ContentMods

Contentmods.com is een jong en groeiend bedrijf die onder andere enkele grote toonaangevende websites onder haar beheer heeft. Daarom zijn ze constant op zoek naar goede thuiswerkers. ContentMods biedt mensen die bij ons werken een stabiele basis voor het vergaren van een inkomen vanuit thuis. Er zijn goede trainers in dienst, die thuiswerkers zoveel als mogelijk begeleiden om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wil je makkelijk geld verdienen van huis uit met veel thuiswerk en de beste bijverdiensten. Meld je vandaag nog aan bij Contentmods.com Op zoek naar thuiswerk? Heb je een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze betrouwbare bijbaan als chat operator misschien wel iets voor jou!

Doelgroep

ContentMods is bestemd voor een ieder, die op zoek is naar een extra baan, een extra verdienste, en vooral een baan waar zij van huis uit kunnen werken. Deze site maakt het mogelijk om van huisuit, in je eigen tijd en vanuit je eigen vertrouwde locatie berichten te beantwoorden van klanten.


Wat kun je verwachten?

Alle personeelsleden bij ContentMods krijgen een persoonlijke coach. Hiervoor dien je te beschikken over Skype en e- mail mogelijkheden om het contact te onderhouden met de coach. Boek je vorderingen, dan kun je inloggen waar en wanneer je wilt. Je hoeft geen rooster op te geven. Jij bepaalt kortom je eigen rooster. Je moet minimaal 250 berichten per week verwerken. Per verwerkt bericht ontvang je tussen de 10 en 17 ct. Je moet je blijven houden aan de kwaliteitseisen en de gegeven instructies. Alle medewerkers worden wekelijks per factuur uitbetaald. ContentMods zorgt er altijd voor, dat er voldoende berichten te verwerken zijn. Jij moet ervoor zorgen, dat je creatief bent bij het beantwoorden van de berichten, dat de klanten blijven terug komen.


Solliciteren?

Solliciteren kan door op de sollicitatie button van de site te klikken. Er komt dan een sollicitatieformulier tevoorschijn waar je je naam, e- mail adres, land, taal, Skype, Telefoonnummer, Paypal account, Geboortedatum, Werkervaring en beschikbaarheid kan doorgeven. Vervolgens worden sollicitaties geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. Alle sollicitaties worden zoveel als mogelijk binnen 48 uur behandeld. Sollicitanten hoeven geen inschrijvingskosten te betalen.


Contact gegevens

Geinteresseerd in een betrekking bij ContentMods? Heb je vragen en of opmerkingen? Neem dan contact op door een e- mail te sturen naar [email protected]


ContentMods Reviews

  Top bedrijf

  Ik kan vertellen dat dit dan ook echt wel een top bedrijf is. Je wordt altijd op tijd uitbetaald en het is een bedrijf eens dat je in dit bedrijf werkt ben zoals een familie een echte band; Ik heb meerdere kansen in dit bedrijf ook gehad. Ik kan ook vertellen dat wat coachen betreft dat het de top is. Ze evolueren van dag tot dag beter en beter. Het is ook het enigste bedrijf waar je ook het meeste verdient. Natuurlijk heb je vrij rooster je mag werken wanneer je wilt. Maar niet vergeten als je aan de coacg zegt van bv die dag ben ik er van 8 tot 12 dan moet je er natuurlijk wel zijn is logisch. Je kan niet beter dromen dan dit bedrijf. Wat coach betreft is ook een mens en kan ons zeker begrijpen. Ik heb al zeker op andere chats dan ook gewerkt dat je kan je niet vergelijke met dit bedrijf dat is zeker. Maar natuurlijk wanneer je geld wilt verdienen moet je goed en hard werken. Ik hoop nog vele jaren met dit top bedrijf te mogen verdergaan. Ik werk al meer dan 2 jaar voor hun.

  Sterke punten
  Coaching super vrije uurrooster altijd aanwezig wanneer nodig.. De coach wilt je altijd naar de top brengen.

  Zwakke punten
  geen

  Fantastisch bedrijf

  Contentmods is een eerlijk bedrijf wat duidelijkheid geeft vanaf het begin. Niet doelloze berichten wegschrijven maar betaald worden naar hoe je je werk doet. Het concept is heel simpel voor elk bericht wat terug komt krijg je betaald. Doe je je werk dus goed krijg je veel berichtjes terug en word je goed hetaald. Betaling vind netjes 1x in de week op maandag uit. Eef is een man met hart voor zijn werk Training is duidelijk en eerlijk . Ook vraagt hij regelmatig hoe het gaat. Je kan doorgroeien naar je competenties. Goede verdiensten en toffe staffels. Ik zou willen dat ik dit bedrijf jaren geleden gevonden had.

