Reviews van deze auteur

Aanvulling op eerdere review

Review over 5 euro mail.com

Kennelijk is er nog niets verbeterd, advies (als je niets te verliezen hebt) stuur een herinnering als er niet betaald wordt na de termijn die ze in hun eigen voorwaarden stellen met uiterste termijn, wordt er niet betaald een tweede herinnering, en daarna een aanmaning met extra kosten. Dat werkt namelijk wel, je wordt dan alleen wel van intimidatie beschuldigd.............

Sterke punten
Welke?

Zwakke punten
Alles.

5 en 8 euromail en vul je zakken betalen niet

Review over 5 euro mail.com

De sites 5euromail, 8euromail en vuljezakken(Christianne & Richard) betalen niet uit. Ze vullen zo te ervaren zelf hun zakken. Bij herinnering en aansluitend aanmaning verstuurd te hebben, krijg je (op het laatste moment) een ban op de sites en wordt je beschuldigd van intimiderend gedrag, en zouden ze andere webmasters gaan informeren over ons zogenaamd intimiderede gedrag ....... terwijl je "pas" 7 maanden op je terecht verdiende geld wacht. Aan de telefoon wordt het verhaal opgehangen (op een botte wijze) dat kleine bedrijfjes kennelijk te laat mogen betalen. Er is inderdaad betaalt, d.w.z. op de vuljezakken stond € 11,00 en die ben je kwijt omdat de vuljezakkenwebsite ons wegens intimidatie, lees een herinnering/aanmaning verstuurd ........... heeft geschrapt ....... Overigens als je de voorwaarden leest, kan een eerstejaars student recht 3 weken lachen.

Sterke punten
Wel woorden en geen daden

Zwakke punten
Gewoonweg de hele site inclusief het gedrag van Christianne en Richard, dus alles, alles en alles.

onmenselijk

Review over Betaalde Mails

Je kunt niet inloggen en reageren op je mailtjes doen ze ook niet. Ik heb tig keer geprobeert uit te schrijven, ook dat lukt niet! Zeer onbetrouwbare organisatie .
Zeker NIET AAN TE BEVELEN!!!!!!!

Sterke punten
je blij maken met een dooie mus zijn ze erg goed in!!!!!!!

reacties: