Reviews van deze auteur

Eerlijke site!

Review over NuCash

Gelukkig zijn er ook nog eerlijke sites zoals Nucash! Toegegeven: het sparen gaat enigszins moeizaam doordat je voor een aantal mails geen vergoeding krijgt, maar als je dan zover bent dat je een uitbetaling aanvraagt wordt deze keurig netjes binnen een aantal weken op je bankrekening overgemaakt! Ook krijg je snel en netjes antwoord op mails als je iets vraagt, niks mis mee!
Daarom: gewoon aanmelden bij deze site!

Sterke punten
Keurig antwoord op mails, snelle uitbetaling!

Zwakke punten
Jammer dat er voor bepaalde mails geen vergoeding gegeven wordt, maar dat is dan ook het enige minpuntje!

Supersnelle uitbetaling door Euroclix

Review over Euroclix

Vorige week een uitbetaling van € 25,- aangevraagd, netjes een bevestiging in mijn mailbox en binnen DRIE dagen was het bedrag op mijn rekening bijgeschreven! Helemaal toppie!

Sterke punten
Supersnelle uitbetaling, keurige bevestiging van aanvraag uitbetaling.

Zwakke punten
GEEN!

Produktiewerk.nl

Review over Produktiewerk.nl

Toch vreemd: als je bovenin op de link 'Bezoek Produktiewerk.nl' klikt kom je op de (oude?) site van de Thuiswerkcentrale terecht...en is nergens de naam 'Produktiewerk.nl' te bekennen! Echter: als je zelf www.thuiswerkcentrale.nl' intypt kom je weer op een hele andere (nieuwe?) site van de Thuiswerkcentrale terecht! HEEL wazig allemaal en ZEER onduidelijk!

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Wazig en onduidelijk!

Het voordeel van de twijfel!

Review over Spaar4Cash

Ik lees hier dat Extraeuro ook zo bezig is als Ladymail en Cash4Ladies, maar tot op heden gaat mijn saldo nog gewoon steeds omhoog als ik mails lees of op banners klik!

Er staat wel dat je accountscore omhoog gaat als je actiever bent op de sites van de adverteerders, maar dat heeft alleen tot gevolg dat je dan een hogere klikvergoeding ontvangt die kan oplopen tot 2 cent.

Ik wacht gewoon even tot ik tien Euro bij elkaar heb en vraag dan een uitbetaling aan en dan zien we wel wat er gebeurt. Tot die tijd hebben ze bij mij het voordeel van de twijfel!

Sterke punten
Extraeuro: duidelijke site, klikvergoeding wordt meteen bijgeschreven.

Cash4Ladies en Ladymail: opzeggen en geen energie meer aan besteden!!!

Zwakke punten
Extraeuro: (nog) geen!

Cash4Ladies en Ladymail: ALLES!

Helemaal eens met alle revieuws!

Review over Spaar4Cash

Ik ben het helemaal eens met alle revieuws! Ben zelf jaren lid geweest van Ladymail en ongeveer een jaar van Cash4ladies en tot voor kort waren het leuke, gezellige en goede sites, maar daar is nu niets meer van over!
De ellende begint al wanneer je een uitbetaling aanvraagt en niets hoort of ziet; vervolgens stuur je dan een mailtje met de vraag waar het geld blijft en als je daar dan na twee weken nog geen antwoord op gehad hebt weet je wel hoe laat het is!
Heb zelf mijn accounts bij deze twee sites opgezegd vanwege allerlei strubbelingen en dat zouden veel meer mensen moeten doen! Je kunt beter je energie richten op sites die wel eerlijk en respecvol met hun leden omgaan dan moeite doen om van oplichters je geld te krijgen! Hoe minder leden ze hebben des te sneller bestaan ze niet meer!

Sterke punten
Ladymail: GEEN!
Cash4Ladies: GEEN!

Zwakke punten
Beide site alleen maar zwakke punten!

Prima site!

Review over Euroclix

Ben zelf al een paar jaar lid van Euroclix en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg tevreden over ben! De Clix worden netjes aan je account toegevoegd en je wordt ook op de hoogte gehouden van het saldo. Vragen die gesteld worden per mail worden keurig beantwoord en de betalingen worden ook behoorlijk snel geregeld! De site zelf is al een aantal keren van Lay-Out veranderd maar dat is niet storend en je kunt bepaalde zaken nog steeds goed terugvinden.
Kortom: gewoon een prima site waar ik nog lang lid van hoop te kunnen blijven!

Sterke punten
Alles!

Zwakke punten
Geen!

Opzeggen Doublepoints

Review over DoublePoints

Ik lees hier in sommige reacties dat je je account bij Doublepoints moeilijk op kunt zeggen, maar dat kan heel makkelijk: als je op de site inlogt zie je aan de rechterkant een aantal kadertjes met gele letters en als je vervolgens naar beneden scrollt staat er ergens 'Account Opzeggen' tussen. Als je daarop klikt krijg je een pagina met een aantal punten waar je kunt aanvinken waarom je opzegt, vervolgens klik je op 'verzenden' en klaar! Heb zelf ook opgezegd en daarna nooit meer iets gehoord!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
N.v.t.

TRAAAAAAAAAGGGGGG

Review over DoublePoints

Doublepoints is zo'n ontzettend traag gebeuren dat je er bijna depressief van wordt! De site is klantonvriendelijk, het duurt bijna TWEE jaar voordat je € 10,00 bij elkaar gesprokkeld hebt en als je dan EINDELIJK een uitbetaling aan kunt vragen duurt het nog eens zes tot acht weken voordat het geld op je rekening staat!
Ik heb maar besloten om mijn account op te heffen.....dit trek ik niet meer!!!

Sterke punten
Kon niks verzinnen!

Zwakke punten
Te weinig mails, te langzaam verdienen, uitbetaling duurt te lang!

Prima site!

Review over Euroclix

Ben zelf al een aantal jaren lid van Euroclix en heb nog nooit problemen gehad! Ze betalen altijd vlot uit en op mails krijg je ook een keurig antwoord!
Ik lees hier trouwens veel negatieve berichten over de enquetes op deze site, maar als je enquetes wilt invullen kun je je beter aanmelden op officiele enquete-sites waar je gerichte vragen krijgt die afgestemd zijn op je profiel!
Zelf hou ik trouwens een Excel-overzichtje bij van mijn verdiensten op de betaalde mails-sites waar ik lid van ben en dat werk ik steeds bij zodat ik precies weet hoeveel ik nog moet verdienen voor ik een uitbetaling kan aanvragen! Erg handig!

Sterke punten
Professioneel, snel uitbetalen.

Zwakke punten
Geen.

Prima!

Review over Qassa

Ik ben al een aantal jaren lid van Moneymiljonair en heb ook al zo'n tien keer een uitbetaling aangevraagd. De eerste keer duurt het een paar weken, maar daarna worden de uitbetalingen zeer snel geregeld en keurig netjes overgemaakt. Ook als je een mail stuurt krijg je heel snel antwoord! Echt een prima site! Absolute aanrader!

Sterke punten
Correct en snel!

Zwakke punten
Geen!

reacties:

Review: twijfels

Hoezo 'ik twijfel' over het laten uitbetalen? Als je een uitbetaling aanvraagt wordt deze gewoon netjes overgemaakt op je rekening! Dus hoezo moet je dat dan terugbetalen?