Reviews over Thuiswerk Aanbieders


  Redelijk - Review over MyClics

  Als je veel aankopen via de ze doet kun je misschien aan het juk van de Accountscore 5.5 uitkomen. Ik ben tot nu toe twee keer uitbetaald, maar momenteel lukt het niet meer om een fatsoenlijke score op te bouwen. Je krijgt én minder cashback dan bij andere cashback sites én de accountscore wordt de laatste tijd vaker "geherwaardeerd" (lees: opeens met 0.8 verlaagden nog meer die keer ervoor). Kortom, het begon goed, maar de laatste tijd heb ik het idee dat ze aan knoppen draaien dat het voor leden minder interessant wordt. Bovendien hebben ze niet de grote shops zoals bol.com waarmee je alsnog wat beter zou kunnen sparen

  Sterke punten
  Hele vriendelijke support!

  Zwakke punten
  Weinig echt relevante cashback winkels, herwaardering accountscore, lage cashback

  Was goed, nu absoluut klote - Review over Spaar4Cash

  Ik ben al heel lang lid van Spaar4Cash en de voorgaande namen. Nu wil ik mijn welverdiende geld opnemen, moet ik een activiteits score hebben. Ik krijg maar 1 email per dag van ze en kom erachter dat er nog meer emails op hun internet pagina staan. Ik ben absoluut klaar met ze en heb mijn 12.5 euro ditmaal maar laten varen, ik ben er klaar mee. Voorheen kreeg ik tenminste geld waar ik recht op had. De banner waarop je klikt zijn overigens ook van 2 cent naar 0 cent gegaan, so what's the point.

  Sterke punten
  Gratis Geld

  Zwakke punten
  Score en minimum opname bedrag en sturen niet de emails die ze moeten sturen.

  Net begonnen en leuke site - Review over SnelVerdienen.nl

  net lid geworden en begonnen en leuke site. je spaart in coins en sta nu op 698 coins wat eigenlijk 69 cent is. net gekozen voor ohra verzekering oversluiten en krijg daar 7500 coins voor en dan kan ik bijna laten uitbetalen al. maar duurt nu eerst even voor ze dat bijschrijven. heb de tijd... :D

  Sterke punten
  leuke site

  Zwakke punten
  nog niks

  Islive niet eerlijk - Review over IsLive.nl

  De site zegt dat iedereen dit werk kan doen, maar ik wordt nooit aanvaard, mijn aanmeldingen worden steeds geannuleerd. Reden willen ze niet zeggen.

  Sterke punten
  Valselijke reclame

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn (medewerkers)

  snel op de bank - Review over SnelVerdienen.nl

  Net uitbetaling ontvangen en was binnen 2 weken op de bank bij mij, spaar nu weer verder voor de volgende

  Top bedrijf, om vanuit huis te werken! - Review over ChatMaster

  Inmiddels werk ik nu meer dan 6 maanden bij dit bedrijf, je krijgt goede ondersteuning van de coach, die ook betrokken is bij je eigen situatie. Betalingen zijn altijd correct en op tijd! Naar mate je langer werkt hoe creativer je wordt, het leuke van het werk is ook de spontaniteit die ontwikkelt in het werkelijke leven!

  Sterke punten
  Alles goed voor elkaar

  Zwakke punten
  Geen

  leuke club om te sparen - Review over SnelVerdienen.nl

  Ik wam toevallig op deze site en zag snelverdienen er ook bij staan. Dus laat ook maar even een reactie achter. Ik vind alles mooi aan Snelverdienen. Leuke shops op de website en leuke varierende mails met acties. Had 1 keer een probleem met de registratie van mijn aankoop. Dat werd direct opgepakt door de support. Voel me goed bij deze club en ga zo door. ps als je een lid aanbrengt kan je op dit moment 3 euro verdienen. Lekker sparen.

  word aan het lijntje gehouden - Review over Yops

  ik probeer al vanaf december te werken maar krijg de laatste twee weken nog niet 1 bericht binnen . Ik heb verschillende malen gevraagd waarom niet en dan komen de smoesjes dat ze het zelf proberen en dat het dan wel lukt dat ik meer geduld moet hebben ik wacht 45 min en dat een paar keer op een dag er komt gewoon niks .

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  geen werk

  goeie verdiensten per mail - Review over SpaarActief

  veel aan het shoppen geweest met de feestdagen en nu accountscore 10, krijg nu ineens 2 cent voor elke mail. eerste betaling net binnen, eind december aangevraagd.

  Sterke punten
  goede spaarsite

  Dit bedrijf is om te janken!!!! - Review over Yops

  Gatverdamme wat een belachelijk bedrijf... Werk al sinds het begin voor ze maar de afgelopen weken is het echt om te janken met deze bedrijf. Ander half uur ben je aan het werk om vervolgens maar een handje vol berichten te kunnen beantwoorden. Je zit meer naar een leeg scherm te staren dan dat je kan door tikken. Controles die worden gehouden zijn om te lachen. Ik werk samen met een vriendin bij Yops en het feit dat ze operators er op aan spreken op het feit dat ze gesprekken niet ombuigen als er een teaser er uit gaat dat ze player zelf wil afspreken dan is het klaar en valt er niks meer om te buigen. Blijkbaar snappen ze hun eigen opgelegde trieste regels geen eens. Er vindt pure misleiding plaats/ pure date's worden gemaakt. Hun fouten maar ze spreken hun operators er op aan. Nee mensen. Ga niet voor deze klote studio en hun chat's werken want je krijgt veel gezeik over je heen terwijl het hun eigen fout is Daar ze niet aan hun eigen regels weten te houden. Te triest voor woorden dat het zo moet.

  Sterke punten
  Uit betaling op tijd. Geen klote coaches. Geen skype.

  Zwakke punten
  Te veel.. Hebben jullie even??? )))))))))))) Te weinig berichten. Er vind TE veel misleiding op hun chat's plaats. Teveel regels waar ze zelf niet aan weten te houden maar verwachten dat hun operators dat wel doen pff... Spreken hun operators er op aan wanneer er date gericht gepraat wordt. Terwijl er een teaser vooraf uit gaat dat de player wil afspreken. Ja dat dus... Slecht betaald. Je wordt niet uit betaald voor dubbele/ lange berichten. Je krijgt dus een standaard laag bedrag betaald. Terwijl ze verwachten dat je hele pagina's gaat terug beantwoorden. Dacht het niet!!! Er wordt niks gedaan aan de meldingen die je maakt over misleiding! Dit bedrijf is te triest voor woorden. Ik ga voor een chat werken zonder tussenkomst studio en een chat die wel weet te houden aan hun eigen regels en die niet overal de operators maar de schuld van geven wanneer er geen bericht meer om gebogen kan worden wanneer het hun eigen schuld is met hun misleidende teasers.

  Hoelang nog? - Review over Yops

  Wat voor een flut chat is dit zeg. De nieuwe waar ze mee een werken, zijn heel snel om waarschuwingen te geven, en dit om de haverklap. Als er een bericht wordt gestuurd, reageren ze als ze er veel zin in hebben. Weg met Yops!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  nieuwe eigenaar en 100x beter - Review over MyClics

  vroeger wel eens gezeur gehad maar met nieuwe eigenaren is het weer een leuke spaarprogramma geworden mensen die de accountscore niet snappen en nooit online kopen kunnen beter uitschrijven, niet eerlijk om dan te zeuren als je toch niks doet

  Sterke punten
  gaat weer goed

  Hustlers - Review over DoublePoints

  Realmente estoy empezando a pensar que me estoy volviendo loco con esto, ya he enviado varios correos electrónicos, casi nunca he recibido una respuesta. También ahora adjunto una captura de pantalla OTRA VEZ, Mucho dinero en efectivo merece su sitio, pero vea algo de él, pero el primer reembolso 04-03-2020 TODAVÍA tiene que ser APROBADO ahora. Y qué dices, no podemos  mira cuál es mi saldo, bueno, ese es, por supuesto, el pura tontería, yo también puedo verlo, Pero solo eche un vistazo a la captura de pantalla agregada y luego afirme nuevamente que no hay un saldo establecido para mí. ¿Recibiré una respuesta ahora, o simplemente me rechazarán ?????

  Sterke punten
  Nada

  Zwakke punten
  Fucking putah's

  Het is denk is denk ik bijna over en uit met Yops. - Review over Yops

  Tjonge tjonge wat gaat het slecht met deze studio. Ik werk sinds 2018 voor deze chat en het lijkt een einde aan te komen. Op de MM chat is het niet te doen, te rustig dus heb ik ook de FP chat er bij open staat maar helaas daar is het ook uitgestorven. Van yops krijg je de smoes te horen dat het wel druk is in de chat's maar dat er TE VEEL operators online zijn. Nou sorry mensen maar als slechts nog maar 20 berichten per uur te verwerken valt dan gaat er iets mis want. Snap echter ook niet waarom ze zo veel operators hebben aangenomen als je geen eens werk kunt garanderen. Maar ook het feit dat ze de sollicitaties hebben uitgeschakeld doordat er te weinig berichten stroom is blijkt dus wel dat Yops liegt over het feit dat er te weinig berichten te verwerken valt. Want dat staat er dus ook duidelijk er zijn te weinig inkomende berichten! Met twee chats open haal ik mijn uur target nog geen eens. Ik verwerk normaal berichten tussen de 75 en 80 berichten per uur nu amper 30 en dat is met twee chats die ik open heb staan!! Sinds deze week lijkt het erger te zijn met de inkomende berichten. Maar inderdaad ook deels doordat er zoveel 'misleidende berichten van de chat zelf uit gaan " Berichten die bevatten datum en plaats waar de dame klant wil ontmoeten. Het gaat te ver en wij als operators roepen nu al twee jaar lang van het gaat fout en haal die misleiding er uit maar inderdaad continue dezelfde regels. FP chat is er mee bezig of we hebben jouw melding doorgezet naar de chat. Meer als antwoord krijg je niet van yops. Nou twee jaar later en het is bijna gedaan met ze. Echt jammer hadden ze maar moeten luisteren naar hun operators.

  Sterke punten
  Prima uitbetaling.

  Zwakke punten
  Te veel momenteel. Luisteren niet naar wat hun operators al jaren roepen. Gaan niet goed in op de berichten van de operators die ze krijgen. Wimpelen de operators af met standaard zinnen. Ontzettend slecht betaald. Te rustig, haast geen berichten meer om te verwerken op geen 1 van hun chat's waar ze aan gekoppeld zijn. Doen hun operators voorhouden dat het goed gaat en dat er te veel operators in de chat zitten daar ze anders op hun site vermelden als je je solliciteert. Operators er voor op laten draaien wanneer de Chats zelf misleidende berichten er uitgooit. Ik raad het af om voor dit bedrijf te werken. Zeker als je een ervaren operator bent en je meer dan 75 per uur verwerkt dan zit je nu meer dan een half uur niks te doen zelfs met meerdere chat's open te hebben staan

  Oplichtersbende - Review over DoublePoints

  Dit is een mail die ik naar ze gestuurd heb. Ik begin echt te denken dat ik hier zwaar genaaid wordt,ik heb al meerdere mails gestuurd,bijna nooit reactie op gehad. Ook nu voeg ik WEER een screenshot bij, Plenty cashback verdiend jullie site,maar er iets van zien ho maar de allereerste cashback 04-03-2020 moet nu NOG STEEDS GEKEURD WORDEN.en wat zeggen jullie,wij kunnen niet zien wat mijn saldo is,nou dat is natuurlijk de reinste flauwekul,Ik kan het zelf toch ook zien, Maar bekijk toegevoegde screenshot maar even,en beweer dan nog maar eens dat er geen saldo bij mij vermeld staat. Ga ik nu wel een reactie krijgen,of wordt ik gewoon weer afgewimpeld?????

  Sterke punten
  Hebben ze totaal niet

  Zwakke punten
  Dat het gewoon ordinaire oplichters zijn

  VLUT BEDRIJF! - Review over Yops

  Beste mensen die in deze tijden een (bij)baan zoeken ga absoluut NIET voor deze VLUT bedrijf werken. Ze verliezen chat's waar de contracten per direct worden beëindigt. Je wordt op een chat geplaatst waar al meerdere operators aan het werk zijn dus je eigenlijk maar 9 berichten per half uur zit te verwerken. Niet te doen dus! Je komt op een chat te zitten die in HUN ogen de drukste chat is maar 9 berichten per half uur verwerken kun je geen drukke chat noemen. Daarbij vind JUIST op deze chat ellende en pure misleiding plaats. Je wordt als operator aangesproken op de door hun eigen gemaakte fouten. Ik heb het dus over de Flirtpanel chat waar deze chat zelf letterlijk hun eigen regels NIET hanteren en YOPS gaat er in mee helaas. Vanuit die chat wordt er dus letterlijk dates gemaakt die jij als operator dus moet weten zien om te buigen en de klant aan het lijntje moet zien te houden wat natuurlijk onmogelijk is. Want waarom zouden die klanten blijven mailen als je dus zelf aangeeft dat je dan en dan wilt afspreken? Wanneer je Yops er op aan spreekt moet je ten eerste uren lang soms een dag wachten op antwoord. Dan krijgt je maar 1 zinnetje terug van we hebben je bericht door gezet naar de chat. Pff zo moe van deze bedrijf. Ik werk nog maar net op de Flirtpanel chat omdat ze dus contracten kwijt zijn bij twee andere chats. Waar ik dus ook op tikte dus noodgedwongen op deze chat terecht gekomen maar gatver wat een k*t chat. Ik kom dus sowieso 1 chat te kort en die kunnen ze niet aanvullen. Vreselijk deze studio en de chat's waar ze nu nog contracten bij hebben. Nee... Mensen ga opzoek naar een ander studio en ook 1 waar het goed verdient want je krijgt echt SLECHT betaald en ook geen avond en nachtbonus op deze chat/ studio. En ook 1 waar het lekker druk is en waar ze de contracten wel weten te behouden!!!

  Sterke punten
  Ze betalen op tijd uit!

  Zwakke punten
  -Slechte verdiensten - Geen avond en of nacht bonussen. - Niet druk, enkel 9 berichten te verwerken in 30 minuten tijd. Niet te doen zo. Zonde van je tijd ook. - Ze verliezen contracten bij verschillende chats dus dat zegt al genoeg. - Duurt veel te lang voordat je antwoord krijgt op je vraag/ mail. - Ik zie meer uitbetaal mogelijkheden zoals inderdaad ook maandelijkse betaling. - Ik mis een extra chat waarop ik dus op twee verschillende chats werken en ik alleen de Flirtpanel chat er voor terug heb gekregen waar het niet druk is. Dus ik mis inkomsten want werken op deze chat is niet haalbaar omdat het te rustig is. Omdat er dus te veel misleiding plaats vind waar niks aan gedaan wordt dus klanten blijven weg! - Luisteren niet wat de operators aangeven.

  Gaat ontzettend slecht met YOPS!! - Review over Yops

  Ik geef dit bedrijf nog maar een aantal weken dat ze bestaan. het gaat echt ontzettend slecht!! Target per dag moeilijk te behalen doordat er haast geen klanten meer zijn en de misleiding er nog steeds niet uit is.

  Sterke punten
  Ze betalen op tijd uit maar dat is ook het enige goede aan hun momenteel.

  Zwakke punten
  Er vindt te veel misleiding plaats. Luisteren totaal niet wat de operators aan geven. Operators zijn een nummer bij dit bedrijf. Ontzettende slechte verdiensten operators worden slecht beloond. Te veel operators aangenomen doordat er voor de operators die langer voor dit bedrijf werken haast geen werk meer is.

