Nieuwste Reviews

Chat4Cash - Geen betaling

0

Review:
Was ik eerder nog positief, helaas, ook hier geen betaling maar wederom een hoop onwaarheden. Een toezegging op een nette afhandeling, maar niets blijkt minderwaar. Ik kan alle collega's operators niets anders adviseren als het niet te doen. Zijn het bij mij nu twee facturen die ik niet uit betaald heb gekregen, bij andere zijn het er 4. DOE HET NIET, zoek een ander plekje. Ik ken vele mensen die hun uitbetaling niet hebben gekregen. Ik doe niet aan broodroof of zwartmakerij. Maar wens netjes betaald te worden.

Sterke punten:
Drukke chat

Zwakke punten:
Geen betaling

An beveelt Chat4Cash NIET aan bij vrienden/bekenden

ThuiswerkBank - oplichters

1

Review:
vieze oplichters nooit in trappen als ik het zeg dan is het echt waar

Sterke punten:
niets want ze doen niet wat je vraagt

Zwakke punten:
ze nemen je geld en je krijgt niets

angel beveelt ThuiswerkBank NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroclix - Euroclix

0

Review:
Volgens mij de snelste manier om via e-mails, enquêtes en op andere manieren geld te verdienen.

Gert beveelt Euroclix aan bij vrienden/bekenden

DirectThuiswerkChat - Directthuiswerk ??

1

Review:
Direct heb je het zeer zeker.
Heb er paar weken gewerkt maar per week werden de targets en regels veranderd. En niet alleen dat ook de staffel veranderde elke week mee.
Elke keer stel je er op in met wat je moest halen minimaal en dan puntje bij paaltje moest je dus uit eindelijk nog harder gaan rennen. Ik beveel daarom deze chatdienst niet aan. Gewoon omdat ze niet goed bezig zijn daarmee. Of het nu anders is weet ik niet. Maar ben er uit eindelijk zelf weg gegaan ben geen jojo.

operator beveelt DirectThuiswerkChat NIET aan bij vrienden/bekenden

Noxu - Was erg prettig om te werken

0

Review:
Het was een fijn bedrijf om voor te werken, communicatie was goed, had doorgroeimogelijkheden, geen minimum aantal berichten die je moest tikken, je kon de hoeveelheid bepalen waarbij je uitbetaald kon worden kortom gewoon een fijn bedrijf tot na het berichtje over hun kind. Logisch is dat natuurlijk dat de communicatie dan minder zou worden maar er is nu helemaal geen communicatie meer. Facturen worden ook te laat verstuurd zonder van te voren te hebben gecommuniceerd waardoor je in eerste instantie in de vlekken schiet want wat als ze niet meer uitbetalen? Dit had beter gekund en de vraag is hoe lang dit zo blijft en of ze er op het laatst niet de brui aan geven.

Sterke punten:
- Prettige werksfeer
- Doorgroeimogelijkheden
- Altijd op tijd uitbetaald
- Overzichtelijke site
- Geen minimum aantal berichten
- Uitbetaald kunnen worden vanaf 10 euro
- Geen skype (dus geen kippenhok)
- Geen vervelende coaches die denken dat ze goden zijn ipv je goede verbeterpunten te geven waaraan je dan kan werken

Zwakke punten:
- Geen communicatie meer
- Facturen die te laat binnenkomen

Yops - Yops = SUPER!

0

Review:
Ik werk hier nog maar heel kort, maar de negatieve commentaren zijn hoogstwaarschijnlijk door het soort mensen dat ik ook al heb moeten rapporteren OMDAT ER SOMS SCHANDALIG ONPROFFESSIONELE MENSEN TUSSEN ZITTEN!

Ik heb heel positieve ervaringen met deze chat. Als ik vragen heb heb ik onmiddellijk positieve reacties en feedback. De controles die gedaan worden moet je nooit negatief zien en als je goed bezig bent dan zeggen ze dit er altijd bij. Door het feit dat ook kleine zaken aan het licht komen zoals schrijffouten kun je ook echt verbeteren op deze zaken.

Ik ben erg tevreden. Je moet alleen veel werken voor een fatsoenlijk centje te verdienen maar er zijn altijd berichten en dat maakt het fijn.

Sterke punten:
Alles

Zwakke punten:
Geen

Jente beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Verdien je gek - Wat heeft deze site te maken met geld verdienen?

0

Review:
Op de site staan veel links naar websites over gokken, spaarprogramma's, aandelen en zelf een microkrediet aanvragen. Wat heeft een microkrediet te maken met geld verdienen? Het kost je alleen maar geld!

Als iemand mij kan uitleggen hoe ik geld kan verdienen met geld uitgeven dan hoor ik het graag. Ik snap ook niet wat deze website te maken heeft met thuiswerken.

Sterke punten:
Niks.

Zwakke punten:
Alleen adviezen wat niks te maken heeft met geld verdienen, wel met geld verliezen.

Dirk beveelt Verdien je gek NIET aan bij vrienden/bekenden

DoublePoints - Geen klachten

1

Review:
Dat ik tevreden ben is misschien gek, gezien de reviews hier, maar ik krijg gewoon mails en de uitbetalingen gaan niet trager dan bij andere sites. Ben al heel lang lid van deze site en eigenlijk is mij van enige misstanden nooit iets opgevallen.

Sterke punten:
Krijg regelmatig mails binnen, de betalingen worden tot nu toe snel verwerkt.

Zwakke punten:
De mails zijn van 1 cent naar 0,007 cent gegaan. Misschien alleen bij mij om dat ik niet actief genoeg ben? Dat zou kunnen en nog waar zijn ook.

Dirkje beveelt DoublePoints aan bij vrienden/bekenden

Operating4u - De beste en de eerlijkste thuiswerkbedrijf!

0

Review:
Zelf beheer ik ook een studio maar kan iedereen zeggen, dat operating4u echt de meest eerlijke bedrijf is in de thuiswerkbranche! Elke maandag heb je netjes betaald, nep reviews hieronder allemaal nep anders zouden ze wel laten zien wat ze nog tegoed zouden hebben! Ik van Directthuiswerkchat.nl kan jullie in ieder geval garanderen dat operating4u en van de eerlijkste is op het gebied van betalen! Ook de vrijheid tot targetvrij is nergens te vinden!
En natuurlijk ben je ook welkom bij ons! https://www.directthuiswerkchat.nl/

Sterke punten:
Maandag factuur direct je geld!
Vriendelijk coaches en eigenaar!
Drukke chat altijd lekker doortikken!

Zwakke punten:
Geen kunnen vinden!

Eugene beveelt Operating4u aan bij vrienden/bekenden

Thuiswerkchat - Zoek mede gedupeerden

1

Review:
Ik ben opzoek naar mede gedupeerden.iedereen die ook door 1 van de bv's is benadeeld kan mij mailen zodat wij samen actief kunnen ondernemen om zo de wanbetalers te stoppen. Laten weten eerlijk zijn wel moeten allemaal toch keihard werken voor dat kleine beetje geld, dat laat ik me toch zeker niet door een stelletje profiteurs zomaar afpakken.
Mijn jurist is hier al mee bezig dus meld alles aan op mara.devries@hotmail.com