OpinieLand is een wereldwijde community, die deelneemt aan online marktonderzoek. Door zich aan te sluiten bij Opinieland, wordt men in feite een deel van de internationale gemeenschap, die deelneemt aan online marktonderzoek. Overal in de wereld zijn er dergelijke organisaties, die mensen uitnodigen om deel te nemen aan soortgelijke online marktonderzoeken. Op basis hiervan kan ook een vergelijking gemaakt worden tussen de verschillende landen. De organisaties voor online marktonderzoeken zijn eigendom van Survey Sampling International, LLC.

Bij OpinieLand is het mogelijk om gemakkelijk te cashen!

Kan jij wel een extraatje gebruiken door op ieder gewenst moment van de dag jouw eerlijke mening te geven en zo fantastische beloningen te ontvangen met snelle en makkelijke online enquêtes.

Meld je gratis aan!

Ontvang van Opinieland online enquêtes. Zodra wij weer opzoek zijn naar jouw mening ontvang je van ons een e-mail. Als je beslist om mee te doen ontvang je na deelname je beloning.

Beloning voor iedere deelname!

Voor iedere deelname krijg je een beloning. Heb je genoeg verdiend? Dan kan je jouw opgebouwde punten omzetten in beloningen voor de grootste merken en er leuke dingen mee doen.

Door jarenlange ervaring heeft men met behulp van de personen, die de online vragenlijsten invullen, inzicht gekregen in hoe mensen hun mening delen in betaalde online enquêtes om op die manier producten en diensten te verbeteren. Er wordt samengewerkt met marktonderzoeksbureaus om online onderzoek te doen voor kleine en grote merken over de gehele wereld. Daarnaast is er ook een samenwerking met fabrikanten van producten, die dagelijks gebruikt worden door consumenten. Dat geldt ook voor organisaties, die dagelijks hun diensten bieden aan de samenleving. Door zich aan te melden op de website van OpinieLand en door het delen van een mening over een bepaalde product of dienst, helpen leden producten en diensten van organisaties en bedrijven verbeteren. Deze organisaties en bedrijven passen hun producten en diensten meestal aan de behoefte van de consument. Daarnaast verdienen leden ook geld met het invullen van de online vragenlijsten. Men kan namelijk geld en punten verdienen voor het invullen van de online vragenlijsten. Verder doet men ook nog mee aan de driemaandelijkse prijstrekkingen van Opinieland waarbij men 2000 euro kan winnen. Leden hebben ook de mogelijkheid om gratis een donatie te doen aan geselecteerde goede doelen. Geinteresseerden kunnen heel simpel lid worden van OpinieLand. Om lid te worden, moet men zijn of haar gegevens invullen op de startpagina van deze site. Vervolgens wordt er een uitnodiging per e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres met een link naar het inschrijfformulier. Hiermee kan men de aanmelding bevestigen. Alleen personen, die woonachtig zijn in Nederland, kunnen lid worden van OpinieLand en ook daadwerkelijk vragenlijsten invullen.

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich heel simpel inschrijven op de website van OpinieLand. Op de homepage kan men zich eenvoudig aanmelden met een Facebook account of men kan het registratie formulier invullen. Op het registratieformulier moet men onder andere aangeven of men man of vrouw is, voornaam, achternaam en het e- mail adres. Na de aanmelding wordt er een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen c.q. het account te activeren. Hierna kan men aan de slag door een mening te geven in de online vragenlijsten. Middels deze online enquêtes kan men betaald invloed uitoefenen op bepaalde producten en diensten welke dagelijks gebruikt worden. Ieder kwartaal maakt men dan kans op €2.000, spaar punten die inwisselbaar zijn voor geld en cadeaubonnen. Daarnaast kan men ook nog gratis een goed doel ondersteunen.


Beloning

Iedere maand maken leden van deze site kans op het winnen van een geldprijs van €2.000. Voor elke onderzoek waar men aan mee doet, verdient men een lot. Daarnaast ontvangt men punten voor het volledig invullen van enquêtes. Deze punten kan men sparen en inwisselen voor geld via paypal of voor cadeaubonnen van merken als iTunes, bol.com, Zalando, VVV en nog vele andere. Gebruikers kunnen vanaf 1000 punten gebruik maken van de inwissel mogelijkheid. Daarnaast kunnen leden ook gratis een goed doel ondersteunen.


