5 euro mail.com

Word nu lid van 5euromail.com Na aanmelding kunt u direct beginnen met: * Verdien geld met het lezen van e-mails. * Verdien geld met het invullen van enquetes. * Verdien geld met het aanbrengen van vrienden en familie! * Verdien geld met het bezoeken van websites. * Verdien geld met het meedoen aan leuke acties!

5 euro mail.com Reviews

  Vuljezakken, behoort bij 5 euromail en 8euromail

  Vuljezakken, nu ik weet niet waar dit op slaat, ik weet wel dat ze hun eigen zakken vullen. Ook staan ze niet vermeld bij de Kamer van Koophandel, omdat deze website niet bij ze bekend is. Een vraag heb ik gesteld, maar antwoord krijg je niet
  Wij hanteren GEEN ACTIVITEITS EISEN EN/OF ACCOUNTSCORE! dat staat op de website, nu als je niets doet ,bv. niet op de mails klik, dan wordt je er uitgeknikkerd, want ze sturen dus dreigmails dat ze dit dus gaan doen, nu ik heb er ondertussen 8 gekregen met deze mededeling.
  Rhuntjes is de naam van een beheerder van deze website, die punten krijgt, als je op mails klikt zonder punten/ centen vermelding, dus er staat niets, zijn naam staat meestal rechts boven in de aangeklikte mail, voor wie je de punten hebt gegeven. dit weet ik omdat ik een mail kreeg met zijn naam.
  Geld hebben ze niet, dat beweren ze dus kan je erg lang wachten op de uitbetaling, ik dus vanaf november 2015. Wel hebben ze geld voor de klikwedstrijd en het linkspel dus hoe kan dat.
  Dus zijn het verschrikkelijke oplichters

  Sterke punten
  Totaal niets

  Zwakke punten
  Oplichters zijn het betalen gewoon niet uit, omdat ze zogenaamd geen geld hebben.

  Aanvulling op eerdere review

  Kennelijk is er nog niets verbeterd, advies (als je niets te verliezen hebt) stuur een herinnering als er niet betaald wordt na de termijn die ze in hun eigen voorwaarden stellen met uiterste termijn, wordt er niet betaald een tweede herinnering, en daarna een aanmaning met extra kosten. Dat werkt namelijk wel, je wordt dan alleen wel van intimidatie beschuldigd.............

  Sterke punten
  Welke?

  Zwakke punten
  Alles.

  Uitbetaling

  Op 28 december 2015 heb ik een betaling aangevraagd, en tot heden niet ontvangen.
  Eerder heb ik een mail verstuurd, met de vraag wanneer ik mijn uitbetaling ontvang, nu ik heb er geen antwoordt op gekregen, nee een mail met, dat het opgelost is, wat dus niet zo is. Ga je te vaak vragen wanneer je de uitbetaling ontvang, dan wordt je er uitgeknikkerd, of je krijg een mail, dat er personen zijn die te vaak vragen om de uitbetaling, dan moet je akkoord aanvinken zodat ze weten dat je het gelezen heb en dat je niet moet zeuren.
  Dus kijk uit, ga niets doen op deze website .Ook niet op 8euromail,nl, of vuljezakken.nl, want dat is ook van Christianne en Richard
  U bent gewaarschuwd.

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Heel veel, het zijn oplichters

  5 en 8 euromail en vul je zakken betalen niet

  De sites 5euromail, 8euromail en vuljezakken(Christianne & Richard) betalen niet uit. Ze vullen zo te ervaren zelf hun zakken. Bij herinnering en aansluitend aanmaning verstuurd te hebben, krijg je (op het laatste moment) een ban op de sites en wordt je beschuldigd van intimiderend gedrag, en zouden ze andere webmasters gaan informeren over ons zogenaamd intimiderede gedrag ....... terwijl je "pas" 7 maanden op je terecht verdiende geld wacht. Aan de telefoon wordt het verhaal opgehangen (op een botte wijze) dat kleine bedrijfjes kennelijk te laat mogen betalen. Er is inderdaad betaalt, d.w.z. op de vuljezakken stond € 11,00 en die ben je kwijt omdat de vuljezakkenwebsite ons wegens intimidatie, lees een herinnering/aanmaning verstuurd ........... heeft geschrapt ....... Overigens als je de voorwaarden leest, kan een eerstejaars student recht 3 weken lachen.

  Sterke punten
  Wel woorden en geen daden

  Zwakke punten
  Gewoonweg de hele site inclusief het gedrag van Christianne en Richard, dus alles, alles en alles.

  niet uitbetalen

  Let op deze site betaald niet uit er is vandaag een mail ontvangen dat ze nog met NOVEMBER 2013 bezig zijn ze hebben geld gebrek en belazeren de boel. mail word niet beantwoord en ze verwachten ook geen commentaar.

  Sterke punten
  Totaal geen

  Zwakke punten
  ze betalen niet

Bezoek 5 euro mail.com

Schrijf een review