Is het echt zo makkelijk om met Jiggy online geld te verdienen?

Is het echt zo makkelijk om met Jiggy online geld te verdienen?

27 februari 2017

Jiggy behoort tot een van de vele online spaarprogramma’s. Veel personen vragen zich af of het echt mogelijk is om met Jiggy online geld te verdienen. Jiggy behoort namelijk tot het leukste online spaarprogramma van Nederland. Geinteresseerden kunnen daarbij ook geheel gratis een account aanmaken bij Jiggies. Bij het aanmelden ontvangt met direct 1500 Jiggies welke omgerekend 1 euro waard is. Zodra men 17250 Jiggies of meer heeft gespaard, kan men deze laten uitbetalen op een opgegeven bankrekening nummer. Jiggies kunnen op verschillende manier gespaard worden. 

Online aankopen 

Gebruikers kunnen Jiggies sparen door online aankopen te doen via de website van Jiggy. Er zijn namelijk meer dan 1900 webwinkels aangesloten bij Jiggy. Als men een online shopper is, dan is het verstandig om de online aankopen via Jiggy te doen omdat men dan korting krijgt op de totale aankoop in de vorm van Jiggies. Men krijgt dus niet direct korting op de aankoop zelf, maar wel in de vorm van spaarpunten oftewel Jiggies welke op een later moment op het account van de gebruiker worden bijgeschreven. 

Hoe kan ik online shoppen via Jiggy? 

Om online aankopen te doen via Jiggy, moeten gebruikers op de website van Jiggy klikken op de gewenste webwinkel en een bestelling plaatsen zoals men dat normaal ook zou doen. Na de aankoop ontvangt de gebruiker binnen 24 uur een e- mail van Jiggy, dat er Jiggies zijn gereserveerd voor de gebruiker. Zodra Jiggy een tergkoppeling heeft ontvangen van de webwinkel, dat er daadwerkelijk een aankoop is gedaan, wordt de gebruiker hiervan op de hoogte gesteld. De terugkoppeling van de webwinkel kan tweeledig zijn: 

1. De aankoop is goedgekeurd en Jiggy heeft een commissie van de webwinkel ontvangen. Deze commissie wordt gedeeld met de gebruiker en er worden Jiggies bijgeschreven in het account van de gebruiker voor het doen van de aankoop.

2. De aankoop is afgekeurd en Jiggy heeft geen commissie ontvangen. Hierdoor ontvangt de gebruiker ook geen Jiggies voor de aankoop. Er zijn verschillende redenen waarom de aankoop wordt afgekeurd; de bestelling is geannuleerd, de aankoop is toch niet via Jiggy gegaan of er is niet betaald.

Op andere manieren Jiggies verdienen

Naast het doen van online aankopen, kunnen gebruikers ook op andere manieren Jiggies verdienen. Naast het ontvangen van Jiggies voor de online aankoop, krijgt de gebruiker ook nog eens een gratis Jiggy bingokaart. Hiermee kan de gebruiker wekelijks de Jiggy Jackpot winnen van 35.000 Jiggies oftewel 23,33 euro. Het volledig invullen van het profiel en het activeren van de Jiggy Cashback reminder en shoppen voor vrienden levert de gebruiker ook een aantal Jiggies op. Daarnaast kan men ook Jiggies verdienen door het lezen van e- mails, voor het invullen van niet commerciële vragenlijsten en het kopen van dag aanbiedingen. Kortom, Jiggy is het online spaarprogramma waar gebruikers snel en eenvoudig heel wat Jiggies kunnen sparen. Deze kunnen later omgezet worden in geld en uitbetaald laten worden op een opgegeven e- mail adres. 

Bezoek Jiggy

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden