Heb je heel wat vrije tijd of heb je behoefte aan een extra zakcentje? Dan kan men zich gauw registreren bij Doublepoints. Op deze site kan men namelijk punten voor het bezoeken van diverse websites, het invullen van enqu�teformuliertjes, het aanvragen van informatie en het doen van inkopen. De gespaarde punten kan men uiteindelijk inwisselen voor zeer interessante en waardevolle cadeaus. Gebruikers van deze site hebben de mogelijkheid om geld te verdienen middels het lezen van e- mails. Er zijn heel wat adverteerders, die graag willen, dat personen hun website bezoeken en of inkopen doen op hun website. Doublepoints krijgt een bepaald bedrag wanneer leden een aankoop doen of een bezoek doorsturen naar de site van de adverteerder. De leden krijgen op hun beurt een deel van dit bedrag op hun rekening gestort. Om je te kunnen registreren op de site van Doublepoints dan wel voor het spaarprogramma moet men tenminste 18 jaar oud zijn. De meeste mensen vragen zich ook af vanaf welk bedrag zij uitbetaald worden. Bij Doublepoints worden leden uitbetaald zodra zij een bedrag van 12,50 euro hebben verdiend. Rechtsboven in 'mijn account', krijgt men namelijk een overzicht van de verdiensten te zien. Via dit tabje kan men ook de uitbetaling aanvragen. Het bedrag dat men kan verdienen per e- mail hangt af van de bonus malus status van de leden. De verdiensten liggen tussen de 0.2 en 0.3 eurocent per gelezen e- mail. Starters ontvangen aan het begin slechts 1 eurocent per gelezen e- mail. Dit kan stijgen zodra men de status van actieve lid krijgt. Men kan de status van actieve lid krijgen door producten te kopen bij aangesloten webshops, door energiecontracten te sluiten of door mee te doen aan vragenlijsten. Indien men alleen e- mails leest, dan zal de status van de deelnemer juist zakken. Hierdoor zal men ook minder e- mail verdiensten en cashback kortingen ontvangen. thuiswerk-informatie

Reviews over DoublePoints

  • Ik krijg wel de mails klik ik die aan krijg ik een site waar een link zit die ik dan moet aanklikken om bij de advertentie site te komen, het probleem is dat ik niet doorgestuurd wordt naar de advertentie site maar naar home page van doublepoints en mijn vergoeding loop ik nu al een paar weken mis, het blijft op 10,01 staan !
    Ik heb op 26 febr een mail aan hun gestuurd, kreeg wel een ontvangst bevestiging verder bleef het stil, gisteren nogmaals een mail gestuurd en weer het zelfde, ik baal hier enorm van !

    Sterke punten
    nu geen !

    Zwakke punten
    Ze nemen geen contact op

    Door Gerie Ooms op 8 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dat ik tevreden ben is misschien gek, gezien de reviews hier, maar ik krijg gewoon mails en de uitbetalingen gaan niet trager dan bij andere sites. Ben al heel lang lid van deze site en eigenlijk is mij van enige misstanden nooit iets opgevallen.

    Sterke punten
    Krijg regelmatig mails binnen, de betalingen worden tot nu toe snel verwerkt.

    Zwakke punten
    De mails zijn van 1 cent naar 0,007 cent gegaan. Misschien alleen bij mij om dat ik niet actief genoeg ben? Dat zou kunnen en nog waar zijn ook.

    Door Dirkje op 16 april 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik krijg sinds ongeveer 2 maanden geen mails meer. heb mijn mailadres al 2x aangepast,2x een contactmail gestuurd
    er is al 2x op mijn account om verificatie van mijn account gevraagd, maar er verandert niets.

    Door ine scholten op 1 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • sinds enige dagen geen enkel contact meer met de site van hun.

    Sterke punten
    Tot nu toe geen problemen.

    Zwakke punten
    Is waarschijnlijk gestopt.

    Door Pie KOCH op 25 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het begin betalen ze wel uit, maar als je contact op wil nemen om je gebruikersnaam en wachtwoord op te vragen dan zijn ze niet thuis. Na 10 mailtjes te hebben verstuurd en een aantal keren via de site mijn gebruikersnaam en wachtwoord op gevraagd te hebben krijg je gewoon geen reactie!
    Wat een k*t bedrijf!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet reageren en slecht tot niet uitbetalen.

    Door Tamara op 18 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet doen, ze betalen niet uit!! Let op!! Je bent gewaarschuwd

    Sterke punten
    Geen

    Door Shar op 26 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees hier in sommige reacties dat je je account bij Doublepoints moeilijk op kunt zeggen, maar dat kan heel makkelijk: als je op de site inlogt zie je aan de rechterkant een aantal kadertjes met gele letters en als je vervolgens naar beneden scrollt staat er ergens 'Account Opzeggen' tussen. Als je daarop klikt krijg je een pagina met een aantal punten waar je kunt aanvinken waarom je opzegt, vervolgens klik je op 'verzenden' en klaar! Heb zelf ook opgezegd en daarna nooit meer iets gehoord!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    N.v.t.

    Door Lenny op 8 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Doublepoints is zo'n ontzettend traag gebeuren dat je er bijna depressief van wordt! De site is klantonvriendelijk, het duurt bijna TWEE jaar voordat je € 10,00 bij elkaar gesprokkeld hebt en als je dan EINDELIJK een uitbetaling aan kunt vragen duurt het nog eens zes tot acht weken voordat het geld op je rekening staat!
    Ik heb maar besloten om mijn account op te heffen.....dit trek ik niet meer!!!

    Sterke punten
    Kon niks verzinnen!

    Zwakke punten
    Te weinig mails, te langzaam verdienen, uitbetaling duurt te lang!

    Door Lenny op 8 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ga nu het derde jaar in en heb inmiddels 2100 punten. Dat betekent dat ik 4 jaar moet klikken om uiteindelijk een bedrag van € 10,00 te ontvangen. (als deze überhaupt worden uitbetaald)
    Zodra ik de 2800 punten bereikt heb, stop ik hiermee. Is niet de moeite!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te lang klikken voor 2800 punten

    Door Karin op 6 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bijna 6 weken geleden uitbetaling aangevraagd (10 Euro...eindelijk na een jaartje of 2 mails klikken...).Nog steeds niet ontvangen.Inmiddels al 3x contact opgenomen,ook hier krijg ik geen antwoord op.Waardeloos!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    als je het alleen van de mails moet hebben,ben je ruim 2 jaar bezig om 10 Euro te sparen,die je dan vervolgens ook nog eens niet uitbetaald krijgt.

    Door c.peeters op 29 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het duurt wel erg lang, alvorens je op 2800 punten zit, maar ze sturen regelmatig mails, dus de score loopt van zelf op. Betaling volgde al binnen een week of 3. Geen problemen dus

    Sterke punten
    Betaalt gewoon lekker snel uit en geeft iedere keer, wat de tussenstand is, AANRADER

    Zwakke punten
    Duurt lang om op 2800 punten te komen

    Door Eric op 2 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze reageren nergens op dit zijn duidelijk oplichters!!

    Sterke punten
    geen enkele ! Ze betalen niet uit !!

    Zwakke punten
    alles, ze betalen niet uit !!

    Door Peter op 7 juni 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hallo Marjan,
    Ik heb mijn punten ook nagekeken maar ze zijn gewoon bij mijn saldo opgeteld. Als je je puntenschema voor je krijgt, staat 1 oktober als eerste en daaronder de andere data's van oktober.
    Groetjes Wilma

    Door Wilma op 15 oktober 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij mij worden de punten voor het lezen van de mailtjes niet meer bijgeschreven...
    Ik blijf op het zelfde aantal staan en ik lees de mailtjes allemaal wel.
    Meer mensen hier last van????

    Door Marjan op 14 oktober 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Daar gaan we weer .
    8 weken terug uitbetaling aangevraagd.
    Nog niets ontvangen.
    Mail gestuurd.
    Wordt niet beantwoord.
    Wacht deze week nog af , dan plaats ik hier het adres en telefoon nr van doublepoints.
    Omdat er veel klachten zijn , zal ik dan ook alle bedrijven waar hij zaken mee doet mailen .
    Ik hoop dat jullie hetzelfde doen , alleen zo kunnen we hem stoppen.

    Sterke punten
    Hij zorgt er voor dat je er moeilijk van af komt.

    Zwakke punten
    Heeft hij eigenlijk niet , hij zal er wel goed aan verdienen.

    Door Jan op 20 september 2011 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Destijds heb ik me aangemeld omdat een vriendin een plezier te doen, zij zou dan punten verdienen. Had ik nooit moeten doen.
    Je komt er nooit meer van af, ik heb nog jarenlang ontelbare (vaak dagelijks) mailtjes gekregen.
    Reageren nergens op. Geen enkele manier om op te zeggen.

    Door Eveline op 17 augustus 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Reageren nergens op , Iedereen aangifte doen wegens oplichting .

