• Super leuk team eigen chats hoge verdiensten en mega snel betaald! Altijd werk en nooit laad schermen op dit moment zeker een van de beste

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen kunnnen vinden

    Door Denise op 1 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk inmiddels al een hele poos bij directthuiswerkchat. Ook na het instorten van bc bleven er gelukkig meerdere mogelijkheden om te blijven chatten en dus geld te blijven verdienen. De betaling is altijd netjes op dinsdag binnen en de tarieven per bericht zijn gunstiger dan bij anderen. Ook zijn er altijd meerdere coaches online wanneer je vragen hebt. Als je echt wil werken en je best doet om de gevraagde kwaliteit te leveren kun je op meerdere platformen chatten. Je zit dus nooit zonder berichten. Ik ben zeer tevreden en hoop nog lang op deze manier bij te blijven verdienen.

    Sterke punten
    - Altijd berichten
    - Stipte, eerlijke betaling per week
    - Altijd aanspreekpunten online
    - Hoog tarief per bericht

    Zwakke punten
    Nog niet kunnen ontdekken in al die tijd.

    Door Carlaa op 29 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik wou meer informatie hebben over dit bedrijf en kreeg in eerste instantie een niet goed werkende website. Op marktplaats gevraagd of ze een goed werkende website hadden of een ander linkje en toen kreeg ik het bericht: Ja zeker voeg mij even toe op skype missl1991. Gezien ik niet de gehele dag achter mijn pc zit (ik heb ook nog ander werk en andere bezigheden) kreeg ik tot mijn verbazing op marktplaats dit bericht binnen: stuur mij dan ook geen berichten
    11:30. Als professioneel bedrijf stuur je niet zulke kinderachtige, rare berichten dus voor mij zegt dit genoeg over het bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Kunnen niet normaal communiceren

    Door Mol op 21 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sinds berichtencentrale gestopt is en ik dus buiten mijn schuld om niet aan de minimale uitbetalingsgrens ben gekomen, heb ik geen uitbetaling meer ontvangen. Eigenaar reageert niet op mail en Skype na herhaaldelijke verzoeken om alsnog het geld over te maken. Mijn partner heeft toen het slechter ging met berichtencentrale zelfs nog interesse getoond voor een andere chat, ook hier niks op gehoord. Samen hebben we nog een bedrag van om en nabij de 65 euro tegoed van Directthuiswerkchat. Onbetrouwbare werkgever, ik zou niemand aanraden voor hun te gaan werken!

    Eugene, kom over de brug met het geld waar we voor gewerkt hebben, zo te lezen zijn wij niet de enigen die door jou gedupeerd zijn!!!

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -Betaalt niet uit
    -Reageert niet op mail en Skype

    Door Thuiswerker op 20 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sinds een week is de website niet meer functioneel, vanwege wanbetaling:
    "Dit domein is offline gezet wegens een openstaande betaling. Neem contact op met het bedrijf waar u dit domein heeft geregistreerd. Na betaling zal uw domeinnaam weer bereikbaar zijn."
    Daarvoor was er al maandenlang vrijwel geen activiteit meer te bespeuren, geen banners etc.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ingestort

    Door E van Hiele op 20 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sinds februari werk ik voor DirectThuisWerkChat. Tot nu tow bevalt het me zeker goed. Sinds BC er niet meer is (waar DTWC overigens niets aan kan doen!) Werk ik via hun op een andere chat. Bevalt zeker goed en de verdiensten zijn hoger dan alle andere operator sites. Ga zo door!

    Sterke punten
    Altijd berichten, hoge verdiensten, leuk team!

    Zwakke punten
    /

    Door Isa op 10 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werk al een langere tijd voor DirectThuiswerkChat, elke week keurig betaald en meer dan voldoende aanbod van berichten. En coach die niet alleen commentaar levert, maar ook complimenten! Fijn team om in te werken en betalingen altijd op tijd en een mooi bedrag! Zeker ook een redelijke staffel of minimaal aantal berichten wat er wordt gevraagd.

