OpinieLand

OpinieLand is een wereldwijde community, die deelneemt aan online marktonderzoek. Door zich aan te sluiten bij Opinieland, wordt men in feite een deel van de internationale gemeenschap, die deelneemt aan online marktonderzoek. Overal in de wereld zijn er dergelijke organisaties, die mensen uitnodigen om deel te nemen aan soortgelijke online marktonderzoeken. Op basis hiervan kan ook een vergelijking gemaakt worden tussen de verschillende landen. De organisaties voor online marktonderzoeken zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC. Door jarenlange ervaring heeft men met behulp van de personen, die de online vragenlijsten invullen, inzicht gekregen in hoe mensen hun mening delen in betaalde online enquêtes om op die manier producten en diensten te verbeteren. Er wordt samengewerkt met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek te doen voor kleine en grote merken over de gehele wereld. Daarnaast is er ook een samenwerking met fabrikanten van producten, die dagelijks gebruikt worden door consumenten. Dat geldt ook voor organisaties, die dagelijks hun diensten bieden aan de samenleving. Door zich aan te melden op de website van OpinieLand en door het delen van een mening over een bepaalde product of dienst, helpen leden producten en diensten van organisaties en bedrijven verbeteren. Deze organisaties en bedrijven passen hun producten en diensten meestal aan de behoefte van de consument. Daarnaast verdienen leden ook geld met het invullen van de online vragenlijsten. Men kan namelijk geld en punten verdienen voor het invullen van de online vragenlijsten. Verder doet men ook nog mee aan de driemaandelijkse prijstrekkingen van Opinieland waarbij men 2000 euro kan winnen. Leden hebben ook de mogelijkheid om gratis een donatie te doen aan geselecteerde goede doelen. Geinteresseerden kunnen heel simpel lid worden van OpinieLand. Om lid te worden, moet men zijn of haar gegevens invullen op de startpagina van deze site. Vervolgens wordt er een uitnodiging per e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres met een link naar het inschrijfformulier. Hiermee kan men de aanmelding bevestigen. Alleen personen, die woonachtig zijn in Nederland, kunnen lid worden van OpinieLand en ook daadwerkelijk vragenlijsten invullen.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich heel simpel inschrijven op de website van OpinieLand. Op de homepage kan men zich eenvoudig aanmelden met een Facebook account of men kan het registratie formulier invullen. Op het registratieformulier moet men onder andere aangeven of men man of vrouw is, voornaam, achternaam en het e- mail adres. Na de aanmelding wordt er een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen c.q. het account te activeren. Hierna kan men aan de slag door een mening te geven in de online vragenlijsten. Middels deze online enquêtes kan men betaald invloed uitoefenen op bepaalde producten en diensten welke dagelijks gebruikt worden. Ieder kwartaal maakt men dan kans op €2.000, spaar punten die inwisselbaar zijn voor geld en cadeaubonnen. Daarnaast kan men ook nog gratis een goed doel ondersteunen.


Beloning

Iedere maand maken leden van deze site kans op het winnen van een geldprijs van €2.000. Voor elke onderzoek waar men aan mee doet, verdient men een lot. Daarnaast ontvangt men punten voor het volledig invullen van enquêtes. Deze punten kan men sparen en inwisselen voor geld via paypal of voor cadeaubonnen van merken als iTunes, bol.com, Zalando, VVV en nog vele andere. Gebruikers kunnen vanaf 1000 punten gebruik maken van de inwissel mogelijkheid. Daarnaast kunnen leden ook gratis een goed doel ondersteunen.


Welke vragen?

Veel leden vragen zich niet alleen af welke vragen zij kunnen verwachten, maar ook van waar de vragen afkomstig zijn. Het zijn meestal de bedrijven, overheden, openbare instellingen en soortgelijke organisaties, die geïnteresseerd zijn in de meningen en gedragingen van de mensen, die ook daadwerkelijk gebruik maken van hun diensten en producten. Op die manier kunnen zij hun producten en diensten verbeteren en afstemmen op de behoefte van de gebruikers.


