Reviews over Thuiswerk Aanbieders


  Slecht betaalde dames wel hoge verwachtingen - Review over IsLive.nl

  Dreigen continue met niet uitbetalen en waarschuwen de dame voor allerhand “fouten” zoals terugpraten als je door een gehandicapte de prostitutie in gelokt word dit moet je maar accepteren en ze maken ongevraagd op zustersite Twero een profiel voor je aan waar medewerkers van het bedrijf islive berichten op gaan lopen plaatsen in jou naam met jou foto en je fictieve profiel op islive. als camdame medewerkser word je zonder waarschuwing geblokkeerd hiervoor heb je wel jezelf urenlang moeten blootgeven volledig naakt gegaan voor de klanten en heb je dus gewoon je werk gedaan zoals zij dat verwachten. vervolgens betalen ze je niet uit!!! terwijl de medewerksters wel belasting afdragen ieder kwartaal word ook zonder pardon je btw niet uitbetaald. dit bedrijf moet gemeld worden dit is illegaal. vrouwen naakt laten werken daarna niet uitbetalen als bedrijf Jammer dat de dames worden afgerekend en als oplichtsters worden neergezet door een aantal mannen hier in de revieuws, het bedrijf islive stuurt dat namelijk zo aan. Ook maakt islive gebruik van een zogenaamde “voorsteldienst” zodra een dame een andere dame “aanbrengt” aan dit bedrijf krijgt ze een bepaald percentage van de inkomsten van deze aangebrachte dame als als beloning, in de volksmond word dit ook wel pooieren genoemd. Niet alleen de bellers maar ook de dames die er werkzaam zijn worden op deze slinkse manieren van ze bestolen van hun centen.

  Grando keukens en badkamers - Review over Qassa

  Een keuken -badkamer-toilet uitgekozen. Er zijn mooie tekeningen gemaakt. Er word de tijd voor je genomen. Zeer tevreden over de service. Geen druk van gelijk tekenen anders gaat de aanbieding niet door. Deze ervaring hadden we wel bij Brugman keukens. Bedenktijd gehad. Velen malen terug geweest omdat ik de keuken toch anders wilde. Weer goed geholpen. Denken met je mee. Er loopt ook iemand rond in de winkel die gespecialiseerd is in het inrichten van een huis. Goede tips gekregen. Top zaak !! Aanrader!!

  Fijne samenwerking! - Review over ChatForce

  Helaas heb ik door tijdgebrek niet lang kunnen werken voor ChatForce (inmiddels is dit ook alweer een tijdje geleden), maar wel een hele fijne tijd hier gehad. De communicatie met Rona en Deo is echt super fijn en ze zijn heel begripvol. Kreeg zelfs te horen dat ik altijd nog terug mocht komen als ik wat meer tijd had omdat ik mijn werk goed deed. Zeker een aanrader als je binnen deze sector wilt werken. Ook veel aanbod qua berichten en een hecht team wat uiteraard heel fijn is.

  Als ik dit eerder had geweten!!! - Review over ModOps

  Sinds een paar maanden ben ik begonnen bij dit bedrijf en als ik dit eerder had geweten , dan kon ik je zeggen dat ik het gedaan had. Het is niet alleen maar leuk en gezellig, maar ook nog eens goed voor het bewegen van mijn vingers, iets wat zeer belangrijk is voor mijn gezondheid. Sinds ik dit doe heb ik geen stijve vingers meer en kan ik veel meer dan voorheen. Ook de werkgevers zijn netjes en correct. Heb je problemen of weet je het even niet, ze staan altijd voor je klaar, al is het midden in de nacht. Je krijgt genoeg berichten en het fijne is dat je altijd kan inloggen en werken. Heb je geen tijd om steeds te kijken of het druk is, dan krijg je altijd een mail van de werkgevers dat er weer veel berichten zijn. Dus ik zou zeggen, meld je aan en kijk of het iets voor jou is.

  Sterke punten
  Uitbetalingen zijn altijd op tijd, mits je de 25 euro hebt bereikt. Ze staan altijd 24/7 voor je klaar.