  Sterke punten
  - eef - staffels - manier van communicatie - wijze van uitbetaling berichten -eerlijkheid

  In Ordnung

  Man kann hier sehr schnell, sehr viel Geld verdienen unter der Voraussetzung, dass man viele Nachrichten schreibt. Auf jede Antwort gibt es ab 13Cent aufwärts, für jede geschriebene Nachricht 3 Cent. Das läppert und rechnet sich. Ich habe anfangs bis zu 170€ pro Woche gemacht, bei täglich 2-3h Arbeit. Es gibt einige Regeln an die man sich halten sollte. Bei zu vielen Fehlern werden einem die VIP Kunden gestrichen und man bekommt kaum Nachrichten zum beantworten, sprich Geld verdienen ist dann kaum möglich. Desweiteren werden einem pro Fehler irgendwann 25cent abgezogen. Also unbedingt ganz regelkonform arbeiten. Es gibt Mindestanforderungen an die man sich halten sollte. Schafft man diese nicht, muss man nur bescheid geben. Dann passt das. Auszahlungen erfolgen wöchentlich am Montag, aber erst bei einer Grenze von 50€. Ansonsten Erst dann wenn diese Summe erreicht wurde. Im großen und ganzen eine tolle Firma. Doch je mehr Fehler man macht, desto weniger verdient man, desto weniger Spaß macht die Arbeit und desto weniger nett wird man behandelt und umso weniger beachtet. Fehler werden immer mal passieren, doch das ist irgendwann unverzeihlich.

  Je suis content d'avoir s'inscrire sur ce site contentmods

  Je saurai un opérateur travailleur sur le site et éviter les erreurs et respecter les vocabulaires .

  Zwakke punten
  6

  Stop met afkraken!

  Ik heb gesolliciteerd, kreeg 1 dag later een vriendelijke mail. Je bent aangenomen! 2 dagen later gelijk een groepscall met top coach Eef en starten maar. Altijd berichten om te beantwoorden. Ze vragen of je even ergens mee wilt helpen als het druk is. Eef staat altijd paraat om je vragen te beantwoorden of om zo nu en dan gewoon te chatten. Het is een toffe vent. Alle negativiteit is zo onterecht! Ik snap niet hoe ze het durven te zeggen, echt niet. Maar dat zegt meer over henzelf dan over contentmods. Ik ben er net begonnen en voel me gelijk thuis. Even erin komen natuurlijk, maar dat heb je met elke nieuwe baan. Niet luisteren naar dat negatieve gelul mensen! En Eef je bent een top coach, een gezellige vent met humor.

  Top!

  Ik heb hier nu een tijdje gewerkt, echter niet heel lang vermits omstandigheden er voor zorgden dat ik het thuiswerken dien op te geven. De betalingen zijn tip top in orde, steeds op tijd ontvangen (ook al woon ik in het buitenland). Ik zie hier de mensen coach Eef door het slijk halen, mijn eerste impressie was ook niet top maar zoals iedereen heeft hij ook zijn drukke momenten en achteraf gebleken lijkt het een van de leukste coaches te zijn die je kan hebben, als je hem op het juiste moment benadert natuurlijk :D. Hij staat er ook voor open om even gebeld te worden via skype indien je met vragen zit. Hij geeft jou bijkomende tips met de nodige dosis humor om het leuk te houden.

  Sterke punten
  - zo goed als altijd iets te doen - betaling is op tijd - het niveau van de mannen waarmee je chat is aanzienlijk hoger dan bij de meeste andere sites (viel me eigenlijk nu enorm hard op)

  Perfect

  De reviews die hier geschreven worden kan ik me wel in vinden. Ideaal werkzaamheden om thuis te doen. Als je bepaalde vragen hebt staan de coaches voor je klaar en alles verloopt vrijwel altijd soepel. Ik doe dit nu ongeveer 4 maanden en heb het erg naar mijn zin. De omgeving waarin je werkt, werkt naar behoren en is gewoon fijn om mee te werken. Ook is het fijn om te weten dat je elke week op tijd je betaling ontvangt, dit vind plaats op de Maandagen. Ik kan dus eigenlijk niet anders dan een echte aanbeveling plaatsen. Als het aan mij ligt gaan er nog heel wat maanden, zo niet jaren volgen hier! Groet Alexander

  Sterke punten
  Vrijwel alles.

  Zwakke punten
  Tot op heden nog geen zwakke punten kunnen ontdekken.

