Voor- en nadelen van NuCash

Voor- en nadelen van NuCash

27 februari 2017

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft binnen kort tijd veel bekendheid weten te werven. Het aantal leden neemt dagelijks toe, de verdiensten zijn goed en de website is recentelijk in een fris, professioneel jasje gestoken. Leden van NuCash hebben de mogelijkheid om op verschillende manieren geld te verdienen via deze site. Indien de uitbetalingsdrempel van 10 euro bereikt is, worden de euro's uitbetaald op de opgegeven bankrekening van een gebruiker. 

Online shoppen met korting 

NuCash wordt ook gezien als het online startpunt voor online shoppen met korting. In dit geval kan gedacht worden aan een aanbod van ruim 3279 webshops, uitgebreide winkelinformatie, producttrends, inspiratie en korting bij alle aangesloten webshops. Met behulp van deze site kunnen gebruikers op miljoenen producten sparen bij diverse webshops. NuCash is dan ook een online shop en korting guide, die bezoekers helpt om producten online te kopen met een fikse korting. 

Voordelen van NuCash

Net als alle andere spaarprogramma’s, heeft ook NuCash heel wat voordelen. Gebruikers kunnen namelijk rekenen op een zeer hoge referralvergoeding van 2 euro, kunnen met ‘klik en win’ en een beetje geluk een mooi bedrag winnen, een aantal betaalde e- mails per maand en kortingen bij partnerbedrijven. Gebruikers worden na een aanvraag tot uitbetaling gedaan te hebben snel en correct uitbetaald. De Saldo is in euro beschikbaar en het gespaarde saldo is onbeperkt geldig. Het neusje van de zalm is dat gebruikers elke dag kans hebben p het winnen van de NuCash Jackpot. Het te winnen bedrag is minimaal 5 euro. 

Nadelen van NuCash

Naast de voordelen, is het ook goed om de nadelen van NuCash onder de loep te nemen. Gebruikers ontvangen per gelezen e- mail slechts 0,01 euro. Daarnaast hebben zij een vrij beperkte aantal spaarmogelijkheden, beperkt aantal acties bij partnerbedrijven en bepaalde enquêtes zijn commercieel en niet altijd anoniem. Op deze site wordt er namelijk geen anonieme marktonderzoek geboden. 

Ondanks enkele nadelen kan gesteld worden, dat NuCash een betrouwbare spaarprogramma is. Ondanks dit bedrijf pas op de markt is, heeft het veel potentie om uit te groeien tot een van de grootste online spaarprogramma’s. Het aanbod aan acties bij partnerbedrijven is (nog) niet heel uitgebreid, toch heeft dit spaarprogramma goede andere verdienmogelijkheden. Leden van NuCash zijn niet veel tijd kwijt aan het bijhouden van het spaarprogramma, zodat men een minuut per dag, gestaag kan gaan verdienen. 

Lid worden van NuCash

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis inschrijven c.q. aanmelden bij NuCash. Men zit aan niets vast en kan zich op elk gewenste moment van de dag uitschrijven. Bij het aanmelden ontvangt men direct een welkomstbonus van 1,00 euro en kan men direct aan de slag met verdienen. 

Bezoek NuCash

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden