Nieuwste Reviews

Yops - Begin er niet aan

0

Review:
Iedereen moet het zelf weten, maar mijn tip is, begin er niet aan. Ze verwachten dat je bij korte berichten lang terug gaat sturen en dan krijg je soms een controle en dan mag je niet eens zeggen van het komt wel goed, niemand doet er moeilijk over behalve yops. Dan krijg je ook gelijk slechte controle, ik weet niet wie er aan het roer zit daar, maar ze zijn echt dom bezig daar. Wil je leuk verdienen kies een andere studio uit, wil je gezeur ga voor yops, want die denken dat ze alles weten ben ik al wel achter gekomen. Al met al een schijtbedrijf waarvan ik hoop dat die snel weer oprot uit deze branche. Maar goed dat is mijn mening en daar kunnen ze het mee doen. En maar beloven dat alles beter is geworden nu het geen zubar meer is, nou het is misschien zelfs nog wel erger.

Sterke punten:
Enigste is op tijd betalen.

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen, het handigste is als je daar zelf achter komt.

Nooit beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - Heerlijk werken bij Yops!

0

Review:
Ik werk al jaren als operator op een leuk zakcentje bij te verdienen. Ik heb dan ook vele bedrijven in deze branche uitgeprobeerd maar kwam altijd terug bij een voor mij bekende aanbieder.

In het verleden heb ik ook voor Zubar gewerkt, ik ben daar erg snel weggegaan omdat ik de negatieve werksfeer absoluut niet kon waarderen. De arrogantie waarmee er met mij gecommuniceerd werd zonder dat er enig weerwoord mogelijk was stond mij absoluut niet aan. Er werd gezocht naar foutjes en ook al had je één foutje op 1000 berichten, je werd genadeloos hard afgestraft. Al vond ik altijd wel dat je erg snel en fijn kon werken bij Zubar.

Toen ik dan ook het aanbod van Yops kreeg om hun diensten uit proberen met daarbij de garantie dat de werksfeer niet zo negatief was als bij Zubar ben ik het gaan uitproberen.

Ik vind het heerlijk werken bij Yops, wanneer je je eigen statistieken (lengte, vraagstelling en logpercentage) zelf een beetje in de gaten houdt en je van jezelf weet dat je genoeg afwisseling in jouw berichten hebt dan kun je heerlijk je gang gaan en ook positieve feedback verdienen.

Het grootste pluspunt aan Yops vind ik de snelheid van betalen. Vaak is het zo dat wanneer ik tot zondagavond 00:00 nog mijn laatste berichtjes heb getypt en daarna lekker ga slapen ik al een factuur heb wanneer ik weer wakker wordt. Tot nu toe heb ik elke maandag rond het middaguur nog de betaling van Yops ontvangen en dan weet je meteen weer waarom je het werk doet en dat maakt je meteen weer enthousiast om aan de slag te gaan.

Daarnaast hebben ze gewoon erg veel berichten beschikbaar dus je hoeft nooit te wachten. Inmiddels werk ik op 3 chats en kan ik zo lekker bijverdienen.

Sterke punten:
Het grootste pluspunt aan Yops vind ik de snelheid van betalen. Vaak is het zo dat wanneer ik tot zondagavond 00:00 nog mijn laatste berichtjes heb getypt en daarna lekker ga slapen ik al een factuur heb wanneer ik weer wakker wordt. Tot nu toe heb ik elke maandag rond het middaguur nog de betaling van Yops ontvangen en dan weet je meteen weer waarom je het werk doet en dat maakt je meteen weer enthousiast om aan de slag te gaan.

Zwakke punten:
Tot nu toe nog niets tegengekomen.

Erwin4 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Leuk bedrijf om te werken.

0

Review:
Mijn ervaringen met Operatormatch zijn wel positief. Ik ben het dan ook helemaal niet eens met onderstaande negatieve review.
Ondanks dat het een groot bedrijf is ervaar je wel een persoonlijke aanpak. Problemen worden snel opgelost en er is bijna altijd hulp beschikbaar voor als je dingen niet weet.
Ik vindt het lekker lopen bij hen. Lekker aanbod aan berichten en leuke verdiensten. Top.

Sterke punten:
Problemen oplossen en hulp geven.
Betalen op tijd.
Veel werk.

Zwakke punten:
Geen

Manon beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Leuk werken

0

Review:
Ik doe dit nu al een paar jaar maar voor verschillende sites. Operatormatch is voor mij de beste. Altijd werk en vooral correct betaald elke week! Dat kan ik niet over andere bedrijven zeggen.

Sterke punten:
Veel werk en betalingen.

Zwakke punten:
Geen

Thierry beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

Yops - Sylvia is eigenaar yops ik ga weg

0

Review:
Ik raad dit bedrijf sowieso niet aan om voor te gaan werken. (k ben er inmiddels achter gekomen via wat speurwerk dat Sylvia de eigenaar is van Yops.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

online beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

MyClics - Niet aan beginnen !!!

0

Review:
Nooit aan deze site beginnen want ze betalen niet uit, in het begin lijkt het aardig te beginnen met 1,5 of 1 ct per bericht maar hoe meer saldo je opbouwt des te lager je accountscore, wanneer je niet via hun site besteld kun je naar je centen fluiten en is al je werk voor niets geweest.

