Nieuwste Reviews

Euroclix - Weg gegooid tijd euroclix

0

Review:
helaas, vandaag mijn lidmaatschap beëindigt, altijd zat ik euroclix te verdedigen, maar nu heb ik het zelf mogen ondervinden, kijk de flauwekul van dat de uitbetalingen niet kwamen van de winkels legt aan MIJN computer hoor , niet verder vertellen, cookie s cache, geschiedenis, telang wachten ??? allemaal de schuld van mij en niet van euroclix, dus weg centjes, maar euroclix wel vangen, toen ook vinden.nl van 18 clix per dag naar 5 ging was het mij duidelijk deze site ga ik mijden de wehkamp site de beslist.nl site, site block had het er maar druk mee,de advertenties over lekkend maandverband ?? boeiend...Maar euroclix heeft het deze maand voor elkaar gekregen MAART 204 klikjes ? normaal altijd goed voor Ca 1400 clixs maar nee hoor 204 klikjes ? vragenlijsten waar je pas na de halve lijst werd uitgekieperd, niet omdat het vol was maar omdat je plots niet tot de doelgroep behoorde, gillen toch...dat ze dan ook de vergoedingen zijn gaan verlagen voor de enquetes was eigenlijk al asociaal want ze vangen wel de 100% alleen de mensen die het voor hen moeten verdienen, krijgen minder minder en minder, 204 klikjes ze mogen naar de hartstichting euroclix , en het gelul dat vinden.nl tot de creme de la creme van de zoekmachine s behoort ?? yep voor wehkamp .... wat een rust deze week GEEN vinden.nl gebruikt, ad block er nog op, want je weet maar nooit, wat er nog blijft hangen bij die gasten. De grote verandering begon toen er geen Sabrina meer was maar wel ene Natalie /Nadine ? standaard brieven netjes verzocht o een normaal antwoord hoppa standaard briefje, nou ben er klaar mee hoop velen met mij, internetten is weer leuk geworden zonder vinden.nl, haha die zit achtersite block... wens U allen een fijne avond, ik heb het zeker....

Kijk ook uit reviews worden ingekocht op anderen websites. door de medewerkers van euroclix.

Sterke punten:
Mooie website

Zwakke punten:
De clix in waarden

Van Jh Han beveelt Euroclix NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroclix - Positief over clix

0

Review:
Doe al jaren mee. Ruim 600 euro verdiend. Is leuk om te doen. Uitbetaling, reacties op vragen zeer goed en efficiënt.

Sterke punten:
Uitbetaling en service.

Zwakke punten:
Soms erg 'rustige periodes.

Ria vliex beveelt Euroclix aan bij vrienden/bekenden

Toluna - Trap er niet in

0

Review:
Toluna belazert je. Je verdient punten. Als je ze na 16 maanden niet gebruikt heb neemt Toluna ze weer terug. Je kan meedoen met een beperkt aantal enquêtes om punten te verdienen. Zodoende kan je nooit in aanmerking komen voor de grote beloningen. Ja, wel voor slippers die ze je nooit of na maanden toe sturen.

Sterke punten:
Ze blijven mail sturen

Zwakke punten:
Communicatie is zeer slecht.
Op elke klacht bijvoorbeeld krijg je een standaard reactie van Team Toluna.
Ze pikken je beloningen af.
Afspraken komen ze niet na.
Ze minachten hun deelnemers

IJsbrand beveelt Toluna NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroclix - Vermijden die euroclix

0

Review:

Vermijden. Ik heb allerlei aankopen gedaan, waar je punten zou krijgen. Blijkt dat je als klant apart, handmatig clix moet gaan claimen, en dan ook nog eens apart per aankoop ver achteraf informatie op te vragen voor iedere aankoop waar je clix op zou krijgen. Kunnen ze prima aflezen aan de creditcard (en aan de inkomsten die jullie op de lead pakken), net zoals gewoon bij bijv. American Express. Het claimen van clix kunnen jullie gewoon automatiseren maar wordt niet gedaan om mensen niks uit te hoeven betalen.

Herman beveelt Euroclix NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroclix - Clix niet toegewezen bij aankoop

0

Review:
Verdiende clix worden niet toegewezen
Al meerdere malen worden clix niet toegekend terwijl ik wel iets heb aangekocht via de site Euroclix. Nu weer problemen om clix te ontvangen voor mijn bestellingen bij KPN en Conrad. Ze willen meer informatie ontvangen, deze heb ik ook gemaild. Vervolgens krijg ik een mail dat ik geen reactie heb gegeven, terwijl ik dat wel heb gedaan. Twee aparte mails, op de 2 claims.
Echt belachelijk! Lijkt wel of ze expres geen clix toekennen. Het kost me steeds een hoop tijd om de niet toegewezen clix te claimen. Geen idee of dit door euroclix komt, of door het bedrijf waar ik de aankoop heb gedaan. Graag ontvang ik de clix waar ik recht op heb.

Babette beveelt Euroclix NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroclix - Kijk uit met de oplichters bendes.

0

Review:
Helaas wat betreft is deze site onbetrouwbaar het probleem is ze keren wel uit en na 3 keer en 4e dan weer niet uit. Ze gooien je meteen op de BAN. Ik heb bewijzen dat ze inderdaad aan oplichterij praktijken doen. Als je salaris gaat groeien dan gooien ze een ban op je accountant.


Je ziet ook die honden bedelen om 150 clix. Ik laat mij de mond niet snoeren door euroclix.


Ze proberen ook anderen websites beheerders om te kopen om negatieve reviews te laten verwijderen vaak door een geld bedrag toe te wijzen. Maar vaak lukt het hun niet om die negatieve reviews te laten weg halen, want daar schrikken ze enorme van.

Sterke punten:
Je flink laten in naaien door de wisselkoers.

Leden worden omgekocht met 150 clix om goede reviews neer te zetten.

Zwakke punten:
Als je de clix moet krijgen dan keren ze het wel eerst uit en dan nemen ze het weer van je terug.

Cornelis beveelt Euroclix NIET aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Zeer tevreden

2

Review:
Kijk, het is hier een heel gedoe van 'Carlos en Petra slecht' en 'Coach Harold slecht'. Ik heb lastige vragen gehad wat betreft mijn uitbetaling (woon in Bulgarije en de betaling duurde wat langer), op het moment wanneer ik de support op skype aansprak heb ik een heel gedetailleerd antwoord ontvangen van Carlos, screenshot erbij en een halve dag later ook mijn geld ontvangen, dus paniek langs mijn kant voor niets. Zeer vriendelijke zelfs grappige support. Vroeg ook aan coach Harold wanneer ik betaald zou worden, hij vond het nodig me een hartaanval te bezorgen door te zeggen 'volgens mij krijg je niets', bleek een 1 april mop te zijn. Kijk, dit is een coach en support die je nodig hebt, het zijn ommes ook geen robotten aan de andere kant, ze hebben ook hun dagelijkse stress en andere dingen aan hun hoofd, het komt er op aan hoe je ze aanschrijft, en als ze stressig zijn, doe net zoals jij behandeld zou willen worden - vraag het later of doe niet nog olie bovenop het vuur. Coach Harold is soms druk maar als die tijd heeft kan je gewoon de vraag van de klant doorgeven en hij bereid je een mooie tekst voor, simpel toch?

Sterke punten:
- betaling netjes op tijd (eigen schuld dikke bult dat ik in het buitenland leef en dat het iets langer duurt dan wanneer je in NL zou wonen)
- coaching is fking handig
- geen gezeik over smileys, xxx, woord liefje (wat bij sommige operators een doorn in het oog is)
- support grotendeels 24/7 te bereiken
- op 1 van hun chats heb je de mogelijkheid om de sexuele interesses te zien van de klanten, wat heel handig is om het gesprek op gang te houden of van onderwerp te switchen als de klant lastig doet

Zwakke punten:
- Harold, als je dit leest, je hebt me bijna een hartaanval bezorgt met jouw 1 april grap
- niets

Stefan beveelt Operating4u aan bij vrienden/bekenden

ContentMods - Perfect

0

Review:
De reviews die hier geschreven worden kan ik me wel in vinden. Ideaal werkzaamheden om thuis te doen. Als je bepaalde vragen hebt staan de coaches voor je klaar en alles verloopt vrijwel altijd soepel.

Ik doe dit nu ongeveer 4 maanden en heb het erg naar mijn zin. De omgeving waarin je werkt, werkt naar behoren en is gewoon fijn om mee te werken. Ook is het fijn om te weten dat je elke week op tijd je betaling ontvangt, dit vind plaats op de Maandagen.

Ik kan dus eigenlijk niet anders dan een echte aanbeveling plaatsen. Als het aan mij ligt gaan er nog heel wat maanden, zo niet jaren volgen hier!

Groet
Alexander

Sterke punten:
Vrijwel alles.

Zwakke punten:
Tot op heden nog geen zwakke punten kunnen ontdekken.

Alexander beveelt ContentMods aan bij vrienden/bekenden

Operating-online - Geen relaxed bedrijf.

0

Review:
Nederlanders die in het buitenland wonen zijn niet welkom.
Buitenlanders die in Nederland wonen zijn wel welkom.
Je ziet deze trend wel vaker en helaas zet het zich zelf in online werk voor, best ironisch want als Nederlanders in Nederland zouden wonen dan hadden ze net zo goed een echte baan kunnen nemen. Dus dit is de beste optie voor Nederlanders in het buitenland, maar deze chat denkt daar anders over met alle gevolgen van dien (waarschijnlijk slechte operators met slechte grammatica en hooguit een mbo opleiding)

Sterke punten:
Solidair met slechte operators zolang ze maar in Nederland wonen

Zwakke punten:
Ze willen geen Nederlanders op de chat.
Middelmatige staffel

Marco beveelt Operating-online NIET aan bij vrienden/bekenden

ContentMods - Slechte ervaring

2

Review:
Goedenavond,
Ik heb inmiddels 4 jaar gewerkt voor deze site. Toen werd Alex ontslagen en plotseling kwam Lynn weer opdagen en dan had je ook een Shanna als Coach. Nu heb je een Eef jonge meid geloof ik. Mensen het was met de tijd van Alex wel lekker werken, maar nu? Ik zou niemand aanraadden om voor deze site te werken met deze Coachen. Je word om de halve klap op skype lastige gevallen tijdens het werken. Het is super irritant. Mensen die goede reviews schrijven zullen waarschijnlijk mensen zijn die van de site zelf zijn.

Sterke punten:
Betalen wel goed uit!

Zwakke punten:
Geen rust op skype!