• Een waardeloze site, ze betalen niet uit. Ze verschuilen achter de accountscore. Hier moet een consumentenprogramma aandacht aanbesteden. Bah!

    Sterke punten
    geen

    Door L Bi op 4 december 2019 Reageer

  • Je saurai un opérateur travailleur sur le site et éviter les erreurs et respecter les vocabulaires .

    Zwakke punten
    6

    Door GBESSIN ERIC op 3 december 2019 Reageer

  • Laatste tijd weinig te doen, door de vele operators die ze hebben aangenomen.
    Altijd maar met excuses afkomen, en dat het wel beter zal worden..

    Door Anoniempje op 3 december 2019 Reageer

  • Belachelijke website, eerst je tijd verdoen met een enquete om vervolgens te horen dat je niet geschikt bent voot het onderzoek. Wel je data ontvangen maar geen punten ontvangen. Simpelweg belachelijk en het zou verboden moeten worden.

    Sterke punten
    Verschrikkelijk

    Zwakke punten
    Alles

    Door Roos op 2 december 2019 Reageer

  • Ik probeerde 1000 punten te laten uitbetalen via PayPal. Toen ik deze uit wou laten betalen en verder klikte werd ik opeens geblokkeerd van de site en kom ik niet meer in mijn account. Lekkere tijdverspilling was dit dus!

    Sterke punten
    + veel enquetes

    Zwakke punten
    + Als je uitbetaald wilt worden word je gebanned
    + Daardoor tijdsverspilling

    Door M. F. op 2 december 2019 Reageer

  • Ik heb gesolliciteerd, kreeg 1 dag later een vriendelijke mail. Je bent aangenomen! 2 dagen later gelijk een groepscall met top coach Eef en starten maar. Altijd berichten om te beantwoorden. Ze vragen of je even ergens mee wilt helpen als het druk is. Eef staat altijd paraat om je vragen te beantwoorden of om zo nu en dan gewoon te chatten. Het is een toffe vent. Alle negativiteit is zo onterecht! Ik snap niet hoe ze het durven te zeggen, echt niet. Maar dat zegt meer over henzelf dan over contentmods. Ik ben er net begonnen en voel me gelijk thuis. Even erin komen natuurlijk, maar dat heb je met elke nieuwe baan. Niet luisteren naar dat negatieve gelul mensen! En Eef je bent een top coach, een gezellige vent met humor.

    Door Natas op 30 november 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik ben een paar week geleden begonnen bij Chatmaster en het bevalt mij prima. Mijn coach M is heel behulpzaam en staat voor je klaar als je een vraag hebt. Ik doe dit werk al een tijdje en ik loop niet echt tegen problemen aan, echter als er wel iets is dan word je geholpen. Ik had gesolliciteerd en de maandag erop kon ik gelijk al aan de slag na een korte uitleg. De staffel bevalt mij echt prima, ik ga hier natuurlijk ook niet zeggen hoeveel het is, want dat staat niet op de site en dan ga ik dat ook niet kenbaar maken. Hier word je alleen niet uitgemolken. Hier had ik veel eerder naartoe moeten gaan, want betalingen zijn echt snel en nooit gezeik de hele dag in skype en je kan gewoon lekker je werk doen. Ze zitten ook niet achter je broek aan van kun je beginnen met tikken en dat soort dingen, ze laten je lekker vrij. Natuurlijk zal het wel zo zijn als je er zelf een zootje van maakt dat ze dan wel aan de bel trekken, maar dat is logisch. Ik ga hier in ieder geval niet meer weg.

    Sterke punten
    Betalen op tijd
    Goede coach
    Prettig werken
    Leuk systeem
    Lekkere betaling

    Zwakke punten
    Geen één.

    Door Berend op 29 november 2019 Reageer

  • Ik lees verschillende reviews hier maar voor mij is een ding erg duidelijk. Modops is gewoon een eerlijk bedrijf. En dat in deze branche is al heel wat. Er zijn altijd wel mensen die overal over zeuren, ik kan ook wel 10 dingen bedenken om over te zeuren. Werken doe je ook niet voor alleen de lol, dat doe je voor geld en dat is bij Modops goed te verdienen. Er is ook zeker een menselijke werksfeer. Natuurlijk moet je aan eisen voldoen, ik ben het ook niet met alles eens. Maar is dat niet overal zo? Ik denk dat de meest hard schreeuwende mensen die hier een review plaatsen zelf gewoon ontslagen zijn en gaan staan stampvoeten als een klein kind. Dat heb ik al zo vaak gezien. Erg jammer, aangezien dit bedrijf toch met kop en schouders boven andere uit steekt naar mijn mening. Ik ben niet iemand die snel ergens een review over schrijft, maar ik wilde dit toch wel even melden hier omdat het bedrijf gewoon een goede review verdient. Ik heb het vanaf dag 1 naar mijn zin en dat zal ik ook blijven hebben. Ik hoop dat ik nog lekker lang mag tikken hier! En nee, ik ben ook niet iemand die gevraagd is dit te doen, ik doe dit uit eigen wil.

    Sterke punten
    - Netjes op tijd betaald
    - Nette, duidelijke facturen
    - Genoeg berichten in de avond, op de dag wel wat rustig
    - snel antwoord en oplossing op vragen en problemen
    - vriendelijke werk sfeer

    Zwakke punten
    - soms een storing hier en daar, maar die zijn snel opgelost

    Door Operator op 28 november 2019 Reageer

  • Ik heb hier nu een tijdje gewerkt, echter niet heel lang vermits omstandigheden er voor zorgden dat ik het thuiswerken dien op te geven.

    De betalingen zijn tip top in orde, steeds op tijd ontvangen (ook al woon ik in het buitenland).
    Ik zie hier de mensen coach Eef door het slijk halen, mijn eerste impressie was ook niet top maar zoals iedereen heeft hij ook zijn drukke momenten en achteraf gebleken lijkt het een van de leukste coaches te zijn die je kan hebben, als je hem op het juiste moment benadert natuurlijk . Hij staat er ook voor open om even gebeld te worden via skype indien je met vragen zit. Hij geeft jou bijkomende tips met de nodige dosis humor om het leuk te houden.

    Sterke punten
    - zo goed als altijd iets te doen
    - betaling is op tijd
    - het niveau van de mannen waarmee je chat is aanzienlijk hoger dan bij de meeste andere sites (viel me eigenlijk nu enorm hard op)

    Door Stefan op 26 november 2019 Reageer

  • De coaches zitten constant te mailen naar je om voor 4 euro/uur je zelf te zitten uitsloven. Om de 20 minuten krijg je een mail dat er niet genoeg mensen aan het werk zijn. Vind je het gek? Mensen doen dit omdat ze relaxed iets willen bijverdienen niet om constant door Marloes lastig gevallen te gaan worden.
    Als je het kleinste iets fout doet en het maakt niet uit of je 1000 berichten daarvoor helemaal geweldig zijn, ze halen het 1 klein berichtje eruit en waarschuwen je alsof ze niets beter te doen hebben met hun tijd. Helft van de tijd werkt de site niet, berichten zijn traag, komen traag aan.
    Hun eerste berichten zijn ook meestal altijd over afspraakjes maken en verwachten ze dat de mensen die chatten er niet over spreken? Echt een kut job met slechte verdiensten.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    Zo wat alles. De coaches zitten constant te mailen naar je om voor 4 euro/uur je zelf te zitten uitsloven. Om de 20 minuten krijg je een mail dat er niet genoeg mensen aan het werk zijn. Vind je het gek? Mensen doen dit omdat ze relaxed iets willen bijverdienen niet om constant door Marloes lastig gevallen te gaan worden.
    Als je het kleinste iets fout doet en het maakt niet uit of je 1000 berichten daarvoor helemaal geweldig zijn, ze halen het 1 klein berichtje eruit en waarschuwen je alsof ze niets beter te doen hebben met hun tijd. Helft van de tijd werkt de site niet, berichten zijn traag, komen traag aan.
    Hun eerste berichten zijn ook meestal altijd over afspraakjes maken en verwachten ze dat de mensen die chatten er niet over spreken? Echt een kut job met slechte verdiensten.

    Door Marloes op 24 november 2019 Reageer (1 reactie)

  • dit bedrijf is echt top!
    je verdient geld door niets vermoedende mannen lucht te verkopen, valse beloftes te maken en aan het lijntje te houden!
    Echt wel een droombaan!
    Als je er van houdt;
    voortdurend blote pikken op je scherm te zien van de meest lelijke en wanhopige mannen,
    veel onzin te vertellen en daarvoor dik betaald te worden
    mensen geld uit hun zakken te kloppen terwijl jij lekker achter je scherm zit te lachen
    er vreugde in schept om mensen te beliegen en te bedriegen
    ...
    dan is dit echt wel een droombaan! Shrijf je zeker in, ik raad het je zeker aan.

    Door Fabian op 24 november 2019 Reageer (2 reacties)

  • Ik werk nu meer dan een jaar op deze chat en ik heb nog niet 1 x een reden gehad om te klagen. Van meerdere mensen heb ik gelezen dat ze zich geen nummer voelen en zo voel ik het ook.
    Geen standaard antwoorden op een vraag of opmerking. Ik moet zelfs nogal eens lachen om de humor die er in sommige antwoorden/reacties gebruikt wordt. Dit kan ik persoonlijk heel erg waarderen,
    Natuurlijk zijn er regels, die ik niet meer dan normaal vindt, want waar is dit niet als je ergens werkt.
    Hele goede betaling en het wordt ook netjes iedere week op je rekening gestort, mits je aan het bedrag komt waarbij ze uitbetalen. Wil je graag op een chat werken, dan zou ik je aanraden om hier te solliciteren, zodat je het zelf ook kunt ervaren.