Frequentie opsturen vragenlijsten

Leden kunnen regelmatig vragenlijsten via e- mail verwachten. Echter kan niet precies worden aangegeven wie of wanneer leden een uitnodiging van OpinieLand kunnen verwachten om een vragenlijst in te vullen. De vragenlijsten zijn aangepast en gebaseerd op de onderzoeksdoelen van elke individuele klant. Afhankelijk van het profiel van de leden, kan men vaker of juist minder vaak gevraagd worden om vragenlijsten in te vullen. Aan leden wordt daarom gevraagd om hun profiel zo up to date als mogelijk te houden.


Artikelen over OpinieLand

Het geven van je mening is geld waard bij Opinieland

Een ieder wilt wel eens zonder al te veel moeite geld verdienen. Extra geld komt namelijk altijd goed van pas. Studenten, mensen die werkloos zijn, tieners of ouders kunnen altijd een extraatje gebruiken. Het verdienen van extra geld kan tegenwoordig bij Opinieland. Door mee te doen aan diverse internetenquêtes kunnen gebruikers heel wat extraatjes verdienen. Dit maakt online geld verdienen ...

OpinieLand Reviews

  Oplichting Opinieland

  Ik krijg nooit extra punten, het blijft steeds 1.290. Als ik een e-mail stuur aan [email protected] wordt de mail teruggestuurd.

  Sterke punten
  Geen sterke kanten.

  Zwakke punten
  Oplichting. Je krijgt geen punten en ze zijn niet bereikbaar.

  indd, raar?!

  had natuurlijk wel beter kunnen weten maar precies hetzelfde als de voorganger.. account geschorst, geen idee waarom? Iemand ervaring met verdere verloop? Bedoel de punten mogen ze houden, dat vind ik niet erg maar bedoel qua spam!?

  Sterke punten
  Veel beloven

  Zwakke punten
  Niks doen

  Incompetent bedrijf

  Het liefst had ik 0 sterren gegeven. Eerst laat men je een aantal enquêtes invullen, maar voordat je de punten kunt cashen schorten ze jouw account op. Na contact met de klantenservice kreeg ik een vage, standaardemail met de smoes "dat de enquêtes niet aandachtig genoeg waren ingevuld". Dit is totale onzin. Verspil je tijd niet aan dit incompentente bedrijf! Pure oplichting om eerst jouw mening en gegevens te verzamelen en er vervolgens geen beloning aan te koppelen.

  Sterke punten
  geen

  Oplichters zijn het bij opinieland

  100% oplichters Geven geen antwoord op vragen of klachten. Geven geen bol.com cadeau kaart voor inwisselen van punten. Heb gelukkig niet veel tijd in deze site gestopt, maar zelfs 1000 punten keren ze niet uit. Mijn tip. Blokkeer deze site en zoek naar betrouwbare andere site

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Oplichters zijn dat zijn de

  Prima thuiswerk

  Het duurt wel even eer je de duizend punten bij elkaar hebt gesprokkeld maar daarna kun je gewoon een kadobon uitkiezen. Ik ga altijd voor een Bol.com bon. Met PayPal heb ik géén ervaring.

  Sterke punten
  Leuke bijverdienste

  Zwakke punten
  Duurt lang eer je genoeg punten hebt om tot een uitbetaling te komen. Je kan niet altijd aan alle enquêtes deelnemen omdat je niet altijd tot hun doelgroep behoort. Hierdoor kan het wel een halfjaar duren eer je eens tot een uitbetaling komt

  Opinieland! Oplichters zijn ze!

  Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters!!

  Sterke punten
  Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters.

  Opinieland OPLLICHTERS

  Vieze naaiers. Ineens word je geblokkeerd omdat je niet volgens de voorwaarden werkt. Flikker toch op k Site !!!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles naaier site. Oplichters niet te vertrouwen kut site

  Gebanned na uitbetaling

  Ik probeerde 1000 punten te laten uitbetalen via PayPal. Toen ik deze uit wou laten betalen en verder klikte werd ik opeens geblokkeerd van de site en kom ik niet meer in mijn account. Lekkere tijdverspilling was dit dus!

  Sterke punten
  + veel enquetes

  Zwakke punten
  + Als je uitbetaald wilt worden word je gebanned + Daardoor tijdsverspilling

  Opinieland alleen bedoel voor uitbetaling via Paypal

  Ik zie veel mensen die opinieland als een scam of oplichting zien maar dit is niet waar. Als je 1000 punten of meer hebt lat je dan gewoon uitbetalen via paypal inplaats een kadobon. Paypal werkt al tijd. en ik heb er al veel geld mee verdient

  Sterke punten
  uitbetalen via paypal

  Zwakke punten
  kadobonnen werken niet

  mijn ervaring is prima

  niks mis mee ondanks alle slechte reviews ben ik gewoon tevreden. 1000 punten binnen een week en ik had een 10 euro cadeau kaart van apple gekregen. duurde wel ff voordat die kaartgegevens in mijn mailbox kwamen maar ze doen wat ze je beloven

  OPLICHTERS

  Eindelijk genoeg punten bij elkaar om een bon te bestellen word je er uit gegooid en na contact opnemen met de klantenservice zeggen ze dat je de regels hebt geschonden. OPLICHTERS !!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  NIET UITBETALEN

  scam

  Vragenlijsten vaak weg en meestal moet je halverwege stoppen zonder punten te krijgen. tijdverspilling

  Sterke punten
  nooit

  Overtreding voorwaarden, geen ractie

  Mooi verhaal, serieus lijkende website maar op het moment dat ik alles had ingevuld is mijn account geblokkeerd voor 'het overtreden van de voorwaarden'. Opzeg-link vanuit de email werkt niet of niet zonder te kunnen inloggen. Na een paar keer proberen in te loggen wordt er zelfs geen poging meer gedaan om mij in te loggen. Veel reviews gezien met zelfde symptomen. Niet doen dus.

  Zwakke punten
  Werkt voor geen meter

  Opinieland veel twijfel

  Vaak heb je driekwart ingevuld, krijg je ineens de melding dat de vragenlijst niet voor jou is. Nu ik genoeg punten heb voor een bol.com bon lukt dat gewoon niet die te bestellen, geen enkele bon trouwens. Vragen aan opinieland heeft geen zin, ze antwoorden gewoon niet.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lijkt er op dat je getild wordt.

  Grote Nep surveys Opineland=KUT

  Allereerst mensen....TRAP ER NIET IN!!!! Een hele grote scam...als je je punten wil laten uitbetalen ben je ineens verbannen en heel gek, contact met klanten service is ineens onmogelijk!! Wat een klote bedrijf..ik ga hier aangifte van doen. Ik realiseer me nu dat ik niet de enige ben geweest. Alstublieft mensen gebruik Opineland ..NOOIT..doe aangifte. Vriendelijke groet, yip

  Sterke punten
  Ze weten je op een ervaren manier te paaien voor deze nep site. Sterke punten=0,0

  Zwakke punten
  Een groot nep bedrijf/site. Naar je centen(opgebouwde punten) kun je fluiten Doe hier niet aan mee mensen!!

  False advertisement

  First at all they advertise that you can make thousands at home, after they start to tell you, that you can not qualify for certain surveys, at the end when you try to collect, they tell you are are not qualify, this clearly an scam, and they mess with the wrong person, I will report this fraud everywhere! Run away from OpinieLand, do no waste your time on that site!

  Sterke punten
  zero

  Zwakke punten
  all

  Betrouwbare website!

  Mijn ervaring met opinieland is erg goed en vanwege alle negatieve reviews wil ik graag mijn ervaring delen en die is erg positief. Lees dat de accounts van mensen geblokkeerd worden zelf heb ik die ervaring gelukkig niet gehad, ben netjes via Paypal uitbetaald en binnen 2 dagen stond het op mijn Paypal account.

  Sterke punten
  Snel uitbetaald en leuke enquêtes

  Zwakke punten
  Geen

  Geen aanrader

  Opinie land gooit je de hele tijd plat met vragenlijsten. Vaak ben je op de helft van een vragenlijst en wordt er dan besloten dat de vragenlijst toch niks voor jou is. Je besteedt dus heel vaak tijd zonder dat je punten krijgt. Ook zijn vragenlijsten alweer weg voordat je de mail leest. Je moet heel veel doen voor een kleine beloning.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Vragenlijsten vaak weg en meestal moet je halverwege stoppen zonder punten te krijgen.

  Redeeming

  I just finished 1000 points and wanted to redeem it via Pay-pal but suddenly my account was disabled. This site is fake and should be legally sued. I wasted a lot of my time and finally when wanted to get my right they are disabling my account????

