DoublePoints

Heb je heel wat vrije tijd of heb je behoefte aan een extra zakcentje? Dan kan men zich gauw registreren bij Doublepoints. Op deze site kan men namelijk punten voor het bezoeken van diverse websites, het invullen van enquêteformuliertjes, het aanvragen van informatie en het doen van inkopen. De gespaarde punten kan men uiteindelijk inwisselen voor zeer interessante en waardevolle cadeaus. Gebruikers van deze site hebben de mogelijkheid om geld te verdienen middels het lezen van e- mails. Er zijn heel wat adverteerders, die graag willen, dat personen hun website bezoeken en of inkopen doen op hun website. Doublepoints krijgt een bepaald bedrag wanneer leden een aankoop doen of een bezoek doorsturen naar de site van de adverteerder. De leden krijgen op hun beurt een deel van dit bedrag op hun rekening gestort. Om je te kunnen registreren op de site van Doublepoints dan wel voor het spaarprogramma moet men tenminste 18 jaar oud zijn. De meeste mensen vragen zich ook af vanaf welk bedrag zij uitbetaald worden. Bij Doublepoints worden leden uitbetaald zodra zij een bedrag van 12,50 euro hebben verdiend. Rechtsboven in 'mijn account', krijgt men namelijk een overzicht van de verdiensten te zien. Via dit tabje kan men ook de uitbetaling aanvragen. Het bedrag dat men kan verdienen per e- mail hangt af van de bonus malus status van de leden. De verdiensten liggen tussen de 0.2 en 0.3 eurocent per gelezen e- mail. Starters ontvangen aan het begin slechts 1 eurocent per gelezen e- mail. Dit kan stijgen zodra men de status van actieve lid krijgt. Men kan de status van actieve lid krijgen door producten te kopen bij aangesloten webshops, door energiecontracten te sluiten of door mee te doen aan vragenlijsten. Indien men alleen e- mails leest, dan zal de status van de deelnemer juist zakken. Hierdoor zal men ook minder e- mail verdiensten en cashback kortingen ontvangen. thuiswerk-informatie

DoublePoints Reviews

  Geen contact

  In het begin betalen ze wel uit, maar als je contact op wil nemen om je gebruikersnaam en wachtwoord op te vragen dan zijn ze niet thuis. Na 10 mailtjes te hebben verstuurd en een aantal keren via de site mijn gebruikersnaam en wachtwoord op gevraagd te hebben krijg je gewoon geen reactie!
  Wat een k*t bedrijf!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet reageren en slecht tot niet uitbetalen.

  OPlichters

  Niet doen, ze betalen niet uit!! Let op!! Je bent gewaarschuwd

  Sterke punten
  Geen

  Opzeggen Doublepoints

  Ik lees hier in sommige reacties dat je je account bij Doublepoints moeilijk op kunt zeggen, maar dat kan heel makkelijk: als je op de site inlogt zie je aan de rechterkant een aantal kadertjes met gele letters en als je vervolgens naar beneden scrollt staat er ergens 'Account Opzeggen' tussen. Als je daarop klikt krijg je een pagina met een aantal punten waar je kunt aanvinken waarom je opzegt, vervolgens klik je op 'verzenden' en klaar! Heb zelf ook opgezegd en daarna nooit meer iets gehoord!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  N.v.t.

  TRAAAAAAAAAGGGGGG

  Doublepoints is zo'n ontzettend traag gebeuren dat je er bijna depressief van wordt! De site is klantonvriendelijk, het duurt bijna TWEE jaar voordat je € 10,00 bij elkaar gesprokkeld hebt en als je dan EINDELIJK een uitbetaling aan kunt vragen duurt het nog eens zes tot acht weken voordat het geld op je rekening staat!
  Ik heb maar besloten om mijn account op te heffen.....dit trek ik niet meer!!!

  Sterke punten
  Kon niks verzinnen!

  Zwakke punten
  Te weinig mails, te langzaam verdienen, uitbetaling duurt te lang!

  Geen doen

  Ga nu het derde jaar in en heb inmiddels 2100 punten. Dat betekent dat ik 4 jaar moet klikken om uiteindelijk een bedrag van € 10,00 te ontvangen. (als deze überhaupt worden uitbetaald)
  Zodra ik de 2800 punten bereikt heb, stop ik hiermee. Is niet de moeite!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te lang klikken voor 2800 punten

  Double Points

  Bijna 6 weken geleden uitbetaling aangevraagd (10 Euro...eindelijk na een jaartje of 2 mails klikken...).Nog steeds niet ontvangen.Inmiddels al 3x contact opgenomen,ook hier krijg ik geen antwoord op.Waardeloos!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  als je het alleen van de mails moet hebben,ben je ruim 2 jaar bezig om 10 Euro te sparen,die je dan vervolgens ook nog eens niet uitbetaald krijgt.

  Oplichters

  Ze reageren nergens op dit zijn duidelijk oplichters!!

  Sterke punten
  geen enkele ! Ze betalen niet uit !!

  Zwakke punten
  alles, ze betalen niet uit !!

  Punten

  Bij mij worden de punten voor het lezen van de mailtjes niet meer bijgeschreven...
  Ik blijf op het zelfde aantal staan en ik lees de mailtjes allemaal wel.
  Meer mensen hier last van????

  Uitbetaling

  Daar gaan we weer .
  8 weken terug uitbetaling aangevraagd.
  Nog niets ontvangen.
  Mail gestuurd.
  Wordt niet beantwoord.
  Wacht deze week nog af , dan plaats ik hier het adres en telefoon nr van doublepoints.
  Omdat er veel klachten zijn , zal ik dan ook alle bedrijven waar hij zaken mee doet mailen .
  Ik hoop dat jullie hetzelfde doen , alleen zo kunnen we hem stoppen.

  Sterke punten
  Hij zorgt er voor dat je er moeilijk van af komt.

  Zwakke punten
  Heeft hij eigenlijk niet , hij zal er wel goed aan verdienen.

  Niet doen

  Destijds heb ik me aangemeld omdat een vriendin een plezier te doen, zij zou dan punten verdienen. Had ik nooit moeten doen.
  Je komt er nooit meer van af, ik heb nog jarenlang ontelbare (vaak dagelijks) mailtjes gekregen.
  Reageren nergens op. Geen enkele manier om op te zeggen.

  oplichters

  Reageren nergens op , Iedereen aangifte doen wegens oplichting .

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Alles.

  Dood

  Sinds meer dan een jaar is deze site als een zombie, het blijft online, maar je krijgt niets meer, geen punten, geen uitbetaling, geen (werkende) e-mails.
  Zelfs voor je verjaardag krijg je zogezegd 25 punten. Echter worden deze sinds een jaar niet meer toegvoegd. Wat er nog dus nog overblijft van doublepoints is een geautomatiseerd systeem die niet meer uitbetaald.

  Sterke punten
  Betaalde vroeger uit.

  Zwakke punten
  Betaald niets meer uit. Geen reactie. Dood

  mevr.

  niet aanbeginnen want volgens mij bestaan ze niet meer mails kunnen niet bezord worden zeer slechte zaak

  Zwakke punten
  al bijna een jaar doe ik mee met mails lezen maar sinds een paar weken niets meer vernomen ik heb ze geschreven maar de mails kwam terug dus ik denk dat ze niet meer bestaan

  staatslot

  heb begin december een staatslot besteld voor mijn punten en nog steeds niets ontvangen, een email gestuurd en nog steeds geen antwoord.
  Wie heeft er ooit iets ontvangen van doublepoints?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ze reageren nergens op

  nog steeds geen bestellingen binnen na 12 weken!!!!

  Ik denk dat ik toch wel iets verder dan 3 ipods kan gaan denk je niet??? Ik heb er nu meer dan 1500 besteld vandaar dat ze nu ook op zijn bij doublepoints .Ze zijn allemaal door mij besteld haha maar ik heb er nog geen 1 ontvangen en ze zijn aangeklaagd omdat het al meer dan 12 weken heeft geduurt en ze niets maar dan ook niets opsturen geen 1!!! Dus zou ik met 3 ipods genoegen nemen als ik er 1500 432545410 punten nog over heb dan!!?? Ik denk dat jy toch iets lager dan de gemiddelde eend denkt hoor

  Sterke punten
  mensen oplichten en het niet nakomen van hun voorwaarden en verplichtingen!!!! kortom een nepbedoeling waar iedereen mee moet stoppen vind ik

  Zwakke punten
  alles wat je maar kunt bedenken bij doublepoints::PROBLEMEN PROBLEMEN EN LEUGENS!!!!!

  mvr

  Hier nog iemand die al maanden problemen heeft met doublepoints.
  ze hadden me 700 punten beloofd in april, en vertelde me dat ze gestort waren, maar niets ontvangen.
  En ik ontvang helemaal geen klik mail. en tot nu toe nog steeds niet opgelost.
  de klachten mail daar krijg ik wel antwoord van dus het ligt niet aan mij dat ik die mail niet ontvang,
  Ben er ondertussen wel erg klaar mee.
  want vind 8 maanden met 1 klacht bezig zijn wel erg lang.
  Maar ja wat zeggen ze ook alweer, de aanhouder wint
  grrrr:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

  Sterke punten
  geen

  Niet kunnen inloggen

  Ik kan al sinds een half jaar niet meer inloggen op de website van Doublepoints. Ik heb al diverse keren gemaild met het probleem en nog nooit antwoord gehad.

  Doublepoints uit de lucht

  Vanmorgen kom ik tot de ontdekking dat Doublepoints uit de lucht is, het laatste mailtje kreeg ik gisteravond (17/11) nog binnen. Slechte zaak!

  Sterke punten
  Zijn die er dan?

  Hoe moeilijk is overboeken?

  Ik had ruim een jaar niet ingelogd en wel geklikt, dus erg veel punten gespaard. Toen ik deze in maart wilde laten uitbetalen was daar ineens die storing, dit scheelde 10à20 euro aan punten. Toen dacht ik kan gebeuren. Vervolgens alles vrijgemaakt aan iris check (in mei) dit is nooit verwerkt, dus weer gecancelled. Dit was volgens hun iet verwerkt ivm de storing, welke toch al was opgelost. Toen eerst maar eens 1 Hema bon besteld, deze had ik snel binnen 3wk. Dat geeft moed!
  Op 25 juni jl. heb ik een uitbetaling aangevraagd van het totaal (let wel ik had intussen voor ?150,-- aan punten). na 6 wk niks ontvangen gemaild, excuses gekregen. Ze konden ook niet vertellen wanneer de uitbetaling volgt (hoe moeilijk kan een overboeking zijn???). Nu 9 wk later nog steeds niks ontvangen, weer gemaild. Nu gelijk dezelfde dag een reactie en moest ik voor de 3e keer m'n rekening nr doorgeven. Maar ja nog steeds geen betaling, en nu? Ik vind dat ik recht heb op het geld, dus doorgaan met drammen en zeuren. Toch de consumentenbond eens inschakelen?

  Sterke punten
  leuke manier van sparen, veel mail

  Zwakke punten
  Men kan de uitbetalingsperiode totaal niet waarmaken. Tevens kan er alleen mailcontact plaatsvinden niet gebeld worden.

Bezoek DoublePoints

Schrijf je eigen review