ContentMods

Contentmods.com is een jong en groeiend bedrijf die onder andere enkele grote toonaangevende websites onder haar beheer heeft. Daarom zijn ze constant op zoek naar goede thuiswerkers. ContentMods biedt mensen die bij ons werken een stabiele basis voor het vergaren van een inkomen vanuit thuis. Er zijn goede trainers in dienst, die thuiswerkers zoveel als mogelijk begeleiden om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wil je makkelijk geld verdienen van huis uit met veel thuiswerk en de beste bijverdiensten. Meld je vandaag nog aan bij Contentmods.com Op zoek naar thuiswerk? Heb je een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze betrouwbare bijbaan als chat operator misschien wel iets voor jou!

Doelgroep

ContentMods is bestemd voor een ieder, die op zoek is naar een extra baan, een extra verdienste, en vooral een baan waar zij van huis uit kunnen werken. Deze site maakt het mogelijk om van huisuit, in je eigen tijd en vanuit je eigen vertrouwde locatie berichten te beantwoorden van klanten.


Wat kun je verwachten?

Alle personeelsleden bij ContentMods krijgen een persoonlijke coach. Hiervoor dien je te beschikken over Skype en e- mail mogelijkheden om het contact te onderhouden met de coach. Boek je vorderingen, dan kun je inloggen waar en wanneer je wilt. Je hoeft geen rooster op te geven. Jij bepaalt kortom je eigen rooster. Je moet minimaal 250 berichten per week verwerken. Per verwerkt bericht ontvang je tussen de 10 en 17 ct. Je moet je blijven houden aan de kwaliteitseisen en de gegeven instructies. Alle medewerkers worden wekelijks per factuur uitbetaald. ContentMods zorgt er altijd voor, dat er voldoende berichten te verwerken zijn. Jij moet ervoor zorgen, dat je creatief bent bij het beantwoorden van de berichten, dat de klanten blijven terug komen.


Solliciteren?

Solliciteren kan door op de sollicitatie button van de site te klikken. Er komt dan een sollicitatieformulier tevoorschijn waar je je naam, e- mail adres, land, taal, Skype, Telefoonnummer, Paypal account, Geboortedatum, Werkervaring en beschikbaarheid kan doorgeven. Vervolgens worden sollicitaties geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. Alle sollicitaties worden zoveel als mogelijk binnen 48 uur behandeld. Sollicitanten hoeven geen inschrijvingskosten te betalen.


Contact gegevens

Geinteresseerd in een betrekking bij ContentMods? Heb je vragen en of opmerkingen? Neem dan contact op door een e- mail te sturen naar [email protected]


ContentMods Reviews

Bezoek ContentMods

Schrijf een review