  Wat een oplichters bij Opinieland - Review over OpinieLand

  Wat een oplichters bij Opinieland. Heb braaf de enquetes ingevuld en mijn tijd in gestoken, probeer ik de beloning uit Te betalen, krijg ik een foutmelding. Na weken wachten op antwoord van de ‘klantenservice’ - hebben ze een smoes om mijn account te sluiten en de beloning niet uit te betalen. Wat een slecht bedrijf! Erg ontevreden, trap er niet in!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Bedrog Tijdverspilling

  Contentmods zijn sukkels - Review over ContentMods

  Hier gesolliciteerd en aangenomen. Vervolgens krijg je de regels toegestuurd die niet overeenkomen met hun beloftes. Je mag zogenaamd werken wanneer je wil en in de regels staat dat je minimaal 12 uur( stond niet bij of het per dag of per week is) en 4 uur eraan moet werken in het weekend. Ik stelde hierover een vraag aan degene die dit naar mij toestuurde en kreeg als antwoord dat ik niet meer voor hun hoef te werken omdat ik zogenaamd niet begrijpend kan lezen. Nou, hun kunnen geen goede contracten/ regelementen opstellen. Je krijgt zoveel informatie mee dat je het haast niet eens wil lezen. Achteraf dan toch goed dat ik hier niet werk met hun uitsloofgedrag, dit bedrijf mag op mijn 🖕🖕🖕 zitten.

  Sterke punten
  Geen moer

  Zwakke punten
  Kut bedrijf

  waardeloos - Review over OpinieLand

  De meest waardeloze site die er bestaat .ellenlange vragen lijsten voor 15 cent!!!!!!

  Sterke punten
  helemaal niets

  Tevreden met opinieland - Review over OpinieLand

  Ik ben tevreden met opinieland ik had in 2 dagen een aantal enquetes ingevuld en heb toen 10 euro aan paypal gekregen op mijn paypal account

  Sterke punten
  Je wordt beloond voor wat je doet

  Zwakke punten
  Het is lastig om te te contacteren

  zeer slecht uitbetalingssysteem!! - Review over NuCash

  Het uitbetalingssysteem van nucash is heel traag het duurt 3 weken per uitbetaling en ge kunt maar 1 uitebtaling per keer doen en derbij kunde nog nie eens selecteren hoeveel ge per keer uitbetaald enkel 10 of 25 of 50 en der dan nog ies bij kunde ook nie met paypal uitbetalen maar enkel met bankkaart

  Deze is wel eerlijk met accountscore - Review over SpaarActief

  Gingen wat dingen mis maar support is inmiddels stukken beter dan vroeger, snel antwoord gehad en gemiste sale werd direct bijgeschreven. Site gaat de goede kant op zo!

  Sterke punten
  Prima maar mogen altijd nog meer acties bij natuurlijk

  Zwakke punten
  niks

  Buggy AF - Review over OpinieLand

  De site is een opeenstapeling van bugs en andere onzin. Nadat je eindelijk je gegevens voor de 5e keer hebt ingevuld krijg je een "welkomstbonus" van 40 'punten' (vaag concept, maar oké), maar na het invullen van je eerste echte enquête staat je puntensaldo weer op 0. De enige manier om betaald te worden is via PayPal, maar het is me nog steeds niet duidelijk hoeveel punten hoeveel geld opleveren. Al met al niet de moeite waard denk ik.

  Doublepoints waardeloos - Review over DoublePoints

  Ik ben over doublepoints zeker niet positief,puur om de reden dat je het gespaarde geld alleen maar in delen van 12.50 kunt laten uitbetalen. Dus als je 100 euro hebt staan en uitbetalen wilt kan dat in 8 x en dat is knap verrot,ik heb talloze mailtjes naar ze gestuurd om uitleg daarover,maar je praat tegen een muur ze vertikken het om te reageren,en toen er eindelijk wel een reactie kwam,werd mij dus verteld dat alleen maar betalingen van 12.50 kunnen worden gedaan. Dus als je een telefoon koopt van 1000 euro en 150 euro cashback krijgt kun je dat alleen in 10 x uit laten betalen. Terwijl er boven staat vul het uit te betalen gewenste bedrag hier in,en klik je er op,gebeurt er niets. Ik heb er nu nog zo'n 70 euro staan dus over een klein half jaar heb ik dat dan EINDELIJK,en dan gaat doublepoints met een noodgang van mijn telefoon af. DOUBLEPOINTS SUCKS BIG TIME.

  Sterke punten
  Geen enkele.en het is dat je een ster moet geven want het liefst gaf ik -10 *

  Zwakke punten
  Uitbetalingen.