• Heb een hele tijd enquêtes ingevuld bij toluna en ineens kreeg ik geen mails meer, na een tijdje wou ik mijn punten verzilveren, maar dat lukte niet meer. Dus alle werk voor niks geweest, dus doe er niet meer aan mee, het is verloren tijd en moeite.

    Sterke punten
    heeft geen sterke punten

    Zwakke punten
    komt zijn beloftes niet na

    Door greta op 30 maart 2020 Reageer

  • Ik ben hier nu een haf jaar aan het werk en dit is ëën van de weinige bedrijven die een operator nog als een persoon kan zien.
    Ze zijn heel open en denken met je mee in oplossingen.

    Van mij krijgen jullie een dikke 10 en ik ben zeker van plan om hier nog een hele lange tijd te werken.

    Sterke punten
    Ze steunen je als je het even moeilijk hebt, een sterker punt kan je niet krijgen!!

    Zwakke punten
    geen

    Door Jolande op 30 maart 2020 Reageer

  • In het begin had ik niets te klagen over deze site, nette uitbetalingen, vlotte support. Wat meer kan een mens zich nog wensen? Echter, tenzij je elke week maanden aan een stuk tot de top-chatters behoort, geven ze geen ene moer meer om je. Accounts worden afgesloten zonder waarschuwing wat gigantisch lang duurt om weer werkende te krijgen. Als je dan vraagt wat de reden is na de 400ste keer komen ze na drie dagen constant reminders sturen met een slap verhaaltje over dat je geen 400 berichten per week hebt getikt (de target was 200 Harold. Get your facts straight)

    Conclusie: leuk voor zo lang het duurt maar bouw je carrière er niet op voort. Er zijn alternatieven waar je in mijn ogen meer waardering en betere staffels krijgt.

    Sterke punten
    n/a

    Zwakke punten
    gebrek aan communicatie en eerlijkheid zijn toch wel nefast voor de feestvreugde

    Door Bert Cee op 29 maart 2020 Reageer

  • Niet doen hoor. Ze betalen niet uit. En zetten je Zomaar op non actief. Dat je het bedrag niet haalt. Zodat ze je niet hoeven te betalen.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Slecht communicatie
    Ze betalen niet uit

    Door Melanie op 28 maart 2020 Reageer

  • Zoals vele wel is opgevallen is het extreem rustig op de chats zoals FP, MM, AD, XLCLUB etc, dit ook dankzij de misleidende teasers die ze er uit gooien wat alles gewoon ongeloofwaardig maakt maar ook dankzij het feit dat Dankzij Auteur en Journalist Riley Parks undercover is geweest op vele nep datingsites en op verschillende chats en deze met haar boeken heeft ontmaskerd zodat ze met haar twee boeken als _ Nep datingsites_ En met haar boek ." In de ban van een faker ". De mannen advies heeft kunnen geven om waarop te letten als je date met een faker. Dankzij haar heeft het tv programma Moderator en het ACM weer het onderzoek van 2018 heropend in Februari 2020. Riley Parks haar boeken zijn goed verkocht en heeft dus al vele mannen laten zien waar ze zoal op moeten letten als ze met een dame in contact zijn.

    Daarom is het dus momenteel erg rustig en is er gewoon niks tot haast niks meer te doen. Vele hebben dit ook al bij yops neergelegd dat het zo rustig is en dat de pokes en teaser al anders moesten maar iedereen krijgt standaard het vaste mailtje terug met we hebben het naar de chat gestuurd en ze zijn er mee bezig om het te veranderen en dit roepen ze al vanaf Juli 2018.

    Ik ga er van uit dat we weer het zelfde krijgen als in 2018!


    Zwakke punten
    Het is erg rustig, weinig verdiensten haalbaar,
    Luisteren niet echt naar de klachten van hun operators, deze krijgen vaak standaard dezelfde antwoorden terug gestuurd. Operators hebben er nog weinig vertrouwen in.