    Sterke punten
    Goede begeleiding

    Zwakke punten
    Periodes met wat minder berichten

    Door Marleen op 23 november 2019 Reageer

  • Ik heb het echt naar mijn zin bij Modops, de meiden waar je direct mee in contact staat, Astrid en Marloes zijn echt super lief, ze staan voor je klaar en geven je ook echt het gevoel dat je een mens bent, en niet zoals bij andere chats een tikgeit... ze geven de hoogste uitbetaling van alle chats, en betalen netjes iedere maandag uit! Als je een chat wilt waar je lekker kunt tikken en goed verdient, dan raad ik je Modops echt aan!

    Sterke punten
    Betalen op tijd en goed!! Je bent een mens en geen nummer of tikgeit. Lieve mensen om mee te werken. Vrijwillige inlog, geen roosters.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Mariëlle op 22 november 2019 Reageer

  • - Hulpvaardige leiding en trainers.
    - Het betere bedrijf in zijn soort, zowel op verdiensten en werkwijze. Ik spreek uit ervaring.
    - Duidelijke regels die volgens mij de meeste negatieve reviews compleet weerleggen. Het valt mij wel op dat dikwijls onwetendheid, kortzichtig zijn en simpel denken een grote rol spelen bij die reviews. Het is een service als ieder andere service waar een markt voor is.
    - Perfecte bijverdienste.

    Sterke punten
    Werken wanneer je wil al zijn er natuurlijk drukke en mindere drukke tijden.
    Stipte betaling.
    Goeie feedback.

    Zwakke punten
    Ik moet nog steeds mijn koffie zelf maken.

    Door Yves op 19 november 2019 Reageer (2 reacties)

  • Ik zie veel mensen die opinieland als een scam of oplichting zien maar dit is niet waar. Als je 1000 punten of meer hebt lat je dan gewoon uitbetalen via paypal inplaats een kadobon. Paypal werkt al tijd. en ik heb er al veel geld mee verdient

    Sterke punten
    uitbetalen via paypal

    Zwakke punten
    kadobonnen werken niet

    Door anoniem op 19 november 2019 Reageer

  • Boven alle verwachtingen, op elk vlak.

    Ze betalen enorm goed, zeker in vergelijking met de meest populaire chats die je hier ziet.

    Ze hebben hun staffels niet gepubliceerd dus ik zal dit zelf ook niet openbaar maken.

    Nu wat betreft coaching, dit is ook altijd een gevoelig thema, de ene chatoperator gaat op jou zeiken voor elk detail, de andere chatoperator verwacht dat je per bericht een boek schrijft of je hebt zelfs chatoperators die jou geen feedback geven en plots jouw account sluiten terwijl je zelf proactief hebt nagevraagd of er een probleem is. Pas als het te laat is melden ze je het.

    Bij chatmaster ben ik onder toezicht van Maartje. Zij is enorm persoonlijk in de zin van, ze vraagt of je tevreden bent van de factuur, verteld extra details en geeft tips. Als je haar 100 vragen stelt, misschien dat ze wel aan de andere kant van het scherm haar ogen verdraaid maar ze blijft altijd heel leuk en netjes in het beantwoorden van deze vragen.

    Wat betreft fouten maken en hun actie hierop - je krijgt verdorie zelfs een pop up terwijl je werkt. Dit zorgt er voor dat je netjes op de hoogte gesteld wordt als je een fout maakt, je moet deze eerst wegklikken vooraleer je verder kan. In vergelijking met andere operators, wordt je gewoon niet op de hoogte gesteld of je krijgt alle gezeik in één lange tekst waarbij je dan denkt van, wat kan ik hier nog wel goed bij doen.

    Ik heb hier niets op aan te merken.

