OpinieLand is een wereldwijde community, die deelneemt aan online marktonderzoek. Door zich aan te sluiten bij Opinieland, wordt men in feite een deel van de internationale gemeenschap, die deelneemt aan online marktonderzoek. Overal in de wereld zijn er dergelijke organisaties, die mensen uitnodigen om deel te nemen aan soortgelijke online marktonderzoeken. Op basis hiervan kan ook een vergelijking gemaakt worden tussen de verschillende landen. De organisaties voor online marktonderzoeken zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC.

Bij OpinieLand is het mogelijk om gemakkelijk te cashen!

Kan jij wel een extraatje gebruiken door op ieder gewenst moment van de dag jouw eerlijke mening te geven en zo fantastische beloningen te ontvangen met snelle en makkelijke online enquêtes.

Meld je gratis aan!

Ontvang van Opinieland online enquêtes. Zodra wij weer opzoek zijn naar jouw mening ontvang je van ons een e-mail. Als je beslist om mee te doen ontvang je na deelname je beloning.

Beloning voor iedere deelname!

Voor iedere deelname krijg je een beloning. Heb je genoeg verdiend? Dan kan je jouw opgebouwde punten omzetten in beloningen voor de grootste merken en er leuke dingen mee doen.

Door jarenlange ervaring heeft men met behulp van de personen, die de online vragenlijsten invullen, inzicht gekregen in hoe mensen hun mening delen in betaalde online enquêtes om op die manier producten en diensten te verbeteren. Er wordt samengewerkt met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek te doen voor kleine en grote merken over de gehele wereld. Daarnaast is er ook een samenwerking met fabrikanten van producten, die dagelijks gebruikt worden door consumenten. Dat geldt ook voor organisaties, die dagelijks hun diensten bieden aan de samenleving. Door zich aan te melden op de website van OpinieLand en door het delen van een mening over een bepaalde product of dienst, helpen leden producten en diensten van organisaties en bedrijven verbeteren. Deze organisaties en bedrijven passen hun producten en diensten meestal aan de behoefte van de consument. Daarnaast verdienen leden ook geld met het invullen van de online vragenlijsten. Men kan namelijk geld en punten verdienen voor het invullen van de online vragenlijsten. Verder doet men ook nog mee aan de driemaandelijkse prijstrekkingen van Opinieland waarbij men 2000 euro kan winnen. Leden hebben ook de mogelijkheid om gratis een donatie te doen aan geselecteerde goede doelen. Geinteresseerden kunnen heel simpel lid worden van OpinieLand. Om lid te worden, moet men zijn of haar gegevens invullen op de startpagina van deze site. Vervolgens wordt er een uitnodiging per e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres met een link naar het inschrijfformulier. Hiermee kan men de aanmelding bevestigen. Alleen personen, die woonachtig zijn in Nederland, kunnen lid worden van OpinieLand en ook daadwerkelijk vragenlijsten invullen.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich heel simpel inschrijven op de website van OpinieLand. Op de homepage kan men zich eenvoudig aanmelden met een Facebook account of men kan het registratie formulier invullen. Op het registratieformulier moet men onder andere aangeven of men man of vrouw is, voornaam, achternaam en het e- mail adres. Na de aanmelding wordt er een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen c.q. het account te activeren. Hierna kan men aan de slag door een mening te geven in de online vragenlijsten. Middels deze online enquêtes kan men betaald invloed uitoefenen op bepaalde producten en diensten welke dagelijks gebruikt worden. Ieder kwartaal maakt men dan kans op €2.000, spaar punten die inwisselbaar zijn voor geld en cadeaubonnen. Daarnaast kan men ook nog gratis een goed doel ondersteunen.


Beloning

Iedere maand maken leden van deze site kans op het winnen van een geldprijs van €2.000. Voor elke onderzoek waar men aan mee doet, verdient men een lot. Daarnaast ontvangt men punten voor het volledig invullen van enquêtes. Deze punten kan men sparen en inwisselen voor geld via paypal of voor cadeaubonnen van merken als iTunes, bol.com, Zalando, VVV en nog vele andere. Gebruikers kunnen vanaf 1000 punten gebruik maken van de inwissel mogelijkheid. Daarnaast kunnen leden ook gratis een goed doel ondersteunen.


Welke vragen?

Veel leden vragen zich niet alleen af welke vragen zij kunnen verwachten, maar ook van waar de vragen afkomstig zijn. Het zijn meestal de bedrijven, overheden, openbare instellingen en soortgelijke organisaties, die geïnteresseerd zijn in de meningen en gedragingen van de mensen, die ook daadwerkelijk gebruik maken van hun diensten en producten. Op die manier kunnen zij hun producten en diensten verbeteren en afstemmen op de behoefte van de gebruikers.


Frequentie opsturen vragenlijsten

Leden kunnen regelmatig vragenlijsten via e- mail verwachten. Echter kan niet precies worden aangegeven wie of wanneer leden een uitnodiging van OpinieLand kunnen verwachten om een vragenlijst in te vullen. De vragenlijsten zijn aangepast en gebaseerd op de onderzoeksdoelen van elke individuele klant. Afhankelijk van het profiel van de leden, kan men vaker of juist minder vaak gevraagd worden om vragenlijsten in te vullen. Aan leden wordt daarom gevraagd om hun profiel zo up to date als mogelijk te houden.


Artikelen over OpinieLand

Het geven van je mening is geld waard bij Opinieland

Een ieder wilt wel eens zonder al te veel moeite geld verdienen. Extra geld komt namelijk altijd goed van pas. Studenten, mensen die werkloos zijn, tieners of ouders kunnen altijd een extraatje gebruiken. Het verdienen van extra geld kan tegenwoordig bij Opinieland. Door mee te doen aan diverse internetenquêtes kunnen gebruikers heel wat extraatjes verdienen. Dit maakt online geld verdienen ... [...]

OpinieLand Reviews

  Opinieland werkt wel!

  Ik vond deze website en ben meteen begonnen. De eerste 800 punten zijn heel makkelijk te halen doordat er veel enquetes beschikbaar zijn, maar daarna komen de enquetes langzamer binnen. Ongeveer 2 per dag.

  Sterke punten
  Makkelijk verdienen
  Makkelijk ontvangen in geld

  Zwakke punten
  Weinig enquetes per dag

  Oplichters

  Het leek me een goede site maar na een poos lid te zijn geweest en geld uit te hebben gevraagd hebben ze mijn account geblokkeerd.

  Zwakke punten
  Weinig punten verdienen
  Je blokkeren zodra je geldt wilt opnemen

  Werkt goed! :)

  Opinieland is een prima werkende site, je krijgt snel uitbetaalt, sommige vragenlijsten zijn wel leuk. Ik lees dat sommige mensen er niet blij mee dat ze bijna geen vragenlijsten meer krijgen of dat ze elke keer uit de vragenlijst worden gebracht omdat ze 'niet geschikt zijn'. dus hier wat tips:
  -Vul alleen vragenlijsten in via je laptop/computer, want daar zijn alle vragenlijsten geschikt voor op de mobiel op ipad kunnen ze je er ook uit sturen omdat je niet op het juiste apparaat zit.
  -U kunt instellen hoeveel mails je per week wilt ontvangen.
  -Wanneer u een onderzoek wilt starten krijg je soms een testje of je geschikt bent voor de vragenlijst, vul dan zoveel mogelijk in zodat je een grotere kans hebt om deel te nemen.
  Ik hoop dat het lukt!

  Sterke punten
  -Snel uitbetaalt
  -Handige betaling via paypal
  -Is een tijdverdrijf

  Zwakke punten
  -Soms saaie vragenlijsten
  -Punten verdienen gaat langzaam

  Deze website werkt NIET

  Hallo iedereen.
  Ik heb nu inmiddels al 2 weken lang elke middag een aantal onderzoekjes gedaan.
  Dat is punt 1, het duur vervelend lang om punten te krijgen.
  Als je geld wilt verdienen kun je beter bij een AH werken of iets, daar verdien je 10x zo snel, nee sorry oneindig keer zoveel.

  Waarom?
  Ik heb nu dus 2 weken elke middag een aantal onderzoekjes gedaan.
  Op een gegeven moment kom je op het moment dat 800 punten hebt.
  Meer dan 800 punten is NIET mogelijk.
  Je kan nog steeds onderzoeken doen maar op het moment dat normaal een bedankje zou komen krijg je iets te zien in de richten: "Sorry, deze vragenlijst was toch niet voor u bestemd".

  Kortom, de eigenaar van "Opinieland" krijgt het geld wel binnen van de bedrijven die onderzoeken maken. Maar zelf valt hier niks te verdienen.

  Hoe het zit bij de andere reviews hier?
  Ik weet niet of deze nep zijn, of deze review uberhaubt op de website komt te staan of dat vroeger wel cadeaubonnen werden beloont. Maar nu, bijna maart 2016, valt hier NIKS te verdienen.
  Ik kan ook Opinieland niet contacteren omdat er nergens een email, telefoon of wat dan ook staat aangegeven.

  Ik hoop dat ik met deze waarschuwing mensen kan waarschuwen dat ze beter hun tijd kunnen steken in echte hobbies of banen.

  ~ Jochum

  Sterke punten
  Als je een passie hebt voor gratis vragenlijsten invullen, is dit fantastisch voor jou!

  Zwakke punten
  Er word gelogen tegen de leden over cadeaubonnen.
  Contacteren niet mogelijk.
  Veel tijd voor niks.

  Zeer betrouwbaar!

  Eindelijk een website gevonden dat echt betrouwbaar is en snel uitbetaalt.
  ik heb in een maand 1025 punten gespaard en dat veranderd in 10,25 euro voor op paypal.

  Het is niet veel maar elk tientje is iets!

  Sterke punten
  Betrouwbaar, snel uitbetaalt

  Zwakke punten
  weinige vragenlijsten per dag

  Werkt goed!

  Ik heb deze reviews eerst gelezen voordat ik de site ging bezoeken.
  Ik ging het toch uitproberen. Na 3 dagen had ik 7.50 verdiend niet heel erg lucratief maar ik werd wel betaald. En daar gaat het om.
  Soms duurde het wel lang voordat ze een nieuwe onderzoek voor je hadden.
  Maar dat kon nog wel.

  Groetjes,
  Matthijs Koelewijn

  Sterke punten
  Werkt

  Zwakke punten
  Niet lucratief
  Lange wachttijd

  Verrassend goed

  Na alle negatieve reacties hier moet ik het toch opnemen voor opinieland.

  Het kan zijn dat ik geluk heb, maar ik snap niet hoe iedereen zo negatief kan zijn, ik heb nu voor de 3e week op rij €10-€11 euro op m'n PayPal gestort gekregen door simpelweg af en toe wat enquêtes in te vullen.

  €10,- per week komt toch neer op een mooie €520,- per jaar.

  Ik ben dus tegen alle verwachtingen in positief over opinieland! Het geld is vaak binnen 5 minuten gestort op mijn PayPal rekening.

  Alleen de enquêtes beginnen heel saai te worden.. maarja dat ligt aan mijzelf.


  Gr,

  sjoerd

  Sterke punten
  Redelijke vergoeding per enquête
  Geld snel gestort

  Zwakke punten
  Soms lang geen enquete

  Bedrog

  Eens goed uitgetest of datgene wat voorgehouden word ook daadwerkelijk zo is. De eerste week worden enkele vragenlijsten gestuurd waar je punten voor kan krijgen en deze weer om te zetten in een uitbetaling als je 1000 punten bij elkaar hebt zijn die goed voor E10,-
  Duur van een onderzoek, ankete tussen de 8 a 15 minuten waar je dan tussen de 10 tot 100 punten voor krijgt. even een optelsom, voor 10 minuten krijg je dus ongeveer 10- a 40 eurocent. een week later blijkt dat de zaak word gemanipuleerd aan hand hoe je dan antwoorden geeft, sorry dit onderzoek was niet voor U bestemd, als je het mij vraagt is het oplichterij , niet mee beginnen zou ik zeggen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  veel

  Puur oplichterij

  Zoals iemand hier al schreef: zodra je bij punt van uitbetaling komt, blokkeren ze je gewoon! Ik kan niet meer ingelogd komen, krijg steeds melding dat mijn inloggegevens niet kloppen (dat is beslist niet waar!). Je krijgt geen antwoord op je berichten. En, als je aangeeft dat je je wachtwoord kwijt bent, wordt er geen link gestuurd. Kortom: ze zwijgen je dood.
  Maar, wél kreeg ik vanochtend een uitnodiging om mee te doen aan Choozz, een andere enquetesite. Hierop ingeschreven, enne...........naar mijn idee is het exact dezelfde site, zelfde vragenlijsten, puntensysteem. Ik hoefde niet eens mijn gegevens in te vullen............alles stond er al???

  Sterke punten
  Veel enquetes, tot het moment van uitbetalen. Dan geven ze "geen gehoor meer".

  Zwakke punten
  Gegevens verzamelen van mensen zonder er voor te betalen!!
  Oplichterij dus.
  Dat hele systeem van die gratis loten voor de loterij klopt ook niet.

  Positief

  Ik ben pas lid geworden van Opinieland. (maand geleden)
  Daarnaast heb ik ook naar de "reviews" gekeken van jullie.
  En ik snap niet hoe zoveel mensen er negatief over denken.
  Ik heb meerdere sites geprobeerd als Qassa en Euroclix daar had je echt gewoon duizenden punten nodig voordat je kon inwisselen! ben er snel mee gekapt.
  Opinieland is in vergelijkbaar met die andere sites een stuk sneller als het gaat om het minimale uitbetaling.
  ben in de eerste maand al in totaal €20,- uitbetaald aan enquêtes.
  Wat je vooral moet doen met zulke websites is de site in de gaten houden en niet je email.
  Want ze sturen je regelmatig of soms email.. maar dat zijn er meestal niet zoveel + soms gebeurd het ook dat je niet bij de doelgroep hoort wat heel vervelend kunt zijn.

  **dus voor die gene die pas lid zijn ..houdt de website in de gaten en vooral de "start een onderzoek" button.

  Sterke punten
  - Snel uitbetaald.
  - Leuke enquetes
  - Gebruik van Paypal vind ik prettig

  Zwakke punten
  - Hoort niet altijd tot een bepaald doelgroep.
  - Houdt de website zelf in de gaten voor meer enquetes

  raar met punten telling

  Nu ik eindelijk 950 punten heb en het einde voor mijn 10. euro zie die ik net als andere hard nodig heb krijg ik geen mails meer.

  Sterke punten
  leuk in het begin vol er tegen aan.

  Zwakke punten
  maar tegen dat je 950 pnten heb krijg je helemaal geen mails meer.

  niet doen

  Ik heb jaren meegedaan, vond het soms wel geinig, maar nooit iets ontvangen.Ook de punten zij minimaal.Nu hebben ze een nieuwe stunt, je moet de nieuwe voorwaarden tekenen en dan tevens cookies accepteren.aangezien ik niets heb met cookies wil ik dat niet , maar er is geen vcontact met ze te krijgen om er over te praten.Dus ga ik maar stoppen.

  Sterke punten
  geen

  Uiteindelijk kreeg je helemaal niks er voor terug

  Ik heb bijna 50 enquêtes ingevuld en nog steeds niet genoeg punten voor ook maar een beloning. Echt een verspilling van tijd! Ik ben het ook volkomen met Priscilla eens. Ze zijn een stelletje oplichters. Je vult de enquête in en na 20 minuten eindigen ze het omdat je zogenaamd niet de juiste doelgroep bent, dit is me zo vaak gebeurd. Maar dan krijg je een lot in die loterij waar je toch nooit wint. De laatste druppel was een enquête die zogenaamd maar een minuut zou duren, duurde 6 minuten en toen was ik blijkbaar niet juist voor de enquête.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Je verdient niets

  niet doen

  Ik baal als een stekker...
  Nergens staat dat onderzoek niet op de mobiel kan/een speciaal programma vereist.
  Ik begin vol goede moed, steek er veel tijd in. Aan het eind een filmpje dat ik niet kan bekijken..... einde verhaal, fluiten naar mijn punten, gewerkt voor jan met de korte achternaam
  Contact via website blijkt niet te kunnen op mobiel.
  In de mailing duurt een enquête altijd korter dan wanneer je deze opstart

  Blokkeren je vlak voor uitbetaling

  Ik heb heel veel tijd erin gestoken om de enquetes goed te lezen en in te vullen. Vaak word je bijna op het einde van een enquete verteld dat je toch niet geschikt was voor het onderzoek, het maximale invullingen al bereikt is of hij blijft hangen. Wat resulteert in nul punten voor je verdiensten en tijd.

  Ondanks ben ik toch stug door gegaan met invullen en ongelofelijk maar waar, vlak voor de uitbetaling is mijn account beeindigd omdat ik zogenaamd de algemene voorwaarden heb geschonden. Vervolgens is de klantenservice zeer slecht en geven geen direct antwoord waarom ik ben geblokkeerd

  Mijn advies : niet je tijd aan verdoen want je zal nooit of te nimmer er iets voor terug krijgen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - blokkeert vlak voor de uitbetaling
  - veel onderzoeken worden vroegtijdig beeindigd zodat ze wel je antwoorden hebben maar je geen punten krijgt
  - zeer slechte klantenservice

  Wat een oplichters

  Ik had de moeite genomen om een onderzoek van ruim een half uur in te vullen. Als het onderzoek was afgerond, kreeg ik de melding dat mijn onderzoek niet geldig was verklaard en dat ik dus geen punten toegekend kreeg. Er stonden 4 redenen onder, wat de oorzaak zou kunnen zijn. Wat een bullshit. Echt oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Je krijgt geen punten. Moeite voor niks dus!

  Ergenis opinieland

  Ik heb bewust een niet bestaand emailadres opgegeven, omdat ik niet weer tig nieuwsbrieven wil ontvangen.

  Ik zag bij aanmelden, dat ik aan moest kruisen wat mijn interesse had. Ik dacht OH NEE... Terug toets terug toets en toch allemaal vervelende irritante nieuwsbrieven. Ik kom er maar niet vanaf inmiddels is de derde week ingegaan met die rot emails

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Dat heb ik al uitgelegd, irritante nieuwsbrieven in mijn inbox van aalerlei instanties bah !

  Niet doen

  Niet doen. Vaak worden punten niet gegeven, ondanks een afgerond onderzoek. Bovendien zijn de verdiensten ZEER laag. Zker gezien de hoeveelheid tijd die erin gaat zitten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Servicedesk
  Afspraken nakomen
  Vergoedingen

Bezoek OpinieLand

Schrijf een review