• Na het zien van de 'slechte' reviews van mensen die zelfs nooit gestart zijn wil ik even een oprechte review plaatsen.

    Het is zo dat dit werk zeker niet goed verdient, maar wat verwacht je van iets wat je lekker uit je luie zetel kan doen en weinig tot geen moeite moet doen?

    Ik ben sinds een paar dagen aan het werk via chatmaster en vind persoonlijk dat ik echt behandeld word als een mens en geen 'winstgevende robot'. Het liep bijvoorbeeld even mis met mijn account waardoor ik iets langer moest wachten, ik kreeg 100 excuses en spijtbetuigingen waar anderen gewoon niets zeggen en zoek het maar uit. Communicatie is geweldig goed en de staffels liggen uitzonderlijk hoog.

    Er zijn er die er nog iets boven zitten maar waar je dan wel veel langere berichten moet typen waardoor je uiteindelijk minder of slechts evenveel kan verdienen.

    En voor de mensen die over de staffels die niet meegedeeld werden willen zagen kan ik alleen zeggen dat ik het best wel begrijp. Hoeveel ik in het verleden al heb zien voorbijkomen die puur op korte tijd zoveel mogelijk willen beantwoorden om zoveel mogelijk geld eruit te willen slaan zonder aan kwaliteit te denken en dan kon ik het altijd maar oplossen. Ik snap dat ze enkel tijd en geld willen steken in mensen die het echt Menen.

    Sterke punten
    Fijne communicatie
    Zeer goede staffels
    Weinig regels zodat je berichten beter kunt schrijven
    Wekelijkse uitbetaling
    Je bent een mens geen werkrobot

    Zwakke punten
    Tot nu toe geen enkel

    Door Jente op 25 juni 2019 Reageer

  • Chatmaster doet heel goed z'n best om vragen NIET te beantwoorden door op een politiek correcte manier te vertellen dat het essentiëel is om enthousiast langdurig bij het bedrijf te werk te gaan. Terwijl de bedoeling is om snel mensen binennhalen voor hun eigen sekschats en vragen over betaald krijgen zo lang mogelijk uit de weg te gaan. Besloten NIET te solliciteren om geen risico te nemen.

    Zwakke punten
    -Doorzichtig
    -Luguber
    -Onbetrouwbaar

    Door Tom op 24 juni 2019 Reageer

  • Na een lange tijd op bc te hebben getikt en FP en nog meer sites waarbij ik best aantallen heb gehaald moet ik zeggen dat ik hier toch wel echt het beste betaald wordt en erg veel berichten en keuzen. Tot 20 cent kan je verdienen en mega veel dingen die je naast het tikken kunt doen dus een echte aanrader!

    Sterke punten
    Super leuk bedrijf en eigenaars
    Altijd netjes op tijd betaald

    Zwakke punten
    Geen kunnen vinden

    Door Janine op 23 juni 2019 Reageer (1 reactie)

  • Vaak heb je driekwart ingevuld, krijg je ineens de melding dat de vragenlijst niet voor jou is. Nu ik genoeg punten heb voor een bol.com bon lukt dat gewoon niet die te bestellen, geen enkele bon trouwens. Vragen aan opinieland heeft geen zin, ze antwoorden gewoon niet.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Lijkt er op dat je getild wordt.

    Door Henk de Koot op 22 juni 2019 Reageer (2 reacties)

  • Na bij andere studio's te hebben gewerkt ben en blijf ik nu typen voor Yops. Geen gezeik of gebruik van Skype, coaches geven je een uitgebreide feedback eens in de zo veel tijd, niet te opdringerig, altijd positief. Je kan ook op meerdere chats aan de slag, 5 zelfs, dus blijven doortypen wanneer er meerdere vensters open staan.

    Sterke punten
    - Veel werk
    - Geen gezeik van coaches
    - Goede feedback
    - Geen gedoe met Skype
    - Meerdere chats

    Zwakke punten
    - Nog niet gevonden

    Door Tim op 22 juni 2019 Reageer

  • Ik werk nog geen maand via modops en ik kan nu al zeggen dat ik het er erg naar mijn zin heb. Altijd genoeg werk en altijd netjes uitbetaald. Je word ook goed begeleid. Echt een super bedrijf

    Sterke punten
    Goede begeleiding, netjes uitbetaald, goede verdiensten

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sandra op 16 juni 2019 Reageer

  • Allereerst mensen....TRAP ER NIET IN!!!!

    Een hele grote scam...als je je punten wil laten uitbetalen ben je ineens verbannen en heel gek, contact met klanten service is ineens onmogelijk!!

    Wat een klote bedrijf..ik ga hier aangifte van doen.
    Ik realiseer me nu dat ik niet de enige ben geweest.

    Alstublieft mensen gebruik Opineland ..NOOIT..doe aangifte.

    Vriendelijke groet,

    yip

    Sterke punten
    Ze weten je op een ervaren manier te paaien voor deze nep site.

    Sterke punten=0,0

    Zwakke punten
    Een groot nep bedrijf/site.

    Naar je centen(opgebouwde punten) kun je fluiten

    Doe hier niet aan mee mensen!!