    Sterke punten
    - mooie uitbetaling en stipte uitbetaling
    - je krijgt een extra tijdens specifieke uren
    - ik ben opgezadeld met een leuke coach

    Zwakke punten
    - coach is opgezadeld met iemand zoals ik
    - niets

    Door Stefan op 11 november 2019 Reageer

  • Ik heb 2500 euro uitgegevn op deze rot site en heb nooit een date gehad. Gewoon alleen maar fake mijn geld vinden jullie niet meer zoveel credits moeten uitgeven. Ik geef het door bij KVK flikkers allemaal. Dus er werkn mensen mt fake profielen om geld van ons te struggelen gevoelloos zijn jullie allemaal

    Door Jan op 9 november 2019 Reageer

  • De laaste tijden ontvang j geld gewoon pas na een week of 2 weken. De manager spreekt je niet hoe weet je wat er met je geld aan de hand is Mvk moet dit bedrijf gewoon opruimen. Je zit te werken voor een blank die je niet eens kent.Straks zijn jullie ook niets meer blijven jullie zo door gaan. Dit alles is bloed geld mannen betalen om te daten mannen voor de gek houden. Wij offeren ons op voor jullie krijgen we onze fucking geld niet optijd fucking flikker jullie allemaal in dit shit bedrijf

    Sterke punten
    Fucking niet bekend

    Zwakke punten
    Betalen uit wanneer ze willen en wie ze willen. Geen fucking comm mt de manager over je fucking geld allemaal sukkels doeken jullie op. Onthou dat het bloed geld blijft

    Door Anie op 8 november 2019 Reageer

  • niks mis mee ondanks alle slechte reviews ben ik gewoon tevreden. 1000 punten binnen een week en ik had een 10 euro cadeau kaart van apple gekregen. duurde wel ff voordat die kaartgegevens in mijn mailbox kwamen maar ze doen wat ze je beloven

    Door anonymoes op 7 november 2019 Reageer

  • Hallo beheerder van chatfabriek.Waarom maak je niet over op een normale Surinaamse bankrekening over vr de surinamers waarom moeten we Euro rek en gegevens hebben terwijl wij uit Suriname jouw bedrijf aan top houden?

    Sterke punten
    Betalen wel,kunnen soms zakelijk zijn maar ze laten je soms dagen wachten vr je geld.

    Zwakke punten
    Geen comm reageren op wat en wie ze willen.weten gn bedrijf te runnen. Surinamers krijgen geen goede behandeling.

    Door Danny op 6 november 2019 Reageer

  • Gewerkt vanuit Suriname en Id douwnload van een Neefje uit Ned. Ik heb 2 weken lang geprobeert nooit een respons gehad vn de werkgever hoe of wat. Ze denken alleen aan hun belang dit is al fucking fake eisen ze Id wat vr shit is dat.

    Sterke punten
    Niet bekend

    Zwakke punten
    Geen respons over niets.Je dient je werknemers goed te behandelen. Ze moeten gewn opdoeken als ht zo door blijft gn.

    Door Antony op 6 november 2019 Reageer

  • Zeer slechte communicatie niet terug reageren op mails.

    Sterke punten
    Chatten zonder regels. Je bent vrij daarin

    Zwakke punten
    Geen communicatie over je gelden. Id oploading bij nieuwe account wordt er je niets uitgelegd. Geen hoop als je je geld krijgt of niet.

    Door Sara op 6 november 2019 Reageer

  • Had al € 11,45 gespaard, nog 5 cent dacht ik. Maar nee plots verhogen ze de uitbetalingen bij € 25,00. Niets meer sparen bij het lezen van advertenties. Alleen kopen met kortingen. Ik heb alles al... Dit zullen ze merken, velen gaan nu bedanken, weggegooid geld.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters

    Door henk op 3 november 2019 Reageer (4 reacties)

  • Je wordt gevraagd om erotische chats te beantwoorden. Dit zijn mannen die betalen voor berichten en in de waan gehouden worden dat ze een date zullen krijgen met een prachtige dame. Je wordt betaald per bericht dat je schrijft en dat is maar een fractie van wat de man aan de andere kant betaalt. Veel werk voor weinig opbrengst dus en vooral anderen verdienen veel aan jou werk. Op de één of andere manier zal het allemaal wel legaal geregeld zijn, maar het ruikt toch wel serieus naar misleiding. Als je een tijdje dit werk doet, dan word je uiteindelijk helemaal gek omdat je iedere keer weer wat nieuws moet verzinnen om de klanten om de tuin te leiden en honderden berichten per dag moet verwerken om toch wat te verdienen. Deontologisch vind ik het uiteindelijk ergens ook niet juist want je treft eigenlijk net de zwaksten en goedgelovigen in de samenleving die vaak hun laatste centen uitgeven aan dergelijke websites.

    Zwakke punten
    Voor je hiervoor begint te werken, bekijk dan ook even deze youtubevideo:
    https://www.youtube.com/watch?v=FtAASqjqB_w

    Door Jim op 2 november 2019 Reageer

  • Eindelijk genoeg punten bij elkaar om een bon te bestellen word je er uit gegooid en na contact opnemen met de klantenservice zeggen ze dat je de regels hebt geschonden. OPLICHTERS !!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    NIET UITBETALEN

    Door Janne op 30 oktober 2019 Reageer