Nieuwste Reviews

Thuiswerkchat - ZUBAR=noxu?

0

Review:
Ik werk bij noxu en het is nu al vier dagen dat ik geen berichten meer krijg.
Ze vinden het zelf te min om op je mails te antwoorden die je hen stuurt om te vragen hoe het komt dat er geen berichten binnen komen.
Vind het echt allemaal maar zielig tegenwoordig die chats!

Qassa - Slechte ervaring Qassa

0

Review:
Mijn Qassa ervaring is ronduit slecht, mijn saldo wat ik gespaard had was zomaar verdwenen zonder dat ik daarover geïnformeerd. Bij navraag bij de klantenservice van Qassa kreeg ik een dame aan de telefoon die me ronduit onbeschoft behandelde, het saldo was zonder mijn medeweten geconfisqueerd door Qassa en zou ik ook niet meer terugkrijgen. Terwijl ik het saldo had opgespaard door meerdere aankopen te doen bij verschillende aangesloten bedrijven.
Ik ben dan ook direct gestopt met de coins te sparen via Qassa, waardeloos bedrijf.

Sterke punten:
Misleidende reclame waar je zo makkelijk intuin.

Zwakke punten:
Uitbetalen
Klantenservice

Linda beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - Fijne chat om in te werken.

0

Review:
Ik werk nu een aantal weken voor Yops en ben zeer enthousiast. Krijg positieve berichten van hun en begrijp de negatieve reviews dus echt niet. IK kan niets negatiefs melden. IK kreeg zelfs de uitnodiging na een aantal weken om ook in een andere chat te komen werken. Ze betalen netjes op tijd. IK kan Yops aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten:
Geen target, snelle uitbetaling en postitieve begeleiding.

Zwakke punten:
Voor mij geen!!

Adrian beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

DoUSeeMe - altijd offline

0

Review:
Al een paar dagen probeer ik douseeme te bereiken ...ze zijn altijd offline en stuur je ze een mail of aanmelding reageren ze NIET!

Sterke punten:
Mooie meiden

Zwakke punten:
Ik denk dat ze een lulverhaal verkopen

galexander beveelt DoUSeeMe NIET aan bij vrienden/bekenden

Noxu - Geen contact wachtend op uitbetaling!

4

Review:
Mijn man heeft in het verleden vaker voor ze gewerkt en nergens problemen mee gehad. Ze betaalden altijd netjes op tijd uit. Sinds vorige week is hij weer begonnen met werken voor noxu, maar er word op mails niet meer gereageerd! Hij wacht nu ook op uitbetaling van vorige week maar de facturen staan nog niet eens klaar! Het gaat om een behoorlijk groot bedrag dus wij maken ons zorgen. Heeft iemand anders die momenteel ook bij noxu werkt wel gewoon uitbetaald gekregen? Of weet er nog iemand een andere mogelijkheid om contact met ze op te nemen?

Zimmerman beveelt Noxu NIET aan bij vrienden/bekenden

DirectThuiswerkChat - Leuke chat

0

Review:
Ik werk er nog niet zo lang, maar het verloopt prima. 200 berichten in de week is makkelijk te doen, word vriendelijk te woord gestaan, ik heb serieus geen problemen er mee. Ik kan er eigenlijk weinig meer over zeggen, mocht je dus een leuke chat zoeken, dan beveel ik deze chat zeker aan.

Sterke punten:
goede communicatie
vriendelijk
goede staffel, werkt zeer motiverend

Zwakke punten:
nog niet gezien

Oper50 beveelt DirectThuiswerkChat aan bij vrienden/bekenden

Thuiswerkchat - Geen betaling

0

Review:
Na ook geen betaling te hebben ontvangen, zoals meerderen hier van Thuiswerkchat, ben ik verder gaan kijken.
Aangezien ze een onderdeel van Zubar zijn, en Zubar is per november al gestopt. Dus die betalingen zullen we ook wel niet meer krijgen, waardeloze bende.

Hugo beveelt Thuiswerkchat NIET aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Best wel goed te doen!

0

Review:
Ik werk nu sinds een aantal weken voor OM, ik heb de recensies gelezen en tot op heden moet ik vertellen dat ik best wel lekker tik bij OM. Je verdient er echt niet veel mee, maar laten we heel eerlijk zijn: een staffel van 11 of twaalf cent op vierhonderd berichten scheelt ook niet heel de wereld natuurlijk, dus dat is eigenlijk wel heel erg makkelijk om te doen als je het aan mij vraagt. Ik heb nog geen enkel moment gehad dat ik niet kon tikken, zelfs op een zondagavond als het erg druk zou moeten zijn op de chat, kan ik nog gewoon lekker tikken zonder dat ik lang moet wachten op een bericht. Het enige wat ik wel jammer vind, is de onpersoonlijke aanpak, je spreekt niet met een persoon, maar bijvoorbeeld met de afdeling gegevens/feedback of coach. Ik vind dat dit wel beter kan. Ook wel heel erg jammer dat de uitbetaling pas op de vrijdag na de week volgt, maar als je voor meerdere bedrijven schrijft, is het wel fijn als je natuurlijk zowel in het begin als aan het einde van de week betaald krijgt. De membersite ziet er goed uit, net zoals de site van Operatormatch zelf. De supportskypes zijn goed bereikbaar.

Sterke punten:
- Goede membersite waar je veel kan verdienen
- Met hun manier van communiceren, triggeren ze je om te gaan schrijven
- Berichten lijken nooit op de houden, zelfs niet op een drukke zondagavond.
- Bedrijf spreekt vertrouwen uit.

Zwakke punten:
- Uitbetaling pas op vrijdag
- Onpersoonlijke aanpak, je spreekt niet met een persoon, maar je spreekt met een afdeling (afdeling feedback, ipv bijvoorbeeld Keesje van de afdeling feedback). Dit terwijl ze wel alle persoonlijke dingen van jou willen weten.

Fanoniem beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Altijd berichten.

0

Review:
Het fijne vind ik persoonlijk dat de berichten nooit op raken. Tot begin vorig jaar werkte ik voor een ander bedrijf en daar moest je vaak tot wel 5 minuten wachten op een nieuw bericht. Dat heb ik bij Operatormatch nog nooit meegemaakt!
Zo verdien je er tenminste wat aan!

Lynn 35 België

Sterke punten:
Veel berichten - correcte betalingen - ondersteuning van de coaches.

Zwakke punten:
geen

Lynn beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

LadyMail - OPLICHTERS EERSTE KLASSE!!!

1

Review:
Ben al langere tijd lid van lady mail en in het verleden betaalden ze ook netjes uit totdat ze werden overgenomen. Ik stond op 7,18 en moest nog even doorgaan om een uitbetaling aan te vragen toen zijn er problemen begonnen. Ik deed alles om mijn score te verhogen, ik deed aan allerlei acties mee, tevergeefs, geen enkele werd goedgekeurd. Op een gegeven moment heb ik besloten om een aankoop te gaan doen via Coolcat. U ZULT NIET GELOVEN, MAAR COOLCAT HAD MIJN KORTING GOEDGEKEURD, MAAR LADYMAIL HEEFT HANDMATIG OP AFGEKEURD GEZET. Ik vertrouwde de hele kwestie niet aangezien, dat ik GEEN RETOUR HAD GEDAAN en schreef een brief aan Coolcat zelf . Coolcat was niet te spreken en per 1.02.17 samenwerking met LADYMAIL stopgezet. Ik had bijna 20 mails aan Ladymail gestuurd met de vraag waarom wordt mijn korting afgekeurd, heb alle bewijzen, dat korting GOEDGEKEURD IS, maar wat doet Ladymail, die gaat mijn berichten blokkeren. Sorry, maar dit gaat mij echt te ver dit kinderachtig gedrag. BESTE MENSEN ALS U NOG GEEN LID VAN DEZE PROGRAMMA BEN BEGIN ER NOOIT AAN, WANT JE KRIJGT NOOIT UITBETAALD. BEN JE AL LID STOP PER DIRECT, ALLE JE AANKOPEN WORDEN AFGEKEURD. deze brief ga ik naar alle webwinkels sturen zodat ze gaan nadenken met wie ze te maken hebben en ik hoop, dat ze het voorbeeld van COOLCAT gaan nemen en niet in de zee gaan met deze mensen, die alleen aan hun portemonnee denken!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Tatjana beveelt LadyMail NIET aan bij vrienden/bekenden