Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

26 februari 2017

Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook heel vaak een aantal resultaten, maar niet allemaal bieden echt de mogelijkheid om van huis uit geld te verdienen. IsLive.nl biedt echter wel deze mogelijkheid. 

Webcammen en of bellen 

IsLive.nl heeft namelijk een online platform waar men kan bellen en webcammen tegen betaling. In de meeste gevallen heeft de thuiswerker dan contact met mannen, waarmee men tegen betaling erotisch getinte gesprekken kan voeren via de telefoon, door te chatten, e- mailen en of te cammen. Thuiswerkers hebben de mogelijkheid om deze gesprekken anoniem te voeren en bepalen ook zelf hoeveel uren zij in een week werken. 

Inschrijven 

Het voeren van werkzaamheden via Islive.nl is geheel vrijblijvend. Thuiswerkers, die geen gebruik meer wensen te maken van deze mogelijkheid om geld te verdienen, die wensen te stoppen met cammen, chatten, e- mailen en of bellen, kunnen op elk moment stoppen door niet meer in te loggen op de site. De inschrijving en de service die de thuiswerker gebruikt van IsLive.nl is geheel gratis. Thuiswerkers hoeven geen betalingen te doen aan IsLive.nl. 

Veel geld verdienen

Thuiswerkers kunnen per bezoeker tot 88 cent per minuut ontvangen. In een uur wordt dat ongeveer 52 euro per bezoeker. Het komt ook vaker voor, dat meerdere personen het profiel van de thuiswerker bezoeken. Hierdoor verdient men dan veel meer per minuut. Hoe meer bezoekers per minuut gebruik maken van de diensten van een thuiswerker, hoe meer deze thuiswerker per minuut verdiend. Alle verdiende bedragen worden 3 keer in een maand gestort op de bankrekening van de thuiswerker.

Speciale opleiding nodig? 

Veel personen vragen zich ook af of zij een speciale opleiding nodig hebben. Bij IsLive.nl heeft men gelukkigerwijs geen vooropleiding nodig om van huis uit te kunnen werken. Het enige wat men nodig heeft is een pc, laptop en of een webcam. Wat men verder moet doen is inloggen op de site, chatten, cammen en of telefonische gesprekken voeren met betalende bezoekers. Thuiswerkers bepalen zelf wat ze willen delen met klanten en wat ze liever geheim houden. Via het chatten komt men er ook vanzelf achter wat een bezoeker of beller wil en daar kun dus op ingespeeld worden. Kortom IsLive.nl is de ideale thuiswerk site, waar thuiswerkers, op basis van hun inzet, heel wat geld kunnen verdienen per maand. 

Bezoek IsLive.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden