AmateurModellen.nl - 2 Reviews

Last updated: 5 november 2017
AmateurModellen.nl Logo

66.7% aanbevolen, 2 Reviews

  1. AmateurModellen.nl
  2. AmateurModellen.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over AmateurModellen.nl

Niet tevreden over AmateurModellen.nl? Probeer dan eens IsLive.nl.

AmateurModellen.nl

Wil je een grote aankoop doen voor je huis of voor je auto? Zit je thuis zonder werk en sta je open voor erotisch thuiswerk? Heb je behoefte aan een extra baan en maakt het voor jouw niet uit om erotisch thuiswerk te doen? Meld je dan nu aan bij Amateurmodellen.nl en verdien vanaf vandaag aardige bedragen. Via het webcam platform van deze site kunnen thuiswerkers in contact komen met bezoekers van deze site. Deze bezoekers kunnen via deze site gebruik maken van jouw diensten. Dit bedrijf zorgt ervoor, dat men gebruik kan maken van een webcambox van een thuiswerker en dat de betalingen optijd voldaan worden aan de thuiswerkers.

Amateurmodellen.nl is namelijk het nieuwe chat en webcam platform waar Chat, cam en video functionaliteiten van Privatecams en kinky.nl zijn samengevoegd tot een uniek product waar gebruikers snel en eenvoudig geld vanuit huis kunnen verdienen. Deze site is een onderdeel van Midhold. Personen die dus geÔnteresseerd zijn in erotisch thuiswerk kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site en vandaag nog geld verdienen van huis uit.

De modellen van dit bedrijf, die van huis uit werken, worden iedere week uitbetaald. Men heeft de mogelijkheid om te cammen en af te spreken met klanten. Men kan op deze site rekenen op hoge tarieven en men kan ook nog geld verdienen met foto's en video's. Het unieke bij dit bedrijf is dat de thuiswerkers fysieke afspraken mogen maken met klanten. Indien fysieke afspraken mogelijk zijn, dan krijgt zo een thuiswerker extra promotie op webcambordeel.nl en andere populaire sites.

Sekswerkers hebben de mogelijkheid om 56 euro cent te verdienen via hun kinky.nl account. Met drie viewers verdient men al gauw 1.68 euro per minuut. Hoe meer kijkers men heeft des te groter het bedrag. Voor deze medewerkers is ook het speciale webcambordeel ontwikkeld. Naast het cammen, kan men ook fysieke afspraken maken. Dit kan een avondje uit zijn of een hete erotische hete avond worden. Personen die er dus open voor staan en erotisch thuiswerk willen doen, kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site.

AmateurModellen.nl Details

Hits: 2996

URL: http://www.amateurmodellen.nl/

CategorieŽn: Erotisch Thuiswerk

Reviews: 2


AmateurModellen.nl reviews (2):

AmateurModellen.nl - afspreken?

4

Review:
Begrijp ik het goed als ik zeg dat deze site vooral bedoeld is om af te spreken ? Vind dit nogal rot eerlijk gezegd, zo geef je webcammeiden de naam dat het allemaal hoeren zijn en krijg je een hoop gezeur over afspreken enz.. Daten jullie meiden dan allemaal met die klanten ? Of hoe pakken jullie dat dan aan ? Zeg je eerlijk dat je niét date bijvb ?

AmateurModellen.nl - overzichtelijk

0

Review:
fijn dat alles samengevoegd is. De site oogt heel overzichtelijk en duidelijk. Het was wel even puzzelen hoe ik de eerste keer moest inloggen. maar nu ik dat gedaan heb werkt het prima.
Jammer dat mijn buitenlandse vriendin nog niet in het engels alles kan lezen maar misschien komt dit nog.

Sterke punten:
overzichtelijk
duidelijk
simpel

Zwakke punten:
eerste keer inloggen ingewikkeld
geen buitenlandse vertaling
nog weinig opbrengsten (kan komen doordat het net nieuw is??)

jo beveelt AmateurModellen.nl aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over AmateurModellen.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou AmateurModellen.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AmateurModellen.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek AmateurModellen.nl


Home Ľ Erotisch Thuiswerk Ľ AmateurModellen.nl