Nieuwste Reviews

Voice-Master - Lekker druk en correcte uitbetaling

0

Review:
Ik werk intussen al bijna drie jaar voor Voicemaster (met een tussenstop van 4 jaar) en ik ben nog steeds heel tevreden.
Er is zo goed als altijd werk, een overzichtelijk logboek en heel vriendelijke, hulpvaardige en luisterende moderator. De uitbetaling is maandelijks en die staat altijd op de 3de van de maand op de rekening, zonder fout.
Als je omwille van ziekte of andere redenen toch niet kan chatten wanneer je dit wel inplande, heb je meerdere manieren om de moderator te bereiken, zodat je dit steeds kunt aangeven.

Sterke punten:
- Altijd werk
- Correcte (en mooie) uitbetaling
- Vlotte communicatie met moderator

Mieke beveelt Voice-Master aan bij vrienden/bekenden

SpaarActief - Niet aan beginnen.

0

Review:
Uitbetaling wordt niet verwerkt ! Bedrog.

Ruud beveelt SpaarActief NIET aan bij vrienden/bekenden

ChatOperator.nl - Internet oplichting

1

Review:
De activiteiten van deze bende zijn puur crimineel. Het is vergelijkbaar als iemand bestelen met een babbeltruc op straat, alleen is hier een bedrijfsactiviteit. Ik begrijp niet dat 'thuiswerkers' hier aan meewerken. Je steelt ook gewoon van de zwakkeren alsof je steelt van oude mensen die zich niet kunnen verdedigen. Walgelijk.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Criminele activiteiten, internetoplichting

Dikke Harr beveelt ChatOperator.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroclix - mijn uitbetaling

0

Review:
waaow vandaag 70 euro gestort gekregen kan ik mooi gebruiken me nicht gaat trouwen dus een mooie jurk van gekocht euroclix vind ik de beste spaarsite

Sterke punten:
snel betrouwbaar geweldig

Zwakke punten:
geen

joke beveelt Euroclix aan bij vrienden/bekenden

Chat4Cash - Beste Operatingsite chat4cash

0

Review:
Ik werk al een aantal weken voor dit bedrijf en heb het enorm naar mij zin. Ik heb eerder voor andere chatoperators gewerkt maar ik kwam daar nooit aan me hoeveelheid berichten die ik wilde behalen om wekelijks een goed bedrag te verdienen. Maar omdat ik hier de push wel krijg door middel van een werkrooster waar je aan hoort te houden kom je dus wekelijks aan een mooi bedrag. Je roostert jezelf in en bepaald dus ook zelf wanneer jij wilt werken. Dat is echt heel erg fijn voor mij als moeder van 2 kinderen. Heb zelf altijd coaches die voor mij klaarstaan als ik hen bereiken wil. In noodgevallen wordt er ook begrip getoond. Daar ben ik de coaches R & M enorm dankbaar voor. Wat de betalingen betreft die worden wekelijks netjes op tijd gestort. GR Samantha

Sterke punten:
Goed coach contact
Genoeg berichten
Goede betalingen

Samantha beveelt Chat4Cash aan bij vrienden/bekenden

Qassa - Waarde van de waardebonnen kloppen niet

0

Review:
Ik had een waardebon van 25 euro besteld voor QassaDeals omdat ik een mooie horloge had gezien. Maar toen ik de code van de waardebon invoerde, ging er geen 12,18 euro af in de plaats van 25 euro. De ledenservice reageert ook niet op de e-mail die ik verzonden heb en op Facebook reageren ze al helemaal niet. Ze bekijken zelfs je bericht niet eens.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ledenservice
Bedriegers

Koen beveelt Qassa NIET aan bij vrienden/bekenden

DirectThuiswerkChat - Top bedrijf, goud eerlijk, altijd berichten, fijne

0

Review:
Helemaal top ik heb zo'n beetje alle chatsite's geprobeerd en deze springt er vol boven uit. Altijd eerlijk, altijd hulp, goede, leuke en gezellige werksfeer. Veel berichten en een mooie staffel. Altijd netjes op tijd betaald. Makkelijke target om te halen en eigenlijk gewoon super! Dus zoek je nog naar een chat, waar je wel als mens behandeld wordt. Waar er berichten zijn, je een leuke staffel krijgt en waar je ALTIJD betaald krijgt. Dan kun je met een gerust hart voor deze kiezen! :-)

Sterke punten:
Altijd berichten beschikbaar
Haalbare target
Goede staffel
Altijd op tijd betaald
Aardige mensen die er werken
Altijd hulp via skype
Nooit gedoe en nooit problemen

Zwakke punten:
Geen gewoon relaxt werken hier bij hun!

Linda beveelt DirectThuiswerkChat aan bij vrienden/bekenden

Maya Clicks - Blokkeert account zonder enige reden

0

Review:
Plotseling werd mijn account geblokkeerd(midden mei). Ik heb een aantal e-mails gestuurd om te vragen waarom mijn account geblokkeerd werd, maar heb nooit antwoord gekregen. Het getuigt van weinig etiquette.
Ik vraag me nog altijd af waarom ik nog altijd hun mails (lees: veilingen) krijg. Waarschijnlijk gaat het weer om een bende oplichters.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

sanne beveelt Maya Clicks NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - YOPS NOG ALTIJD ZUBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Review:
Ik vergat in mijn vorige bericht neer te zetten dat in het begin alles goed is. Zodat je denkt dat het echt een nieuw bedrijf is. Alles is positief, goede controle etc. Maar dan komt het gezeik daarna is alles slecht. Wat voorheen wel goed was. Beetje raar niet waar?

Daarbij staat het op het zelfde adres. Is het net zo demotiverend als Zubar. Zijn het de ZELFDE eisen. Etc en ik kan nog wel meer opnoemen. Vaag he? Oh en ga eens de revieuw's na zovel Zubar als Yops hier op de site. Ene Tina probeert te redden wat er te redden valt. En reageert ALLEEN op de slechte reactie's wij die op beiden chats hebben gewerkt en wij die niet dom zijn. Want het valt op nu! Ze zijn zelf door de mand gevallen nu door de zelfde fout te maken als dat ze met Zubar maakte.

Met dingen zoals dat het niet hetzelfde is. Maar hey guess what? Het is hetzelfde en een overgenomen bedrijf zou totaal anders moeten zijn. Maar dat is het niet. Ook het type gedrag van de mensen die er werken komen geheel overheen met Zubar. Conclusie ZUBAR = YOPS. PAS OP

TRAP ER NIET IN HOE MOOI HET OOK LIJKT. NA EEN TIJD = HET NIET MEER MOOI. En ZELFDE STAFFEL NOG ALTIJD! ZEG NEE TEGEN ZUBAR. Nee tegen Sylvia. EN KIES GEEN YOPS!

Zwakke punten:
YOPS = ZUBAR
Sylvia is er nog steeds
Zelfde style zelfde gezeik
Zelfde staffels

Linda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - YOPS = ZUBAR = SYLVIA!

0

Review:
LET OP: Het is weer helemaal terug bij af en de controle's die je krijgt... Sylvia exact hetzelfde als dat zeikerige gedrag van Zubar. Weet je nog dat we daar allemaal weg zijn gegaan omdat ze ons weg jaagden met absurde eisen en eisen hoe jij moest tikken? Met je moet het zus... en zo... doen?

Exact hetzelfde nu. Heel erg raar niet waar? Ze zijn een tijd actief alles goed en leuk en aardig en helemaal goed. En nu krijgen we hetzelfde. De hele site is ook hetzelfde op een paar dingen na.

Ik las al meerdere reactie's dat Zubar gewoon YOPS is en Sylvia nog altijd eigenaar is en nu schemert het ook door. Ik ben niet negatief want je hebt er veel berichten ja maar ze vinden altijd wat om te zeiken je moet tikken zoals HUN willen. Terwijl op een andere chat mijn tikwerk prima is. Alleen bij hun is er altijd wat. En je krijgt regels over hoe jij moet tikken welke vragen enz. Absurd.

Dus ben jij Sylvia ook zat en Zubar ook?
Kies dan NIET voor YOPS. YOPS = ZUBAR = SYLVIA KIJK UIT!!!!!!!! Niks overneming het is gewoon een doorstart. Trap er NIET IN. na een tijd ga je je er weer aan ergeren en ze jaagt je weg. Hoe dan ook. Altijd weer. Bedankt Sylvia voor het laten doorschemeren met je absurde controle en eisen dat jij het nog altijd bent!

Sterke punten:
Veel berichten en op tijd betaald daar ligt het niet aan.

Zwakke punten:
Sylvia heeft nog altijd het roer.
Yops is ZUBAR maar dan onder nieuwe naam
We weten hoe Sylvia is dus begin er niet aan
Altijd wat te zeiken.
Controle's nooit goed.
Je moet tikken zoals HUN dat willen.
Vragen stellen zoals hun willen.
Alles moet zoals hun dat willen.
Een hele waslijst hoe je moet tikken.
Wil je lekker tikken zoals jij dat wilt zoek een ander bedrijf.

Linda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden