CrazyMails.nl is een online spaarprogramma waar leden geld kunnen verdienen met het bezoeken van websites, online shopping en vele andere dingen. Vacature

CrazyMails.nl Reviews

  • ik vind het laatste tijd een hele onbetrouwbare site.
    ik zit al maanden lang al op hetzelfde saldo terwijl ik alle mails klik en zelfs als ik op de link klik dan blijft mijn saldo hetzelfde al 2x gemaild maar krijg geen reactie!
    ze lichten volgens mij de boel op

    Zwakke punten
    geen saldo toegevoegd geven ook geen respons

    Door soraya op 25 september 2019 Reageer
  • Mee eens met de negatieve reviews hierboven. Maar wat me nog het meest stoort is dat als je de site bezoekt, het geen veilige verbinding aangeeft. Normaal staat er bovenin bij de verbinding een slotje en nu een "i" wat staat voor een onveilige verbinding, dus ik weet niet of ik nou verder moet met deze site.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Onveilige verbinding

    Door Denise op 23 mei 2019 Reageer
  • Hele slechte organisatie. Je ontvangt veel emails, maar die leveren helemaal niets op. Ook krijg je nog niet eens de halve cent per mail.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    Lever niets op en je krijgt veel spam.

    Door Edwin op 16 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb al weet ik veel, hoeveel honderden mail geklikt, bij sommige krijg je je vergoeding niet en wat er als vergoeding( 0,5 cent per gelezen mail ) staat klopt ook niet, want uiteindelijk krijg je maar 0,005 cent per mail!!!!!
    wel een enorm verschil niet??!!
    aankoop vergoeding krijg je ook niet uitbetaald, zoals aangegeven!
    in mijn geval was het al 2x € 10,-
    Mensen puur oplichterij!!!!!

    Sterke punten
    0,0000000000000

    Zwakke punten
    alles

    Door danielle op 2 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heel regelmatig worden centenmails toch als puntenmails vergoed, dus je krijgt al bijna niks en daar krijg je 20% niet van uitgekeerd, heel zielig zootje daar, beslist een afrader. geen lid worden hoor!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichting met toekenning van geld

    Door mickey 2 op 7 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben al jaren lid van crazymails
    maar heb nog nooit een cent ontvangen
    ik kan niet inloggen,ben al heel lang bezig om antwoord te krijgen van crazymails,om opnieuw te kunnen inloggen,maar geen respons hoor
    misschien lukt via deze klacht

    Door mijn op 19 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zeer regelmatig ipv centen waardeloze punten, pure oplichterij

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    je verdient niks

    Door charley op 18 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al bijna een jaar lid en kwam er laatst achter dat ik naast de aanmeldbonus nog geen halve euro verdiend heb! Je moet echt precies op 'klik hier' klikken, anders krijg je niks vergoed. Bij heel veel andere spaarprogramma's volstaat het om op de mail te klikken, opletten dus waar je klikt!

    Sterke punten
    kan niet echt een sterk punt bedenken...

    Zwakke punten
    heel veel geklikt voor niks...het zou fijn zijn als je regelmatig een saldo-update zou krijgen, dan was het me eerder opgevallen dat m'n saldo niet steeg...

    Door smiggels op 11 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben al lange tijd lid van Crazymails, is misschien niet de beste onder de gpts maar zeker niet de slecht.

    90x klikken voor 9 cent klopt niet, sorry Els. De helft van de mails zijn puntenmails (daar ontvang je geen geld voor), de andere helft zijn centenmails van 0.5 cent. Dus als het gaat om 90 mails dan is het 45 x 0.5 cent kom je op 22.5 cent. Geen schokkende bedragen, maar voor gpt begrippen redelijk te doen. En verder een prima site en site betaald prima op tijd uit (al meer dan 100 euro ontvangen). Contact is ook goed.

    Ben lid (ook geweest) van honderden spaarprogramma's, als ik top 20 zou kunnen samenstellen, hoort deze site er zeker bij.

    Jammer dat sommige goede spaarprogramma's zoals deze niet de waardering krijgen die het verdiend. Zeker geen nepperij.

    Sterke punten
    Regelmatig betaalde mails
    Uitbetaling op tijd
    Betrouwbare webmaster en site
    Contact is prima

    Zwakke punten
    je zou iets meer kunnen verdienen met mails

    Door Dick op 6 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • je krijg een halve cent per mail ,hoezo 90 keer klikken voor 9 cent?

    Sterke punten
    regelmatig mails

    Zwakke punten
    weet niet

    Door jenny op 20 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een waarschuwing om nooit met crazy mails in zee te gaan.
    Een grote nepperij.
    Welkomstbonus van 1 euro is oke, maar na 90 clickmails nog maar 9 cent
    verdiend, ja hallo, we zijn toch niet gek?

    Sterke punten
    zou het niet weten, behalve dat je wel veel clickmailtjes krijgt.

    Zwakke punten
    90 keer klikken om 9 cent te verdienen.

    Door els op 20 november 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek CrazyMails.nl

Schrijf je eigen review