Reviews over Thuiswerk Aanbieders


  jammer - Review over JouwClix

  heb toch een leuke site gevonden maar de punten die je nu gespaard heb is voor niks geweest jammer.Hadden wel eens een seintje kunnen geven daarvoor.

  Zwakke punten
  daat ze onds gewoon door laten modderen

  Waardeloos spaarsysteem - Review over ZinnGeld

  Na jaren te hebben gespaard is het uitbetalingsbedrag verhoogd van 12,5 tot 25 euro Echter moet je hier wel een hoge persoonlijke score hebben anders wordt er niet uitbetaald Had na jaren sparen 18 euro bij elkaar geharkt maar een lage score dus heb ik het opgezegd Betere sites zijn euroclix en quassa hier heb je sneller iets bijeengespaard en geen addertjes onder het gras

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Persoonlijke score

  Net uitbetaling gehad in 16 dagen - Review over SpaarActief

  Uitbetaling gewoon gehad. Lees best veel negatief maar na 16 dagen stond op mijn rekening

  Sterke punten
  Uitbetaling redelijk snel ontvangen, niet verwacht

  Zwakke punten
  Zelf geen last van de accountscore gehad want zit al hele tijd rond 8.6 maar met alleen mailtjes lukt dat niet. Je moet af en toe een aankoop doen via de site om uitbetaling te krijgen.

  uitbetaling - Review over Daludida

  Ik heb 2 jaar geleden een uitbetaling aangevraagd maar tot op heden niks ontvangen heb verschillende keren geschreven maar je hoort niks de laatste keer is vorige week geweest dus deze persoon is totaal niet te vertrouwen. Het is maar 10 euro maar daar heb je wel recht op zijn er ook mensen die er een aanklacht over heeft ingediend naar deze persoon

  Sterke punten
  er zijn geen sterke kanten van Daludida

  Zwakke punten
  De zwakke kanten zijn wordt nooit gereageerd en ik zit nu al 2 jaar op mijn geld te wachten

  Verdiensten 0,3 per click. - Review over MyClics

  Ben een tijdje lid geweest op deze site . Kreeg lekker veel mailtjes maar omdat ik niet actief genoeg was verdiende ik nog maar 0,3 per mailtje. Schiet niet echt op, dus maar uitgeschreven .

  Sterke punten
  Lekker veel mailtjes.

  Zwakke punten
  Dat ze de verdiensten laten zakken en zo te lezen ook niet uitbetalen .

  Slechte ervaring met Opiniland - Review over OpinieLand

  Begin er niet aan. De beloning is slecht, je moet erg veel enquêtes invullen voordat je een beloning kunt claimen. Op het moment dat je voor de derde keer aan betaling toe bent schorsen ze zomaar je acount. Dit zogenaamd er iets onregelmatigs aan de hand is. Dit krijg je als je een beloning wil claimen Er is een onverwachte fout opgetreden. Neem contact met ons op en vermeld de foutcode: QSB0303-17. Dan neem je een aantal keren contact op en krijg je als antwoord dat je account geschorst is zonder duidelijke uitleg. Waardeloos

  Sterke punten
  Handige bonnen te verdienen.

  Zwakke punten
  Slechte beloningen, je moet erg veel enquêtes invullen om een beloning te krijgen. Je account wordt zonder duidelijke reden geschorst.

  Waardeloos en allemaal oplichterij - Review over ModOps

  Zeer slechte ervaring met marloes. Er wordt beweert dat er niet aan oplichterij wordt gedaan. Terwijl het duidelijk op hun website staat, zie hier de citaat van hun pagina "Als operator ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van (erotische) berichten. Jij hebt als operator de taak om klanten aan de praat te houden en een leuke tijd te bezorgen. Je wilt als operator natuurlijk zoveel mogelijk berichten beantwoorden, maar om ervoor te zorgen dat de berichten blijven komen zal je er als operator voor moeten zorgen dat klanten in gesprek blijven." Dat zegt al genoeg. Het is de taak van de moderator om de klant aan het lijntje te houden en hem financieel uit te melken. En dan eist deze marloes dat je abn nederlands moet schrijven, Ja hoor, net alsof de zieligaards fatsoenlijk nederlands schrijven. Het zijn geen sollicitatie gesprekken die je moet hebben hoor. Dus rot toch maar op met je adn nederlands. Daarnaast wordt je account na 3 weken uit het niets geblokkeerd zonder opgave van reden en zonder betaald te worden. Nu mag ik gaan fluiten naar mijn geld. Pas op. Het zijn oplichters.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Marloes is een onfatsoenlijk mens. Het zou mij niet verbazen als zij tegen elke moderator zo vies doet.

  Waardeloos en allemaal oplichterij - Review over ModOps

  Een paar weken geleden had ik nog een mail gehad van ene Marloes. Ik vroeg of dit een chat platform was waar moderators met fake profielen aan het chatten zijn met klanten. Zij geeft aan van niet terwijl dat wel staat op de website. (eerste redflag) Die zegt dat modops niet aan oplichterij doet. Maar dat is precies waaraan ze doen. Een goede vriend was vroeger een klant van een van de datingsites die onder het beheer was modops was. Tot dat hij erachter kwam dat hij belazerd werd door modops. Ik besloot te solliciteren en werd meteen aangenomen. Toen ik de handlijding en intro doornam realiseerde ik dat het allemaal waar was wat mijn vriend vertelde. Die marloes kan je ook vergelijken als een hond die blaft en die niet goed kan omgaan met mensen.

  Sterke punten
  Geen. Waardeloos bedrijf en oplichters. Je zal maar moeten fluiten naar je geld als marloes je niet mag.

  Pfff, kan Niet uitschrijven van ipay spam emails - Review over iPay

  Kan niet uitschrijven

  graphic designer - Review over Zakgeld Nodig

  het zal mijn eerste keer zijn om te werken dit bedrijf ik doe het om meer ervaringen op te bouwen en dat wil ik graag leren bij dit bedrijf

  oplichters - Review over LadyMail

  Graag hoor ik of er ooit één iemand in is geslaagd om en uitbetaling voor elkaar te krijgen. Het is onmogelijk om voldoende accountscore te krijgen dus dat geld ga je never nooit krijgen. Ik snap niet dat adverteerders nog met deze club in zee gaan.

  Oplichterij sinds 1 ½ week - Review over DutchEuro

  Dutcheuro is sinds 1,5 week aan het oplichten, was sinds het begin al lid en nooit problemen gehad en de accoundscore had ik altijd op 10.0 staan, nu ineens op 4.1, maar sinds de 1,5 week zag ik dat er iets niet klopte, normaal kreeg ik voor een aanklik advertendtie 0.1 cent, nu pas voor 4 aan te klikken, ook banners kreeg ik betaald, maar nu helemaal niets meer! Volgens mij is dit door iemand anders overgenomen en bezig met mensen op te lichten! Dit is diefstal en oplichterij!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichterij en diefstal

  Redelijk bedrijf - Review over ModOps

  Ik vind dat ze het op zich niet slecht doen, betaling is netjes op tijd. Ze zijn niet de hoogst betalende maar wel oké. Maar inderdaad die lange berichten vind ik erg vervelend, je bent zo uren bezig en hebt zere vingers, maar je verdient amper wat. Dat is voor mij ook een van de redenen geweest om daar niet meer te typen. Ik verdien overal meer, doordat je gewoon door kan tikken. Natuurlijk wil een klant waar voor zijn geld, maar zonder tikkers krijgt hij helemaal geen antwoord. Dus ik vind dat je daar best wat makkelijker in kan zijn. Op andere sites geldt die regel ook niet, en daar blijven de klanten ook gewoon terug schrijven. Ik vond het ook vervelend dat ze elke keer om niets je account sluiten, als je een mail niet gelezen hebt of zo. Alles bij elkaar wekte het bij mij te veel irritaties op. Ik werk nu ergens anders, daar krijg ik meer betaalt en kan ik gewoon lekker door tikken. Ik krijg nooit mails en mijn account is ook nog nooit afgesloten. Ik kan gewoon constant door typen. Er is wel een minimale lengte, maar dat is erg goed te doen. Het is op zich jammer, want verder had ik het wel naar mijn zin, maar iedereen zit daar om iets te verdienen en niet alleen maar voor de klant of opdrachtgever. Ik geef toch 4 sterren omdat ze wel erg hun best doen en hopelijk kunnen ze het beleid een beetje aanpassen.

