GeldRace - 14 Reviews

Last updated: 11 april 2018
GeldRace Logo

18.2% aanbevolen, 14 Reviews

 1. GeldRace
 2. Inschrijven
 3. Referrals
 4. Nieuwe leden aanbrengen
 5. Uitbetaling
 6. Geld verdienen met online aankopen
 7. Geldracer van de maand
 8. GeldRace Reviews
 9. Schrijf ook een review over GeldRace

Niet tevreden over GeldRace? Probeer dan eens Euroclix.

GeldRace

Geldrace behoort tot een van de oudste en meest betrouwbare internet spaarprogramma's van Nederland, die warm aan te bevelen is. Geinteresseerden die zich op deze site aanmelden krijgen direct na de eerste aanmelding een welkomstbonus van 1,25 euro. Gebruikers krijgen dagelijks meerdere cashmails van deze site. Dit is daarom ook een van de beste manieren om online geld te sparen en te verdienen. Het enige wat gebruikers moeten doen, is het lezen van de e- mails welke opgestuurd worden naar hen. De waarde van elke mail is ongeveer 0.5 euro cent. Ook de banners op de site hebben een waarde van 0,5 euro cent. Deze banners verschijnen meerdere malen en in grote aantallen. Gebruikers kunnen kortom makkelijk en snel geld verdienen op deze site door het lezen van betaalde e- mails, door te klikken op betaalde banners, referrals aanbrengen, het spelen van puzzels en diverse online spelletjes. Daarnaast kan men ook cashback ontvangen voor het online shoppen, een vergoeding krijgen voor diverse onderzoeken en of aanmeldingen waar men aan mee doet en prijzen winnen in een Geldrace loterij. Gebruikers kunnen ook geld verdienen door vrienden te introduceren op deze site. Geldbedragen worden van 12,50 euro via de Bank uitbetaald.

Alleen personen die woonachtig zijn in Nederland of Belgie kunnen deelnemen aan dit spaarprogramma. Gebruikers die een bepaalde saldo hebben opgebouwd, kunnen dit saldo niet aan een andere lid geven. Daarnaast mag elke lid alleen in het bezit zijn van een (1) account.

GeldRace Details

Hits: 1242

URL: http://www.geldrace.nl/

Categorieën: Spaarprogramma's

Reviews: 14

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op GeldRace.nl. Ht aanmelden is eenvoudig en snel. Op de homepage van website ziet men direct een inschrijfformulier. Hier kan men een e- mail adres, wachtwoord naar keuze, voornaam, geslacht en geboortedatum invullen. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men direct aan de slag met het online spaarprogramma van GeldRace.nl. Elke nieuwe gebruiker krijgt ook een welkomstbonus van 1,25 euro.

Referrals

Gebruikers hebben de mogelijkheid om andere personen te interesseren om zich in te schrijven op deze site. Men kan bijvoorbeeld familie, vrienden en of kennissen aanbrengen als nieuwe lid. Voor elke nieuwe referral ontvangt de gebruiker 1 euro op zijn of haar account. Dit bedrag wordt slechts een keer per internetverbinding (ip adres/ huisadres) uitbetaald.

Nieuwe leden aanbrengen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om nieuwe leden op drie manieren aan te brengen. Als eerst kan men een unieke eigen link gebruiken. Bij de referrals gedeelte op het account, heeft elke gebruiker een persoonlijke link. Als de vrienden van zo een gebruiker op die link klikken en zich aanmelden, dan ontvangt de gebruiker 1,25 euro. Deze link kan gemaild worden naar familie, vrienden en of kennissen. Als tweede optie hebben gebruikers de mogelijkheid om bij de referrals gedeelte een e- mail te versturen naar vrienden. De mail is reeds opgesteld. De gebruiker moet alleen het e- mail adres van een vriend of familie lid invullen en de e- mail versturen. Gebruikers kunnen ook een e-card versturen. Men kan een leuke e- card kiezen, een uitnodigende tekst plaatsen en de kaart sturen naar de personen, die ze wensen aan te brengen als nieuwe lid.

Uitbetaling

Gebruikers die minimaal 1.250 punten oftewel 12,50 euro hebben gespaard kunnen een uitbetaling van het gespaarde bedrag aanvragen. Dit kan men als eerst doen door in te loggen op het GeldRace account. Na ingelogd te hebben kan men op het menu klikken op "uitbetaling". Gebruikers kunnen ervoor kiezen om het geld te laten uitbetalen op een bankrekening of het geld te doneren aan een goede doel.

Geld verdienen met online aankopen

Door te klikken op de mailings of de banners van GeldRace, kunnen gebruikers punten verdienen bij het verrichten van online aankopen. Door te klikken op de mailings en of banners van adverteerders wordt er een link gelegd met de GeldRace account van de gebruiker. Hierdoor kan de site, na goedkeuring van de adverteerder, punten toekennen aan de gebruiker. De punten worden dan bijgeschreven op het account van de gebruiker.

Geldracer van de maand

GeldRace gebruikers kunnen bij het Kippenhok, welke te zien is op de site, meedoen aan de Geldracer van de maand verkiezingen. Het enige wat men moet doen, is ervoor zorgen dat men genoeg stemmen krijgt van andere gebruikers. Aan het eind van de maand wordt dan gekeken welke Geldracer de meeste stemmen heeft weten te vergaren. De gebruiker met de meeste stemmen (mits het minimum van 100 stemmen is bereikt) ontvangt een geldprijs ter waarde van 25 euro.


Online shoppen met korting

GeldRace reviews (14):

GeldRace - geldrace geen problemen

0

Review:
Op dit form zie ik allemaal negatieve ervaringen met geldrace. Ik ben al enige jaren lid en heb nog nooit met dit soort problemen te maken gehad. Altijd netjes uitbetaald. Heb eens gekeken maar ik kan gewoon een uitbetaling aanvragen, kom niet op een aanmeldings formulier. De verdiensten zijn redelijk, maar om een bedrag van EUR 25 in een half jaar tehalen moet je bij geen enkele GPT zijn. Tenzij je heel veel besteld en cashback krijgt. Als je op de site banners klik krijg je 0,01 cent per klik. Dit is meer dan welke site ook. Er zijn ook leuke puzzels waarmee je kan verdienen.

Sterke punten:
Banner vergoeding

joop beveelt GeldRace aan bij vrienden/bekenden

GeldRace - Kan geen mails meer openen

0

Review:
Ik kan sinds 25-09 geen mailtjes meer openen en kan ook niet meer op de site komen. Voor die tijd nooit geen last gehad en doe al heel wat jaartjes mee.

GeldRace - Waardeloos

0

Review:
Een half jaar meegedaan en nu 'al' € 3,26 gespaard, terwijl ik in dezelfde periode bij anderen al op € 25,- tot € 30,- zit. Deze site is echt waardeloos en ze willen alleen maar gratis emails laten klikken en hopen dat de klanten (net als ik) na een half jaar stoppen zodat ze niks hoeven uitbetalen. MIJDEN!!!

Sterke punten:
List en bedrog, ze houden je voor de gek.

Zwakke punten:
per geklikte email krijg je € 0,05 (jazeker, een HALVE cent) - ga naar Qassa of euroclix, maar mijd deze website als de pest.

MoonDox beveelt GeldRace NIET aan bij vrienden/bekenden

GeldRace - weer verslikt

2

Review:
Dacht dat geldrace goed was vond de site wel leuk, maar ineens kan ik niet meer inloggen ook niet via de internet browser.Kan nog wel klikken op geldrace naar de advertentie maar dat is alles.Jammer wil je weer een site vertrouwen en dan verslik je je weer.

Sterke punten:
was leuk om in te vullen zag er ook leuk uit,leek betrouwbaar en is een tijd goed gegaan

Zwakke punten:
Kan niet meer inloggen heb wel een reactie gehad of ik kon uitleggen wat ik precies gedaan had????Dan kon men het verder uitzoeken. Tja kan niet meer inloggen wat kan je hier meer over zeggen?! Onder dit review staat een groene balk met bezoek geldrace ha maar dat werkt dus niet.Ook niet via deze manier er komt gewoon te staan dat de site niet herkent wordt of niet te vinden is!

m.de jong beveelt GeldRace NIET aan bij vrienden/bekenden

GeldRace - geen geldrace meer ontvangen

0

Review:
heb al n mooi beetje gespaard waar blijft nu mijn gespaarde geld ben al enkele jaren aan het sparen en krijg op eens geen geldrace reclame meer ik zou graag willen weten hoe dat zit met vr groet corrie dicks

GeldRace - inloggen en uitbetalen

1

Review:
Als je inlogt om een uitbetaling aan te vragen, verschijnt er steeds het aanmeldingsformulier op het scherm. OOK als je eindelijk ingelogd bent krijg je het formulier te zien van invullen van je profiel. Je komt niet verder. wat is dit?

Zwakke punten:
geen contact mogelijk

GeldRace - geldrace

3

Review:
Ik heb pas een uitbetaling van ze ontvangen en dit binnen enkele dagen.
Groeten Frans

GeldRace - reactie

0

Review:
misschien een tip voor de anderen via dit mailadres kreeg ik WEL reactie

[email protected]

GeldRace - contact werkt niet iemand anders een idee om toch

0

Review:
heb div keren geprobeerd om via contact een klacht kenbaar te maken dat er geen betaalde mails meer komen maar krijg totaal geen reactie nog betaalde mails maar staat WEL 15 euro op !!! iemand een idee?

Derks1954 beveelt GeldRace NIET aan bij vrienden/bekenden

GeldRace - inloggen

1

Review:
aanvraag nieuwe inlogcode wordt niet op gereageerd.Er staat een bepaald bedrag op mijn rekening dat natuurlijk in de zakken van deze lieden verdwijnt.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
vele

joop zuidw beveelt GeldRace NIET aan bij vrienden/bekenden

Online shoppen met korting

Schrijf ook een review over GeldRace

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou GeldRace aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou GeldRace aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek GeldRace


Home » Spaarprogramma's » GeldRace