• Niet mee in zee gaan. Ze reageren niet op je mails en ondanks herhaald mailen kreeg ik niet mijn aangevraagde tegoed bon!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar

    Door To op 21 februari 2020 Reageer

  • Een oude rot noem ik mijzelf in dit vak. Jaren geleden ontdekte ik deze vorm van thuiswerken. Het is de ideale manier om vanuit huis geld te verdienen.
    Ik heb bij vele studio’s ervaring opgedaan. Nu zit ik alweer meer dan twee jaar bij Chatmaster. Het bevalt mij erg goed, nooit geen gezeur, altijd even vriendelijk.
    Hier weggaan moet ik niet aan denken, ik weet wat ik heb, niet wat ik krijg. Voor mij is Chatmaster een topper.

    Sterke punten
    Betalingen kloppen altijd
    Goede coach die vriendelijk en eerlijk is
    Snel antwoord op je vragen


    Zwakke punten
    Geen

    Door Gerard op 17 februari 2020 Reageer

  • Ik vind dit de beste website qua uitbetaling en het is fijner om 1 op 1 te webcammen. Zit al aantal jaar in dienst bij hun, als er iets is kun je ze mailen of bellen en je kan ook altijd wat extraatjes verdienen door mee te doen met acties.

    Sterke punten
    Elke week uitbetaald
    1 op 1
    Extraatjes kunnen verdienen

    Zwakke punten
    Soms nog dat hij blijft vast hangen

    Door Anoniem op 10 februari 2020 Reageer

  • Na al mijn persoonlijke gegevens af gestaan te hebben aan dit bedrijf, inkomen, adres, werk, studie. Werkelijk alles. En na mezelf door pagina's lange persoonlijke vragenlijsten heen te werken met de belofte van hun kant om daarna studieadvies te geven, kreeg ik als uiteindelijk welgeteld twee vage studie tips als uitslag. Na dit bedrijf online onderzocht te hebben bleek dit bedrijf een onderdeel te zijn van een reclame bureau. (Call Creative Communication b.v.) Het werd dus voor mij wel duidelijk wie de echte klant was in deze constructie. Niet ik was de klant, ik was slechts onderdeel van het product, het daadwerkelijke product van deze organisatie is commercieel advies aan commerciële partijen. Ongetwijfeld op basis van de vergaarde persoonlijke informatie. Google "Cambridge analytica" dit bedrijf lijkt een soortgelijk model te hanteren: via vragenlijsten privé informatie verzamelen en dan gericht targetten voor hun (commerciële) partners. Dit zou opzich niet zo immoreel zijn, ware het niet dat ze herhaaldelijk met veel mooie sier de schijn proberen op te houden een semi publieke dienst te verlenen in het voordeel van degene die een vragenlijst invult. Dit is dus duidelijk niet het geval. Je vult bij dit bedrijf slechts een databank van een reclame bureau.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    -Vergaart uiterst persoonlijke informatie
    -Komt afspraken niet na
    -Levert niet de toegezegde diensten
    -Verkoopt je persoonlijke informatie door aan derden

    Door Albert op 5 februari 2020 Reageer

  • Het is echt geweldig om deel uit te maken van de Chatmaster.nl team, je wordt zo goed ondersteund. Ze maken de beloftes waar en je hebt altijd je eigen coach bij de hand mocht er iets zijn. Begrip is een belangrijk woord in hun woordenboek.

    Toen ik in tijdnood zat tijdens mij stage en niet elke week mijn quota aan berichten kon halen had mijn coach Maartje er alle begrip voor. Als je inzet altijd toont, staat ze altijd voor je klaar met oplossingen. Enige wat ze van je vraagt is eerlijkheid en duidelijkheid als er iets is waardoor je het niet kan halen. Maar dat vraagt elk goed bedrijf van je. Daarom ben ik zo blij om voor ze te mogen werken!

    Pluspunten zijn: je maakt je eigen rooster, je plant je eigen werkweek in en zo verdien je op jouw eigen manier. Ondertussen werk ik al bijna een jaar bij Chatmaster.nl en ik vind het geweldig werk. Wel moet je beschikken over een gezonde portie creativiteit en open-minded zijn. Alles is zoals afgesproken, elke maandag krijg je uitbetaald als je de minimum berichten hebt gehaald, een factuur kan je op de website terugvinden en ze betalen beter dan andere websites.

    Chatmaster.nl biedt mij de kans om mijn eigen salaris te bepalen met een goede ondersteuning, wat wil je dan nog meer?

    Sterke punten
    Coaching
    Toegankelijkheid
    Thuiswerk
    Uitbetaling
    Eigen rooster

    Door Tatiana op 1 februari 2020 Reageer

  • GlobalTestMarket is super het hielp me echt

    Door Kari op 30 januari 2020 Reageer

  • Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters!!

    Sterke punten
    Wat een oplichters! Ik kan niet ens uitschrijven bij hun, mensen krijgen niet uitbetaald (zie reviews) mensen begin daar nooit aan! Het zijn oplichters.

    Door Abdel op 29 januari 2020 Reageer

  • Afgelopen tijd heb ik meegemaakt dat ik voor niks werkte omdat een aantal berichten tussen 00:00-01:00 spontaan verdwenen waren toen ik die ochtend weer inlogde. Ook lange wachttijden en weinig werk.

    Sterke punten
    Makkelijk werkprogramma

    Zwakke punten
    Misleidende pokes
    Weinig werk
    Verdwijnende verdiende centjes

    Door Kimberly op 27 januari 2020 Reageer

  • Heb contact met hun opgenomen maar ze negeren mij terwijl ze mij niet eens kennen en ze hebben het fatsoen niet om te reageren dus dan weet je eigenlijk al hoe laat het is.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbereikbaar (ongetwijfeld ook bij belangrijke zaken zoals betalingen)

    Door Veronique op 26 januari 2020 Reageer (2 reacties)

  • Voorschotten die je geld kosten, worden te laat in de middag uitbetaald waardoor je pas 1 a 2 dagen later je geld hebt. Vroeger dezelfde dag nog. Dus ligt niet aan de bank. Zonde van het geld wat van je verdiensten af gaat. Verder wel lekker druk op de lijn.

    Sterke punten
    Lekker druk met telefoontjes en snel reactie op je vragen vh team

    Door Nina op 18 januari 2020 Reageer

  • Ik heb met plezier gewerkt voor ModOps. Het is een team en bedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor de Surinaamse werkers en met een uitzonderlijke vergoeding, de hoogste die ik heb gekend en de betaling geschiedt zonder onderbrekingen en op tijd. Neem contact op met Marloes en haar begeleiding al, spreekt boekdelen. Het is gewoon de moeite waard, love you guys!!

    Door Sonjay. op 16 januari 2020 Reageer

  • Hallo allemaal. Wij van Chatforce kunnen nog wel een paar goede operators gebruiken die ons team willen komen versterken. Het is bij ons relaxed werken, geen verplichte aantallen per week hoeven te halen, geen ellenlange berichten hoeven te tikken en geen A4tjes vol met regeltjes wat er allemaal niet mag. Wekelijkse betalingen en een leuke sfeer om in te werken. Wat wij vragen is goede kwaliteit berichten en een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Mocht je interesse hebben, dan kan je solliciteren via onze site.

    Door Rona op 15 januari 2020 Reageer

  • Normaal schrijf ik niet zo gauw een review, maar Chatmaster verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Sinds een paar maanden werk ik bij Chatmaster. Zij maken waar wat zij zeggen. Maartje de coach is altijd bereikbaar voor vragen. Hoe vaak ik wat vraag, het is haar nooit teveel. Ik voel mij gewaardeerd en geen nummer zoals bij vele andere studio’s.
    Ook word je hier niet afgezeikt als je iets niet goed doet. Er wordt netjes uitgelegd hoe je dat beter had kunnen oppakken.

    Al met al voel ik mij hier thuis. Zoals ze dat ook zo mooi kunnen zeggen, het voelt als een warm bad.

    Sterke punten
    Top coach
    Komen afspraken na
    en nog teveel om op te noemen

    Zwakke punten
    Niets

    Door Brenda op 10 januari 2020 Reageer

  • Mijn ervaring met Modops is prima. Heb het er al bijna 4 jaar goed naar mijn zin. Tevreden met de dagelijkse leiding en het werk aanbod. Eindelijk eens een bedrijf die staat voor kwaliteit. Ja ik tik voor mijn brood, maar hecht grote waarde aan kwaliteit en menselijkheid. Hier word ik in ieder geval niet als tikvee behandelt maar gewoon als Patricia. Duidelijke communicatie, goede/tijdige betalingen. Ik zeg: als je een leuke (bij) verdienste zoekt, dan kun je stoppen met zoeken zodra je Modops hebt gevonden! Groetjes, Patricia

    Sterke punten
    Tijdige betalingen
    Duidelijke communicatie
    Menselijk
    Leuk werkaanbod
    Kwaliteit

    Zwakke punten
    Nog niet ontdekt.

    Door Patricia op 7 januari 2020 Reageer

  • In feite de laatste 2 jaren draait de site weer goed

    Sterke punten
    Goed geld verdienen en weekelijkse uitbetalingen

    Door Fransesca op 4 januari 2020 Reageer

  • Vieze naaiers. Ineens word je geblokkeerd omdat je niet volgens de voorwaarden werkt. Flikker toch op k Site !!!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles naaier site. Oplichters niet te vertrouwen kut site

    Door Patricia danting op 2 januari 2020 Reageer

  • Heb jij ooit al eens in een wapenfabriek gewerkt? Wellicht niet, maar daar zullen de werknemers ook gewoon zeggen: Ik doe gewoon waar er vraag naar is en ik voer maar uit wat mijn opdrachtgever vraagt. Maar dat er dan met de wapens wat hun in elkaar gestoken hebben, mensen vermoord hebben, dat telt dan niet, ha nee. Wel dit is hier hetzelfde geval. De mensen die hier werken doen ook gewoon maar hun job, uren berichten tikken voor de opdrachtgever omdat er vraag naar is maar deze berichten worden wel gebruikt om eenzame mannen te raken en hun pensioen en geld af te nemen. Echt wel erg als je hier aan mee werkt. Mensen zonder geweten doen hier aan mee en het bedrijf die hiervoor mensen ronselt en mensen levert moest zich schamen. Ze zorgen voor heel wat menselijk leed en ellende.

    Door raymond op 2 januari 2020 Reageer

  • Daludida dat zijn oplichters anders kan ik het niet verwoorden. Als je al meer dan een jaar wacht op uitbetaling van 10 euro die je bij elkaar hebt gespaard en dus duidelijk nooit zult krijgen. Als je via het contact formulier je klacht bij hun neerlegt krijg je gewoon nooit antwoord. Je kunt ook mailen naar de site eigenaar [email protected] maar helaas ook daar krijg je geen reactie. Dus conclusie oplichters!! Trap er niet in en adverteerders zou je naam niet aan zoiets willen verbinden!!!

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Alles!!! en 5 rode sterren.

    Door H.C. Blonk op 30 december 2019 Reageer

  • Na jarenlang niet gewerkt te hebben, kwam ik dit bedrijf tegen. Ik heb de sprong gewaagd, en mocht al heel snel aan de slag. Dat is nu bijna een jaar geleden, en ik heb nog geen seconde spijt gehad. Is het soms wel eens lastig? Natuurlijk, welke baan niet? Moet je uren maken voor je geld? Ja ook, maar ik heb nog nooit gehoord van slapend rijk worden hoor (anders zou ik miljonair zijn wat slapen kan ik als de beste haha)

    Ik ben zo leuk ontvangen vanaf het begin, door beide eigenaren, door mijn eerste coach Harold, door mijn andere coach Karel (rip...) Terwijl ik echt heel nerveus was.Het was een warm bad. Ik krijg altijd op tijd betaald. En het allerleukste? Dat je ook de kans krijgt wat door te groeien, dat je meer verantwoordelijkheden krijgt (als je dat zelf ook graag wil natuurlijk) Op dit moment zit ik echt in een leuke doorgroei fase, en die kans wordt me toch maar mooi gegeven.

    Ik herken al die slechte reviews hier dus écht niet. De discussie over de ethiek, die hou je. Maar dat is ieder voor zich. Ik voel me er goed bij, ik vind het jammer dat je hier in de reviews meteen weggezet wordt als een vreselijk persoon. Je verleent een dienst, waar vraag naar is. Vraag en aanbod, zo simpel is het. Wat mij betreft dan.

    Voor mij geen ander bedrijf, ik ben hier begonnen, en hier blijf ik!

    Sterke punten
    Tijdige betaling, altijd!
    Snelle hulp als je een vraag hebt
    Vriendelijke medewerkers en eigenaren
    Een pluim op z'n tijd als het goed gaat

    Zwakke punten
    Ja, die koffie he? Ik las het hier verderop ook al... die moet je inderdaad zelf pakken.
    Je wordt niet slapend rijk.

    Door Mirjam op 19 december 2019 Reageer (1 reactie)

  • Je werkt bij deze firma als chatoperator en moet dus vele berichten tikken. Wel 100den per dag en 1000den per week als je ook maar iets of wat van geld wilt verdienen. Maar het erge is dat hun klanten erotische websites zijn waar nietsvermoedende mannen een date willen. Zij geven hun laatste centen uit aan berichten en denken een date te krijgen maar dat is niet zo. Jij moet als chatoperator die mannen misleiden en lucht verkopen. Foute boel en deontologisch helemaal niet juist!

    Door Jacky op 18 december 2019 Reageer (1 reactie)

  • Continue als je met een enquete begint voldoe je of niet aan het profiel of de enquete is al opgevuld
    je kunt maar enkele enquetes invullen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je voldoet bij de meeste enquetes niet aan het profiel
    Ze schrijven geen punten bij van Enquetes die je niet af kan maken.

    Door Iris op 15 december 2019 Reageer

  • het bedrijf op zich is wel ok maar de klanten waar ze voor werken en jij dus berichten voor tikt is toch wel een beetje op het randje. Je moet geile mannen aan het lijntje houden en voortdurend om de tuin leiden. Je krijgt max 0.15 euro per bericht betaald. Dus je mag al aardig wat tikken om aan een behoorlijk bedrag te komen. Om dan nog maar te zwijgen van de onzin die je te slikken krijgt en de lelijke naaktfoto's die je voortdurend ontvangt van de mannen. Lijkt leuk en makkelijk geld verdienen maar dat houdt geen enkel normaal mens lang vol. Werk voor wacko's en mensen die echt geen ander werk kunnen vinden lijkt me.

    Door Jacky op 14 december 2019 Reageer

  • Slecht. Elke keer een enquête krijgen (en dat is overigens héél weinig) en na een paar vragen de mededeling: helaas u voldoet niet aan de doelgroep of helaas het maximaal aantal deelnemers is bereikt.
    Acties waar ik aan mee heb gedaan worden de Clix niet van toegekend.
    Jammer.....misleidend hoe Euroclix zich voordoet

    Door M op 11 december 2019 Reageer (3 reacties)

  • Een waardeloze site, ze betalen niet uit. Ze verschuilen achter de accountscore. Hier moet een consumentenprogramma aandacht aanbesteden. Bah!

    Sterke punten
    geen

    Door L Bi op 4 december 2019 Reageer (1 reactie)

  • Je saurai un opérateur travailleur sur le site et éviter les erreurs et respecter les vocabulaires .

    Zwakke punten
    6

    Door GBESSIN ERIC op 3 december 2019 Reageer