Online Cashen

Hoe kunt u geld verdienen bij onlinecashen? - Het bezoeken van websites van adverteerders. - Het meedoen aan actie's. ( Dit kan bijv het afsluiten van een GSM abonnement zijn) - Het invullen van enquetes. - Het aanbrengen van nieuwe leden (bijvoorbeeld vrienden en familie)

Online Cashen Reviews

  Tijdverspilling

  1. In verhouding tot Qassa en Euroclix spaar je vreselijk traag. 2 Bovendien voor het merendeel mails verdien je alleen Change points waar je niets aan hebt. Je kunt ze alleen inwisselen voor loten voor een loterij die pas start na 1.000 verkochte loten en na een paar jaar nog steeds op 300 verkocht staat. Wassen neus dus. Er staat ook al een paar jaar dat er andere opties bij zullen komen voor het inwisselen van die change coins. Maar helaas. Ook een wassen neus dus. Compleet nutteloos die change coins. 3. Allerlei opties in het menu staan er inhoudsloos (geen enquetes, geen referral bonus, enz) en ook structureel. Al met al zonde van je tijd.

  Sterke punten
  N.v.t.

  Zwakke punten
  Zie review

  online cashen

  geen mails meer, als j3 bijna 12,50 bij elkaar hebt gespaard

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  geen mails

  Afmelden mails!!!

  Wil me graag afmelden........hoe moet dat, krijg het niet voor elkaar!!!

  Zwakke punten
  Ik wil al ik weet niet hoe lang van deze mails af en wil me afmelden maar het lukt me niet, heeft iemand een oplossing???

  Mr

  ontvangen gift 5000 euros

Bezoek Online Cashen

Schrijf je eigen review