DoublePoints

Heb je heel wat vrije tijd of heb je behoefte aan een extra zakcentje? Dan kan men zich gauw registreren bij Doublepoints. Op deze site kan men namelijk punten voor het bezoeken van diverse websites, het invullen van enquêteformuliertjes, het aanvragen van informatie en het doen van inkopen. De gespaarde punten kan men uiteindelijk inwisselen voor zeer interessante en waardevolle cadeaus. Gebruikers van deze site hebben de mogelijkheid om geld te verdienen middels het lezen van e- mails. Er zijn heel wat adverteerders, die graag willen, dat personen hun website bezoeken en of inkopen doen op hun website. Doublepoints krijgt een bepaald bedrag wanneer leden een aankoop doen of een bezoek doorsturen naar de site van de adverteerder. De leden krijgen op hun beurt een deel van dit bedrag op hun rekening gestort. Om je te kunnen registreren op de site van Doublepoints dan wel voor het spaarprogramma moet men tenminste 18 jaar oud zijn. De meeste mensen vragen zich ook af vanaf welk bedrag zij uitbetaald worden. Bij Doublepoints worden leden uitbetaald zodra zij een bedrag van 12,50 euro hebben verdiend. Rechtsboven in 'mijn account', krijgt men namelijk een overzicht van de verdiensten te zien. Via dit tabje kan men ook de uitbetaling aanvragen. Het bedrag dat men kan verdienen per e- mail hangt af van de bonus malus status van de leden. De verdiensten liggen tussen de 0.2 en 0.3 eurocent per gelezen e- mail. Starters ontvangen aan het begin slechts 1 eurocent per gelezen e- mail. Dit kan stijgen zodra men de status van actieve lid krijgt. Men kan de status van actieve lid krijgen door producten te kopen bij aangesloten webshops, door energiecontracten te sluiten of door mee te doen aan vragenlijsten. Indien men alleen e- mails leest, dan zal de status van de deelnemer juist zakken. Hierdoor zal men ook minder e- mail verdiensten en cashback kortingen ontvangen. thuiswerk-informatie

DoublePoints Reviews

  contact doublepoints

  sinds enige dagen geen enkel contact meer met de site van hun.

  Sterke punten
  Tot nu toe geen problemen.

  Zwakke punten
  Is waarschijnlijk gestopt.

  Geen contact

  In het begin betalen ze wel uit, maar als je contact op wil nemen om je gebruikersnaam en wachtwoord op te vragen dan zijn ze niet thuis. Na 10 mailtjes te hebben verstuurd en een aantal keren via de site mijn gebruikersnaam en wachtwoord op gevraagd te hebben krijg je gewoon geen reactie!
  Wat een k*t bedrijf!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet reageren en slecht tot niet uitbetalen.

  OPlichters

  Niet doen, ze betalen niet uit!! Let op!! Je bent gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Opzeggen Doublepoints

  Ik lees hier in sommige reacties dat je je account bij Doublepoints moeilijk op kunt zeggen, maar dat kan heel makkelijk: als je op de site inlogt zie je aan de rechterkant een aantal kadertjes met gele letters en als je vervolgens naar beneden scrollt staat er ergens 'Account Opzeggen' tussen. Als je daarop klikt krijg je een pagina met een aantal punten waar je kunt aanvinken waarom je opzegt, vervolgens klik je op 'verzenden' en klaar! Heb zelf ook opgezegd en daarna nooit meer iets gehoord!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  N.v.t.

  TRAAAAAAAAAGGGGGG

  Doublepoints is zo'n ontzettend traag gebeuren dat je er bijna depressief van wordt! De site is klantonvriendelijk, het duurt bijna TWEE jaar voordat je € 10,00 bij elkaar gesprokkeld hebt en als je dan EINDELIJK een uitbetaling aan kunt vragen duurt het nog eens zes tot acht weken voordat het geld op je rekening staat!
  Ik heb maar besloten om mijn account op te heffen.....dit trek ik niet meer!!!

  Sterke punten
  Kon niks verzinnen!

  Zwakke punten
  Te weinig mails, te langzaam verdienen, uitbetaling duurt te lang!

  Geen doen

  Ga nu het derde jaar in en heb inmiddels 2100 punten. Dat betekent dat ik 4 jaar moet klikken om uiteindelijk een bedrag van € 10,00 te ontvangen. (als deze überhaupt worden uitbetaald)
  Zodra ik de 2800 punten bereikt heb, stop ik hiermee. Is niet de moeite!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te lang klikken voor 2800 punten

  Double Points

  Bijna 6 weken geleden uitbetaling aangevraagd (10 Euro...eindelijk na een jaartje of 2 mails klikken...).Nog steeds niet ontvangen.Inmiddels al 3x contact opgenomen,ook hier krijg ik geen antwoord op.Waardeloos!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  als je het alleen van de mails moet hebben,ben je ruim 2 jaar bezig om 10 Euro te sparen,die je dan vervolgens ook nog eens niet uitbetaald krijgt.

  Geen probleem bij Doublepoints

  Het duurt wel erg lang, alvorens je op 2800 punten zit, maar ze sturen regelmatig mails, dus de score loopt van zelf op. Betaling volgde al binnen een week of 3. Geen problemen dus

  Sterke punten
  Betaalt gewoon lekker snel uit en geeft iedere keer, wat de tussenstand is, AANRADER

  Zwakke punten
  Duurt lang om op 2800 punten te komen

  Oplichters

  Ze reageren nergens op dit zijn duidelijk oplichters!!

  Sterke punten
  geen enkele ! Ze betalen niet uit !!

  Zwakke punten
  alles, ze betalen niet uit !!

  punten

  Hallo Marjan,
  Ik heb mijn punten ook nagekeken maar ze zijn gewoon bij mijn saldo opgeteld. Als je je puntenschema voor je krijgt, staat 1 oktober als eerste en daaronder de andere data's van oktober.
  Groetjes Wilma

  Punten

  Bij mij worden de punten voor het lezen van de mailtjes niet meer bijgeschreven...
  Ik blijf op het zelfde aantal staan en ik lees de mailtjes allemaal wel.
  Meer mensen hier last van????

  Uitbetaling

  Daar gaan we weer .
  8 weken terug uitbetaling aangevraagd.
  Nog niets ontvangen.
  Mail gestuurd.
  Wordt niet beantwoord.
  Wacht deze week nog af , dan plaats ik hier het adres en telefoon nr van doublepoints.
  Omdat er veel klachten zijn , zal ik dan ook alle bedrijven waar hij zaken mee doet mailen .
  Ik hoop dat jullie hetzelfde doen , alleen zo kunnen we hem stoppen.

  Sterke punten
  Hij zorgt er voor dat je er moeilijk van af komt.

  Zwakke punten
  Heeft hij eigenlijk niet , hij zal er wel goed aan verdienen.

  Niet doen

  Destijds heb ik me aangemeld omdat een vriendin een plezier te doen, zij zou dan punten verdienen. Had ik nooit moeten doen.
  Je komt er nooit meer van af, ik heb nog jarenlang ontelbare (vaak dagelijks) mailtjes gekregen.
  Reageren nergens op. Geen enkele manier om op te zeggen.

  oplichters

  Reageren nergens op , Iedereen aangifte doen wegens oplichting .

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alles.

  Dood

  Sinds meer dan een jaar is deze site als een zombie, het blijft online, maar je krijgt niets meer, geen punten, geen uitbetaling, geen (werkende) e-mails.
  Zelfs voor je verjaardag krijg je zogezegd 25 punten. Echter worden deze sinds een jaar niet meer toegvoegd. Wat er nog dus nog overblijft van doublepoints is een geautomatiseerd systeem die niet meer uitbetaald.

  Sterke punten
  Betaalde vroeger uit.

  Zwakke punten
  Betaald niets meer uit. Geen reactie. Dood

  mevr.

  niet aanbeginnen want volgens mij bestaan ze niet meer mails kunnen niet bezord worden zeer slechte zaak

  Zwakke punten
  al bijna een jaar doe ik mee met mails lezen maar sinds een paar weken niets meer vernomen ik heb ze geschreven maar de mails kwam terug dus ik denk dat ze niet meer bestaan

  Doublepoints

  4 X 10 Euro uitbetalen aangevraagd en keurig 4 X 10 euro gestort gekregen op mijn bankrekening.
  Geen problemen dus met Doublepoints.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling.

  Zwakke punten
  Nog geen gevonden.

  staatslot

  heb begin december een staatslot besteld voor mijn punten en nog steeds niets ontvangen, een email gestuurd en nog steeds geen antwoord.
  Wie heeft er ooit iets ontvangen van doublepoints?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ze reageren nergens op

  nog steeds geen bestellingen binnen na 12 weken!!!!

  Ik denk dat ik toch wel iets verder dan 3 ipods kan gaan denk je niet??? Ik heb er nu meer dan 1500 besteld vandaar dat ze nu ook op zijn bij doublepoints .Ze zijn allemaal door mij besteld haha maar ik heb er nog geen 1 ontvangen en ze zijn aangeklaagd omdat het al meer dan 12 weken heeft geduurt en ze niets maar dan ook niets opsturen geen 1!!! Dus zou ik met 3 ipods genoegen nemen als ik er 1500 432545410 punten nog over heb dan!!?? Ik denk dat jy toch iets lager dan de gemiddelde eend denkt hoor

  Sterke punten
  mensen oplichten en het niet nakomen van hun voorwaarden en verplichtingen!!!! kortom een nepbedoeling waar iedereen mee moet stoppen vind ik

  Zwakke punten
  alles wat je maar kunt bedenken bij doublepoints::PROBLEMEN PROBLEMEN EN LEUGENS!!!!!

  oneindig veel punten!!!!

  hallo ik heb een tijd geleden gamezone gespeelt bij de doublepoints om punten te verdienen. Na een kwartier gespeelt te hebben gespeelt gebeurt er dit::>> Mijn punten slaan op hol en de website slaat vast maar alleen voor gamezone ,geld bestellen en waardebonnen bestellen. Dus nu kan ik geen geld en/of waardebonnen meer bestellen en ook geen gamezone meer spelen want telkens als ik dat nu probeer komt er server fout 500 te staan!!!Maar daarintegen heb ik nu wel 4354238000 punten en dat is omgerekend +/- 15000 euro!!! Nu kan ik wel oneindig veel i-pods bestellen dat lukt wel maar ze sturen ze niet op ???waarom niet het is toch niet mijn schuld dat het bij hun misloopt????Ik vind dat als ze mijn punten weer reduceren naar mijn oorspronkelijke punten voor dit alles dat er iets tegenover moet staan toch!!????Wat vinden jullie moet ik de consumentenbond of eventueel mijn advocaat inschakelen om deze punten uitbetaald te krijgen en de i-pods die ik betseld heb alsnog opgestuurd te krijgen....???

  mvr

  Hier nog iemand die al maanden problemen heeft met doublepoints.
  ze hadden me 700 punten beloofd in april, en vertelde me dat ze gestort waren, maar niets ontvangen.
  En ik ontvang helemaal geen klik mail. en tot nu toe nog steeds niet opgelost.
  de klachten mail daar krijg ik wel antwoord van dus het ligt niet aan mij dat ik die mail niet ontvang,
  Ben er ondertussen wel erg klaar mee.
  want vind 8 maanden met 1 klacht bezig zijn wel erg lang.
  Maar ja wat zeggen ze ook alweer, de aanhouder wint
  grrrr:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

  Sterke punten
  geen

  Kan ook niet inloggen wegens het niet kunnen laden van de site

  Ik heb ook al een tijdje problemen met Doublepoints. Als ik op de mailtjes klik dan bllijft die maar 'laden'. En de gewone site, dus om in te loggen, werkt ook zo.. Zou graag weten wat er aan de hand is..

  Site werkt gewoon als vanouds

  Verontrustend al deze berichtjes als zou de site niet werken. Ik kan nog steeds inloggen, hou zelf mijn punten bij en zie dat het altijd klopt. IK snap dus de negatieve kanten van deze opmerkingen niet en ga dus lekker door met klikken en sparen. Kijk, dat het niet zo hard gaat, daar heb ik zelf voor gekozen.

  Sterke punten
  gaat makkelijk

  Zwakke punten
  gaat niet snel.

  Niet kunnen inloggen

  Ik kan al sinds een half jaar niet meer inloggen op de website van Doublepoints. Ik heb al diverse keren gemaild met het probleem en nog nooit antwoord gehad.


Bezoek DoublePoints

Schrijf een review