  Sterke punten
  Goede betaling en netjes op tijd Komen wel betrouwbaar over en doen hun best, maar er zijn verbeter punten. Als die veranderen is het zeker een goed bedrijf.

  Zwakke punten
  De verplichte lengte van de berichten Veel mails Account wat vaak zomaar gesloten wordt.

  Sollicitatie - Review over ChatForce

  Niet aanmelden is zonde van je tijd! En er wordt gezegd dat je Nederlandse taal niet beheerst 😂😂😂😂.

  Sterke punten
  Niks

  Modops- een naar en akelig bedrijf om voor te werken - Review over ModOps

  Ten eerste betalen ze het minste, het is iets van 4 cent per bericht. Dit zou eigenlijk illegaal moeten zijn omdat het ver onder het minimum loon zit maar ze dekken zichzelf in door het werk \\\'\\\'freelance\\\'\\\' te noemen. Ook doen ze voor alsof ze veel betalen per bericht (18 cent) Maar addertje onder het gras is dat je geregeld berichten van 500 tekens moet schrijven. Dat is omdat het berichtenlengte gelijk moet zijn als die van de klant en de klant wil natuurlijk waar voor zijn geld krijgen en schrijft vaak het maximale aantal tekens. Vergelijk dit met bijvoorbeeld een bedrijf die 10 cent betaald voor berichten waar van de minimale berichten lengte iets van 100 is en je verdient daar effectief al meer. Op die manier waarop ze de klanten bedriegen zo bedriegen ze net zo hard hun operators. Om maar te zwijgen over de manier van praten tegen de operators. Ze mailen je in de zomervakantie al dat je voor 2 euro per uur moet gaan tikken zodat je in de kerstvakantie een kalkoen hebt en ze vertellen je wat je met je kinderen moet doen tot wat je eet en drinkt tijdens het tikken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bedriegerij

  Heel slecht - Review over ModOps

  Echt elke minuut van de dag krijg je een mail met alle soorten gedoe dat niet belangrijk is. Ik heb eens om te testen 10 dezelfde berichten gestuurd 3 wekend uit elkaar, de ene keer kreeg ik niets dan positieve commentaar en 3 weken later bij diezelfde berichten was er tal van commentaar dat het niet goed was. Marloes/Astrid bepalen hoe hun humeur is om je dan af te branden als het slecht gaat met hun persoonlijk of zo iets. Ook telkens er een negatieve review wordt geschreven gaan ze mailen dat mensen een positieve moeten schrijven. Echt de slechtste site waar ik gewerkt heb.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  echt alles.

  opinieland en waardevolle mening is 1 pot nat..... - Review over OpinieLand

  tijden meegedaan met het invullen, nu bij het verzilveren van mijn punten krijg ik een foutmelding, na correspondentie blijkt dat ik meerdere accounts bij opinieland heb ( volgen hun dan ..........weg tegoed...hebben ze weer 19,50 euro verdiend via mij. DANK JE Nu blijkt achteraf dat je nu waardevolle mening en opinieland dezelfde fout melding krijgt bij het verzilveren van je tegoed. m.i. een goede zelfverrijking

  Sterke punten
  NIKS

  Zwakke punten
  NIKS

  Zeer betrouwbaar thuiswerk met de juiste ondersteuning - Review over ModOps

  Ik heb voor vele firma's in de thuiswerkbranche gewerkt, maar Modops is het meest professionele bedrijf waar ik voor heb mogen werken. Marloes en Astrid zijn zeer goed benaderbaar en hele fijne coaches die je ondersteunen en meedenken waar ze kunnen. Dit mist helaas bij veel andere thuiswerk bedrijven. Ze betalen altijd zeer netjes en optijd. Ze hanteren een zeer goede staffel waardoor het helemaal aantrekkelijk is. Het is zeer goed te combineren met werk en kinderen, dat is wel echt ideaal. Echt een aanrader!

  Sterke punten
  - Zeer goede coaching - Betalen altijd netjes optijd uit - Hele fijne werkschermen

  Modops!!!! - Review over ModOps

  Ik heb nog nooit met zo een fijn bedrijf gewerkt, ze houden rekening met alles. En dat is fijn, betalen netjes, zijn vriendelijk, staan open voor ideetjes, staan open voor commentaar terug, maar geven ook commentaar waar het nodig is. En staan ook zeker niet verlegen om een praatje!

  Sterke punten
  Betalen netjes op tijd, vriendelijke, rekeninghoudend met prive situaties. Betalen netjes op tijd

  Zwakke punten
  Ik kan ze nog niet bedenken

  Leuke site om voor te werken - Review over ModOps

  ik werk pas een paar weken voor modops. En heb nog geen negatief iets kunnen ontdekken. Veel berichten met name in de avond maar overdag ook redelijk. Hartelijk ontvangst door de coaches. Goede staffel. Niet al te rare berichten. En niet onbelangrijk een stabiele uitbetaling. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ook fijn dat je een mailtje krijgt als het heel druk is. Niks te klagen dus.

  Sterke punten
  Drukke chat. Goede staffel en snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  geen

  slechte zaak - Review over OpinieLand

  opinieland en waardevolle mening hebben bij een eventuele uitbetaling dezelfde foutcode, dus trek hier je conclusie maar uit. de code is QSB0303-17.

  Sterke punten
  zijn er niet

  Zwakke punten
  betalen doen ze niet

  Slecht - Review over KennisDelen.org

  Niet gekregen wat er stond maar 2,5 van de 5 hoofdstukken

  Sparen, maar je kunt nooit bij je geld - Review over MyClics

  Accountscore is 1 en blijft1, hoeveel je ook deelneemt aan acties, koopt via MyCkicks. Je kunt je tegoed dus noooit laten uitbetalen.

  Zwakke punten
  Je kunt sparen wat je wil, er wordt nooit uitgetaald.

  In Ordnung - Review over ContentMods

  Man kann hier sehr schnell, sehr viel Geld verdienen unter der Voraussetzung, dass man viele Nachrichten schreibt. Auf jede Antwort gibt es ab 13Cent aufwärts, für jede geschriebene Nachricht 3 Cent. Das läppert und rechnet sich. Ich habe anfangs bis zu 170€ pro Woche gemacht, bei täglich 2-3h Arbeit. Es gibt einige Regeln an die man sich halten sollte. Bei zu vielen Fehlern werden einem die VIP Kunden gestrichen und man bekommt kaum Nachrichten zum beantworten, sprich Geld verdienen ist dann kaum möglich. Desweiteren werden einem pro Fehler irgendwann 25cent abgezogen. Also unbedingt ganz regelkonform arbeiten. Es gibt Mindestanforderungen an die man sich halten sollte. Schafft man diese nicht, muss man nur bescheid geben. Dann passt das. Auszahlungen erfolgen wöchentlich am Montag, aber erst bei einer Grenze von 50€. Ansonsten Erst dann wenn diese Summe erreicht wurde. Im großen und ganzen eine tolle Firma. Doch je mehr Fehler man macht, desto weniger verdient man, desto weniger Spaß macht die Arbeit und desto weniger nett wird man behandelt und umso weniger beachtet. Fehler werden immer mal passieren, doch das ist irgendwann unverzeihlich.

  Spam - Review over Erowerk

  Als je dus iets tegen hen plaatst krijg je ineens een hoop spam. Hoe zielig zijn ze?

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles