Word nu lid van 5euromail.com Na aanmelding kunt u direct beginnen met: * Verdien geld met het lezen van e-mails. * Verdien geld met het invullen van enquetes. * Verdien geld met het aanbrengen van vrienden en familie! * Verdien geld met het bezoeken van websites. * Verdien geld met het meedoen aan leuke acties!

5 euro mail.com Reviews

  • Zowel Spaar5euro als Arolaclicks betalen niet uit. Ze hebben dezelfde webmaster. Vraag je naar de uitbetaling, dan krijg je een vreemde mail terug, wat erg aan macht doet denken: "ik bepaal wanneer jij wat krijgt........"
    Idioten.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Betalen niet uit.

    Door Victoria op 9 november 2018 Reageer
  • Vreemd,
    Onderstaand is van 19 april 2016

    Home Aanmelden Login Adverteren Contact

    Krijg betaald voor lezen van mails tot 1 cent
    Met nu al 5,582 actieve leden
    We hebben al € 37.692,50 uitbetaald
    En veel meer!

    Op 17 juli 2017, hadden ze zie onder zoveel leden

    Home Aanmelden Login Adverteren Contact

    Krijg betaald voor lezen van mails
    Met nu al 1,687 actieve leden
    We hebben al € 37.692,50 uitbetaald
    Cashback gedeelte, klik hier.

    Nu zie ik dat er geen leden vermeld zijn, dus actieve leden hebben ze niet, en er is zie onder zoveel uitbetaald.

    Krijg betaald voor lezen van mails en spellen
    Verdien geld met door mee te doen aan onze linkspellen
    We hebben al meer dan € 35.000 uit

    Hoe kan dit er is € 37.69250 uitbetaald en nu € 35.000
    Dus klopt hier niets van.
    Nu ik weet dat ze niet uitbetalen

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Heel veel

    Door Mona op 4 februari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 20 november 2015 een uitbetaling aangevraagd. Het is nu juli 2017, en de betaling nog steeds niet ontvangen.
    Als je er te veel naar vraagt, waarom je de betaling nog niet gekregen heb dan verwijderen ze je.
    Nu krijg je niet 1 maar meerdere keren een mailtjes met de volgende mededeling.
    Zoals jullie weten liggen we ruim achter met uitbetalingen.
    De uitbetaling zijn verwerkt t/m 27-01-2015
    We weten dat het heel langzaam gaat maar echt wij kunnen er ook niet veel aan doen.
    Er wordt te weinig gekocht door de leden zodat we niet meer kunnen uitbetalen.
    We doen ons best meer kunnen we ook niet doen.

    Als je dit niet geloofd, dan moet je het maar uitproberen, dan kom je er wel achter dat ze de boel oplichten
    Alles wat ze verstuurd hebben per mail is bewaard. Nu het is onderhand een boek geworden

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Heel veel

    Door Petra op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ruim 2 jaar geleden heb ik een uitbetaling aangevraagd voor zowel 5 euro mail als 8 euro mail.Tot op heden heb ik nog niks ontvangen!!

    Sterke punten
    Ik geloof zeker wel dat ze hun best doen maar ik vind dit niet kunnen!

    Door aukje op 30 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 3 jaar geleden een uitbetaling aangevraagd van €12,50. Na anderhalf jaar kreeg ik €6 uitbetaald. Omdat ik een behoorlijk saldo heb openstaan, wilde ik weer een uitbetaling aanvragen. Dit kan niet. Je moet nu eerst minimaal 2000 keer een mail hebben gelezen, voordat je een uitbetaling kan aanvragen. Hierover had ik gemaild. Kreeg een reactie terug dat dit niet verandert kan worden. Dit betekent dat de eerstvolgende uitbetaling over ca 10 jaar zal zijn. Ze zeggen dat zij een achterstand hebben, en dat zij er zelf financieel bij in schieten. Ik heb de vraag gesteld waarom mensen die meedoen aan klikwedstrijd wel direct uitbetaald krijgen. Antwoord: zij zetten zich in voor 5 Euromail. Ook ik heb sinds enige tijd zo mijn twijfels. Ik heb nog een saldo openstaan van rond de €35 die ik niet kan laten uitbetalen. Nu niet, en ook niet over 10 jaar. Zij verdien er wel geld aan. Dat je het financieel even moeilijk hebt, wil ik wel geloven. Maar de cristijd is voorbij, en de economie doet het weer goed. Maar na 4 jaar nog steeds komt nu bij mij ongeloofwaardig over. Zij worden immers wel uitbetaald door de bedrijven. Het is te zot voor woorden dat je nu eerst 2000 mailtjes per uitbetaling moet hebben gelezen. Dat duurt een paar jaar, en dan kun je per keer maar €6 uitbetaald krijgen. Te zot voor woorden! Jaren geleden was dit wel anders. Toen kreeg je op tijd uitbetaald. Nu, nee!!! Ik erger mij er ook aan. Ook ik krijg het idee dat zij ons nu belazeren! Boos? Ja, ik ben hierover ontzettend boos en neig nu ook naar dat wij nu worden opgelicht!