    Sterke punten
    - Stipte betalingen
    - Hoge beloning
    - Mooie staffels
    - Fijne coaching

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rob op 10 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zit hier beetje naar de reviews te kijken, maar sommige slaan echt nergens op. Ik werk nu misschien een jaar voor hun, kan iets korter of langer zijn, maar echt, nooit geen problemen gehad, altijd netjes betaald gekregen, ma/di dan is het gewoon binnen. Ze zijn erg schappelijk, maar je moet er zelf ook veel voor doen, het komt je zeker niet aanwaaien, en als je geen behoorlijke berichten kunt schrijven, en je doet niks met die opbouwende kritiek, dan is het over en uit. Je werkt voor mensen die hard knokken om zo'n chat overeind te houden, al zijn er helaas genoeg die het verprutsen, en dan nog gaan zeuren dat ze eruit gezet zijn. Als het aan mij ligt blijf ik hier zeker werken.

    Sterke punten
    Goede/snelle betaling
    Altijd bereid je vragen te beantwoorden
    Vriendelijk

    Zwakke punten
    Eigenlijk geen die ik kan bedenken

    Door hardewerker op 10 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Direct betaalt of laat maar zeggen geeft mensen iets extra als ze een goede review hier plaatsen he Eugene!!!!

    Dus ik geloof geeen ene bal van dat het nog goed is.

    Wel betalen ze elke week netjes uit, maar zonder is wordt je zomaar eruit geknikkerd. Heel prima maar vertel de redenen zo doe je dat als jij een organisatie runt Eugene!!!!

    Sterke punten
    Betalen elke week netjes uit.

    Door Direct231 op 5 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Is een zeer goede partner qua marktonderzoe, dan wel advertenties.
    gespaarde punten kun je vanaf 1000 laten uitbetalen in geld. Het geld staat veelal 2 dagen na aanvraag op je bankrekening.

    Sterke punten
    Snelheid uitbetaling.

    Zwakke punten
    Je kunt niet altijd aan een onderzoek deelnemen.

    Door Leo op 17 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze lachen zich kapot en runnen die klote tent over de rug van goedwillende mensen

    Sterke punten
    welke rat het er een sterk punt??

    Door wim op 15 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zoals al uit eerder geplaatste reviews blijkt is zinns totaal oninteressant geworden. Het was al niet veel maar nu heb je echt wel wat beters te doen. Minimum omhoog en nog een kwart van de zinns is gewoon zonde van je tijd.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie review

    Door Mab op 12 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eenzelfde ervaring als vele anderen na wat rond-Googlen: Alles leuk en aardig, totdat je probeert te verzilveren. Ik zou iets hebben geschonden in hun regels bla bla bla. Zeker weten niets geschonden, dus een tegoedbon aanvragen voor je punten vinden zij schending van hun regels. Niet in trappen, heeft me veel tijd gekost voor niets!!! De enquettes zijn wel echt. Zij willen blijkbaar aan jou verdienen, maar je er niet voor belonen!!

    Sterke punten
    Als je veel tijd wil verdoen en er niets voor terug verwacht, doen!

    Zwakke punten
    De organisatie erachter.

    Door Peter op 10 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Toen ik jaren geleden begon met zinngeld ging het weliswaar wat langzaam maar kreeg toch af en toe het gespaarde bedrag bij elkaar en uitbetaald. Heel lang is het geweest dat je bij 11,50 uitbetaald kon krijgen. Nu heb ik inmiddels 9,- gespaard en ineens besluiten ze dat ik in plaats van 1 cent per gelezen bericht nog maar een kwart cent (!!!!!)krijg.. uhm..? Maar nu blijken ook de uitbetaaltarieven verhoogd, pas bij 25,- krijg je uitbetaald, wat dus nog langer gaat duren. En mocht je dat halen, let dan op je accountstatus, als die te laag is, krijg je alsnog niks.... Je accountstatus kun je alleen maar verhogen door regelmatig iets te kopen via zinngeld en door je regelmatig in te schrijven op nieuwsbrieven en dergelijke (waar je na een aantal jaar ondertussen ook al alle bedrijven zo ongeveer in je mailbox krijgt omdat je je al had ingeschreven) Ik zit ook bij een andere site en die is stukken beter, de reden waarom ik al nooit via zinngeld iets kocht was al omdat zij een hogere vergoeding geven. Sowieso geven ze ook al hogere vergoedingen voor het lezen van de mails en kun je al laten uitbetalen bij een tientje. Echt waar niet bij zinngeld gaan, het slaat nu echt helemaal nergens meer op!! Waarschijnlijk is het bedrijf overgenomen door oplichters want ooit waren ze best ok, maar nu echt niet meer!!!

    Sterke punten
    Uhm... uhm..... oh ja, soms mag je iets uittesten, maar dan moet je wel punten inleveren, en op = op. Ik durf niet te zeggen of dit ook werkt en of je wat krijgt of gewoon je punten kwijt bent, maar voordat ik mijn account ga opheffen wil ik het nog wel uitproberen. Als je echt een dingetje krijgt wat je mag ‘uittesten’ dan krijg je tenminste nog iets terug voor je punten.

    Zwakke punten
    Lage vergoedingen
    Een accountscore die altijd te laag blijft waardoor je niet uitbetaald krijgt
    Lijkt erg op oplichterij
    Jij leest alle mails maar krijgt er nooit iets voor terug.
    Je vergoedingen worden steeds lager naarmate je gespaarde bedrag hoger aan het worden is.

    Door Carolien op 5 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als alles loopt zoals het zou moeten is er weinig aan de hand.
    Maar als er dan een moment komt dat je (niet eens door eigen toedoen) niet meer de mogelijkheid hebt om aan de 50 euro te komen, kun je fluiten naar de zuur verdiende geld en wordt er ook niet meer op je berichten gereageerd. Nou Eugene, geniet lekker van mijn geld hoor! Je zult het nodig hebben.

    Door Direct266 op 3 mei 2018 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze hebben weer wat nieuws bij ZinnGeld. De AccountScore.

    Kort gezegt komt het erop neer dat je voor de emails waar je zinns 10 voor kreeg nu nog maar 2,5 zinns krijgt tenzij je voldoende aankopen doet en aanmeld voor voldoende nieuwsbrieven.
    Ook kun je pas een uitbetaling doen nadat je AccountScore voldoende hoog is, dus ZinnGeld is niet meer gratis, je MOET geld uitgeven om een uitbetaling te kunnen krijgen en de verdienste per e-mail is nog slechts 0,25 eurocent voor een email wanneer je geen hogere beloning koopt.

    Dat met een uitbetalingsgrens van 25 euro maakt dat je er rond de 18 jaar over zou doen om met alleen e-mails in de buurt van de 25 euro te komen. Ik zat op 8,85 na ongeveer anderhalf jaar.

    Dan zeg je dat je wellicht toch wel ergens aankopen doet, dus waarom dan niet via ZinnGeld? Dat antwoord is heel erg simpel, de beloning is vrijwel nihil bij ZinnGeld, doe de zelfde aankoop via Euroclix en je krijgt veel meer. Dus waarom zou je de hogere beloning van EuroClix laten liggen om tijdelijk een iets minder lage beloning voor die enkele e-mail van ZinnGeld te krijgen?

    Ik zat op een derde van de uitbetalingsgrens, maar voor een dusdanig lage beloning per e-mail met daarnaast ook veel te veel e-mails zonder beloning ga ik de spam niet accepteren. Mijn account opgezegd, jammer van die €8,85 die ik gespaard had maar dit gaat hem niet worden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters, nadat ik voor bijna 9 euro gespaard heb de beloning met 75% reduceren, terwijl ik door moet sparen tot 25 euro voor een uitbetaling.
    Verplicht geld uitgeven voordat een uitbetaling aangevraagd kan worden. (minimale accountscore van 5,5)

    Door Jonathan op 3 mei 2018 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als jij je hier aanmeldt dan kost het je alleen maar geld. Je kunt een E-boek bestellen voor 19,95 euro om met Instagram geld te verdienen, of Thuiswerk Starter voor 9,95 euro of Thuiswerk Totaal voor 12,95 euro. En je hebt ook een SMS dienst wat je 1,50 euro per bericht kost, maximaal 2 berichten per week, dat kost je dus 3,00 euro per week om vacatures te ontvangen. Als jij je inschrijft bij een uitzendbureau dan kost het je geen geld om vacatures in te zien. Betaal nooit voor werk.

    Het bedrijf is een brievenbusfirma gevestigd op een opslagloods waar talloze bedrijfjes zitten in Rotterdam op hetzelfde adres.

    Niet doen dus, de inhoud van de E-boeken ken ik niet, maar het lijkt mij twijfelachtig. Als je dat besteld hebt, krijg je het geld niet terug.

    Sterke punten
    Mooie beloftes

    Zwakke punten
    Adres is vals.
    Riekt sterk naar oplichting.