    Door OpertorvoorYops op 26 maart 2020 Reageer

  • Ik heb met meerderen contact. Mijn favorieten zijn Mina, Sabine, Ruby Dave en Allard. Zij geven vaak dezelfde informatie. Ze voelen snel in, typen snel, hebben compassie en zijn eerlijk. Ben heel blij met deze site, stelt me steeds weer gerust.

    Sterke punten
    Oprecht
    Goede mediums
    Betrouwbaar
    Consistent

    Door C. op 24 maart 2020 Reageer

  • Had al 135 berichten vanochtend en vanmiddag. Nu 21 uur log ik weer in staat mijn teller op 0. Getypt voor niks dus

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Berichten die verdwijnen
    Werken voor niks

    Door Kitty op 23 maart 2020 Reageer

  • WAT ZIJN DE ANDERE BETERE BETAALD SEXCAMSITES

    Door KIM op 23 maart 2020 Reageer

  • Het zoveelste bedrijf dat voor van die datingnepsites werkt en je vraagt om 10.000 berichten te tikken. En dat moet je ook doen als je wat wilt verdienen, want de verdiensten zijn heel erg mager. Alle partijen verdienen hieraan veel geld, behalve diegene (jij dus) die al het werk doet. Het ergste van al is dan ook nog dat je dus voortdurend moet liegen en bedriegen. Je houdt nietsvermoedende mannen aan het lijntje die een date willen maar die nooit zullen krijgen. Enkel maar verhaaltjes en onzin die jij moet verzinnen krijgen ze. Heel zielig en zou moeten verboden worden.

    Door ruddy de visser op 21 maart 2020 Reageer (3 reacties)

  • Leuk bedrijf om te werken. Je kunt alles vragen. Het is niet altijd even druk, maar in de avond kun je lekker werken. Ze mailen wel veel, soms vervelend, maar je blijft wel van alles op de hoogte, dat is wel fijn. De feedbacks zijn ook fijn, met tips, daar kun je iets mee. Ik heb het naar mijn zin hier. Beter dan andere bedrijven zonder contact of coaching. Dit is veel persoonlijker en fijner werken naar mijn idee. De betaling is ook goed en altijd op tijd!

    Sterke punten
    - betaling goed en op tijd
    - duidelijk contact
    - drukke avonden
    - duidelijke tips en goede coaching

    Zwakke punten
    - soms wat veel mails

    Door Steff op 19 maart 2020 Reageer

  • Wij zijn nog dringend op zoek naar enkele ervaren operators die vooral in de avonden en weekenden kunnen en willen werken. Heb je belangstelling, dan kan je op onze site Chatforce.nl ons sollicitatieformulier invullen en zodra we dat binnen hebben, komen we er zo spoedig mogelijk op terug. Tot snel?

    Sterke punten
    Fijne werksfeer, wekelijkse uitbetaling vanaf 50 euro, fijn platform om op te werken.

    Door Rona op 5 maart 2020 Reageer

  • Niet mee in zee gaan. Ze reageren niet op je mails en ondanks herhaald mailen kreeg ik niet mijn aangevraagde tegoed bon!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar

    Door To op 21 februari 2020 Reageer

  • Een oude rot noem ik mijzelf in dit vak. Jaren geleden ontdekte ik deze vorm van thuiswerken. Het is de ideale manier om vanuit huis geld te verdienen.
    Ik heb bij vele studio’s ervaring opgedaan. Nu zit ik alweer meer dan twee jaar bij Chatmaster. Het bevalt mij erg goed, nooit geen gezeur, altijd even vriendelijk.
    Hier weggaan moet ik niet aan denken, ik weet wat ik heb, niet wat ik krijg. Voor mij is Chatmaster een topper.

