Spaarprogramma's

Online spaarprogramma's - De beste spaarsites!

Online spaarprogramma's zijn ook in 2021 erg populair. Je kunt er geld verdienen met bijvoorbeeld het lezen van reclame e-mails en je krijgt bij online aankopen een deel van het gespendeerde bedrag terug in je saldo (cashback). De meeste spaarprogramma's hebben een aanbod van duizenden webshops die zijn aangesloten. Niet elke site om geld te verdienen is even goed. Lees de ervaringen en schrijf je gratis in bij de beste sites!

Euroclix

239 Reviews

EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent.

Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf

Lees verder »
Nieuw spaarprogramma!
SnelVerdienen.nl

5 Reviews

Snel Verdienen | Verdien snel geld en krijg korting bij 3000 webshops!

Vrij nieuw online spaarprogramma waar je met een goede accountscore goed geld kunt verdienen. Dagelijks veel mails, leuke acties, snelle support en betaling binnen 30 dagen.

Lees verder »
SpaarActief

12 Reviews

SpaarActief.nl | Geld Verdienen en Korting bij 500 Online Shops! Start vandaag: Online Geld Verdienen met € 1,00 Welkomstbonus voor iedereen! Gratis en 100% veilig!Lees verder »
Qassa

86 Reviews

Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.Lees verder »
MyClics

9 Reviews

Ben je thuis, zit je zonder baan of heb je behoefte aan extra verdiensten? Dan ben je bij 'My Clics' op het juiste adres. Op deze site kan men onder andere geld verdienen door te klikken op banners van de site, het lezen van e- mails, het aanbrengen da

Lees verder »
iPay

10 Reviews

iPay.nl is een van de grootste cashback sites van Nederland waar gebruikers korting krijgen op online gedane aankopen. Daarnaast kan men ook nog op diverse manieren iCoins sparen. Deze site is onderdeel van de online mediabedrijf Orange Buddies MediaLees verder »
Gekkengoud

17 Reviews

Spaar geld, met e-mails lezen, meedoen aan onderzoeken, prijsvragen en meer Laat het bedrag bij 10 euro naar je bankrekening over maken! Meld je gratis aan bij Gekkengoud en ontvang direct 1 euro cadeau!Lees verder »
DoublePoints

82 Reviews

Heb je heel wat vrije tijd of heb je behoefte aan een extra zakcentje? Dan kan men zich gauw registreren bij Doublepoints. Op deze site kan men namelijk punten voor het bezoeken van diverse websites, het invullen van enquêteformuliertjes, het aanvraLees verder »
Spaar4Cash

38 Reviews

Spaar4Cash is voortgekomen uit het eerdere spaarprogramma Cash4Ladies. Er is gekozen om het roer om te gooien en verder te gaan onder een nieuwe naam. Bovendien kan iedereen zich nu gewoon aanmelden en is het programma niet meer exclusief gericht op

Lees verder »
NuCash

30 Reviews

NuCash.nl is een online spaarprogramma waarbij leden na inschrijving geld kunnen verdienen via het internet. Zo ontvangen ze dagelijks e-mails met leuke aanbiedingen en advertenties waarvoor ze een vergoeding ontvangen als ze deze gelezen hebben. Ver

Lees verder »
ZinnGeld

29 Reviews

ZinnGeld.nl heeft zich vanaf 2002 weten op te werken als een van de meest toonaangevende spaarprogramma's van Nederland en Belgie. Gebruikers hebben op deze site de mogelijkheid om gratis op verschillende manieren online geld te verdienen. Daarnaast kLees verder »
Betaalde Mails

25 Reviews

BetaaldeMails is een online spaarprogramma waarmee deelnemers geld kunnen verdienen met het lezen van e-mails, het invullen van enquetes, het meedoen aan acties/campagnes en online shoppen. ThuiswerkLees verder »
Jiggy

20 Reviews

Jiggy behoort tot een van de leukste online spaarprogramma's van Nederland. Geinteresseerden kunnen een gratis account aanmaken en hiermee flink wat Jiggies sparen. Bij het aanmaken van een account, ontvangt de nieuwe gebruiker 1500 Jiggies als welkomLees verder »
CrazyMails.nl