  Slechte ervaring

  Goedenavond, Ik heb inmiddels 4 jaar gewerkt voor deze site. Toen werd Alex ontslagen en plotseling kwam Lynn weer opdagen en dan had je ook een Shanna als Coach. Nu heb je een Eef jonge meid geloof ik. Mensen het was met de tijd van Alex wel lekker werken, maar nu? Ik zou niemand aanraadden om voor deze site te werken met deze Coachen. Je word om de halve klap op skype lastige gevallen tijdens het werken. Het is super irritant. Mensen die goede reviews schrijven zullen waarschijnlijk mensen zijn die van de site zelf zijn.

  Sterke punten
  Betalen wel goed uit!

  Zwakke punten
  Geen rust op skype!

  Contentmods - Prima in alles!

  Ik werk nu 3 jaar voor deze mensen en het zijn geweldige werkgevers die met hart en ziel alles er aan doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. De coaches zijn perfect en als je vragen hebt of andere dingen ze staan dag en nacht voor je klaar! Natuurlijk heb je op iedere werkplek rotte appels en die worden er dan ook gelijk uit gehaald, na een aantal waarschuwingen. Dit heb je bij iedere werkgever! En als zij dan hun beklag doen via een site als deze is dan weer erg jammer. Ik wil deze coaches Eef en Lynn daarom ook een hele dikke pluim geven voor wat ze doen want alles loopt al lange tijd perfect en dat is niet in al die 3 jaar zo geweest! Het is de motivatie die je er zelf insteekt dan pas kun je zeggen ik heb mijn best gedaan!

  Sterke punten
  Altijd werk Snel en makkelijk verdiend Goede verdiensten Leuke coaches die dag en nacht voor je klaar staan Altijd op tijd betalingen binnen

  Zwakke punten
  Niet voor deze site of coaches! Wel voor diegene die er een zootje van maken en hun collega's met de rotzooi opzadelen.

  Prima site!

  Jeetje wat een gefrustreerde mensen zitten er op deze site! Ik werk al jaren voor hun en kan jullie vertellen dat dit waarschijnlijk mensen zijn die zelf de pet er naar gegooid hebben. Je wordt niet zomaar ontslagen, je krijgt niet zomaar een boete. Als je kwaliteit levert is er niks aan de hand. Dus misschien zegt dit wel wat over de andere? En om dan zo te gaan schelden? Durven jullie de coaches niet zelf aan te spreken? Best zielig. Ik raad Contentmods zeker wel aan want de coaches helpen je waar het nodig is. Mensen die hier met K en hoer lopen te roepen zijn gewoon gefrustreerd. Pas maar op dat je straks niet bij andere banen dit doet, dat kost je ook ontslag! Best zielig!

  Sterke punten
  * Betalen altijd op tijd uit * Genoeg werk * Super coaches!

  Zwakke punten
  * Zielige mensen die hier een review schrijven omdat ze ontslag hebben gekregen. (Je krijgt niet zomaar ontslag)

  Het is het niet meer waard

  Toen contentmods nog chatoperator was, was het fijn werken. Je zat in een fijn team, goede coaches die ook daadwerkelijk wisten hoe ze moesten coachen en er waren volop berichten. Toen is chatoperator van naam veranderd (vanwege niet nader te noemen problemen), en daarbij is alles veranderd. Goede operators en goede coaches gingen weg, want daar was Lynn. Ooit was ze zelf een tikker (met ontzettend veel fouten!) maar ze heeft zich omhoog weten te wippen bij de grote baas. Van echt coachen heeft ze echter nog nooit gehoord, en ze maakt er nu alleen nog maar meer een zooitje van. Er is qua berichten een ontzettende leegloop, ook al claimen ze van niet. Je verdiend ook bijna niet meer. Gestopten en mainstream is heel erg gedaald in de betaling, en ook medium verdiend ineens veel minder. Nu is er sinds een x aantal weken nog een coach, Eef, en die heeft nog nooit geleerd wat vriendelijkheid is. Je word afgesnauwd, gewoon op inactief gezet, en als je dan verhaal gaat halen, ben je niet meer welkom! Dus mocht je ooit voor chatoperator hebben gewerkt, dit is hetzelfde bedrijf. Wil je wat verdienen, dan zou ik je deze site echt niet meer aanraden, want het is het gewoon niet meer waard. Je moet echt heel erg veel moeite doen, om die 250 berichten te halen.

  Sterke punten
  Helemaal niks meer

  Zwakke punten
  Zie mijn review

Bezoek ContentMods

Schrijf je eigen review