  Waardeloze achterhaalde site! - Review over IsLive.nl

  achterhaald, slecht management Sandra lugger ex model die de leiding heeft lachwekkend. Slechte betalingen veel te duur voor klanten! Onlyfans en Xcams en cams4cock.com en thuis.nl dat zijn de sites waar ik met plezier en respect Cam! Zowel de bezoeker als ook het model krijgen waar voor hun geld! Aan alle mensen modellen zowel klanten/bezoekers als ook Cam meiden een WAARSCHUWING DEZE SITE MIJDEN!!!! VOOR VRAGEN VRAAG MIJ @webcamdream1 op twitter sta ik je graag te woord hierover!!!

  Sterke punten
  Geen TOTAAL GEEN 1 ZOWEL KLANT ALS MODEL JE WORDT GENAAID!

  Zwakke punten
  achterhaald, slecht management Sandra lugger ex model die de leiding heeft lachwekkend. Slechte betalingen veel te duur voor klanten! Onlyfans en Xcams en cams4cock.com en thuis.nl dat zijn de sites waar ik met plezier en respect Cam! Zowel de bezoeker als ook het model krijgen waar voor hun geld! Aan alle mensen modellen zowel klanten/bezoekers als ook Cam meiden een WAARSCHUWING DEZE SITE MIJDEN!!!! VOOR VRAGEN VRAAG MIJ @webcamdream1 op twitter sta ik je graag te woord hierover!!!

  Top bedrijf! - Review over ChatMaster

  Ik heb al enige jaren ervaring als chat moderator maar nog nooit voor zo'n top bedrijf gewerkt als dit. De coach is vriendelijk en heeft altijd een luisterend oor, ook als het niet om het werk gaat. Veel hulp heb ik niet nodig maar als dat zo zou zijn is ze er als de kippen bij. De betalingen zijn elke week stipt op tijd (zondag op maandag nacht), ik doe dit naast mijn fulltime baan zodat ik er nog een zakcentje aan over houd. Absoluut een aanrader!

  Sterke punten
  Goede support, snelle uitbetaling, hoge staffel

  Zwakke punten
  Nog geen zwakke punten kunnen ontdekken.

  Ze sturen spam - Review over OpinieLand

  Ze sturen spam naar gegevens die buitgemaakt zijn via de hack op Ticketcounter. https://www.diergaardeblijdorp.nl/datalek/

  Sterke punten
  Ze sturen spam naar via hacks buitgemaakte adressen.

  Zwakke punten
  Ze sturen spam naar via hacks buitgemaakte adressen.

  vreemd... - Review over ChatFabriek

  Ik kan nieteens chat berichten versturen

  Sterke punten
  tot op heden Niks!

  Zwakke punten
  Dat ik dus geen chat betichten kan sturen en ook geen contact kan opnemen voor uitleg hierover

  Je komt er niet meer vanaf! - Review over iPay

  Al diverse berichten gestuurd via de website met het verzoek mijn account op te heffen. Blijf dagelijks mail ontvangen dat mijn account is geblokkeerd. Ik wil er vanaf, maar dat lijkt onmogelijk! Vanaf nu krijgen ze de mail dagelijks terug via de website. Zo klaar mee!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Je komt er niet meer vanaf!

  Voor die gene die de regels van Flirt Panel niet kennen en zich daarom toch aanmelden hier de regels even op een rij.. - Review over Yops

