Geldrace behoort tot een van de oudste en meest betrouwbare internet spaarprogramma's van Nederland, die warm aan te bevelen is. Geinteresseerden die zich op deze site aanmelden krijgen direct na de eerste aanmelding een welkomstbonus van 1,25 euro. Gebruikers krijgen dagelijks meerdere cashmails van deze site. Dit is daarom ook een van de beste manieren om online geld te sparen en te verdienen. Het enige wat gebruikers moeten doen, is het lezen van de e- mails welke opgestuurd worden naar hen. De waarde van elke mail is ongeveer 0.5 euro cent. Ook de banners op de site hebben een waarde van 0,5 euro cent. Deze banners verschijnen meerdere malen en in grote aantallen. Gebruikers kunnen kortom makkelijk en snel geld verdienen op deze site door het lezen van betaalde e- mails, door te klikken op betaalde banners, referrals aanbrengen, het spelen van puzzels en diverse online spelletjes. Daarnaast kan men ook cashback ontvangen voor het online shoppen, een vergoeding krijgen voor diverse onderzoeken en of aanmeldingen waar men aan mee doet en prijzen winnen in een Geldrace loterij. Gebruikers kunnen ook geld verdienen door vrienden te introduceren op deze site. Geldbedragen worden van 12,50 euro via de Bank uitbetaald. Alleen personen die woonachtig zijn in Nederland of Belgie kunnen deelnemen aan dit spaarprogramma. Gebruikers die een bepaalde saldo hebben opgebouwd, kunnen dit saldo niet aan een andere lid geven. Daarnaast mag elke lid alleen in het bezit zijn van een (1) account.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op GeldRace.nl. Ht aanmelden is eenvoudig en snel. Op de homepage van website ziet men direct een inschrijfformulier. Hier kan men een e- mail adres, wachtwoord naar keuze, voornaam, geslacht en geboortedatum invullen. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men direct aan de slag met het online spaarprogramma van GeldRace.nl. Elke nieuwe gebruiker krijgt ook een welkomstbonus van 1,25 euro.


Referrals

Gebruikers hebben de mogelijkheid om andere personen te interesseren om zich in te schrijven op deze site. Men kan bijvoorbeeld familie, vrienden en of kennissen aanbrengen als nieuwe lid. Voor elke nieuwe referral ontvangt de gebruiker 1 euro op zijn of haar account. Dit bedrag wordt slechts een keer per internetverbinding (ip adres/ huisadres) uitbetaald.


Nieuwe leden aanbrengen

Gebruikers hebben de mogelijkheid om nieuwe leden op drie manieren aan te brengen. Als eerst kan men een unieke eigen link gebruiken. Bij de referrals gedeelte op het account, heeft elke gebruiker een persoonlijke link. Als de vrienden van zo een gebruiker op die link klikken en zich aanmelden, dan ontvangt de gebruiker 1,25 euro. Deze link kan gemaild worden naar familie, vrienden en of kennissen. Als tweede optie hebben gebruikers de mogelijkheid om bij de referrals gedeelte een e- mail te versturen naar vrienden. De mail is reeds opgesteld. De gebruiker moet alleen het e- mail adres van een vriend of familie lid invullen en de e- mail versturen. Gebruikers kunnen ook een e-card versturen. Men kan een leuke e- card kiezen, een uitnodigende tekst plaatsen en de kaart sturen naar de personen, die ze wensen aan te brengen als nieuwe lid.


Uitbetaling

Gebruikers die minimaal 1.250 punten oftewel 12,50 euro hebben gespaard kunnen een uitbetaling van het gespaarde bedrag aanvragen. Dit kan men als eerst doen door in te loggen op het GeldRace account. Na ingelogd te hebben kan men op het menu klikken op "uitbetaling". Gebruikers kunnen ervoor kiezen om het geld te laten uitbetalen op een bankrekening of het geld te doneren aan een goede doel.


Geld verdienen met online aankopen

Door te klikken op de mailings of de banners van GeldRace, kunnen gebruikers punten verdienen bij het verrichten van online aankopen. Door te klikken op de mailings en of banners van adverteerders wordt er een link gelegd met de GeldRace account van de gebruiker. Hierdoor kan de site, na goedkeuring van de adverteerder, punten toekennen aan de gebruiker. De punten worden dan bijgeschreven op het account van de gebruiker.


Geldracer van de maand

GeldRace gebruikers kunnen bij het Kippenhok, welke te zien is op de site, meedoen aan de Geldracer van de maand verkiezingen. Het enige wat men moet doen, is ervoor zorgen dat men genoeg stemmen krijgt van andere gebruikers. Aan het eind van de maand wordt dan gekeken welke Geldracer de meeste stemmen heeft weten te vergaren. De gebruiker met de meeste stemmen (mits het minimum van 100 stemmen is bereikt) ontvangt een geldprijs ter waarde van 25 euro.


GeldRace Reviews

  geldrace geen problemen

  Op dit form zie ik allemaal negatieve ervaringen met geldrace. Ik ben al enige jaren lid en heb nog nooit met dit soort problemen te maken gehad. Altijd netjes uitbetaald. Heb eens gekeken maar ik kan gewoon een uitbetaling aanvragen, kom niet op een aanmeldings formulier. De verdiensten zijn redelijk, maar om een bedrag van EUR 25 in een half jaar tehalen moet je bij geen enkele GPT zijn. Tenzij je heel veel besteld en cashback krijgt. Als je op de site banners klik krijg je 0,01 cent per klik. Dit is meer dan welke site ook. Er zijn ook leuke puzzels waarmee je kan verdienen.(Y)

  Sterke punten
  Banner vergoeding

  Kan geen mails meer openen

  Ik kan sinds 25-09 geen mailtjes meer openen en kan ook niet meer op de site komen. Voor die tijd nooit geen last gehad en doe al heel wat jaartjes mee.

  Waardeloos

  Een half jaar meegedaan en nu 'al' € 3,26 gespaard, terwijl ik in dezelfde periode bij anderen al op € 25,- tot € 30,- zit. Deze site is echt waardeloos en ze willen alleen maar gratis emails laten klikken en hopen dat de klanten (net als ik) na een half jaar stoppen zodat ze niks hoeven uitbetalen. MIJDEN!!!

  Sterke punten
  List en bedrog, ze houden je voor de gek.

  Zwakke punten
  per geklikte email krijg je € 0,05 (jazeker, een HALVE cent) - ga naar Qassa of euroclix, maar mijd deze website als de pest.

  weer verslikt

  Dacht dat geldrace goed was vond de site wel leuk, maar ineens kan ik niet meer inloggen ook niet via de internet browser.Kan nog wel klikken op geldrace naar de advertentie maar dat is alles.Jammer wil je weer een site vertrouwen en dan verslik je je weer.

  Sterke punten
  was leuk om in te vullen zag er ook leuk uit,leek betrouwbaar en is een tijd goed gegaan

  Zwakke punten
  Kan niet meer inloggen heb wel een reactie gehad of ik kon uitleggen wat ik precies gedaan had????Dan kon men het verder uitzoeken. Tja kan niet meer inloggen wat kan je hier meer over zeggen?! Onder dit review staat een groene balk met bezoek geldrace ha maar dat werkt dus niet.Ook niet via deze manier er komt gewoon te staan dat de site niet herkent wordt of niet te vinden is!

  geen geldrace meer ontvangen

  heb al n mooi beetje gespaard waar blijft nu mijn gespaarde geld ben al enkele jaren aan het sparen en krijg op eens geen geldrace reclame meer ik zou graag willen weten hoe dat zit met vr groet corrie dicks

  inloggen en uitbetalen

  Als je inlogt om een uitbetaling aan te vragen, verschijnt er steeds het aanmeldingsformulier op het scherm. OOK als je eindelijk ingelogd bent krijg je het formulier te zien van invullen van je profiel. Je komt niet verder. wat is dit?

  Zwakke punten
  geen contact mogelijk

  geldrace

  Ik heb pas een uitbetaling van ze ontvangen en dit binnen enkele dagen.
  Groeten Frans

  reactie

  misschien een tip voor de anderen via dit mailadres kreeg ik WEL reactie

  [email protected]

  contact werkt niet iemand anders een idee om toch contact te maken?

  heb div keren geprobeerd om via contact een klacht kenbaar te maken dat er geen betaalde mails meer komen maar krijg totaal geen reactie nog betaalde mails maar staat WEL 15 euro op !!! iemand een idee?

  inloggen

  aanvraag nieuwe inlogcode wordt niet op gereageerd.Er staat een bepaald bedrag op mijn rekening dat natuurlijk in de zakken van deze lieden verdwijnt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  vele

  Site offline

  De site is offline ! Einde geldrace ? Hebb en ze de race verloren ?

  Geen geld van geldrace

  Ook ik heb een uitbetaling aangevraagd bij geldrace,t zou 2e week februari betaald worden maar heb nu 2e week maart nog niets ontvangen.
  Ik vrees dat je bij geldrace voor nop klikt.
  Dus ga tot nu toe deze site aan niemand aanbevelen,neem moneymilljonair binnen 3 dagen je geld.

  Sterke punten
  veel mails

  Zwakke punten
  je krijgt je verdiende geld niet

  uitbetaling

  Kan de uitbetaling niet realiseren. Moet een programma door met vragen en een foto. Dat wil ik niet! Wil de uitbetaling maar dat gaat niet lukken. Via de site van geldrace is er ook GEEN contact te maken, hoe dan ook.

  Zwakke punten
  Geen contact= Geen uitbetaling

Bezoek GeldRace

Schrijf een review