• Ik ben nu 2 weken bezig bij Chatforce en kan niet anders zeggen dan dat het heel leuk is. Het werken als operator is helemaal nieuw voor mij maar de coach heeft mij alles heel duidelijk uitgelegd en reageert altijd direct als ik hulp nodig heb. Het bedrijf laat echt zien dat het je waardeert en de coach is naast ontzettend grappig ook nog eens heel geduldig. Echt een super leuke manier om wat bij te verdienen voor mij. Ik zou in ieder geval geen ander bedrijf zoeken want werk zat en voel mij hier al helemaal thuis.

    Sterke punten
    Coach
    Veel werk
    Iedere week uitbetaling
    En ik ben het eens met de vorige review je wordt echt als mens behandeld en zeker niet als nummer.

    Zwakke punten
    Ik zou het niet weten en denk ook niet dat ik ze ga vinden.

    Door Sonja op 12 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

  • Een verzekering afgesloten via euroclix en zou daarvoor extra clix krijgen,maar niets van dat!! Het systeem zou niet goed hebben gefunctioneerd bij euroclix dus moet ik maar de polis opsturen die hun nodig hebben voor de derde partij!? Na contact met de verzekering gaven die aan dat Euroclix contact kon opnemen met hun contactpersoon ,maar niets van dat..ook na vele email doorsturen met bewijs krijg ik geen clix als ik de polis niet opstuur die hun nodig hebben voor de derde partij.Als het alleen aan het systeem had gelegen heb ik genoeg bewezen dat de verzekering daadwerkelijk is afgesloten,maar euroclix en/of de derde partij wil gewoon papierwerk zien wat hun helemaal niets aangaat!! Ik heb de verzekering via euroclix afgesloten en behoren hun te zorgen dat ik mijn beloofde clix krijg,maar nee..er omheen draaien doen ze en zeuren om de polis! Had ik dat geweten had ik via een ander spaarsysteem de verzekering kunnen afsluiten! Ze kunnen om additionele gegevens vragen bij een claim,daarmee bedoelen ze dus het liefst de hele boekhouding.Misleiding is het en dus nooit via euroclix iets afsluiten,want ze zullen waarschijnlijk altijd om een polis ed vragen,want er is echt niks mis met hun systeem,wel met hun omgang met vaste klanten.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Misleiding en leveren niet naar afspraak.

    Door Rainha op 10 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

  • Je klikt je een ongeluk tot je eindelijk kan innen, veranderen ze de regels weer om niet te hoeven uitbetalen.
    Pure oplichterij.
    Neem een eerlijke "klikker" zoals: Euroclix, Qassa, Ipay en er zijn er nog meer die wel gewoon uitbetalen.
    Ga in ieder geval niet met Dutcheuro in zee want je verzuipt zeker.

    Sterke punten
    Helemaal geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door J. Kruithof op 5 oktober 2018 Reageer

  • Op deze site kun je volledig anoniem werken. Je kunt ook met gezicht videochatten. Hier wordt gewerkt met staffels. Na 1000 minuten verdien je 40 cent per minuut en met gezicht zelfs 45 cent per minuut. Dat is 27 euro per uur.
    Het is zeer afwisselend werk. Je spreekt met mensen over veel uiteenlopende onderwerpen.
    Je mag je eigen grens bepalen. En je kunt telefoneren waar en wanneer je maar wilt.
    Voor videochatten heb je internet nodig. Ik heb 4g van
    T. Mobile. Unlimited. Dus het kan allemaal zonder vaste aansluiting. Je kunt overal online gaan. Zowel met de telefoon als met videochatten. Voor videochatten heb je een laptop nodig. De klant kan terug cammen. Dat is wel zo gezellig.

    Sterke punten
    Betalen netjes op de dag dat je je factuur hebt aangemaakt (voor 12 uur). De eerste van de maand. Of de eerst volgende maandag wanneer de 1e in het weekend valt.
    Een keer per maand.
    Je hebt geen vaste aansluiting nodig. Kan allemaal via een mobiel nummer. Uiteraard niet zichtbaar voor de klant

    Zwakke punten
    Ik kan geen zwakke punten bedenken.

    Door jacqueline op 19 september 2018 Reageer (4 reacties)

  • Prima site. Altijd voldoende opdrachten. Leerzaam om te schrijven. Ze betalen keurig uit.