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Jan op 10 juli 2011 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds meer dan een jaar is deze site als een zombie, het blijft online, maar je krijgt niets meer, geen punten, geen uitbetaling, geen (werkende) e-mails.
    Zelfs voor je verjaardag krijg je zogezegd 25 punten. Echter worden deze sinds een jaar niet meer toegvoegd. Wat er nog dus nog overblijft van doublepoints is een geautomatiseerd systeem die niet meer uitbetaald.

    Sterke punten
    Betaalde vroeger uit.

    Zwakke punten
    Betaald niets meer uit. Geen reactie. Dood

    Door Bart op 19 juni 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • niet aanbeginnen want volgens mij bestaan ze niet meer mails kunnen niet bezord worden zeer slechte zaak

    Zwakke punten
    al bijna een jaar doe ik mee met mails lezen maar sinds een paar weken niets meer vernomen ik heb ze geschreven maar de mails kwam terug dus ik denk dat ze niet meer bestaan

    Door marijke ulan op 10 juni 2011 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door Oerlemans op 6 april 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 4 X 10 Euro uitbetalen aangevraagd en keurig 4 X 10 euro gestort gekregen op mijn bankrekening.
    Geen problemen dus met Doublepoints.

    Sterke punten
    Snelle uitbetaling.

    Zwakke punten
    Nog geen gevonden.

    Door Kees Geers op 20 maart 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb begin december een staatslot besteld voor mijn punten en nog steeds niets ontvangen, een email gestuurd en nog steeds geen antwoord.
    Wie heeft er ooit iets ontvangen van doublepoints?

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ze reageren nergens op

    Door roeli op 20 februari 2011 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik denk dat ik toch wel iets verder dan 3 ipods kan gaan denk je niet??? Ik heb er nu meer dan 1500 besteld vandaar dat ze nu ook op zijn bij doublepoints .Ze zijn allemaal door mij besteld haha maar ik heb er nog geen 1 ontvangen en ze zijn aangeklaagd omdat het al meer dan 12 weken heeft geduurt en ze niets maar dan ook niets opsturen geen 1!!! Dus zou ik met 3 ipods genoegen nemen als ik er 1500 432545410 punten nog over heb dan!!?? Ik denk dat jy toch iets lager dan de gemiddelde eend denkt hoor

    Sterke punten
    mensen oplichten en het niet nakomen van hun voorwaarden en verplichtingen!!!! kortom een nepbedoeling waar iedereen mee moet stoppen vind ik

    Zwakke punten
    alles wat je maar kunt bedenken bij doublepoints:ROBLEMEN PROBLEMEN EN LEUGENS!!!!!

    Door dennis op 9 februari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hallo ik heb een tijd geleden gamezone gespeelt bij de doublepoints om punten te verdienen. Na een kwartier gespeelt te hebben gespeelt gebeurt er dit::>> Mijn punten slaan op hol en de website slaat vast maar alleen voor gamezone ,geld bestellen en waardebonnen bestellen. Dus nu kan ik geen geld en/of waardebonnen meer bestellen en ook geen gamezone meer spelen want telkens als ik dat nu probeer komt er server fout 500 te staan!!!Maar daarintegen heb ik nu wel 4354238000 punten en dat is omgerekend +/- 15000 euro!!! Nu kan ik wel oneindig veel i-pods bestellen dat lukt wel maar ze sturen ze niet op ???waarom niet het is toch niet mijn schuld dat het bij hun misloopt????Ik vind dat als ze mijn punten weer reduceren naar mijn oorspronkelijke punten voor dit alles dat er iets tegenover moet staan toch!!????Wat vinden jullie moet ik de consumentenbond of eventueel mijn advocaat inschakelen om deze punten uitbetaald te krijgen en de i-pods die ik betseld heb alsnog opgestuurd te krijgen....???

    Door dennis op 11 januari 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • mvr

    Hier nog iemand die al maanden problemen heeft met doublepoints.
    ze hadden me 700 punten beloofd in april, en vertelde me dat ze gestort waren, maar niets ontvangen.
    En ik ontvang helemaal geen klik mail. en tot nu toe nog steeds niet opgelost.
    de klachten mail daar krijg ik wel antwoord van dus het ligt niet aan mij dat ik die mail niet ontvang,
    Ben er ondertussen wel erg klaar mee.
    want vind 8 maanden met 1 klacht bezig zijn wel erg lang.
    Maar ja wat zeggen ze ook alweer, de aanhouder wint
    grrrr

    Sterke punten
    geen

    Door monique op 20 december 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek DoublePoints

Schrijf je eigen review over DoublePoints