Reviews over Thuiswerk Aanbieders


  WEL tevreden over Crazymails!! - Review over CrazyMails.nl

  Vandaag stond het bedrag dat ik gevraagd had om uit te betalen op mijn rekening! Oké, het was een heel aantal weken wachten hierop, en ik begon ook al te vrezen dat het ’oplichters’ waren, maar neen, ik ben wel degelijk uitbetaald gekregen. Bij deze kan ik dus zwart op wit bevestigen dat ’Crazymails’ GEEN ’bende oplichters’ is!!!!

  Niet meer goed bezig - Review over Qassa

  Reeds een 10 jaar lid en nooit geen problemen gehad en steeds op tijd uitbetaald. Nu merk ik dat er de laatste tijd nooit de juiste terugbetalingen gegeven worden bij je aankopen. Iedere keer je het meld, krijg je netjes antwoord met een excuus en een saldo-aanpassing. Terug weer een aankoop gedaan en nu komen ze met een smoesje dat het eraan ligt dat ik verkeerd in-log en daardoor minder krijg en dus geen saldo-aanpassing zodat ik krijg wat ze beloven. De uitleg klopt totaal niet, ga via hun site rechtstreeks naar de site waar ik aankopen doe en doe geen andere sites open tot mijn bestelling afgehandeld is. Heel goed opletten en controleren dat je wel krijgt wat ze beloven is de boodschap.

  Sterke punten
  correcte uitbetaling en vanaf 5cent zelfs mogelijk na 3 dagen van toekenning

  Zwakke punten
  Toont op site verkeerde terugbetalingsvoorwaarden bied bij problemen geen passende oplossing

  Slimme truckjes - Review over NuCash

  Myflavours (ook van deze eigenaar) stopte ermee en alles werd overgenomen door nucash. In een mail werd gezegd om strategische redenen. Maar alleen het hoogste gespaarde bedrag van de twee bleef bestaan. Dat betekende voor mij dat meer dan 7euro die ik verdiend had met mails klikken etc verloren ging. Toen ik daarom uitleg vroeg werd dit door nucash aan de kant geschoven. Ik heb daarom ook een strategische beslissing gemaakt en me uit alle spaarsites die bij deze eigenaar horen uitgeschreven. Deze strategische beslissing en op deze manier uitvoeren betekent natuurlijk dat ze heel veel niet meer hoeven uit te betalen. Dat is het truckje wat erachter zit.

  Zwakke punten
  Beslissen alleen in hun voordeel.

  Een dikke pluim voor deze site !! - Review over Euroclix

  Alles waar je aan mee doet word netjes bijgeschreven. Ze hebben leuke acties en de uitbetalingen krijg je netjes op tijd uitbetaald. Veel sites kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Toppie !!

  Sterke punten
  Leuke acties en spelletjes en netjes en op uitbetaald krijgen.

  Zwakke punten
  Kan er geen bedenken :)

  oplichters pur sang! - Review over SnelGeldverdienen

  lekker klikken , maar daar verdienen alleen zij zelf aan, want uitbetalen doen ze daar niet aan; bij een aankoop via hun website bij Leenbakker duurde het bijna een jaar.....!? voordat de vergoeding werd toegekend en mijn accountscore die intussen weer verder was gezakt weer minimaal omhoog ging.... het wordt tijd dat dit tuig eens flink wordt aangepakt!!! Te schofterig voor woorden! het is jammer dat je geen -10 sterren kunt geven, anders kregen ze die van mij

  Sterke punten
  GEEEEEEEEEEEEEEEEEENEEN

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen, het zijn schooiers!

  niet aan beginnen - Review over SnelGeldverdienen

  Ik heb ruim twintig euro saldo, maar kan het niet laten uitbetalen omdat mijn accountscore niet voldoende is. En dat krijg je ook met geen mogelijkheid voor elkaar. Dat is inderdaad snelverdienen voor het bedrijf zelf en het is voor mij een raadsel dat adverteerders met deze oplichters in zee gaan. Ik wil gewoon mijn bij elkaar gespaarde 20 euro en dan mijn account opheffen. Mensen, ga naar Euroclix die pakken het wel eerlijk aan.

