, rara! Je klikt je verder een ongeluk, maar voor je een paar centen hebt! En jij maar je stroom verbruiken om de beheerders rijk te maken!

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Het duurt een eeuwigheid voor je een paar centen hebt!

    Door Loulou op 1 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds ik om een uitbetaling heb gevraagd wordt er niet meer gereageerd op tickets. De uitbetaling is al een maand onderweg maar nog steeds niet bijgeschreven. Vragen van mij worden al weken niet beantwoord!

    Nu cash= trash!!!

    Gewoon dieven!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters!

    Door haarman op 22 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik herken het verhaal van mijn voorgangers niet. Op tickets wordt binnen 48 uur gereageerd. Uitbetaling is snel. Het duurt mij alleen wat te lang voordat je 10 euro bij elkaar hebt gespaard.

    Door Rona op 3 december 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was jaren te vreeden met nucach maar 2 weken terug kon ik niet meer
    Inloggen herhaaldelijk gemeld maar ik kreeg geen reactie terwijl ze op mijn
    Oproep zegen dat ze binnen 48 uur zal reageren maar nu na 96 uur nog niets
    Van ze heb vernomen wel ben ik van de lijst geschrapt ik hoop alleen dat
    Ik wel mijn centen krijg anders moet ik het wel aan kassa door geven
    Daar ik ook al jaren lang lid van ben wand nucach moet mijn wel uitbetalen
    Ik heb al die tijd wel de mails gelezen of is het belijd zo dat als je wat
    Te goed heb ze dan iets doen dat je de mails niet meer open kan krijgen
    Zo dat je niet meer aan je geld kan komen dat riekt nar oplichting naar
    Mijn idee

    J.E.MEIVOGEL

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    TEVEEL OM OPTENOEMEN

    Door Meivogel op 30 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Was hele tijd tevreden lid van NuCash.nl totdat ik begin vorige week opeens niet meer kon inloggen. Bij navraag kreeg ik na paar dagen antwoord dat ik meerdere accounts zou hebben, wat niet is toegestaan. Klopt dus niet, mijn pc word wel eens door mijn vriendinnen gebruikt om hun account bij nuCach.nl te bekijken en mails te lezen, maar zij hebben dus hun emailadres en eigen gegevens. Tot mijn verbazing kreeg ik vandaag ook nog 4 aparte verstuurde brieven met allen hetzelfde : schikkingsvoorstel onterecht uitbetaling met 4 verschillende data en het dreigement verdere stappen te ondernemen. Dit is toch te belachelijk voor woorden zeg! Dacht dat dit een van de weinige betrouwbare betaalsites was, die ook daadwerkelijk naar tevredenheid en op tijd uitbetaalde. Schijn bedriegt, nu proberen ze dmv intimidatie de 4 x 10 euro door mij eerlijk verdient geld op te eisen. Een hélé vreemde zaak, dus ik wil een ieder waarschuwen die zich wilt inschrijven bij deze site, niet doen!, brengt alleen ellende met zich mee, dat blijkt nu wel.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    blijkt nu wel dat ze onbetrouwbaar zijn, nu ze mijn eerlijk zuurverdiende centen tenonrecht opeisen en dreigen met juridische stappen. Dus ik wil een ieder die ook in deze situatie zit verzoeken ook hun verhaal te vertellen hier, wellicht dat we deze wanpraktijken een halt kunnen toeroepen met hulp van o.a. Kassa en Consumentenbond

    Door a.hoek op 3 november 2012 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zoals ik ook al melde hadden ze eerst mi geblokkeerd om reacties te plaatsen in hun chat. nw tickets werden niet beantwoord, en later hebben ze mijn verdiende tot dan opgebouwde saldo van € 5,00 op mijn rekening gestort.
    Zonder ook maar één of andere uitleg, de eigenaars van dit spaarprogramma zijn in mijn ogen gewoon asociaal.

    Door Ko Smitss op 30 oktober 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kwam een week geleden erachter dat er 10 cent van mijn account was verdwenen. Ik heb daarna gelijk contact met ze geprobeerd op te nemen, maar na 2 tickets heb ik nog steeds geen reactie? Het is nu bijjna 3 dagen verder en ze reageren nog steeds niet. De contact met Nucash is gewoon belabberd geworden. Vroeger reageerden ze altijd netjes, en nu opeens niet meer, erg vreemd. Ik vind het nog steeds een goede site vverder, maar niet reageren, en dan nog is 10 cent van mijn account te verwijderen zonder wat te zeggen, vind ik gewoon onbeschoft.

    Sterke punten
    verder goede spaarsite

    Zwakke punten
    reageren niet altijd op tickets

    Door Lautje op 30 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na div reacties op de site, en het aan maken van tickets waarin ik al een paar dagen vroeg waarom ik was geblokkeerd voor de chat, en over het feit dat de nieuw gestarte bonus mails nou niet echt lekker lopen ( zie vele klachten in de chat van andere leden) hebben de heren vandaag 26-10-2012 mij de toegang om op nucash te sparen ontnomen en mijn account geblokkeerd, zonder mij hiervan even een berichtje te sturen.
    zo goed Nucash dus om met haar leden die hun mening geven op de site.
    Ook in het verleden dat ik een mening gaf over de te betaling van belasting die je verplicht bent op te geven, waren ze al niet blij, en vertelde zelfs grove leugens en ontkende zelfs dat zij beloofd hadden hier uitgebreid op hun site op terug te komen.
    natuurlijk hebben de heren deze info van de site gehaald, maar is nog altijd terug te vinden op het sociaal media, ook ik heb deze bewijzen nog.
    Kortom leden dienen hun mond te houden, en mogen zeker hun mening niet ventileren op hun site.

    Sterke punten
    Eigenlijk niets meer, met uitzondering van de snelle uitbetaling als je na een hele lange tijd de uitbetalingsgrens heb bereikt, maar dan ben je wel een dik half jaar ouder hoor.

    Zwakke punten
    De nieuwe gestarte bonusmails, het vervallen van de betaalde kliks, en de manier/kans om de jackpot te winnen.

    Door Ko Smits op 26 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoera, ik heb mijn account weer terug. Ik had een mail gestuurd en snel een reactie terug ontvangen. Bedankt.

    Door J. Stienstra op 21 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kon vanmorgen zomaar ineens niet meer op mijn account komen. Ik heb wel direct een mail gestuurd en nu maar afwachten.

    Sterke punten
    Geen sterke punten

    Zwakke punten
    Vanaf mei lid en het sparen van geld gaat erg traag, bijna geen enquêtes en prijsvragen. Eenmaal meegedaan en je bent voor de rest uitgesloten.

    Door J. Stienstra op 21 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb vandaag (11.08.2012) de grens van een tientje bereikt. Doch wanneer ik de uitbetaling aanvraag wordt mij gemeld dat ik de grens nog niet heb behaald, terwijl er duidelijk bovenaan staat dat dit wel zo is.\r\nIk zou graag binnen vierentwintig uur mijn betaling kunnen doen.

    Sterke punten
    Je krijgt toch zeker elke dag een aantal centen

    Zwakke punten
    Dit heb ik bovenaan al gemeld

    Door E.L. Modder op 11 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek NuCash

Schrijf je eigen review