  Sterke punten
  Nothing

  Zwakke punten
  They are wasting your time and they do not pay you at the end

  Beloning krijg je nooit

  Ik heb het afgelopen half jaar enquêtes van ze ingevuld, en nu ik voldoende punten heb voor een uitbetaling en een bol.com bon aanvraag is spontaan mijn account beëindigd omdat ik zogenaamd de algemene voorwaarden geschonden zou hebben. In die algemene voorwaarden staat namelijk dat ze het recht hebben om op elk gewenst moment je account te beëindigen, met of zonder reden. Begin hier niet aan, er zijn voldoende bureaus die wel hun verplichtingen nakomen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Betalen nooit uit

  Niet betrouwbaar!

  Terwijl ik mijn punten in aan het wisselen was met paypal werd ik ineens geblokkkeerd. Dus je punten krijg je niet uitbetaald! De reden die ze vervolgens geven is onzin!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Oplichters

  Lange tijd gebruik van gemaakt en het leek een fijne site. Nu ineens account geblokkeerd en verwijderd zonder enige reden. Er wordt geen antwoord gegeven waarom dit zo is. Nu 25 euro aan tegoedbonnen kwijt en ik zal ze niet krijgen

  Sterke punten
  VOORHEEN Snelle en Relevante antwoorden en goede klantenservice

  Zwakke punten
  Geen reacties van klantenservice Account opheffing zonder waarschuwing of reden en geen mogelijkheid tot herstel

  Oplichters

  Veel tijd gestoken in het maken van enquêtes, en vervolgens wordt je account geblokkeerd. Met de reden dat je je niet aan de regels hebt gehouden, maar de precieze reden kunnen ze me niet geven. Kort om, NIET AAN BEGINNEN!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichters

  Onbetrouwbaar, geen uitbetaling

  Na zorgvuldig meer dan 100 enquetes ingevuld te hebben kon ik uitbetaling aanvragen. Dit gedaan, meteen account geblokkeerd wegens schending voorwaarden. Allereerst duurt het een eeuwigheid voordat men reageert op mijn vraag, tenslotte dit antwoord: "Tijdens het checken van onze account's is ons opgevallen dat de correctheid en nauwkeurigheid van uw account niet overeenkwam met onze normen en waarden. Hierdoor heeft het systeem uw account automatisch geblokkeerd. Als lid van OpinionWorld Nederland mag u namelijk maar één account hebben, alleen vanuit Nederland enquêtes maken en moeten de antwoorden op onze enquêtes accuraat zijn. Ook is het belangrijk dat u de tijd neemt voor onze enquêtes en dat deze bedachtzaam, en naar waarheid worden ingevuld. Wanneer wij onze bedenkingen hebben bij het overtreden van de regels, zijn wij genoodzaakt stappen te ondernemen en helaas account's te blokkeren. Wij vatten deze blokkering niet lichtjes op en er kan alleen een blokkering plaatsvinden wanneer uw account grondig is nagelopen. Bedankt voor uw begrip." Grote onzin!

  Sterke punten
  veel enquetes

  Zwakke punten
  Geen uitbetaling, je wordt gelijk geblokkeerd. Begin er niet aan, zonde van je tijd.

  Extreem lage beloningen

  Ik kwam een willekeurige vacature van OpinieLand tegen waarin stond tussen €2000 en €8000 per maand verdienen (wat me al sterk leek). Dus ik dacht ik ga voor de grap is even onderzoeken hoeveel hiervan waar is. Account aangemaakt en wat vragenlijsten ingevuld. Per enquête geeft OpinieLand zelf een geschatte tijd hoelang je ermee bezig bent en hoeveel punten je hiervoor krijgt. Na een paar testen heb ik even berekend wat iemand gemiddeld verdiend (door de cijfers van OpinieLand zelf te gebruiken). Gemiddeld verdien je zo een €0,017 cent per minuut (dus net geen 2 cent), wat een uurloon van €1,02 zou betekenen. Dit zou betekenen dat je voor een FULLTIME werkweek €40,80 zou krijgen en per maand minder dan €200 verdiend (voor FULLTIME!). Het is triest en grappig tegelijkertijd hoe tragisch laag deze verdiensten liggen, dus verspil je tijd hier niet aan...

  Sterke punten
  Goede reclame (maar wel onwaar uiteraard)

  Zwakke punten
  Leugens en extreem lage beloningen.


Bezoek OpinieLand

Schrijf je eigen review