Het geven van je mening is geld waard bij Opinieland

Het geven van je mening is geld waard bij Opinieland

27 februari 2017

Een ieder wilt wel eens zonder al te veel moeite geld verdienen. Extra geld komt namelijk altijd goed van pas. Studenten, mensen die werkloos zijn, tieners of ouders kunnen altijd een extraatje gebruiken. Het verdienen van extra geld kan tegenwoordig bij Opinieland. Door mee te doen aan diverse internetenquêtes kunnen gebruikers heel wat extraatjes verdienen. Dit maakt online geld verdienen heel makkelijk. 

Door zich in te schrijven op de website van Opinieland, laten gebruikers niet alleen hun stem horen, maar ze worden ook betaald voor het geven van hun mening in de betaalde online surveys. Het is dus een win win situatie, waarbij de gebruiker geld verdient door het geven van zijn of haar mening en waarbij bedrijven informatie krijgen om hun producten en of diensten verder te verbeteren. Met de verkregen informatie van gebruikers kunnen kleine als grote, bekende bedrijven hun producten blijven ontwikkelen, met als resultaat nog meer tevreden klanten. De feedback van gebruikers is dus van eminent belang voor ondernemers c.q. bedrijven. 

2000 euro winnen

Men kan middels het geven van zijn of haar mening heel makkelijk een zakcentje of diverse cadeaubonnen verdienen. Inschrijven op de website van Opinieland en toetreden tot het online panel is geheel gratis. Daarnaast hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken, dat zij spam e- mails toegestuurd zullen krijgen op het opgegeven e- mail adres. Voor het feit dat mensen de tijd nemen om de vragen van de enquêteformuliertjes te beantwoorden, wordt men betaald in cash of ontvangt men cadeaubonnen. Voor het invullen van de online enquêtes kan men uitbetaald worden via PayPal, kiezen voor een iTunes giftcard, of waardebonnen ontvangen van grote bedrijven als MediaMarkt, Bol.com en Zalando. Men kan verder ook flink in de prijzen vallen door mee te doen aan de driemaandelijkse prijstrekking, waarbij men kans maakt om €2000,- te winnen.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich snel en makkelijk inschrijven op de website van Opinieland. Als eerst moet men zijn of haar gegevens ingeven op de startpagina van de site. Vervolgens wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging  van de inschrijving. Hierna kan men aan de slag met het geven van zijn of haar mening op Opinieland. 

Bezoek OpinieLand

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden