• Het liefst had ik 0 sterren gegeven. Eerst laat men je een aantal enquêtes invullen, maar voordat je de punten kunt cashen schorten ze jouw account op. Na contact met de klantenservice kreeg ik een vage, standaardemail met de smoes "dat de enquêtes niet aandachtig genoeg waren ingevuld". Dit is totale onzin. Verspil je tijd niet aan dit incompentente bedrijf! Pure oplichting om eerst jouw mening en gegevens te verzamelen en er vervolgens geen beloning aan te koppelen.

    Sterke punten
    geen

    Door Linda op 9 juli 2020 Reageer
  • Na een tijdje niet zo actief te zijn geweest had ik in het afgelopen jaar zeker 10x via snelverdienen iets besteld. Mijn accountscore was inmiddels opgeklommen van 1,0 naar 4,4, dus ging de goede kant op. Maar opeens was die weer 1,0! Heb ze een mail gestuurd. Er was een herberekening geweest omdat er een fout zat in het systeem met nog een hele blabla-uitleg... Discussie was gelijk gesloten, reageren niet meer mogelijk. Er stond ruim €30,- op dit account en ook op Myclics. Heb nog overwogen weer te mailen maar heb geen zin hier nog meer energie in te steken dus accounts verwijderd...

    Sterke punten
    Geen dus...

    Zwakke punten
    niet uitbetalen.

    Door karin op 7 juli 2020 Reageer
  • Eindelijk mijn €10,- bij elkaar gespaard. Verzoek tot uitbetalen ingediend begin mei. Het is nu juli en ik heb nog steeds mijn tientje niet. Al meerdere mails gestuurd, maar daar krijg ik geen antwoord op. Kijk ik naar mijn saldo, staat er nog steeds €10,-. Klik ik vervolgens op; uitbetaling aanvragen, komt er te staan...…. Openstaande Uitbetalingen Je hebt op dit moment geen openstaande uitbetalingen! CONCLUSIE : ik kan ook geen uitbetaling meer aanvragen. Het blijkt dus dat dit min of meer geblokkeerd is. OPLICHTERIJ !!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    betaald niet en reageert niet / blokkeerd wel

    Door Annet op 6 juli 2020 Reageer
  • Nou lijk ervaring wel toe aan ietsje uitdagend

    Door Martijn op 6 juli 2020 Reageer
  • uitbetaling nu cash - Review over NuCash

    super website voor te sparen op online inkopen. alle webshop die ik graag bij koop. kleding en dierenvoer. en natuurlijk bol com .vlotte uitbetaling van 10 euro . na 1 WEEK AL OP REKENING

    Sterke punten
    vele keuze shops en dikwijls nieuwe shops vlotte uitbetaling van 10 euro

    Door tamara op 1 juli 2020 Reageer
  • Eerlijk bedrijf - Review over ClubSense

    Club Sense is een goed en professioneel bedrijf. Ik kan er werken wanneer ik wil en hoeveel ik wil. Ze betalen altijd netjes op tijd en ik als cammer ben echt wel heel tevreden. Ze houden ook veel leuke acties om je te motiveren en klanten geven ze vaak korting op credits waardoor klanten langer kunnen blijven. Ook de dames onderling zijn behulpzaam naar elkaar en Club Sense zelf geeft je als nieuwe dame altijd een welkoms gevoel.

    Door MRS cleopatra op 1 juli 2020 Reageer
  • geen - Review over XModels

    geen

    Door Barbara op 27 juni 2020 Reageer
  • Rosa - Review over XModels

    Jonge dame warm, openminded. klaar voor jou wilde fantasie.

    Door Barbara op 27 juni 2020 Reageer
  • Lekker bijverdienen - Review over ModOps

    Naast mijn fulltime baan, vind ik het leuk werken voor Modops. Heb je geen plannen in de avonduren of in het weekend en als jij je verveelt kan je toch een paar uren mee tikken en kan je ook wel lekker bijverdienen.

    Sterke punten
    - Netjes op tijd betaald - Nette, duidelijke facturen - Genoeg berichten in de avond, op de dag wel wat rustig - snel antwoord en oplossing op vragen en problemen

    Zwakke punten
    Een ieder kan fouten maken en daarvoor zijn wij mensen. Voor de rest alles positief!

    Door M op 22 juni 2020 Reageer
  • geweldig bedrijf - Review over ModOps

    ik werk hier nu even en ik ben liefdevol ontvangen en je word ook overal goed mee geholpen... drukke chat dus niks te klagen !!!

    Sterke punten
    Goed contact Mooie staffel Drukke chat

    Zwakke punten
    ik weet er geen.

    Door Kim op 22 juni 2020 Reageer
  • Niet te vertrouwen - Review over MyClics

    Zonder enige reden wordt mijn accountscore van de een op de andere dag verlaagd van 8,5 naar 5,5.. Geen discussie mogelijk met hen. Pure diefstal/oplichterij!

    Door Steffen op 22 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • 100% oplichters Geven geen antwoord op vragen of klachten. Geven geen bol.com cadeau kaart voor inwisselen van punten. Heb gelukkig niet veel tijd in deze site gestopt, maar zelfs 1000 punten keren ze niet uit. Mijn tip. Blokkeer deze site en zoek naar betrouwbare andere site

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Oplichters zijn dat zijn de

    Door Gaat je niks aan op 20 juni 2020 Reageer
  • Na jaren actief te zijn bij verschillende bedrijven Chatforce tegengekomen. Eigenlijk per toeval, via een vriendin. Ik dacht niet geschoten is altijd mis! Zo blij dat ik gesolliciteerd heb, want wat een TOP bedrijf! Heerlijk doortikken, genoeg berichten, fijne coaches en EINDELIJK een goedwerkende en duidelijke website! Als het aan mij ligt ga ik er nooit meer weg!

    Sterke punten
    Goede verdiensten, lekker doorwerken, geen nummertje, overzichtelijke website.

    Zwakke punten
    Voor mij persoonlijk alleen dat ik voor nu alleen in de avonden kan werken, maar daar is niks aan te doen!

    Door Vienna op 17 juni 2020 Reageer (6 reacties)
  • Dramatisch - Review over Werksite

    Slecht klopt niks van

    Sterke punten
    Niet

    Door Geert op 9 juni 2020 Reageer (1 reactie)
  • trap er niet in - Review over Werksite

    Heb diverse malen gereageerd om leads aan te schaffen, die bleken geen enkele keer te kloppen, of ze hadden helemaal geen belangstelling dan wel was de informatie misleidend. Toen ik er vanaf wilde, moest er 1 jaar worden doorbetaald. Ik heb ook de indruk dat bepaalde grotere re-integratiebureau's de leads iets eerder ontvangen want toen ik achter de computer zat en op een lead reageerde die er nog geen 10 seconden opzat waren er al 3 reacties van re-integratiebureau's en dat lijkt me erg sterk. Kortom bespaar je de centen>

    Sterke punten
    Ze kunnen de leads prachtig weergeven

    Zwakke punten
    misleidende leads bij opzegging 1 jaar doorbetalen slechter service reklame bureau, hebben niets van doen met re-integratie in de praktijk

    Door Peter op 2 juni 2020 Reageer (2 reacties)
  • Je aanmelding wordt keurig verwerkt en je eerste geld wordt bijgeschreven. Maar daarna worden verstuurde emails niet meer bijgeschreven. Ook staan er geen emails in je account klaar die je zou kunnen bekijken. Het lijkt er sterk op dat men er op hoopt dat er toch wordt geklikt en dat men het geld wat eventueel wordt betaald na een mogelijke bestelling in eigen zakt steekt. Kortom een zeer onbetrouwbare waarbij de klantenservice erg trag werkt om uiteindelijk met een standaard antwoord komt. Conclusie er zijn veel betere site's die weel betrouwbaar zijn begin dus niet aan CRAZY mails !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Trage klantenservice Geen bijschrijving kliks

    Door G W op 28 mei 2020 Reageer (1 reactie)
  • In deze tijden willen mensen wat meer gaan bijverdienen, wat prima is. Maar ga niet werken voor YOPS. Waarom niet vraag je? Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar Flirtpanel, dat is een chat waar yops als studio voor werkt. In 2018 was er al een onderzoek gestart en waren vele datingsites gekoppeld aan de Flirtpanel chat opgerold. Nu 2020 wordt er wederom een onderzoek gedaan naar Flirtpanel en hun vele nep datingsites. Maar er wordt nu ook momenteel onderzoeken gedaan naar de studio's die er aan meedoen, dus ook naar YOPS. Onderzoek wordt gedaan door ACM en door de politie. Mensen die dus nu voor Yops werken en of op de Flirtpanel chat werken kunnen een boete worden opgelegd van 50.000 euro omdat je dus meedoet aan oplichterij als operator. In 2018 moesten al die nep datingsites beheerder miljoenen terug betalen. Nu zal ook voor de operators een aardig bedrag worden gerekend als je dus meedoet aan oplichting in deze vorm. het is dus echt niet waard om te werken voor zowel Yops als op de chat Flirtpanel. Je wordt dus al operator al zo slecht betaald. Geen avond bonussen meer, geen nacht bonussen meer, alleen maar regels die je opgelegd krijgt, waar het bedrijf zelf niet aan weet te houden. Berichten die je weg hebt getikt worden inderdaad soms niet opgeteld en of zijn inderdaad bij het wederom inloggen verdwenen.. Opeens wordt vanuit de Flirtpanel chat gedreigd met dat je als operator moet INLOGGEN omdat je anders je account weg valt. Dit omdat het momenteel erg druk is, ( let wel, vanwege de misleidende teasers ) Maar operators blijven weg omdat : 1 Vanwege de misleidende teasers. Je kunt misleidende teassers die eruit gaan niet meer ombuigen en de tweede redenen is je wordt ontzettend slecht betaald! En 3 Daarbij MOET je perse die vieze foto openen en loggen. Waarom... Je kan onderaan de klant gegevens zien welke foto verstuurt is, dus loggen van een foto is gewoon onzin en het openen ook. Als je voor Yops gaat werken kom je zeker weten op FP chat te werken. Nogmaals naar deze chat wordt dus momenteel onderzoek naar gedaan. Ga dus niet voor Yops en of FP chat werken. Het is het niet waard. Andere studio's die in het boek aan bod komen daar worden momenteel ook onderzoek naar gedaan. Pas dus op en bekijk voor jezelf of je straks 50000 euro aan boete wilt gaan betalen omdat je dus meedoet aan fraude vanuit een chat en studio. Want vergeet niet Yops heeft al je gegevens bij aanmelding gekregen dus wanneer er een inval zal komen bij Yops zal de politie dus jouw gegevens hebben en dan hang je dus al en zeker in combi met de chat Flirtpanel!!

    Sterke punten
    Niet!!!

    Zwakke punten
    Word momenteel onderzoek naar gedaan door de politie en ook naar de chats waar yops dus al studio voor werkt. Je komt waarschijnlijk op de FP chat te werken, maar nogmaals er wordt onderzoek naar gedaan door de ACM en door de politie. Vergeet dus niet dat je bij aanmelding je gegevens aan Yops hebt moeten doorgeven dus je als operator ben je ook schuldig aan oplichting en deze boetes zijn extreem hoog. Hou er dus rekening mee of je dit waard vind.

    Door MILOU op 23 mei 2020 Reageer (6 reacties)
  • Mijn naam is Babs , ik ben sinds enige tijd werkzaam bij Operating4u. Ik ben verbijsterd van wat ik hier allemaal lees. Ik kan me totaal niet in de negativiteit vinden. Operating4u staat bekend om zijn begeleiding/coaching bij aanvang maar ook tijdens de werkzaamheden. Dit is natuurlijk een branch dat ook veel doorstroming kent van operators, daar het als bijbaantje uiterst geschikt is, doch ook voor een vaster inkomen zeker geschikt, wanneer je tijd en energie er in kan steken. Ik kan natuurlijk allen voor mezelf spreken en zal dat zeker doen. Ik heb in mijn arbeidsverleden heel veel bedrijven gezien en mee samengewerkt. Het is nog altijd zo dat je zelf akkoord gaat met arbeidsvoorwaarden die er aangeboden worden en dan moet je achteraf niet klagen over te lagen betalingen enz. Ik noem de mensen die dat el doen Hoppers, die elke dag kunnen en willen opstappen omdat ze ergens anders een cent meer kunnen verdienen, dat zijn geen loyale personen die stabiliteit voorop zetten. Dan de argumentatie die ik lees over te weinig berichten enz, ja inderdaad ook hier hebben we te maken met de invloed die de Corona samenleving heeft , het is wat rustiger geweest maar daar is op dit moment totaal helemaal geen sprake van. Dan over de werkgever, vanaf dag 1 krijg je stap voor stap duidelijkheid en begeleiding van wat je werk zal inhouden en hoe je dit in praktijk kan brengen. Ik heb een goede opstart gekend, die tot op heden nog steeds 24/7 ondersteund word indien dat nodig is. Ik kan ter aller tijden terecht voor advies,begeleiding, duidelijkheid , wat dan ook. Ons werk word wekelijks op een vaste dag verwerkt en uitbetaald. Tot op heden nog geen problemen ondervonden. Als er mededelingen zijn worden deze altijd schriftelijk via email aan iedereen bericht. Tot slot zou ik willen zeggen Operating4u. Bedankt dat jullie mij in de gelegenheid stellen om in een thuissituatie te verdienen, zeker in deze tijd. Bedankt voor de service en duidelijkheid die jullie ons operators verschaffen. Ik hoop dan ook op een langdurige samenwerking. En tegen de personen die dit bericht lezen en er overdenken om als operator te gaan werken, Go for It, probeer het , Wat heb je te verliezen ? Je kunt alleen maar winnen. Je zult er geen spijt van krijgen en een eigen oordeel is altijd beter dan af gaan op die van een ander. Met vriendelijke groet, Babs

    Sterke punten
    Begeleiding/ coaching, bereikbaarheid, verwerken arbeid en betaling

    Zwakke punten
    nog niet kunnen ontdekken

    Door babs crabbendam op 23 mei 2020 Reageer (3 reacties)
  • Ich arbeite seit knapp 1,5 Jahren hier und es gab NIEMALS irgendwelche Probleme. Ich weiss nicht was andere haben und wieso sie schlecht bewerten ich sehe dafür keinen Grund. Es wird immer pünktlich bezahlt auch Harold ist sehr freundlich und hilft immer wenn eine Frage offen ist. Wie gesagt sehr seriöse Firma und einwandfrei!

    Door Karin N. op 22 mei 2020 Reageer (9 reacties)
  • mooie praatjes... - Review over ModOps

    Van zodra er hier een negatieve review wordt geschreven, schrijven ze zelf of een medewerker een prachtige review over hun bedrijf. Ze doen hier net precies wat er van jou verwacht wordt als chatoperator... mooie praatjes verkopen!

    Door Dan op 22 mei 2020 Reageer
  • Ik werk al langere tijd voor ModOps. Heb hiervoor bij diverse andere bedrijven gewerkt en daar voelde ik me altijd een nummertje; zelfs de beoordelingen waren onpersoonlijk. Bij ModOps geven ze opbouwende kritiek en kun je altijd met vragen en opmerkingen terecht. Elke maandag staat het geld netjes op mijn rekening en er is vrijwel altijd werk genoeg. De sfeer is positief en er heerst een soort teamspirit die ik bij geen enkel ander bedrijf in deze sector heb gezien.

    Sterke punten
    Tijdige betaling, goede begeleiding, altijd bereikbaar, voldoende werk, positieve sfeer

    Door A. op 22 mei 2020 Reageer
  • flutbedrijf dat onder de radar blijft van politie en justitie. Ze verlenen diensten aan erotische websites en vragen hun personeel om tegen 0.15 cent per bericht, erotische berichten te tikken voor tal van nepprofielen sites. 1000den en 10.000den berichten moet je tikken om zo wat geld bij elkaar te sprokkelen en niets vermoedende bezoekers geld afhandig te maken. Verwerpelijke praktijken. 1 ster is nog te veel.

    Door Grietje op 21 mei 2020 Reageer
  • Betrouwbaar - Review over ModOps

    Ik werk al langer dan een jaar voor Modops en zij zijn zeker wel een aanrader. Hier is het echt fijn werken en het bedrijf is betrouwbaar. Als medewerker voel ik mij zeker wel gehoord als ik ergens tegenaan loopt. Er wordt voldoende steun geboden om dit werk goed te doen, hoe langer je er zit, hoe beter je wordt. Hier zit je echt geen duimen te draaien, er is altijd genoeg werk te doen en hun staffel is toch wel een van de beste.

    Sterke punten
    De ondersteuning en betrokkenheid vanuit de leiding is super.

    Door Sven op 14 mei 2020 Reageer (2 reacties)
  • Slecht - Review over SpaarActief

    Wat een slechte site. Maandenlang klikken op banners, mails en regelmatig aankopen doen via spaaracties of aan acties meedoen, en mijn accountscore blijft hangen op 5,3, en saldo bijna €11,-...

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Accountscore, klikken, mails lezen en aankopen doen maar het blijft steken op 5,3...

    Door Tilda op 13 mei 2020 Reageer
  • Valt tegen - Review over Euroclix

    Ben begonnen met lidmaatschap maar valt eerlijk gezegd erg tegen. Clip verdienen gaat zeer langzaam. Ben van plan ermee te stoppen.

    Sterke punten
    Ziet er gelijk uit.

    Zwakke punten
    Je krijgt dagelijks heel veel reclame. Clix verdienen gaat zeer langzaam . Jen weinig vertrouwen in deze organisatie.

    Door Michelle op 10 mei 2020 Reageer (1 reactie)