Welke vragen?

Veel leden vragen zich niet alleen af welke vragen zij kunnen verwachten, maar ook van waar de vragen afkomstig zijn. Het zijn meestal de bedrijven, overheden, openbare instellingen en soortgelijke organisaties, die geïnteresseerd zijn in de meningen en gedragingen van de mensen, die ook daadwerkelijk gebruik maken van hun diensten en producten. Op die manier kunnen zij hun producten en diensten verbeteren en afstemmen op de behoefte van de gebruikers.


Frequentie opsturen vragenlijsten

Leden kunnen regelmatig vragenlijsten via e- mail verwachten. Echter kan niet precies worden aangegeven wie of wanneer leden een uitnodiging van OpinieLand kunnen verwachten om een vragenlijst in te vullen. De vragenlijsten zijn aangepast en gebaseerd op de onderzoeksdoelen van elke individuele klant. Afhankelijk van het profiel van de leden, kan men vaker of juist minder vaak gevraagd worden om vragenlijsten in te vullen. Aan leden wordt daarom gevraagd om hun profiel zo up to date als mogelijk te houden.


Artikelen over OpinieLand

Het geven van je mening is geld waard bij Opinieland

Een ieder wilt wel eens zonder al te veel moeite geld verdienen. Extra geld komt namelijk altijd goed van pas. Studenten, mensen die werkloos zijn, tieners of ouders kunnen altijd een extraatje gebruiken. Het verdienen van extra geld kan tegenwoordig bij Opinieland. Door mee te doen aan diverse internetenquêtes kunnen gebruikers heel wat extraatjes verdienen. Dit maakt online geld verdienen ... [...]

OpinieLand Reviews

  Bizar genoeg een goede ervaring

  ik schrik eigenlijk wel van deze reviews. ik gebruik opinieland nu pas twee tot drie weken en heb al 20,- kunnen verdienen. maar misschien zullen de slechte ervaringen nog wel komen.

  Sterke punten
  veel enquetes

  Zwakke punten
  soms zijn enquetes veel te lang

  Na 1000+ punten niet meer kunnen inloggen

  Ik heb de 1000 punten gepasseerd en dacht dit mooi in te leveren voor een €10 tegoedbon, maar nu kan ik gewoon niet meer inloggen via Google. Via andere account met Google kan ik wel inloggen, maar dat account doet helemaal niks als ik klik op 'inloggen met google' en dat emailadres selecteer. Ze hebben me gewoon opgelicht lijkt me zodat ik de punten niet in kan wisselen.

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  Na 1000 punten kun je niet meer inloggen, je kunt het niet inruilen voor een €10 bon.

  ze sluiten de enquetes af als ik net 20 punten nodig heb voor mijn beloning!

  Ik heb zo lang gewerkt voor mijn beloning en dan als ik het bijna heb gaven ze me nooit meer enquêtes! Ik heb ze altijd eerlijk beantwoord dus wat een OPLICHTERIJ!!!

  Zwakke punten
  ALLES!

  Ze sturen spam

  Ze sturen spam naar gegevens die buitgemaakt zijn via de hack op Ticketcounter. https://www.diergaardeblijdorp.nl/datalek/

  Sterke punten
  Ze sturen spam naar via hacks buitgemaakte adressen.

  Zwakke punten
  Ze sturen spam naar via hacks buitgemaakte adressen.

  Teveel emails,weinig beloningen

  Teveel emails per dag,om enquete in te vullen.Geen vergoedingen.