    Door Y Simons op 14 juni 2019 Reageer (1 reactie)

  • First at all they advertise that you can make thousands at home, after they start to tell you, that you can not qualify for certain surveys, at the end when you try to collect, they tell you are are not qualify, this clearly an scam, and they mess with the wrong person, I will report this fraud everywhere!
    Run away from OpinieLand, do no waste your time on that site!

    Sterke punten
    zero

    Zwakke punten
    all

    Door Mary Sims op 14 juni 2019 Reageer

  • Ik werk inmiddels 3 jaar als camgirl en wist vtv niet dat ik het zo leuk zou vinden! Omdat er weinig tips te vinden zijn ben ik bezig met het delen van mijn ervaringen. Neem een kijkje:

    www.webcamtips.be

    Sterke punten
    Makkelijk geld verdienen
    Spanning
    Uitdaging
    Elk gesprek is anders

    Zwakke punten
    Soms vervelende klanten

    Door Kiki op 12 juni 2019 Reageer

  • Dit is mijn eerste online baan en ik was in het begin natuurlijk een beetje sceptisch.

    Je ziet elke dag wel beloften op internet van snel online geld verdienen..

    Maar bij Operating4u is dat dus gewoon wel het geval! Ik had mijn CV verstuurd en kreeg als snel antwoord van Carlo over hoe het verder zou verlopen. Kort daarna kreeg ik mijn persoonlijke coach ''Harold'' toegewezen, waarmee ik toen een korte training en vragen test mee had doorgenomen. En voor je het weet kan je aan de slag!

    Als je dit een half uurtje of uurtje per dag doet zal je er niet rijk van worden. Maar als je dit ziet als een serieuze baan, en je werkt gewoon 4 tot 8 uur per dag verdien je meer dan de gemiddelde baan in Nederland! (VEEL MEER) En je word ook nog eens wekelijks op tijd betaald!

    Het werk is leuk, uitdagend en leerzaam!

    Sterke punten
    - Vriendelijk en behulpzaam personeel
    - Werken wanneer, waar en hoe vaak je maar wilt
    - Goed salaris
    - Wekelijks betaald
    - Persoonlijke coach die je altijd alles kan vragen
    - Goede training
    - Evenementen zoals loterijen en bonussen!

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten!

    (Alleen een beetje jammer dat ik Operating4u niet eerder had gevonden)

    Door Sven op 12 juni 2019 Reageer (3 reacties)

  • Mijn ervaring met opinieland is erg goed en vanwege alle negatieve reviews wil ik graag mijn ervaring delen en die is erg positief.
    Lees dat de accounts van mensen geblokkeerd worden zelf heb ik die ervaring gelukkig niet gehad, ben netjes via Paypal uitbetaald en binnen 2 dagen stond het op mijn Paypal account.

    Sterke punten
    Snel uitbetaald en leuke enquêtes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Valerie su op 8 juni 2019 Reageer (3 reacties)

  • Bekijk mijn ervaring op
    www.webcamtips.be

    Sterke punten
    Druk! Snelle betaling!

    Zwakke punten
    Af en toe de verbinding!

    Door Kiki op 7 juni 2019 Reageer

  • Heb een poging gedaan er te werken. Geen mogelijkheid tot contact, geen inbellers, geen reactie op mails. Geheel onbetrouwbaar. Als je het adres ingeeft, kom je om een pagina van andere webams uit. De hele site is fake!

    Sterke punten
    niets!

    Zwakke punten
    geen contact mogelijk, geen inbellers, niet betrouwbaar

    Door Nieke op 6 juni 2019 Reageer

  • Werk nu sinds begin dit jaar voor Modops met ontzettend veel plezier, genoeg berichten. En Astrid en Marloes zijn serieus echte toppers. Heb je tips nodig voor een bepaald type klant dan krijg je een mail met duidelijke uitleg en voorbeelden. Elke week een info mail met zelfs alle jarigen.

    Vraagje: Zijn er mensen die dit full time doen?
    Ik denk er hard over mijn baan op te zeggen en dit gewoon meer te gaan doen?

    Sterke punten
    Ontzettend fijne werksfeer, hoge uitbetaling. Je bent geen nummer

    Zwakke punten
    Geen

    Door It's me op 5 juni 2019 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Opinie land gooit je de hele tijd plat met vragenlijsten. Vaak ben je op de helft van een vragenlijst en wordt er dan besloten dat de vragenlijst toch niks voor jou is. Je besteedt dus heel vaak tijd zonder dat je punten krijgt. Ook zijn vragenlijsten alweer weg voordat je de mail leest. Je moet heel veel doen voor een kleine beloning.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Vragenlijsten vaak weg en meestal moet je halverwege stoppen zonder punten te krijgen.

    Door Amy op 31 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kom er eerlijk voor uit, na paar keer online te zijn geweest voor een dame.

    Uiteindelijk tot conclusie gekomen dat het oplichterij is tot en met !! Geld word al afgeschreven als je nog geen beeld hebt, voor het inbellen moet je al betalen.

    Verder zijn de contacten met de dames redelijk, sommige gooien gewoon de cam uit midden in een sessie.