    Zwakke punten
    1000

    Door Marian op 29 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vuljezakken, nu ik weet niet waar dit op slaat, ik weet wel dat ze hun eigen zakken vullen. Ook staan ze niet vermeld bij de Kamer van Koophandel, omdat deze website niet bij ze bekend is. Een vraag heb ik gesteld, maar antwoord krijg je niet
    Wij hanteren GEEN ACTIVITEITS EISEN EN/OF ACCOUNTSCORE! dat staat op de website, nu als je niets doet ,bv. niet op de mails klik, dan wordt je er uitgeknikkerd, want ze sturen dus dreigmails dat ze dit dus gaan doen, nu ik heb er ondertussen 8 gekregen met deze mededeling.
    Rhuntjes is de naam van een beheerder van deze website, die punten krijgt, als je op mails klikt zonder punten/ centen vermelding, dus er staat niets, zijn naam staat meestal rechts boven in de aangeklikte mail, voor wie je de punten hebt gegeven. dit weet ik omdat ik een mail kreeg met zijn naam.
    Geld hebben ze niet, dat beweren ze dus kan je erg lang wachten op de uitbetaling, ik dus vanaf november 2015. Wel hebben ze geld voor de klikwedstrijd en het linkspel dus hoe kan dat.
    Dus zijn het verschrikkelijke oplichters

    Sterke punten
    Totaal niets

    Zwakke punten
    Oplichters zijn het betalen gewoon niet uit, omdat ze zogenaamd geen geld hebben.

    Door Olivia op 22 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kennelijk is er nog niets verbeterd, advies (als je niets te verliezen hebt) stuur een herinnering als er niet betaald wordt na de termijn die ze in hun eigen voorwaarden stellen met uiterste termijn, wordt er niet betaald een tweede herinnering, en daarna een aanmaning met extra kosten. Dat werkt namelijk wel, je wordt dan alleen wel van intimidatie beschuldigd.............

    Sterke punten
    Welke?

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Mahadma op 4 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 28 december 2015 heb ik een betaling aangevraagd, en tot heden niet ontvangen.
    Eerder heb ik een mail verstuurd, met de vraag wanneer ik mijn uitbetaling ontvang, nu ik heb er geen antwoordt op gekregen, nee een mail met, dat het opgelost is, wat dus niet zo is. Ga je te vaak vragen wanneer je de uitbetaling ontvang, dan wordt je er uitgeknikkerd, of je krijg een mail, dat er personen zijn die te vaak vragen om de uitbetaling, dan moet je akkoord aanvinken zodat ze weten dat je het gelezen heb en dat je niet moet zeuren.
    Dus kijk uit, ga niets doen op deze website .Ook niet op 8euromail,nl, of vuljezakken.nl, want dat is ook van Christianne en Richard
    U bent gewaarschuwd.

    Sterke punten
    Helemaal niets

    Zwakke punten
    Heel veel, het zijn oplichters

    Door Jana op 4 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De sites 5euromail, 8euromail en vuljezakken(Christianne & Richard) betalen niet uit. Ze vullen zo te ervaren zelf hun zakken. Bij herinnering en aansluitend aanmaning verstuurd te hebben, krijg je (op het laatste moment) een ban op de sites en wordt je beschuldigd van intimiderend gedrag, en zouden ze andere webmasters gaan informeren over ons zogenaamd intimiderede gedrag ....... terwijl je "pas" 7 maanden op je terecht verdiende geld wacht. Aan de telefoon wordt het verhaal opgehangen (op een botte wijze) dat kleine bedrijfjes kennelijk te laat mogen betalen. Er is inderdaad betaalt, d.w.z. op de vuljezakken stond € 11,00 en die ben je kwijt omdat de vuljezakkenwebsite ons wegens intimidatie, lees een herinnering/aanmaning verstuurd ........... heeft geschrapt ....... Overigens als je de voorwaarden leest, kan een eerstejaars student recht 3 weken lachen.

    Sterke punten
    Wel woorden en geen daden

    Zwakke punten
    Gewoonweg de hele site inclusief het gedrag van Christianne en Richard, dus alles, alles en alles.

    Door Mahadma op 24 februari 2015 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Let op deze site betaald niet uit er is vandaag een mail ontvangen dat ze nog met NOVEMBER 2013 bezig zijn ze hebben geld gebrek en belazeren de boel. mail word niet beantwoord en ze verwachten ook geen commentaar.

    Sterke punten
    Totaal geen

    Zwakke punten
    ze betalen niet

    Door klaas op 16 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 5 euro mail.com

Schrijf je eigen review over 5 euro mail.com