    Door Dirk op 29 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als je precies doet wat Carlo of Petra wilt is er niets aan de hand maar zodra je wat anders zegt of doet gaan ze gillen en schreeuwen en dreigen. Ze denken echt bij operating4u dat ze god almachtig zijn en dat ze hoog op een troon zitten en ondertussen proberen ze zoveel mogelijk operators te krijgen, al is het maar alleen om een mailadres te krijgen, want daar kan je heel veel mee verdienen.

    Sterke punten
    sterke verhalen

    Zwakke punten
    ze doen niet wat ze zeggen

    Door George op 21 april 2018 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al enkele jaren lid bij Qassa, en nooit problemen gehad, tot nu.
    Je doet aan enquêtes mee,en je krijgt er gewoon geen vergoeding voor, tekst en uitleg en zelfs bewijs hiervan , wordt genegeerd door ze, terwijl het gewoon bij de opgeslagen mails staat. Kijken is zeker moeilijk voor ze.
    Ja, op een na, daar was iets fout gegaan, dus daarvoor wel de vergoeding gekregen. Je moet dit doorgeven anders gebeurd er gewoon niets

    Sterke punten
    Totaal niets

    Zwakke punten
    Heel veel

    Door Angrywoman op 20 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hier ga je dus niet 'snel verdienen' en al helemaal niet uitbetaald krijgen. De accountscore is op geen enkele manier boven de 5,5 te krijgen (geen acties voor beschikbaar) en bij het voormalige Ladymail.nl lukte het al niet om genoeg te stijgen. Uitbetaald ga je hier dus niet krijgen en het duurt een eeuwigheid voor je überhaupt een leuk bedrag hebt opgespaard.

    Door Jo op 11 april 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Echt een top bedrijf en is elke dag genoeg werk. Ik werkt al 1 jaar bij yops en nog steeds leuk om ermee samen te werken. Geen Skype en geen gezeur en geklaag alleen maar advies punten krijgt je.

    Ik werk ook via 3 chats en tik snel aan met berichten.

    Sterke punten
    Uitbetaling vanaf 20 euro

    Zwakke punten
    Logboek percentages daald snel met vaste klanten die niks te melden heb. Met hihi en haha en geil en blabla berichten kan je moeilijk dubbel inloggen bij logboek.

    Door Guusje op 31 maart 2018 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Altijd werk en goede verdiensten verder geen gezeik en gezeur.

    Sterke punten
    Betalingen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Karin op 31 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site is zo achter uit gegaan, ik ben geheid een van de mooiere meiden op islive en er is geen verkeer meer. Waarom niet, omdat ze de meiden van islive kei hard laten vallen, en een andere applicatie zijn gestart waar de meiden meer verdienen, en zodoende ook geen reclame meer maken voor islive. Ik moet zeggen ik kap hiermee, en ik adviseer een ieder naar xmodels te komen! Bovendien zijn de verdiensten hier ook barslecht, 18 cent per minuut terwijl bezoekers ruim 1,20 betalen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten

    alles

    Door Cam model op 18 maart 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • na jaren klikken op de mails,bijna aan mijn uitbetaling toe gekomen.
    maar toen gingen ze de account score invoeren....
    ik ben gaan bestellen via spaaractief,om aan mijn account score te komen,zodat ik dan toch eindelijk mijn beloning zou krijgen.
    het duurt lang voordat de verdiende spex toegekend worden.
    ik heb mijn uitbetaling mogen ontvangen,na ongeveer 3 weken.
    het duurt te lang voordat je aan een positieve account score toe bent,en als je dan een maand niks besteld,gaat je acountscore weer naar beneden.
    ik stop ermee.
    euroclix is toch nog steeds het beste spaar programma.

    Sterke punten
    eigenlijk geen,sinds de invoering van de account score.

    Zwakke punten
    account score
    het duurt lang voordat je spex toegekend worden.
    er gaan weken overheen voordat je dan eindelijk uitbetaald word.

    Door kaatje op 16 maart 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik snap alle slechte reviews niet allemaal afkraken terwijl ze het bedrijf niet kennen staffel hoogste van waar dan ook en meeste chats waaronder ook rooster targetvrij ga zo maar door

    Sterke punten
    Altijd elke cent betaald
    Maandag/dinsdag geld al
    Top support en coaching

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jordy Veen op 12 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.