    De meiden/vrouwen die achter de cam zitten hebben hun beperkingen volgens mij, en die zijn opgelegd door Clubsense je merkt dat sommige iets willen tikken maar niet kunnen. En dan heb je sommige die het je op papiertje schrijven en je dan laten zien via cam. Dat riekt naar mij idee meer van die je ding seksvrouw en verder mag je niet teveel zeggen over dit of dat.

    Voor sommige meiden/vrouwen is dit een middel om geld te verdienen, omdat ze anders niet rondkomen wil toch zeggen aan diegene die erover nadenken. NIET DOEN je mond word gesnoerd........

    Sterke punten
    De dames zijn leuk.

    Zwakke punten
    Uitbuiting van de dames. Je geld aftroggelen zonder beeld of beeld zit vast en je bent geld kwijt.

    Door Enrico op 26 mei 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I just finished 1000 points and wanted to redeem it via Pay-pal but suddenly my account was disabled. This site is fake and should be legally sued. I wasted a lot of my time and finally when wanted to get my right they are disabling my account????

    Sterke punten
    Nothing

    Zwakke punten
    They are wasting your time and they do not pay you at the end

    Door Vian op 24 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ook ik ben weken lid. In het begin idd veel onderzoeken. Maar naarmate de tijd helemaal geen onderzoeken meer. Nu ben ik eindelijk aan me 1000 clix maar nu ken ik oppeens niet meer inloggen terwijl ik automatisch staat ingelogd dat vind ik wel vreemd

    Kijken jullie ook uit met de website met de fake positieve reviews van opiness puntje nl. Deze site wordt ook door euroclix betaald en om de negatieve reviews te laten verwijderen.

    Sterke punten
    Ze betalen andere websites door alle slechte reviews te weg halen, want euroclix krijgt geld van bedrijven.

    Zwakke punten
    Het is puin hoop bij euroclix met valse hoop met hoge wissel koers.

    Door Erik op 23 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb het afgelopen half jaar enquêtes van ze ingevuld, en nu ik voldoende punten heb voor een uitbetaling en een bol.com bon aanvraag is spontaan mijn account beëindigd omdat ik zogenaamd de algemene voorwaarden geschonden zou hebben. In die algemene voorwaarden staat namelijk dat ze het recht hebben om op elk gewenst moment je account te beëindigen, met of zonder reden. Begin hier niet aan, er zijn voldoende bureaus die wel hun verplichtingen nakomen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Betalen nooit uit

    Door Martin op 23 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mee eens met de negatieve reviews hierboven. Maar wat me nog het meest stoort is dat als je de site bezoekt, het geen veilige verbinding aangeeft. Normaal staat er bovenin bij de verbinding een slotje en nu een "i" wat staat voor een onveilige verbinding, dus ik weet niet of ik nou verder moet met deze site.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Onveilige verbinding

    Door Denise op 23 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Terwijl ik mijn punten in aan het wisselen was met paypal werd ik ineens geblokkkeerd. Dus je punten krijg je niet uitbetaald!
    De reden die ze vervolgens geven is onzin!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Priscilla op 20 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben sinds kort werkzaam voor chatforce en werd erg welkom ontvangen. Ik heb mijn coaching van Rona gekregen en die deed dit met veel aandacht en geduld om te vertellen hoe de site werkt. Ik hoop hier een leuke tijd te mogen beleven.

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Geduld
    Wordt als mens behandeld

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kimmie op 20 mei 2019 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lange tijd gebruik van gemaakt en het leek een fijne site. Nu ineens account geblokkeerd en verwijderd zonder enige reden. Er wordt geen antwoord gegeven waarom dit zo is. Nu 25 euro aan tegoedbonnen kwijt en ik zal ze niet krijgen

    Sterke punten
    VOORHEEN Snelle en Relevante antwoorden en goede klantenservice

    Zwakke punten
    Geen reacties van klantenservice
    Account opheffing zonder waarschuwing of reden en geen mogelijkheid tot herstel

    Door Denise op 18 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Veel tijd gestoken in het maken van enquêtes, en vervolgens wordt je account geblokkeerd. Met de reden dat je je niet aan de regels hebt gehouden, maar de precieze reden kunnen ze me niet geven. Kort om, NIET AAN BEGINNEN!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Marjolein op 10 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door de jaren heen al aardig wat keren geld laten uitkeren en dat werkt altijd prima.
    Marktonderzoeken soms wel 'stukje op weg' en dan de melding dat je niet voldoet aan de eisen, maar over het algemeen prima.
    Ook bij een vraag komt altijd een reactie. Als je ergens iets besteld hebt en vergeten hebt 'Verdien clix' aan te klikken of als je tussentijds even andere dingen bent gaan doen en het EC teken niet meer groen is: helaas pindakaas. Dus wel opletten.

    Maar absoluut tevreden over de verdiensten.

    Sterke punten
    Uitkering in geld.

    Zwakke punten
    Soms al een deel van een onderzoek ingevuld hebben en dan vervolgens nog niet geschikt zijn, dus dan zonde van de tijd.

    Door Rian op 8 mei 2019 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.