  Sterke punten
  Vragenlijst

  Zwakke punten
  Invul opties

  Niet aan beginnen

  2 Uur aan die pauper enquêtes verspild, maar toen ik beloning wilde laten uitbetalen kan dit niet.
  Een grote facade.

  Sterke punten
  Sukkels

  Zwakke punten
  Ze naaien je

  ga niet thuiswerken bij opinieland

  Begin hier niet aan
  Ik had veel enquetes ingevuld naar waarheid,maar bij heel veel enquetes komt het vaak voor dat je als je bijna bij het eind van de enquetes bent dat u dan in eens in beeld staat deze enquete past niet bij u en u de punten dus niet krijgt
  Gevraagd hoe dit kan maar geven niet thuis
  Ook zeggen ze ineens dat je een 2e account hebt terwijl ik dat niet hebt
  Trap er dus niet in zijn gewone oplichters

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  duurt te lang voordat ze reageren op mail

  Wat een oplichters bij Opinieland

  Wat een oplichters bij Opinieland. Heb braaf de enquetes ingevuld en mijn tijd in gestoken, probeer ik de beloning uit Te betalen, krijg ik een foutmelding. Na weken wachten op antwoord van de ‘klantenservice’ - hebben ze een smoes om mijn account te sluiten en de beloning niet uit te betalen. Wat een slecht bedrijf! Erg ontevreden, trap er niet in!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Bedrog
  Tijdverspilling

  waardeloos

  De meest waardeloze site die er bestaat .ellenlange vragen lijsten voor 15 cent!!!!!!

  Sterke punten
  helemaal niets

  Tevreden met opinieland

  Ik ben tevreden met opinieland ik had in 2 dagen een aantal enquetes ingevuld en heb toen 10 euro aan paypal gekregen op mijn paypal account

  Sterke punten
  Je wordt beloond voor wat je doet

  Zwakke punten
  Het is lastig om te te contacteren

  Buggy AF

  De site is een opeenstapeling van bugs en andere onzin. Nadat je eindelijk je gegevens voor de 5e keer hebt ingevuld krijg je een "welkomstbonus" van 40 'punten' (vaag concept, maar oké), maar na het invullen van je eerste echte enquête staat je puntensaldo weer op 0. De enige manier om betaald te worden is via PayPal, maar het is me nog steeds niet duidelijk hoeveel punten hoeveel geld opleveren.
  Al met al niet de moeite waard denk ik.

  verdiende punten worden niet toegevoegd

  Ik ben inmiddels een aantal jaren lid en vul regelmatig enquetes in. De laatste tijd merk ik dat er geen punten meer worden toegevoegd aan mijn account. Ik heb daar een vraag over gesteld bij de klantenservice en tot mijn verbazing krijg ik een antwoord in een vreemde taal welke Indonesisch blijkt te zijn. Het komt er op neer dat het een kwestie van jammer is en zoek het zelf maar uit. Wel erg teleurstellend dit.

  SLECHTE OPLICHTERS

  940 punten gespaard. wilde laatst weer onderzoeken doen. Er stonden er 6 open. Ik heb alle 6 de enquêtes geprobeerd maar op het einde word ik ineens uit de vragenlijst gegooid. Later nog eens geprobeerd deel te nemen maar helaas zoals verwacht geen punten gekregen. vieze stelletjes oplichters.

  Slechte ervaring met Opiniland

  Begin er niet aan. De beloning is slecht, je moet erg veel enquêtes invullen voordat je een beloning kunt claimen. Op het moment dat je voor de derde keer aan betaling toe bent schorsen ze zomaar je acount. Dit zogenaamd er iets onregelmatigs aan de hand is. Dit krijg je als je een beloning wil claimen Er is een onverwachte fout opgetreden. Neem contact met ons op en vermeld de foutcode: QSB0303-17. Dan neem je een aantal keren contact op en krijg je als antwoord dat je account geschorst is zonder duidelijke uitleg. Waardeloos

  Sterke punten
  Handige bonnen te verdienen.

  Zwakke punten
  Slechte beloningen, je moet erg veel enquêtes invullen om een beloning te krijgen. Je account wordt zonder duidelijke reden geschorst.

  opinieland en waardevolle mening is 1 pot nat.....

  tijden meegedaan met het invullen, nu bij het verzilveren van mijn punten krijg ik een foutmelding, na correspondentie blijkt dat ik meerdere accounts bij opinieland heb ( volgen hun dan ..........weg tegoed...hebben ze weer 19,50 euro verdiend via mij. DANK JE

  Nu blijkt achteraf dat je nu waardevolle mening en opinieland dezelfde fout melding krijgt bij het verzilveren van je tegoed. m.i. een goede zelfverrijking

  Sterke punten
  NIKS

  Zwakke punten
  NIKS

  slechte zaak

  opinieland en waardevolle mening hebben bij een eventuele uitbetaling dezelfde foutcode, dus trek hier je conclusie maar uit. de code is QSB0303-17.

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  betalen doen ze niet

  Oplichting Opinieland

  Ik krijg nooit extra punten, het blijft steeds 1.290. Als ik een e-mail stuur aan [email protected] wordt de mail teruggestuurd.

  Sterke punten
  Geen sterke kanten.

  Zwakke punten
  Oplichting. Je krijgt geen punten en ze zijn niet bereikbaar.

  indd, raar?!

  had natuurlijk wel beter kunnen weten maar precies hetzelfde als de voorganger.. account geschorst, geen idee waarom?

  Iemand ervaring met verdere verloop? Bedoel de punten mogen ze houden, dat vind ik niet erg maar bedoel qua spam!?

  Sterke punten
  Veel beloven

  Zwakke punten
  Niks doen

  Incompetent bedrijf

  Het liefst had ik 0 sterren gegeven. Eerst laat men je een aantal enquêtes invullen, maar voordat je de punten kunt cashen schorten ze jouw account op. Na contact met de klantenservice kreeg ik een vage, standaardemail met de smoes "dat de enquêtes niet aandachtig genoeg waren ingevuld". Dit is totale onzin. Verspil je tijd niet aan dit incompentente bedrijf! Pure oplichting om eerst jouw mening en gegevens te verzamelen en er vervolgens geen beloning aan te koppelen.

  Sterke punten
  geen

  Oplichters zijn het bij opinieland

  100% oplichters
  Geven geen antwoord op vragen of klachten.
  Geven geen bol.com cadeau kaart voor inwisselen van punten.
  Heb gelukkig niet veel tijd in deze site gestopt, maar zelfs 1000 punten keren ze niet uit.
  Mijn tip.
  Blokkeer deze site en zoek naar betrouwbare andere site

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Oplichters zijn dat zijn de

  Prima thuiswerk

  Het duurt wel even eer je de duizend punten bij elkaar hebt gesprokkeld maar daarna kun je gewoon een kadobon uitkiezen. Ik ga altijd voor een Bol.com bon. Met PayPal heb ik géén ervaring.

  Sterke punten
  Leuke bijverdienste

  Zwakke punten
  Duurt lang eer je genoeg punten hebt om tot een uitbetaling te komen. Je kan niet altijd aan alle enquêtes deelnemen omdat je niet altijd tot hun doelgroep behoort. Hierdoor kan het wel een halfjaar duren eer je eens tot een uitbetaling komt

  Opinieland! Oplichters zijn ze!

  Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters!!

  Sterke punten
  Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters.

  Opinieland OPLLICHTERS

  Vieze naaiers. Ineens word je geblokkeerd omdat je niet volgens de voorwaarden werkt. Flikker toch op k Site !!!!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles naaier site. Oplichters niet te vertrouwen kut site

  Gebanned na uitbetaling

  Ik probeerde 1000 punten te laten uitbetalen via PayPal. Toen ik deze uit wou laten betalen en verder klikte werd ik opeens geblokkeerd van de site en kom ik niet meer in mijn account. Lekkere tijdverspilling was dit dus!

  Sterke punten
  + veel enquetes

  Zwakke punten
  + Als je uitbetaald wilt worden word je gebanned
  + Daardoor tijdsverspilling

  Opinieland alleen bedoel voor uitbetaling via Paypal

  Ik zie veel mensen die opinieland als een scam of oplichting zien maar dit is niet waar. Als je 1000 punten of meer hebt lat je dan gewoon uitbetalen via paypal inplaats een kadobon. Paypal werkt al tijd. en ik heb er al veel geld mee verdient

  Sterke punten
  uitbetalen via paypal

  Zwakke punten
  kadobonnen werken niet


Bezoek OpinieLand

Schrijf je eigen review