  Klant melden Geplaatst: 15:12 03-06-2021 Het is nu mogelijk om een klant direct bij ons te melden. Waar vroeger stond hoeveel keer een klant nog kon reageren staat nu een geel uitroepteken waarmee je de klant kan melden. Je kan een klant melden om de volgende redenen: - Begrijpt de aard van de dienst niet - Is minderjarig - Vertoont verdacht gedrag - Heeft het over strafbare feiten Om nu te zien hoe vaak een klant nog kan reageren dien je met je muis over het aantal credits te zweven. Er zullen enkele klanten zijn die de aard van de dienst niet begrijpen en denken af te kunnen spreken. Wanneer een klant overduidelijk niet begrijpt dat hij/zij met fictieve profielen te maken heeft dien je hier een melding van te maken. Wij zullen de klant dan nogmaals wijzen op de aard van de dienst. De meeste klanten weten dat het om een entertainmentdienst gaat en willen ook niet de hele tijd erop gewezen worden dat de profielen fictief zijn omdat dit juist de fantasie of het plezier verpest. Mocht je twijfelen of een klant de aard van de dienst niet begrijpt, hebben wij liever dat je WEL een melding maakt! Mocht een klant een bericht hebben ontvangen wat niet aan onze richtlijnen voldoet, bijvoorbeeld een misleidend bericht, mag je de klant ook melden zodat deze nogmaals op de aard van de dienst gewezen zal worden. De andere regel doe Flirt Panel Hanteerd is het volgende: LET OP: Geen misleiding, wel verleiding Geplaatst: 12:00 01-06-2019 Omdat het soms nog niet helemaal duidelijk is wat wel en niet mag, hebben wij de volgende regels opgesteld. Lees deze aub goed door! Concrete afspraken maken is ten strengste verboden! Ook mag je de klant het gevoel niet geven dat je dit wellicht wilt. (We moeten kijken, we zien wel etc NIET toegestaan) Er mag ook niet tegen de klant gelogen worden, als wordt gevraagd of jij de persoon op de foto bent, mag je dit dat NIET bevestigen. Je mag ook niet tegen de klant zeggen dat je van hem/haar houd, iemand geweldig/leuk/lief etc vinden is wel toegestaan. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Let wel: Deze Flirt panel chat houdt zich dus zelf niet aan deze regels en maken ze zelf dus dates met klanten wat dus streng verboden is. Dit doen ze door middel van Teaser berichten. Daarin worden dus date's gemaakt en daar zal de klant op reageren. Jij mag er dus niet verder op in gaan wat natuurlijk bij de klanten argwaan gaat wekken. Voor je besluit om te gaan werken voor Yops onthoudt dus dat je dus komt te werken op de Flirtpanel chat! Je zal controles krijgen omdat jij dus wordt aangewezen op hun eigen gemaakte fouten. Jij zal daar dus de schuld van krijgen. Terwijl ZEI dus die gene zijn die de dates maken vanuit de chat zelf!

  Sterke punten
  Netjes op tijd uitbetaald

  Zwakke punten
  - Is werkzaam voor de misleidende chat Flirt Panel. - Slechte verdiensten - Geen bonussen na 20.00 uur.

  Ik raad je aan om NIET voor deze studio te werken. - Review over Yops

  Ik ben nog niet eens een maand voor deze studio aan het werk en heb er nu al genoeg van. Net als vele ben ik na de instap chat op de Flirt Panel ( Hebben inmiddels een nieuwe naam aangenomen) terecht gekomen. Wat een vreselijke chat. Misleiden zelf de klanten door dates te maken, dus misleiding. Tegen hun eigen regels in dus. Maar melden heeft geen zin want je blijft aan de gang met het melden van teaser berichten die ongepast zijn. Daarnaast moet je sinds een paar dagen ook de klant melden als ze niet weten wat de aard van die datingsite is waarop ze dus aangesloten zijn. Slaat dus nergens op! Het melden van klachten over deze chat naar YOPS toe heeft ook geen nut! Ze komen inderdaad maar keer op keer met dezelfde antwoorden namelijk. We zullen het de chat door geven, ze zijn er mee bezig etc etc. Heb ze gevraagd de flirt panel chat ( na twee weken er op te hebben gewerkt ) Bij me weg te halen. Ik weiger voor een chat te werken die niet aan hun eigen opgelegde regels weten te houden en de schuld dood leuk bij hun operators neerleggen en Yops doet er aan mee daar zei dus die controles uitvoeren. Yops houdt hun eigen operators aan het lijntje!! Het is jammer dat ik geen screenshots kan plaatsen anders had je je dood gelachen! Let op... Ze proberen dus letterlijk hun eigen fouten in de schoenen van de operators te schuiven door dingen te zeggen al " jij misleidt klanten, dit is strafbaar!! Ook voor jou! "Terwijl de Chat zelf dates vanuit de chat maakt! Iedereen kan dat beamen. Ik zeg ga niet voor deze chat werken. Je komt zeker weten op de FLIRT PANEL CHAT terecht. Daar wil je echt niet voor werken! te veel misleiding, weten zich niet aan hun eigen regels te houden. Geen Misleiding wel verleiding... Hou je er dan zelf ook aan. Kies inderdaad voor een chat die niet aangesloten zit Flirt Panel en hun eigen chat beheerd dus zonder tussenkomst studio zoals YOPS. Deze zijn er echt en behandelen je tenmisnte goed en de verdiensten zijn ook vele malen beter. Tot 17 cent a 19 cent per bericht en avond en nacht bonussen. Hier bij Yops kun je echter maar tot 13 cent verdienen en geen avond en nacht bunussen.

