Contentmods.com is een jong en groeiend bedrijf die onder andere enkele grote toonaangevende websites onder haar beheer heeft. Daarom zijn ze constant op zoek naar goede thuiswerkers. ContentMods biedt mensen die bij ons werken een stabiele basis voor het vergaren van een inkomen vanuit thuis. Er zijn goede trainers in dienst, die thuiswerkers zoveel als mogelijk begeleiden om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wil je makkelijk geld verdienen van huis uit met veel thuiswerk en de beste bijverdiensten. Meld je vandaag nog aan bij Contentmods.com Op zoek naar thuiswerk? Heb je een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze betrouwbare bijbaan als chat operator misschien wel iets voor jou!

Doelgroep

ContentMods is bestemd voor een ieder, die op zoek is naar een extra baan, een extra verdienste, en vooral een baan waar zij van huis uit kunnen werken. Deze site maakt het mogelijk om van huisuit, in je eigen tijd en vanuit je eigen vertrouwde locatie berichten te beantwoorden van klanten.


Wat kun je verwachten?

Alle personeelsleden bij ContentMods krijgen een persoonlijke coach. Hiervoor dien je te beschikken over Skype en e- mail mogelijkheden om het contact te onderhouden met de coach. Boek je vorderingen, dan kun je inloggen waar en wanneer je wilt. Je hoeft geen rooster op te geven. Jij bepaalt kortom je eigen rooster. Je moet minimaal 250 berichten per week verwerken. Per verwerkt bericht ontvang je tussen de 10 en 17 ct. Je moet je blijven houden aan de kwaliteitseisen en de gegeven instructies. Alle medewerkers worden wekelijks per factuur uitbetaald. ContentMods zorgt er altijd voor, dat er voldoende berichten te verwerken zijn. Jij moet ervoor zorgen, dat je creatief bent bij het beantwoorden van de berichten, dat de klanten blijven terug komen.


Solliciteren?

Solliciteren kan door op de sollicitatie button van de site te klikken. Er komt dan een sollicitatieformulier tevoorschijn waar je je naam, e- mail adres, land, taal, Skype, Telefoonnummer, Paypal account, Geboortedatum, Werkervaring en beschikbaarheid kan doorgeven. Vervolgens worden sollicitaties geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. Alle sollicitaties worden zoveel als mogelijk binnen 48 uur behandeld. Sollicitanten hoeven geen inschrijvingskosten te betalen.


Contact gegevens

Geinteresseerd in een betrekking bij ContentMods? Heb je vragen en of opmerkingen? Neem dan contact op door een e- mail te sturen naar [email protected]


ContentMods Reviews

 • Blaffende aso's heb je mee te maken. hier. Andere partijen zijn veel aangenamer en professioneler.

  Sterke punten
  1 van de beste tokkies in deze branche

  Zwakke punten
  Geen communicatievaardigheden.

  Door Joan op 21 september 2019 Reageer
 • Ze reageren nergens op
  Je solliciteerd-》 geen reactie
  Je mailt n.a.v sollicitatie-》 geen reactie
  Je zoekt contact via website-》 geen reactie

  Zoek t dan lekker uit ofzo

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Reageren nergens op

  Door Ik ben ik op 5 september 2019 Reageer
 • Verschillende mails gestuurd en geen antwoord!
  Sollicitatie gedaan, 4 dagen verder en geen bericht met het is goed of niet goed.!!!

  Sterke punten
  ....

  Zwakke punten
  ....

  Door Pipo op 28 augustus 2019 Reageer
 • De reviews die hier geschreven worden kan ik me wel in vinden. Ideaal werkzaamheden om thuis te doen. Als je bepaalde vragen hebt staan de coaches voor je klaar en alles verloopt vrijwel altijd soepel.

  Ik doe dit nu ongeveer 4 maanden en heb het erg naar mijn zin. De omgeving waarin je werkt, werkt naar behoren en is gewoon fijn om mee te werken. Ook is het fijn om te weten dat je elke week op tijd je betaling ontvangt, dit vind plaats op de Maandagen.

  Ik kan dus eigenlijk niet anders dan een echte aanbeveling plaatsen. Als het aan mij ligt gaan er nog heel wat maanden, zo niet jaren volgen hier!

  Groet
  Alexander

  Sterke punten
  Vrijwel alles.

  Zwakke punten
  Tot op heden nog geen zwakke punten kunnen ontdekken.

  Door Alexander op 1 april 2019 Reageer
 • Goedenavond,
  Ik heb inmiddels 4 jaar gewerkt voor deze site. Toen werd Alex ontslagen en plotseling kwam Lynn weer opdagen en dan had je ook een Shanna als Coach. Nu heb je een Eef jonge meid geloof ik. Mensen het was met de tijd van Alex wel lekker werken, maar nu? Ik zou niemand aanraadden om voor deze site te werken met deze Coachen. Je word om de halve klap op skype lastige gevallen tijdens het werken. Het is super irritant. Mensen die goede reviews schrijven zullen waarschijnlijk mensen zijn die van de site zelf zijn.

  Sterke punten
  Betalen wel goed uit!

  Zwakke punten
  Geen rust op skype!

  Door Lies op 12 maart 2019 Reageer (2 reacties)
 • Ik werk nu 3 jaar voor deze mensen en het zijn geweldige werkgevers die met hart en ziel alles er aan doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. De coaches zijn perfect en als je vragen hebt of andere dingen ze staan dag en nacht voor je klaar! Natuurlijk heb je op iedere werkplek rotte appels en die worden er dan ook gelijk uit gehaald, na een aantal waarschuwingen. Dit heb je bij iedere werkgever! En als zij dan hun beklag doen via een site als deze is dan weer erg jammer.
  Ik wil deze coaches Eef en Lynn daarom ook een hele dikke pluim geven voor wat ze doen want alles loopt al lange tijd perfect en dat is niet in al die 3 jaar zo geweest!
  Het is de motivatie die je er zelf insteekt dan pas kun je zeggen ik heb mijn best gedaan!

  Sterke punten
  Altijd werk
  Snel en makkelijk verdiend
  Goede verdiensten
  Leuke coaches die dag en nacht voor je klaar staan
  Altijd op tijd betalingen binnen

  Zwakke punten
  Niet voor deze site of coaches! Wel voor diegene die er een zootje van maken en hun collega's met de rotzooi opzadelen.

  Door peter op 11 maart 2019 Reageer (4 reacties)
 • Jeetje wat een gefrustreerde mensen zitten er op deze site! Ik werk al jaren voor hun en kan jullie vertellen dat dit waarschijnlijk mensen zijn die zelf de pet er naar gegooid hebben. Je wordt niet zomaar ontslagen, je krijgt niet zomaar een boete. Als je kwaliteit levert is er niks aan de hand. Dus misschien zegt dit wel wat over de andere? En om dan zo te gaan schelden? Durven jullie de coaches niet zelf aan te spreken? Best zielig. Ik raad Contentmods zeker wel aan want de coaches helpen je waar het nodig is. Mensen die hier met K en hoer lopen te roepen zijn gewoon gefrustreerd. Pas maar op dat je straks niet bij andere banen dit doet, dat kost je ook ontslag! Best zielig!

  Sterke punten
  * Betalen altijd op tijd uit
  * Genoeg werk
  * Super coaches!

  Zwakke punten
  * Zielige mensen die hier een review schrijven omdat ze ontslag hebben gekregen. (Je krijgt niet zomaar ontslag)

  Door Iemand op 11 maart 2019 Reageer (6 reacties)
 • Toen contentmods nog chatoperator was, was het fijn werken. Je zat in een fijn team, goede coaches die ook daadwerkelijk wisten hoe ze moesten coachen en er waren volop berichten.

  Toen is chatoperator van naam veranderd (vanwege niet nader te noemen problemen), en daarbij is alles veranderd. Goede operators en goede coaches gingen weg, want daar was Lynn. Ooit was ze zelf een tikker (met ontzettend veel fouten!) maar ze heeft zich omhoog weten te wippen bij de grote baas. Van echt coachen heeft ze echter nog nooit gehoord, en ze maakt er nu alleen nog maar meer een zooitje van.

  Er is qua berichten een ontzettende leegloop, ook al claimen ze van niet. Je verdiend ook bijna niet meer. Gestopten en mainstream is heel erg gedaald in de betaling, en ook medium verdiend ineens veel minder.

  Nu is er sinds een x aantal weken nog een coach, Eef, en die heeft nog nooit geleerd wat vriendelijkheid is. Je word afgesnauwd, gewoon op inactief gezet, en als je dan verhaal gaat halen, ben je niet meer welkom!

  Dus mocht je ooit voor chatoperator hebben gewerkt, dit is hetzelfde bedrijf. Wil je wat verdienen, dan zou ik je deze site echt niet meer aanraden, want het is het gewoon niet meer waard. Je moet echt heel erg veel moeite doen, om die 250 berichten te halen.

  Sterke punten
  Helemaal niks meer

  Zwakke punten
  Zie mijn review

  Door Anoniempje op 29 januari 2019 Reageer (11 reacties)

Bezoek ContentMods

Schrijf je eigen review over ContentMods