14 Reviews

CrazyMails.nl is een online spaarprogramma waar leden geld kunnen verdienen met het bezoeken van websites, online shopping en vele andere dingen. VacatureLees verder »
GeldRace

14 Reviews

Geldrace behoort tot een van de oudste en meest betrouwbare internet spaarprogramma's van Nederland, die warm aan te bevelen is. Geinteresseerden die zich op deze site aanmelden krijgen direct na de eerste aanmelding een welkomstbonus van 1,25 euro. GLees verder »
Daludida

8 Reviews

Geld verdienen met het Online Spaarprogramma voor Nederlandse en Belgische leden VacatureLees verder »
ExtraEuro

7 Reviews

ExtraEuro is de manier om gratis geld te verdienen via internet met het lezen van emails, het bekijken van advertenties en nog veel meer! Je maakt hier gratis vanuit huis een account aan en verdient hiermee meteen 1 euro! Daarna kun je beginnen meLees verder »
DutchEuro

8 Reviews

Wij fungeren als tussenschakel, waarin wij onze leden in contact brengen met producten van klanten. Wanneer je als lid zo'n reclameboodschap leest, krijg je een vergoeding. Makkelijk en 100% betrouwbaar! vacatureLees verder »
Online Cashen

4 Reviews

Hoe kunt u geld verdienen bij onlinecashen? - Het bezoeken van websites van adverteerders. - Het meedoen aan actie's. ( Dit kan bijv het afsluiten van een GSM abonnement zijn) - Het invullen van enquetes. - Het aanbrengen van nieuwe leden (bijvoLees verder »
Zakgeld Nodig

1 Review

Online geld verdienen op internet | Zakgeldnodig.nl Snel geld verdienen op internet: Online geld verdienen kan op vele manieren. Geld verdienen met enquetes, betaald krijgen met email lezen, online onderzoeken. Meedoen is gratis.Lees verder »
Geld Ninja

Online geld verdienen - Leer hoe je kan geld verdienen met internet (2019) Hoe kan jij online geld verdienen op internet? Ontdek hoe jij online kunt werken en de beste manieren op geld te verdienen online ✓ 2019 ✓Lees verder »
Surveybee

Geld verdienen door je mening te geven | SurveyBee.nl Wordt beloond voor het invullen van betaalde enquêtes!Lees verder »

Spaarsites, GPT sites en verdienen met betaalde mails

Spaarprogramma's worden ook wel GPT of GPTR sites genoemd. GPT staat voor Get Paid To en GPTR voor Get Paid To Read. Deze benamingen zijn in het verleden ontstaan, toen de sites voornamelijk gericht waren op betaalde mails. Betaalde mails zijn e-mails met advertenties, waarvoor je bij het klikken een vergoeding krijgt. Inmiddels zijn de spaarprogramma's heel veel meer dan dat. De meesten zijn gegroeid tot een volwaardig cashback platform en het klikken op mails voor een kleine vergoeding is nog maar bijzaak.

Focus op cashback en invoering accountscore systeem

De focus is dus veranderd van het "verdienen met emails klikken" richting cashback en korting. In onze ogen een goede ontwikkeling, omdat dit een stabieler en meer toekomstgericht businessmodel is natuurlijk. De combinatie met de betaalde kliks is wel een leuke samensmelting, maar door de accountscore die de meeste sites inmiddels hanteren is het niet meer mogelijk om alleen maar met klikken de uitbetaling te behalen. Je dient ook daadwerkelijk regelmatig je aankopen via het spaarprogramma te doen. En dat is wel zo eerlijk, aangezien de eigenaar van de spaarsite ook alleen maar wat verdiend op het moment dat jij via hun een aankoop doet. Gratis geld bestaat natuurlijk niet, en op den duur is het verdienmodel zonder de aankopen niet meer houdbaar.

In het verleden is er veel commotie ontstaan toen de accountscore net werd ingevoerd. We zien dan ook veel oude reviews die met name kritisch waren op het systeem. Wij hebben besloten om hele oude reviews niet meer te tonen, omdat ze afbreuk doen aan het beeld van 2021. De accountscore is nou eenmaal deel geworden van het online geld verdienen met deze spaarsites, en we moeten accepteren dat het nodig is om een site rendabel te houden.