    Sterke punten
    -snelle betaling
    -mooie opdrachten
    -flexibiliteit

    Door EK op 14 september 2018 Reageer

  • Ik werk hier nu al een aantal weken en heb het heel erg naar mijn zin. Vanaf het moment van solliciteren heb ik uitstekend contact met de coach die me goed heeft begeleid. Wat de uitbetaling betreft, die heb ik elke maandag, netjes op tijd op mijn rekening staan. Het werkscherm is heel makkelijk en ook uitnodigend om te typen. Als operator heb je veel vrijheid om zelf te bepalen hoe een gesprek loopt, dus je wordt niet gepusht om op een bepaalde manier te werken. Dagelijks is er ook een controle op alle berichten die ik stuur en dus ook een erg welkome snelle feedback.

    Sterke punten
    Goede begeleiding
    Uitbetaling op tijd
    Fijne werkomgeving
    Geen vaste uren, dus lekker flexibel werken

    Zwakke punten
    Tot op heden geen.

    Door Claudio op 13 september 2018 Reageer (1 reactie)

  • Het klinkt allemaal leuk wat ze doen en beloven. Alleen klopt het niet helemaal. Er loopt een coach die je in de val lokt, geef je daar antwoord op wordt je account gesloten.
    En dus weg geld.

    Maar de melding naar het acm is de deur uit.
    Dan zijn ze zo uitgewerkt daar met hun praktijken.

    Sterke punten
    geen enkele

    Zwakke punten
    oplichting
    kut coach (r Lef)
    veel beloven niks doen

    Door nanette op 6 september 2018 Reageer

  • Vroeger was hier een leuke verdienste te behalen maar dit is al bijna een jaar niet meer het geval. Na het invullen van complete enquete krijg je geen punten omdat je bent uitgeloot en krijg je alleen maar een paar loten waar je niks aan hebt. Zo hebben zij toch de enquetes ingevuld gekregen door jou en hoeven zij er geen beloning voor geven, mooi in hun voordeel dus.
    Niet aan beginnen zou ik zeggen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Je krijgt er niet meer betaald voor het invullen van een enquete.

    Door Itsme op 28 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • Ik werk nu vanaf maart 2018 voor Modops en doe dat naast mijn andere werk op andere chatportals.
    Het leuke aan het werk bij Modops is; Dat het een totaal andere klanten en chats zijn. Niet die oppervlakkig seks chats, maar over het algemeen leuke gesprekken met leuke klanten die meestal al jaren actief zijn op hun sites.

    Modops stelt hoge kwaliteitseisen aan hun chatoperators maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Hoogste staffels in de branche, gezellig klein team met persoonlijke aandacht, over het algemeen leuke klantcontacten, vrij inlog dus zelf bepalen wanneer je werkt.

    Sterke punten
    *Correcte factuur en betaling.

    *Gezellig klein team dat snel reageert als er een vraag of een probleem is.

    *Overzichtelijke werkportal met weinig tot geen storingen.

    *Leuke inhoudelijke chats met klanten die allang aan deze sites zijn verbonden.

    Zwakke punten
    Ik kan er geen bedenken!

    Door Teun op 27 augustus 2018 Reageer

  • Ik had mij ingeschreven en kreeg daarna een mail dat ik naar een site moet gaan ( www.werkstandby.nl ) om mijn profiel te vervolledigen. Maar op die site staat nergens in het menu, laat staan een knop om je profiel te vervolledigen. Er stond alleen "inschrijven" maar dat had ik al ingevuld. Ik hun terug gecontacteerd en kreeg identiek dezelfde mail terug. Daarna aan hun gemaild dat ik geen link, menu of knop vindt om je profiel te vervolledigen met de vraag of ze het willen nakijken en mij de link door willen sturen om mijn profiel te vervolledigen. Niets meer van ze gehoord.

    Sterke punten
    Zag er betrouwbaar uit

    Zwakke punten
    Laten niets meer van zich horen
    Doen geen moeite om het probleem op hun site te achterhalen

    Door Helena op 26 augustus 2018 Reageer

  • Ik heb geen klagen over Yops. Veel berichten en de betaling altijd op tijd. Communicatie loopt via een eigen portal in je eigen account. Geen Skype en weinig opdringerige mails. Betaling vanaf 20-25 Euro en altijd op tijd. Ook de factuur is ok, deze is namelijk voor mij als zelfstandige met btw aangegeven. Anderen doen dat niet, daar krijg je iedere week zo’n stom creditfactuur en kan je zelf alles weer gaan rechttrekken.

