Reviews over Thuiswerk Aanbieders


  mailt niet terug - Review over Peter Nachtegaal Thuiswerk

  Ik solliciteer al enkele weken bij dit bedrijf. Stuur bijna elke week een mailtje, vul hun sollicitatie formulieren telkens weer in. Maar ik geef het op. Ze beantwoorden nooit. Zoveel reclame en maar adverteren dat zij operators zoeken. Wat een rotbedrijf!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbeschoft

  Moderne slavernij Eef - Review over ContentMods

  Het maakt niet uit hoeveel berichten je verwerkt, maar je wordt gewoon heel erg slecht betaald. Ik heb voor heel veel bedrijven gewerkt en met alle soorten coaches, maar Eef is een eigenaardige coach. Als je van plan bent om hun team te versterken dan wens ik je alvast succes, want dat gaat een nachtmerrie worden. Er zijn aldult en medium berichten. Je bent gewoon verplicht om de medium berichten te verwerken en als je dat niet doet dan word je bedreigd door Eef. Er zijn blijkbaar heel veel mensen die last hebben van hem. De mensen die het nog niet hebben meegemaakt praten het goed, echter komen zij ook aan de beurt om ontslagen te worden. Het is een manipulerende platform.

  Sterke punten
  Ze verdienen niet eens een ster.

  Zwakke punten
  Er is maar één coach genaamd Eef die ervoor gaat zorgen dat het bedrijf failliet raakt. Je verdient in andere bedrijven veel meer!

  Top bedrijf - Review over ContentMods

  Ik kan vertellen dat dit dan ook echt wel een top bedrijf is. Je wordt altijd op tijd uitbetaald en het is een bedrijf eens dat je in dit bedrijf werkt ben zoals een familie een echte band; Ik heb meerdere kansen in dit bedrijf ook gehad. Ik kan ook vertellen dat wat coachen betreft dat het de top is. Ze evolueren van dag tot dag beter en beter. Het is ook het enigste bedrijf waar je ook het meeste verdient. Natuurlijk heb je vrij rooster je mag werken wanneer je wilt. Maar niet vergeten als je aan de coacg zegt van bv die dag ben ik er van 8 tot 12 dan moet je er natuurlijk wel zijn is logisch. Je kan niet beter dromen dan dit bedrijf. Wat coach betreft is ook een mens en kan ons zeker begrijpen. Ik heb al zeker op andere chats dan ook gewerkt dat je kan je niet vergelijke met dit bedrijf dat is zeker. Maar natuurlijk wanneer je geld wilt verdienen moet je goed en hard werken. Ik hoop nog vele jaren met dit top bedrijf te mogen verdergaan. Ik werk al meer dan 2 jaar voor hun.

  Sterke punten
  Coaching super vrije uurrooster altijd aanwezig wanneer nodig.. De coach wilt je altijd naar de top brengen.

  Zwakke punten
  geen

  Fantastisch bedrijf - Review over ContentMods

  Contentmods is een eerlijk bedrijf wat duidelijkheid geeft vanaf het begin. Niet doelloze berichten wegschrijven maar betaald worden naar hoe je je werk doet. Het concept is heel simpel voor elk bericht wat terug komt krijg je betaald. Doe je je werk dus goed krijg je veel berichtjes terug en word je goed hetaald. Betaling vind netjes 1x in de week op maandag uit. Eef is een man met hart voor zijn werk Training is duidelijk en eerlijk . Ook vraagt hij regelmatig hoe het gaat. Je kan doorgroeien naar je competenties. Goede verdiensten en toffe staffels. Ik zou willen dat ik dit bedrijf jaren geleden gevonden had.

  Sterke punten
  - eef - staffels - manier van communicatie - wijze van uitbetaling berichten -eerlijkheid

  Contentmods is een pure oplichterij - Review over ContentMods

  Ik heb hier gewerkt. Je wordt aangenomen en getraind, echter word je als slaaf behandeld door je coach. Eef is een oplichter. Er wordt verteld dat jij je eigen werktijden mag bepalen, maar wanneer ze je een bericht sturen om te werken dan ben je verplicht om te werken. Je wordt als klein kind behandeld, terwijl andere bedrijven professioneel bezig zijn. Ik adviseer een ieder om niet te solliciteren hier. Wanneer je voor je rechten komt dan word je gewoon ontslagen.

  Sterke punten
  Ze hebben geen sterke kanten. Het zijn oplichters bij elkaar

  Zwakke punten
  Ze verdienen tonnen aan geld door te frauderen, maar betalen weinig aan hun medewerkers.

  ze sluiten de enquetes af als ik net 20 punten nodig heb voor mijn beloning! - Review over OpinieLand

  Ik heb zo lang gewerkt voor mijn beloning en dan als ik het bijna heb gaven ze me nooit meer enquêtes! Ik heb ze altijd eerlijk beantwoord dus wat een OPLICHTERIJ!!!

  Zwakke punten
  ALLES!

  Eisen - Review over Yops

  Ik voldoe niet aan de eisen. Zij zelf lappen alle regels aan de laars.

  Betalen NIET uit. En niet alleen mij niet. - Review over ZinnGeld

  Als je het uitbetalingsbedrag na lange tijd bereikt hebt, betalen ze niet uit omdat je niet aan hun "accountscore" komt. Die accountscore kunnen zij willekeurig hanteren (heb jezelf geen controle over), en ze houden die dus te laag om uitbetaald te kunnen krijgen. Je bent je gespaarde geld altijd kwijt.

  Sterke punten
  Je geld afhandig maken.

  Zwakke punten
  Kunnen niet communiceren.

  Ze werken niet met Suriname en ze doen als vuilzakken met ons. - Review over ContentMods

  Ze zijn helemaal niet goed hoor en zijn willen dat je direct moet reageren als ze je een bericht schrijven. Echt belachelijk! Ze hebben echt niets te doen hoor. Alsof wij ook nooit iets te doen hebben.

  Het riekt niet alleen naar oplichterij , maar is het ook! - Review over MyClics

  Aankopen worden niet teruggevonden. Het werken met een z.g. accountscore, die je nooit kunt halen. Aan het lijntje houden met beloftes dat dit wel kan als je meer via hun koopt en meedoet.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Misbruik maken van de mensen die meedoen en niet uitbetalen voor het werk.

  Houden zich niet aan hun eigen chat regels. Vreselijke chat om voor te werken. Niet doen dus! - Review over Yops

  Dat een studio en of chat regels hanteert is totaal niet erg, maar laten ze zich er dan ook zelf aan houden! Ik ben werkzaam voor Yops en dan wel op de Flirtsoftware chat voorheen dus Flirtpanel. Jeetje wat vind daar een misleiding plaats zeg. Gesprekken vallen niet meer om te buigen op die manier. Er worden gewoon vanuit de Flirtsoftware chat date;s gemaakt wat gewoon tegen alle regels in is. Melden heeft geen zin, ik meld al berichten zowel in de chat zelfs al aan OP4 als aan yops en niks helpt en dat al vanaf 2019. Als operator krijg je er allemaal maar regels bij waar je je aan moet houden, klanten melden, teasers melden, niet te ver in gaan op date gerichte berichten, gesprekken ombuigen. Geen misleiding terwijl de chat zelf zich daarmee bezig houdt. Jij als operator word daar op aan gesproken terwijl jij die misleiding er niet in hebt gegooid maar die chat zelf. Sinds 2018 werkzaam te zijn op deze chat en voor yops heb ik vandaag mijn account op gezegd want die misleiding die plaats vind op deze chat is gewoon niet normaal meer en niet meer te doen!!! Ik zeg ook zoek een andere chat die niet aangesloten is op Flirtsoftware en of tussenkomst studio. Na vier maanden op de wachtlijst te hebben gestaan voor Eternity chat ben ik eindelijk in Augustus aangenomen en het bevalt me daar echt enorm goed. De misleiding is daar niet meer te vinden en seks gesprekken ( misleiding dus) Is totaal van de baan! Zo hoort het ook. Jij als operator mag daar geen eens zelf over zelf seks beginnen indien de klant daar niet over praat. Laat ik zeggen dat er van de 100% nog maar 25 % sekstalk is en voor de rest gaat het over de normale dagelijkse dingen. Heerlijk werken daar en geen extreme klanten te woord staan de afkomen op vreselijke profiele van players. Klanten die Flirtsoftware aantrekken zijn soms gewoon eng te noemen en krijg je vaak te maken met hele gore foto's! Ik zeg laat je inschrijven op een andere chat zoals Eternity chat en of Lovely chat en merk het verschil.

  Sterke punten
  *Netjes op tijd betaald. *Geen coaches die lopen te zeiken.

  Zwakke punten
  * Houden zich niet aan de eigen op gelegde regels* * Ze zijn werkzaam op de Flirtsoftware chat waar alleen maar misleiding plaats vind / dates worden gemaakt vanuit de chat zelf. * Slecht uit betaald. Je kan alleen maar tot 13 cent verdienen dit geld ook voor die lange berichten die je moet verwerken. Gaat dus niet op en verlies je daar zeker inkomsten op. * Lullige 1 cent aan avond/nacht bonus meer als operator ben je niet waard voor deze studio. wat nog maar geld tot eind september dit jaar. * Krijgt controles op fouten die de chat zelf maken. Jij bent daar dus als operator het dupe van. * Hele slechte communicatie. Vaak krijg je een dag later antwoord op je bericht. En dan is het ook gewoon nog een standaard antwoord.

  NIET WERKEN HIER! - Review over ModOps

  Ze sturen minimaal 1 x per maand deze mail naar alle operators: Hallo allemaal, Zoals jullie wel gemerkt hebben, wordt het weer drukker en drukker. Wij zijn ontzettend blij met jullie hulp en we hopen dat jullie het nog even vol kunnen houden. Wij zijn achter de schermen nu in de spagaat aan het proberen zowel de klanten op de chat te houden, als nieuwe operators in ons team te krijgen. Een hele circus act, dat kan ik wel vertellen. Maar wat ons ook zou helpen zijn positieve reviews op https://www.thuiswerkervaringen.nl/reviews/modops/#Reviews Veel mensen, zeker ervaren mensen, kijken hier of een bedrijf waardig genoeg is om voor te solliciteren. Voor ons dus best handig als we een beetje positief vermeld staan en dit zal ook zeker meer mensen naar onze website brengen om te solliciteren. Aan jullie dus de vraag of je een leuke review zou willen schrijven. Dit is NIET verplicht. Als jij het leuk vind om jouw ervaring te delen, dan help jij ons daarmee. Doe jij dat liever niet, dan is dat voor ons ook prima. Jij mag die review anoniem plaatsen als je dat prettig vind. Mocht jij het leuk vinden dit te doen om ons een extra handje te helpen, hebben wij wel één klein verzoekje. Alles mag in de review, maar laat onze namen alsjeblieft weg. Ook al is jouw review positief, wij zien onze namen liever niet over het internet dwalen. Hopelijk is daar begrip voor. Hopelijk kunnen we met wat extra positieve reviews meer mensen naar ons team krijgen en hebben we weer meer handjes die kunnen helpen. Alvast dankjewel. Groetjes Marloes P,S, Heb je al een review geschreven? Dan mag je deze mail als niet verzonden beschouwen. LEES HET ONDERSTE STUK, LAAT AUB ONZE NAMEN WEG, MARLOES WIL NIET NOG MEER BAGGER OP HAAR NAAM, DAN ZAL ZIJ EENS MENSELIJK MOETEN WORDEN!!!!!

  Sterke punten
  ze zijn super sterk in mailboxen vullen van operators. Je krijgt meer mails van hun dat dat je berichten krijgt van klanten.

  Zwakke punten
  Zwak begaaft is Marloes, oh noem ik weer de naam MARLOES.

  Slavendrijvers. - Review over ModOps

  Betalen zeer slecht, dus ze zijn zeker niet de best betalende chat. Sturen minimaal 2 x in een uur een mail om bij te springen, of vragen mensen een positieve review te plaatsen op deze site. Alles wat je goed doet, kijken ze niet naar, maak je 1 fout dan krijg je een behandeling van Marloes alsof je een klein kind bent. Gelukkig dat zij alleen maar wilde boskatten thuis heeft en geen kinderen, want die zouden echt in een strafkamp wonen bij haar. Waar ik nu werk is het echt goed verdienen, ik kan nu ook voor mezelf vaste tijden aanhouden om te werken, in de wetenschap dat ik niet doelloos naar een scherm zit te staren, niet is frustrerender dan dat, dat weet iedere operator. Je kunt het nog zo "geweldig" vinden bij Modops, maar je kunt erop wachten dat er een kink in de kabel komt met die slang Marloes. Modops zou qua sfeer fijn zijn als alleen Astrid er zou zitten als coach. Maar dan nog zijn de verdiensten en wat daar tegenover staat 0,0 .

  Sterke punten
  Zou eigenlijk geen ster willen geven, 1 ster is dan voor Astrid, die moet het ook maar slikken en pikken van Marloes. Astrid is duidelijk het sterke punt.

  Zwakke punten
  1: Marloes 2: onderbetaald 3: positieve reviews afdwingen 4: ze spammen je mailbox kapot, ook op dagen dat je bijvoorbeeld aangegeven hebt dat je ziek bent, ze gaan gewoon door, terwijl je hun absoluut niet mag storen op hun vrije dagen!!

  Zeer degelijke betrouwbare werkgever - Review over Erowerk

  Ik werk hier al vele jaren. Soms wat meer en soms wat minder. Je krijgt altijd betaald! En er is ondersteuning van kantoor. Je kunt je vragen altijd mailen. Ook is er hulp bij technische problemen. Het wordt nu steeds beter op videochat.nl! De beller kan met de dames beeldbellen via mobiel en ook terugcammen. Het is heel fijn dat verlegen bellers of bellers die geen geluid kunnen maken nu ook met ons kunnen chatten. En je kunt tegelijk met een videobeller nog chatten met voyeurs wat weer extra verdiensten oplevert. Ook kun je met de toy functie nog extra credits verdienen. Het zou nog wel ietsje drukker mogen zijn. Je kunt ook nog steeds ouderwets telefoonsex doen met bellers wat nog altijd erg leuk is om te doen. Als je veel tijd hebt om te werken is het heel interessant vanwege de staffel in verdiensten. Dat kan in de hoogste staffel aardig oplopen en dan zie je echt je verdiensten snel toenemen.

  Sterke punten
  Altijd uitbetaling Steeds meer mogelijkheden voor bellers dus meer tevreden klanten en meer verdiensten. Overal kunnen werken, ook met alleen een mobieltje. Werken wanneer je maar wilt zoveel of zo weinig als je wilt. Goede informatie en ondersteuning van kantoor.

  Zwakke punten
  Het zou nog wat drukker mogen zijn.

  Niet tevreden - Review over SpaarActief

  Veel inkopen gedaan, geen score omhoog. Contact gezocht, reageren wel netjes, maar met de spelregels, dat ik eerst iets moet kopen. Ja, dat is bekend, daarom mail ik u ook, verschillende aankopen gedaan, score niet omhoog. U geeft aan, dat ik te laat ben met melden, als aankoop niet geregistreerd is, moet dat binnen 14 dagen gemeld worden en het kan ook aan de cookies liggen. Antwoord, Nou ik denk dat je het niet helemaal begrijpt. ??? Ondertekend Andre.

  Sterke punten
  weinig

  Zwakke punten
  Andre zou zich ook moeten inlezen in eerdere mail contact en niet standaard de spelregels verzenden, dan had Andre geweten, dat wij het daar al over gesproken hebben.

  andere en betrouwbaar chat om te werken - Review over Yops

  Iemand die mij een betrouwbare chat kan aanbevelen? Bij Yops vandaag een bericht gestuurd, en pas 4 uur daarna antwoord gekregen! In het begin was dit meteen antwoord, wat nu langer en langer gaat duren!

  Sterke punten
  Tot nu toe altijd op tijd betaald geweest..

  Zwakke punten
  Uren wachten om te reageren op een bericht!!

  Bot, kortaf en onprofessioneel - Review over ContentMods

  Contact met Contentmods was vanaf het begin kortaf, onduidelijk en bot. Dan heb je al meteen geen behoefte meer om iets voor ze te doen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, kortaf, bot. Niet mee in zee gaan

  Jammer - Review over Yops

  Wanneer het goed gaat gaat het goed. Wanneer het mis gaat met een verrekening dit niet toe willen geven. Heel jammer. Ik ben gestopt en een paar euro kwijt.

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  .

  Ik vind thuis werk leuk - Review over Chatoperator Tikwerk

  Heel goed ervaring

  Sterke punten
  Vindt leuk om chaten

  Zwakke punten
  Nee

  Ik vind thuis werk leuk - Review over Thuiswerk Centrale

  Heel goed ervaring in thuis werk

  Sterke punten
  Omdat ik van thuis uit kan geld verdienen

  Zwakke punten
  Nee geen zwakte punt

  Betaaldemails.nl - Review over Betaalde Mails

  Betaaldemails.nl OPLICHTERS zijn het ik had er een account waar 230 euro aan saldo op stond,geld is zomaar ineens verdwenen en stond ineens een nieuw saldo van 2.19 Contact gezocht meerdere malen,maar ze vertikken het gewoon om te reageren. DUS MENSEN BEDENK JE MAAR OM DAAR EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN,WANT DE ENIGE DIE DAAR GELD VERDIENEN ZIJN ZE ZELF.1 ster gegeven omdat dat niet anders kan,maar ik geef ze -10 aan *****

  Sterke punten
  HEBBEN GEEN STERKE PUNTEN

  Zwakke punten
  Dat ze hun"klanten"zien als idioten die geld voor HUN verdienen. Geen goed woord over voor dir oplichters

  Slecht betaalde dames wel hoge verwachtingen - Review over IsLive.nl

  Dreigen continue met niet uitbetalen en waarschuwen de dame voor allerhand “fouten” zoals terugpraten als je door een gehandicapte de prostitutie in gelokt word dit moet je maar accepteren en ze maken ongevraagd op zustersite Twero een profiel voor je aan waar medewerkers van het bedrijf islive berichten op gaan lopen plaatsen in jou naam met jou foto en je fictieve profiel op islive. als camdame medewerkser word je zonder waarschuwing geblokkeerd hiervoor heb je wel jezelf urenlang moeten blootgeven volledig naakt gegaan voor de klanten en heb je dus gewoon je werk gedaan zoals zij dat verwachten. vervolgens betalen ze je niet uit!!! terwijl de medewerksters wel belasting afdragen ieder kwartaal word ook zonder pardon je btw niet uitbetaald. dit bedrijf moet gemeld worden dit is illegaal. vrouwen naakt laten werken daarna niet uitbetalen als bedrijf Jammer dat de dames worden afgerekend en als oplichtsters worden neergezet door een aantal mannen hier in de revieuws, het bedrijf islive stuurt dat namelijk zo aan. Ook maakt islive gebruik van een zogenaamde “voorsteldienst” zodra een dame een andere dame “aanbrengt” aan dit bedrijf krijgt ze een bepaald percentage van de inkomsten van deze aangebrachte dame als als beloning, in de volksmond word dit ook wel pooieren genoemd. Niet alleen de bellers maar ook de dames die er werkzaam zijn worden op deze slinkse manieren van ze bestolen van hun centen.

  Grando keukens en badkamers - Review over Qassa

  Een keuken -badkamer-toilet uitgekozen. Er zijn mooie tekeningen gemaakt. Er word de tijd voor je genomen. Zeer tevreden over de service. Geen druk van gelijk tekenen anders gaat de aanbieding niet door. Deze ervaring hadden we wel bij Brugman keukens. Bedenktijd gehad. Velen malen terug geweest omdat ik de keuken toch anders wilde. Weer goed geholpen. Denken met je mee. Er loopt ook iemand rond in de winkel die gespecialiseerd is in het inrichten van een huis. Goede tips gekregen. Top zaak !! Aanrader!!

  Fijne samenwerking! - Review over ChatForce

  Helaas heb ik door tijdgebrek niet lang kunnen werken voor ChatForce (inmiddels is dit ook alweer een tijdje geleden), maar wel een hele fijne tijd hier gehad. De communicatie met Rona en Deo is echt super fijn en ze zijn heel begripvol. Kreeg zelfs te horen dat ik altijd nog terug mocht komen als ik wat meer tijd had omdat ik mijn werk goed deed. Zeker een aanrader als je binnen deze sector wilt werken. Ook veel aanbod qua berichten en een hecht team wat uiteraard heel fijn is.

  Als ik dit eerder had geweten!!! - Review over ModOps

  Sinds een paar maanden ben ik begonnen bij dit bedrijf en als ik dit eerder had geweten , dan kon ik je zeggen dat ik het gedaan had. Het is niet alleen maar leuk en gezellig, maar ook nog eens goed voor het bewegen van mijn vingers, iets wat zeer belangrijk is voor mijn gezondheid. Sinds ik dit doe heb ik geen stijve vingers meer en kan ik veel meer dan voorheen. Ook de werkgevers zijn netjes en correct. Heb je problemen of weet je het even niet, ze staan altijd voor je klaar, al is het midden in de nacht. Je krijgt genoeg berichten en het fijne is dat je altijd kan inloggen en werken. Heb je geen tijd om steeds te kijken of het druk is, dan krijg je altijd een mail van de werkgevers dat er weer veel berichten zijn. Dus ik zou zeggen, meld je aan en kijk of het iets voor jou is.

  Sterke punten
  Uitbetalingen zijn altijd op tijd, mits je de 25 euro hebt bereikt. Ze staan altijd 24/7 voor je klaar.