Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd en ge�ntegreerd heeft in vraag en aanbod van thuiswerk in heel Nederland, van inpakwerk tot telemarketing. En wij als intermediair gaan ons ook steeds meer orienteren op het gebied van advies en belastingtechnische aspecten, die belangrijk zijn om te weten als u freelanceactiviteiten gaat verrichten. Wij zorgen er voor dat u geen problemen krijgt in 2007 met naheffingen, uitkeringsinstantie's of anderszins, en dat u met een gerust hart uw thuiswerk kan verrichten.

Reviews over Produktiewerk.nl

  • Hallo allemaal,

    Kijk uit met deze website van productiewerk / productiewerk!

    Ze doen alsof ze je thuis kunnen voorzien van werk om een beetje bij te verdienen.

    In de praktijk bel je naar nummer 0900-1284847 voor 80 cent per minuut en daar wordt je zolang mogelijk aan de praat gehouden.

    De website staat op het adres van: Willem Buytewechstraat 40, 3024BN ROTTERDAM, Netherlands

    Dit adres komt op internet al diverse keren naar voren met malafide praktijken.

    Er zijn al verschillende klachten over deze website te vinden.

    Ook op keurmerk thuiswerk is een waarschuwing te vinden voor deze website.

    Jammer dat grote internetproviders zoals XS4ALL die deze website host deze oplichters hun gang laten gaan. Het antwoord wat je van hun krijgt is dat je aangifte moet doen bij de politie.

    Sterke punten
    Oplichting!

    Door Bart op 27 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 6 Apr 2016 heb ik gebeld om mij aan te melden. Ik kreeg heel veel advies, meer niet. Nu merk ik dat 50 minuten bellen met hen een dikke 35 euro kost. Daar ben ik niet op gewezen!!!

    Sterke punten
    Meesters in oplichterij

    Zwakke punten
    Geen aanmelding en een superdure telefoongesprek.

    Door Tina op 4 mei 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zou mij graag aanmelden voor thuiswerk. Is produktiewerk.nl betrouwbaar? Ik woon in Drenthe iemand uit de buurt ervaringen mee?

    Door Tamara op 1 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik heb menig keer proberen te bellen om mij op te geven voor thuiswerk. Ze zeggen er is geen wachttijd, maar het kost wel elke keer 0,70 cent als je belt. De telefonisten zijn altijd allemaal in bezet en de verbinding wordt verbroken!!
    Mensen die dit thuiswerk willen gaan doen hebben meestal een extra centje nodig. Maar dit kost alleen maar geld. Dit is niet Fair!

    Sterke punten
    Niet

    Door Loes op 11 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb ongeveer 2 weken geleden ook gebeld en door Leon ingeschreven. Heel enthousiast gaf hij me aan dat ze doen wat ze beloven en dat ze echt zijn.
    Ook kreeg ik een mailadress van een bedrijf in de buurt. Echter nog steed niks gehoord.

    Ik vraag me af of er mensen in Friesland zijn die daadwerkelijk thuiswerk via hun hebben gekregen en zou hier wel wat meer over willen weten

    Ik wil namelijk graag de handjes laten wapperen :-)

    Door marian op 9 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorig jaar contact gehad met Leon Jordan. Hij had me een adres gegeven bij mij in de buurt. Ik heb ze gemaild en werd op de wachtlijst gezet want het kon nog wel een jaar duren. Afgelopen augustus kreeg ik een mailtje dat ik langs kon komen. Ik kreeg meteen een proeforder mee, die ik de volgende dag weer terug gebracht heb. Ik doe dit nu dus pas zo'n 5 weken, en soms is het aanpoten, maar ik vind het geweldig! Bedankt Leon Jordan van Thuiswerkcentrale!

    Zwakke punten
    Het 0900 nummer zouden ze moeten schrappen.

    Door Maja op 3 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor 18 euro telefoonkosten om je in te schrijven.
    Gegeven adres wat je kunt aanschrijven, stuurt je brief terug en doet niets met thuiswerk.
    Telefonisch onbereikbaar.
    Contact met Leon Jordan?????
    Walgelijk dat je denkt met een vertrouwd geheel aan de slag te gaan die via tv programma's zich presenteren en zo de burger in de val lokken.

    Door Tineke op 3 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snap niet dat uitgerekend in een programma als dubbeltje op zijn kant reclame maakt voor dit soort praktijken
    Je gaat toch niet een duur nummer bellen om te kunnen gaan werken..

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    duur nummer bellen om te kunnen gaan werken
    niet in trappen

    Door babe op 16 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zijn een stelletje oplichters. Houden je uren aan de lijn, als je ze te pakken krijgt.
    Beloven veel, maar geen werk.

    Geld kwijt. Geven aan betrouwbaar te zijn. Door te adverteren met dubbeltje op zijn kant.

    Maar nog niets van hun betrouwbaarheid gemerkt

    Sterke punten
    geen

    Door NN op 16 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hebben verschillende keren gebeld, alle telefonistes zijn bezet en daarna het verzoek om nogmaals terug te bellen, waarna het telefoongesprek wordt afgebroken. Je krijgt ze gewoon niet aan de lijn. We zijn op deze site terechtgekomen, omdat in het programma dubbeltje op z'n kant van RTL4, dit werd genoemd.
    Ook al wordt de telefoon neergelegd, kost het je toch elke keer geld, om opnieuw te bellen.
    Zeer slechte zaak.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet bereikbaar

    Door P.C.Henze op 16 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geachte heer mevrouw

    wij hebben een paar x gebeld maar elke keer werdt de verbinding verbroken. er staat verder ook geen mail adres bij is er een andere manier om met jullie in contacht te komen. zoek al een tijdje thuiswerk en heb het echt nodig anders kan ik de huur niet betalen

    Door annoniem op 7 oktober 2014 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toch vreemd: als je bovenin op de link 'Bezoek Produktiewerk.nl' klikt kom je op de (oude?) site van de Thuiswerkcentrale terecht...en is nergens de naam 'Produktiewerk.nl' te bekennen! Echter: als je zelf www.thuiswerkcentrale.nl' intypt kom je weer op een hele andere (nieuwe?) site van de Thuiswerkcentrale terecht! HEEL wazig allemaal en ZEER onduidelijk!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Wazig en onduidelijk!

    Door Jenny op 8 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo,

    Ik zou nog even een terugkoppeling geven na aanleiding van het gesprek wat ik heb gehad. Het gesprek verliep positief. Die zelfde middag werd ik nog gebeld voor werk.
    Ik heb inmiddels al twee klussen gedaan en, ook al is het even wennen, het is leuk en het zakcentje is mooi meegenomen.

    Bedankt voor jullie snelle actie!

    Met vriendelijke groet
    Danielle Nijman - de Heij

    Sterke punten
    Super snelle actie!

    Zwakke punten
    Heel veel informatie op de website en dat je er niet altijd uitkomt wat er aangeboden wordt.

    Door Ronald. op 27 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • top

    Door judith op 3 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb jullie net ook al gebeld ik hen contact gehad leon maar ik dacht laat ik het ook eveen zo doen

    Sterke punten
    consant bezig willen zijn

    Door stephanie op 5 augustus 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze organisatie staat voor wat ze zeggen te doen. Het is n van de weinige organisaties in Nederland die daadwerkelijk mensen aan thuiswerk helpt.

    Sterke punten
    Goede interactie tussen werkzoekenden en organisatie.

    Zwakke punten
    Gebruik van een 0900 nummer, dit werpt een hoge drempel op voor werkzoekenden en komt al snel over alsof de aanbieder niet betrouwbaar zou zijn.

    Door Karen Smits op 23 juni 2008 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Produktiewerk.nl

Schrijf je eigen review over Produktiewerk.nl