    Door Heinz op 21 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • Ik gebruik EuroClix ongeveer een jaar en ik ben zeer tevreden met deze site. Wanneer je regelmatig via EuroClix
    online winkelt of met enquêtes meedoet kan je aantal verdiende clix snel oplopen, ik heb bij elkaar al ongeveer 200 euro kunnen laten uitbetalen.

    Sterke punten
    snel clix verdienen

    Zwakke punten
    geen

    Door Renata Blank op 16 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • Ik vind Euroclix een heel leuk spaarprogramma. Ieder jaar zo rond de vakantie heb ik meestal genoeg gespaard/bij elkaar geklikt dat ik 150 euro kan laten uitbetalen. Een leuk zakcentje extra op vakantie.


    Sterke punten
    Sparen kan heel snel gaan als je vaak mee mag doen aan enquêtes.

    Zwakke punten
    Ik word best vaak uitgesloten voor enquêtes wat heel jammer is als je al best veel vragen hebt beantwoord.

    Door Janet op 6 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • Hallo allen,

    Tja, mensen piepen alleen maar als ze ontevreden zijn. Global Test Market is een van de grotere enquête websites die wereldwijd miljoenen panelleden hebben, waaronder in NL dus.
    Hun betaling in lifepoints is prima. Niet altijd even snel, maar het komt wel. Waar ze misschien wat beter op kunnen letten is dat je niet aan het einde van een vragenlijst wordt uitgesloten omdat je niet tot de doelgroep hoort. Maar goed, volgens mij hebben ze dat niet altijd zelf in de hand omdat marktonderzoekbureaus zelf enquete's maken en die vervolgens via Global Test Market verspreiden.

    Dus, je kunt gerust met hun werken.

    Door Mike op 6 augustus 2018 Reageer

  • Hier werk ik al sinds december en het bevalt me prima.
    Hier ben je niet alleen een operator nummer maar toch ook echt een persoon.
    Vragen worden snel behandeld en voor noodgevallen in bijvoorbeeld de chat zijn ze op skype direct behulpzaam.
    Verdiensten zijn prima in orde en betalingen altijd snel en correct.

    Sterke punten
    Vriendelijk, je word niet afgeblaft als een hond zoals bij velen wel gebeurd.
    Je word niet als een nummer gezien maar als een persoon.
    Betaling altijd correct.
    Leuke verdiensten.

    Zwakke punten
    Soms wat te weinig berichten.

    Door Monique op 3 augustus 2018 Reageer

  • Zit nu een tijdje bij Modops en het bevalt mij eigenlijk super. De coaches zijn heel goed te bereiken per mail, hele mooie verdiensten en altijd netjes optijd uit betaling. Erg goed te combineren met ander werk.

    Sterke punten
    - mooie verdiensten
    - loopt in de avonden super, ideaal om te combineren met kleine kinderen en ander werk.
    - betalen altijd netjes optijd.
    - coahes zeer goed aanspreekbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jari op 2 augustus 2018 Reageer

  • Ik heb eerder al gewerk. Ik heb dit werk al bijna 6 jaren gedaan. Ik hoop graag in aanmerking te komen.

    Sterke punten
    Ik kan goed fantaseren en de klant echt bezig houden om te blijven chatten

    Zwakke punten
    Ik vergeet mijn hoofdletters en leestekens soms.

    Door Shaletta op 28 juli 2018 Reageer (2 reacties)

  • waarom aanvaarden ze mijn rekeningnummer niet ik ben van belgie gaat dat dan niet?

    Sterke punten
    weet ik nog niet ben juist begonnen

    Zwakke punten
    weet nog niet

    Door iris popelie op 25 juli 2018 Reageer (2 reacties)

  • Maak ook geen account aan. Ze hebben hun beveiliging ook niet voor elkaar. Het wachtwoord word fysiek getoont en niet geëncrypt. Hierdoor weten ze ook je wachtwoord. Als je je eigen wachtwoord hebt gebruikt die je voor andere dingen gebruikt. VERANDER deze gauw. Het zal me ook niks verbazen dat ze achter wachtwoorden aan zitten van gebruikers toen ik hun website bekeek.

    Sterke punten
    Oplichterij en cracking

    Zwakke punten
    Elk mogelijk dienstverlening en beveiliging

    Door R.V hogten op 22 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hoi, onlangs had ik gereageerd op een vacature van yops. Ik heb zoals gevraagd de vragen beantwoord, deze werden goed gekeurd. Vervolgens vroegen ze naar me gegevens. Die heb ik ook door gestuurd. Aangezien ze mijn bsn nummer wilden zien heb ik de voorpagina gestuurd van mijn paspoort. Dit werd toen afgekeurd omdat ze vonden dat het er niet opstond. Ze vroegen op een bladzijde in me paspoort waar het in staat. Wel zogezegd zo gedaan. Hierop kreeg ik toen een mail waarin werd aangegeven dat me account is gesloten om de volgende feedback, hier achter staat er niks geschreven , geen enkele reden maar ze hebben wel al mijn gegevens genomen en de berichten werden goed gekeurd. En vervolgens hebben ze ook snel hun vacature verwijdert, bitches haha.

    Maar ik wil een ieder waarschuwen geen zaken te doen met yops , het zijn oplichters ik ben nu de dupe omdat ze mijn gegevens hebben het is nu alleen hopen dat ze er niks mee uitspoken anders wordt het een politie zaak

    Sterke punten
    afnemen van je gegevens en je aan een lijntje houden

    Zwakke punten
    Oplichterij

    Door Kenneth op 17 juli 2018 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geloof Opinieland niet.
    Ik ging mijn punten inwisselen.
    Maar de site heeft mijn profiel gesloten.Ze beweerden dat er sprake van een "schending was".
    Ik heb ze een mailtje gestuurd. Maar tot de dag van vandaag geen antwoord gekregen.

    Sterke punten
    Goede Oplichters

    Zwakke punten
    JE KRIJGT JE CADEAUS NIET
    JE BESTEED VEEL TIJD

    Door E.Lucas op 15 juli 2018 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze betalen pas uit bij een bepaalde (ondoorzichtige) accountscore. Die kun je alleen verhogen door dingen te kopen, maar dat gaat niet als je in het buitenland woont en ik ben onlangs ge-emigreerd. Ik heb erover gemaild, maar ze hebben me gewoon zonder commentaar uit de 'club' gegooid. Saldo? Ook weg! Stelletje klantONvriendelijke oplichters.

    Sterke punten
    Helemaal niets meer

    Zwakke punten
    Het hele systeem en hun klantenservice.

    Door Astrid op 5 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben al jaren erg tevreden met Euroclix. Ik heb in totaal al over de 500 euro uitbetaald gekregen. En dat de mensen zeggen over dat je leden moet werven is echt niet waar. Deze site is echt heel erg betrouwbaar en je verdient er echt lekker. En binnen een paar dagen staat je geld al op je rekening terwijl het bij sommige sites die ik heb zelfs een maand op moet wachten. Ik raad jullie gewoon deze site aan als je op een betrouwbare goede manier een extra centje wil verdienen.

    Sterke punten
    Betrouwbaar, betaald snel en goed. Ze vernieuwen ook steeds wel eens met wat nieuws zoals nu met een leuke loterij.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Nancy op 4 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super leuk team en veel chats na de val van bc nooit verwacht nog zo een leuke chat te vinden dikke verdiensten en keurig op maandag betaald! Nog nooit scherm geen berichten gehad dus zeker een aanrader!

    Sterke punten
    Mooie staffels
    Betaling stipt
    Geen gezeik

    Zwakke punten
    NVT

    Door Simone op 2 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Absoluut een van de beste bedrijven in de sector om voor te werken. Heel veel verschillende chatportals waarbij over het algemeen de berichten echt super door lopen. Zeker in de avonden en weekenden.

    Geen gezeur op Skype, geen gezeur op de e-mail, alles werkt via hun eigen portal waarbij je alles zelf kunt instellen.

    Volgens mij is er op dit moment ook echt weer werk genoeg met heel veel nieuwe chat aanbieders

    Sterke punten
    1. Geen skype of andere programma's nodig.
    2. Veel verschillende aanbieder van chats dus altijd voldoende berichten.
    3. Tarieven zeer marktconform.
    4 Betalen als een Zwitsers horloge, op maandag om 08.00 uur je factuur en afhankelijk van je bank een paar uur later het geld op je rekening.

    Zwakke punten
    Geen niks negatiefs aan te bedenken!

    Door Teun op 2 juli 2018 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.