  Sterke punten
  Geen klote coaches. Iedere week netjes uit betaald krijgen.

  Zwakke punten
  - Je komt te werken op de Flirt Panel chat. ( niet doen dus) Vreselijke chat en vol misleiding) - Yops houdt hun eigen operators aan het lijntje ( zubar stijl) - Standaard antwoorden op klachten. - Doen niks aan klachten die je over Flirt Panel chat hebt en door geeft. ( dan krijg je dus standaard antwoorden van Yops terug). - Slecht betaald tot maar 13 cent. - Geen avond en nacht bonussen. - Krijgt dubbele verzonden berichten niet uitbetaald dus je verliest inkomsten als je lange berichten weg moet tikken. - Operators aanspreken op fouten terwijl ze dus zelf die miseleiding in de chat gooien en het dus niet meer om te buigen valt. - Zijn schuldig aan strafbare feiten. Want ze misleiden dus klanten en ook operators. - Luisteren totaal niet naar hun operators en alles draait daar om geld. Dan weet je dus wel wat voor studio het is. Kies voor een andere studio en of chat die niet aan gesloten is op de Flirt panel chat. Geloof mij, Het is een chat die vele operators nu liever mijden vanwege die regels die ze operators opleggen maar zich er zelf niet aan houden.

  Klote berdrijf. Houdt zich niet aan hun eigen regels en laten operators er voor op draaien! - Review over Yops

  Ben sinds een paar weken aan het werk voor dit bedrijf maar man wat wou ik dat verschillende forums over dit bedrijf en hun aangesloten chats eerder had ontdekt. Wat een Rot bedrijf zeg! Ik werd natuurlijk ook op de flirtpanel gezet om te tikken. Man oh man wat een flut chat. Regels en regels maar zich er zelf niet aan houden natuurlijk. Zelf gooien ze inderdaad die misleidende teasers eruit en date gerichte berichten. Waar gewoon geen onbuiging meer mogelijk is. Krijg je een controle dat je het idee wekt dat er er date gemaakt kan worden. Terwijl dus die klant binnen komt op die date gerichte teaser berichten. Ombuigen kan dus niet meer want player geeft dus zelf aan binnen een uur af te kunnen spreken. Mensen Ga niet voor yops werken want ze zoeken dus mensen voor de flirtpanel chat en waarom ze mensen zoeken voor deze chat is omdat hun alle oude operators niet meer inloggen omdat ze op de flirtpanel niet meer die date gerichte teasers om kunnen buigen die de chat er zelf uit gooit. ( lees verschillende forums hierover). Zoek dus inderdaad een STUDIO die niet meer aangesloten is op de flirtpanel chat!! Gewoon niet doen. Het is het niet waard om voor Yops te werken!! Ze luisteren blijkbaar niet wat hun operators aangeven en volgens sommige operators geven ze al jaren aan dat Flirtpanel deze misleiding eruit moet halen en keer op keer krijg je dus het zelfde antwoord terug en is die misleiding meer aan wezig dan ooit daarvoor. Zoek verder naar een andere studio en ga niet voor Yops werken!!!

  Sterke punten
  Netjes op tijd uitbetaald. Geen coaches.

  Zwakke punten
  *** Je komt te werken op Flirt panel chat*** Daar werven ze momenteel operators voor*** ***Ze Luisteren niet naar de operators die ze in dienst hebben en wimpelen ze af met dezefde smoezen** ( dit gebeurd al vanaf 2019 volgens oude Yop operators) *** Geen avond en nacht bonus *** **** Best wel slecht betaald***

  waarde(n)loze site - Review over Werksite

  vandaag mail ontvangen, een tijd na invullen van een IQ-test (daar scoorde ik 130 op). Bericht getiteld: begeleiding naar werk via UWV. Voor mensen dus met arbeidsbeperking. Hoe dùrft werksite zulks te verzenden!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  Te veel gestoorde klanten en freeloaders die dames hier lastigvallen - Review over Erowerk

  Om op deze site te werken is een hell ik weet niet van andere agents, maar ik denk dat heel wat agents dit ook ervaren deze site heeft minder leuke klanten die bellen en zwaar irritant zijn heel veel bellers die niet willen betalen de site heeft ook heel wat storingen in het begint lijkt het een druke site.ma na 1 maand is het echt strugglen hier op werken

  Sterke punten
  Heel soms leuke klanten

  Zwakke punten
  Te veel ongestoorde klanten zwaar irritante bellers die vaak onbeleeft zijn

  Makkelijk geld verdienen vanuit huis - Review over ModOps

  Ik heb zeer goede ervaringen met modops. Ik werk inmiddels alweer 9 jaar voor ze. Wisselende coaches gehad, maar nu al een aantal jaren dezelfde. Af en toe plannen ze een "gezellig" avondje in onder het genot van een digitaal hapje en drankje, zodat je elkaar wat beter kunt leren kennen. Voor diegene die daar geen behoefte of tijd voor hebben is dat ook oké. De verdiensten zijn prima en hangt ook een beetje van jezelf af. Hoe vaak log je in en hoe lang blijf je. Op een gegeven moment ken je de vaste klanten zo goed en gaan de gesprekken zo snel dat je flink wat geld kunt verdienen door gewoon te chatten met iemand zoals je in het dagelijks leven ook zou doen met vrienden. Ideaal toch!! Geld verdienen in je huispakkie, is met modops een makkie ;)

  Sterke punten
  Wekelijkse uitbetaling. Goede, eerlijke coaches die oprecht nog interesse in je tonen wanneer je ergens mee zit.

  Zwakke punten
  Niet zo zeer een zwak punt, maar je leest vaak berichten van andere collega's, maar die ken je dan niet. Dat is wel jammer.

  GEEN UITBETALING - Review over iPay

  Account gewoon gesloten, verdiende geld weg. Niet meer te bereiken

  Sterke punten
  Was goed

  Zwakke punten
  Account word zonder reden zomaar gesloten in opdracht van iemand anders en respecteren mijn privacy gegevens niet.

  Waardeloos - Review over IsLive.nl

  Vind het helemaal niks voor een week of wat zitten cammen met Chateau uit Den Bosch. Je raakt credits kwijt zodra iemand een VIP call krijgt en dan word je gelijk weggedrukt. Laat ik wel zeggen dit was mijn eerste keer bij Islive. Je zit leuk te chatten zegt ze krijg VIP call en weg is ze en je gesprek stopt, zo onpersoonlijk allemaal zeg. Dacht laat ik 10 min later nog een keer inloggen bij haar, want ze stond online beschikbaar. Maar dat is dus niet zo want ze was nog steeds VIP schijnbaar niet te zien!!!! Had nog zon 800credits over die waren na een paar keer proberen in te loggen bij haar met de de noorderzon vertrokken. Ik zeg deze site is 1 grote oplichterij voor mannen die leuk willen chatten en dan wat leuks te zien krijgen. En daarom krijgt deze islive shit van mij maar 1 ster. En tevens via een mail geprobeerd hun te bereiken en verhaal uit te lezen maar no response van die kant uit. En dan durven ze ook nog te zeggen de lekkerste meiden ja met kleren aan en je maar aan praat houden !! Hier moet wat aan gedaan worden deze oplichterij. En misschien is de dame in kwestie hier zelf ook wel een beetje debit aan. Kan veel woorden tikken en afstandelijk zijn is niet mijn dame, dus let op mannen.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Zoals hier boven beschreven.

  Traag en onbetrouwbaar - Review over ZinnGeld

  Betaald erg traag, veel transacties betalen ze niet uit en reeds toegekend saldo trekken ze zo weer uit je account. Niet aan beginnen dus.

  Sterke punten
  Ik heb ze niet kunnen vinden

  Zwakke punten
  Traag en ze zijn niet erg zorgvuldig met toekennen of afkeuren.

  Waardeloze klantenservice! - Review over NuCash

  De klantenservice is echt waardeloos. Ze komen vaak met standaard antwoord terug en niet met de juiste reactie van de vragen! Ik heb een paar incidenten gehad: - cashcoin wordt niet goed geregistreerd in hun systeem terwijl ik de tips (cookies en cache leegmaken) altijd heb goed uitgevoerd. Hun reactie: zorg dat we hun tips volgen OF dat ik de max. aantal claim tickets heb bereikt! - Cashcoin werd goed geregistreerd en pas later (na 2 maanden) ineens afgekeurd. Hun reactie: Wij hebben helaas geen zeggenschap over het besluit van de webshop om de aankoop af te keuren. De vergoedingen die wij verstrekken, zijn daarom ook nooit gegarandeerd. Ze nemen echt geen moeite om de reden uit te zoeken. - Ze sluiten de claim tickets direct nadat ze hebben dit beantwoord. Ze geven de klanten geen kans om nog te reageren. Wanneer de klant dit wil doen, dan moeten ze een nieuw ticket weer aanmaken!

  Sterke punten
  aan applicatie met zo'n leuke extratje

  Zwakke punten
  waardeloze klantenservice! slecht technische van de applicatie

  Mwauh - Review over IsLive.nl

  Sorry maar moet zeggen dat sommige dames je veel al aan de praat houden en verder niet zo heel veel laten zien. En aangezien het nogal kost mag je verwachten dat je na een half uurtje toch wel wat spannends gaat zien!! En zeker als diegene 4 sterren heeft als aanbeveling. Deze dame uit Den Bosch is het niet hoor !!! Negeren zou ik zeggen en denk dat er meer duidelijke afspraken daarover gemaakt dient te worden.

  Sterke punten
  Welke

  Zwakke punten
  Te duur en je krijgt er te weinig voor allemaal.

  Fantastisch - Review over ModOps

  Beste platform! Ik werk al meer dan een jaar bij modops en nog steeds geen klachten.

  Sterke punten
  Staffels zijn goed en betalingen altijd op tijd - Communicatie helemaal top ( vooral bij meldingen) - Geweldige coaches, je wilt om deze mensen meer verdienen en je voelt geen druk - Dus heel professioneel

  Zwakke punten
  GEEN - Het zijn mensen die werkzaam zijn bij soortelijke functies bij andere bedrijven, vandaar ze het slecht vinden. Dus geef je eigen beoordeling door zelf te solliciteren. Geef dit een kans, vooral in deze zware tijd.

  Goed - Review over ChatForce

  Hallo, mijn vorige review ging niet goed. Ik ben al een tijdje bij chatforce aan het werk, en ik kan niets negatiefs vinden of zeggen. Deo en Rona zijn meedenkend en ook nog eens meelevend. Dat heb ik op andere tik sites nog niet meegemaakt. Daar waar je word afgerekend op een foutje, is het bij force helemaal niet het geval. Natuurlijk word je aangesproken als het te fout gaat maar dat is niet meer als normaal. Je inzet word beloond, en dat is heel fijn. Als het aan mij ligt blijf ik wel op chatforce aan het werk.

  Sterke punten
  Geen gezeur, gewoon werken en je inzet word beloond

  Zwakke punten
  Ik heb ze niet

  Ga niet voor dit bedrijf werken. Is aangesloten op de Flirtpanel chat. - Review over Operating4u

