• Dit zijn geen beginners, zijn al jaren actief in deze markt (sinds 2011), echter de laatste tijd wordt er niet meer gereageerd, ze beloven wel binnen korte tijd te reageren op support-emails, maar wat betekent "korte tijd"?
    De beloningen zijn echt minimaal, en saldi van een account als je je email adres moet wijzigen worden niet gecrediteerd aan je nieuwe account.

    Sterke punten
    Het lijkt betrouwbaar

    Zwakke punten
    Het is niet betrouwbaar, langzame (eigen nihil) reakties

    Door Pink op 14 oktober 2019 Reageer

  • Vragenlijsten vaak weg en meestal moet je halverwege stoppen zonder punten te krijgen. tijdverspilling

    Sterke punten
    nooit

    Door yelonek op 12 oktober 2019 Reageer

  • Mooi verhaal, serieus lijkende website maar op het moment dat ik alles had ingevuld is mijn account geblokkeerd voor 'het overtreden van de voorwaarden'. Opzeg-link vanuit de email werkt niet of niet zonder te kunnen inloggen. Na een paar keer proberen in te loggen wordt er zelfs geen poging meer gedaan om mij in te loggen. Veel reviews gezien met zelfde symptomen. Niet doen dus.

    Zwakke punten
    Werkt voor geen meter

    Door Edwin op 9 oktober 2019 Reageer

  • ik vind het laatste tijd een hele onbetrouwbare site.
    ik zit al maanden lang al op hetzelfde saldo terwijl ik alle mails klik en zelfs als ik op de link klik dan blijft mijn saldo hetzelfde al 2x gemaild maar krijg geen reactie!
    ze lichten volgens mij de boel op

    Zwakke punten
    geen saldo toegevoegd geven ook geen respons

    Door soraya op 25 september 2019 Reageer

  • Jammer dat ze de slechte reviews laten verwijderen..
    Dat de goede reviews geschreven zijn door eigen mensen ket verschillende namen en email adrssen ppfff
    Wat een nep bedrijf is dit met valse beloftes zoals de meeste chats doen

    Sterke punten
    Betalen regelmatig

    Zwakke punten
    Vele mails om te komen werken ondanks het vrije inlog is, kut coach Marloes bah

    Door Supers op 21 september 2019 Reageer (3 reacties)

  • Blaffende aso's heb je mee te maken. hier. Andere partijen zijn veel aangenamer en professioneler.

    Sterke punten
    1 van de beste tokkies in deze branche

    Zwakke punten
    Geen communicatievaardigheden.

    Door Joan op 21 september 2019 Reageer

  • Heb al vaker in pak werk gedaan en vond het heel leuk maar daar was geen bccwerk meer

    Door Johan op 17 september 2019 Reageer

  • Ik ben erg tevreden over Operating4U, ze hebben mij vanaf het begin goed ontvangen en er is altijd genoeg werk te doen. Ook ben ik erg tevreden over de uitbetaling die ik gewoon netjes op mijn rekening krijg, wanneer ik genoeg verdiend heb om uitbetaald te worden. Naast stage en studeren is dit de ideale bijbaan!

    Sterke punten
    -Op tijd uitbetaald worden
    -Veel werk te doen
    -Leuk team
    -Fijn om thuis vanuit bed, of de eettafel te doen
    -Goed voor naast je stage en studie

    Zwakke punten
    -Ik kan er geen bedenken

    Door Iris op 17 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik wilde eens kijken hoeveel tegoed ik inmiddels had opgebouwd. 9 euro 60. Even kijken wanneer dat uitbetaald kan worden... bij 25 euro pas. Echt asociaal. Heb me gelijk uitgeschreven. Wat een oplichterspraktijken zijn dit zeg!!

    Sterke punten
    Kan er geen bedenken

    Zwakke punten
    Heel laat uitbetalen... als ze al uitbetalen

    Door Mammie op 16 september 2019 Reageer

  • Lavoro da un annetto per operating4u su una piattaforma italiana e devo dire che sin dall'inizio mi sono sempre trovata bene. Pagamenti sempre puntuali,coach sempre molto disponibili e formazione sempre aggiornata. I messaggi sono molto scorrevoli,quindi con il giusto impegno si può ottenere un contributo economico davvero discreto!

    Sterke punten
    Pagamenti puntuali
    Seri e disponibili su tutto

    Zwakke punten
    Forse i pagamenti sui messaggi.Sulle piattaforme italiane si parte dai 0,11-0,12 cent. Magari se si alza un pò non sarebbe male ;)

    Door Me op 8 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik doe wel eens mee aan online vragenlijsten bij hun, die zijn echt leuk en niet zo langdradig. Ik ben ook een keer naar een onderzoek gegaan in Amersfoort. Het ging over een nieuw yoghurtdrankje en ik mocht mijn mening geven. Was echt geinig en echt hoge vergoeding....40 euro voor een uurtje kletsen :-)

    Sterke punten
    leuke vragenlijsten en goed verdienen

    Zwakke punten
    ze gooien je niet dood met vragenlijsten maar dat is eigenlijk ook wel prima

    Door Martine op 6 september 2019 Reageer

  • Ze reageren nergens op
    Je solliciteerd-》 geen reactie
    Je mailt n.a.v sollicitatie-》 geen reactie
    Je zoekt contact via website-》 geen reactie

    Zoek t dan lekker uit ofzo

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Reageren nergens op

    Door Ik ben ik op 5 september 2019 Reageer

  • Veel enquêtes ingevuld.
    Beloningen die je nog niet hebt verzilverd worden zonder enig overleg gehalveerd!
    Voucher aangevraagd voor korting bij Zalando heb ik nooit gekregen!
    Al je energie en tijd voor niets!
    Meerdere mails gestuurd, ik krijg geen reacties!
    Hoop dat kassa hier weer eens aandacht aan gaat besteden.
    Begin er niet aan!

    Zwakke punten
    Verdiende beloningen worden zonder overleg gehalveerd.
    Bestelde verdiende beloningen ontvang ik niet.

    Door Karina op 2 september 2019 Reageer

  • Verschillende mails gestuurd en geen antwoord!
    Sollicitatie gedaan, 4 dagen verder en geen bericht met het is goed of niet goed.!!!

    Sterke punten
    ....

    Zwakke punten
    ....

    Door Pipo op 28 augustus 2019 Reageer

  • Krijg altijd netjes mijn geld op tijd, prettige coaches 24/7, en goede begeleiding. Werkt echt professioneel echt het gevoel dat je in een bedrijf werkt en niet één of ander zoveelste nummer bent.

    Sterke punten
    Zeer goede uitbetalingen en vooral snel (hoge staffels ook).
    Drukke chat
    Leuke coaches.

    Zwakke punten
    Kan zo niks bedenken.

    Door Boudewijn op 15 augustus 2019 Reageer

  • Ik werk nu ongeveer 1 jaar voor chatmaster. Ik kan alleen maar positief zijn. Je bent hier een mens en geen nummer. Er zijn genoeg berichten te doen, zodat ik iedere maandag een leuke uitbetaling heb.

    Hiervoor heb ik bij een ander chatbedrijf gewerkt, waar ik mij niet thuis voelde. De overstap naar chatmaster heb ik nooit geen spijt van gehad. Ik zit hier niet voor niets al een jaar en ik hoop dat ik nog heel lang met een fijn gevoel hier mag blijven werken. Daar heb ik alle vertrouwen in, want het team doet er alles aan om je gewaardeerd te voelen.

    Sterke punten
    Iedere maandag staat het geld al op mijn rekening.
    Betrouwbaar, leuk team en altijd even vriendelijk.
    Genoeg berichten, waardoor ik een leuke cent verdien.

    Zwakke punten
    Ik kan ze niet bedenken.

    Door Lisette op 14 augustus 2019 Reageer

  • Zit nu al ruim 12.5 jaar in het vak, heb bij enorm veel bedrijven gewerkt, werk nog steeds bij meerdere maar deze steekt er met kop en schouder boven uit. Wat een verademing. Goede begeleiding, erg professioneel, correcte uitbetalingen en wat een geweldige helpdesk hebben ze. Nee mij krijg je niet meer weg Ralfie.

    Sterke punten
    - Hoge verdiensten, en zeer veel berichten.
    - Helpdesk is altijd bereikbaar.
    - Werk mentaliteit, je hebt het gevoel dat je echt aan het werk bent.

    Zwakke punten
    Nada

    Door Wilma op 13 augustus 2019 Reageer

  • Ik lees hier zo een beetje de reviews en ik snap het gewoon niet. Ik zit hier nu een paar weken, krijg altijd al in de nacht van zondag op maandag uitbetaald en er is genoeg werk. Leuke grappige coach en een eigenaar die ook humor heeft. Ik snap echt de slechte reviews hier niet.

    Sterke punten
    Betalen punctueel en snel uit (nog nooit meegemaakt).
    veel berichten
    fantastische staffel

    Zwakke punten
    Ik ken ze niet :-(

    Door Frank op 10 augustus 2019 Reageer

  • Verschillende dames bestaan niet of zijn hetzelfde. Ook hebben alleen met films gewerkt, hebben belasting in Nederland ontdoken en wonen nu in Thailand bv. Hotgirl, Monique, MrsCruelcat en Judge.

    Door verdulme op 7 augustus 2019 Reageer

  • Spaaractief de grootste oplichters aller tijden. verdienen een bokaal voor stelen. PAS OP ze betalen NIET UIT !! Wanneer je aan de uitbetalingsnorm zit blokkeren ze je account en kun je niets meer. Je kunt ze ook geen berichten meer sturen want je moet eerst inloggen in je account. Aangezien ze je blokkeren kun je dus niets meer. Dit geld ook voor Snelverdienen want dat is van dezelfde OPLICHTERS eigenaar !!. Snelverdienen Haha voor henzelf ja Misselijke DIEVEN. Niemand die hen aanneemt een normale baan kunnen ze niet vinden dan lichten ze maar mensen op.

    Sterke punten
    Helemaal niets ze hebben alleen sterke punten voor zichzelf eigen zakkenvullers BAH !!

    Zwakke punten
    Allen Onbeschoft , dieven, leugenaars. Blokkeren je account wanneer je uitbetaling hebt.

    Door ladyD op 3 augustus 2019 Reageer

  • Beste mensen, nooit aan zinngeld beginnen, ze betalen door manipuleren met hun accountscore nooit uit

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    je krijgt je geld nooit en te nimmer

    Door Mich op 31 juli 2019 Reageer

  • Wat een slechte organisatie. Ben je eindelijk bij de 25 euro wil je hem laten uitbetalen kan het niet want ...... echt allerlei rare redenen. Wat een slechte organisatie..
    Zou er niet aan beginnen..
    moet 1 ster doen maar ze verdienen er 0

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    genoeg

    Door As op 23 juli 2019 Reageer

  • Al heel lang spaar ik zinns bij ZinnGeld. Het gaat heel langzaam, en sinds ik het doe hebben ze de voorwaarden al 2x aangepast ten nadele van de spaarder - uitbetalingsgrens verhoogd en AccountScore ingesteld. Nu kom ik dan eindelijk bij die grens ... en wat gebeurt er .... mijn account is geblokkeerd. Er staat : uw account is geblokkeerd, klik hier voor meer informatie. Als daar dan klik ... komt er te staan : te veel loginpogingen, probeer het later nog eens. op de site kun je niets meer zien, geen contactgegevens, niet in de Algemene Voorwaarden kijken ...dan komt er te staan : account geblokkeerd. Ik ben er nu echt klaar mee, en schrijf me uit. Mijn gespaarde zinns zijn nu weg, en eigenlijk ga ik er vanuit dat dit bedrijf zo werkt ... mensen jaren mails sturen zodat zij betaald krijgen door de adverteerders...en zorgen dat ze niet uit hoeven te betalen.

    Sterke punten
    Geen enkele

    Door Mariëlle op 22 juli 2019 Reageer

  • Ik werk al een hele tijd voor Operating4u en heb niets te klagen, altijd begripvol en stuur ik een berichtje dan krijg ik altijd antwoord, ik stuur mijn berichten altijd naar de grote bazen zelf en ben zeer tevreden, geen gezeik, geen gedoe en kan gewoon mijn werk doen. Dit werk doe ik nu al 5 a 6 jaar ongeveer, maar hier ga ik niet weer weg. Ik heb een goede band met C en dat bevalt mij prima. Betalingen zijn op tijd en ook altijd correct, wat je verwerkt qua berichten krijg je ook. Ik hoef in ieder geval nooit achter mijn centen aan en dat geeft mij een goed gevoel, ik leef hiervan en moet het niet hebben dat je een paar week op je geld moet wachten zoals ik wel eens bij anderen meegemaakt heb. Dus al met al, ik ben zeer tevreden.

    Sterke punten
    Betaald op tijd
    Altijd in voor een gesprekje
    Top bedrijf

    Zwakke punten
    Niets

    Door Bennie op 21 juli 2019 Reageer (1 reactie)

  • Pas op bij Snelverdienen en Spaaractief word geen lid ze betalen niet alleen niet uit nee wanneer je om uitbetaling vraagt verzinnen ze allerlei smoesjes ze BLOKKEREN je account helemaal. ( Je moet in de tussentijd wel actief blijven op hun site anders zakt je accountscore ) Je accountscore kan alleen omhoog wanneer je iets KOOPT en dus geld investeert. Bull met gratis geld verdienen want je kunt alleen je score omhoog krijgen wanneer je een abonnement afsluit of iets bij hun partners koopt. Ze liegen dus al bij pagina 1 wanneer je lid wilt worden. daarnaast zijn ze op geen een socialmedia site normaal te bereiken wat EERLIJKE spaarprogramma's wel zijn ! Wanneer je om je uitbetaling vraagt blijven ze maanden lang met je in contact zodat je saldo steeds hoger word en je dus al bijna 2 keer aan je uitbetalingsgrens bent en vervolgens BLOKKEREN ze je account en stelen ze dus je geld. Kan niet anders zeggen dan mensen er zijn genoeg EERLIJKE sites. Trap hier niet in het zijn niet meer dan ordinaire DIEVEN.

    Sterke punten
    Helemaal Niets

    Zwakke punten
    alles !! zijn dieven oplichters en leugenaars ( kan alle communicatie met hen hier plaatsen)

    Door Miranda Dalm De Jonge op 18 juli 2019 Reageer (1 reactie)