    Sterke punten
    Betalingen kloppen altijd
    Goede coach die vriendelijk en eerlijk is
    Snel antwoord op je vragen


    Zwakke punten
    Geen

    Door Gerard op 17 februari 2020 Reageer

  • Ik vind dit de beste website qua uitbetaling en het is fijner om 1 op 1 te webcammen. Zit al aantal jaar in dienst bij hun, als er iets is kun je ze mailen of bellen en je kan ook altijd wat extraatjes verdienen door mee te doen met acties.

    Sterke punten
    Elke week uitbetaald
    1 op 1
    Extraatjes kunnen verdienen

    Zwakke punten
    Soms nog dat hij blijft vast hangen

    Door Anoniem op 10 februari 2020 Reageer

  • Na al mijn persoonlijke gegevens af gestaan te hebben aan dit bedrijf, inkomen, adres, werk, studie. Werkelijk alles. En na mezelf door pagina's lange persoonlijke vragenlijsten heen te werken met de belofte van hun kant om daarna studieadvies te geven, kreeg ik als uiteindelijk welgeteld twee vage studie tips als uitslag. Na dit bedrijf online onderzocht te hebben bleek dit bedrijf een onderdeel te zijn van een reclame bureau. (Call Creative Communication b.v.) Het werd dus voor mij wel duidelijk wie de echte klant was in deze constructie. Niet ik was de klant, ik was slechts onderdeel van het product, het daadwerkelijke product van deze organisatie is commercieel advies aan commerciële partijen. Ongetwijfeld op basis van de vergaarde persoonlijke informatie. Google "Cambridge analytica" dit bedrijf lijkt een soortgelijk model te hanteren: via vragenlijsten privé informatie verzamelen en dan gericht targetten voor hun (commerciële) partners. Dit zou opzich niet zo immoreel zijn, ware het niet dat ze herhaaldelijk met veel mooie sier de schijn proberen op te houden een semi publieke dienst te verlenen in het voordeel van degene die een vragenlijst invult. Dit is dus duidelijk niet het geval. Je vult bij dit bedrijf slechts een databank van een reclame bureau.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    -Vergaart uiterst persoonlijke informatie
    -Komt afspraken niet na
    -Levert niet de toegezegde diensten
    -Verkoopt je persoonlijke informatie door aan derden

    Door Albert op 5 februari 2020 Reageer

  • Het is echt geweldig om deel uit te maken van de Chatmaster.nl team, je wordt zo goed ondersteund. Ze maken de beloftes waar en je hebt altijd je eigen coach bij de hand mocht er iets zijn. Begrip is een belangrijk woord in hun woordenboek.

    Toen ik in tijdnood zat tijdens mij stage en niet elke week mijn quota aan berichten kon halen had mijn coach Maartje er alle begrip voor. Als je inzet altijd toont, staat ze altijd voor je klaar met oplossingen. Enige wat ze van je vraagt is eerlijkheid en duidelijkheid als er iets is waardoor je het niet kan halen. Maar dat vraagt elk goed bedrijf van je. Daarom ben ik zo blij om voor ze te mogen werken!

    Pluspunten zijn: je maakt je eigen rooster, je plant je eigen werkweek in en zo verdien je op jouw eigen manier. Ondertussen werk ik al bijna een jaar bij Chatmaster.nl en ik vind het geweldig werk. Wel moet je beschikken over een gezonde portie creativiteit en open-minded zijn. Alles is zoals afgesproken, elke maandag krijg je uitbetaald als je de minimum berichten hebt gehaald, een factuur kan je op de website terugvinden en ze betalen beter dan andere websites.

    Chatmaster.nl biedt mij de kans om mijn eigen salaris te bepalen met een goede ondersteuning, wat wil je dan nog meer?

    Sterke punten
    Coaching
    Toegankelijkheid
    Thuiswerk
    Uitbetaling
    Eigen rooster

    Door Tatiana op 1 februari 2020 Reageer

  • GlobalTestMarket is super het hielp me echt

    Door Kari op 30 januari 2020 Reageer

  • Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters!!

    Sterke punten
    Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters.

    Door Abdel op 29 januari 2020 Reageer

  • Afgelopen tijd heb ik meegemaakt dat ik voor niks werkte omdat een aantal berichten tussen 00:00-01:00 spontaan verdwenen waren toen ik die ochtend weer inlogde. Ook lange wachttijden en weinig werk.

    Sterke punten
    Makkelijk werkprogramma

    Zwakke punten
    Misleidende pokes
    Weinig werk
    Verdwijnende verdiende centjes

    Door Kimberly op 27 januari 2020 Reageer

  • Heb contact met hun opgenomen maar ze negeren mij terwijl ze mij niet eens kennen en ze hebben het fatsoen niet om te reageren dus dan weet je eigenlijk al hoe laat het is.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbereikbaar (ongetwijfeld ook bij belangrijke zaken zoals betalingen)

    Door Veronique op 26 januari 2020 Reageer (3 reacties)

  • Voorschotten die je geld kosten, worden te laat in de middag uitbetaald waardoor je pas 1 a 2 dagen later je geld hebt. Vroeger dezelfde dag nog. Dus ligt niet aan de bank. Zonde van het geld wat van je verdiensten af gaat. Verder wel lekker druk op de lijn.

    Sterke punten
    Lekker druk met telefoontjes en snel reactie op je vragen vh team

    Door Nina op 18 januari 2020 Reageer

  • Ik heb met plezier gewerkt voor ModOps. Het is een team en bedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor de Surinaamse werkers en met een uitzonderlijke vergoeding, de hoogste die ik heb gekend en de betaling geschiedt zonder onderbrekingen en op tijd. Neem contact op met Marloes en haar begeleiding al, spreekt boekdelen. Het is gewoon de moeite waard, love you guys!!

    Door Sonjay. op 16 januari 2020 Reageer

  • Hallo allemaal. Wij van Chatforce kunnen nog wel een paar goede operators gebruiken die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken, geen verplichte aantallen per week hoeven te halen, geen ellenlange berichten hoeven te tikken en geen A4tjes vol met regeltjes wat er allemaal niet mag. Wekelijkse betalingen en een leuke sfeer om in te werken. Wat wij vragen is goede kwaliteit berichten en een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Mocht je interesse hebben, dan kan je solliciteren via onze site.

    Door Rona op 15 januari 2020 Reageer

  • Normaal schrijf ik niet zo gauw een review, maar Chatmaster verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Sinds een paar maanden werk ik bij Chatmaster. Zij maken waar wat zij zeggen. Maartje de coach is altijd bereikbaar voor vragen. Hoe vaak ik wat vraag, het is haar nooit teveel. Ik voel mij gewaardeerd en geen nummer zoals bij vele andere studio’s.
    Ook word je hier niet afgezeikt als je iets niet goed doet. Er wordt netjes uitgelegd hoe je dat beter had kunnen oppakken.

    Al met al voel ik mij hier thuis. Zoals ze dat ook zo mooi kunnen zeggen, het voelt als een warm bad.

    Sterke punten
    Top coach
    Komen afspraken na
    en nog teveel om op te noemen

    Zwakke punten
    Niets

    Door Brenda op 10 januari 2020 Reageer

  • Mijn ervaring met Modops is prima. Heb het er al bijna 4 jaar goed naar mijn zin. Tevreden met de dagelijkse leiding en het werk aanbod. Eindelijk eens een bedrijf die staat voor kwaliteit. Ja ik tik voor mijn brood, maar hecht grote waarde aan kwaliteit en menselijkheid. Hier word ik in ieder geval niet als tikvee behandelt maar gewoon als Patricia. Duidelijke communicatie, goede/tijdige betalingen. Ik zeg: als je een leuke (bij) verdienste zoekt, dan kun je stoppen met zoeken zodra je Modops hebt gevonden! Groetjes, Patricia

    Sterke punten
    Tijdige betalingen
    Duidelijke communicatie
    Menselijk
    Leuk werkaanbod
    Kwaliteit

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt.

    Door Patricia op 7 januari 2020 Reageer