De volgende sites werken hetzelfde:
spaar4cash
cashhier
extraeuro
ladymail
myclics
spaarbron
mailbeurs

Vermoedelijke allemaal dezelfde eigenaar

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Oplichters die niet uitbetalen

Mich beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

MyClics - Bedrog....!!!

0

Review:
Ik vermoed dat er 1 en dezelfde eigenaar achter deze websites met accountscore zit, niet aan beginnen dus ..!!
Ze maken je eerst enthousiast door een redelijke beloning maar hoer verder je komt des te rotter de beloning je bent dan geneigd voor een veel lagere beloning door te gaan, nogmaals niet doen ..!! want je krijgt je centen nooit..
Accountscore in het spel..?? site overslaan of direct opheffen

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Betalen niet en bedriegen de boel met hun accountscore

Carolien beveelt MyClics NIET aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - Gewoon prima, geen zeikerds

0

Review:
Ik heb al meerdere jaren ervaring via verschillende bedrijven maar deze zijn de enige die je gewoon vrij laten en niet overal om zeuren om een komma, hoofdletter of iets wat je weleens vergeten bent om te loggen. Gewoon menselijk en je wordt niet benaderd als een robot. Bovendien heb ik weinig tijd om te tikken dus tik heel weinig en mijn account blijft gewoon bestaan.Duurt soms weken tot ik een uitbetaling krijg maar spaar het gewoon lekker op. Niemand die zeurt dat ik meer moet tikken enz. En de beoordelingen zijn gewoon goed. Heerlijk die vrijheid en dat wordt erg gewaardeerd!

Sterke punten:
Vrijheid, supersnelle uitbetaling

Zwakke punten:
Geen

Dees beveelt Operating4u aan bij vrienden/bekenden

OperatorMatch - Ideaal bijverdienen

0

Review:
Ik werk nu een paar maanden voor dit bedrijf. De sollicitatieprocedure verliep vlot en na de training kon ik meteen aan het werk.

Het grote voordeel is dat ik kan werken wanneer ik wil. Er zijn altijd berichten beschikbaar en ik hoef nooit lang te wachten.

Verder krijg ik regelmatig e-mails van Operatormatch met nieuwtjes.

Het belangrijkste is natuurlijk de uitbetaling. 1 keer ging dat mis, maar in elk bedrijf gebeuren dat soort dingen. Voor de rest heb ik het geld op tijd op m'n bankrekening.

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over Operatormatch.

Sterke punten:
- Veel berichten beschikbaar
- Werken wanneer ik wil
- In meeste gevallen op tijd uitbetaald

Zwakke punten:
- Af en toe gaat er een uitbetaling verkeerd

Harry beveelt OperatorMatch aan bij vrienden/bekenden

DirectThuiswerkChat - Niet aan beginnen!

0

Review:
Ik heb er een klein weekje gewerkt en hoe ze met mensen omgaan beviel mij niet, van plaats mensen normaal te woord staan gaan ze met je om als een hond. Tenzij je het overal mee eens bent dan deug je, maar o als je een weerwoord geeft dan doen ze ineens net of ze een god zijn en mag je er niet tegenin gaan en dan die coach? Hij spreekt je aan op iets en dan zeg je van valt wel mee toch en dan zegt hij ineens ik moet weg regel het maar met de baas, mooi afschuif systeem. En dan krijg je alleen maar gezeik en als je zelf iets zegt word er steeds genoemd maar daar heb ik niets mee nodig. Nou ik doe dit werk 5 jaar inmiddels en dit is in ieder geval de grootste zootje waar ik ooit voor gewerkt heb. Toen ik begon was betaling de volgende dag en nu moet je ineens 7 dagen wachten, nou ik heb het nog niet, ik wacht die 7 dagen af en zijn 4 voorbij nu en is nog maar afwachten of je daar betaald krijgt. Maar sowieso heb ik de factuur al wel en als ik niet betaald krijg onderneem ik stappen, na zoveel jaar weet ik de wegen in ieder geval wel te bewandelen om mijn geld te krijgen.En dan nog maar te zwijgen over die target, eerst was het 200 in 15 dagen en dan komen ze kort daarna ineens met 200 in een week anders gelijk account uit. Begrijp mij niet verkeerd hoor, bij de partij waar ik ook voor werk op dezelfde chat haal ik met gemak zo 3 a 400 per dag, alleen het gaat erom dat ze maar steeds regels veranderen van hun. Ik werkte er net en kreeg je bij direct thuiswerk al een link om een positieve recensie te schrijven, iedereen begrijpt natuurlijk dat dat niet kan als je er nog maar een dag werkt. Maar goed, een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus wat mensen ermee doen moeten ze zelf weten, dat is tenminste mijn ervaring. O ja en hou er rekening mee dat de meeste positieve recensies van hunzelf af kunnen komen.

Sterke punten:
Niks zoals ik heb kunnen ervaren.

Zwakke punten:
Waar moet ik beginnen, meer als genoeg in ieder geval.

Bennie beveelt DirectThuiswerkChat NIET aan bij vrienden/bekenden