  Daludida onbetrouwbaar - Review over Daludida

  betalen niet uit en reageren totaal niet op emails. mooie woorden op de site; Zijn er vragen ? Neem dan contact op. jaja heeft totaal geen nut, lid worden is dan ook totaal zinloos

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  mis jiggy - Review over Jiggy

  Wat waren jullie geweldig van Jiggy het was een sport om te kunnen sparen. Helaas zijn jullie over gegaan naar 24/7Discount daar gaat het zo anders en nooit een reactie ik mis de spelletjes

  Sterke punten
  alles was perfect

  Zwakke punten
  geen

  Oplichters - Review over CrazyMails.nl

  Crazymails vergoed je de mailtjes niet waarop jij geklikt hebt. Ik heb via de site een aantal keren hier een klacht over ingediend maar je krijgt helemaal geen reactie. Ik heb ze ook een mail gestuurd en ook hier komt geen reactie op. Wat ze wel doen is je heel veel mailtjes sturen om op te klikken.Voor ieder mailtje waar jij op klikt krijgen zij een vergoeding maar wij, de mensen die op de mailtjes klikken, krijgen helemaal niets terwijl dat wel de bedoeling is. Dat is voor hun wel makkelijk geld verdienen zo. Wij spenderen tijd om de mailtjes te klikken en zij strijken het geld op. Dit is pure oplichterij. Ook het feit dat ze niet reageren op jouw berichten zegt al genoeg over de mensen die achter crazymails zitten. Oplichters zijn het, begin er niet aan.

  Sterke punten
  Crazymails is heel goed in mensen oplichten.

  Zwakke punten
  vergoeden de mailtjes niet waarop jij klikt, reageren niet op vragen/berichten. Het zijn grote oplichters

  Oplichters! Bandieten! Uitzuigers! Profiteurs! - Review over SpaarActief

  Een grote bend oplichters van het zuiverste soort! Wat je ook doet, je score gaat NIET omhoog! NOOIT! Echt schandalig. Zonde van al die ONTELBARE kliks EN aankopen die je doet. �� Ik begrijp niet dat dit soort van sites kan/mag blijven bestaan. ���\\r\\nMen zegge het voort!

  Sterke punten
  ABSOLUUT G��N!!!!

  Zwakke punten
  Er zijn gewoonweg G��N sterke punten! Zegt genoeg, niet!!??

  Oplichting Opinieland - Review over OpinieLand

  Ik krijg nooit extra punten, het blijft steeds 1.290. Als ik een e-mail stuur aan [email protected] wordt de mail teruggestuurd.

  Sterke punten
  Geen sterke kanten.

  Zwakke punten
  Oplichting. Je krijgt geen punten en ze zijn niet bereikbaar.

  Waardeloos - Review over SpaarActief

  Wil je laten uitbetalen moet je een accountscore van 5.5 halen. Van alles geprobeerd niet omhoog te krijgen. Kortom voor niets jaren geklikt. (Voel mij behoorlijk opgelicht en dat voor amper 20 euro) Niet aan beginnen. Zijn wel betere

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Betalen niet uit

  Niet doen - Review over ClubSense

  Zo, zoals beloofd een review. Als je hier pedofielen wilt melden doen ze er niks mee. Maar als je gestalkt word, en je wilt je account opzeggen, om vervolgens een andere naam, en fotos neer te zetten weigeren ze dit te doen onder het mom: betalingsproblemen. Ook kan een klant verzinnen dat je hun nummer vraagt, en zo een klacht indienen waardoor jij gewaarschuwd word. Al met al, klant is koning, jij als webcam dame bent niks. Ook gebruiken neppe profielen, foto's en advertentie teksten van echte profielen, wees dus gewaarschuwd met je foto! Ik heb hier nooit echt met plezier gewerkt, mede omdat klant koning is, en wij dames maar een beetje op de achterlijn worden geschoven. Geld is hier koning! Als je een leuk team wilt, adviseer ik je verder te kijken.

  Sterke punten
  Betalen op tijd

  Zwakke punten
  Klanten service, profielen niet checken, pedofielen/incest/dieren misbruikers kunnen hier ongestoord hun gang gaan

  Prima bijverdienen - Review over ModOps

  Ik heb vorig jaar een tijdje gewerkt voor ModOps, maar moest door omstandigheden stoppen. Nu recent weer begonnen daar omdat het een prima bedrijf is met leuke coaches. Er is meer dan voldoende werk, dus als je veel tikt kan je lekker verdienen.

  Sterke punten
  Goede coaches die je met alles proberen te helpen. Coaches sturen op kwaliteit Iedere week leuke nieuwsbrief waarmee je goed op de hoogte wordt gehouden

  Zwakke punten
  Overal is wel wat, maar niks noemenswaardig bij ModOps

  MyClics - Review over MyClics

  Wie er geen probleem mee heeft flink belazerd te worden, kan zeker de website MyClics worden aangeraden. Middels te ontvangen emails wordt een leuk saldo tegoed opgebouwd. Alleen bij een bepaalde accountscore is uitbetaling van het tegoed mogelijk. Echter de accountscore wordt regelmatig verlaagd. Deelname aan acties zoals inschrijven voor nieuwsbrieven zou de accountscore volgens mededeling verhogen. Echter niets van dit alles. De score wordt niet verhoogd, maar daalt gestaag. Een prima site dus om flink opgelicht te worden.

  Zwakke punten
  Het niet nakomen van de mededelingen op de site zoals het aanpassen van de accountscore bij deelname aan acties.

  Slecht weinig respons - Review over IsLive.nl

  Na denken waar een heen voor leuke dame te chatten en wat meer islive.nl gegaan. Nou kan jullie vertellen slecht bar slecht. Ingelogd credits genomen en ja hoor daar gingen we, chatten antwoord terug en ze ging het totdat de box vol liep en het beeld begon te laden. 6 mensen in haar box die ze moest beantwoorden. Dacht ga prive nou doe het niet je credits vliegen de deur uit, dus in andere box gebleven. Maar de antwoorden werden trager en trager, het duurde voordat ze antwoord lang en je credits gaan maar door vooral bij deze vrouw. Geloof me ga naar andere site leuker en beter 1 op 1, en ook nog eens goedkoper. Kan alleen maar zeggen begin er niet aan vooral niet bij sommige dames. Welke dame is was is niks beeld dat draait, omdat het vast loopt dus denk slechte internet bij haar. Zal geen namen noemen maar och kastelen op zijn frans.

  Sterke punten
  Weinig

  Zwakke punten
  Veel om op te noemen

  Heb je niks aan - Review over Werksite

  Gewoon niks mee doen

  Zwakke punten
  Kut bedrijf

  Prima werkplek - Review over Operating4u

  Ik werk nu 1,5 jaar voor operating4u. Het is een prettig platform wat ik kan bereiken op de momenten die voor mij het beste zijn. De communicatie met beheerders is direct, snel en helder. Ik ervaar geen problemen, het verdiend goed en het is zeer werkbaar en bereikbaar op de voor mij gunstige momenten. Ik kan het aanbevelen en doe het met plezier.

  Sterke punten
  - heldere communicatie - werken wanneer jij wilt - betaling is altijd optijd en correct - snel contact bij vragen - site laad snel en werkt goed - overzichtelijke pagina's waarin je werkt

  Zwakke punten
  Geen

  Heel betrouwbaar - Review over ModOps

  Ik werk er nu een aantal weken en ik blijf mij verbazen over hoe snel je bij het afsluiten van de week je factuur krijgt en dat het bedrag dan ook gelijk de volgende dag op de rekening staat. Berichten aanbod is ook heel erg groot. Ze komen heel vaak handen te kort. Begeleiding en aanspreekbaarheid is heel goed!

  Sterke punten
  uitbetaling, staffels en begeleiding

  Zwakke punten
  Nog geen ervaren

  Spaaractief - Review over SpaarActief

  Enorm slecht geworden sinds de accountscore. Ik had een uitbetaling kunnen doen toen deze werd ingevoerd. Mijn stand "Je hebt totaal aan 43 acties meegedaan, hiervan is er 32x vergoed." ging van bijna uitbetaling 5.1 ineens naar 2.6, Tja je wordt dus nooit uitbetaald. Want dat kan pas bij een accountscore 5.5 en hij gaat dus naar beneden als je verder niet meer wilt klikken want ze hebben al genoeg verdiend aan je.

  Sterke punten
  Geen, alles nadelig geworden. Score gaat omlaag als je bijna bij een uitbetaling bent.

  Zwakke punten
  Alles, nooit tot een uitbetaling overgaan, door de score te verlagen als je er bijna bent.

  NIET DOEN - Review over ExtraEuro

  Zeer onbetrouwbare site. Ikzelf had een accountscore van 10; de hoogste dus. Na zeer lange tijd en na meegedaan te hebben aan diverse acties, op de site gekeken hoe het uitbetalen werkt (ik zat bijna op € 100,-). Daags daarna was mijn accountscore plotseling verlaagd naar 1 (?) waarmee je niet voor uitbetaling in aanmerking komt. Uitbetaling kan namelijk pas vanaf een score van 5.5 (!) Toeval?? Ik geloof er niets van. Hoe dan ook: blijf hier weg! Het is een bedrijf wat veel geld aan je verdient, maar jouw klein deeltje nagenoeg onbereikbaar voor je maakt. Als je de account op zegt, ben je trouwens ook al je bij elkaar gesprokkelde centjes kwijt. Dus nogmaals: NIET DOEN!!!

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen. Het zijn naar mijn mening onbetrouwbare bedriegers die op allerlei manieren aan je verdienen, maar het je vrijwel onmogelijk maken om hier zelf een klein beetje geld te verdienen.

  Top samenwerking - Review over Operating4u

  Ik ben ondertussen bijna twee jaar aan de slag bij operating4u ( met even een kleine periode waar ik niet actief was). Eigenlijk heb ik niets negatiefs te zeggen, alles is duidelijk en je wordt goed geholpen als je vragen hebt. Doe gewoon je werk en je zal geen problemen ondervinden. Zowel Carlo als Harold zijn toppers en aangename personen.

  Sterke punten
  Uitbetaling elke week stipt op maandag Goede communicatie en hulp indien nodig Druk chat verkeer, er is altijd werk

  Onbetrouwbaar - Review over Toluna

  Hoe is het mogelijk dat je een enquête compleet invult en dat je na meer dan een half uur vragen serieus beantwoorden, de melding krijgt dat je niet past in het gevraagde profiel?. Als de antwoorden verzonden zijn en je krijgt niet die schamele 1400 punten, goed voor een paar centen, maar je krijgt de melding dat je meedoet voor loterij, mag je deze club toluna gerust verdenken van oplichting. Dat je niet past in de doelgroep zou kunnen, alhoewel ze alle info hebben om al een selectie te maken of je geschikt bent, maar niet na tientallen vragen. Die selectie zou mogelijk kunnen zijn binnen 5 vragen.

  Sterke punten
  HaHa! Veel uitnodigingen, heel weinig passen in de doelgroep.

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar

  Beste als je niet van dwingen houd en zelf alles kan indelen - Review over ClubSense

  Fijne werkgever zeuren niet vrij in alles en altijd netjes uitbetaald of je nu weinig hebt verdiend of veel . Eigen tijd indelen of je bellen wil if sms’en of carmen je bent vrij daarin . Zeg nou zelf welk bedrijf doet dat nog tegenwoordig?

  Sterke punten
  Vriendelijk en betalen op tijd uit geen gezeur zoals anderen wel vaak hebben !

  Zwakke punten
  Geen

  Oplichters - Review over SnelGeldverdienen

  Bespaar je de moeite (én tijd) en meld je ergens anders aan. Ze betalen niet uit, komen continue met smoesjes en sturen je van het kastje naar de muur. Ik heb ze helaas een nieuwe kans gegeven, maar ook nu betalen ze niet uit. Er zijn genoeg sites (euroclix/geldrace) waar ze wel netjes uitbetalen!!

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Oplichters en betalen niet uit