  Wil je werken als operator ga dan niet werken voor Operating4U. Hoog waarschijnlijk kom je dan op de Flirtpanel chat te werken. Dat is een chat die regels oplegt aan de operators maar er zelf letterlijk niet aan houdt. Het is geen fijne chat om voor te werken. Te veel misleidende teaser berichten en zeker ook date gerichte teasers met daarin letterlijk, tijd, datum, en plek waar player de klant wil ontmoeten. Dit zijn uiteraard berichten die je niet meer kunt ombuigen en er wel in mee moet gaan wil je het realistische houden. Jij als operator word er dus dan op afgestraft terwijl het hun eigen fout is. Op verschillende forums worden hier al klachten neer gelegd. Flirt panel chat is de meest vreselijk chat om op te werken. Het lijkt me de weken wel erger te worden. Kies dus voor een studio die niet aangesloten is op de Flirt panel chat. Kies een chat waar de misleiding verdwenen is. Dat werkt veel beter. Deze chats zijn er zeker wel. Zoals Eternity chat en Keep it Lovely chat. Deze chat daar vindt je geen misleiding meer. Mag je gewoon normaal in gaan op een bericht als het gaat over daten zodat het enigszins realistische lijkt naar de klant toe. Dus geen gesprekken ombuigen en dat soort onzin. Hun teasers bevatten ook geen sex gerichte opmerkingen en of date gerichte berichten. Maar gewoon leuke eerste teaser waar klanten leuk en spontaan op reageren. Waarom ze iedereen op deze chat zetten is omdat vele operators het laten afweten. Niemand wil voor een bedrijf werken die niet aan hun eigen regels houdt.

  Sterke punten
  Goede betrouwbare uitbetaling. geen kritiek op deze studio alleen op de Chat Flirtpanel waarop ze aangesloten zijn.

  Zwakke punten
  Hebben een contract met Flirt panel. Een chat die regels oplegt naar operators toe maar zelf er niet aan houdt. Maar operators erop aan spreken wanneer de klant reageert op een teaser bericht en deze niet meer op te buigen valt. Jammer om te zien dat studio's in zee gaan met Chat's als Flirt Panel. Het is toch zonde als je operators weg blijven alleen al om deze chat?

  Ga niet voor dit bedrijf werken. Is aangesloten op de Flirtpanel chat. - Review over Yops

  Wil je werken als operator ga dan niet werken voor YOPS. Hoog waarschijnlijk kom je dan op de Flirtpanel chat te werken. Dat is een chat die regels oplegt aan de operators maar er zelf letterlijk niet aan houdt. Het is geen fijne chat om voor te werken. Te veel misleidende teaser berichten en zeker ook date gerichte teasers met daarin letterlijk, tijd, datum, en plek waar player de klant wil ontmoeten. Dit zijn uiteraard berichten die je niet meer kunt ombuigen en er wel in mee moet gaan wil je het realistische houden. Jij als operator word er dus dan op afgestraft terwijl het hun eigen fout is. Op verschillende forums worden hier al klachten neer gelegd. Flirt panel chat is de meest vreselijk chat om op te werken. Het lijkt me de weken wel erger te worden. Kies dus voor een studio die niet aangesloten is op de Flirt panel chat. Kies een chat waar de misleiding verdwenen is. Dat werkt veel beter. Deze chats zijn er zeker wel. Zoals Eternity chat en Keep it Lovely chat. Deze chat daar vindt je geen misleiding meer. Mag je gewon normaal in gaan op een bericht als het gaat over daten zodat het enigszins realistische lijkt naar de klant toe. Dus geen gesprekken ombuigen en dat soort onzin. Hun teasers bevatten ook geen sex gerichte opmerkingen en of date gerichte berichten. Maar gewoon leuke eerste teaser waar klanten leuk en spontaan op reageren.

  Sterke punten
  Twee keer per week uitbetaling mogelijk. Geen gezeur van coaches.

  Zwakke punten
  Zijn aangesloten op Flirt Panel. Een chat die hun eigen regels niet hanteert en zelfs dates maakt maar operators daar de schuld van geven. Slechte uitbetaling. Geen avonden en nacht bonussen.

  Open your eyes - Review over ChatForce

  Aangezien Rona overal wel antwoord op heeft en anderen de schuld geeft kan het niet anders dan dat ze Deo pijpt om in een goed blaadje te komen. Het ligt nooit aan Chatforce en altijd aan de mensen die daar gewerkt hebben. Nou Rona, zuig hem maar lekker verder leeg en kruip hem maar in zijn kont, want bij een andere chat is ze wegens oplichting en is ze weg getrapt. Dus zo betrouwbaar is de heilige Rona nu eenmaal niet. De ware Rona zal snel genoeg aan het licht komen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles, waardeloos bedrijf. Uiteindelijk kom je er zelf wel achter.