Geld verdienen met de 20 beste tips van 2021!

Geld verdienen met de 20 beste tips van 2021!

Geen snel-geld-methodes maar eerlijke tips voor een extra zakcentje in 2021

Geld verdienen met de 20 beste tips van 2021!
23 januari 2021

Makkelijk, snel én veel geld verdienen wil ongeveer iedere bezoeker van onze website. En laten we gelijk eerlijk zijn, bij ons geen methodes om zogenaamd snel rijk te worden in 2 dagen. Dat gaat nou eenmaal niet, maar we hebben wel menig bezoeker al geholpen met het bijverdienen van een leuk extra zakcentje. Met wat inzet is het echt mogelijk om vanuit huis een paar honderd euro per maand bij te verdienen. Dit kan naast je huidige baan en zonder (grote) investeringen. Maar als je echt voor het grote geld gaat, zal dit ook meer tijd, moeite en vaak ook investeringen in geld vergen. De top 20 beste opties zetten we voor je op een rij met telkens een beschrijving hoe je er direct mee kunt beginnen, wat de mogelijke verdiensten zijn en de voor- en nadelen.

Geld verdienen met enquetes invullen

Dit is de makkelijkste manier om mee te beginnen. Verwacht hiermee niet direct honderden euro's binnen te harken, maar maandelijks enkele tientjes is zeker te doen. Er zijn namelijk bedrijven die marktonderzoek doen. Dit kan zijn voor de introductie van een nieuw product of dienst, maar ook om te kijken hoe jij als consument een bepaald bestaand merk ervaart. Je krijgt per e-mail een uitnodiging voor een digitale vragenlijst. Vaak worden eerst een aantal selectievragen gesteld om te kijken of jij bij de doelgroep hoort die ze zoeken voor de enquete. Als het onderzoek bij je past, zal je de vragenlijst verder mogen invullen. Als het onderzoek is afgerond verdien je tussen de € 0,25 en € 5,00 afhankelijk van het aantal vragen en de tijdsduur van het onderzoek. Er zijn verschillende panels waar je enquetes kunt invullen voor geld, maar soms is het ook in ruil voor cadeaubonnen. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen. Voorbeelden van dergelijke online onderzoeksbureaus zijn Opinieland, Stempunt en i-Say. Op de pagina online thuiswerk kun je bij ons alle panels vinden. Uiteraard inclusief de beoordeling van andere leden zodat je direct weet of het panel de moeite waard is om je in te schrijven. Ons advies is om je bij minimaal 5 bureaus in te schrijven en te kijken welke het beste bij je past en je het meeste oplevert. Afmelden kan altijd weer natuurlijk.

Enquetes invullen: 3 beste panels om je direct in te schrijven:

Start een eigen blog en verdien geld

Een vraag die we vaak krijgen is of er nog geld te verdienen valt met een eigen blog. Het antwoord hierop is zowel ja als nee. Er zijn vele succesvolle bloggers die best leuk verdienen aan hun eigen blog of site, maar ook vooral heel veel waar het toch niet lukt. Dit heeft te maken met inzet, doorzettingsvermogen en een klein stukje technische kennis. Allereerst is het belangrijk dat je leuke artikelen schrijft die mensen graag willen lezen. Op die manier bouw je langzaam een band op met je publiek en mag je je langzaam influencer gaan noemen. Een influencer is iemand die anderen beweegt om bepaalde producten of merken te kopen. Op het moment dat je een aardige groep fans hebt opgebouwd kun je geld gaan vragen om een bepaald merk te promoten. Soms benaderen ze je ook vanzelf.

Een andere manier om geld te verdienen met je blog is door het plaatsen van affiliate links. Dit werkt via verschillende affiliate netwerken. Het principe hierbij is dat jij een kleine provisie krijgt als iemand via jouw blog doorklikt naar een bepaalde webshop en daar een aankoop doet. Percentages liggen zo tussen de 2 en 10 procent per aankoop. Als jij reclame maakt voor dure producten zoals televisies, smartphones of vakanties dan kan dat aardig oplopen per verkoop. Maar ook deze manier van geld verdienen met je blog vereist dat je blog goed bezocht wordt. Daar begint het dus allemaal mee!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden